csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wil jij ertoe doen?! lees dan verder!

Super leuke, uitdagende functie als Manager van ons restaurant Samenzijn! Kan je goed met mensen omgaan? Hou je van organiseren? Maak je graag mensen blij? Resto Samenzijn (RSZ) is een burgerinitiatief in het Ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp. -2x per week, op de dinsdag en woensdagavond wordt door RSZ een 3 gangen maaltijd bereid en geserveerd. Er komen tussen de 36 en 80 gasten. Dit wordt verzorgd door 7 tot 10 gastvrouwen/heren op vrijwillige basis. Beknopte omschrijving van deze functie: *planning inzet vrijwilligers *gasten registratie *tafelschikking *financiële taken Indien u interesse heeft wat deze functie precies inhoudt, neem dan vooral contact op met Willem.

Lees meer

structureel

Den Helder

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie

Beschrijving

Super leuke, uitdagende functie als Manager van ons restaurant Samenzijn!

Kan je goed met mensen omgaan? Hou je van organiseren? Maak je graag mensen blij?

Resto Samenzijn (RSZ) is een burgerinitiatief in het Ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp.
-2x per week, op de dinsdag en woensdagavond wordt door RSZ een 3 gangen maaltijd bereid en geserveerd. Er komen tussen de 36 en 80 gasten. Dit wordt verzorgd door 7 tot 10 gastvrouwen/heren op vrijwillige basis.

Beknopte omschrijving van deze functie:
*planning inzet vrijwilligers
*gasten registratie
*tafelschikking
*financiële taken

Indien u interesse heeft wat deze functie precies inhoudt, neem dan vooral contact op met Willem.

Praktische informatie

Wekelijks 8 tot 10 uur

dinsdag

woensdag

Locatie

Den Helder

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Wonen Plus Welzijn

Hollands Kroon

We zijn op zoek naar tuinvrijwilligers

Wonen Plus Welzijn

We vragen vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een tuinklusje voor ouderen te doen. Het klusje zal ongeveer een uur van uw tijd in beslag nemen en het zal gaan om lichte tuinwerkzaamheden zoals schoffelen, gras maaien en kleine snoeiklusjes. U kunt zich aanmelden bij het Servicepunt Wonen Plus Welzijn te Hippolytushoef, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur. Ook jongeren met affiniteit voor ouderen zijn van harte welkom voor dit VRIJWILLIGERSWERK.

Structureel
Jongeren
Schagen

Digivrijwilligers

Wonen Plus Welzijn

Beste mensen van Noordkopvoorelkaar, Voor veel mensen kan het soms lastig zijn om met een computer, tablet of smartphone om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde dingen vinden, installeren of juist verwijderen. Ook wordt tegenwoordig steeds meer van ons gevraagd om onze zaken digitaal te regelen. Vindt u het leuk om mensen hierbij te helpen en bent u voldoende vaardig om mensen wegwijs te maken op de computer, tablet of smartphone? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger om wekelijks op vaste dagen & tijden een aantal mensen bij hun vragen te ondersteunen. Heeft u meer vragen? Dan kunt u contact opnemen.

Structureel
Jongeren
Hollands Kroon

Gastvrouw of -heer voor Doet&Ontmoet groepen

Wonen Plus Welzijn

Voor onze Doet&Ontmoet groepen zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Wilt u mensen een gezellig middag bezorgen door een praatje te maken met deelnemers of te assisteren met activiteiten. Dan is dit wellicht iets voor u. De groepen hebben een open inloop waar deelnemers samenkomen voor ontmoeting, samen koffie drinken, een spelletje of creatief bezig zijn. De groepen zijn wekelijks van 13.30 tot 16.00 uur. Voor meer informatie stuur een berichtje

Structureel
Jongeren
Hollands Kroon

Schaak en dam-maatje gezocht!

Wonen Plus Welzijn

Ben jij een schaak- of damliefhebber met een hart van goud? 💖 Wonen Plus Welzijn in Anna Paulowna is op zoek naar JOU! 🎉 Word een spelmaatje voor een van onze deelnemers en deel je passie voor schaken of dammen op onze groep! 👉 Als vrijwilliger kom je eens per week langs op maandagmiddag of vrijdagmiddag om gezellig een potje te spelen. Het is een geweldige kans om iets te betekenen voor iemand en tegelijkertijd om nieuwe vriendschappen te sluiten! 🤝 Interesse?Reageer op dit berichtje of bel mijvoor meer informatie. 💫 #VrijwilligerGezocht #AnnaPaulowna #GeefTerug #SamenSterk

Structureel
Jongeren
Hollands Kroon

Fietsmaatje gezocht!

Wonen Plus Welzijn

🚴‍♂️ Ben jij een fietsliefhebber in de omgeving van Anna Paulowna? Dan zoeken wij jou! Voor een 67 jarige meneer die het heerlijk vindt om de omgeving te verkennen zoeken wij een gezellig fietsmaatje. Het gaat om een ontspannen ritje eens in de drie weken, waarbij gezelschap en plezier voorop staan. Dus, als je het leuk vindt om samen te trappen, mooie plekjes te ontdekken en te genieten van goed gezelschap, stuur dan een berichtje! 🌿🚴‍♂️ #FietsmaatjeGezocht #AnnaPaulowna #SamenOpAvontuur"

Structureel
Jongeren
Hollands Kroon

Taalmaatjes gezocht in Wieringerwerf!

Wonen Plus Welzijn

Taalmaatjes zijn vrijwilligers die deelnemers die laaggeletterd zijn of deelnemers met een anderstalige achtergrond ondersteuning geven bij het leren van de Nederlandse Taal. Dit kan 1 op 1 maar we werken ook in kleine groepjes. Lijkt het je leuk om andere mensen te helpen om de Nederlandse taal (beter) te leren dan hoop ik van je te horen. We zoeken Taalmaatjes in heel Hollands Kroon. Maar op dit moment hebben we dringend Taalmaatjes in Wieringerwerf nodig. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk voldoening en gezelligheid. Maar ook de ondersteuning van de coördinator van de Taalmaatjes, een basistraining voor Taalmaatjes, 4 keer per jaar een Taalmaatjesbijeenkomst, een Kerstattentie, reiskostenvergoeding indien reizen nodig en zinvol bezig zijn voor een fijne welzijnsorganisatie. Kies je voor 1 op 1 contact dan kun je je eigen tijd indelen en verbind je je voor 1 a 2 uur in de week. Mocht je liever in kleine groepjes werken dan ben je gebonden aan 2 uurtjes in de week op een vast tijdstip. Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over het Taalmaatjes project! Hartelijke groet, Angelique.

Structureel
Hollands Kroon

Taalmaatjes gezocht in Hippolytushoef!

Wonen Plus Welzijn

Taalmaatjes zijn vrijwilligers die deelnemers die laaggeletterd zijn of deelnemers met een anderstalige achtergrond ondersteuning geven bij het leren van de Nederlandse Taal. Dit kan 1 op 1 maar we werken ook in kleine groepjes. Lijkt het je leuk om andere mensen te helpen om de Nederlandse taal (beter) te leren dan hoop ik van je te horen. We zoeken Taalmaatjes in heel Hollands Kroon. Maar op dit moment hebben we dringend Taalmaatjes in Hippolytushoef nodig. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk voldoening en gezelligheid. Maar ook de ondersteuning van de coördinator van de Taalmaatjes, een basistraining voor Taalmaatjes, 4 keer per jaar een Taalmaatjesbijeenkomst, een Kerstattentie, reiskostenvergoeding indien reizen nodig en zinvol bezig zijn voor een fijne welzijnsorganisatie. Kies je voor 1 op 1 contact dan kun je je eigen tijd indelen en verbind je je voor 1 a 2 uur in de week. Mocht je liever in kleine groepjes werken dan ben je gebonden aan 2 uurtjes in de week op een vast tijdstip. Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over het Taalmaatjes project! Hartelijke groet, Angelique.

Structureel
Hollands Kroon

Taalmaatjes gezocht in heel Hollands Kroon

Wonen Plus Welzijn

Taalmaatjes zijn vrijwilligers die deelnemers die laaggeletterd zijn of deelnemers met een anderstalige achtergrond ondersteuning geven bij het leren van de Nederlandse Taal. Dit kan 1 op 1 maar we werken ook in kleine groepjes. Lijkt het je leuk om andere mensen te helpen om de Nederlandse taal (beter) te leren dan hoop ik van je te horen. We zoeken Taalmaatjes in heel Hollands Kroon. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk voldoening en gezelligheid. Maar ook de ondersteuning van de coördinator van de Taalmaatjes, een basistraining voor Taalmaatjes, 4 keer per jaar een Taalmaatjesbijeenkomst, een Kerstattentie, reiskostenvergoeding indien reizen nodig en zinvol bezig zijn voor een fijne welzijnsorganisatie. Kies je voor 1 op 1 contact dan kun je je eigen tijd indelen en verbind je je voor 1 a 2 uur in de week. Mocht je liever in kleine groepjes werken dan ben je gebonden aan 2 uurtjes in de week op een vast tijdstip. Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over het Taalmaatjes project! Hartelijke groet, Angelique.

Structureel
Dijk en Waard

Huisbezoeker

Wonen Plus Welzijn

Over de organisatie: Wonen Plus Welzijn is een toonaangevende non-profit welzijnsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van langdurige zelfstandigheid. Wij bieden een scala aan diensten en ondersteuning om ervoor te zorgen dat een ieder comfortabel en veilig thuis kunnen blijven wonen, met behulp van de vrijwillige inzet van onze betrokken vrijwilligers. Functieomschrijving: Als vrijwilliger voor Intake Huisbezoeken speel je een essentiële rol in onze organisatie. Je bezoekt potentiële nieuwe abonnees thuis en presenteert hen onze organisatie, onze missie en wat wij doen om te ondersteunen bij het zelfstandig thuis wonen. Je bent op zo’n huisbezoek een aanspreekpunt voor deze potentiële abonnees en biedt hen informatie, beantwoordt vragen en helpt hen bij het begrijpen van de diensten die wij aanbieden. Verantwoordelijkheden: -Bezoeken van potentiële nieuwe abonnees thuis. -Presenteren van de missie, visie en diensten van onze organisatie. -Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie aan potentiële abonnees. -Het verzamelen van relevante informatie tijdens het huisbezoek. -Rapporteren van bevindingen aan de relevante teamleden binnen de organisatie. Gevraagde inzet: -Empathie en respect voor ouderen en hun behoeften. -Communicatieve vaardigheden en het vermogen om helder en overtuigend te presenteren. -Kennis over de diensten en activiteiten van Wonen Plus Welzijn. -Bereidheid om trainingen en workshops bij te wonen indien nodig. Voordelen: -De kans om direct bij te dragen aan het welzijn van ouderen in onze gemeenschap. -Het opbouwen van waardevolle ervaring in de non-profitsector. -Flexibele werktijden die kunnen worden aangepast aan jouw beschikbaarheid. -Ondersteuning en begeleiding van het ervaren team van Wonen Plus Welzijn. Ben je gepassioneerd over het ondersteunen van ouderen en wil je een verschil maken in de gemeenschap? Sluit je dan aan bij ons als vrijwilliger voor Intake Huisbezoeken! Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een leefbare en ondersteunende omgeving voor ouderen in onze gemeenschap.

Structureel
Jongeren
Hollands Kroon

Versterking voor Doet en Ontmoet Kroonwaard

Wonen Plus Welzijn

Wonen Plus Welzijn is op zoek naar versterking van een vrijwilliger bij de Doet en Ontmoetgroep in Kroonwaard te Middenmeer. Wilt u mensen een gezellige middag bezorgen door een praatje met de deelnemers te maken of te assisteren met activiteiten? Dan is het wellicht leuk voor u om als vrijwilliger aan te sluiten bij de Doet & Ontmoetgroep bij ‘Kroonwaard’. De Doet & Ontmoet in Kroonwaard heeft een open inloop waar inwoners samen komen voor een praatje, gezelligheid, om anderen te leren kennen of te ontmoeten, een spelletje te doen of creatief bezig te zijn. De bijeenkomsten zijn wekelijks op de dinsdag vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur. Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Helga

Structureel
Dijk en Waard

Vrijwilligers gezocht voor fietslessen

Wonen Plus Welzijn

Vrijwilligers gezocht voor het geven van fietslessen aan nieuwkomers in Heerhugowaard Voor praktische fietslessen in Heerhugowaard aan nieuwkomers zijn we op zoek naar vrijwilligers die nieuwkomers letterlijk op weg helpen op de fiets. Vind jij het leuk om mensen vooruit te helpen? Ben jij geduldig en help je graag een handje? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Wij zoeken vrijwilligers die een middag per week tijd hebben om in tweetallen fietsles aan kleine groepen deelnemers te geven. Dit kun je van ons verwachten: • Begeleiding • Een vrijwilligerscontract en reiskostenvergoeding; • Een gezellige werkomgeving met andere vrijwilligers. Wat heb jij in huis? • Je kunt zelf fietsen en kent de regels; • Je hebt geduld en doorzettingskracht om iemand iets te leren; • En je wilt mensen helpen groeien! Klinkt dit goed en wil je meer weten? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur vrijblijvend een mailtje naar Wonen Plus Welzijn.

Structureel
Schagen

Vrijwilliger voor fietsles aan Nieuwkomers

Wonen Plus Welzijn

Zoekt u een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Wonen Plus Welzijn is op zoek naar u! Voor veel nieuwe Nederlanders is fietsen niet vanzelfsprekend. Om zelfstandigheid en onafhankelijkheid van deze mensen te vergroten, biedt Wonen Plus Welzijn in Schagen nieuwe Nederlanders de kans om te leren fietsen. Tegelijkertijd kunnen zij het Nederlands spreken en oefenen. Het betreft 10 lessen vanaf 13 juni op dinsdagmiddag van 13-14:30 uur.

Structureel
Jongeren
Schagen

Word ook vrijwillig welzijnsondersteuner!

Wonen Plus Welzijn

Wonen Plus Welzijn maakt meedoen in de samenleving en zelfstandig blijven wonen mogelijk door, samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, ondersteuning te bieden aan een ieder die dit wenst of nodig heeft. Voor onze dienst individuele welzijnsondersteuning zijn wij op zoek naar versterking! Vind je het leuk om regelmatig bij iemand op bezoek te gaan? Om bijvoorbeeld een praatje te maken, samen te fietsen, te wandelen of een spelletje te doen? Heel fijn om dan van je horen! We nodigen je graag uit en door middel van een persoonlijk gesprek maken we kennis en bepraten we wat goed bij je past. Een goede match tussen de hulpvrager en jou als vrijwilliger is waar wij ons voor inzetten. Als vrijwilliger ontvang je bij ons een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden wij deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Iedereen die actief bij ons is, is welkom bij informatieve en gezellige bijeenkomsten. Tenslotte ontvangen alle vrijwilligers met enige regelmaat een leuke attentie als dank voor de inzet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amber of Jennifer. Aanmelden kan via een bericht.

Structureel

Anderen bekeken ook

Hollands Kroon

Kibo Breezand zoekt dringend teamleden (18+)

Kinderboerderij De Regenmortel Breezand

Gezocht met Spoed. 5- tal Vrijwillige volwassen (18+) Verzorgers (teamleden) voor weekend 2x en verzorgers 2x voor doordeweekse dag. Ook zoeken we een goede klusser, die oproepbaar is voor reparaties. Het gaat om de verzorging van onze dieren en terrein van kinderboerderij de Regenmortel in Breezand. ( achter St Jan Kerk) Helaas is er geen ov verbinding. Eigen vervoer is dus zeer noodzakelijk. We hebben dringend extra mensen nodig. Dit geldt ook voor de vakanties. 2x per dag is er een voerdienst, de ochtend dienst start om 8.30/9.00 uur, de werktijd van voeren vegen en schoonmaken is dan circa 2 uur. 'Smiddags start de dienst na 15.00 uur en voordat het donker is, de werktijd is dan circa 3 kwartier. Je mag ook gerust een hele dag blijven en extra klussen dan aanpakken. Het werkrooster wordt per 3 maanden gemaakt en zodoende weet je op tijd wanneer je dienst ( bijv. in het weekend) hebt. We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers o.a. voor: * 1x per maand een weekenddag of wellicht het gehele weekend. * Iemand die wekelijks 1 dag ( dus ochtend en middag dienst) op zich neemt. Eventueel een hele dag blijft en dan extra klussen aanpakt en tevens daarmee de kinderboerder open kan houden voor bezoekers. * Iemand die gaten kan opvullen vakantiedagen (zomer) en in kan springen bij nood (super flexibel). * een oproepbare klusser (lampen vervangen, gaas vervangen voliere etc). Bij vergaderingen en activiteiten die we organiseren, is wel de wens dat je daar zo vaak mogelijk ook bij aanwezig bent. Het nu bestaande team, welke geheel uit vrijwilligers bestaat, zal je goed en zolang als wenselijk is, inwerken, voordat je zelfstandig aan de gang gaat. Tevens zijn we opvangpunt voor kleine kapotte apparaten = Wecycle en voor oud Frituurvet. Voor beide krijgt de kinderboerderij een vergoeding, dus je helpt met inleveren van deze producten a) het milieu en b) de kinderboerderij en c) je bent er zelf vanaf. Inleveren kan in de houten opvangbak bij het ingangshek. Gelieve alleen te reageren op deze dringende hulpvraag en niet via dit kanaal wedervragen te sturen.

Structureel
Den Helder

De kracht achter technologische doorbraken

's Heeren Loo

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage binnen ICT/Techniek? Of wil je vrijwilligerswerk doen binnen deze sector? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Na de zomervakantie wordt er binnen het woonzorgpark Noorderhaven 's Heeren Loo, te Julianadorp, een innovatielokaal opgezet. Het innovatielokaal laat medewerkers en cliënten kennismaken met innovaties, E-health en domotica. Voornamelijk loopt het contact met de medewerkers, maar enige kennis van diverse beperkingen binnen de verstandelijk gehandicapte zorg is wel belangrijk om de juiste middelen te kunnen adviseren. Je gaat uitleg en instructie geven aan medewerkers, zowel in de innovatieruimte, als op locatie binnen het zorgpark. Daarnaast zal je innovaties programmeren. Geef je op bij de vrijwilligerscoördinatoren van 's Heeren Loo Noord-Holland, Karla (06-52538209) en Jerina (06-30284225). Als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo krijg je begeleiding op maat zodat je op een fijne manier contact kan maken met cliënten en medewerkers.

Structureel
Den Helder

Tuinman

's Heeren Loo

Heb je groene vingers en wil je in het weekend of in de avond de cliënten ondersteunen in de tuin waar ieder zijn eigen stukje heeft om het bij te houden! Voor een woning binnen 's Heeren Loo, op het zorgpark Noorderhaven, zijn wij op zoek naar een tuinman, die er plezier in heeft om in een tuin bezig te zijn. Met wieden, onkruid verwijderen, planten verzorgen, kortom de tuintjes gezellig en netjes houden. Het is fijn dat iemand de boel een beetje bij kan houden, want daar ontbreekt het de begeleiding de tijd voor. Kunt u hier iets in betekenen? Neem dan contact met ons op

Structureel
Den Helder

Gastheer/vrouw tijdens kerkdienst

's Heeren Loo

Heeft u 1 x per maand op zondag van 13:00-16:00 zin en tijd om het team van de Geestelijke Verzorging te ondersteunen tijdens de kerkdienst? De kerkdienst is er voor alle cliënten van het zorgpark Noorderhaven te Julianadorp. Dit zijn cliënten van allerlei verschillende leeftijden en een diversiteit van mate van een verstandelijke beperking. Lijkt het u leuk om de Geestelijke verzorging te ondersteunen met de opbouw van de kerkdienst, cliënten op te halen van de woning, te ontvangen, te begeleiden naar hun plaats en eventueel te helpen met het uittrekken van de jas? Of bent u muzikaal en wilt u op deze manier bijdragen aan onze vieringen, graag kijken wij naar de mogelijkheden. Maar ook tijdens de dienst doen we graag een beroep op uw ondersteuning. Zoals het helpen bij het aansteken van de kaarsen, cliënten begeleiden waar nodig, overzicht houden, observeren of het goed gaat met iedereen. Enige interesse naar/positieve houding ten opzichte van een kerkdienst is belangrijk. Nieuwsgierig? Stuurt u gerust een bericht. U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Karla en Jerina Coördinatoren vrijwilligerswerk Noord-Holland 's Heeren Loo

Structureel
Den Helder

Wil jij met Farah wandelen?

's Heeren Loo

Wil jij met Farah wandelen? Of mee naar trommelles? Farah is een vriendelijke man, 49 jaar oud, en heeft een verstandelijke beperking. Hoewel hij geen prater is, geniet hij erg van gezelligheid. Farah is op zoek naar een maatje met een doortastende persoonlijkheid. Samen met jou wil hij graag activiteiten ondernemen op het terrein van woonzorgpark Noorderhaven zoals wandelen of fietsen met de side op sidefiets. Of ga je met hem mee naar trommelles? Sta jij vol vertrouwen in het leven en straal je dit uit? En wil jij van betekenis zijn voor Farah? Geef je op bij de vrijwilligerscoördinatoren van 's Heeren Loo Noord-Holland, Karla en Jerina. Als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo krijg je begeleiding op maat zodat je op een fijne manier contact kan maken.

Structureel
Den Helder, Hollands Kroon

EHBO vrijwilligers gezocht

EHBO Den Helder

Wij zijn een gezellige en professionele EHBO vereniging voor het behalen van je EHBO-diploma. Maar de cursus is niet het enige! Wij bemannen op verschillende evenementen in en rond Den Helder met veel enthousiasme de EHBO-posten. Voor het ondersteunen van evenementen zoeken wij nog vrijwilligers! Heb je geen EHBO diploma dan kan je die bij onze vereniging halen. De kosten hiervoor worden door aanvullende ziektekosten verzekeringen vergoed.

Structureel
Den Helder, Hollands Kroon, Schagen

Weggeefkasten kaart

MEE & De Wering

Doe jij ook mee met de Weggeefkasten kaart? Noordkopvoorelkaar is bezig met het inzichtelijk maken van de weggeefkasten in de Noordkop. Graag willen wij hier extra aandacht aan besteden, zodat zoveel mogelijk mensen, die het nodig hebben, hier gebruik van kunnen maken! Wij zijn daarom begonnen met een kaart maken WAAR de kastjes staan en WAT er in zit. Door jouw weggeefkast op te geven, geef je ons toestemming om deze op het kaartje te plaatsen. Heb je zelf geen weggeefkast, maar weet je wel nog andere locaties van? Ook daar zijn we heel blij mee! Dan kunnen we deze mensen benaderen :)! Klik snel op DOE MEE om jouw kast op te geven!!

Eenmalig
Jongeren
Den Helder

Maatje(s) gezocht

's Heeren Loo

Veel cliënten ( met een verstandelijke beperking) jong en oud zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. Als maatje ondernemen jullie samen activiteiten. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de cliënt, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen kan per keer verschillen. Binnenshuis, zoals samen koffiedrinken, een spelletje doen of eten maken. Andere keren gaan jullie er samen op uit. Samen naar de bioscoop, nieuwe sneakers scoren in de stad, chillen in het park of naar de markt om een visje te eten. Of zomaar een eindje rijden met de auto… Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en je bereid bent om energie te steken in het opbouwen van een vertrouwensband.  Samen is veel gezelliger!  Affiniteit met de doelgroep.

Structureel
Den Helder

Kerkdienst live-streamen?

's Heeren Loo

Ondersteuning gezocht bij live-streaming van een kerkdienst voor mensen met een verstandelijke beperking! Sinds een aantal maanden zijn de Geestelijke Verzorgers van 's Heeren Loo Noorderhaven kerkdiensten live aan het streamen. Vindt u het leuk en heeft u de kunde om met digitale apparatuur te werken? Het gaat om: - Aansluiten en opstarten van professionele livestream apparatuur - Bedienen van de apparatuur gedurende de kerkdienst en per onderdeel het juiste pictogram in de rechterbovenhoek van het beeld plaatsen via een PowerPoint - Afbreken en opbergen van de livestream apparatuur na de kerkdienst. Bent u 1 x per maand (of eventueel vaker) beschikbaar op zondagmiddag van 13.15 tot 16.15 uur? Enige affiniteit met/positieve houding ten opzichte van een kerkdienst is belangrijk. Mondkapje dragen is alleen verplicht tijdens het lopen door de ruimte. Bij bediening van de apparatuur is het alleen noodzakelijk ten tijde van twee bedieners. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Stuurt u gerust een bericht. U bent ook van harte welkom. Met vriendelijke groet, Karla en Jerina Coördinatoren vrijwilligerswerk Noord-Holland 's Heeren Loo

Structureel
Den Helder

Haal jij ons op met de bolderkar?

's Heeren Loo

Help je mee op zondag? Cliënten halen en brengen van en naar de zondagse kerkdiensten Een aantal cliënten van Noorderhaven willen graag naar de kerkviering, maar kunnen niet zelfstandig ernaartoe gaan. Medewerkers van de woning kunnen niet altijd te hulp schieten. Wij gunnen de cliënten de viering 'live' bij te wonen en zijn daarom op zoek naar mensen die willen helpen bij het halen en brengen. Het leven is om te vieren! Dat doen de Geestelijk Verzorgers, samen met de cliënten, elke zondagmiddag in Cederhout 1 vanaf 14:30 uur. Tijdens deze viering steken bewoners een kaarsje aan en ze zingen en bidden. Voor cliënten die niet zelfstandig naar de viering kunnen komen, gaan we met een bolderwagen het terrein over om hen op te halen en weer thuis te brengen. Wij vragen: - Klein half uurtje oefenen met de bolderkar (onder begeleiding van de geestelijke verzorging). - 1 tot 4 x per maand op een zondag (net wat voor jou mogelijk is), samen met een andere vrijwilliger, cliënten begeleiden in de bolderkar. - Tijdens de zondagmiddag bent u beschikbaar van 13:00 uur tot ongeveer 16:15 uur. Als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo krijg je begeleiding op maat zodat je op een fijne manier contact kan maken Geef je op bij de vrijwilligers coördinatoren 's Heeren Loo Noord Holland, Jerina (06-30284225) en Karla (06-52538209)

Structureel