csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Koffieleut gezocht!

Voor 1 van onze bewoners, een man van 72 jaar oud, zoeken wij een maatje. Hij woont bij ons in Groesbeek. Neem jij hem mee naar een terras voor een gezellig kopje koffie? Onze bewoner heeft Niet Aangeboren Hersenletsel, Diabetes, Reuma en Epilepsie (Hij is al verschillende jaren aanvalsvrij). Ook is hij slechthorend en draagt aan beide kanten gehoorapparaten. Deze levensgenieter is opzoek naar iemand die het leuk vind om ergens iets te gaan drinken of eten. Lekker een terras opzoeken wanneer de zon schijnt. Samen spelletjes te doen of naar de winkel te gaan in het dorp of wat boodschappen doen. Wat mag je doen? Koffieleuten! Het liefst in de zon op een terras, Spelletjes, wandelen, Boodschappen doen/ winkelen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Jezelf en jouw goede humeur, Je hebt humor en sluit aan bij onze cliënt, Je bent duidelijk in communiceren en grenzen stellen wanneer nodig, Je hebt geduld en begrip voor de luide stem i.v.m. het slechte gehoor van onze bewoner. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Onze vrijwilligers maken géén kosten. Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2382 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Lees meer

structureel

Berg en Dal

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor 1 van onze bewoners, een man van 72 jaar oud, zoeken wij een maatje. Hij woont bij ons in Groesbeek. Neem jij hem mee naar een terras voor een gezellig kopje koffie?

Onze bewoner heeft Niet Aangeboren Hersenletsel, Diabetes, Reuma en Epilepsie (Hij is al verschillende jaren aanvalsvrij). Ook is hij slechthorend en draagt aan beide kanten gehoorapparaten. Deze levensgenieter is opzoek naar iemand die het leuk vind om ergens iets te gaan drinken of eten. Lekker een terras opzoeken wanneer de zon schijnt. Samen spelletjes te doen of naar de winkel te gaan in het dorp of wat boodschappen doen.

Wat mag je doen?
Koffieleuten! Het liefst in de zon op een terras,
Spelletjes,
wandelen,
Boodschappen doen/ winkelen.

Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering.

Wat breng je mee?
Jezelf en jouw goede humeur,
Je hebt humor en sluit aan bij onze cliënt,
Je bent duidelijk in communiceren en grenzen stellen wanneer nodig,
Je hebt geduld en begrip voor de luide stem i.v.m. het slechte gehoor van onze bewoner.

Wat bieden wij jou?
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

Begeleiding van een professionele collega,
Een vrijwilligersovereenkomst,
Vergoeding van reiskosten,
Een goede verzekering,
En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!
Onze vrijwilligers maken géén kosten.

Heb je interesse?
Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton.

Graag het vacaturenummer 2382 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Praktische informatie

Wekelijks 0 tot 10 uur

Locatie

Berg en Dal

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Pluryn

Berg en Dal

Vrolijk maatje gezocht

Pluryn

Wat mag je doen?    Heb jij een paar uurtjes per week over en vind jij het leuk om maatje te worden? Lees dan snel verder! Voor een jongedame van 18 jaar oud met een eigen willetje en gevoel voor humor zijn wij op zoek naar een maatje. Iemand om mee te kletsen, gezellig te winkelen, creatief bezig te zijn of gewoon om samen een flink stuk te wandelen. De dagen en tijden zijn in overleg. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact met ons op! Wat bieden wij jou?    Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:    - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse?    Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via een berichtje op deze website of op: [email protected] Vermeld hierbij vacaturenummer 130.

Structureel
Berg en Dal

Maatje/dierenliefhebber gezocht

Pluryn

Wat mag je doen?    Voor een jongedame van 18 die gebaat is bij structuur en duidelijkheid, zijn wij op zoek naar een maatje die net als zij dol is op dieren. Deze meid zou graag samen met jou naar het asiel gaan om daar een handje te helpen. Daarnaast vindt ze het gezellig om samen te gaan shoppen of te fotograferen. Dagen en tijden zijn in overleg. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel! Wat bieden wij jou?    Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:    - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse?    Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via een berichtje op deze website. Vermeld hierbij vacaturenummer 131.

Structureel
Zeist

Maatje kindergroep Het Baken

Pluryn

Waar doe jij het voor?   Jij geeft onze kinderen de extra aandacht die ze verdienen, 1 op 1. Wie is onze cliënt?   Op onze groep Baken in Zeist wonen 8 kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar. Dit zijn jongens en meisjes. Een aantal van hen zou heel graag een maatje hebben. Wat mag je doen?   Op de groep wordt bekeken waar behoefte aan is wanneer jij er bent. Dit gaat in overleg met de begeleiding en uiteraard de vraag van het kind. Dat kan van alles zijn, buiten spelen, spelletjes doen, wandelen, fietsen, winkelen, creatief bezig zijn, gamen, sporten en nog veel meer.      Wat breng je mee?   Jij bent; positief, gezellig, lief, enthousiast maar ook rustig. Natuurlijk hou je overzicht en kan je heel goed grenzen stellen. Jij vindt het fantastisch om mee te gaan in de ideeën van de kinderen en leidt alles in goede banen. Jij zorgt er voor dat onze cliënt zich gezien en gehoord voelt. Jij wilt je minimaal 6 maanden inzetten als maatje van 1 of meerdere kinderen.   Wat bieden wij jou?   Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:   Begeleiding van een professionele collega,   Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten,   Een goede verzekering,   En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!   Heb je interesse?   Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 168 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Lief gastgezin/ maatje gezocht

Pluryn

Wat mag je doen? Voor een leuke vriendelijke behulpzame dame van 47 jaar zijn wij opzoek naar een gastgezin. Onze cliënt woont in Groesbeek. Vind jij het leuk om af en toe deze dame op te vangen in jou huis dan zijn wij opzoek naar jou. Tijdens de contactmomenten vindt ze het erg leuk om te gaan winkelen en wandelen. Daarnaast wil ze samen met jou graag nog meer dingen ontdekken om te ondernemen. Wat breng je mee? Jij bent geduldig, Hebt inlevingsvermogen, Aandacht en begrip, Jij hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1670 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

In contact met jouw innerlijke kind?!

Pluryn

Wat mag je doen? 1 x per week of per 2 weken maak je tijd vrij voor onze cliënt. Een man van 45 jaar oud, die heel graag samen met iemand anders activiteiten onderneemt. Dit kan op ons terrein (Kemnade) maar kan ook zeker buiten het terrein. Een ritje met de auto is altijd leuk! Net zo leuk of leuker vindt hij het om naar een liveoptreden (muziek) of uit eten te gaan. Verder gaat onze cliënt graag zwemmen, wandelen, fietsen, basketballen en natuurlijk dansen! Hij is een gezelligheidsmens die graag geluksmomenten deelt met jou. Lekker lol maken samen! Wat breng je mee? Jij bent vriendelijk maar duidelijk en staat stevig in jouw schoenen. Daardoor ben/ word jij de veilige ander. Een rijbewijs B is fijn, dan kunnen jullie samen op pad en mooie ritjes maken. Natuurlijk je vrolijke zelf en innerlijk kind, knuffelen geen bezwaar! Wat bieden wij? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Je kunt reageren op deze vacature, dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer: 1672 We horen graag van je!

Structureel
Nijmegen

Bob(bine) de Bouwer gezocht!

Pluryn

Hou jij van klussen en heb jij een paar uurtjes per week over? Pluryn, locatie De Winckelsteegh, Nijmegen, ondersteunt mensen met een verstandelijke handicap en ernstig meervoudige complexe handicap of gedragsproblemen. Wat mag je doen? Jij gaat samen met een collega vrijwilliger allerlei hand en spandiensten verrichten voor onze cliënten. Een schilderijtje ophangen, een kast monteren, parasols plaatsen en ga zo maar door. Wat breng je mee? Twee rechterhanden en een goed humeur. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Onze vrijwilligers maken géén kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1675  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Jij helpt Werkenrode Jeugd naar de Eredivisie

Pluryn

Hallo!  Ben jij die kanjer die door regen en wind gaat en met noppen onder je schoenen bent geboren? Meld je dan aan als voetbal coach, op Werkenrode jeugd. Wat mag je doen? Onze jongeren coachen. Omdat zij een voetbalkans verdienen, jongeren die in een voetbal club niet tot hun recht kunnen komen.  Jij bent de coach die hun voetbal wens waar kan maken. Een tijger op het gras, en zo nodig met gras tussen je tanden. Jij bent diegene die met bravoure en wijsheid de voetbal rond kan spelen, waar onze jongeren respect voor hebben, voor je coaching, en natuurlijk overwicht. Wat breng je mee? Jij bent sportief, Een positieve coach, Jouw glas is altijd halfvol, Jij bent een voetbalgek en Jij hebt passie voor Jeugd. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1705 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Rapper zoekt dubbelganger

Pluryn

Actieve, creatieve, humoristische rapper zoekt dubbelganger! Wat mag je doen? Heel veel verschillende activiteiten, samen met onze cliënt, een jongen van 16 jaar. Nadat jullie elkaar hebben leren kennen op de groep, trekken jullie jullie eigen plan. De woongroep bevind zich op het terrein van Werkenrode Jeugd, te Groesbeek. Aan de achterzijde is een groot bos aanwezig. Hier kunnen alle buitenactiviteiten worden ondernomen zoals b.v. mountainbiken en wandelen. Onze cliënt heeft een brede interesse. Hij is voor veel activiteiten te motiveren. Naast sporten, doet hij graag spelletjes maar hij is ook creatief en houdt van knutselen etc. Daarnaast is hij enorm geïnteresseerd in muziek. Zo vindt hij het leuk om zelf een rap te schrijven. Zijn wens is dan ook een muzikaal maatje die net zo actief en creatief is als dat hij dat is. Wat breng je mee? Humor! Ook ben je stressbesteding en kan je snel schakelen. Je biedt nabijheid en een luisterend oor. Het is wenselijk dat je bekend is met zijn problematiek; oftewel LVB, Autisme en FAS. Zodat er meer en makkelijker aansluiting ontstaat. Wat bieden wij? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Je kunt reageren op deze vacature, dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer: 1671 We horen graag van je!

Structureel
Berg en Dal

Gezellig logeer-gezin gezocht!

Pluryn

Het weekend gezelliger te maken voor onze cliënt geeft jouw voldoening! Onze cliënt (24) is op zoek naar een gezin waar ze zich thuis kan voelen; Wat leuke dingen ondernemen of bijvoorbeeld daar een weekendje logeren. Ze houdt van gezelligheid, samen dingen doen en kletsen. Naast haar baan in een kledingwinkel kookt ze graag, speelt graag spelletjes of kijkt een film. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1526 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Sportieve doorzetter gezocht!

Pluryn

Voor onze cliënt, een enthousiaste, vrolijke vrouw van 24 jaar, zoeken wij een sportmaatje. Het gaat om bij voorkeur de woensdagavond, onze cliënt woont en sport in Nijmegen. Ben jij ook nieuwsgierig naar anderen en klets je er vrolijk op los? Dan passen jullie misschien goed bij elkaar! Wat mag je doen? Sporten natuurlijk! Dit doen jullie samen in de sportschool. Het is fijn wanneer jullie ook samen naar de sportschool gaan, samen reizen. Jouw enthousiasme en motivatie werkt aanstekelijk, dit zorgt er voor dat jullie minstens 1x per week gaan sporten en misschien wel uitbreiden naar 2 tot 3x per week samen naar de sportschool. Onze cliënt heeft soms wat motivatie nodig en wil graag fitter worden en afvallen. Wat breng je mee? Heel veel enthousiasme en motivatie, ook voor onze cliënt, Jij bent geduldig, sportief en natuurlijk vooral heel gezellig en duidelijk in de omgang, Je bent beschikbaar op de woensdagavond (voorkeursavond) Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, [email protected] of reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 1786  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Blaas jij nieuw leven in ons Theater?

Pluryn

Kom jij ons bijzondere theater nieuw leven in blazen? Wil jij werken met een leuke groep enthousiaste vrijwilligers in een fantastisch en vooral bijzonder theater? Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen voor iedere rol het Cardo Theater! Het Cardo Theater is een bijzonder theater waar al bijna 25 jaar bewoners van Pluryn en publiek uit de reguliere samenleving met elkaar verbinden, en ontspanning en plezier vinden in culturele activiteiten. Wat mag je doen? 1 keer in de maand op zaterdag avond organiseren we bijzondere voorstellingen voor bovengenoemd publiek. Hiervoor zoeken we vrijwilligers in verschillende functies: Bar medewerkers, Keuken medewerkers, Verkeersregelaars, Garderobe medewerkers, Gastheer/ gastvrouw voor de artiesten, Techniek hulp. Wat breng je mee? Jij houdt van mensen en theater! Jij bent een sociaal bewogen persoon, betrokken en komt afspraken na, Verder uiteraard jou enthousiaste zelf, jij bepaald wat jij graag doet. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Mocht dit jou als muziek in de oren klinken, neem dan vooral eens contact op! Wees welkom in het Cardo Theater voor en door mensen! Team Vrijwilligers Pluryn ontvangt graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1843 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Zeist

Gezellige toerchauffeur gezocht!

Pluryn

Ben jij de gezelligste toerchauffeur van Zeist die alle leuke plekjes kent? Waar doe jij het voor?     Jij bezorgt onze jongeren een mooie autorit en laat hun de omgeving zien.      Wij zorgen voor een autobus van Pluryn. Wie is onze cliënt?     Op onze groep De Olm in Zeist wonen 8 kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar. Dit zijn 6  jongens en 2 meisjes.  Een aantal van hen vindt het ontzettend leuk om rond te toeren met een auto of bus.    Wat mag je doen?     Jij stuurt en bepaald, in overleg, waar de rit heen gaat. Gaan jullie lekker rondrijden of hebben jullie een doel? Leuke bezienswaardigheden. Een van de doelen kan zijn auto’s kijken bij autodealers. Daarbij zorg je voor een goede sfeer, veiligheid en rust onderweg.  Wat breng je mee?     Om te beginnen jouw rijvaardigheid en rijbewijs B. Jij bent; positief, gezellig, lief, vrolijk maar ook rustig.   Natuurlijk hou je overzicht en kan je heel goed grenzen stellen.   Jij zorgt er voor dat alle kinderen zich veilig voelen.   Jij wilt je minimaal 6 maanden inzetten als vrijwilliger voor onze groep als chauffeur.    Wat bieden wij jou?     Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:     Begeleiding van een professionele collega,     Een vrijwilligersovereenkomst,   Vergoeding van reiskosten,     Een goede verzekering,     En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!        Heb je interesse?     Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 170 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Bezorg jij onze cliënten een fijne reis?

Pluryn

Chauffeur gezocht! Jij bent een fantastische chauffeur en zit het liefst de hele dag achter het stuur. Wat mag je doen? Jij zou graag een groep cliënten willen vervoeren naar dagbesteding en ze zo een prettige reis bezorgen. Het gaat om verschillende korte ritten van en naar wonen, dagbesteding en dagactiviteiten. Wij hebben hiervoor vervoer beschikbaar. Je doet dit voor onze bewoners in de regio Groesbeek. Het gaat om cliënten met mogelijk een visuele- of auditieve handicap, autisme, die structuur afhankelijk zijn en overprikkeling op verbale- en/of lichamelijke wijze kunnen uitten. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het vervoer van bewoners op zich wil nemen en hen heen en terug naar de dagbesteding wil brengen. De vrijwilligers rijden van maandag t/m vrijdag. Er word gereden in Groesbeek / Malden / Milsbeek en Nijmegen. Het zijn minimaal 3 cliënten en maximaal 8, ze hebben een licht verstandelijke maar ook licht lichamelijke handicap. Wat breng je mee? Het is essentieel dat je geduldig bent, een rustige benadering kan bieden, duidelijk communiceert en stevig in je schoenen staat. Het gaat om ongeveer 8 uur per week. De dagen en tijden zijn in overleg. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via een bericht. Graag het vacaturenummer  2064  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Samen een gezellige dag!

Pluryn

Voor een bewoner van ons terrein Het Hietveld te Beekbergen zoeken wij een maatje. Het betreft een volwassen vrouw (27+) die heel graag maandelijks iets zou willen ondernemen, met een maatje/ buddy. Onze cliënt is een gezellige dame die het ontzettend leuk vindt wanneer er iemand bij haar op bezoek komt. Ze is creatief en gaat graag winkelen en uit eten. Ze heeft wel continue toezicht en begeleiding nodig. Wat mag je doen? Creatieve activiteiten, Samen naar het dorp, Wandelen, Winkelen, Uit eten of waar jullie samen zin in hebben. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Jezelf! Jij bent een gezellig en lief persoon die ervan houdt om creatief bezig te zijn en erop uit te gaan, Je biedt nabijheid en sluit aan bij onze cliënt, Je bent duidelijk in communiceren en grenzen stellen wanneer nodig, Je bent altijd in voor gezellige klets! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via een bericht. Graag het vacaturenummer  2063  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Naaitalent gezocht! (naaiatelier)

Pluryn

Creatieve vrijwilligers gezocht voor ons naaiatelier. Bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes in Nijmegen aan de Hatertseweg 400 zijn we op zoek naar vrijwilligers die creatief aan de slag willen in ons naaiatelier. Wie zijn wij? KrijgdeKleertjes is een non-profitorganisatie met 30+ lokale ruilpunten en een goedbezochte website voor het ruilen van kinderkleding www.krijgdekleertjes.nl. Op het ruim opgezette ruilpunt in Nijmegen kan iedereen (kinder)kleding inleveren en omruilen voor een andere maat. Er kan zowel kinderkleding als kleding voor volwassenen geruild worden, maar ook schoenen en accessoires. Op het ruilpunt werken we samen met leerlingen van de Aventurijn school en met verschillende buurtbewoners uit Nijmegen. Je hoeft daarom geen cliënten van Pluryn te begeleiden. De leerlingen van de Aventurijn worden begeleid door de stagecoördinatoren van de school. Sinds kort hebben we ook een naaiatelier. Kleding die niet meer geschikt is om te dragen wordt verwerkt tot bijvoorbeeld tasjes, hangers, vlaggenlijnen en andere creatieve projecten. Dit om textiel langer te gebruiken en te voorkomen dat het op de afvalberg beland. Wat mag je doen? We zijn op zoek naar iemand die goed overweg kan met de naaimachine, Jij bent zelfstandig en neemt zelf initiatief tot leuke creatieve naaiprojecten. Daarnaast mag je eventueel andere vrijwilligers, die nog onervaren zijn op de naaimachine, de basisvaardigheden leren. Wat breng je mee? Je kunt je goed vinden in onze doelstellingen, Je bent vriendelijk en gezellig, Je bent zorgvuldig en hebt affiniteit met kleding, Je kunt goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden, Je kunt omgaan met feedback, Je kunt zelfstandig werken, Je hebt ervaring met werken op de naaimachine. Wat bieden wij jou? Een leuke werkomgeving met gezellige collega's. Werktijden worden flexibel en in overleg ingeroosterd. Verrassende en gezellige ontmoetingen met bezoekers. Je mag lekker neuzen in de binnengekomen kleding. Per ochtend dat jij je inzet voor de ruilwinkel KrijgdeKleertjes, kun jij voor jezelf (of voor iemand uit je gezin of familie) 2 kledingstukken gratis uitkiezen en meenemen. Door het faciliteren van het ruilpunt draag je bij aan het bevorderen van duurzaamheid en ontmoeting tussen mensen en participatie. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2222 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Samen al sportend het jaar door!

Pluryn

Voor een bewoner van ons, een man van 29 jaar, zijn wij op zoek naar een sportief en ondernemend maatje. Hij woont beschermd in Nijmegen vanwege zijn autisme. Hij is een heel sportief, vriendelijk en enthousiaste persoon, die het leuk vindt om te blijven sporten en nieuwe uitdagingen, zoals cursussen op te zoeken. Hij vindt het wel lastig, vanwege sociale angsten, om dit alleen op te pakken daarom zou het hem enorm helpen wanneer een maatje hem hierin kan vergezellen. Samen de eerste stappen zetten naar een nieuwe activiteit en samen sporten, is zijn wens. Sporten staat op de eerste plaats, maar daarnaast zou hij het ontzettend leuk vinden wanneer jij zijn brede maatschappelijke interesse deelt en er goede gesprekken ontstaan. Wat mag je doen? Sporten, zowel binnen als buiten, bv bolderen, natuurzwemmen of mountainbiken, maar ook graag samen een cursus gaan doen zoals Klimmen, BMX rijden of wat jullie beiden aanspreekt! Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Jezelf, jij bent een rustig en betrouwbaar persoon (afspraak=afspraak) Jij biedt vertrouwen en veiligheid, Je hebt een brede sportieve interesse en sluit aan bij onze cliënt, Je bent altijd in voor een (nieuwe) activiteit en een goed gesprek! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email. Graag het vacaturenummer 2241 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Breng jij gezelligheid in het leven?

Pluryn

Voor 1 van onze bewoners, een jonge man van 35 jaar, zoeken wij een maatje. Hij woont begeleid in Apeldoorn.  Hij is soms eenzaam en heeft behoefte aan sociale contacten buiten de woongroep om.  Iemand die speciaal voor hem komt. Gezellig iets drinken en een praatje maken. In zijn enthousiasme en sociale onhandigheid wil onze bewoner wel eens iets te amicaal zijn. Het kan zijn dat hij hier iets in geremd moet worden, dit pakt hij goed op. Wat mag je doen? Het sociale leven van onze bewoner uitbreiden. Koffie drinken, lunchen, kletsen, samen naar de stad, waar jullie zin in hebben. Hij zou het ontzettend leuk vinden wanneer jij heel sociaal handig bent en hij daar ongedwongen een voorbeeld aan kan nemen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Jezelf en jouw sociale vaardigheden, Je bent duidelijk in communiceren en grenzen stellen wanneer nodig. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2226 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Kom jij een balletje trappen?

Pluryn

Voor een bewoner van ons wensen wij een ondernemend maatje. Het betreft een sportieve jongeman van 23 jaar, woonachtig in Groesbeek. Hij is een voetballer en hij zou graag een maatje hebben om een 'balletje mee te trappen' Ook vindt hij het erg gezellig om fijne wandelingen te maken. Hij zou het fantastisch fijn vinden wanneer jij 1 of 2x per week een uurtje tijd hebt voor hem, maar alles gaat in overleg dus frequentie en duur is wat uitkomt in jouw agenda! Het maken en nakomen van duidelijke afspraken is uiteraard wel erg prettig. Wat mag je doen? Waar jullie zin in hebben! Voetballen, Wandelen, Een spelletje doen of gewoon gezellig kletsen en wie weet welke leuke ideeën jij meebrengt. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Jezelf en jouw ondernemende ideeën, Voetbal- of wandelschoenen, Natuurlijk een goed humeur! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2278 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Ben jij ook gek op dieren, gamen, zwemmen& ?

Pluryn

Ben jij ook gek op dieren, gamen, zwemmen en speelgoed? Voor 1 van onze bewoners, een jonge man van 38 jaar, zoeken wij een maatje. Hij woont begeleid in één van onze huizen in Loenen en is licht verstandelijk beperkt, waardoor hij (emotioneel) op een véél lagere leeftijd functioneert.  Hij zou graag een maatje hebben om erop uit te gaan en lol te hebben. Onze bewoner is een ondernemende jongeman die houdt van dieren, paardrijden, spelletjes doen, gamen maar ook graag naar het zwembad gaat of naar de winkel of kringloop voor speelgoed. Hij kan wat kinderlijk en druk zijn, hierin is hij prima te sturen. Ga jij op pad met deze actieve grappenmaker? Wat breng je mee?  Jezelf! Jij bent een ondernemend type, die de rust kan bewaren wanneer een andere heel druk is, je bent actief, houdt van dieren en een lolletje. Natuurlijk maken jullie eerst kennis om te zien of er een klik is. Wat mag je doen? Net waar jullie zin in hebben, dat kan iedere keer iets anders zijn. Fijn wanneer jullie vooraf afspreken wat te doen. De dagen/uren gaan in overleg, dit hoeft niet wekelijks of op vaste momenten. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton Graag het vacaturenummer 2225 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Houd jij ook van Reborn Baby's?

Pluryn

Voor een bewoonster van ons (Pluryn, Nijmegen) zoeken wij een maatje. Het gaat om een vrouw van 43 jaar, die zich nog jong voelt en pit heeft. Doordat ze een spierziekte heeft, zit ze in een elektrische rolstoel. Ze zou graag een maatje willen waarmee ze dingen kan ondernemen voor zowel in huis als buitenshuis. Samen op stap gaan naar de winkels, boodschappen doen, koken en ze heeft Reborn baby’s en zou het fijn vinden om daar samen aandacht aan te besteden, zoals kleertjes verwisselen. Ze zou het ontzettend fijn vinden wanneer jij iedere week een paar uur met haar kunt optrekken. Wat ga je doen? Wandelen, Winkelen, Boodschappen doen, Koken, Kleertjes wisselen Reborn baby's etc. Wat breng je mee? Je bent een rustig en sociaal persoon, je laat een ander rustig uitpraten. Door de spierziekte is ook de spraak wat moeilijk van onze bewoonster. Ze stottert daardoor en vindt het erg prettig wanneer je haar rustig laat uitpraten en niet haar zinnen afmaakt. Verder vind je het gezellig om iedere week een paar uurtjes langs te komen. Dag en tijdstip gaat uiteraard in overleg. Wat verwachten we? Jij vindt het fijn om een maatje te zijn, Jij vindt het gezellig om samen met onze bewoonster af te spreken en activiteiten te ondernemen, Fijn dat je er bent! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2238 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Kom jij helpen kerkdiensten voor te bereiden?

Pluryn

Voor onze locatie in Apeldoorn zoeken wij iemand die de geestelijk verzorger kan helpen om de Kerkdiensten voorbereiden. Het betreft Pluryn, Sainte Marie. De kerkdienst is iedere eerste zondag van de maand in de kapel van Sainte Marie. Hier wonen ouder wordende cliënten met een beperking. Iedereen is verschillend, zo ook de mate van hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wat deze groep bewoners overeen hebben, is dat ze graag deze kerkdienst bijwonen. Ze zijn dan ook heel erg dankbaar wanneer jij je wilt inzetten om deze kerkdienst voor te bereiden. Ook genieten ze ervan wanneer jij samen met hun de dienst bij woont. Wat mag je doen? Kerkdiensten voorbereiden met geestelijk verzorger, Kapel klaar maken, PowerPoint afspelen, Koffie schenken en na de dienst de kapel weer netjes achterlaten (opruimen) Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Uiteraard heb je affiniteit met de kerk en lijkt het jou leuk om kerkdiensten voor te bereiden, Jij bent hiervoor iedere eerste zondag van de maand beschikbaar, Daarnaast heb je thuis tijd en gelegenheid om een deel van de voorbereiding te doen, Tijdsinvestering; maandelijks 4,5 uur, waarvan 2 uur thuis (via mail/bellen), 1 uur opbouw in de kapel, 1 uur dienst, ½ uur opruimen. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2322 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal leider kerkdienst gezocht!

Pluryn

Speel jij prachtig orgel, piano en/of gitaar? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor onze locatie in Apeldoorn zoeken wij iemand die onze Kerkdiensten muzikaal kan begeleiden. Het betreft Pluryn, Sainte Marie. De kerkdienst is iedere eerste zondag van de maand in de kapel van Sainte Marie. Hier wonen ouder wordende cliënten met een beperking. Iedereen is verschillend, zo ook de mate van hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wat deze groep bewoners overeen hebben, is dat ze graag deze kerkdienst bijwonen. Ze zijn dan ook heel erg dankbaar wanneer jij je wilt inzetten om deze kerkdienst te voorzien van begeleidende muziek. Ook genieten ze ervan wanneer jij samen met hun de dienst bij woont. Wat mag je doen? Kerkdiensten muzikaal begeleiden, hiervoor speel orgel, piano en/of gitaar. Indien je gitaar speelt, is het prettig wanneer je jouw eigen gitaar kunt meenemen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Uiteraard heb je affiniteit met de kerk en lijkt het jou leuk om kerkdiensten muzikaal te begeleiden, Jij ben één met het orgel, de piano of gitaar en maakt er een sfeervolle bijeenkomst van, Jij bent hiervoor iedere eerste zondag van de maand beschikbaar, Onze kerkdiensten duren 1 uur. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via mail. Graag het vacaturenummer 2321 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Zullen wij elkaars leven verrijken?

Pluryn

Voor 1 van onze bewoners, een man van 47 jaar, zoeken wij een maatje. Hij woont op ons terrein Het Hietveld in Beekbergen. Zijn interesses liggen bij muziek, fitness, films en vechtsport. Hij is erg sociaal en zou het heel erg fijn vinden om een maatje te hebben om mee te kletsen en mee op pad te gaan. Ben jij iemand waar hij op kan rekenen? Afspraak = Afspraak? Ben je een gezellig persoon met een goede dosis humor? Kom dan snel kennismaken! Wat mag je doen? Net waar jullie zin in hebben! kletsen/ koffie drinken, muziek luisteren, film kijken, sporten enz. Wat breng je mee? Jezelf! Het zou super zijn wanneer jij iedere maand met onze bewoner afspreekt en leuke plannen maakt om te gaan doen samen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2355 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Gastheer/ Gastvrouw bij Hersenz Nijmegen

Pluryn

Ben jij sociaal, vriendelijk en gastvrij? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een gastheer/ gastvrouw die ons iedere maandag kan komen ondersteunen. Binnen ons NAH-centrum (Niet Aangeboren Hersenletsel) hebben wij een behandelprogramma Hersenz. Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Na een periode van revalidatie pakken de meeste mensen hun leven weer op. Maar soms merk je de gevolgen van het hersenletsel dan pas in volle omvang. Er valt dan nog veel te verwerken en te leren. Hersenz is een behandelprogramma voor (jong)volwassenen met een hersenletsel in deze (chronische) fase. Wij zijn gevestigd vlakbij Goffert-station, aan het Goffertpark. https://hersenz.nl Wat mag je doen? Eventuele externe bezoekers opvangen die in het gebouw moet zijn (het is een pand van de gemeente) Telefoon aannemen (als een cliënt zich afmeld voor activiteiten), Planten water geven, Wasje draaien, Er is ruimte om momenten dat het even wat rustiger is op de dag, deze zelf te vullen, zoals boek lezen, filmpje kijken, etc. Iedere maandag, wenselijk van 08:30 uur t/m 16.00 uur. Specifieke tijden zijn ook te bespreken. Deze is er voor koffie/ thee momenten. In basis is er niet heel veel cliëntcontact, maar er zijn natuurlijk wel cliënten aanwezig in het gebouw. Team bestaat uit max 4 begeleiders en eventueel stagiaires. Wat breng je mee? Jij bent sociaal, vriendelijk en gastvrij, Jij bent iedere maandag beschikbaar, Jij kunt zelfstandig taken oppakken nadat je bent ingewerkt, uiteraard beheers je de Nederlandse taal en kan je altijd terugvallen op een aanwezige begeleider. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens in een bericht. Graag het vacaturenummer 2286 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Jij bent in contact met jouw innerlijke kind!

Pluryn

Voor een bewoner van Het Hietveld te Beekbergen, wensen wij een maatje. Het gaat om een man van 58 jaar met een verstandelijke beperking waardoor hij op het niveau van een klein kind functioneert. (sociaal emotioneel in de leeftijd van maximaal 3 jaar.) Hij is dol op kinderen en ontzettend nieuwsgierig! Voor de kinderen kan het soms eng overkomen omdat het een oudere lijkende man is. Hij houdt van gezelligheid en maakt graag praatjes met iedereen. Hij heeft leiding nodig en iemand die hem in de gaten houdt. Hij kan makkelijk afdwalen en ook in zijn enthousiasme ergens op afgaan. Het is een lieve, vrolijke, positieve man en houdt van een knuffel (geen seksuele gevoelens). Hij is makkelijk in de omgang maar heeft ook duidelijkheid nodig wat hij die dag gaat doen, anders wil hij het liefst alles op 1 dag ondernemen. Wat mag je doen? Wandelen, Een autorit maken (dat vindt hij ontzettend leuk), Computerspelletjes, Knutselen, Muziek luisteren. Wanneer? Alles gaat in overleg, wat jou past, onze bewoner zou het heel erg leuk vinden wanneer je om het weekend op de zondag middag (even weken) en 1 x in de maand op de woensdag avond van +/- 18:30-21:30 uur tijd voor hem kunt vrij maken. Wat breng je mee? Jij bent sociaal, vriendelijk, vrolijk, gezellig en enthousiast, Jij bent duidelijk en jij kunt voor-structureren (duidelijk aangeven wat waar, wanneer en hoe) Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2165 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Vrouw (52jr) zoekt maatje

Pluryn

Voor 1 van onze bewoners, een vrouw van 52 jaar, zoeken wij een maatje. Zij woont op ons terrein Het Hietveld in Beekbergen.  Ze heeft PDD-NOS, PTTS en hechtingsproblematiek. Dit zorgt ervoor dat ze soms wat nors kan overkomen en de tijd moet krijgen om te wennen en zichzelf open te stellen. Als jij dit wilt aangaan en een band kunt opbouwen, kom je er snel achter dat ze een ontzettend leuke en gezellige vrouw is waar je heel mooie open gesprekken mee zult hebben. Naast het goede contact dat ze heeft met haar familie, zou ze heel graag een maatje hebben. Wat mag je doen? Net waar jullie zin in hebben! kletsen/ koffie drinken, wandelen, picknick in het bos of park, naar het centrum van Arnhem, snuffelen bij de kringloop met een klein budget, broodje eten op het terras van Bakker Bart. Wat breng je mee? Jezelf!, jij hebt een open karakter en vindt gezelligheid belangrijk, Je vindt het leuk om samen op pad te gaan, Je bent geduldig in de relatie opbouw en snapt dat het tijd kost om elkaar te leren kennen en vertrouwen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2354 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Kom jij mij helpen met muzikale ontwikkeling?

Pluryn

Ben jij een muzikaal talent en kan je mij helpen bij mijn muzikale ontwikkeling? (gitaar & gehoor) Voor een cliënt van ons, zoeken wij iemand die hem kan helpen met solfège. Het betreft een vrolijke, intelligente 19 jarige jongen die zich voor veel onderwerpen interesseert. Door zijn ziektebeeld kan het zijn dat hij wat tijd nodig heeft met het beantwoorden van een vraag. Hij heeft humor en vindt het leuk om grappen te maken. Heel graag speelt hij gitaar en wil hij middels solfège zijn muzikale gehoor verder ontwikkelen. (solfège = stelselmatige training van het muzikale gehoor door middel van een muzikale zangoefening, waarbij de melodie gezongen wordt zonder de tekst en met gebruikmaking van alleen de namen van de noten.) Wat mag je doen? Muziek maken! Samen onderzoeken hoe hij zichzelf verder kan trainen in het spelen van gitaar en zijn muzikale gehoor kan verbeteren. Wat breng je mee? Je bent een muzikaal persoon en vindt het leuk om iemand te helpen bij zijn muzikale ontwikkeling, Door chronische vermoeidheid gebeuren activiteiten veelal binnenshuis, Het zou hem enorm helpen als je hem op kan zoeken om dit met hem te oefenen, Je bent flexibel en kunt je aanpassen aan wat de persoon aankan, qua inspanning. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2359 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Ga jij met mij mee naar het dorp? (V 74jr)

Pluryn

Voor een bewoonster van ons, Pluryn te Groesbeek, wensen wij een lief maatje die met haar naar het dorp wil gaan. Het is een dame van 74 jaar oud, die graag grapjes maakt en dus van humor houdt. Zij vindt gezelschap prettig maar vindt het ook prettig om op haar zelf te zijn. Zij gaat graag winkelen in het dorp. Voorheen ging ze wekelijks zelfstandig het dorp in. Nu lukt dat niet meer. Ze verdwaalt. Ga jij met haar mee? Wat mag je doen? Koffie drinken en kletsen, Samen naar het dorp voor boodschapjes. Wat breng je mee? Geduld, gezelligheid en humor. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2379 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Fleur jij mijn dag op?! (Ziekenhuis bezoek)

Pluryn

Ziekenhuisbezoeker gezocht! Ben jij een geduldig en rustig persoon, houd je van duidelijke communicatie en ben je ook nog in het bezit van een rijbewijs, dan zijn wij opzoek naar jou! Wij wensen iemand die onze ernstig verstandelijk beperkte bewoners bij opname in ziekenhuis wil bezoeken en er daarmee voor zorgt dat onze bewoners zich meer op zijn/ haar gemak voelt. Nabijheid in een vreemde omgeving bieden. Wat mag je doen? Voorlezen, Kopje thee samen drinken, Eenvoudig spelletje spelen, Praatje maken, Nabijheid bieden. Op dit moment specifiek voor vrouw van 61 jaar op het verstandelijk niveau van 3 jaar. Zo spoedig mogelijk. Flexibele inzet. Verder heeft zij geen beperkingen, ze kan praten, etc. Begin bijvoorbeeld 1 of 2x in de week een kort bezoek. Wat breng je mee? Jij bent een geduldig en rustig persoon, Jij kunt duidelijk communiceren (en bent in het bezit van een rijbewijs B), Bij voorkeur heb je enige ervaring in de omgang met ernstig verstandelijk gehandicapte mensen. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Onze vrijwilligers maken géén kosten. Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2370 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Renkum

MTB Fietsbuddy's gezocht! (Mont Ventoux)

Pluryn

Voor ons woonterrein in Oosterbeek, wensen wij fietsbuddy's, met mountainbike! Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren die niet meer thuis wonen en op ons terrein wonen, naar school gaan en hun vrije tijd invullen. Wat mag je doen? Dit jaar starten we met een MTB traject; waarbij we toewerken naar een MTB tocht in de Ardennen. Het achterliggende doel is dat we jongeren laten ervaren hoe het is om een doel te behalen, door gestructureerd te oefenen en dat ze het niet alleen hoeven te doen. We doen het samen. Dit is 1x in de week met samen met een begeleider van de sport afdeling, waarbij de ontwikkeling van de technische vaardigheden voorop staan, en 1x in de week trainen met een Buddy. Dit is bij voorkeur juist iemand vanuit 'de maatschappij', waarbij er uit de dynamiek van client/hulpverlener gebleven wordt en juist de focus ligt op lekker fietsen. Hierin zou het fijn zijn als er tijdens het fietsen ruimte is voor persoonlijk contact en hierbij zouden gravel/asfalt ritten zich goed kunnen lenen. (waarbij we wel de MTB blijven gebruiken om de zadelgewenning te bevorderen) We zijn dus op zoek naar enkele enthousiaste mensen, die het leuk vinden om 1x in de week samen met je buddy een fietsrit te maken op een moment dat voor beide buddy's uitkomt. We gaan 3x een tocht maken met de groep, en het weekend van 8 juni gaan we een tocht maken in Belgie. (Malmedy). Wat breng je mee? Jij bent een geduldig en rustig persoon, houd je van duidelijke communicatie en bent een ervaren mountainbiker! Uiteraard neem je jouw eigen fiets mee, Je bent beschikbaar in het weekend van 8 juni om met de jongeren mee op tocht te gaan en Je bent wekelijks beschikbaar om te trainen en elkaar te leren kennen. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Onze vrijwilligers maken géén kosten. Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2397 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Gaan wij samen op stap? (V 55 jr)

Pluryn

Voor 1 van onze bewoners, een vrouw van 55 jaar, zoeken wij een maatje. Zij woont op ons terrein Het Hietveld in Beekbergen. Zij loopt met een rollator en heeft diabetes. Het is een lieve zorgzame vrouw die graag leuke activiteiten onderneemt samen met anderen. Ze houdt van gezelligheid en wil zelf het liefst deze gezelligheid organiseren. Onze bewoonster heeft hierin verder geen wensen en is vooral op zoek naar iemand die gezellige activiteiten met haar wil doen die niet te veel inspanning voor haar kosten. Zij moet ook haar rollator mee kunnen nemen. Het belangrijkste voor haar is dat jij tijd voor haar hebt en duidelijk en geduldig dingen aan haar kan uitleggen. Wat mag je doen? Uitjes naar een stad, Kleuren, knutselen, Koffie drinken, Naar een dierentuin of kinderboerderij en nog meer. Wat breng je mee? Jezelf!, jij hebt een open karakter en vindt gezelligheid belangrijk, Je vindt het leuk om samen op pad te gaan, Je bent geduldig en duidelijk in de relatie opbouw en snapt dat het tijd kost om elkaar te leren kennen en vertrouwen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of neem contact met ons op. Graag het vacaturenummer 2457 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Heumen

Samen de horeca in en naar muziekoptredens!

Pluryn

Voor een bewoner van ons, zoeken wij een maatje. Het gaat om een vriendelijke man van 54 jaar. Hij is actief, heeft 3 werkplekken (kringloopwinkel, supermarkt en muziekbandje) en hij maakt gebruik van een elektrische rolstoel.  Hij woont bij ons in Malden (Nijmegen) Hij bezoekt regelmatig muziek optredens, bijvoorbeeld in Kranenburg Duitsland. Hij houdt van gezelligheid en voelt zich soms eenzaam. Daarom is hij op zoek naar jou! Wat mag je doen? Gezellig de horeca in of samen naar een optreden, Ondersteuning bieden bij ontspannende activiteiten. Wat breng je mee? Jij houdt van muziek en gaat graag samen naar concerten/ optredens, Je vindt het leuk om naar een terras of horecagelegenheid te gaan, Je staat stevig in je schoenen en vindt het geen probleem dat onze cliënt iets minder mobiel is. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Graag het vacaturenummer 2450 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Mooi weer wandelaar gezocht! M63(Goffertpark)

Pluryn

Voor een bewoner van ons (Pluryn Nijmegen) zoeken wij een maatje. Het gaat om een man van 63 jaar, die ondanks zijn beperkingen erg veel humor heeft! Hij is erg optimistisch en een gezellige man om een gesprek mee te voeren. Hij is volledig rolstoel afhankelijk en kan zich verder ook niet bewegen. Hij maakt gebruik van kin-besturing om zich te verplaatsen binnenshuis. Buitenshuis heeft hij daar hulp bij nodig, hij heeft een lichamelijke beperking en heeft een hoog IQ. Door zijn ziekte MS kost communiceren hem erg veel moeite en maakt hij gebruik van een spraakversterker. Door zijn positieve houding maakt hij van elke dag een mooie dag. Tussen zijn brede interesse zitten ook vast onderwerpen die jouw interesse hebben. Hij gaat graag naar buiten, echter alleen bij mooi weer! Wat mag je doen? Koffieleuten en kletsen! Het liefst in de zon op een terras, Wandelen in het Goffertpark (is naast de deur), Jij vindt het geen probleem om zijn rolstoel te duwen, luisterboeken luisteren (detective). Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat breng je mee? Je bent iemand die gezellig een praatje komt maken en bij mooi weer naar buiten gaat om samen te genieten van het zonnetje, Je vindt het geen probleem dat het wat langer duurt om te doen wat hij doet en te zeggen wat hij wil zeggen, Goede beenspieren om de rolstoel door het park te sturen, Je hebt geduld. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Onze vrijwilligers maken géén kosten. Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2468 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Word jij mijn concert-maatje?

Pluryn

Voor een bewoonster van ons, Het Hietveld in Beekbergen, zijn wij opzoek naar een maatje. Deze jongedame (21jr) gaat graag naar concerten, ze is creatief en vindt het leuk om erop uit te gaan. Daarnaast speelt ze korfbal in een G-team in Apeldoorn en houdt ze van muziek! Hou jij ook van pop, pop-rock en Nederlandstalige muziek? Omdat haar familie ver weg woont, kan ze niet ieder weekend naar huis. Zij is spontaan en open en eerlijk, creatief en gaat graag samen op pad. Jij ook? Neem dan snel contact op en kom kennismaken! Wat mag je doen? Samen erop uit! Wat en waar jullie willen. Concerten, Ijsje eten, Bioscoop, Wandelen of Lekker uit eten. Wat breng je mee? Jij houdt van muziek en gaat graag samen naar concerten/ optredens, Je vindt het leuk om naar een terras of horecagelegenheid te gaan, Je staat stevig in je schoenen en bent lief, eerlijk, gezellig en ondernemend. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Neem contact op. Graag het vacaturenummer 2504 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Betrek jij mij in de maatschappij?

Pluryn

Voor een bewoner van ons, Sainte Marie in Apeldoorn, zijn wij opzoek naar een maatje. Deze man van 59 jaar, houdt van Nederlandstalige muziek, uitjes en dieren. Hij is erg sociaal en heeft veel humor. Hij kan niet erg ver lopen maar kleine stukjes gaat prima. Deel jij zijn interesses en ga jij er voor zorgen dat hij weer (meer) kan deelnemen aan de samenleving? Misschien heb jij wel een lief huisdier die je kunt meenemen? Neem dan snel contact op en kom kennismaken! Wat mag je doen? Samen erop uit! Wat en waar jullie willen. Kinderboerderij, Wat eten of drinken op een terras, Knuffelen met jouw huisdier? Wat breng je mee? Jij houdt van Nederlandstalige muziek, Je vindt het leuk om naar een terras of horecagelegenheid te gaan, Wanneer je een lief huisdier hebt, kan je deze misschien meenemen, Je staat stevig in je schoenen en bent lief, eerlijk, gezellig en ondernemend. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2506 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Maak jij van de zondagmiddag een feestje?

Pluryn

Voor één van onze woongroepen van De Winckelsteegh in Nijmegen, wensen wij enthousiaste vrijwilligers. Het betreft een woonvorm voor jongvolwassenen met een matige of ernstige verstandelijke beperking die veel duidelijkheid, een zekere voorspelbaarheid en structuur nodig hebben. Ook zijn er enkele cliënten met een lichamelijke beperking. De cliënten krijgen veelal individuele begeleiding. Het groepsproces vraagt toezicht en aansturing. De interactie tussen cliënten wordt door de begeleiding gekaderd en begeleid, zodat het contact zo positief mogelijk verloopt. Sommige cliënten zijn verbaal vaardig, dit heeft soms het gevolg dat ze overschat worden in wat zij kunnen begrijpen. Een aantal cliënten communiceert met pictogrammen en/of gebaren. De focus ligt op de vrijetijdsinvulling van cliënten gezamenlijk met de begeleiding. Aandacht voor de cliënten staat centraal bij deze activiteiten. Als de activiteit de ontwikkeling van cliënten stimuleert is dat een mooi voordeel, maar niet het doel van de vrijwilligersactiviteit. Bezorg jij deze dynamische groep een gezellige zondagmiddag? Wat mag je doen? Knutselen, Spelletjes spelen, Muziek maken, Koken/ bakken enz. Daarnaast vinden wij het prettig als je kunt ondersteunen tijdens groepsuitjes. De invulling is dus heel breed en altijd in overleg. Wat breng je mee? Jezelf! Jij bent een vrolijk, rustig en creatief persoon, Jij wilt je verbinden met onze groep en bent betrouwbaar in het nakomen van afspraken, onze bewoners kijken uit naar jou komst! Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2509 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
(kleine) groepen
Nijmegen

Keukenheld gezocht! (koken voor een groep)

Pluryn

Koken voor 16 personen, daar draai jij de hand niet voor om! Natuurlijk eet je zelf gezellig mee! Voor een woongroep op ons terrein De Winckelsteegh te Nijmegen, zoeken wij een gezellige kok die niet bang is voor grote pannen. Het betreft een groep jongvolwassenen met een matige of ernstige verstandelijke beperking.  Ook zijn er enkele cliënten met een lichamelijke beperking. De cliënten krijgen veelal individuele begeleiding. Het groepsproces vraagt toezicht en aansturing. De interactie tussen cliënten wordt door de begeleiding gekaderd en begeleid, zodat het contact zo positief mogelijk verloopt. Sommige cliënten zijn verbaal vaardig, een aantal cliënten communiceert met pictogrammen en/of gebaren. Jij hebt een stevige persoonlijkheid en hebt er lol in om samen met onze jongeren een lekkere maaltijd te bereiden. Je bent creatief met gezonde ingrediënten en zet graag iets lekkers op tafel.. Wat mag je doen? Voor een grote groep koken. Onze voorkeur gaat uit naar de woensdagmiddag van ongeveer 15:00 uur tot 18:00 uur, maar in overleg is er veel mogelijk. Wat breng je mee? Jezelf! Jij bent een vrolijk, rustig en creatief persoon, Jij wilt je verbinden met onze groep en bent betrouwbaar in het nakomen van afspraken, onze bewoners kijken uit naar jou komst! Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Reageer via de sollicitatiebutton Graag het vacaturenummer 2508 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Heumen

Dinsdag, erop uit dag!

Pluryn

Voor een bewoonster van ons, wensen wij een maatje. Het gaat om een vrouw van 53 jaar, ze woont in Malden. Ze zou graag op haar vrije dinsdagen iets leuks met iemand ondernemen. Hoe vaak precies maakt haar niet uit. Ze zou het leuk vinden als dit ook eens buiten Malden is, bijvoorbeeld naar de stad, winkelen of iets drinken. Ze houdt van zingen en muziek. Ze vindt het leuk om een spelletje te spelen en houdt van (leren) koken. Haar uiterlijke verzorging vindt zij belangrijk. Ze is vrolijk en spontaan en heeft een vlotte babbel en humor. Je kunt gezellig met haar praten. Ze is snel enthousiast, ook voor nieuwe dingen. Ze beweegt zich zelfstandig en gebruikt een rolstoel, voor langere afstanden een elektrische rolstoel. Zij houdt van gezelligheid, jij toch ook? Wat mag je doen? Samen erop uit! Wat en waar jullie willen, Koffie en klets, Zingen, muziek luisteren, Spelletjes, Samen koken. Wat breng je mee? Je vindt het leuk om samen met haar op stap te gaan, Je hebt de tijd om een paar keer per maand op dinsdag iets te ondernemen, Je houdt rekening met haar verstandelijke niveau, waarbij zal blijken dat ze snel wordt overschat doordat ze verbaal sterk is. Je houdt dit samen met haar in de gaten bij contact met anderen. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Stuur dan een berichtje! Graag het vacaturenummer 2507 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Woensdag dam-dag! Kom jij met mij dammen?

Pluryn

Voor een bewoner van ons, een man van 65 jaar, Sainte Marie te Apeldoorn, wensen wij een maatje. Hij zou heel graag op woensdagmiddag een maatje hebben om spelletjes te doen of erop uit te gaan. Het betreft een gezellige, vriendelijke en goedlachse man. Kletsen en grapjes maken, daar houdt hij van, jij toch ook?! Wat mag je doen? Spelletjes doen, vooral dammen, Samen erop uit! Wat en waar jullie willen. Koffie en klets. Wat breng je mee? Je vindt het leuk om samen spelletjes te doen en houdt van dammen, Je hebt de tijd om een paar keer per maand op woensdag iets te ondernemen, Je bent rustig en geduldig. Je kunt je inleven in de wereld van onze bewoner en hier op de juiste wijze bij aansluiten. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Stuur dan een berichtje!

Structureel
Apeldoorn

Kunst & cultuur liefhebber gezocht!

Pluryn

Voor een bewoner van ons, Sainte Marie Apeldoorn, wensen wij een maatje. Het betreft een man van 58 jaar die erg geïnteresseerd is in cultuur. Hij heeft Italiaanse roots en is fan van het Koningshuis, hij gaat graag naar Paleis het Loo. Ook Keizerin Sisi, de Paus en de Zonnekoning (Lodewijk XIV) hebben zijn interesse. Ook heeft hij een museum jaarkaart en maakt hier graag gebruik van. Qua muziek houdt hij van  Andre Rieu, verder ligt zijn interesse bij planten en vissen, hij heeft een aquarium die hij graag goed onderhoudt. Verder heeft hij enorm gevoel voor humor, vindt het leuk op typetjes te spelen en hij tapt graag moppen. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij het ook leuk vindt om naar het toneel te gaan. Als hij een dagje weg gaat dan zal daar zijn interesse liggen. Wat mag je doen? Onze bewoner is op zoek naar iemand om leuke dingen mee te doen. Dat hoeft niet altijd zo groot te zijn als hierboven staat beschreven. Voor hem is het al fijn dat hij met iemand ergens een kopje koffie kan drinken met wat lekkers erbij of ergens een ijsje te eten. Het is fijn wanneer je 1x per maand tijd hebt om iets te ondernemen samen. Wat breng je mee? Jij bent ook een sociaal persoon met humor, die houdt van gezelligheid en een praatje, Je vindt het leuk om er samen op uit te gaan en hebt affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Stuur dan een berichtje. Graag het vacaturenummer 2558 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Sport kijken, gamen en buitenactiviteiten.

Pluryn

Hou jij ook van sport, gamen en buitenactiviteiten? Lees dan snel verder! Voor een bewoner van ons in Nijmegen, wensen wij een maatje. Locatie Next Level is een trainingshuis voor jongeren met een licht verstandelijke beperking met de wens om zelfstandig te gaan wonen. Met individuele begeleiding, ondersteuning, behandeling en training werken ze daar naartoe. Het betreft een man van 27 jaar. Hij zou graag een maatje willen hebben om o.a. lekker mee te kletsen en wat leuke dingen te ondernemen. Hij heeft meerdere hobby's, is avontuurlijk ingesteld, waardoor hij het ook leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken of te doen. Hij is rolstoel gebonden, maar heel zelfstandig. Daarnaast heeft hij een tragere informatieverwerking, hierdoor kan het voorkomen dat situaties later bij hem binnenkomen. Het is daarom belangrijk dat communicatie rustig en duidelijk verloopt. Door de trage informatieverwerking is hij ook wat prikkelgevoeliger. Hij voelt dit zelf goed aan, zodra hij toe is aan rust geeft hij dit aan. Verder kennen wij hem als een vriendelijke jongeman die houdt van sociaal contact en altijd wel in is voor een praatje. Ook heeft hij een goed gevoel voor humor en is vaak wel in voor een geintje. Jij ook? Uren in overleg, voorkeur voor de dinsdag, woensdag of in het weekend. Wat mag je doen? Een dagje erop uit, Sportwedstrijden bezoeken, Gamen, Uitgebreid koken, Een wandeling maken, Een gezellig praatje maken, Of iets doen op jou initiatief/ idee. Wat breng je mee? Jij hebt een luisterend oor, Een open houding, Een goed gevoel voor humor, Brede interesses /ruimdenkend kunnen zijn, Jij vindt het leuk om samen activiteiten te ondernemen en goede en leuke gesprekken te hebben en je hebt affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Stuur een berichtje! Graag het vacaturenummer 2557 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Arnhem

Handige Harrie/ Harriët gezocht!

Pluryn

Hou jij van klussen en heb jij een paar uurtjes over? Voor ons ouder- en kindhuis in Arnhem-Zuid, zoeken wij een handig mens. Het betreft semi-ambulante setting waarin jonge ouders met kun kinderen (baby's, peuters, kleuters, kinderen) begeleid wonen op weg naar zelfstandigheid. Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement en in deze appartementen vinden de klusjes plaats. Wat mag je doen? Jij vindt het leuk om een paar uurtjes per maand op technisch gebied te ondersteunen op het Ouder & Kindhuis. Allerhande klussen en reparaties. Ongeveer 2x per maand een (halve) ochtend. Denk daarbij aan: Klusjes in het gebouw; Ophangen schilderijtjes, Bevestigen van beveiliging van keukenkastjes, Het monteren van ledikantjes. Schilderwerkzaamheden (bijv. Muren) Alles gaat in overleg (tijden en klussen) Jij vindt het leuk om een paar uurtjes per maand op technisch gebied te ondersteunen op het Ouder & Kindhuis. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat breng je mee? Jezelf en jouw 2 rechter handen! Goede klus-zin en een goed humeur! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2581 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Kom jij mijn wereld vergroten? Samen op pad.

Pluryn

Voor een bewoonster van ons, Sainte Marie te Apeldoorn, wensen wij een maatje. Het gaat om een vrouw van 67 jaar die er graag goed uit ziet. Ze heeft soms last van stemmingswisselingen en loopt met een rollator. Hele einden lopen, zit er niet in i.v.m. haar longproblemen. Ze vindt het leuk om op pad te zijn en dingen zoals musea te bekijken. Ook bezoekje aan een stad met bijbehorend terrasje is top voor haar. Ze geniet er enorm van wanneer er speciaal voor haar iemand op bezoek komt. Ze kan reizen met OV plus. Wat mag je doen? Jij bent er speciaal voor haar en vindt het leuk om samen op pad te gaan. Het is voor haar fijn om buiten haar leefomgeving dingen te ondernemen; De stad in, Terrasje pakken, Gezellige klets met een kop koffie of een museum bezoek. Alles gaat in overleg. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat breng je mee? Gezelligheid en humor, Je kunt nabijheid bieden en inleven in de ander, Maar ook geduld en ondersteuning is van belang, Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2607 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Gek op wielen? Chauffeur Bikewerk gezocht!

Pluryn

Pluryn, is een zorginstelling en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en/ of gedragsproblematiek of ernstig meervoudige complexe beperking. Voor ons Leer-werkbedrijf BikeWerk, zoeken wij een chauffeur. (dit kunnen ook meerdere personen zijn) Het betreft een team met cliëntmedewerkers (vanaf 18 jaar) die leerbaar en geïnteresseerd zijn in ons vak zijn, passie voor alles met twee wielen. Veel diversiteit aan klant bezoeken met onze cliëntmedewerkers, leuke en tevreden klanten. Diversiteit binnen de groep, op dit moment alleen mannen. Het gaat hier om medewerkers met een licht verstandelijke beperking tot mensen die in een werktraject zitten. Er heerst een fijne sfeer, men helpt elkaar en staat voor elkaar in. We kijken naar de passie en mogelijkheden van onze cliëntmedewerkers. Wij zoeken 1 of meerdere chauffeurs, het gaat om wekelijks 12-20 uren op de dinsdag en de donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur. Wat mag je doen? Met onze bus rijden. Op dinsdag en/ of donderdag. Je gaat (samen met onze cliëntmedewerkers) fietsen en/ of onderdelen rondbrengen naar klanten en / of leveranciers. Wat breng je mee? Jij vindt het leuk om met een bus te rijden en bent fysiek belastbaar (bij hebben een bus beschikbaar) Jij bent communicatief vaardig (concreet en duidelijk), Jij hebt geduld en bent rustig en ordelijk, Je bent representatief en begrijpt het commerciële, dienstbare aspect van dit vrijwilligerswerk, Je hebt affiniteit en/of ervaring met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2614 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Kom toch fietsen! De Winckelsteegh Nijmegen

Pluryn

Kom jij fietsen met 1 van onze elektrisch aangedreven duofietsen? Bekijk hier onze korte video: https://youtu.be/ObnT0Lp2O38 Dit project heeft betrekking op de bewoners van de Winckelsteegh. Bij de Winckelsteegh wonen mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) of ernstig verstandelijke beperking met sterke gedragsproblemen (EVB+) en ouderen met een beperking en geriatrische en somatische problematiek Alle voorzieningen voor mensen met EMB en EVB+ bevinden zich bij De Winckelsteegh op één terrein. Hierdoor kunnen de bewoners zich vrij en veilig bewegen. Per persoon zoeken we de juiste balans tussen rust en activiteit. Waar de een vooral veel verzorging nodig heeft, begeleiden we de ander intensief bij gedragsproblemen. Een zeer belangrijk onderdeel daarbij is het stimuleren van beweging. Met de aanschaf van de duofiets menen we hier een prachtige mogelijkheid te bieden voor de cliënten. Niet alleen blijven zij zich ontwikkelen op het gebied van beweging maar hun leefwereld wordt door het gebruik van een duofiets ook groter. Men kan erop uit. Met verwanten, begeleiders of vrijwilligers. Zo wordt de kwaliteit van leven positief beïnvloed. Wat mag je doen? Wij zoeken mensen die met de cliënten willen gaan fietsen op de Winckelsteegh, Je haalt er voldoening uit om samen met onze cliënten rond te fietsen, Je kunt ervan genieten van het plezier die onze cliënten hier uit halen. Wat breng je mee? Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep, Dagen en tijden gaan in overleg, Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Onze vrijwilligers maken geen kosten, wij zijn ontzettend bij met jouw (langdurige) inzet! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2672 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Maatje gezocht in Loenen, lieve hond welkom!

Pluryn

Voor een cliënt van ons, vrouw 59 jaar, zoeken wij een maatje. Heb jij een lieve hond om mee te nemen op wandeling? Dat zou ze super leuk vinden! Ze kan echt genieten van 1 op 1 momenten en is erg spraakzaam. Ze is super sociaal en is graag in contact met de mensen om haar heen. Afspraak is afspraak, is erg belangrijk voor haar. Onze bewoonster is groot fan van Feyenoord, jij ook? Onze bewoonster is Licht Verstandelijk Beperkt en heeft last van stemmingswisselingen. Ze heeft bij goede dagen een flinke dosis humor bij zich en dan is ze ontspannen en vrolijk. Bij mindere dagen kan ze zich negatief uitlaten over (bijna) alles. Ze heeft een korte spanningsboog. Wanneer jij er bent, eventueel met een lieve hond, wordt het bijna zeker een goede dag! Wat mag je doen? Koffie drinken, wandelen (met hond), spelletjes of voetbal kijken/ bespreken. Wat breng je mee? Jij kunt vriendelijk maar wel kort en duidelijk communiceren, Goed luisteren, Afspraak = afspraak, Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep, Dagen en tijden gaan in overleg, Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Onze vrijwilligers maken geen kosten, wij zijn ontzettend bij met jouw (langdurige) inzet! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2679 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Word chauffeur elektrische bus (Nijmegen)

Pluryn

Voor ons terrein de Winckelsteegh willen wij graag ons team van chauffeurs voor onze elektrische bus uitbreiden. Bij de Winckelsteegh wonen mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) of ernstig verstandelijke beperking met sterke gedragsproblemen (EVB+) en ouderen met een beperking en geriatrische en somatische problematiek. Onze vrijwilligers die met de elektrische bus rijden, brengen de bewoners naar verschillende bestemmingen op het terrein, van de woning naar dagbesteding of naar de manege. Voor de volgende dagen/ dagdelen zoeken wij versterking: Maandagochtend van 09.30 tot 12.30 uur, Dinsdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur & dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur, Woensdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur en de Donderdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur. De bus rijdt maximaal 7 km per uur en biedt plaats aan of 8 lopende bewoners of 4 rolstoel gebonden bewoners. Er is altijd een begeleider in de bus aanwezig die zorgdraagt voor de bewoners. Natuurlijk wordt je eerst ingewerkt door een collega-chauffeur! Wat mag je doen? Onze bewoners vervoeren op het terrein de Winckelsteegh, Je haalt er voldoening uit om onze bewoners naar hun bestemming te brengen. Wat breng je mee? Jij wordt enthousiast van het besturen van een elektrische bus, Jij helpt graag onze bewoners van A naar B en terug, Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep, Dagen en dagdelen gaan in overleg, Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Onze vrijwilligers maken geen kosten, wij zijn ontzettend bij met jouw (langdurige) inzet! Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2652 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Luisterend oor voor kletskop gezocht!

Pluryn

Voor een bewoner van ons, Pluryn Groesbeek, wensen wij een maatje. Het betreft een volwassen man, die vooral op zoek is naar iemand die hem een luisterend oor kan bieden. Hij zou het leuk vinden om, wanneer jullie elkaar wat langer kennen, af en toe buitenshuis een kopje koffie te gaan drinken en/of een kleine wandeling te maken. Hij heeft in het verleden veel meegemaakt en kan daardoor wat onzekerheden hebben. Dit uit hij door graag in gesprek te gaan en bevestiging te krijgen dat wat hij doet, goed is. Door somatische klachten heeft hij drang om te lopen, echter is dit lastiger voor hem omdat hij ook snel benauwd is. Hij is verbaal sterk, vindt het alleen lastig om vanuit zichzelf een gesprek gaande te houden. Ook vindt hij het lastig om zelf te bedenken wat voor activiteiten hij zou willen doen, hij wenst voornamelijk iemand om lekker mee te kletsen. Verder is hij een hele vriendelijke en rustige man. Hij is verbaal sterk en kan goed aangeven wat hij van jou verwacht. Wat mag je doen?  Regelmatig langskomen voor een gezellig praatje of later een kop koffie buitenshuis drinken of samen een kleine wandeling in ons mooie dorp maken. Wat breng je mee? Jij bent vrolijk, vriendelijk en rustig, Jij biedt duidelijkheid en bent betrouwbaar (afspraak = afspraak), Jij hebt een goed luisterend oor en veel geduld, Jij hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering.  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2658 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal talent gezocht! Het Hietveld.

Pluryn

Houd jij van muziek maken en wil je jou kennis en ervaring graag delen met onze bewoners? Lees dan snel verder! Meerdere bewoners van Het Hietveld te Beekbergen (Pluryn) willen graag in hun vrije tijd iets met muziek doen. Hier is nu geen mogelijkheid voor op het Hietveld. Muziek is voor veel bewoners een belangrijke bron van ontspanning en ontlading. Daarnaast willen we jou graag meenemen in de muziek therapeutische processen die door de muziektherapeut in gang zijn gezet. Op deze manier zou jij bij kunnen dragen aan een goede transfer van therapie naar het dagelijks leven. Onze bewoners zijn puur in het maken van muziek en sommige zijn bijzonder muzikaal vaardig. Er kan zich een sterke band ontwikkelen wanneer je samen muziek maakt. Muziek is vaak één van de belangrijkste aspecten in het leven voor hen en dat maakt dat jij als vrijwilliger een belangrijk moment in de week verzorgd. Je hebt een heel muzieklokaal tot je beschikking met 2 drumstellen, verschillende gitaren, een piano, djembés, conga's, computer, opname apparatuur en verschillende klein instrumentarium. Je hoeft zelf dus niks mee te nemen. Wat mag je doen? Individueel muziek maken met verschillende bewoners van het Hietveld, dit gebeurt op ons terrein in Beekbergen. Dagen en tijden gaan geheel in overleg, naar jouw mogelijkheden. Wat breng je mee? Je hebt een goede basis op gitaar en/of piano, Je hebt een goede basis op een ritme instrument (bv: drums of djembé) Je hebt kennis van produceren van muziek via de computer (beats bouwen, muziek opnemen). Het programma wat aanwezig is op het Hietveld is Magix Music Maker. Wanneer je liever met een ander programma werkt, dan kan dit besproken worden, Je bent in het bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden, Je staat sterk in jouw schoenen, Je hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. (jong)volwassenen en ouderen met een licht tot matig verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag, complexe gedrags- en bijkomende psychiatrische problemen) Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering.  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1445 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel

Anderen bekeken ook

Berg en Dal

Coördinator en mentoren gezocht

School's cool Berg en Dal

School's cool Nijmegen & Regio is nog steeds op zoek naar mentoren en een coördinator voor Berg en Dal. Ben jij de persoon, woonachtig in de gemeente Berg en Dal, die samen met ons School's cool Berg en Dal verder gaat opzetten? Dan zoeken we jou! De coördinator (vrijwilligersvergoeding) is verantwoordelijk voor het voeren van de gesprekken met zowel leerling als mentor en het maken van de juiste match. Als jij op basis van de gesprekken denkt een goede match te kunnen maken, neem je contact op met beide partijen om een kennismaking in te plannen. Je begeleidt het traject van aanmelding tot koppeling. Gedurende het hele schooljaar kunnen deze gesprekken worden gevoerd. Met name vlak voor en na de zomervakantie zullen drukkere periodes zijn. Of wil je een van de mentoren in Berg en Dal worden? Als mentor van School's cool coach je wekelijks een leerling op het gebied van studievaardigheden, sociale vaardigheden en/of huiswerk. In overleg met de leerling plan je zelf de afspraken. Hierdoor heb je de flexibiliteit om de coaching te combineren met bijvoorbeeld een baan of studie. De begeleiding vindt plaats bij de leerling thuis of op school. Je bent ook aanspreekpunt voor de ouders. Natuurlijk krijg je vooraf een introductietraining. School‘s cool is een vrijwilligersorganisatie gericht op het begeleiden van leerlingen tussen 12 en18 jaar die een steuntje in de rug nodig hebben om te kunnen slagen binnen het reguliere voortgezet onderwijs. Deze leerlingen hebben geen zorgindicatie. Wil jij het verschil maken voor jongeren in de gemeente Berg en Dal? Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Meer info lees je op onze website schoolscoolnijmegen.nl

Structureel
Jongeren
Berg en Dal

Festival buddy/begeleiding gezocht

Anouk

Hoi, ik ben Anouk, 28 jaar en groot fan van Suzan & Freek. Ik ga naar zoveel mogelijk concerten. Theaters, Ziggo Dome en sinds dit jaar durf ik het ook aan om naar clubs te gaan. Ik heb autisme, waardoor concerten voor mij naast enorm leuk, vaak ook heel intensief zijn. Toch ga ik zoveel mogelijk, omdat ik er zo enorm van geniet. Het enige wat ik niet goed aandurf zonder "begeleiding" zijn festivals. 1 omdat dit voor mij compleet nieuw is en 2 omdat dit vaak massaal is. Daarnaast, bij concerten en theatershows ga ik veel om met medefans en hebben we het samen heel gezellig. Het zou me fantastisch lijken ook samen met hen naar festivals te gaan, maar ik durf dit niet aan. Ik wil namelijk niet het "zorgenkindje" zijn op wie zij, die zelf ook willen genieten van de show, de hele tijd moeten letten. Toch zou ik heel graag eens willen ervaren hoe het is om naar een festival te gaan. Ik ben daarom op zoek naar een soort buddy, iemand die het leuk vindt om met mij naar een festival te gaan, maar er dan wel voor mij is, door bij me te blijven en samen weg te lopen als ik het niet trek qua drukte of me op m'n gemak stellen als het me even te veel wordt. Uiteraard moeten we elkaar hiervoor wel eerst kennen, maar dat regelen we wel.😁 Het gaat waarschijnlijk over 2025, dus we hebben alle tijd. Ik ben op zoek naar: - iemand die in de regio Nijmegen woont - de muziek van Suzan & Freek leuk vindt > je hoeft echt geen groot fan te zijn, maar de muziek in ieder geval leuk vinden is wel zo handig - iemand die het leuk vindt er met mij een dag op uit te gaan naar een festival - ervaring met autisme/overprikkeling herkennen is fijn maar niet verplicht, je kunt mij ook gewoon leren kennen. Ik ben een open persoon, je komt er vanzelf achter hoe ik in elkaar zit en ik kan zelf veel uitleg geven. Lijkt jou dit leuk? Laat het me weten!

Eenmalig
Nijmegen, Wijchen, Heumen, Druten, Berg en Dal, West Maas en Waal

Vind jij het leuk om iemand te ontmoeten?

RIBW Nijmegen & Rivierenland

Bij onze RIBW hebben wij diverse aanvragen van mensen die een maatje zoeken. Mensen die thuis of uit samen koffie willen drinken, die willen wandelen of fietsen, een (tweedehands) winkel willen bezoeken, samen een hobby uitoefenen, of anders. Mannen en vrouwen met diverse interesses en allen met dezelfde behoefte: om samen met iemand te praten en/of iets te ondernemen. Omdat hun netwerk vaak klein is, zijn onze mensen op zoek naar een maatje. Als jij open kunt staan voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, ben jij van grote betekenis als maatje bij ons. Het contact van mens tot mens is het belangrijkst, daarom heb je geen specifieke opleiding nodig. We vragen of je 1x in de twee weken 1-2 uur met iemand af wil spreken, vaker mag ook. Handig als je met een stabiele persoonlijkheid goed kunt luisteren. Wij bieden begeleiding en intervisie, waardoor je ook kennismaakt met andere maatjes. Verder teken je een vrijwilligersovereenkomst en is reiskostenvergoeding mogelijk. We sturen je soms een leuke attentie en hebben jaarlijks een vrijwilligers-uitje. En we hebben deelnemers die blij zijn dat je langskomt 😊 Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe jij als maatje echt het verschil kunt maken in iemands leven? Neem dan contact op! Dan kunnen we kennismaken en meer van elkaar horen.

Structureel
Berg en Dal

Maatje/dierenliefhebber gezocht

Pluryn

Wat mag je doen?    Voor een jongedame van 18 die gebaat is bij structuur en duidelijkheid, zijn wij op zoek naar een maatje die net als zij dol is op dieren. Deze meid zou graag samen met jou naar het asiel gaan om daar een handje te helpen. Daarnaast vindt ze het gezellig om samen te gaan shoppen of te fotograferen. Dagen en tijden zijn in overleg. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel! Wat bieden wij jou?    Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:    - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse?    Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via een berichtje op deze website. Vermeld hierbij vacaturenummer 131.

Structureel
Berg en Dal

Lief gastgezin/ maatje gezocht

Pluryn

Wat mag je doen? Voor een leuke vriendelijke behulpzame dame van 47 jaar zijn wij opzoek naar een gastgezin. Onze cliënt woont in Groesbeek. Vind jij het leuk om af en toe deze dame op te vangen in jou huis dan zijn wij opzoek naar jou. Tijdens de contactmomenten vindt ze het erg leuk om te gaan winkelen en wandelen. Daarnaast wil ze samen met jou graag nog meer dingen ontdekken om te ondernemen. Wat breng je mee? Jij bent geduldig, Hebt inlevingsvermogen, Aandacht en begrip, Jij hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1670 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Jij helpt Werkenrode Jeugd naar de Eredivisie

Pluryn

Hallo!  Ben jij die kanjer die door regen en wind gaat en met noppen onder je schoenen bent geboren? Meld je dan aan als voetbal coach, op Werkenrode jeugd. Wat mag je doen? Onze jongeren coachen. Omdat zij een voetbalkans verdienen, jongeren die in een voetbal club niet tot hun recht kunnen komen.  Jij bent de coach die hun voetbal wens waar kan maken. Een tijger op het gras, en zo nodig met gras tussen je tanden. Jij bent diegene die met bravoure en wijsheid de voetbal rond kan spelen, waar onze jongeren respect voor hebben, voor je coaching, en natuurlijk overwicht. Wat breng je mee? Jij bent sportief, Een positieve coach, Jouw glas is altijd halfvol, Jij bent een voetbalgek en Jij hebt passie voor Jeugd. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1705 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Bezorg jij onze cliënten een fijne reis?

Pluryn

Chauffeur gezocht! Jij bent een fantastische chauffeur en zit het liefst de hele dag achter het stuur. Wat mag je doen? Jij zou graag een groep cliënten willen vervoeren naar dagbesteding en ze zo een prettige reis bezorgen. Het gaat om verschillende korte ritten van en naar wonen, dagbesteding en dagactiviteiten. Wij hebben hiervoor vervoer beschikbaar. Je doet dit voor onze bewoners in de regio Groesbeek. Het gaat om cliënten met mogelijk een visuele- of auditieve handicap, autisme, die structuur afhankelijk zijn en overprikkeling op verbale- en/of lichamelijke wijze kunnen uitten. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het vervoer van bewoners op zich wil nemen en hen heen en terug naar de dagbesteding wil brengen. De vrijwilligers rijden van maandag t/m vrijdag. Er word gereden in Groesbeek / Malden / Milsbeek en Nijmegen. Het zijn minimaal 3 cliënten en maximaal 8, ze hebben een licht verstandelijke maar ook licht lichamelijke handicap. Wat breng je mee? Het is essentieel dat je geduldig bent, een rustige benadering kan bieden, duidelijk communiceert en stevig in je schoenen staat. Het gaat om ongeveer 8 uur per week. De dagen en tijden zijn in overleg. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via een bericht. Graag het vacaturenummer  2064  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Berg en Dal

Luisterend oor voor kletskop gezocht!

Pluryn

Voor een bewoner van ons, Pluryn Groesbeek, wensen wij een maatje. Het betreft een volwassen man, die vooral op zoek is naar iemand die hem een luisterend oor kan bieden. Hij zou het leuk vinden om, wanneer jullie elkaar wat langer kennen, af en toe buitenshuis een kopje koffie te gaan drinken en/of een kleine wandeling te maken. Hij heeft in het verleden veel meegemaakt en kan daardoor wat onzekerheden hebben. Dit uit hij door graag in gesprek te gaan en bevestiging te krijgen dat wat hij doet, goed is. Door somatische klachten heeft hij drang om te lopen, echter is dit lastiger voor hem omdat hij ook snel benauwd is. Hij is verbaal sterk, vindt het alleen lastig om vanuit zichzelf een gesprek gaande te houden. Ook vindt hij het lastig om zelf te bedenken wat voor activiteiten hij zou willen doen, hij wenst voornamelijk iemand om lekker mee te kletsen. Verder is hij een hele vriendelijke en rustige man. Hij is verbaal sterk en kan goed aangeven wat hij van jou verwacht. Wat mag je doen?  Regelmatig langskomen voor een gezellig praatje of later een kop koffie buitenshuis drinken of samen een kleine wandeling in ons mooie dorp maken. Wat breng je mee? Jij bent vrolijk, vriendelijk en rustig, Jij biedt duidelijkheid en bent betrouwbaar (afspraak = afspraak), Jij hebt een goed luisterend oor en veel geduld, Jij hebt ervaring of affiniteit met onze doelgroep. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering.  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2658 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Creatieve activiteiten begeleider gevraagd

IrisZorg

Voor de afdeling Meerzorg zijn wij op zoek naar een enthousiaste activiteitenbegeleider met een creatieve instelling voor in het weekend. We hebben een mooie ruimte tot onze beschikking waarin we veel verschillend creatief aanbod hebben. Over ons We zijn een unieke afdeling binnen de regio waar mensen, van ca. 50 - 90 jaar oud, 24/7 verpleging, verzorging en herstel gerichte begeleiding aangeboden krijgen. Op deze afdeling wonen mensen met een Wet Langdurige Zorg (WLZ) of beschermd wonen (WMO) indicatie. Wie ben jij? Je herkent jezelf in het volgende profiel: • Je bent enthousiast en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. • Je hebt affiniteit met onze doelgroep. • Je bent in het weekend beschikbaar • Je bent in het bezit van een stevige, maar vriendelijke persoonlijkheid en kunt goed je grenzen aangeven. • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een echte aanpakker. • Je hebt gevoel voor een juiste afstand / nabijheid met de bewoners. • Je bent creatief Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze bewoners. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk zorgeloos kan uitvoeren. Wij zorgen voor goede begeleiding, een volwaardige plek in een leuk team, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding.

Structureel
Nijmegen

Activiteitenbegeleider gevraagd

IrisZorg

IrisZorg afdeling Meerzorg biedt hulp aan mensen die, wegens omstandigheden, dakloos zijn geworden. Ze zijn bijvoorbeeld hun huis kwijtgeraakt door schulden, psychische problemen of een verslaving. Bij IrisZorg krijgen deze mensen opvang, behandeling, begeleiding en dagbesteding. Voor deze afdeling zoeken wij een vrijwilliger “activiteitenbegeleider”. Je gaat samen met andere (vrijwillige) activiteitenbegeleiders, een gezellige avond met activiteiten organiseren voor onze bewoners. Hierbij kun je denken aan biljarten, spelletjes doen, kaarten, darten maar ook gezellig tv kijken en een gesprekje hebben met de bewoners. Kortom, in overleg kan veel! Ook zouden onze bewoners het geweldig vinden om een keertje een leuk uitje te hebben. Wat maakt het werk de moeite waard? Je werkt in een gezellig team. Je kunt jouw creativiteit en ideeën vorm geven. Je inzet wordt enorm gewaardeerd. Je bezorgt de bewoners van afdeling Meerzorg een leuke avond. Functie-eisen Je bent enthousiast, geduldig, vriendelijk, flexibel en sociaal. Je staat open voor nieuwe ervaringen en onze bewoners. Je houdt rekening met de mogelijkheden, maar ook met de beperkingen van onze bewoners. Je vindt het leuk om in een team een activiteit voor te bereiden en uit te voeren. Je hebt geen opleiding activiteitenbegeleiding nodig. Wat hebben wij u te bieden? Diverse trainingen en intervisie. Duidelijke afspraken, vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst. Een vrijwilligersvergoeding, verzekering en een kerstpakket. Begeleiding door een vast contactpersoon. Jaarlijkse waarderingsbijeenkomst met hapje en drankje.

Structureel