csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Maatje gezocht! Aan de wandel in Wouw

Hou jij van buiten zijn? Ben jij sterk genoeg om een rolstoel te duwen? Heb jij 2 uurtjes per week (of per 2 weken) over en help je graag een ander? Een lieve dame van 90 jaar zou graag regelmatig naar buiten gaan. Mevrouw wordt er gelukkig van als ze naar buiten kan, maar omdat ze in een rolstoel zit is dit voor haar maar weinig mogelijk. Een kleine wandeling, een stop bij de supermarkt of een terrasje... Binnen blijven en beperkte contacten geeft het gevoel van eenzaamheid, Mevrouw is zeer slechthorend en heeft daar hulpmiddelen voor zodat contact goed mogelijk is. Lijkt jou het leuk om bij te dragen aan het geluk van deze vriendelijke dame? Of wil je meer over deze hulpvraag weten? Stuur dan een berichtje!

Lees meer

structureel

Roosendaal

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Hou jij van buiten zijn? Ben jij sterk genoeg om een rolstoel te duwen? Heb jij 2 uurtjes per week (of per 2 weken) over en help je graag een ander?

Een lieve dame van 90 jaar zou graag regelmatig naar buiten gaan.
Mevrouw wordt er gelukkig van als ze naar buiten kan, maar omdat ze in een rolstoel zit is dit voor haar maar weinig mogelijk. Een kleine wandeling, een stop bij de supermarkt of een terrasje...
Binnen blijven en beperkte contacten geeft het gevoel van eenzaamheid,
Mevrouw is zeer slechthorend en heeft daar hulpmiddelen voor zodat contact goed mogelijk is.

Lijkt jou het leuk om bij te dragen aan het geluk van deze vriendelijke dame?
Of wil je meer over deze hulpvraag weten?

Stuur dan een berichtje!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 4 uur

Locatie

Roosendaal

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Social Klus

Roosendaal

Maatje

Stichting Social Klus

Wij zijn voor onze activiteit Maatjescontact op zoek naar fijne vrijwilligers. We proberen een match te maken met een deelnemer die bij je past. Bij Social Klus durven mensen te vragen, zo krijgen we hele uiteenlopende hulpvragen. Van de meer gangbare als samen koffiedrinken, wandelen of winkelen tot samen op een tandem rijden! Je kunt wekelijks iets betekenen voor een ander of liever wat minder intensief, jij bepaalt en we denken graag met je mee! Wil jij een lichtpuntje zijn in iemands dag? Meld je aan voor ons Maatjesproject! Je wordt begeleid één van onze beroepskrachten. We horen graag van je!

Structureel
Roosendaal

Klussers / Tuinierders

Stichting Social Klus

Werk jij graag in de tuin of ben jij een handige klusser? Vind jij het ook belangrijk dat minder valide mensen of ouderen van hun tuin kunnen blijven genieten en weer blij worden dat er iets gerepareerd is in huis? We zijn ook op zoek naar captains van een klus. In die rol stuur je een groepje vrijwillige klussers aan en ben je de contactpersoon voor de hulpvrager tijdens de klus. Je handelt het donatieformulier af en brengt gereedschap weer terug naar ons magazijn. Wij werken in kleine teams, wel zo gezellig! Je kunt op afroep werken, dus wanneer het jou uitkomt. Maar uiteraard ook op regelmatige basis! We voeren in een dagdeel een klus uit. Ben je minimaal 1 dagdeel beschikbaar? Dan zijn we op zoek op jou! Meedoen aan de maandelijkse Social Klusdagen kan ook! Met een groep vrijwilligers steken we over 2 dagdelen de handen uit de mouwen. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Structureel
Roosendaal

Evenementen vrijwilliger

Stichting Social Klus

Gezocht: flexibele evenementenvrijwilliger! Roosendaal is niet bepaald een saaie stad/gemeente! Vooral in de zomermaanden zijn er vele festivals, manifestaties en andere evenementen. Vaak worden er vrijwilligers gezocht, voor taken als kassamedewerker, gastheren/-vrouwen, toezicht, opbouw, afbouw, e.d.. Maar ook in de winter zijn er activiteiten; kerstdiners voor minima, Roosendaal on Ice bijvoorbeeld. Wij dachten ... wat als we evenementenvrijwilligers in een poule onderbrengen? Dan hoeft niet ieder stichting/vereniging met een evenement steeds zelf op zoek te gaan. Je komt bij ons in een bestand en zoekt een bepaalde organisatie hulp, dan krijg je een mail en dan kies je zelf of je tijd hebt en je mee wilt helpen. Makkelijk, flexibel, snel en ook gezellig! Want op deze manier beleef je een festival op een hele andere manier en ben je er gewoon bij! Lijkt het jou leuk om mee te werken tijdens Roosendaalse evenementen en wil je toegevoegd worden aan onze evenementenpoule als flexvrijwilliger? Wellicht zien je we jou gauw terug op één van de aankomende evenementen!

Project
Jongeren
Roosendaal

Vrijwilligers voor Social Klus Dag

Stichting Social Klus

Op de eerste vrijdag van de maand (in de periode maart t/m november) organiseren wij een Social Klus Dag. Niet alleen helpen wij zo een aantal inwoners van Roosendaal met hun tuin weer netjes maken of met een (digitale) klus. Voor de klussers is het vooral een gezellige dag. Het is een leuke manier om mensen te leren kennen, terwijl je samen de handen uit de mouwen steekt. Na de klussen in de ochtend lunchen we gezamenlijk in ons kantoor en na de klussen in de middag hebben we een gezellige borrel. Je kiest zelf of de hele dag wilt meehelpen of alleen een dagdeel. Je wordt verdeeld over één van de teams. Aanmelden kan via [email protected].

Structureel
(kleine) groepen
Roosendaal

Goede buur gezocht!

Stichting Social Klus

Wij zoeken voor de Voor-elkaar-teams in de Gemeente Roosendaal ‘vrijwillige buurtverbinders’. Je gaat samen met een collega bij buurtbewoners langs om een (eventuele) vraag te bespreken. Ben jij iemand die energie krijgt van het helpen van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent dan ook een goede buur en stapt makkelijk op mensen af. Heb je een paar uurtjes per week over? Wat is een Voor Elkaar Team? In iedere wijk zijn de Voor-elkaar-teams op pad. De teams bieden een luisterend oor en denken in oplossingen. Kortom: Voor-elkaar-teams gaan eropaf! Het team gaat op huisbezoeken en is zichtbaar in de wijk aanwezig. Ieder Voor-elkaar-team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers ondersteund door een opbouwwerker (WijZijn), een maatschappelijk werker (WijZijn) en een sociaal makelaar (Social Klus). Iedere week komen zij een dagdeel samen, bespreken de plannen, gaan op pad en evalueren na afloop. Samen werken we zo aan de leefbaarheid in de wijk en het is nog gezellig ook! Wat zijn je taken? • Het uitvoeren van kennismakingsgesprekken. • Het uitzetten van de Sociale Marktplaats*. • Het meedenken in mogelijkheden en oplossingen, met Positieve Gezondheid als uitgangspunt. • Organiseren van activiteiten op basis van gezamenlijke vragen uit de wijk. Belangrijk om te weten: • Het Voor-elkaar-team gaat altijd in duo’s op pad. • Je werkt op een vast dagdeel (de dagdelen verschillen per wijk). • Een bijeenkomst duurt gemiddeld 2,5 uur. • Aansluiten mag bij ieder team, je bent niet gebonden aan de wijk waarin je woont. Lijkt het je leuk om eens aan te sluiten bij een Voor-elkaar-team? Of heb je nog vragen? Dan horen we graag van je! Stuur een bericht. * Sociale Marktplaats: De Sociale Marktplaats is een middel dat het Voor-elkaar-team inzet om vragen van bewoners te koppelen het aanbod aan hulp dat andere bewoners willen bieden. Met De Sociale Marktplaats worden vragen van bewoners en bewoners die graag hulp aanbieden in kaart gebracht. Het is dus het ideale middel om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden. De Voor-elkaar-teams zijn een samenwerking van: Stichting Social Klus en Wij Zijn

Structureel
Roosendaal

Fietskoerier Roosendaals Jeugd Ontbijt

Stichting Social Klus

Het Roosendaals Jeugd Ontbijt ondersteunt financieel kwetsbare gezinnen door hen wekelijks te voorzien van ontbijtboodschappen voor de kinderen (tussen 3 en 18 jaar). De tassen worden door onze vrijwilligers afgegeven. Iedere woensdagmiddag worden de ontbijttassen vanuit het kantoor van Stichting Social Klus opgehaald en afgegeven bij de gezinnen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste fietskoeriers die een tas of meerdere tassen willen bezorgen. Op je eigen fiets of, als je bij meerdere gezinnen langsgaat, op onze snelle e-bike met fietskar. Je fietst (zoeft..) iedere week dezelfde route. Zo word jij een vertrouwd gezicht voor deze gezinnen. Let op: We bezorgen alleen op woensdag tussen 11 en 14 uur! Wie ben jij? Jij houdt van lekker buiten in beweging zijn, je hebt geen probleem met solistisch werken, je bent sociaal betrokken, open minded en je gaat integer om met vertrouwelijke informatie. Je hebt op woensdag tussen 11 en 14 uur een uurtje tijd. Wat mag je verwachten: Je wordt onderdeel van het sympathieke, actieve, onverschrokken Social Klus-vrijwilligersteam, gratis trainingen en workshops, voor wie wil: deelname aan de maandelijkse Social Klusdag inclusief lunch en borrel. Wij willen je graag leren kennen! En natuurlijk vertellen we jou dan alle ins- en outs over het project het Roosendaals Jeugd Ontbijt.

Structureel
Roosendaal

Help (tijdelijk) een kwetsbare inwoonster

Stichting Social Klus

Heb jij het komende maanden wat rustiger? Tijdelijk maatje gezocht! (tot augustus) Voor een jonge kwetsbare vrouw zijn we op zoek naar een tijdelijk boodschappenmaatje. C. is een vriendelijke vrouw voor wie het leven niet gemakkelijk is tot nu toe. Doordat ze hersenschade heeft opgelopen en een licht verstandelijke beperking heeft, is het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Haar vertrouwen is in het verleden vaker geschaad. Wekelijks ontvangt C. boodschappen van de voedselbank. Echter het ophalen hiervan lukt haar niet, al zou ze dit wel graag willen. Wil jij graag een ander helpen? Oordeel jij niet en sluit jij gemakkelijk aan bij een ander? Heb jij in de komende maanden enkele uurtjes per week tijd over? En heb jij de beschikking over een auto? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Als maatje van C. ga je wekelijks naar de voedselbank om haar eetpakket op te halen, samen met haar. Soms zal het haar niet lukken om mee te gaan en dan zul je alleen gaan. Beschikbaarheid: Wekelijks op dinsdag of woensdagmiddag (keuze hierin is afhankelijk wat voor jou past, de ophaaltijden bij de voedselbank is van 13.30-15u.) Reiskosten worden vergoed. Stuur een berichtje!

Project
Roosendaal

Empathisch maatje om leuke dingen te doen

Stichting Social Klus

Ben jij rustig, empathisch en wil jij er graag een ander helpen door samen er op uit te gaan? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou. Voor hulpvrager, J. zijn we op zoek naar een maatje. J. is een vriendelijke, vlotte en gevoelige man. Hij is een levensgenieter (Bourgondiër) en kan een grapje waarderen. Hij houdt van buiten zijn, fietsen, naar het museum gaan, creatieve dingen doen... Zijn netwerk is klein en hij zou graag meer dingen samen doen. Spreekt jou dit aan? Het is belangrijk dat je goed je grenzen aan kan geven, empathisch en rustig bent, omdat J. een licht verstandelijke beperking en ASS heeft. J. kan zelfstandig reizen en zoekt een maatje, geen begeleider. Als vrijwilliger zul je geen kosten maken, er is budget voor activiteiten. Dag en frequentie is in overleg, net wat voor jou uitkomt. Wil je kennismaken met J. of wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje!

Structureel

Anderen bekeken ook

's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Schagen, Amsterdam, Rotterdam, Dronten, Deurne, Vlaardingen, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Winterswijk, Barendrecht, Alblasserdam, Deventer, Culemborg, Dalfsen, Staphorst, Breda, Moerdijk, Roosendaal, Goes, Zuidplas, Amersfoort, Boxtel, Venray, Enschede, Doesburg, Sittard-Geleen, Maasdriel, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar, Assen, Diemen, Overbetuwe, Noardeast-Fryslân, Haarlem, Heerenveen, Haarlemmermeer, Ridderkerk, Raalte, Rijssen-Holten, Noordenveld, Roermond

Jurist gezocht!

Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een vereniging voor patiënten en hun naasten. De primaire taak is om mensen met een depressie en hun naasten te ondersteunen, te informeren, onderling contact te faciliteren en hun belangen te behartigen. Onze leden worden door vele vrijwilligers bijgestaan. De Depressie Vereniging is bezig om haar structuur te versterken. We zijn daarom op zoek naar een jurist. Taken Kun jij zorgen dat de activiteiten van de Depressie Vereniging juridisch goed onderbouwd zijn en dat de vereniging haar juridische rechten en plichten nakomt? Kun jij ons pro-actief adviseren en helpen bij de uitvoering ervan? We denken hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de statuten, het opstellen van een goed huishoudelijk reglement, adviseren bij lastige situaties over eventuele juridische risico’s, contracten met externen checken, zorgen dat de vereniging up to date is met huidige of nieuwe wetgeving, etc. Je zult voornamelijk met het bestuur en de landelijke coördinator samenwerken. Waar nodig zul je specifieke coördinatoren bijstaan. We streven naar duo functies om de continuïteit bij de vereniging te garanderen. Of dat er op zijn minst een achtervang is als iemand uitvalt. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligerspositie. De tijdsbesteding zal waarschijnlijk variëren maar gemiddeld ongeveer 1-2u per week. De uurbesteding hangt ook af van de inzet van de vrijwilliger. Wie ben jij? · Je hebt ervaring met juridische vraagstukken, bij voorkeur voor een vrijwilligersorganisatie · Je bent integer en kunt goed afstemmen, schrijven en prioriteren · Je bent bereid om je gedurende langere tijd hieraan te committeren. · Je hebt bij voorkeur ervaring met depressie als lotgenoot of naaste · Je bent zorgvuldig, bent betrouwbaar en flexibel en kunt wanneer gevraagd een VoG overleggen Interesse en informatie Heb je interesse, stuur dan een reactie, je ontvangt dan een mailadres waar je je brief met motivatie en ervaring naartoe kunt sturen. Je werkt als vrijwilliger, je krijgt een vrijwilligerscontract. Kijk ook even op de site van de Depressievereniging!

Structureel
Roosendaal, Bergen op Zoom

Vrijwillig Coördinator Thuisadministratie

Humanitas West-Brabant West

Wie zijn wij? Thuisadministratieloket Roosendaal is een samenwerkingsverband van Humanitas WBW en WijZijn. Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Bij WijZijn is het onderdeel Wonen+ betrokken bij het Thuisadministratieloket. Werkzaamheden: Als Coördinator Thuisadministratieloket begeleid je 5-10 vrijwilligers in de contacten met hun deelnemer. Een deelnemer is een inwoner van de gemeente Roosendaal die tijdelijk een steuntje in de rug kan gebruiken op het gebied van administratie en/of financiën. Jij voert de eerste kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken gebruik je om de juiste vrijwilliger aan een deelnemer te koppelen. In het traject dat volgt, bewaak je de voortgang van de koppeling volgens de richtlijnen. Coördinator Thuisadministratie is geen ingewikkelde functie, maar vooral een sociale. Dus zit je hart op de juiste plek, kun je overzicht houden en goed samenwerken, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Wij vragen Heb jij 6-8 uur per week over? Of kan jouw sociale leven of cv wel een boost gebruiken? En heb je ook leidinggevende of coachende ambities? Dan is Coördinator Thuisadministratieloket echt iets voor jou. Wij bieden In een training van drie dagdelen leer je alles wat je nodig hebt om de functie van coördinator goed te kunnen vervullen. Waar en wanneer je de werkzaamheden doet, stem je af met collega coördinatoren. Uiteraard word je vakkundig ondersteund door onze beroepskrachten. Onkosten die je maakt, worden keurig vergoed. Het enige dat jij zelf investeert is ongeveer 8 uur per week. En daar krijg je ontzettend veel voor terug: • Je wordt lid van een enthousiast team met drie mede-coördinatoren; • Je vergroot zo je netwerk en dus je sociale leven; • Je kunt gratis cursussen en trainingen volgen; • En mocht het nodig zijn kun je ook je cv verrijken met een mooie en waardevolle referentie. Tijdsbesteding Heb jij 6-8 uur per week over? Interesse? Waarom wachten? Kom meteen in actie! Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Ook als je misschien twijfelt of Coördinator Thuisadministratieloket wel iets voor jou is horen we je graag. We kijken dan gewoon samen.

Structureel
Roosendaal

Overblijfmedewerker basisschool gezocht

Kinderopvang Kober

Omschrijving: Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfmedewerker willen werken op basisscholen in Breda. Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfmedewerker die wij zoeken. Dit is wat je gaat doen: Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. Tijdens het overblijven gaat het om capaciteiten als spelleider, scheidsrechter, schoonmaker en gespreksmaatje. Jouw capaciteiten zijn voor ons belangrijker dan een specifieke opleiding. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen. Wie ben je en wat krijg je: Werken als overblijfmedewerker voor Kober is niet alleen bijzonder leuk om te doen, je kunt ook rekenen op een deskundige aanpak, fijne collega’s, scholing en begeleiding. Want achter je staat dé grootste organisatie voor professionele kinderopvang in West-Brabant. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen, ontvang je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en blijven je eigen kinderen gratis over op de dagen dat jij werkt. Ben je benieuwd wat wij zoeken in een overblijfmedewerker? Hieronder vind je een paar punten waar wij veel waarde aan hechten. • Je hebt tussen de middag een aantal uur vrij • Je spreekt goed Nederlands om met kinderen te communiceren • Je bent enthousiast en open Over deze organisatie: Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar bevlogen mensen die kinderen willen helpen om de wereld te ontdekken en avonturen te beleven. Enthousiast? Kom werken bij Kober!

Structureel
Roosendaal

Gastvrouw op revalidatie afdeling

Sint Elisabeth

Binnen St Elisabeth is een afdeling om te revalideren en er zijn enkele kamers die permanent worden bewoond. Deze afdeling bestaat uit 17 appartementen. Binnen deze afdeling zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die het zorgteam willen ondersteuning met o.a. de volgende werkzaamheden; - koffie/thee rondje maken over de afdeling met broodwagen over de afdeling zodat bewoners zelf alles uit kunnen zoeken voor de broodmaaltijd indien mogelijk - afwasjes doen bij bewoners op de kamer - bewoners wegbrengen naar restaurant voor warme maaltijd - met bewoners naar buiten of individuele aandacht Alle taken zijn i.o.m. zorgteam Tijden; - iedere zaterdag in principe van 09.45 - 13.00/13.30 uur, maar we kunnen hier ook andere afspraken over maken, dus in overleg Competentie; - Affiniteit hebben met de doelgroep - Affiniteit hebben met de werkzaamheden - Zelfstandig kunnen werken - Geduld hebben - Beleefd zijn - Beschikken over een goede mobiliteit/conditie - Een VOG kunnen overhandigen

Structureel
Roosendaal

Kapsalon St Elisabeth

Sint Elisabeth

De kapsalon binnen onze organisatie is op zoek naar een vrijwilligster ter ondersteuning van de werkzaamheden. Wij zijn een woonzorgorganisatie voor ouderen waar ook bewoners wonen met dementie. De werkzaamheden in de kapsalon bestaan uit o.a.: - bewoners van koffie/thee voorzien - soms bewoners ophalen/terug brengen naar kamer/afdeling - kapmantel om doen bij bewoners - krulspelden verwijderen bij bewoners - praatje maken met bewoners - telefoon aannemen en afspraak in computer zetten (dus enige computerervaring gewenst) - vloer aanvegen Tijd: voorkeur iedere woensdag van 09.00 - tot ongeveer 15.30/16.00 uur Maar we kunnen de tijden ook in overleg doen b.v. 1 vrijwilliger in de ochtend van 08.30 - 12.30 uur en 1 vrijwilligers in de middag van 12.30 - 16.30 uur. Competenties: - affiniteit hebben met de doelgroep - geduld hebben - beleefd zijn - initiatief kunnen nemen - sociaal type zijn - beschikken over enige computer ervaring (is zeker niet ingewikkeld) - VOG kunnen aanleveren

Structureel
Roosendaal

Lid hoofdbestuur

arsv THOR

Atletiek- en recreatiesportvereniging THOR heeft meer dan 1200 leden en biedt voor elke sporter van 5 tot 105 jaar leuke activiteiten. Van jeugdatletiek tot nordic walking en van veelzijdig bewegen tot jeu de boules en hardlopen. Onze missie is dan ook om in de Roosendaalse gemeenschap als vereniging een ontmoetingsplaats te zijn voor iedereen die wil sporten en bewegen. Zo'n grote club heeft behoefte aan een goed bestuur. Wat vragen we van je? Je hebt een gezond stel hersenen en je denkt graag mee over allerlei onderwerpen, zowel op sportief vlak als op juridisch, financieel en organisatorisch vlak. Je hebt affiniteit met besturen en computers hebben voor jou geen geheimen. We bieden je een zeer uitgebreid netwerk van leuke sportieve mensen en bedrijven. En een mooie kans om heel veel ervaring op te doen als bestuurder. Bel, app of mail naar Yvonne.

Structureel
Roosendaal

Vrijdagmiddag ondersteunen bij Logeerhuis

SDW Zorg

Wij, de logees van het logeerhuis, komen hier logeren en houden van het ondernemen van leuke activiteiten in het weekend en de vakanties! Voor vrijdagmiddag, als wij naar het logeerhuis komen, zoeken we nog een vrijwilliger om te helpen. Dat is namelijk voor de begeleiding een druk moment. We zoeken dan iemand om te helpen met drinken pakken, eten in de oven doen, en ons gezelschap houden. De drukke piek is tussen 15.30 tot 17 uur. Ook zoeken we nog iemand voor de volgende vraag: Ben jij een actieve en enthousiaste vrijwilliger die samen met ons op het logeerhuis spelletjes wil komen spelen, snoezelen, wandelen of meehelpen met georganiseerde activiteiten? Of heb jij zelf een goed idee voor een andere activiteit? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken. Bij voorkeur zoeken we iemand voor ieder weekend, maar kun je om het weekend of ben je op onregelmatige basis een paar uurtjes vrij, zijn wij daar al erg blij mee! We vinden het leuk om 1 op 1 iets te ondernemen, maar ook met meerdere logees tegelijk is een optie. Net wat jij als vrijwilliger wil en leuk vindt! Ben jij na het lezen van onze oproep nieuwsgierig naar ons geworden en houd je van een gezellige teamspirit op de locatie? Kan je de vrijdagmiddag of in het weekend?Dan maken we graag kennis met jou en plannen we een gesprek in!

Structureel
Roosendaal

Kom jij bij mij op de koffie?

SDW Zorg

Voor meerdere zelfstandig wonende cliënten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op de koffie willen gaan bij onze cliënten thuis. (verschillende leeftijden) SDW is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, soms in combinatie met een lichamelijke beperking. Omgeving Roosendaal, Bergen op Zoom en de plaatsen daar omheen. Als jij interesse hebt gaan wij kijken naar wat jullie wensen zijn om een goede match te maken tussen jou en de cliënt. Stuur je ons een bericht?

Structureel