csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Administratieve communicatie kracht

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes? En ben jij graag onder de mensen en kun je een team inspireren? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Utrecht is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? -Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie -Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief -Ik kan lokaal stappen zetten om ons netwerk te benutten -Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen -Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch -Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers -Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaarOver Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact met ons op.

Lees meer

structureel

Utrecht

Administratie & receptie

Beschrijving

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes? En ben jij graag onder de mensen en kun je een team inspireren?
Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Utrecht is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit.

Herken jij je in het onderstaande?
-Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie
-Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief
-Ik kan lokaal stappen zetten om ons netwerk te benutten
-Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen
-Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch
-Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers
-Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaarOver Terre des Hommes

Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp.
We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan.
Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties.

Over het winkelnetwerk
In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes.
Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers.

Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact met ons op.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Utrecht

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Duurzaamheid & milieu

Categorie

Administratie & receptie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Terre des Hommes winkels

Goes

Winkelmedewerkers voor TdH winkel Goes

Stichting Terre des Hommes winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Anno 2019 zetten elke dag zo’n 45 medewerkers in Den Haag, 64 lokale collega’s in de twee regio’s en bijna 2000 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen gaan zij één droom realiseren: een wereld zonder kinderuitbuiting. De winkels maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen én in het geven van uw tijd. De opbrengst van onze winkels, gaat geheel naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat ongebruikte spullen weer goed terecht komen. In Goes richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Goes heeft een grote groep betrokken vrijwilligers. Voor dit team zoeken we bevlogen vrijwillige winkelmedewerkers. Zet je je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hieronder beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Jij: Bent betrokken bij het ontwikkelen van de winkel Bent betrokken bij de samenleving Helpt graag in een winkel Houdt van contact met mensen Bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar Specifieke competenties: Je legt gemakkelijk contact Je houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn Je gaat graag met diverse mensen om Je bent zorgvuldig Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel Goes of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met: Naam: Winkelsupport, Aisha Ponsen| Terre des Hommes

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligers winkel TdH DH nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Vandaag de dag zetten elke dag zoń 1700 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizende donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen willen wij die droom realiseren; een wereld zonder kinderuitbuiting! De winkels van Terre des Hommes (zoń 40 in Nederland) maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen en het doneren van je tijd. De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan Terre des Hommes. Met onze winkels zorgen we er voor dat ongebruikte spullen en kleding weer goed terechtkomen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week in de winkel willen staan (4 uur per week) Wie ben jij? Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van het contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent op de woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. Wat ga je doen? In de winkel heb je, samen met de collega's, de taak om: klanten op een klantvriendelijke manier te helpen goederen aannemen van donateurs te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede gefinancierd worden. Wie zoeken wij? Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die: houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn gemakkelijk contact legt graag met diverse mensen omgaat zorgvuldig is doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen Onze winkel: Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkels hebben allemaal een eigen assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een bericht.

Structureel
's-Gravenhage

Winkelmedewerker TDH Apeldoornselaan DenHaag

Stichting Terre des Hommes winkels

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die minimaal 4 uur per week beschikbaar is. Wij verkopen 2e hands mooie spullen waarvan de opbrengst naar Terre des Hommes gaat. Vind jij het leuk om in de winkel te verkopen, en werkzaamheden in het magazijn te verrichten, bijv. kleding sorteren? Houd je van contact met mensen? Onderschrijf je de doelstelling van Terre des Hommes, namelijk de strijd aangaan tegen kinderuitbuiting? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligers voor winkel DH nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die enkele uren per week willen besteden aan: - Winkelwerk en presentatie - Administratie - Online en offline zichtbaarheid - Sorteren en prijzen van gedoneerde items - Repareren van bijzondere items. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt of juist liever met aandacht de administratie bijhoudt. Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Belangstelling? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Communicatietalent voor winkel TdH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen communicatie dame of heer, op vrijwillige basis. Zet je je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hieronder beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Wie ben jij ? ● Je bent bereid om tijd en energie in de winkel en haar vrijwilligers te steken ● Je draagt zorg voor de notulering van maandelijkse vergaderingen met het kernteam. (hier wordt je ook onderdeel van) ● Je maakt en stuurt de maandelijkse nieuwsbrief naar alle vrijwilligers. ● Verantwoordelijk voor het sleutelbeheer, aanvullen van formulieren op verzoek van Winkel Support team ● Ongeveer 1 dagdeel per week beschikbaar Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

VrijwilligWinkelcoördinator nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

De nog te openen Terre des Hommes winkel Den Haag is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige winkelcoördinator. Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen. Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Samen het verhaal vertellen Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je zet graag jouw talent in, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor zoń 10 uur per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer direct op deze prachtige vacature voor Kernteamlid (vrijwillige winkelcoördinator). Wat ga je doen? Als vrijwillige winkelcoördinator ben je de vliegende keep van onze goede doelen winkel en heb je het totaaloverzicht. Je bent de steun en toeverlaat voor de vrijwilligers. Je bent een onderdeel van het kernteam. Samen met het kernteam zorg je voor het dagelijks reilen en zeilen van de winkel, waarbij iedereen zijn eigen talenten benut. Daarnaast fungeer je als schakel tussen Terres des Hommes Nederland en het lokale vrijwilligersteam. Heb je oog voor de verkoop en presentatie van mooie spullen? Ben je een echte verbinder en mens- en klantgericht? Ben je enthousiast, heb je een positieve instelling en denk je in oplossingen? Doe je graag zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat zijn je taken? * het coördineren van de dagelijkse gang van zaken in de winkel, zoals verkoop, sorteren en prijzen van pracht spullen * de presentatie van de winkel op orde houden * het magazijn van de winkel op orde houden * alle vrijwilligers te ondersteunen bij werkzaamheden * bereid te zijn om tijd en energie in de winkel en haar vrijwilligers te steken * de missie van Terre des Hommes en de winkel te onderschrijven en te willen uitdragen Gelukkig doe je dit niet alleen. Het kernteam wordt vanuit de Terre des Hommes organisatie ondersteund door de afdeling winkelsupport en de regiocoördinator winkels & vrijwilligers (regio Midden) Wie zoeken wij? Een enthousiaste vrijwillige collega, met passie voor het goede doel, die: * enthousiast en communicatief sterk is * organisatietalent en een 'handen uit de mouwen' mentaliteit heeft * inlevingsvermogen heeft en voor verbinding zorgt * klantgericht is en goed met mensen om kan gaan * ervaring heeft in de detailhandel (is een pré) * affiniteit heeft met Terre des Hommes, tweedehandswinkels en ontwikkelingsorganisaties * 10 uur per week beschikbaar is (werkdagen te bepalen in overleg). Wat bieden wij? Zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers en collega's. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet. Over Terre des Hommes De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting.De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: van het geven van spullen het kopen van spullen én in het geven van uw tijd De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Structureel
's-Gravenhage

2 Rechterhanden nodig voor winkel TdH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat op termijn een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor onze nieuw te openen winkel zijn wij op zoek naar mensen met 2 rechterhanden en ervaring met boren, gaatjes vullen plankjes,ophangen en andere kleine klussen. Mogen wij jou af en toe bellen als er een klusje is dan zijn we op zoek naar jou! Belangstelling? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligerscoordinator winkel TdH Zoutman

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen vrijwilligers coordinator, op vrijwillige basis. Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers van de winkel. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak krijgt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken. Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen gevierd worden en Jubilea onderstreept worden. Daarnaast heb je regelmatig contact met Winkel Support van Terre des Hommes voor het doorgeven van de nieuwe vrijwilligers. Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Administratie talent winkel TdH DH nieuwe win

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat binnenkort een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen administratieve dame of heer, op vrijwillige basis. Als administratieve duizendpoot dien je elke maand door te geven hoeveel geld er in de kas zit en hoeveel geld er die maand is afgestort. Uitgaven moeten genoteerd worden in het kasoverzicht (net als de stortingen) Bonnetjes bewaren van de aankopen en deze ook einde van de maand doorgeven aan onze financiële afdeling Je hebt nauw contact met de medewerkers van de financiele adminiustratie van Terre des Hommes. Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Styling talent voor nieuwe winkel DH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen styling en prijzen expert op vrijwillige basis. Met het hele team zorg je ervoor dat de winkel er elke dag goed uitziet, uiteraard hoef je niet elke dag in de winkel te zijn maar ben je wel eindverantwoordelijk. Wanneer er veranderingen komen (seizoensveranderingen )ben jij hier bij betrokken.Samen met de diverse prijsgroepen zorg je ervoor dat de winkel er overzichtelijk en netjes uitziet (met behulp van de door ons samengestelde spelregels) Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Barneveld

Winkelvrijwilligers voor TDH winkel Barneveld

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Barneveld richten we ons op dames- en herenkleding, accessoires en schoenen. We zoeken mensen die het leuk vinden om een dagdeel per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. De dagdelen zijn van 10.30 - 13.00 uur en van 13.00 - 15.30 uur. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Ben je enthousiast over deze vacature, dan ontvangen we graag jouw reactie.

Structureel
Wageningen

Social media influencer TDH winkel Wageningen

Stichting Terre des Hommes winkels

Ga jij posten, taggen en positief triggeren voor een goed doel? Help onze winkel om ook online zichtbaar te zijn! In de virtuele wereld kun jij vast veel betekenen voor onze fysieke Terre des Hommes winkel in Wageningen: een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt en volledig draait op vrijwilligers. De opbrengst gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. Herken jij je in het onderstaande? ● Ik kan zorgen voor goede exposure en online zichtbaarheid creëren voor de winkel ● Ik voel goed aan hoe ik specifieke doelgroepen het beste kan benaderen ● Ik ben gewend om foutloze short copy te schrijven ● Ik zie de schoonheid en bijzonderheid in kleine dingen om me heen en weet dat te vertalen in posts ● Ik heb een aantal uren per maand tijd beschikbaar, en kom af toe naar de winkel, wanneer het mij uitkomt Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, stuur dan een mailtje naar: [email protected] of neem telefonisch contact op met winkelsupport, Terre des Hommes Winkels, tel: 06-30485956. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel!

Structureel
Alkmaar

Houd je van organiseren en plannen?

Stichting Terre des Hommes winkels

Puzzelen en schuiven en een sluitend rooster “toveren”? Roosteraar (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Alkmaar Ben je graag een belangrijke ondersteuner voor dit mooie vrijwilligersteam? Lees dan nu verder… Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Alkmaar is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? Ik draag graag mijn steentje bij aan de winkel door zorg te dragen voor een kloppend rooster Ik ben georganiseerd en nauwkeurig Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers Ik ben goed benaderbaar en denk graag in oplossingen Ik heb dagelijks wat tijd beschikbaar om bereikbaar te zijn en zaken administratief te verwerken voor het rooster Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, stuur dan een bericht of neem telefonisch contact op met Anneke , Terre des Hommes Winkels Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel! Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces.

Structureel
Jongeren
Alkmaar

Sociaal vaardig? Teamspirit?

Stichting Terre des Hommes winkels

Vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Alkmaar Ben je graag onder de mensen en kun je een team inspireren en begeleiden? Lees dan nu verder… Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Alkmaar is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? Ik haal graag het beste in mensen naar boven Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen Ik houd van contact met mensen Ik kan gemakkelijk een gesprek voeren en mensen verwelkomen Ik vind het geen probleem om gegevens bij te houden en doe dit zorgvuldig Ik werk graag met een leuk, enthousiast team vrijwilligers Ik heb wekelijks een aantal uren beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, stuur dan een bericht of neem telefonisch contact op met Anneke , regiocoordinator, Terre des Hommes Winkels Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel! Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces.

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Vrijwilligerscoördinator TdH winkel Nijmegen

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste vrijwilligerscoördinator draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Voor ons team in Nijmegen zoeken we een bevlogen vrijwilligerscoördinator, op vrijwillige basis. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak vindt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt het aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken. Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen en jubilea gevierd worden. Samen met het kernteam draag je zorg voor de organisatie van de winkel, waarbij jouw focus op vrijwilligerscoördinatie ligt. Wij bieden: Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Haarlemmermeer

Vrijwilligerscoördinator

Stichting Terre des Hommes winkels

Sociaal vaardig? Teamspirit? Vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Hoofddorp gezocht. Ben je graag onder de mensen en kun je een team inspireren en begeleiden? Lees dan nu verder ... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie, gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik haal graag het beste in mensen naar boven - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik houd van contact met mensen - Ik kan gemakkelijk een gesprek voeren en mensen verwelkomen - Ik vind het geen probleem om gegevens bij te houden en doe dit zorgvuldig - Ik werk graag met een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks een aantal uren beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre de Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en bied noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem dan contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG, niet ouder dan een maand, maakt deel uit van het selectieproces. Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel.

Structureel
Haarlemmermeer

Administratieve Communicatie Kracht

Stichting Terre des Hommes winkels

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwtjes? Communicatieve / administratieve vrijwillige kracht gezocht voor de winkel in Hoofddorp. Ben je graag onder de mensen? En kun je een team inspereren en begeleiden? Lees dan nu verder... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie - Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk IN 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegevens spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Neem contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen in je netwerk daarentegen wel!

Structureel
Rheden

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Velp

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Ben je op woensdag of zaterdag 4 uur beschikbaar? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien iets voor jou?! Voor onze winkel in Velp zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Velp richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om op woensdagmiddag (van 13.00 - 17.00 uur) of zaterdag (van 9.30 - 13.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur) hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt . Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersbaan in onze winkel in Velp, heb je tijd op woensdagmiddag of zaterdag, of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Smallingerland

Is een winkel jouw "place to be"?

Stichting Terre des Hommes winkels

Wil jij onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. De Terre des Hommes winkel in Drachten is een goede doelenwinkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? - Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach - Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! - Ik word blij van een goed en mooi ingerichte winkel - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft natuurlijk niet allemaal) - Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact op!

Structureel
Nijmegen, Rheden, Hilversum

Is een winkel jouw "place to be"?

Stichting Terre des Hommes winkels

Wil jij onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. De Terre des Hommes winkel in Nijmegen is een goede doelenwinkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? - Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach - Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! - Ik word blij van een goed en mooi ingerichte winkel - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft natuurlijk niet allemaal) - Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor, bijvoorbeeld op maandagmiddag, vrijdag of zaterdag Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact op!

Structureel
Barneveld

Is een boekwinkel jouw "place to be"?

Stichting Terre des Hommes winkels

Wil jij onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. Medio augustus openen wij een boekwinkel in Barneveld. Terre des Hommes is een goede doelenwinkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt, waaronder boeken. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? - Ik ben een echte boekenwurm - Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach - Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! - Ik word blij van een goed en mooi ingerichte boekwinkel - Ik vind dat goede boeken een lang leven verdienen - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft natuurlijk niet allemaal) - Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact op!

Structureel
Eindhoven

Zaterdaghulp gezocht Terre des Hommes

Stichting Terre des Hommes winkels

Wij zoeken medewerkers voor onze tweedehandswinkel. Vooral voor de zaterdag. Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor ongeveer 3 uur per week (of per 2 - 4 weken) beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. Wil jij • klanten op een klantvriendelijke manier helpen • goederen aannemen • zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage • uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen • klanten informeren over onze projecten die door de winkel mede worden gefinancierd. Wij zoeken collega's die ● houden van het werken in een winkel ● gemakkelijk contact leggen ● graag met diverse mensen omgaan ● zorgvuldig zijn ● de doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijven en willen uitdragen We zoeken mensen voor alle productgroepen. Zet jij je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hierboven beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkel Eindhoven heeft een breed assortiment, met kleding, bric&brac, accessoires, boeken en speelgoed. Er is een actieve samenwerking met het hoofdkantoor van Terre des Hommes Nederland in Den Haag.

Structureel
Eindhoven

Bestuurslid gezocht!

Stichting Terre des Hommes winkels

Heb jij tijd, talent en energie? Of een van de drie? Ben je een denker maar vooral een ondernemende doener? Onze tweedehandswinkel bestaat 10 jaar. Wij zijn daar trots op maar willen niet achterover leunen. Daarom zoeken wij versterking voor ons actieve bestuur. Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel: het stoppen van kinderuitbuiting. De Terre des Hommeswinkel in Eindhoven brengt geld bijeen voor projecten voor kwetsbare kinderen. Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel. Wil je deel uitmaken van het enthousiaste bestuur van deze mooie winkel? Heb je feeling met PR & communicatie en heb je wekelijks een paar uur beschikbaar? Of heb je meer affiniteit met personeel en vind je het leuk om regelmatig gesprekken met nieuwe mensen te voeren? Wij bieden Zinvol en uitdagend werk in een leuk bestuursteam. We zijn geen vergadertijgers! We vergaderen 1x per maand en zijn daarnaast regelmatig in de winkel om contact te houden met de betrokken winkelmedewerkers. We streven met de winkel naar een hoge opbrengst voor het goede doel onder het motto “eerste keus in tweedehands”. We hechten aan een fijne, positieve sfeer. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op basis van vrijwillige inzet. https://www.terredeshommes.nl/nl/onze-winkels/eindhoven

Structureel

Anderen bekeken ook

Rotterdam, Amersfoort, Nijmegen, Haarlem, Tilburg, Deventer, 's-Gravenhage, Utrecht, Arnhem, Amsterdam

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Utrecht

Jij? Graag iets voor iemand doen als maatje?

Handjehelpen

Een kop koffie drinken, een kind helpen met de Nederlandse taal, even kletsen, samen de post openen of een wandelingetje maken. Is dat vrijwilligerswerk? Jazeker! Bij Handjehelpen zoeken we buddy's of maatjes voor kinderen en volwassenen met een beperking. Zij vragen ondersteuning bij hun hobby, zoeken gezelligheid, willen graag samen met jou huiswerk maken of willen alleen beetje gezelschap of een spelletje doen. Als jij in ieder geval een half jaartje beschikbaar bent voor 1 a 2 uurtjes per week of per twee weken kun je al een wereld van verschil maken voor een ander. Bij Handjehelpen geef je je hulp één op één bij iemand thuis. En natuurlijk word je door een coördinator begeleid en volg je een online introductiecursus. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor onze vacatures op www.handjehelpen.nl Graag tot ziens! Handjehelpen

Structureel
Stichtse Vecht

Vrijwilligers voor gezellige maaltijden!

Leger des Heils Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle manier om je tijd door te brengen? En heb je enige affiniteit met de horeca? Kom dan ons team versterken! Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen bij de warme maaltijd tussen de middag, en de broodmaaltijd in de avond. Wat ga je doen? Wil jij graag van betekenis zijn en vind je het geen punt om je handen uit de mouwen te steken? Op verschillende momenten in de week zouden we erg geholpen zijn met wat extra ondersteuning in onze brasserie! Middagmaaltijd: Tussen de middag genieten onze bewoners van een warme maaltijd beneden in onze brasserie. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, serveer je de maaltijden en sta je klaar om de bewoners te assisteren waar nodig. Je wisselt af tussen de brasserie en de spoelkeuken, zodat elke dag weer anders is. Je zet je in van ongeveer 11:30 tot 13:30 uur en na afloop lunch je, als je wil, gezellig samen met de medewerkers. Avondmaaltijd: 's Avonds genieten een aantal bewoners samen van een gezellige broodmaaltijd. Als vrijwilliger help je met het klaarzetten van alles, schenk je koffie en thee, assisteer je de bewoners bij het smeren van hun brood en maak je af en toe een lekker extraatje, zoals pannenkoeken of soep. Samen met de vaste medewerker ruim je na afloop alles weer op. Je zet je in van ongeveer 16:45 tot 18:45 uur. Mocht je mogelijkheden zien om bij één van beide af en toe te komen helpen, dan horen we graag van je! Wat vragen we: - Je hebt een warm hart voor ouderen. - Je hebt affiniteit met de horeca en vind het niet erg je handen uit de mouwen te steken. - Je spreekt duidelijk Nederlands - Je bent met enige regelmaat beschikbaar. Hierin is flexibiliteit mogelijk. - We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wat bieden wij? - Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie - Waardering, gezelligheid en begeleiding - Trainingsaanbod voor vrijwilligers - WA-verzekering voor de uren dat je actief bent - Reiskostenvergoeding Over deze locatie: In woonzorgcentrum Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie maken we van Merenhoef een warm thuis. Daarbij kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. De missie van ons huis is om er voor de bewoners elke dag een mooie dag van te maken! Ben jij misschien wel die persoon die we zoeken? Of is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw reactie!

Structureel
Nijmegen, Amsterdam, Rijswijk, Utrecht, Assen, Arnhem, Deventer, Meppel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Winterswijk

Word jij ook gastgezin voor statushouders?

Takecarebnb

Ervaar hoe je het verschil kan maken! Takecarebnb biedt vluchtelingen met een verblijfstatus de beste start voor hun nieuwe leven in Nederland. Wij verbinden hen voor 3 maanden aan een Nederlands gastgezin. Daar voelen zij zich weer mens en gezien en ze raken thuis in onze taal en cultuur. Ook kunnen ze beginnen met (vrijwilligers)werk of een studie. En jij leert van jouw gasten. De logeerperiode van 3 maanden is een bijzondere ervaring. Je geeft jouw gast een warm welkom en een positieve start in Nederland. Heb je een kamer over en lijkt het je boeiend om een statushouder zich snel thuis te laten voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gezin, als stel maar ook als alleenstaande kan je goed gastgezin zijn. We bieden: - Een concrete manier om hulp te bieden in tijden van zeer complexe vraagstukken - Een zorgvuldig match-proces, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan jouw verwachtingen, wensen en zorgen - Een luisterend oor voor, tijdens en na de logeerperiode - Ondersteuning en begeleiding van een lokale matchmaker - Een mogelijkheid om meer te leren over een andere cultuur - Een netwerk van andere enthousiaste gasten, gastgezinnen en vrijwilligers, waarmee je ervaringen kunt delen We vragen: - Flexibiliteit en openheid - Interesse in andere culturen - Een praktische en mensgerichte instelling Het is een wereld die voor je opengaat en er ontstaan vaak vriendschappen voor het leven. Onze lokale matchmaker komt graag persoonlijk vertellen wat je als gastgezin kunt verwachten. Zie ook onze filmpjes en verhalen van gastgezinnen en gasten op onze website. Interesse of vragen? Stuur ons hier een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Hartelijke groet, Jessica Takecarebnb.org

Structureel
Utrecht

Mentor School’s cool

Taal Doet Meer

Wat doe je als mentor School’s cool? Als mentor begeleid je wekelijks individueel een Utrechtse jongere in de leeftijd van 12-14 jaar uit een anderstalig gezin. Na het volgen van een introductiecursus, start je met het begeleiden van een jongere (pupil). Deze begeleiding focust zich op studievaardigheden, huiswerk en taalvaardigheid, maar ook op de algemene ontwikkeling van de pupil. Je gaat wekelijks op huisbezoek en hebt waar nodig contact met de school. Daarnaast word je begeleid door een vrijwillige mentorcoördinator waar je regelmatig mee afstemt over de voortgang en het contact met je pupil. Wat heb jij in huis? – Je hebt affiniteit met jongeren, taal en culturen – Je bent goed in het begeleiden en enthousiasmeren van mensen – Je staat open voor nieuwe ontmoetingen – Je bent leergierig, zelfstandig en betrouwbaar – Je bent zo’n twee uur per week beschikbaar – Je bent bereid om je voor een periode van anderhalf jaar te committeren – Je bent bereid je te ontwikkelen en neemt deel aan een verdiepende workshop of training. Wat krijg je ervoor terug? Door jouw inzet zorg je ervoor dat jongeren (12-14 jaar) een goede start maken in de brugklas en later mee kunnen doen in de Utrechtse samenleving. Taal heb je immers nodig om vrienden te maken, een baan te vinden, je bankzaken te doen of je huiswerk te maken. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact! Tegelijkertijd leer jij andere culturen kennen, krijg je een hoop enthousiaste Taal Doet Meer-collega’s erbij en kun je je ontwikkelen door diverse passende trainingen. Heb je belangstelling voor de functie van Mentor School's cool? Stuur dan een bericht! Lees hier alvast het verhaal van School's cool mentor Marieke: https://www.taaldoetmeer.nl/2019/01/29/oud-mentor-marieke-schools-cool-me-op-t-lijf-geschreven/

Structureel
Utrecht

Gespreksleider Ouder-Kind groep

Taal Doet Meer

Houd jij van taal en heb je affiniteit met opvoeding en andere culturen? Vind je het belangrijk dat ouders gestimuleerd worden om hun kennis uit te wisselen over onderwerpen als o.a. opvoeding en gezondheid? Kun jij hen ook stimuleren als ze een Nederlandse taalachterstand hebben? Dan ben jij onze nieuwe gespreksleider Ouder-Kind groep! Wat doe je als gespreksleider Ouder-Kind groep? Als gespreksleider Ouder-Kind groep ga je wekelijks, op een doordeweekse ochtend, een ouder-kind groep begeleiden. Hier ga je samen met een groep ouders in gesprek over verschillende onderwerpen. Dit doe je met behulp van lesmateriaal van Taal Doet Meer. Dit lesmateriaal komt uit de lesmethodiek Gezonde Taal en gaat specifiek over gezondheids- en opvoedthema’s als spelen, voorlezen, stress, etcetera. Doel van de Ouder-Kind groep is: het bevorderen van uitwisseling van kennis en ervaring, het verbeteren van de Nederlandse taal van de ouders én het geven van handvatten om hun kinderen te stimuleren in hun taalontwikkeling. Om jou helemaal klaar te stomen voor jouw rol als gespreksleider krijg je van ons een training. We bereiden je voor op het taalaspect van de bijeenkomsten en bekijken met jou de mogelijkheden van de Ouder-Kind groep. Verder zijn de enige vereisten dat je passie hebt voor je rol als gespreksleider, zelfstandig kan werken en je voor minimaal een half jaar inzetbaar bent. Mocht je zelf een (jong) kind hebben, dan ben je uiteraard vrij om hem of haar mee te nemen naar de ouder-kind groep! Wat bieden wij? - Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact - Een nieuwe werkkring met fijne, betrokken collega’s - Ontmoeting met bijzondere mensen en andere culturen - Persoonlijke ontwikkeling en inspiratie - Waardering en begeleiding - Een super leerzame introductiecursus - Ondersteuning door de VoorleesExpress Utrecht voor deskundig advies en materiaal op maat - Een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering. Interesse/vragen? Reageer dan op deze hulpvraag.

Structureel
Utrecht

Voorleesheld gezocht

Taal Doet Meer

Voorlezer VoorleesExpress Utrecht Het nieuwe voorleesseizoen staat voor de deur en wij zijn nieuwsgierig of je interesse hebt om bij een Utrechts gezin voor te lezen. Wij hopen natuurlijk van wel, want zo’n voorleesheld als jij willen wij graag in ons team! Bij het project de VoorleesExpress Utrecht komt een vrijwillige voorlezer twintig weken lang thuis bij een gezin met kinderen van 2 tot en met 8 jaar. Het gaat hierbij om kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal en opgroeien in een taalarme thuisomgeving. Samen met het gezin gaat de voorlezer aan de slag met de taalontwikkeling en het taalaanbod door voor te lezen en taalspelletjes te spelen Door jouw inzet zorg je ervoor dat ouders en kinderen meer plezier krijgen in taal. Taal heb je immers nodig om vrienden te maken, met de leerkracht van je kinderen te praten, naar de dokter te gaan, een baan te vinden of je huiswerk te maken. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact! Tegelijkertijd leer jij andere culturen kennen, krijg je een hoop enthousiaste Taal Doet Meer collega’s erbij en word je begeleid en getraind door een coördinator. Van jou vragen we dat je zo’n 2 uur per week op een vast moment beschikbaar bent voor een periode van 20 weken. Je bent minimaal 18 jaar en je bent in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende mensen. Je bent bereid om deel te nemen aan overleggen met je coördinator en natuurlijk vind je het leuk om boeken voor te lezen aan jonge kinderen en hun ouders daarbij te betrekken. Interesse? Reageer dan op deze hulpvraag!

Project
Utrecht

Coördinator VoorleesExpress gezocht

Taal Doet Meer

Coördinator VoorleesExpress Utrecht vanaf januari 2022 Bij de VoorleesExpress komt een vrijwillige voorlezer wekelijks bij een gezin thuis om de kinderen (van 2 tot 8 jaar) voor te lezen. We stimuleren daarmee de taalontwikkeling van de kinderen en verrijken samen met de ouders de taalomgeving thuis. De ouders krijgen handvatten om het voorlezen zelf over te nemen en boeken een blijvende plek te geven in het dagelijks leven. Als coördinator begeleid je een groepje gezinnen en voorlezers. Op die manier kan jij ervoor zorgen dat er bij nog meer gezinnen voorgelezen wordt! Als coördinator begeleid je een half jaar lang een groepje gezinnen en voorlezers. Je vormt de spil tussen de gezinnen, voorlezers en de projectleiding en bewaakt de voortgang van het project. Je bent goed op de hoogte van wat er in de gezinnen gebeurt en legt de voortgang vast. Met elke voorlezer ga je drie keer mee naar het gezin. Om deze taken zo goed mogelijk te kunnen vervullen volg je drie trainingen, gegeven door de projectleiding van VoorleesExpress Utrecht. Zelf geef je die trainingen door aan jouw voorleesteam. Het coördineren van één seizoen kost ongeveer 60 tot 80 uur. Wat heb jij in huis? - Je hebt affiniteit met kinderen, taal en culturen - Je staat open voor nieuwe ontmoetingen - Je hebt plezier in organiseren en coachen - Je bent leergierig, zelfstandig en betrouwbaar - Je bent wekelijks flexibel beschikbaar vanaf januari 2022 - Je bent bereid om je voor een periode van minimaal een half jaar te committeren - Je bent bereid jezelf te ontwikkelen en neemt deel aan een verdiepende workshop of training. Wat krijg jij ervoor terug? Als coördinator kun je ervaring opdoen met een grote en diverse groep vrijwilligers en deelnemers uit allerlei culturen. Je kunt begeleiding verwachten vanuit de organisatie, je volgt een starttraining en je kunt deelnemen aan deskundigheidsbevordering en verschillende andere activiteiten. Tot slot bieden wij ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering. Met jouw inzet zorg je ervoor dat er wekelijks ontmoetingen plaatsvinden tussen Utrechters met diverse achtergronden waarbij taal de rode draad vormt. Utrechters voelen zich meer verbonden met hun stad en daar draag jij een steentje aan bij! Heb je belangstelling voor de functie van coördinator? Klik dan hier en vul het aanmeldformulier in. Met eventuele vragen kun je terecht bij Mirjam van Dijk, projectleider bij Taal Doet Meer. Dit kan via [email protected] of 06- 182 104 33.

Structureel
Stichtse Vecht

Wandelmaatje Merenhoef

Leger des Heils Midden-Nederland

Buiten zijn doet een mens goed. Kun jij hierin wat betekenen voor de bewoners van woonzorgcentrum de Merenhoef? Meld je dan aan als wandelmaatje, of sluit je aan bij de wandelgroep! Houd je van wandelen? En zou je het leuk vinden om met een bewoner te gaan wandelen? Of dit samen met een groep vrijwilligers en bewoners te doen? Dan horen we graag van je, er is van alles mogelijk. De vrijwilligers van de wandelclub lopen (als het weer het toelaat) elke maandagmiddag. Totaal ben je van 14:00-16:00 uur in touw, dit is inclusief bewoners ophalen, en evt. nog een gezellig kopje koffie drinken na afloop. Naast deze wandelgroep, kun je ook individueel als wandelmaatje aan de slag, op een moment dat jou uitkomt! Met jouw hulp, kunnen er meer rolstoelafhankelijke (of anderszins afhankelijke bewoners) even lekker naar buiten. Hoe mooi is dat! Wie ben jij? - Je hebt affiniteit met de doelgroep - Je spreekt duidelijk Nederlands - Je bent met enige regelmaat beschikbaar. Hierin is flexibiliteit mogelijk. - We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wat bieden wij? - Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie - Waardering, gezelligheid en begeleiding - Trainingsaanbod voor vrijwilligers - WA-verzekering voor de uren dat je actief bent - Reiskostenvergoeding Over deze locatie: In woonzorgcentrum Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie maken we van Merenhoef een warm thuis. Daarbij kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. De missie van ons huis is om er voor de bewoners elke dag een mooie dag van te maken! Ben jij misschien wel die persoon die we zoeken? Of is je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw reactie!

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen