csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Bestuurslid voor fondsenwerving

Wij zoeken een bestuurslid, dat wil helpen met het werven van fondsen en het maken van publiciteit. Hij of zij wordt daarbij ingewerkt en begeleid. Voorkeur gaat uit naar iemand met een groot netwerk. Hij of zij zal bedrijven, fondsen en overheden benaderen met als doel de professionalisering van onze werkplaats.

Lees meer

structureel

Almelo

Techniek & reparatie
Bestuur & organisatie
Financiën & fondsenwerving

Beschrijving

Wij zoeken een bestuurslid, dat wil helpen met het werven van fondsen en het maken van publiciteit. Hij of zij wordt daarbij ingewerkt en begeleid. Voorkeur gaat uit naar iemand met een groot netwerk. Hij of zij zal bedrijven, fondsen en overheden benaderen met als doel de professionalisering van onze werkplaats.

Praktische informatie

Locatie

Almelo

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Techniek & reparatie
Bestuur & organisatie
Financiën & fondsenwerving
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Gered Gereedschap

Almelo

Medewerker werkplaats Gered Gereedschap

Stichting Gered Gereedschap

Voor de werkplaats zoek ik mensen die graag gereedschap willen opknappen. Het gaat om het zetten en vijlen van zagen; slijpen van beitels; ontroesten en lakken van allerlei soorten gereedschap. Verder moet binnenkomend gereedschap beoordeeld en gesorteerd worden. We zijn open op dinsdag en woensdag van 9-12 uur en donderdag van 9-14 uur. Gered Gereedschap heeft als doel mensen in ontwikkelingslanden zelfredzaam en zelfstandig te maken. Dat doen we door gereedschap in te zamelen, op te knappen en te versturen naar organisaties, waaronder technische scholen in Afrika. In Nederland zijn 25 werkplaatsen actief. Er is behoefte aan uitbreiding, omdat er veel vraag is naar gereedschap. Meer informatie vind je op www.geredgereedschap.nl.

Structureel
Geldrop-Mierlo

Vrijwilliger bij Gered Gereedschap

Stichting Gered Gereedschap

In onze werkplaats knappen we gebruikt gereedschap, zowel hand als elektrisch en naaimachines op. Dit gaat naar scholen in Afrika. We hebben plek voor nieuwe vrijwilligers, zowel mannen als vrouwen. Als je graag met je handen bezig bent en het gezellig vindt om samen met een groepje andere mensen te werken, dan ben je bij ons aan het goede adres. Kom gerust een kijkje nemen in onze werkplaats aan het Tournooiveld , ingang Rederijkerstraat in Geldrop. We zijn elke werkdag open, van 9 tot 12 uur, behalve dinsdagmorgen. Verder ook op donderdagmiddag tot 16.30 uur.

Structureel

Anderen bekeken ook

Almelo

Creabea m/v huiskamer zorgboerderij

Zorgboerderij 't Klein Wierke

Voor onze Zorgboerderij zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger (m/v) die het leuk vindt activiteiten samen te doen met onze deelnemers. Dit kunnen creatieve activiteiten zijn, spel, geheugentraining, bewegingsactiviteiten, bakken, koken, zingen, kaartjes maken, schilderen en / of andere creatieve activiteiten. Heb je de mogelijkheid om één of meerdere dagdelen per week onze deelnemers te ondersteunen bij de activiteiten, heb je affiniteit met onze doelgroep (volwassenen), dan is dit een mooie uitdaging een steentje bij te dragen in het welbevinden van onze deelnemers en zijn we op zoek naar jou ! Is je interesse gewekt, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Kijk ook eens op www.wierke.nl voor de eerst indruk van onze zorgboerderij.

Structureel
Almelo

Vrijwilliger begeleiding hobbyruimte

Zorgboerderij 't Klein Wierke

Zorgboerderij 't Klein Wierke is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor het begeleiden van deelnemers in de hobbyruimte. In onze hobbyruimte maken we verschillende producten zoals voederhuisjes, windwaaiers en plantbakjes. Een deel van deze producten worden onder begeleiding (1 op1) gemaakt. Het is niet productiegericht, maar het gaat vooral om onze deelnemer een fijne dag te bezorgen. Heeft u affiniteit met onze doelgroep volwassenen met lichamelijke en / of cognitieve beperkingen, heeft u kennis van houtbewerking of wilt u dit leren,bent u geïnteresseerd in het begeleiden van onze deelnemers, dan is dit de kans om ons team te komen versterken. Als vrijwilliger wordt u betrokken bij verschillende activiteiten op de zorgboerderij en is er ieder jaar een speciale dag voor onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires, zodat u elkaar kunt ontmoeten.

Structureel
Almelo

Betrokken vertegenwoordigers voor cliënten

Mentorschap Overijssel Gelderland

Een mentor is wettelijk vertegenwoordiger van mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen op het gebied van zorg en welzijn. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met dementie, psychiatrische stoornissen of een verstandelijke beperking. Een mentor is iemand die regelmatig langs gaat bij zijn cliënt, hem leert kennen en weet wat hij leuk en belangrijk vindt. Maar ook iemand die beslissingen kan nemen op het gebied van zorg en welzijn, die de cliënt zelf niet kan nemen omdat hij ze niet begrijpt of de gevolgen van zijn beslissingen niet kan overzien. We zoeken voor diverse cliënten mentoren die helpen besluiten te nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. De organisatie Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland adviseert en ondersteunt bij het zoeken van een mentor (wettelijk vertegenwoordiger) voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. De kantonrechter stelt dan een mentorschap in, dat wordt uitgevoerd door de vrijwilliger onder verantwoordelijkheid van stichting Mentorschap Overijssel Gelderland. We kijken zorgvuldig naar de juiste match tussen mentor en cliënt, waarbij de wensen van beiden uitgangspunt zijn. Wil jij het verschil maken voor één van onze cliënten? Kan je goed communiceren, ben je initiatiefrijk, onafhankelijk en integer? Dan is mentorschap iets voor jou. We bieden: Waardevol en verantwoordelijk vrijwilligerswerk met persoonlijk contact, ruimte voor eigen inbreng, flexibel in te delen tijden, scholing, begeleiding en ondersteuning, (maatschappelijke) werkervaring op jouw CV, een onkostenvergoeding. Het is een boeiende vrijwilligersfunctie met een ‘bite’. Goed mentorschap uit zich in een combinatie van professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht. Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Werktijd: Flexibel. Af te stemmen met de cliënt. Gemiddeld 8 - 10 uur per maand.

Structureel
Almelo

Kringloop Wawollie zoekt gemotiveerde vrijwil

Wawollie Kringloop Almelo

Dag, bij onze kringloopwinkel Wawollie hebben wij diverse plekken vrij voor vrijwilligers, ze werken op de afdeling die ze leuk vinden en in de uren die bij hun passen. Werken bij ons doe je vooral met plezier en voor je plezier. We hebben diverse vacatures op deze site staan. Wij zoeken o.a. mensen voor de inpak en prijstafels, Kassa, Kledingafdeling, Electronica, Winkel, magazijn, chauffeur voor de bus en een bijrijder. Anders kom je een keer langs kennis maken

Structureel
Jongeren
Almelo

Gastheer/gastvrouw buurthuiskamer

Leger des Heils

Voor onze buurthuiskamer Bij Bosshardt van het Leger des Heils aan de Troelstralaan 1 in Almelo zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw. De buurthuiskamer wordt bezocht door mensen uit de buurt die behoefte hebben aan een praatje of activiteit. Ook hebben we een tweedehandskledingwinkel die druk wordt bezocht en 2 keer per week verzorgen wij een warme maaltijd. De taken bestaan uit koffie/thee verzorgen, een praatje maken, spelletje doen en zorgen voor een aangename sfeer. De mogelijke werkdagen zijn op de maandag van 9.45 tot 12.15 en dinsdag, woensdag en donderdag van 9.15 tot 13.30. Graag horen we van je of je interesse hebt en we gaan graag met je in gesprek om te kijken of het van beide kanten passend is!

Structureel