csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Administratieve en secretariële kwaliteiten?

Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die onze voorzitter met raad en daad ter zijde kan staan als zijn persoonlijke secretaris. Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van de vergaderingen. Je plant de vergaderingen en nodigt de deelnemers uit, je zorgt voor de agenda, notuleert, beheert actiepunten en beheert de planning van de VC in de planningstool. Verder beheer jij de algemene VC-mail en de belangrijke documenten, zoals het draaiboek, de procedures enz. Je verzorgt de mailings voor de vrijwilligers met MailChimp. Verder zorg jij voor de bestellingen van polo’s, keycords, polsbandjes en het eten voor de vrijwilligers. Je krijgt hiervoor aanvragen van de diverse commissies. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Voor deze werkzaamheden, heb je ongeveer 5 uur per maand beschikbaar. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft ), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Zin en tijd om de steun en toeverlaat van de voorzitter van de vrijwilligerscommissie te worden? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Lees meer

structureel

Oosterhout

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie

Beschrijving

Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die onze voorzitter met raad en daad ter zijde kan staan als zijn persoonlijke secretaris.

Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van de vergaderingen. Je plant de vergaderingen en nodigt de deelnemers uit, je zorgt voor de agenda, notuleert, beheert actiepunten en beheert de planning van de VC in de planningstool. Verder beheer jij de algemene VC-mail en de belangrijke documenten, zoals het draaiboek, de procedures enz. Je verzorgt de mailings voor de vrijwilligers met MailChimp.

Verder zorg jij voor de bestellingen van polo’s, keycords, polsbandjes en het eten voor de vrijwilligers. Je krijgt hiervoor aanvragen van de diverse commissies.

De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie.Voor deze werkzaamheden, heb je ongeveer 5 uur per maand beschikbaar.

Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft ), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand.En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op?

Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.Zin en tijd om de steun en toeverlaat van de voorzitter van de vrijwilligerscommissie te worden? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 5 uur

Locatie

Oosterhout

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Evenementen & festivals
Sociaal & welzijn

Categorie

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Parkfeest Oosterhout

Oosterhout

Sponsorcomissie Parkfeest

Stichting Parkfeest Oosterhout

Ben jij een netwerker pur sang? Wie weet, ben jij dan de geknipte persoon om lid te worden van onze sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie, help je mee met het onderhouden en uitbreiden van het sponsorbestand. Dit doe je o.a. door zelfstandig op zoek te gaan naar (Oosterhoutse) ondernemers, die je probeert warm te maken om ons Parkfeest financieel te ondersteunen. Daarbij zorg je ervoor, dat alle afspraken die met de sponsors gemaakt worden, ook ten uitvoer worden gebracht tijdens het Parkfeest! Bijvoorbeeld het drukken en ophangen/plaatsen van sponsoruitingen, voorafgaand aan en het opruimen na het Parkfeest. Daarnaast help je o.a. mee met de organisatie van de gezellige sponsorborrel, die we tijdens het Parkfeest organiseren. Een perfect moment om te netwerken! De tijdsinvestering is naar schatting gemiddeld 4 uur per maand, vanaf de start in september met een piekmoment in de 3 maanden vlak voor het Parkfeest zelf. Wij vergaderen vanaf 5 maanden voor het Parkfeest gemiddeld 2 keer per maand, maar hebben in de tussentijdse dagen/weken regelmatig contact over de voortgang van de sponsorbenaderingen. Het benaderen en bezoeken van bedrijven en instellingen zal vaak tijdens kantooruren plaatsvinden. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Ben jij enthousiast? Is netwerken je op het lijf geschreven en ben je een teamplayer? Ben je iemand op wie we kunnen rekenen, heb je een paar uurtjes per maand en soms wat meer tijd beschikbaar? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Planner horeca food

Stichting Parkfeest Oosterhout

Dan ben jij misschien de juiste persoon in de rol van planner horeca food. Jij begrijpt als geen ander dat er heel wat te plannen valt, als tijdens het Parkfeest iedereen voorzien moet worden van een hapje en een drankje. Maar……je hoeft dat natuurlijk niet alleen te doen. We hebben de werkzaamheden verdeeld. Jij bent wel het aanspreekpunt voor alle activiteiten, die vallen onder Horeca Food en je onderhoudt contact met de coördinatoren van de activiteiten. Eventuele verbeteringen bespreek je met hen. Je werft tijdig voldoende vrijwilligers voor de horeca en plant deze in. Hiervoor hebben we een planningstool beschikbaar. Je bespreekt jouw activiteiten en de stand van zaken met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Je hebt voor deze werkzaamheden ongeveer 4 uur tijd per maand nodig tot aan april. Vanaf 1 april tot aan het Parkfeest, zul je wat meer tijd eraan moeten besteden. Van januari tot mei vergader je gemiddeld 2 keer per maand en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J) vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Kom jij ons team versterken? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Handig met digitale systemen

Stichting Parkfeest Oosterhout

Handig met digitale systemen? Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die voor het Parkfeest een aantal systemen beheert? Het gaat om de volgende systemen: Vrijwilligerswebsite (Wordpress): Site up-to-date houden, teksten aanpassen, foto’s vervangen en toevoegen. Database vrijwilligers (Wordpress): 1 keer per jaar de database opschonen, vrijwilligers helpen met inlogproblemen en zorg dragen voor de beveiliging van de persoonlijke gegevens. Planningssysteem (Quintig): Contact onderhouden met de beheerder van het planningssysteem (TLF), zorgen voor tijdige toegang en de planning prepareren voor het nieuwe jaar. Dit doe je op basis van de gegevens, die je krijgt van de voorzitters van de diverse commissies. Je hoeft dus niet zelf te plannen, maar je zorgt wel voor een adequaat systeem. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Gemiddeld genomen heb je voor deze werkzaamheden ongeveer 3 uur per maand nodig. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.

Structureel
Oosterhout

Regel jij de pers/pr voor het Parkfeest?

Stichting Parkfeest Oosterhout

PR, pers en persberichten? Je draait er je hand niet voor om! Als perschef weet jij wat er komt kijken bij persaangelegenheden tijdens een groot festival als het Parkfeest; van accreditatie en persaanvragen tot het schrijven van persberichten. Je voelt je in die sfeer als een vis in het water. Als perschef ben je onderdeel van de commissie media en communicatie en met die commissie tref je voorbereidingen voor het feest. Onder jouw toeziend oog verlopen de perscontacten soepel. Je stemt af met de regionale pers, wanneer zij iemand willen spreken binnen de organisatie. Je werkt samen met de programmacommissie, die de afspraken met de artiesten maakt. Tijdens het festival ben je aanspreekpunt voor de fotografen en je begeleidt eventuele bezoekers die een meet & greet hebben gewonnen. Als perschef weet je hoe het werkt met pers en publiciteit en contacten leggen en onderhouden, gaat je makkelijk af. Denk jij dat deze rol je past en heb je daarvoor enige tijd ter beschikking? Neem dan snel contact met ons op. We hebben jou nodig! Je leert mensen kennen en er gaan veel deuren voor je open. En bovenal, wordt je onderdeel van onze gezellige vrijwilligersclub en bezorg je Oosterhout een fantastische herinnering aan het Parkfeest! Laat snel van je horen!

Structureel
Oosterhout

Mee bepalen wie er op komt treden?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Heb jij hiervoor de goede skills? Dan word jij misschien collega van onze programmeurs! We willen onze programmacommissie uitbreiden. In deze functie, denk je mee over de ontwikkeling en uitvoering van het programmabeleid. Je stelt samen met je collega’s het programma op en jullie beheren het programma budget. Je onderhoudt contacten met boekingsbureaus, boekt artiesten en maakt afspraken. Je gebruikt je voelsprieten om trends op de markt te signaleren. Tijdens het Parkfeest, ontvang en begeleid je de artiesten backstage. Als programmeur ben je bereid om wat uurtjes van je vrije tijd hieraan te besteden. Vanaf de maand augustus gaat het om ongeveer 15 uur per maand. Je krijgt er natuurlijk een hele aantrekkelijke functie voor terug. Je werkt met collega’s die jouw passie delen! En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Ben jij die persoon met passie voor muziek? Kun je je verplaatsen in de smaak van de bezoekers? Ben je een teamplayer en vind je niks leuker dan netwerken? Meld je snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Fotograferen je passie?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Je snapt vast wel, dat er, in opdracht van het Parkfeest, een aantal fotografen rondloopt tijdens het evenement. Als fotograaf van dienst, ben jij hun aanspreekpunt. Je weet wat kan en wat niet kan, want fotograferen kan gevoelig liggen bij onze artiesten. En, als je het even niet weet, laat je je voor alle zekerheid informeren door onze perschef. Jij instrueert de andere fotografen en je brengt de perschef op de hoogte als zich ongewenste situaties voordoen. De perschef onderneemt dan actie. Je maakt zelf ook foto’s. Daarnaast verzamel jij de foto’s van de andere fotografen en slaat deze op in de beeldbank van het Parkfeest. Jij voorziet de medewerkers social media van de nodige input. Als lid van de commissie media en communicatie, kom je een aantal keren per jaar bij elkaar met de andere commissieleden om voorbereidingen te treffen. Als fotograaf heb je allereerst verstand van fotografie. Daarnaast ben je een creatief persoon en weet je met de andere fotografen een goede connectie te maken. Is fotograferen je passie? Herken je je in bovenstaande rol en heb je hier enige tijd voor beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op. We hebben jou nodig! Je leert mensen kennen en er gaan veel deuren voor je open. En bovenal, wordt je onderdeel van onze gezellige vrijwilligersclub en bezorg je Oosterhout een fantastische herinnering aan het Parkfeest! Laat snel van je horen!

Structureel
Oosterhout

Ben jij een echte horecatijger?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Ben jij een echte horeca tijger die wel een biertje kan tappen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die wij zoeken. We zoeken nog een paar enthousiaste vrijwilligers die achter de gezelligste bar van Oosterhout willen helpen! Je moet zelf ouder dan 18 jaar zijn. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Jongeren
Oosterhout

Heb jij oog voor jongeren en drankgebruik?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Voor de commissie bewaking en beveiliging zijn we onder andere op zoek naar extra leden voor het Alcohol Preventie Team. Het Alcohol Preventie Team heeft als taak jongeren erop te attenderen dat je onder de 18 jaar geen alcohol mag drinken. Tijdens het Parkfeest kun je lekker rondlopen en van het feest genieten, waarbij je goed in de gaten houdt of jongeren zich aan NIX onder de 18 houden. Je moet zelf ouder dan 18 jaar zijn en het geen probleem vinden om jongeren aan te spreken. Daarnaast heb je ook een rol als gastheer/gastvrouw en vindt het ook gezellig om her en der praatjes te maken. Daarnaast heb je een oog voor jongeren die illegaal drank gebruiken. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Help jij ons de festival bezoekers ontvangen?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Voor de commissie bewaking en beveiliging zijn we onder andere op zoek naar vrijwilligers voor de toegangscontrole. Voorheen enkel op vrijdag en zaterdag, maar nu ook op zondag hebben we toegangscontrole. Op vrijdag en zaterdag controleer je de kaartjes door middel van een handscanner en doe je de bezoekers een polsbandje om. Op zondag is de toegang gratis, dus bestaan de werkzaamheden enkel uit een polsbandje om doen. Ook zijn er nog andere toegangen die gecontroleerd dienen te worden, zoals de backstage ingang. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Help jij ons het mooie park schoon te houden?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Wij houden van een schoon park, jij ook? Zeer ondergewaardeerd, maar toch echt het leukste baantje tijdens het Parkfeest. Ondertussen dat jij de kliko’s leeg maakt en weer van nieuwe vuilniszakken voorziet mis jij geen enkel optreden en heb je ook nog tijd over om met iedereen een gezellig praatje te maken. Dus ben je niet vies van kletsen en vuilniszakken? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Kom jij ons helpen achter de kassa?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. Dit jaar kunnen bezoekers gewoon met hun pinpas betalen bij de kraampjes. Voor de mensen die liever contant betalen, is een pasje beschikbaar waar geld op gezet kan worden. Dat gebeurt bij de kassa en daar zoeken wij nog vrijwilligers voor! Je dient minimaal 21 jaar oud zijn, accuraat en in het bezit te zijn van een glimlach. Vind jij geld niet stinken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer
Oosterhout

Keukenprinsen en -prinsessen gezocht!

Stichting Parkfeest Oosterhout

Inmiddels een niet weg te denken evenement in Oosterhout, het Parkfeest! Op 24, 25 & 26 mei is het weer zover. Alleen met de inzet van heel veel vrijwilligers is het parkfeest mogelijk. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en tegelijkertijd te genieten van de sfeer en de muziek? Samen met je collega’s, je vrienden of familie. Er is heel veel te doen, ook dit jaar! Er is altijd wel een taak die bij je past. In het eerst-eten-laantje worden onze bezoekers voorzien van heerlijk eten. Dit kan gaan van een gezonde wok maaltijd tot een vette hap, voor ieder wat wils. Maar nu nog vrijwilligers die dit lekkers allemaal willen bereiden. Vind je koken leuk en wil je hier graag wat mee doen. Of kan jij juist niet koken, maar wil je wel graag iets met eten doen? Doen zoeken wij jou, want niet alleen voor het bereiden van het eten zoeken wij vrijwilligers, maar ook voor de uitgifte van al het lekkers zoeken wij vrijwilligers. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger en dan zien we jou op het Parkfeest!

24-05-2024 en 2 meer

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Uitserveren van maaltijden in de Doelen

Samen Aan Tafel

Samen Aan Tafel verzorgt dagelijks warme maaltijden voor de aanleunbewoners van ouderencentrum de Doelen in Oosterhout. We hebben hulp nodig bij het tafeldekken, uitserveren van de maaltijden en een praatje maken met onze gasten. De werktijden zijn van 16.30 tot 18.30 uur van maandag t/m vrijdag. 1x per week zou al fantastisch zijn! We werken met een gezellige groep vrijwilligers tussen de 16 en 75 jaar dus iedereen is welkom! Ons doel is om de ouderen uit hun sociale isolement te halen en daarbij gezellig met elkaar te eten. Kom jij ons helpen om de glimlach op het gezicht van deze ouderen weer terug te brengen?

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
Oosterhout

Steunouder gezocht

Surplus Oosterhout

Heb je een plekje in je hart, huis en gezin om een ander gezin te helpen? Als steunouder vang je een kind op voor een of twee dagdelen per week. Je zorgt voor het kind en ontlast daarmee de ouders die dan even tot rust kunnen komen. Wil je gezinnen die steun nodig hebben helpen en vind je het leuk om voor kinderen te zorgen? Dan is steunouder misschien iets voor jou. Vaardigheden: Als steunouder kun je van onschatbare waarde zijn voor de vraagouders en hun kind. - Je wilt iets goeds doen voor de samenleving en kwetsbare ouders en kinderen helpen. - Je staat open voor anderen, die anders denken en andere gewoontes hebben. - Je kunt wel je eigen grenzen goed bewaken. Je bent betrouwbaar, flexibel en communiceert makkelijk. Duur: De duur van de inzet van steunouders hangt af van de behoefte van kind en ouders en jouw mogelijkheden. Dit betekent dat het steuntje in de rug van korte of langere duur kan zijn. Wat bieden wij? Voordat je begint is er een uitgebreid kennismakingsgesprek om een passende match te kunnen maken. Gedurende het hele traject blijft de steunoudercoördinator beschikbaar om op terug te vallen bij vragen of problemen. De coördinator matcht vraag en aanbod zorgvuldig, zodat jullie goed bij elkaar passen. Interesse: Heb je een of twee dagdelen per week tijd om een kind aandacht te geven? Wil je een steentje bijdragen aan de maatschappij? Neem dan via de onderstaande knop contact op Stefanie, steunoudercoördinator bij Surplus Welzijn.

Structureel
Breda

Coördinator vrijwilliger en hulpvrager

WIJ

Ben jij dé coördinator die vrijwilliger en hulpvrager bij elkaar brengt? Breng jij graag mensen met elkaar in contact? Zoek je graag samen met leuke collega's naar een oplossing voor elke hulpvraag? Wil je iets voor een ander betekenen? Dan is dit de vrijwilliger-job die jij zoekt! Wat ga je doen? Bij de praktische hulp van Stichting WIJ komen allerlei hulpvragen binnen van inwoners van Breda. Zoals voor vervoer, de administratie op orde brengen, een klein klusje in huis of boodschappen doen. Stel: je krijgt een hulpvraag van een mevrouw die ziek is en geen boodschappen kan doen. Wat doe je dan? Je vraagt en luistert en brengt in kaart wat er echt aan de hand is. Je zoekt een oplossing. Vaak bespreek je het met collega's, soms met een maatschappelijk werker van onze organisatie. Daarna neem je contact op met één van onze vrijwilligers en vraagt of hij/zij de hulpvraag op wil pakken. Zo koppel je hulpvrager en vrijwilliger aan elkaar. De match leg je vast in ons computersysteem en na een tijdje bel je met hulpvrager en vrijwilliger om te vragen hoe het gegaan is. Wie ben jij? Je houdt ervan om samen met de klant een oplossing te vinden. Je maakt graag deel uit van de praktische hulp van WIJ. Je houdt van verschillende mensen en vragen. Je kunt goed met de computer overweg. Als het nodig is zoek je binnen ons bestand naar een passende vrijwilliger bij een hulpvrager. Je werkt twee ochtenden per week van 9.00 tot 12.00 uur, samen met collega's in een leuke omgeving in ons kantoor in de stad. Heb je interesse? Neem dan contact op met Stichting WIJ via de knop onderaan de vacature. Dan kun je een keertje meekijken met een ervaren collega. Als je het werk leuk vind dan zal de collega je daarna inwerken.

Structureel
Oosterhout

(kinder)- coaches gezocht voor Petje Af

Petje Af Oosterhout

Stichting Petje Af zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen (10-12 jaar) te begeleiden en coachen tijdens hun Petje af- activiteiten. Wat doe je als coach? ● Je begeleidt de kinderen tijdens het Petje af-programma. Zowel op locatie als onderweg; ● Je stimuleert en inspireert de kinderen om hun talenten en de wereld te ontdekken; ● Je ontvangt enthousiaste gastdocenten en ondersteunt hen tijdens de gastlessen; Op welke dag vindt het plaats? Op 3 woensdagmiddagen van 14.00 tot 17.30uur, met aansluitend 1 zondag voor een leuk uitje. Waar vindt het plaats? Op Basisschool de Duizendpoot en Kindcentrum de Ontdekking Oosterhout Hoevaak is een coach actief? We hebben dit schooljaar nog 3. Een blok bestaat uit 4 weken.( 4 bijeenkomsten) Idealiter zoeken wij een coach voor de rest van het schooljaar ( 12 bijeenkomsten) zodat er een band opgebouwd kan worden met de kinderen, maar felxibele inzet is zeker ook bespreekbaar. Kom gerust een keer meedraaien om te kijken of het iets voor je is! Vanaf wanneer zoeken we extra coaches: vanaf 20 maart 2024 Vergoeding: Alle coaches ontvangen een vrijwilligersvergoeding Bij Petje af vinden wij dat ieder kind een gelijke kans verdient om zich te ontwikkelen voor een kansrijke toekomst. Ben jij het enthousiaste, sprankelende persoon met veel affiniteit met kinderen en wil jij hieraan bijdragen? Word dan coach bij Petje af! Hieronder kun je eventueel meer informatie lezen over de doelstelling van Petje af. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.petjeaf .nl Doelstelling Petje af : Bij Petje af ontdekken nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar de wereld. De kinderen versterken hun (taal)vaardigheden, vergroten hun zelfvertrouwen, ontdekken hun talenten, ontmoeten nieuwe mensen en verbeden hun perspectief voor de toekomst. We richten ons op kinderen voor wie ons programma de grootste meerwaarde heeft, bijvoorbeeld omdat zij wonen in wijken waar zorgen over bestaan.

Structureel
Jongeren
Oosterhout

Medewerker Kantine

v.v. Oosterhout

Taakomschrijving: - je verkoopt drank en etenswaren - je draait bar/keukendienst Eisen: - je bent gezellig en sociaal Wat heeft de organisatie te bieden: - veel leuke en gezellige sociale contacten - veel dankbaarheid - je wordt ingewerkt Wat maakt het werk de moeite waard: - je bent nuttig en gezellig bezig - je staat altijd met z'n tweeën Werktijden: - in overleg voor alle dagen mensen nodig - in het weekend: overdag tussen 09:00 en 18:00 uur (diensten van 3 uur) - doordeweeks van 18:00 tot 22:00 uur Aannameprocedure: - gesprek met Lia en ingewerkt worden

Structureel
Oosterhout

Creatieve vrijwilligers gezocht

ORTS

De lokale omroep van Oosterhout, ORTS, werkt continu aan de toekomst. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor alle afdelingen. Denk daarbij aan redactie, televisie, social media, radio, kabelkrant, maar ook techniek. Ben jij heel creatief óf technisch, ben je een presentatietalent of heb je iets met lokale journalistiek en lijkt het je leuk om bij een radio- en tv-omroep te werken, meld je dan snel bij ons aan. Ervaring is niet noodzakelijk maar wel erg welkom.

Structureel