csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Trainster dans volwassenen

Vacature trainster voor dans in Almelo Voor onze omnisportvereniging Recreatiesport Almelo waarbij recreatief gesport wordt, zijn we op zoek naar een gezellige en gemotiveerde trainster/trainer voor volwassen dans. Mag Zumba zijn (wel graag met een licentie), streetdance, Afrikaanse dans of een combinatie van dat alles. Of misschien heb je zelf leuke ideeën. Dag en tijdstip in overleg met Sportbedrijf of Accres, waar we de zalen van huren. Met uitzondering van de schoolvakanties. Je wordt uitbetaald op basis van een vrijwilligersvergoeding. Wil je meer weten, neem dan contact op met de secretaris (Lilian Brouwer) van onze vereniging via [e-mailadres verborgen]

Lees meer

structureel

Almelo

Creativiteit & muziek

Beschrijving

Vacature trainster voor dans in Almelo

Voor onze omnisportvereniging Recreatiesport Almelo waarbij recreatief gesport wordt, zijn we op zoek naar een gezellige en gemotiveerde trainster/trainer voor volwassen dans.
Mag Zumba zijn (wel graag met een licentie), streetdance, Afrikaanse dans of een combinatie van dat alles. Of misschien heb je zelf leuke ideeën.

Dag en tijdstip in overleg met Sportbedrijf of Accres, waar we de zalen van huren. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Je wordt uitbetaald op basis van een vrijwilligersvergoeding.

Wil je meer weten, neem dan contact op met de secretaris (Lilian Brouwer) van onze vereniging via [e-mailadres verborgen]

Praktische informatie

Locatie

Almelo

Impact

Impactgebied

Sport & beweging

Categorie

Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Almelo

Taalcoaches gezocht voor Statushouders

Tineke

Binnen Stichting Vluchtelingen Werk Almelo is er een zelfstandig opererende groep vrijwilligers die zich bezighoudt met taalondersteuning van statushouders . Zij zijn dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers die statushouders willen helpen de Nederlandse taal te verbeteren. Daarbij gaat het om mensen uit onder andere Syrië en Irak. Deze mensen zitten al in de inburgeringscursus en gaan veelal naar school. De wachtlijst voor de hulp van een taalcoach is momenteel weer erg lang en daardoor gaat er waardevolle tijd verloren voor mensen die de taal niet beheersen en extra oefenen goed kunnen gebruiken. De taalcoaches helpen statushouders, afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden, 1 of 2 uur per week. Diegenen die de Nederlandse taal goed beheersen zijn van harte welkom bij ons. Een onderwijsachtergrond is niet nodig. Neem bij vragen of voor aanmeldingen contact op met Stichting Vluchtelingen Werk Almelo via een bericht.

Structureel
Almelo

Vrijwilligers voor het helpen bij de lessen

De Gravenruiters

De Gravenruiters maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking onder professionele begeleiding kunnen paardrijden. Mensen met een meervoudige beperking kunnen bij De Gravenruiters huifbedrijden. De lessen voor mensen met een beperking vragen veel aandacht en daarbij zoeken we jouw hulp! Heb je ervaring met het verzorgen en opzadelen van paarden en lijkt het je leuk om mee te lopen in een les om te helpen bij de lessen die gegeven worden? Meld je dan nu aan!

Structureel
Almelo

Gastvrouw/heer wijkkamer Hagedoorn, Avedan

Avedan Welzijn

Sta jij open voor mensen en verschillende culturen en help je graag anderen? In onze gezellige wijkkamer de Hagedoorn van Avedan zoeken wij enthousiaste gastvrouwen- en heren voor een aantal uren in de week. Binnen Avedan krijg je de mogelijkheid om jezelf te trainen in bepaalde onderwerpen, bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen, of hoe je omgaat met mensen met een andere achtergrond. Lijkt jou dit leuk? Bel mij dan gerust om eens kennis te maken met mij en de andere vrijwilligers. Ik hoor graag jouw verhaal!

Structureel
Jongeren
Almelo

Buurtbemiddelaar

Buurtbemiddeling Almelo

“Jarenlang was de sfeer tussen buren verziekt door een scheefgezakte schutting. Tot ze met elkaar in gesprek gingen en het verhaal erachter hoorden. De schutting is hersteld en het contact ook!” Burenruzie is voor niemand prettig. Daarom zoeken wij bemiddelaars die met de bewoners in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Wat doe jij als buurtbemiddelaar: - Na het lezen van de melding, ga je met een collega bemiddelaar op huisbezoek bij de buur die gemeld heeft. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur - Aansluitend ga je onverwachts met je collega bemiddelaar, langs bij de andere buur, de mogelijke veroorzaker en door de ogen van de eerste buur. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur. Vaak hetzelfde verhaal… maar dan andersom. - Je blijft neutraal en onpartijdig en gaat op zoek naar het gezamenlijke belang van de buren. - Jij en je collega buurtbemiddelaar proberen om de buren om tafel te krijgen, onder jullie begeleiding en met jullie ondersteuning. - Samen een bemiddelingsgesprek voeren en er mede voor zorgen dat ze in harmonie de deur uit gaan. Het is goed om te weten dat je altijd met een ervaren buurtbemiddelaar op pad gaat. Daarnaast helpen wij je graag om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij kan bij ons uiteenlopende trainingen volgen zoals intuïtief bemiddelen, bemiddelen bij kwetsbare mensen, verdieping coaching vaardigheden, bespreekbaar maken van gevoelens, stimuleren eigen kracht etc. En….. weet dat er al ruzie is tussen de buren, dus je kan het niet erger maken. De buurtbemiddelaar die we zoeken: - heeft goede oren - is geduldig en wil mensen helpen zodat zij weer prettig naast elkaar kunnen wonen - kan mensen het gevoel geven dat ze wel gehoord worden - staat open voor heel veel verschillende meningen - wil nieuwe werelden leren kennen Dit maakt het extra leuk voor jou: • Dit werk is heel leerzaam, je ontwikkelt vaardigheden • Verdiepingstrainingen afgestemd op jouw behoefte • Veel persoonlijke aandacht • Teambuildingsactiviteiten • “Buurtbemiddelaars” zijn hele leuke mensen om te leren kennen • Je praat mee over het verder ontwikkelen van buurtbemiddeling • Je geeft in overleg aan hoeveel en wanneer je beschikbaar bent, een bemiddeling duurt gemiddeld 1 a 2 dagdelen. Dus ben jij de vredesstichter die Almelo leefbaarder kan maken? Voel jij je aangesproken door bovenstaande functie? Neem dan contact op via een bericht op Almelo voor elkaar.

Structureel
Hellendoorn, Laren, Ommen, Westerkwartier, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Twenterand, Blaricum, Eemnes

Help met jouw ervaring kwetsbare gezinnen

Samen Oplopen

Wil jij kinderen helpen een gezonde en kansrijke toekomst te geven? Word vrijwilliger bij stichting Samen Oplopen! Samen Oplopen Samen Oplopen is een stichting die inwoners koppelt aan gezinnen die op allerlei leefgebieden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gezinnen die veel zorgen tegelijk hebben, komen daar vaak moeilijk uit. Door alle stress komt de ontwikkeling van de kinderen in de knel en worden gezinnen doorverwezen naar hulpverlening. Daar komt Samen Oplopen in beeld. Door een vrijwilliger te koppelen aan het gezin en in het gezin mee te laten lopen, is er een warm en hecht contact. De coördinator blijft betrokken en mocht het nodig zijn, dan geeft de coördinator extra ondersteuning. Zo help jij er aan mee dat kinderen en jongeren gezond op te groeien met voldoende kansen op een goede toekomst! Wat je als vrijwilliger doet Je bent als vrijwilliger één keer per 1 á 2 weken bij het gezin thuis. Je denkt en doet mee in het dagelijks leven van het gezin. Je kunt goed aansluiten op de behoeften van de ouder, kinderen of de jongere en kunt jouw levenservaring delen. Je helpt het gezin bijvoorbeeld door: • het bieden van steun, gezelligheid, luisterend oor en humor • het vergroten van sociaal netwerk • te helpen met opvoedvragen en -problemen • met ouders en kinderen te koken of andere leuke dingen te doen • beter Nederland(s) leren te begrijpen, hulp met integreren • meer grip op de financiële situatie te krijgen • het lezen en begrijpen van brieven en dergelijke • mee te gaan naar instanties of zorgafspraken Je wordt als vrijwilliger ondersteund door een coördinator Onze vrijwilligers zijn echte gezinsvrijwilligers; je komt in de vertrouwde thuisomgeving van het gezin/jongere. Als vrijwilliger worden jij én het gezin begeleidt door een coördinator. Je staat er dus niet helemaal alleen voor. Mocht het nodig zijn, dan kan de professionele coördinator extra ondersteuning geven of nauw samenwerken met hulpverleningsinstanties. Zo help jij er aan mee dat kinderen en jongeren gezond op te groeien met voldoende kansen op een goede toekomst! Word ook vrijwilliger Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ouders en kinderen willen helpen. Er zijn op dit moment veel kwetsbare gezinnen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Ben of ken jij iemand die een ander graag wil helpen? Of wil je eerst wat extra informatie over wat Samen Oplopen doet en wat jij zou kunnen betekenen?

Structureel
Almelo

Verbinder met affiniteit voor muziek

Dimence Groep

Het zou fijn zijn als de vrijwilliger de volgende dingen en/of interesses heeft: Affiniteit met muziek Een website die er nu ligt onderhouden; dus updaten van de website, dingen wijzigen op de website, updaten van het aanbod op de website Contact hebben/leggen met de artiesten Vraag en aanbod bij elkaar brengen; via de website kunnen mensen een aanvraag indienen en dan is het de bedoeling dat er contact opgenomen wordt met de aanvrager en het juiste aanbod gekoppeld wordt. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op dan geven wij graag meer informatie.

Structureel