csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Goede buur gezocht!

Wij zoeken voor de Voor-elkaar-teams in de Gemeente Roosendaal ‘vrijwillige buurtverbinders’. Je gaat samen met een collega bij buurtbewoners langs om een (eventuele) vraag te bespreken. Ben jij iemand die energie krijgt van het helpen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent dan ook een goede buur en stapt makkelijk op mensen af. Heb je een paar uurtjes per week over? Wat is een Voor Elkaar Team? In iedere wijk zijn de Voor-elkaar-teams op pad. De teams bieden een luisterend oor en denken in oplossingen. Kortom: Voor-elkaar-teams gaan eropaf! Het team gaat op huisbezoeken en is zichtbaar in de wijk aanwezig. Ieder Voor-elkaar-team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers ondersteund door een opbouwwerker (WijZijn), een maatschappelijk werker (WijZijn) en een sociaal makelaar (Social Klus). Iedere week komen zij een dagdeel samen, bespreken de plannen, gaan op pad en evalueren na afloop. Samen werken we zo aan de leefbaarheid in de wijk en het is nog gezellig ook! Wat zijn je taken? • Het uitvoeren van kennismakingsgesprekken. • Het uitzetten van de Sociale Marktplaats*. • Het meedenken in mogelijkheden en oplossingen, met Positieve Gezondheid als uitgangspunt. • Organiseren van activiteiten op basis van gezamenlijke vragen uit de wijk. Belangrijk om te weten: • Het Voor-elkaar-team gaat altijd in duo’s op pad. • Je werkt op een vast dagdeel (de dagdelen verschillen per wijk). • Een bijeenkomst duurt gemiddeld 2,5 uur. • Aansluiten mag bij ieder team, je bent niet gebonden aan de wijk waarin je woont. Lijkt het je leuk om eens aan te sluiten bij een Voor-elkaar-team? Of heb je nog vragen? Dan horen we graag van je! Stuur een bericht. * Sociale Marktplaats: De Sociale Marktplaats is een middel dat het Voor-elkaar-team inzet om vragen van bewoners te koppelen het aanbod aan hulp dat andere bewoners willen bieden. Met De Sociale Marktplaats worden vragen van bewoners en bewoners die graag hulp aanbieden in kaart gebracht. Het is dus het ideale middel om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden. De Voor-elkaar-teams zijn een samenwerking van: Stichting Social Klus en Wij Zijn

Lees meer

structureel

Roosendaal

Begeleiding & coaching

Beschrijving

Wij zoeken voor de Voor-elkaar-teams in de Gemeente Roosendaal ‘vrijwillige buurtverbinders’. Je gaat samen met een collega bij buurtbewoners langs om een (eventuele) vraag te bespreken. Ben jij iemand die energie krijgt van het helpen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent dan ook een goede buur en stapt makkelijk op mensen af. Heb je een paar uurtjes per week over?

Wat is een Voor Elkaar Team?
In iedere wijk zijn de Voor-elkaar-teams op pad. De teams bieden een luisterend oor en denken in oplossingen. Kortom: Voor-elkaar-teams gaan eropaf! Het team gaat op huisbezoeken en is zichtbaar in de wijk aanwezig.

Ieder Voor-elkaar-team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers ondersteund door een opbouwwerker (WijZijn), een maatschappelijk werker (WijZijn) en een sociaal makelaar (Social Klus). Iedere week komen zij een dagdeel samen, bespreken de plannen, gaan op pad en evalueren na afloop. Samen werken we zo aan de leefbaarheid in de wijk en het is nog gezellig ook!

Wat zijn je taken?
• Het uitvoeren van kennismakingsgesprekken.
• Het uitzetten van de Sociale Marktplaats*.
• Het meedenken in mogelijkheden en oplossingen, met Positieve Gezondheid als uitgangspunt.
• Organiseren van activiteiten op basis van gezamenlijke vragen uit de wijk.

Belangrijk om te weten:
• Het Voor-elkaar-team gaat altijd in duo’s op pad.
• Je werkt op een vast dagdeel (de dagdelen verschillen per wijk).
• Een bijeenkomst duurt gemiddeld 2,5 uur.
• Aansluiten mag bij ieder team, je bent niet gebonden aan de wijk waarin je woont.

Lijkt het je leuk om eens aan te sluiten bij een Voor-elkaar-team? Of heb je nog vragen?
Dan horen we graag van je! Stuur een bericht.

* Sociale Marktplaats:
De Sociale Marktplaats is een middel dat het Voor-elkaar-team inzet om vragen van bewoners te koppelen het aanbod aan hulp dat andere bewoners willen bieden.
Met De Sociale Marktplaats worden vragen van bewoners en bewoners die graag hulp aanbieden in kaart gebracht. Het is dus het ideale middel om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden.


De Voor-elkaar-teams zijn een samenwerking van: Stichting Social Klus en Wij Zijn

Praktische informatie

Eenmalig 2 tot 4 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Roosendaal

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Social Klus

Roosendaal

Maatje

Stichting Social Klus

Wij zijn voor onze activiteit Maatjescontact op zoek naar fijne vrijwilligers. We proberen een match te maken met een deelnemer die bij je past. Bij Social Klus durven mensen te vragen, zo krijgen we hele uiteenlopende hulpvragen. Van de meer gangbare als samen koffiedrinken, wandelen of winkelen tot samen op een tandem rijden! Je kunt wekelijks iets betekenen voor een ander of liever wat minder intensief, jij bepaalt en we denken graag met je mee! Wil jij een lichtpuntje zijn in iemands dag? Meld je aan voor ons Maatjesproject! Je wordt begeleid één van onze beroepskrachten. We horen graag van je!

Structureel
Roosendaal

Klussers / Tuinierders

Stichting Social Klus

Werk jij graag in de tuin of ben jij een handige klusser? Vind jij het ook belangrijk dat minder valide mensen of ouderen van hun tuin kunnen blijven genieten en weer blij worden dat er iets gerepareerd is in huis? We zijn ook op zoek naar captains van een klus. In die rol stuur je een groepje vrijwillige klussers aan en ben je de contactpersoon voor de hulpvrager tijdens de klus. Je handelt het donatieformulier af en brengt gereedschap weer terug naar ons magazijn. Wij werken in kleine teams, wel zo gezellig! Je kunt op afroep werken, dus wanneer het jou uitkomt. Maar uiteraard ook op regelmatige basis! We voeren in een dagdeel een klus uit. Ben je minimaal 1 dagdeel beschikbaar? Dan zijn we op zoek op jou! Meedoen aan de maandelijkse Social Klusdagen kan ook! Met een groep vrijwilligers steken we over 2 dagdelen de handen uit de mouwen. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Structureel
Roosendaal

Evenementen vrijwilliger

Stichting Social Klus

Gezocht: flexibele evenementenvrijwilliger! Roosendaal is niet bepaald een saaie stad/gemeente! Vooral in de zomermaanden zijn er vele festivals, manifestaties en andere evenementen. Vaak worden er vrijwilligers gezocht, voor taken als kassamedewerker, gastheren/-vrouwen, toezicht, opbouw, afbouw, e.d.. Maar ook in de winter zijn er activiteiten; kerstdiners voor minima, Roosendaal on Ice bijvoorbeeld. Wij dachten ... wat als we evenementenvrijwilligers in een poule onderbrengen? Dan hoeft niet ieder stichting/vereniging met een evenement steeds zelf op zoek te gaan. Je komt bij ons in een bestand en zoekt een bepaalde organisatie hulp, dan krijg je een mail en dan kies je zelf of je tijd hebt en je mee wilt helpen. Makkelijk, flexibel, snel en ook gezellig! Want op deze manier beleef je een festival op een hele andere manier en ben je er gewoon bij! Lijkt het jou leuk om mee te werken tijdens Roosendaalse evenementen en wil je toegevoegd worden aan onze evenementenpoule als flexvrijwilliger? Wellicht zien je we jou gauw terug op één van de aankomende evenementen!

Project
Jongeren
Roosendaal

Vrijwilligers voor Social Klus Dag

Stichting Social Klus

Op de eerste vrijdag van de maand (in de periode maart t/m november) organiseren wij een Social Klus Dag. Niet alleen helpen wij zo een aantal inwoners van Roosendaal met hun tuin weer netjes maken of met een (digitale) klus. Voor de klussers is het vooral een gezellige dag. Het is een leuke manier om mensen te leren kennen, terwijl je samen de handen uit de mouwen steekt. Na de klussen in de ochtend lunchen we gezamenlijk in ons kantoor en na de klussen in de middag hebben we een gezellige borrel. Je kiest zelf of de hele dag wilt meehelpen of alleen een dagdeel. Je wordt verdeeld over één van de teams. Aanmelden kan via [email protected].

Structureel
(kleine) groepen
Roosendaal

Fietskoerier Roosendaals Jeugd Ontbijt

Stichting Social Klus

Het Roosendaals Jeugd Ontbijt ondersteunt financieel kwetsbare gezinnen door hen wekelijks te voorzien van ontbijtboodschappen voor de kinderen (tussen 3 en 18 jaar). De tassen worden door onze vrijwilligers afgegeven. Iedere woensdagmiddag worden de ontbijttassen vanuit het kantoor van Stichting Social Klus opgehaald en afgegeven bij de gezinnen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste fietskoeriers die een tas of meerdere tassen willen bezorgen. Op je eigen fiets of, als je bij meerdere gezinnen langsgaat, op onze snelle e-bike met fietskar. Je fietst (zoeft..) iedere week dezelfde route. Zo word jij een vertrouwd gezicht voor deze gezinnen. Let op: We bezorgen alleen op woensdag tussen 11 en 14 uur! Wie ben jij? Jij houdt van lekker buiten in beweging zijn, je hebt geen probleem met solistisch werken, je bent sociaal betrokken, open minded en je gaat integer om met vertrouwelijke informatie. Je hebt op woensdag tussen 11 en 14 uur een uurtje tijd. Wat mag je verwachten: Je wordt onderdeel van het sympathieke, actieve, onverschrokken Social Klus-vrijwilligersteam, gratis trainingen en workshops, voor wie wil: deelname aan de maandelijkse Social Klusdag inclusief lunch en borrel. Wij willen je graag leren kennen! En natuurlijk vertellen we jou dan alle ins- en outs over het project het Roosendaals Jeugd Ontbijt.

Structureel
Roosendaal

Maatje gezocht! Aan de wandel in Wouw

Stichting Social Klus

Hou jij van buiten zijn? Ben jij sterk genoeg om een rolstoel te duwen? Heb jij 2 uurtjes per week (of per 2 weken) over en help je graag een ander? Een lieve dame van 90 jaar zou graag regelmatig naar buiten gaan. Mevrouw wordt er gelukkig van als ze naar buiten kan, maar omdat ze in een rolstoel zit is dit voor haar maar weinig mogelijk. Een kleine wandeling, een stop bij de supermarkt of een terrasje... Binnen blijven en beperkte contacten geeft het gevoel van eenzaamheid, Mevrouw is zeer slechthorend en heeft daar hulpmiddelen voor zodat contact goed mogelijk is. Lijkt jou het leuk om bij te dragen aan het geluk van deze vriendelijke dame? Of wil je meer over deze hulpvraag weten? Stuur dan een berichtje!

Structureel
Roosendaal

Help (tijdelijk) een kwetsbare inwoonster

Stichting Social Klus

Heb jij het komende maanden wat rustiger? Tijdelijk maatje gezocht! (tot augustus) Voor een jonge kwetsbare vrouw zijn we op zoek naar een tijdelijk boodschappenmaatje. C. is een vriendelijke vrouw voor wie het leven niet gemakkelijk is tot nu toe. Doordat ze hersenschade heeft opgelopen en een licht verstandelijke beperking heeft, is het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Haar vertrouwen is in het verleden vaker geschaad. Wekelijks ontvangt C. boodschappen van de voedselbank. Echter het ophalen hiervan lukt haar niet, al zou ze dit wel graag willen. Wil jij graag een ander helpen? Oordeel jij niet en sluit jij gemakkelijk aan bij een ander? Heb jij in de komende maanden enkele uurtjes per week tijd over? En heb jij de beschikking over een auto? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Als maatje van C. ga je wekelijks naar de voedselbank om haar eetpakket op te halen, samen met haar. Soms zal het haar niet lukken om mee te gaan en dan zul je alleen gaan. Beschikbaarheid: Wekelijks op dinsdag of woensdagmiddag (keuze hierin is afhankelijk wat voor jou past, de ophaaltijden bij de voedselbank is van 13.30-15u.) Reiskosten worden vergoed. Stuur een berichtje!

Project
Roosendaal

Empathisch maatje om leuke dingen te doen

Stichting Social Klus

Ben jij rustig, empathisch en wil jij er graag een ander helpen door samen er op uit te gaan? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou. Voor hulpvrager, J. zijn we op zoek naar een maatje. J. is een vriendelijke, vlotte en gevoelige man. Hij is een levensgenieter (Bourgondiër) en kan een grapje waarderen. Hij houdt van buiten zijn, fietsen, naar het museum gaan, creatieve dingen doen... Zijn netwerk is klein en hij zou graag meer dingen samen doen. Spreekt jou dit aan? Het is belangrijk dat je goed je grenzen aan kan geven, empathisch en rustig bent, omdat J. een licht verstandelijke beperking en ASS heeft. J. kan zelfstandig reizen en zoekt een maatje, geen begeleider. Als vrijwilliger zul je geen kosten maken, er is budget voor activiteiten. Dag en frequentie is in overleg, net wat voor jou uitkomt. Wil je kennismaken met J. of wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje!

Structureel

Anderen bekeken ook

Roosendaal

Wil jij met Erik aan de wandel?

SDW Zorg

Erik is een spontane en sociale man van 59 jaar oud met het Syndroom van Down. Hij is slechtziend en stottert wanneer hij met je praat. Hij houdt van gezelligheid, spelletjes doen en lekker eten. Erik heeft veel behoefte aan aandacht. Veel complimenten geven en stimuleren van gewenst gedrag kan een positieve werking hebben op hem, hij is ook vrij snel beïnvloedbaar. Erik is op zoek naar iemand die zo'n 1 a 2 dagen in de week gezellig samen met hem een ronde gaat wandelen. Erik is niet veilig in het verkeer. Hij heeft geen weet van verkeersregels en als er iets gebeurt kan hij in paniek raken. Hier moet je wel mee om kunnen gaan. Ben jij de persoon die hij zoekt? Dan komen we heel graag in contact met jou!

Structureel
Roosendaal

Gereedschap voor ethernetkabel leggen.

René

In mijn tuin is achterin een slechte WIFI-dekking door obstakels. Ik heb een elektrobuis (3/4 inch) van mijn woonkamer tot achterin de tuin gelegd. Hierin ga ik een ethernetkabel plaatsen. Hiervoor heb ik een krimptang nodig. Voor connectors voor kabels met soepele koperen kern. Voor connectors voor deze kabel. Aangezien dit een eenmalig project is, lijkt het mij onnodig een gereedschap te kopen dat ik maar 1 maal gebruik. Heeft iemand een krimptang dat ik lenen kan?

Eenmalig
's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Schagen, Amsterdam, Rotterdam, Dronten, Deurne, Vlaardingen, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Winterswijk, Barendrecht, Alblasserdam, Deventer, Culemborg, Dalfsen, Staphorst, Breda, Moerdijk, Roosendaal, Goes, Zuidplas, Amersfoort, Boxtel, Venray, Enschede, Doesburg, Sittard-Geleen, Maasdriel, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar, Assen, Diemen, Overbetuwe, Noardeast-Fryslân, Haarlem, Heerenveen, Haarlemmermeer, Ridderkerk, Raalte, Rijssen-Holten, Noordenveld, Roermond

Jurist gezocht!

Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een vereniging voor patiënten en hun naasten. De primaire taak is om mensen met een depressie en hun naasten te ondersteunen, te informeren, onderling contact te faciliteren en hun belangen te behartigen. Onze leden worden door vele vrijwilligers bijgestaan. De Depressie Vereniging is bezig om haar structuur te versterken. We zijn daarom op zoek naar een jurist. Taken Kun jij zorgen dat de activiteiten van de Depressie Vereniging juridisch goed onderbouwd zijn en dat de vereniging haar juridische rechten en plichten nakomt? Kun jij ons pro-actief adviseren en helpen bij de uitvoering ervan? We denken hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de statuten, het opstellen van een goed huishoudelijk reglement, adviseren bij lastige situaties over eventuele juridische risico’s, contracten met externen checken, zorgen dat de vereniging up to date is met huidige of nieuwe wetgeving, etc. Je zult voornamelijk met het bestuur en de landelijke coördinator samenwerken. Waar nodig zul je specifieke coördinatoren bijstaan. We streven naar duo functies om de continuïteit bij de vereniging te garanderen. Of dat er op zijn minst een achtervang is als iemand uitvalt. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligerspositie. De tijdsbesteding zal waarschijnlijk variëren maar gemiddeld ongeveer 1-2u per week. De uurbesteding hangt ook af van de inzet van de vrijwilliger. Wie ben jij? · Je hebt ervaring met juridische vraagstukken, bij voorkeur voor een vrijwilligersorganisatie · Je bent integer en kunt goed afstemmen, schrijven en prioriteren · Je bent bereid om je gedurende langere tijd hieraan te committeren. · Je hebt bij voorkeur ervaring met depressie als lotgenoot of naaste · Je bent zorgvuldig, bent betrouwbaar en flexibel en kunt wanneer gevraagd een VoG overleggen Interesse en informatie Heb je interesse, stuur dan een reactie, je ontvangt dan een mailadres waar je je brief met motivatie en ervaring naartoe kunt sturen. Je werkt als vrijwilliger, je krijgt een vrijwilligerscontract. Kijk ook even op de site van de Depressievereniging!

Structureel
Roosendaal

Administratief Balie medewerkster (WEP)

Zorgpark Roosendaal

Als administratief balie medewerkster geef je telefonisch, en persoonlijk deskundig informatie aan cliënten over hulpmiddelen. Je handelt het huur- en verkoopproces af door onder andere het invoeren van nota's en uitleen formulieren (softwarematig). Je bent werkzaam aan de balie en ontvangt klanten. In deze functie heb je veelvuldig contact met cliënten en collega's (aantal uur 14=2 dagen) Mbo niveau . Je wordt ondersteund door een collega en de administratie. Deze vacature staat open voor spoor 2 traject of Werkfit traject. en is een werkervaringsplaats. (Wep) Reageer en we nodigen je uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Roosendaal, Bergen op Zoom

Vrijwillig Coördinator Thuisadministratie

Humanitas West-Brabant West

Wie zijn wij? Thuisadministratieloket Roosendaal is een samenwerkingsverband van Humanitas WBW en WijZijn. Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Bij WijZijn is het onderdeel Wonen+ betrokken bij het Thuisadministratieloket. Werkzaamheden: Als Coördinator Thuisadministratieloket begeleid je 5-10 vrijwilligers in de contacten met hun deelnemer. Een deelnemer is een inwoner van de gemeente Roosendaal die tijdelijk een steuntje in de rug kan gebruiken op het gebied van administratie en/of financiën. Jij voert de eerste kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken gebruik je om de juiste vrijwilliger aan een deelnemer te koppelen. In het traject dat volgt, bewaak je de voortgang van de koppeling volgens de richtlijnen. Coördinator Thuisadministratie is geen ingewikkelde functie, maar vooral een sociale. Dus zit je hart op de juiste plek, kun je overzicht houden en goed samenwerken, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Wij vragen Heb jij 6-8 uur per week over? Of kan jouw sociale leven of cv wel een boost gebruiken? En heb je ook leidinggevende of coachende ambities? Dan is Coördinator Thuisadministratieloket echt iets voor jou. Wij bieden In een training van drie dagdelen leer je alles wat je nodig hebt om de functie van coördinator goed te kunnen vervullen. Waar en wanneer je de werkzaamheden doet, stem je af met collega coördinatoren. Uiteraard word je vakkundig ondersteund door onze beroepskrachten. Onkosten die je maakt, worden keurig vergoed. Het enige dat jij zelf investeert is ongeveer 8 uur per week. En daar krijg je ontzettend veel voor terug: • Je wordt lid van een enthousiast team met drie mede-coördinatoren; • Je vergroot zo je netwerk en dus je sociale leven; • Je kunt gratis cursussen en trainingen volgen; • En mocht het nodig zijn kun je ook je cv verrijken met een mooie en waardevolle referentie. Tijdsbesteding Heb jij 6-8 uur per week over? Interesse? Waarom wachten? Kom meteen in actie! Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Ook als je misschien twijfelt of Coördinator Thuisadministratieloket wel iets voor jou is horen we je graag. We kijken dan gewoon samen.

Structureel
Roosendaal, Bergen op Zoom

Voedselbank zoekt coördinator vrijwilligers

Voedselbank Goed Ontmoet

Heb jij ervaring met leidinggeven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat ga je doen? Samen met het bestuurslid HR ga je zorgen voor de werving en selectie van vrijwilligers voor alle functies. Daarnaast zorgen we voor een positief werkklimaat waar onze vrijwilligers trots op kunnen zijn. Je kunt je eigen werktijden bepalen omdat de meeste werkzaamheden op afstand kunnen worden uitgevoerd. En wie ben jij? • Je hebt MBO werk- en denkniveau en ervaring met leidinggeven • Je kunt werken met het programma Microsoft 365 • Je bent positief ingesteld, communicatief en sociaal vaardig en representatief • Je bent flexibel en zelfstandig Dit mag je van ons verwachten. De Voedselbank is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde banen. Waardering zal worden ondervonden door dat schouderklopje van de mensen die voedselhulp aanvragen en verder op weg geholpen worden, en van al de collega vrijwilligers met wie samengewerkt wordt. Neem contact met ons op en we nodigen je uit voor een gesprek. Een eerste gesprek en eventueel tweede gesprek zijn om elkaar te leren kennen.

Structureel
Roosendaal, Bergen op Zoom

Voedselbank GoedOntmoet zoekt chauffeur

Voedselbank Goed Ontmoet

Voedselbank Goed Ontmoet zoekt meerdere chauffeurs. Je komt te werken in een prima functionerende organisatie met een bruisende werksfeer en leuke collega’s. Er wordt gereden volgens een rooster. In onderling overleg kun je de werkzaamheden en de dag waarop je aanwezig wilt zijn verdelen. Wat ga je precies doen? Je werkt altijd met 2 personen op een wagen. Als chauffeur ga je donaties ophalen bij verschillende leveranciers, supermarkten en help je met laden en lossen. Daarnaast vervoer je voedselpakketten, die in het magazijn samengesteld worden, naar afgiftepunten en weer retour. Wat vragen wij van je? Het wagenpark bestaat uit verschillende categorieën (vracht)auto's. Wij willen graag dat al onze chauffeurs deze mogen besturen. Vandaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs C1 en BE met enkele jaren ervaring. Er zal ook een proefrit volgen om van beide kanten te kijken of het bevalt. Als chauffeur ben je natuurlijk ook het visitekaartje van de voedselbank. En, niet onbelangrijk, je zorgt voor een schone auto en je bent 1 dagdeel per week beschikbaar. Wat levert het je op? Heel veel! Waardering zal worden ondervonden door dat schouderklopje van de mensen die voedselhulp aanvragen én je komt in een gezellig team waar men wat voor elkaar over heeft! De Voedselbank is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde banen. Neem contact met ons op en we nodigen je uit voor een gesprek.

Structureel
Roosendaal, Bergen op Zoom

Voedselbank GoedOntmoet zoekt magazijnmeester

Voedselbank Goed Ontmoet

Wij zijn op zoek naar 3 magazijnmeesters. Jullie komen te werken in een prima functionerende organisatie met een bruisende werksfeer en leuke collega’s. Met jullie komst zal het team uit 5 vrijwillige magazijnmeesters bestaan. In onderling overleg met het team van magazijnmeesters worden de werkzaamheden die je uit gaat voeren verdeeld en het dagdeel waarop je aanwezig kunt zijn. Wat ga je doen? De werkzaamheden variëren van het zorgen voor de verdeling van de goederen over de verschillende uitgiftepunten tot het op een juiste wijze sorteren en afvoeren van het afval. Dit doe je vanuit ons centraal magazijn in Bergen op Zoom. Wat verwachten wij van je? Teamspeler. Ervaring met leidinggeven. Klant- en servicegericht. Wat levert het je op? Heel veel! Waardering zal worden ondervonden door dat schouderklopje van de mensen die voedselhulp aanvragen én je komt in een gezellig team waar men wat voor elkaar over heeft! De Voedselbank is voor 100% een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde banen. Neem contact met ons op en wij nodigen je uit voor een gesprek.

Structureel