csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Planner horeca food

Dan ben jij misschien de juiste persoon in de rol van planner horeca food. Jij begrijpt als geen ander dat er heel wat te plannen valt, als tijdens het Parkfeest iedereen voorzien moet worden van een hapje en een drankje. Maar……je hoeft dat natuurlijk niet alleen te doen. We hebben de werkzaamheden verdeeld. Jij bent wel het aanspreekpunt voor alle activiteiten, die vallen onder Horeca Food en je onderhoudt contact met de coördinatoren van de activiteiten. Eventuele verbeteringen bespreek je met hen. Je werft tijdig voldoende vrijwilligers voor de horeca en plant deze in. Hiervoor hebben we een planningstool beschikbaar. Je bespreekt jouw activiteiten en de stand van zaken met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Je hebt voor deze werkzaamheden ongeveer 4 uur tijd per maand nodig tot aan april. Vanaf 1 april tot aan het Parkfeest, zul je wat meer tijd eraan moeten besteden. Van januari tot mei vergader je gemiddeld 2 keer per maand en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J) vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Kom jij ons team versterken? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Lees meer

structureel

Oosterhout

Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie

Beschrijving

Dan ben jij misschien de juiste persoon in de rol van planner horeca food.

Jij begrijpt als geen ander dat er heel wat te plannen valt, als tijdens het Parkfeest iedereen voorzien moet worden van een hapje en een drankje. Maar……je hoeft dat natuurlijk niet alleen te doen. We hebben de werkzaamheden verdeeld. Jij bent wel het aanspreekpunt voor alle activiteiten, die vallen onder Horeca Food en je onderhoudt contact met de coördinatoren van de activiteiten. Eventuele verbeteringen bespreek je met hen.

Je werft tijdig voldoende vrijwilligers voor de horeca en plant deze in. Hiervoor hebben we een planningstool beschikbaar.

Je bespreekt jouw activiteiten en de stand van zaken met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie.Je hebt voor deze werkzaamheden ongeveer 4 uur tijd per maand nodig tot aan april. Vanaf 1 april tot aan het Parkfeest, zul je wat meer tijd eraan moeten besteden.

Van januari tot mei vergader je gemiddeld 2 keer per maand en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J) vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand.En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op?

Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.

Kom jij ons team versterken? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 5 uur

Locatie

Oosterhout

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Evenementen & festivals
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Parkfeest Oosterhout

Oosterhout

Sponsorcomissie Parkfeest

Stichting Parkfeest Oosterhout

Ben jij een netwerker pur sang? Wie weet, ben jij dan de geknipte persoon om lid te worden van onze sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie, help je mee met het onderhouden en uitbreiden van het sponsorbestand. Dit doe je o.a. door zelfstandig op zoek te gaan naar (Oosterhoutse) ondernemers, die je probeert warm te maken om ons Parkfeest financieel te ondersteunen. Daarbij zorg je ervoor, dat alle afspraken die met de sponsors gemaakt worden, ook ten uitvoer worden gebracht tijdens het Parkfeest! Bijvoorbeeld het drukken en ophangen/plaatsen van sponsoruitingen, voorafgaand aan en het opruimen na het Parkfeest. Daarnaast help je o.a. mee met de organisatie van de gezellige sponsorborrel, die we tijdens het Parkfeest organiseren. Een perfect moment om te netwerken! De tijdsinvestering is naar schatting gemiddeld 4 uur per maand, vanaf de start in september met een piekmoment in de 3 maanden vlak voor het Parkfeest zelf. Wij vergaderen vanaf 5 maanden voor het Parkfeest gemiddeld 2 keer per maand, maar hebben in de tussentijdse dagen/weken regelmatig contact over de voortgang van de sponsorbenaderingen. Het benaderen en bezoeken van bedrijven en instellingen zal vaak tijdens kantooruren plaatsvinden. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Ben jij enthousiast? Is netwerken je op het lijf geschreven en ben je een teamplayer? Ben je iemand op wie we kunnen rekenen, heb je een paar uurtjes per maand en soms wat meer tijd beschikbaar? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Administratieve en secretariële kwaliteiten?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die onze voorzitter met raad en daad ter zijde kan staan als zijn persoonlijke secretaris. Je werkzaamheden bestaan uit het beheren van de vergaderingen. Je plant de vergaderingen en nodigt de deelnemers uit, je zorgt voor de agenda, notuleert, beheert actiepunten en beheert de planning van de VC in de planningstool. Verder beheer jij de algemene VC-mail en de belangrijke documenten, zoals het draaiboek, de procedures enz. Je verzorgt de mailings voor de vrijwilligers met MailChimp. Verder zorg jij voor de bestellingen van polo’s, keycords, polsbandjes en het eten voor de vrijwilligers. Je krijgt hiervoor aanvragen van de diverse commissies. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Voor deze werkzaamheden, heb je ongeveer 5 uur per maand beschikbaar. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft ), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Zin en tijd om de steun en toeverlaat van de voorzitter van de vrijwilligerscommissie te worden? Meld je dan snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Handig met digitale systemen

Stichting Parkfeest Oosterhout

Handig met digitale systemen? Dan ben jij misschien de vrijwilliger, die voor het Parkfeest een aantal systemen beheert? Het gaat om de volgende systemen: Vrijwilligerswebsite (Wordpress): Site up-to-date houden, teksten aanpassen, foto’s vervangen en toevoegen. Database vrijwilligers (Wordpress): 1 keer per jaar de database opschonen, vrijwilligers helpen met inlogproblemen en zorg dragen voor de beveiliging van de persoonlijke gegevens. Planningssysteem (Quintig): Contact onderhouden met de beheerder van het planningssysteem (TLF), zorgen voor tijdige toegang en de planning prepareren voor het nieuwe jaar. Dit doe je op basis van de gegevens, die je krijgt van de voorzitters van de diverse commissies. Je hoeft dus niet zelf te plannen, maar je zorgt wel voor een adequaat systeem. De stand van zaken bespreek je met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie. Gemiddeld genomen heb je voor deze werkzaamheden ongeveer 3 uur per maand nodig. Van januari tot mei heb je gemiddeld 2 keer per maand een vergadering en na het Parkfeest (natuurlijk vond je het zo leuk, dat je blijft J), vergader je van augustus tot en met december gemiddeld 1 keer per maand. En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken.

Structureel
Oosterhout

Regel jij de pers/pr voor het Parkfeest?

Stichting Parkfeest Oosterhout

PR, pers en persberichten? Je draait er je hand niet voor om! Als perschef weet jij wat er komt kijken bij persaangelegenheden tijdens een groot festival als het Parkfeest; van accreditatie en persaanvragen tot het schrijven van persberichten. Je voelt je in die sfeer als een vis in het water. Als perschef ben je onderdeel van de commissie media en communicatie en met die commissie tref je voorbereidingen voor het feest. Onder jouw toeziend oog verlopen de perscontacten soepel. Je stemt af met de regionale pers, wanneer zij iemand willen spreken binnen de organisatie. Je werkt samen met de programmacommissie, die de afspraken met de artiesten maakt. Tijdens het festival ben je aanspreekpunt voor de fotografen en je begeleidt eventuele bezoekers die een meet & greet hebben gewonnen. Als perschef weet je hoe het werkt met pers en publiciteit en contacten leggen en onderhouden, gaat je makkelijk af. Denk jij dat deze rol je past en heb je daarvoor enige tijd ter beschikking? Neem dan snel contact met ons op. We hebben jou nodig! Je leert mensen kennen en er gaan veel deuren voor je open. En bovenal, wordt je onderdeel van onze gezellige vrijwilligersclub en bezorg je Oosterhout een fantastische herinnering aan het Parkfeest! Laat snel van je horen!

Structureel
Oosterhout

Mee bepalen wie er op komt treden?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Heb jij hiervoor de goede skills? Dan word jij misschien collega van onze programmeurs! We willen onze programmacommissie uitbreiden. In deze functie, denk je mee over de ontwikkeling en uitvoering van het programmabeleid. Je stelt samen met je collega’s het programma op en jullie beheren het programma budget. Je onderhoudt contacten met boekingsbureaus, boekt artiesten en maakt afspraken. Je gebruikt je voelsprieten om trends op de markt te signaleren. Tijdens het Parkfeest, ontvang en begeleid je de artiesten backstage. Als programmeur ben je bereid om wat uurtjes van je vrije tijd hieraan te besteden. Vanaf de maand augustus gaat het om ongeveer 15 uur per maand. Je krijgt er natuurlijk een hele aantrekkelijke functie voor terug. Je werkt met collega’s die jouw passie delen! En wat levert het Parkfeest jou als vrijwilliger op? Allereerst natuurlijk heel veel gezelligheid, lol en plezier. Je werkt met leuke mensen aan een topevenement. Natuurlijk heb jij gratis toegang en geniet je mee van alles wat er gebeurt. Je krijgt een vrijwilligersshirt en natuurlijk ben jij na afloop van harte welkom op ons vrijwilligersfeest! En, net als bij een betaalde baan….., je hebt doorgroeimogelijkheden en je kunt jouw werkzaamheden als aanvulling op je CV gebruiken. Ben jij die persoon met passie voor muziek? Kun je je verplaatsen in de smaak van de bezoekers? Ben je een teamplayer en vind je niks leuker dan netwerken? Meld je snel aan! Het Parkfeest kan niet zonder je!

Structureel
Oosterhout

Fotograferen je passie?

Stichting Parkfeest Oosterhout

Je snapt vast wel, dat er, in opdracht van het Parkfeest, een aantal fotografen rondloopt tijdens het evenement. Als fotograaf van dienst, ben jij hun aanspreekpunt. Je weet wat kan en wat niet kan, want fotograferen kan gevoelig liggen bij onze artiesten. En, als je het even niet weet, laat je je voor alle zekerheid informeren door onze perschef. Jij instrueert de andere fotografen en je brengt de perschef op de hoogte als zich ongewenste situaties voordoen. De perschef onderneemt dan actie. Je maakt zelf ook foto’s. Daarnaast verzamel jij de foto’s van de andere fotografen en slaat deze op in de beeldbank van het Parkfeest. Jij voorziet de medewerkers social media van de nodige input. Als lid van de commissie media en communicatie, kom je een aantal keren per jaar bij elkaar met de andere commissieleden om voorbereidingen te treffen. Als fotograaf heb je allereerst verstand van fotografie. Daarnaast ben je een creatief persoon en weet je met de andere fotografen een goede connectie te maken. Is fotograferen je passie? Herken je je in bovenstaande rol en heb je hier enige tijd voor beschikbaar? Neem dan snel contact met ons op. We hebben jou nodig! Je leert mensen kennen en er gaan veel deuren voor je open. En bovenal, wordt je onderdeel van onze gezellige vrijwilligersclub en bezorg je Oosterhout een fantastische herinnering aan het Parkfeest! Laat snel van je horen!

Structureel

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Medewerker Kantine

v.v. Oosterhout

Taakomschrijving: - je verkoopt drank en etenswaren - je draait bar/keukendienst Eisen: - je bent gezellig en sociaal Wat heeft de organisatie te bieden: - veel leuke en gezellige sociale contacten - veel dankbaarheid - je wordt ingewerkt Wat maakt het werk de moeite waard: - je bent nuttig en gezellig bezig - je staat altijd met z'n tweeën Werktijden: - in overleg voor alle dagen mensen nodig - in het weekend: overdag tussen 09:00 en 18:00 uur (diensten van 3 uur) - doordeweeks van 18:00 tot 22:00 uur Aannameprocedure: - gesprek met Lia en ingewerkt worden

Structureel
Oosterhout

Creatieve vrijwilligers gezocht

ORTS

De lokale omroep van Oosterhout, ORTS, werkt continu aan de toekomst. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor alle afdelingen. Denk daarbij aan redactie, televisie, social media, radio, kabelkrant, maar ook techniek. Ben jij heel creatief óf technisch, ben je een presentatietalent of heb je iets met lokale journalistiek en lijkt het je leuk om bij een radio- en tv-omroep te werken, meld je dan snel bij ons aan. Ervaring is niet noodzakelijk maar wel erg welkom.

Structureel
Oosterhout

Chauffeurs gezocht voor ANWB Automaatje

Danny

Wat is ANWB Automaatje? In de gemeente Oosterhout zitten veel mensen met een sociaal en mobiliteitsprobleem gedwongen achter de geraniums. Vaak met eenzaamheid tot gevolg. Met ANWB AutoMaatje kunnen zij weer meedoen in de maatschappij. Maar hoe dan? Gemeente en ANWB hebben in samenwerking deze vervoerservice opgezet en het werkt als volgt: Doe je graag iets voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Oosterhoutvoorelkaar en vervoer jouw minder mobiele 'buren' in je eigen auto. Je krijgt als vrijwilliger een kleine vergoeding van € 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Je auto moet APK gekeurd zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking hebben. Er wordt een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd. Je hoeft geen ANWB-lid te zijn. Als wij als ANWB Automaatje een vervoersvraag hebben, dan nemen we 2 dagen van tevoren contact met je op. Dan worden er afspraken gemaakt met degene die je moet vervoeren over tijdstip e.d. en de vergoeding krijg je van de hulpvrager op de dag van vervoer. Oosterhoutvoorelkaar biedt de dienst ANWB Automaatje al vanaf begin 2018 in de gemeente Oosterhout. Dus heb je interesse? Meld je dan zo snel mogelijk. Voor vragen kun je contact opnemen met Oosterhoutvoorelkaar.

Structureel
Oosterhout

Redactie Kanjer ORTS gezocht

ORTS

De redactie van de ORTS is de spil van de lokale omroep van Oosterhout. Als redactie medewerker / voorbereider / samensteller / tekstschrijver denk je mee over de inhoud van berichten en programma's. Samen met je collega's maak je pers- en tekstberichten voor de socials van de ORTS, zoals Insta, Facebook en Linkedin, voor de radio, voor TekstTV en de ORTS website. Uiteraard zorgt de ORTS voor een inwerkperiode. Ben je nieuwsgierig, goed op de hoogte en vind je het leuk om samen met anderen de lokale omroep bij de mensen thuis te brengen dan ben je van harte welkom. Direct aanmelden kan via deze website. De tijd die je kwijt bent per week is vastgesteld op minimaal 2 uur, meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. We zijn met name opzoek naar een redacteur voor het TV programma De Kletspet, elke week doen we interviews over actuele onderwerpen op straat. Als redacteur bedenk je het onderwerp en de vragen. Met vriendelijke groet, namens de ORTS Carlo

Structureel
Oosterhout

VV Oosterhout zoekt een terreinbeheerder

v.v. Oosterhout

Als terreinbeheerder ben je een visite kaartje voor VV Oosterhout. Immers alle leden en bezoekende voetballers komen in aanraking met terreinbeheer. Een vriendelijk woord van welkom is het eerste wat een terreinbeheerder biedt aan leden en bezoekers. Daarnaast zorg je voor uitgifte van ballen, trainingsmaterialen en het droogtrekken van de prachtige kleedkamers, na het douchen. Heb jij een paar uur in de week tijd op de avonden, zaterdagochtend of middag of zondag ochtend of middag? Neem dan contact met ons op, we zitten dan snel aan tafel voor kennismaking. Contactpersoon van VV Oosterhout is Arno Eversdijk, hij is verantwoordelijk voor deze commissie. Om VV Oosterhout te helpen met verantwoord groeien hoef je niet perse lid te zijn van onze vereniging. Enthousiaste opa’s, oma’s of familie leden van onze leden zijn welkom maar ook anderen die geen directe binding met de club hebben zijn van harte welkom. Voor beide commissies geldt dat een kleine vrijwilligersvergoeding van toepassing is.

Structureel
Oosterhout

VV Oosterhout zoekt schoonmaakhulp

v.v. Oosterhout

Als lid van deze commissie zorg je er met een aantal anderen voor dat leden en bezoekers van Sportpark De Contreie zich welkom voelen in de kantine van VV Oosterhout. Immers is een schone en representatieve kantine erg belangrijk als visitekaartje van de vereniging. In een leuk team van enthousiaste dames wordt er op maandag ochtend en vrijdag schoongemaakt. De werkzaamheden bestaan uit het afdoen van de tafels, stofzuigen en dweilen van het gebouw en de sanitaire ruimtes. Heb jij een paar uur per week de tijd om VV Oosterhout te helpen? Neem dan contact op met ons, we nemen dan snel contact op. Contactpersoon van VV Oosterhout is Willem Boekholt, hij is verantwoordelijk voor deze commissie. Om VV Oosterhout te helpen met verantwoord groeien hoef je niet perse lid te zijn van onze vereniging. Enthousiaste opa’s, oma’s of familie leden van onze leden zijn welkom maar ook anderen die geen directe binding met de club hebben zijn van harte welkom. Voor beide commissies geldt dat een kleine vrijwilligersvergoeding van toepassing is.

Structureel
Oosterhout

Uitserveren van maaltijden in de Doelen

Samen Aan Tafel

Samen Aan Tafel verzorgt dagelijks warme maaltijden voor de aanleunbewoners van ouderencentrum de Doelen in Oosterhout. We hebben hulp nodig bij het tafeldekken, uitserveren van de maaltijden en een praatje maken met onze gasten. De werktijden zijn van 16.30 tot 18.30 uur van maandag t/m vrijdag. 1x per week zou al fantastisch zijn! We werken met een gezellige groep vrijwilligers tussen de 16 en 75 jaar dus iedereen is welkom! Ons doel is om de ouderen uit hun sociale isolement te halen en daarbij gezellig met elkaar te eten. Kom jij ons helpen om de glimlach op het gezicht van deze ouderen weer terug te brengen?

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel