csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Voorjaar dus lekker buiten bezig zijn!!!

Wil jij lekker buiten bezig zijn nu in het voorjaar? En iemand blij maken die jouw hulp kan gebruiken? Hoe fijn is dat... Ook al is het maar een keer per week. Soms lukt het je als inwoner niet meer je tuin zelf te onderhouden of zoek je iemand die er wat klusjes doet waarna je het zelf wel weer een tijdje bij kunt houden.

Lees meer

structureel

Rheden

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Wil jij lekker buiten bezig zijn nu in het voorjaar? En iemand blij maken die jouw hulp kan gebruiken? Hoe fijn is dat... Ook al is het maar een keer per week.
Soms lukt het je als inwoner niet meer je tuin zelf te onderhouden of zoek je iemand die er wat klusjes doet waarna je het zelf wel weer een tijdje bij kunt houden.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Rheden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Rheden, Westervoort

Zwangere ouder zoekt extra steun

Humanitas Home-Start Rheden

Humanitas Home-Start Rheden en De Liemers (Duiven/Zevenaar en Westervoort) zoeken belangstellenden met opvoedervaring, enthousiasme en humor. Die wekelijks tijd hebben( 2 uurtjes) om een gezin te ondersteunen in hun soms lastige opvoedvragen. Dit kan zijn van een luisterend oor tot praktische ondersteuning met de kinderen. Zie meer informatie op www.home-start.nl of onze facebookpagina's. Wat wij je bieden: - Een training zodat je goed wordt voorbereid - We werken in een team; hebben samen intervisiebijeenkomsten, Themabijeenkomsten en 1 op 1 contact. Ook een gezellig uitje hoort erbij. - Je krijgt reiskostenvergoeding, 0,35 cent - Mogelijkheid tot extra scholing - Intensieve begeleiding/ ondersteuning door de coördinator - Wij bieden maatwerkwerk en houden rekening met jouw expertise, mogelijkheden en wensen om een zo goed mogelijke match te maken met de ouder die een vraag heeft. - We verwachten van jou dat je minimaal een jaar inzetbaar bent, wekelijks 2 a 3 uur. - Je komt in een fantastisch team en we bieden maatwerk opdat je met veel plezier, motivatie en energie er voor een ander kan zijn. - Zie ook verder op onze website www.humanitas.nl - Wij vragen een VOG aan en je krijgt een vrijwilligersovereenkomst zodat je verzekerd bent. - Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als vrijwilliger?

Structureel
Nunspeet, Heumen, Smallingerland, Renkum, Assen, Leusden, Rheden

Kampleiding IVN Natuurontdekkers

IVN Instituut voor Natuureducatie

Zin om mee te gaan op avontuur de komende zomer? Vind jij het leuk om jouw liefde en enthousiasme voor natuur te delen met kinderen van 8 tot 12 jaar? IVN Natuurontdekkers organiseert lente- en zomerkampen en is op zoek naar vrijwilligers die hier graag aan bijdragen.   Kennis van natuur is niet vereist, maar je moet het wel leuk vinden om met kinderen om te gaan. Heb je interesse of nog vragen? Stuur gerust een berichtje. De kampen zijn in de voorjaars/zomervakantie en vinden plaats over het hele land. Ze duren 5 dagen. Tijdens het kamp ben jij onder begeleiding van een kampcoördinator verantwoordelijk voor de kinderen. Hierbij help jij zorgen dat het kamp veilig, leerzaam en vooral leuk is voor de kinderen. Na je aanmelding krijg je van mij een mailtje met meer informatie.

Eenmalig
(kleine) groepen
Arnhem, Rheden, Lingewaard, Tilburg

Gezelligheidsdieren gezocht!

Siza

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende vragen. Binnen Siza wonen veel gezellige clienten die op zoek zijn naar een maatje om samen iets leuks te doen. Neem nu Erica, zij woont in Rheden en zoekt iemand om af en toe een leuk spelletje te spelen. Geertje, Jeroen en Tom houden van een wandeling en Gulnaz zou zo graag een keer naar de film willen. Al deze activiteiten, en er zijn er nog veel meer, zijn veel leuker om samen met iemand te doen en daarvoor zijn we op zoek naar jou. Wij gaan graag in gesprek met je om te kijken wat jouw wensen en kwaliteiten zijn. Daarna maken we de perfecte match zodat zowel jij als de client een leuke tijd hebben! Als dank voor jouw gezelligheid willen wij natuurlijk iets terug doen daarom ontvang je van ons een mooie overeenkomst, een feestje op z’n tijd, een eindejaarsattentie en natuurlijk een reiskostenvergoeding. We maken graag kennis met jou!

Structureel
Rheden

Barmedewerkers invalkrachten

De Paperclip

Het enthousiaste barteam van Ontmoetingscentrum De Paperclip zoekt vrijwilligers om het team te komen versterken. Het centrum is tijdens weekdagen geopend van 09.00 tot 22.30 uur. Je wordt in overleg op dagdelen ingepland. Af en toe zijn ze in de weekenden een dagdeel geopend. Dan wordt er een vrijwilligersvergoeding gegeven. De taken voor de bardienst zijn: bediening van klanten, aanspreekpunt, het schenken van diverse dranken, toezicht houden dat alles in het gebouw goed verloopt, zorgen dat alles na de bardienst netjes, opgeruimd en schoon achtergelaten wordt, kassabediening, kassa opmaak, voorraadbeheer, sfeer en gezelligheid bieden aan de klanten. Vrijwilligerswerk biedt heel veel mogelijkheden. Je maakt nieuwe contacten, je leert er veel van, je doet mensenkennis op en je doet veel ervaring op. Daarnaast kom je in contact met mensen uit verschillende groepen en bouw je een groot sociaal netwerk op. Ook als je af en toe wilt invallen, ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je een bericht sturen!

Structureel
Rheden

Word maatje: Niet altijd kermis, wél gezellig

RIBW AVV

Voor wie? Bert is een getalenteerde tekenaar én een kermisliefhebber. Hij tekent de mooiste kermis plattegronden en kan je er alles over vertellen. Hij is 48 jaar oud en houdt van gezelligheid. Bert woont met plezier op de begeleid wonengroep in Velp, gaat regelmatig naar een dagbesteding, maar zou ook graag meer één op één contact opzoeken. Bert is een vriendelijke, lieve en sociale man aan wie je een leuk maatje kunt hebben! Wat ga je doen? Als je bij hem thuis komt, staat gastvrijheid voorop: een kopje koffie of thee, iets lekkers erbij en een gezellig praatje. Het is prima om samen wat te kletsen, al houdt hij er ook van om samen een terrasje te pakken. Door de winkelstraat wandelen, ergens samen lunchen, er op uit, Bert ziet het wel zitten. Hij is vooral op zoek naar iemand waarmee hij goed kan levelen, iemand met wat levenservaring, rustig én gezellig. Spreekt dit jou aan en vind je het leuk om kennis te maken? Bij een goede klik zouden jullie in overleg eens per week of twee week op een maandag, dinsdag of donderdag met elkaar kunnen afspreken. Wat levert het jou op? Door jou maken onze cliënten weer meer contact met de buitenwereld! Voor jou betekent het een fijn contact in je eigen buurt, een grote glimlach, een lekkere kop thee, wat lichaamsbeweging of een nieuwe hobby... Ook kan vrijwilligerswerk een prettige manier zijn om zelf wat meer ritme op te bouwen of om kennis te maken met de zorg en een bepaalde doelgroep. Bij RIBW AVV zorgen we ervoor dat je goed begeleid wordt, je de basistraining ‘Herstelondersteunend werken’ en ‘Inleiding Psychopathologie’ kunt volgen en bv. gebruik kunt maken van de online leeromgeving GoodHabitz met trainingen voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. En attenties zoals een kerstpakket komen natuurlijk ook gewoon jouw kant op! Wat vragen wij van jou? Je enthousiasme en een uurtje van je tijd! Verder is een specifieke opleiding niet nodig. Wel is het goed te weten dat we (kosteloos) een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen voor iedere vrijwilliger. Enthousiast of vragen? Stuur een berichtje en dan kijken we samen of er een match te maken is!

Structureel
Rheden

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Velp

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Ben je op woensdag of zaterdag 4 uur beschikbaar? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien iets voor jou?! Voor onze winkel in Velp zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Velp richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om op woensdagmiddag (van 13.00 - 17.00 uur) of zaterdag (van 9.30 - 13.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur) hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt . Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersbaan in onze winkel in Velp, heb je tijd op woensdagmiddag of zaterdag, of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Arnhem, Apeldoorn, Tilburg, Epe, Rheden

Siza zoekt vrijwilligers!

Siza

Siza zoekt allround vrijwilligers op verschillende woonlocaties en dagbestedingscentra in Gelderland en Brabant (Arnhem, Apeldoorn, Epe, Rheden, Tilburg). Heb je affiniteit met de zorg en een aantal vrije uurtjes die je graag vrijwillig inzet? Verschillende locaties van Siza zijn op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen in het dagelijks reilen en zeilen, maar ook vooral om bewoners extra aandacht te kunnen geven. Lijkt het je leuk om te helpen bij een activiteit? Maak jij graag een wandelingetje met één van onze bewoners? Spring je graag op de (duo)fiets of houd je van spelletjes spelen? Veel bewoners hebben enige vorm van dagbesteding maar zijn ook enorm gebaat bij extra aandacht. Een kopje koffie drinken, een ommetje maken of even de krant samen doornemen kan al een wereld van verschil maken. De tijdsinvestering hoeft niet veel te zijn. Een uurtje per week is al een welkome aanvulling. De vrijwilligers die we zoeken, vinden het fijn om onderdeel te zijn van een team, bekijken per dag(deel) waar er behoefte aan is, vinden het fijn om de zorgmedewerker te ontlasten maar vooral ook om de bewoners extra gezelligheid en plezier te bieden. Samen bespreken we natuurlijk waar je interesses en kwaliteiten liggen en waar jij van betekenis wil zijn. Als dank voor jouw inzet zorgen wij voor een reiskostenvergoeding, een gezellig feestje op zijn tijd een eindejaar attentie en natuurlijk ontvang je van onze clienten enorm veel dank!

Structureel
Rheden

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Velp

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Ben je op woensdag of zaterdag 4 uur beschikbaar? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien iets voor jou?! Voor onze winkel in Velp zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Velp richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om op woensdagmiddag (van 13.00 - 17.00 uur) of zaterdag (van 9.30 - 13.00 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur) hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt . Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersbaan in onze winkel in Velp, heb je tijd op woensdagmiddag of zaterdag, of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel