csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Sponsorcomissie Parkfeest

Ben jij een netwerker pur sang? Wie weet, ben jij dan de geknipte persoon om lid te worden van onze sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie, help je mee met het onderhouden en uitbreiden van het sponsorbestand. Dit doe je o.a. door zelfstandig op zoek te gaan naar (Oosterhoutse) ondernemers, die je probeert warm te maken om ons Parkfeest financieel te ondersteunen. Daarbij zorg je ervoor, dat alle afspraken die met de sponsors gemaakt worden, ook ten uitvoer worden gebracht tijdens het Parkfeest! Bijvoorbeeld het drukken en ophangen/plaatsen van sponsoruitingen, voorafgaand aan en het opruimen na het Parkfeest. Daarnaast help je o.a. mee met de organisatie van de gezellige sponsorborrel, die we tijdens het Parkfeest organiseren. Een perfect moment om te netwerken! De tijdsinvestering is naar schatting gemiddeld 4 uur per maand, vanaf de start in september met een piekmoment in de 3 maanden vlak voor het Parkfeest zelf. Wij vergaderen vanaf 5 maanden voor het Parkfeest gemiddeld 2 keer per maand, maar hebben in de tussentijdse dagen/weken regelmatig contact over de voortgang van de sponsorbenaderingen. Het benaderen en bezoeken van bedrijven en instellingen zal vaak tijdens kantooruren plaatsvinden. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Ben jij enthousiast? Is netwerken je op het lijf geschreven en ben je een teamplayer? Ben je iemand op wie we kunnen rekenen, heb je een paar uurtjes per maand en soms wat meer tijd beschikbaar? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Lees meer

structureel

Oosterhout

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Financiën & fondsenwerving

Beschrijving

Ben jij een netwerker pur sang?

Wie weet, ben jij dan de geknipte persoon om lid te worden van onze sponsorcommissie.

Als lid van de sponsorcommissie, help je mee met het onderhouden en uitbreiden van het sponsorbestand. Dit doe je o.a. door zelfstandig op zoek te gaan naar (Oosterhoutse) ondernemers, die je probeert warm te maken om ons Parkfeest financieel te ondersteunen.

Daarbij zorg je ervoor, dat alle afspraken die met de sponsors gemaakt worden, ook ten uitvoer worden gebracht tijdens het Parkfeest! Bijvoorbeeld het drukken en ophangen/plaatsen van sponsoruitingen, voorafgaand aan en het opruimen na het Parkfeest. Daarnaast help je o.a. mee met de organisatie van de gezellige sponsorborrel, die we tijdens het Parkfeest organiseren. Een perfect moment om te netwerken!

De tijdsinvestering is naar schatting gemiddeld 4 uur per maand, vanaf de start in september met een piekmoment in de 3 maanden vlak voor het Parkfeest zelf. Wij vergaderen vanaf 5 maanden voor het Parkfeest gemiddeld 2 keer per maand, maar hebben in de tussentijdse dagen/weken regelmatig contact over de voortgang van de sponsorbenaderingen. Het benaderen en bezoeken van bedrijven en instellingen zal vaak tijdens kantooruren plaatsvinden.

En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op?

Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.

Ben jij enthousiast? Is netwerken je op het lijf geschreven en ben je een teamplayer? Ben je iemand op wie we kunnen rekenen, heb je een paar uurtjes per maand en soms wat meer tijd beschikbaar?

Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 5 uur

Locatie

Oosterhout

Impact

Impactgebied

Evenementen & festivals

Categorie

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Financiën & fondsenwerving
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Parkfeest Oosterhout

Oosterhout

Administratieve en secretariële kwaliteiten?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die onze voorzitter met raad en daad ter zijde kan staan als zijn persoonlijke secretaris. Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van de vergaderingen. Je plant de vergaderingen en nodigt de deelnemers uit, je zorgt voor de agenda, notuleert, beheert actiepunten en beheert de planning van de VC in de planningstool. Verder beheer jij de algemene VC-mail en de belangrijke documenten, zoals het draaiboek, de procedures enz. Je verzorgt de mailings voor de vrijwilligers met MailChimp. Verder zorg jij voor de bestellingen van polo’s, keycords, polsbandjes en het eten voor de vrijwilligers. Je krijgt hiervoor aanvragen van de diverse commissies. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Voor deze werkzaamheden, heb je ongeveer 5 uur per maand beschikbaar. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft ), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Zin en tijd om de steun en toeverlaat van de voorzitter van de vrijwilligerscommissie te worden? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Planner horeca food

Stichting Parkfeest Oosterhout

Dan ben jij misschien de juiste persoon in de rol van planner horeca food. Jij begrijpt als geen ander dat er heel wat te plannen valt, als tijdens het Parkfeest iedereen voorzien moet worden van een hapje en een drankje. Maar……je hoeft dat natuurlijk niet alleen te doen. We hebben de werkzaamheden verdeeld. Jij bent wel het aanspreekpunt voor alle activiteiten, die vallen onder Horeca Food en je onderhoudt contact met de coördinatoren van de activiteiten. Eventuele verbeteringen bespreek je met hen. Je werft tijdig voldoende vrijwilligers voor de horeca en plant deze in. Hiervoor hebben we een planningstool beschikbaar. Je bespreekt jouw activiteiten en de stand van zaken met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Je hebt voor deze werkzaamheden ongeveer 4 uur tijd per maand nodig tot aan april. Vanaf 1 april tot aan het Parkfeest, zul je wat meer tijd eraan moeten besteden. Van januari tot mei vergader je gemiddeld 2 keer per maand en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J) vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Kom jij ons team versterken? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Handig met digitale systemen

Stichting Parkfeest Oosterhout

Handig met digitale systemen? Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die voor het Parkfeest een aantal systemen beheert? Het gaat om de volgende systemen: Vrijwilligerswebsite (Wordpress): Site up-to-date houden, teksten aanpassen, foto’s vervangen en toevoegen. Database vrijwilligers (Wordpress): 1 keer per jaar de database opschonen, vrijwilligers helpen met inlogproblemen en zorg dragen voor de beveiliging van de persoonlijke gegevens. Planningssysteem (Quintig): Contact onderhouden met de beheerder van het planningssysteem (TLF), zorgen voor tijdige toegang en de planning prepareren voor het nieuwe jaar. Dit doe je op basis van de gegevens, die je krijgt van de voorzitters van de diverse commissies. Je hoeft dus niet zelf te plannen, maar je zorgt wel voor een adequaat systeem. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Gemiddeld genomen heb je voor deze werkzaamheden ongeveer 3 uur per maand nodig. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.

Structureel
Oosterhout

Regel jij de pers/pr voor het Parkfeest?

Stichting Parkfeest Oosterhout

PR, pers en persberichten? Je draait er je hand niet voor om! Als perschef weet jij wat er komt kijken bij persaangelegenheden tijdens een groot festival als het Parkfeest; van accreditatie en persaanvragen tot het schrijven van persberichten. Je voelt je in die sfeer als een vis in het water. Als perschef ben je onderdeel van de commissie media en communicatie en met die commissie tref je voorbereidingen voor het feest. Onder jouw toeziend oog verlopen de perscontacten soepel. Je stemt af met de regionale pers, wanneer zij iemand willen spreken binnen de organisatie. Je werkt samen met de programmacommissie, die de afspraken met de artiesten maakt. Tijdens het festival ben je aanspreekpunt voor de fotografen en je begeleidt eventuele bezoekers die een meet & greet hebben gewonnen. Als perschef weet je hoe het werkt met pers en publiciteit en contacten leggen en onderhouden, gaat je makkelijk af. Denk jij dat deze rol je past en heb je daarvoor enige tijd ter beschikking? Neem dan snel contact met ons op. We hebben jou nodig! Je leert mensen kennen en er gaan veel deuren voor je open. En bovenal, wordt je onderdeel van onze gezellige vrijwilligersclub en bezorg je Oosterhout een fantastische herinnering aan het Parkfeest! Laat snel van je horen!

Structureel
Oosterhout

Ben jij een echte horecatijger?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Ben jij een echte horeca tijger die wel een biertje kan tappen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die wij zoeken. We zoeken nog een paar enthousiaste vrijwilligers die achter de gezelligste bar van Oosterhout willen helpen! Je moet zelf ouder dan 18 jaar zijn. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Jongeren
Oosterhout

Heb jij oog voor jongeren en drankgebruik?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Voor de commissie bewaking en beveiliging zijn we onder andere op zoek naar extra leden voor het Alcohol Preventie Team. Het Alcohol Preventie Team heeft als taak jongeren erop te attenderen dat je onder de 18 jaar geen alcohol mag drinken. Tijdens het Parkfeest kun je lekker rondlopen en van het feest genieten, waarbij je goed in de gaten houdt of jongeren zich aan NIX onder de 18 houden. Je moet zelf ouder dan 18 jaar zijn en het geen probleem vinden om jongeren aan te spreken. Daarnaast heb je ook een rol als gastheer/gastvrouw en vindt het ook gezellig om her en der praatjes te maken. Daarnaast heb je een oog voor jongeren die illegaal drank gebruiken. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Help jij ons de festival bezoekers ontvangen?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Voor de commissie bewaking en beveiliging zijn we onder andere op zoek naar vrijwilligers voor de toegangscontrole. Voorheen enkel op vrijdag en zaterdag, maar nu ook op zondag hebben we toegangscontrole. Op vrijdag en zaterdag controleer je de kaartjes door middel van een handscanner en doe je de bezoekers een polsbandje om. Op zondag is de toegang gratis, dus bestaan de werkzaamheden enkel uit een polsbandje om doen. Ook zijn er nog andere toegangen die gecontroleerd dienen te worden, zoals de backstage ingang. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Help jij ons het mooie park schoon te houden?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Wij houden van een schoon park, jij ook? Zeer ondergewaardeerd, maar toch echt het leukste baantje tijdens het Parkfeest. Ondertussen dat jij de kliko’s leeg maakt en weer van nieuwe vuilniszakken voorziet mis jij geen enkel optreden en heb je ook nog tijd over om met iedereen een gezellig praatje te maken. Dus ben je niet vies van kletsen en vuilniszakken? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Kom jij ons helpen achter de kassa?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Dit jaar kunnen bezoekers gewoon met hun pinpas betalen bij de kraampjes. Voor de mensen die liever contant betalen, is een pasje beschikbaar waar geld op gezet kan worden. Dat gebeurt bij de kassa en daar zoeken wij nog vrijwilligers voor! Je dient minimaal 21 jaar oud zijn, accuraat en in het bezit te zijn van een glimlach. Vind jij geld niet stinken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Keukenprinsen en -prinsessen gezocht!

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. In het eerst-eten-laantje worden onze bezoekers voorzien van heerlijk eten. Dit kan gaan van een gezonde wok maaltijd tot een vette hap, voor ieder wat wils. Maar nu nog vrijwilligers die dit lekkers allemaal willen bereiden. Vind je koken leuk en wil je hier graag wat mee doen. Of kan jij juist niet koken, maar wil je wel graag iets met eten doen? Doen zoeken wij jou, want niet alleen voor het bereiden van het eten zoeken wij vrijwilligers, maar ook voor de uitgifte van al het lekkers zoeken wij vrijwilligers. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Samen fietsen?

Mijzo

Verpleeghuis Slotjesveste ligt vlakbij het centrum van Oosterhout. Er zijn 75 zorgappartementen voor mensen die langdurig verpleeghuiszorg nodig hebben of tijdelijk revalideren na een operatie, ongeval of ziekte. Wat is er leuker dan samen te gaan fietsen op een stabiele fiets die niet kan omvallen, waarbij je gezellig naast elkaar zit en zonder al te veel inspanning van de omgeving kunt genieten? Dit kan bij Slotjesveste op de duofiets! De ervaring leert dat de duofiets veel reacties oproept: mensen zwaaien en maken complimentjes als u met de fiets voorbij komt. Kortom, de berijders hebben veel plezier en de inspanning is eigenlijk meer ontspanning en daar gaat het toch om? Graag zouden wij de cliënten van Slotjesveste gebruik willen laten maken van deze fiets als het weer het toelaat. Iemand met ervaring kan U leren fietsen op de duofiets zodat U zich veilig voelt om aan het verkeer deel te nemen. Onze cliënten kunnen dit niet meer zelfstandig. Houdt U van een praatje, lekker in de buitenlucht te zijn en fietsvaardig dan zoeken we U! Voor meer informatie kunt U contact opnemen met activiteitencoördinator Katinka.

Structureel
Oosterhout

Dol op dieren en tuinieren?

Kinderboerderij Het MEK #YOUNG

Kom dan vrijwilligerswerk doen bij het MEK. In het Mek, de kinderboerderij van Oosterhout, tref je, naast een kruidentuin en een heemtuin, natuurlijk verschillende dieren aan. Bezoekers zijn van harte welkom; er wordt volop geaaid. Voor de kinderen is er een kabouterbos en een doolhof, dus volop vertier. Als jij regelmatig een paar uurtjes vrij kunt maken, ben je bij ons zeer welkom als vrijwilliger in de moestuin of bij het groenonderhoud. Samen met anderen aan de slag met wat je graag doet? Hoe leuk kan het zijn? De ervaring die je opdoet, staat mooi op je CV! Maar verder is het gewoon leuk om te doen. Neem snel contact op als je interesse hebt! We houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Structureel
Oosterhout

Dol op dieren en activiteiten?

Kinderboerderij Het MEK #YOUNG

Kom dan vrijwilligerswerk doen bij het MEK. In het Mek, de kinderboerderij van Oosterhout, tref je, naast een kruidentuin en een heemtuin, natuurlijk verschillende dieren aan. Bezoekers zijn van harte welkom; er wordt volop geaaid. Voor de kinderen is er een kabouterbos en een doolhof, dus volop vertier. Als jij regelmatig een paar uurtjes vrij kunt maken, ben je bij ons zeer welkom voor het bedenken en organiseren van activiteiten. Samen met anderen aan de slag met wat je graag doet? Hoe leuk kan het zijn? De ervaring die je opdoet, staat mooi op je CV! Maar verder is het gewoon leuk om te doen. Neem snel contact op als je interesse hebt! We houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Structureel
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Vrijwillige trajectmanager bij Over Rood

Over Rood

Nederland heeft relatief gezien het grootste aantal zzp'ers in de wereld. Natuurlijk zijn dat niet alleen succesverhalen. Over Rood is een vrijwilligersorganisatie, die al bijna 10 jaar landelijk (verdeeld over 15 vestigingen) zzp’ers en kleine ondernemers helpt om weer overzicht en inzicht in hun financiën te krijgen. Niet door de problemen over te nemen, maar door te coachen en samen te werken. Op dit moment gebeurt er veel in Nederland. De rekeningen en misschien zelfs de achterstanden lopen snel op. Mensen maken zich zorgen over de toekomst en overwegen soms te stoppen als zelfstandige. De verwachtingen zijn somber, maar Over Rood is klaar voor de ontwikkelingen. Voor verschillende vestigingen door heel Nederland zijn wij op zoek naar: Vrijwilligers (minimaal 4 uur per week) Wat ga je doen? Je begeleidt zzp’ers in het doorlopen van een traject binnen Over Rood. De doelstelling van ieder traject is dat de cliënt zélf aan de slag kan om zijn problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Als vrijwilliger deel je je kennis en ervaring met je cliënt en help je om structuur en overzicht te krijgen. Je helpt lastige keuzes te maken. Je fungeert als sparringpartner. Brengt je kennis en kunde in en biedt een luisterend oor. Geen enkel traject is hetzelfde. Soms is de hulpvraag puur financieel-administratief, terwijl op andere momenten een advies over de bedrijfsvoering het verschil uitmaakt. Je haalt ondernemers uit een negatieve spiraal en helpt ze de draad weer op te pakken. Gemiddeld zul je 5 tot 10 cliënten per jaar begeleiden met een tijdsbesteding van minimaal 4 uur per week. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden (ruim) vergoed. Je rapporteert rechtstreeks aan de vestigingsmanager. Wat is het profiel van een vrijwilliger bij Over Rood? Empathisch, onbevooroordeeld en laagdrempelig zijn kernwaarden van Over Rood. Dit hebben we gemeen met onze vrijwilligers. Als vrijwilliger gebruik je je kennis en ruime ervaring, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, directeur, operationeel manager of bedrijfsleider bij het begeleidingstraject. Je vindt het leuk je kennis en ervaring te delen met mensen die daar veel profijt van hebben en vindt het een uitdaging om mensen in hun kracht te krijgen. Daarbij heb je het begrip en geduld dat nodig is om je aan te passen aan het tempo van de cliënt. Je hebt HBO/Universitair werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het managen/coachen/aansturen van (groepen) mensen. Je bent empathisch en kunt je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Aantoonbare ervaring of bekendheid met het klappen van de zweep bij het voeren van een eigen onderneming. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Belangrijke vaardigheden: • Goed kunnen luisteren, samenvatten en signaleren • Structureren, organiseren en plannen • Je kunt een businessplan en financieel plan beoordelen • Je beschikt over basiskennis administratie en basiskennis marketing en sales • Je kunt goed overweg met Excel en vindt je weg op het internet • Je hebt kennis van verschillende belastingsoorten (IB, BTW, Vpb) Wat krijg je ervoor terug? Ruimte om met je kennis en ervaring een maatschappelijk relevante bijdrage te leveren. Waardering van cliënten en voldoening in je werkzaamheden. Je levert een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin ook ondersteuning is in lastige tijden. Zelfstandig werk met zeer goede ondersteuning van de organisatie waarbij je je eigen tijden kan bepalen. Maatschappelijk betrokken collega’s die net zoals jij hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Een degelijke en leerzame interne opleiding. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou!

Structureel
Oosterhout

Horeca vrijwilligers (circa 8 uur per maand)

De Cultuurmakerij

Wij zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om in een gezellige culturele omgeving te werken. De Cultuurmakerij zit in de oude Galvanitasfabriek en is het podium waar muziek, theater, dans, film en beeldende kunst elkaar kunnen vinden. Wij zoeken…. Iemand die het leuk vindt om de bar draaiende te houden, drankjes in te schenken, af te rekenen, een gezellige sfeer kan creëren, maar ook zorgt voor een opgeruimde bar voor en na een evenement. Naast deze genoemde bar werkzaamheden zijn er ook vaak extra handjes nodig voor of na een event als het gaat om de inrichting van de zaal. Alles uiteraard met elkaar in overleg. Ervaring is super fijn, maar niet noodzakelijk. In verband met een functie achter de bar zoeken we iemand vanaf de leeftijd 18 jaar. Uren en beschikbaarheid Onze evenementen zullen veel plaats vinden in de weekenden of op avonden, qua inzet denken we aan zo’n 8 uur per maand. Wij bieden…. Twee keer per jaar organiseren we een leuk uitje voor onze vrijwilligers en als je bij ons werkt, mag en kan je ook gratis aanwezig zijn tijdens events. Spreekt bovenstaande je aan en wil je graag kennis maken, stuur dan een mail naar [email protected]

Structureel
Jongeren
Breda, Gilze en Rijen, Dongen, Oosterhout

Konijnenverzorger in training

K'nijn en Ko

Ben jij, net als wij, gek van konijnen? Dan zoeken we jou! We delen graag onze kennis en ervaring en leren jou alles over het houden en verzorgen van konijnen! Op onze opvang in Bavel verblijven het hele jaar door minimaal 50 konijnen. Behalve de opvang van afstandsdieren, vangen we ook verwaarloosde en/of gedumpte dieren op. Dit zijn vaak schrijnende situaties en onze hulp is dan ook hard nodig. We zorgen ervoor dat de dieren gecastreerd worden en de juiste verzorging krijgen om in goede gezondheid weer herplaatst te kunnen worden. We werken hiervoor nauw samen met verschillende dierenasielen in de omgeving en andere opvang organisaties. En natuurlijk ook met de dierenarts. Daarnaast bieden we ook vakantie opvang aan voor particulieren die hun konijn tijdelijk willen laten verzorgen tijdens hun afwezigheid. Met onze ruime ervaring zetten we ons ook in voor het koppelen van konijnen. Een konijn alleen is erg eenzaam, van nature zijn het groepsdieren. Per jaar bieden we opvang en adoptie voor zo’n 400-500 konijnen. Onze stichting word volledig gerund door vrijwilligers, en daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Onze dagelijkse werkzaamheden op de opvang bestaat onder andere uit; - Voeren (brok, groenvoer en kruiden) - Verversen drinkwater - Verzorgen van de vacht en de nagels - Toedienen van medicatie - Schoonmaken van de verblijven En natuurlijk mag er ook heerlijk geknuffeld worden! Wat wij bieden; - Een lerende werkomgeving, we delen heel graag onze kennis met je als je dat wil - Een hoop gezelligheid tussen vrolijk rond hupsende konijntjes - Lekkere koffie en thee met een koekje erbij - Jaarlijks vrijwilligers uitje - En leuke kerstattentie En natuurlijk, niet in de laatste plaats een hele berg voldoening en een hoop dankbare konijnen! Word je helemaal warm van de aanblik van een blij konijn en de geur van vers hooi? Dan maken we heel graag kennis met je!

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Dongen

Hulp bij aankleding woning ivm verhuizing

Judith

Ik zoek hulp bij klussen in mijn nieuwe woning in Dongen. Momenteel woon ik in Gouda maar ik ga verhuizen naar de Amstelstraat in Dongen. 3 mei krijg ik de sleutel. De 4 weken daarna moet ik mijn huis in Dongen aankleden; laminaatvloeren leggen, schilderen en behangen. Tegelijkertijd moet ik mijn huidige woning in Gouda leeghalen en opleveren. En nog verhuizen. Ik heb een klein netwerk en in Dongen nog geen netwerk. Het zou mij enorm helpen als iemand/of meerdere mensen mij willen helpen met een dagje klussen in mijn huis in Dongen. Ik heb een dochter met een beperking waardoor ik zelf niet constant mijn handen vrij heb en mijn tijd ook over haar en de verhuizing moet verdelen. Elk geverfd kozijn en rol behang op de muur is daarom meegenomen. Tegenprestatie is te bespreken; ik kan in ieder geval mijn handjes aanbieden als er bij iemand anders geklust moet worden, oppassen als u kinderen heeft oid. Ik bied in ieder geval een goed vullende lunch en housewarming na de verhuizing. Ik heb doordeweekse dagen vermeld maar ik ben ook aan het werk in het weekend. Hulp op een weekend dag is dus ook meer dan van harte welkom.

24-05-2024 en 2 meer