csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Keybord Vrijwilliger Gezocht

Hier bij De Twee Bruggen worden regelmatig allerlei muzikale bijeenkomsten voor de bewoners georganiseerd. Daarbij werden wij ondersteund door een gezellige keybord vrijwilliger die er helaas mee moest stoppen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die het leuk vindt om op afroep te komen spelen bij ons. Een keybord hebben wij hier staan dus dat is geen probleem.

Lees meer

structureel

Rotterdam

Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Hier bij De Twee Bruggen worden regelmatig allerlei muzikale bijeenkomsten voor de bewoners georganiseerd. Daarbij werden wij ondersteund door een gezellige keybord vrijwilliger die er helaas mee moest stoppen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die het leuk vindt om op afroep te komen spelen bij ons. Een keybord hebben wij hier staan dus dat is geen probleem.

Praktische informatie

Maandelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Rotterdam

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Aafje

Rotterdam

Bingo Vrijwillig(st)er

Aafje

Om de week op donderdag is er een gezellige bingo voor de bewoners van Aafje De Twee Bruggen; dit is voor hen een leuke afleiding. De bingo vindt plaats van 13:30 uur tot 15:00 uur. Vrijwilliger bingo Je helpt mee bij de bingo, een activiteit die niet in ons huis mag ontbreken! Je helpt bij het klaarzetten, bewoners van de woning halen, je schenkt een kopje koffie of thee in en jullie zijn er helemaal klaar voor. Het spel kan beginnen! Je zit aan tafel met een groep bewoners en samen speel je het spel. Wij zoeken: een betrouwbare vrijwilliger die zelfstandig kan werken met goede contactuele vaardigheden en in staat tot het duwen van rolstoelen. U bent: gemotiveerd en creatief en kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met andere vrijwilligers. U wilt bewoners een gezellige middag bezorgen en kunt zich inleven in onze bewoners. Eigen vervoer is makkelijk maar niet noodzakelijk. Wij bieden: vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding, reiskostenvergoeding en een lunchbon.

Structureel
Rotterdam

Wandelvrijwilligers

Aafje

Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander doen? Voor onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor Aafje locatie De Twee Bruggen zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die met onze gasten lekker buiten een wandelingetje gaat maken in de omgeving. U mag zelf uw dag en tijd bepalen waarop u dit zou willen doen. Wat gaat u doen: U haalt de gast op, (in rolstoel of met rollator) en gaat samen naar buiten voor een heerlijke wandeling in de buurt. U kunt eventueel samen een kopje koffie/thee gaan drinken of wat kleine boodschappen gaan doen in het naastgelegen winkelcentrum Keizerswaard of op de Spinozaweg. Met de gast over vroeger of nu praten tussen het wandelen door vinden ze geweldig! Even er tussenuit is zo fijn! Wat zoeken wij: Wij zijn op zoek naar naar een enthousiaste vrijwilliger, die geduld heeft en ook goed kan omgaan met ouderen. U komt te werken in een plezierige werkomgeving met een collegiale werksfeer. U krijgt een vaste begeleider. Verder heeft u recht op een reiskostenvergoeding en consumpties. Dagdeel in overleg! Voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie kunt u contact opnemen met Tara, Coördinator vrijwilligers Aafje de Twee Bruggen door een bericht te sturen.

Structureel
Rotterdam

Creatieve vrijwilligers gezocht

Aafje

Bij Aafje De Twee Bruggen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Ben jij die sociale creatieveling waar wij naar op zoek zijn? Op zowel de afdelingen als in de gezamenlijke recreatieruimte worden diverse activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Aafje De Twee Bruggen. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om een activiteit te begeleiden. Wij organiseren: filmmiddagen, creatieve activiteiten, handwerken, bingomiddagen, beweegactiviteiten, quiz- en spelletjesmiddagen. Vind je het leuk om actief bezig te zijn neem dan contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatje gezocht

Aafje

Gezellig met een bewoner wandelen, boodschappen doen in de buurt, een praatje maken, de krant voorlezen of een kopje koffie drinken. Hoe fijn is het om te weten dat er iemand voor je is; iemand naar je wil luisteren, geduld heeft en met je in gesprek wil gaan. Onze bewoners kijken naar je uit! Spreekt dit je aan, heb je een ochtend of middag in de week tijd, dan zijn we op zoek naar jou. Je bent gemotiveerd om vrijwilligerswerk te doen, je kunt goed omgaan met ouderen, we kunnen op je rekenen (afspraak is afspraak), je kunt met een rolstoel rijden of wilt dit leren, je bent minimaal 2 uur per week beschikbaar.

Structureel
Rotterdam

Sportievelingen gezocht voor onze duofiets!!

Aafje

Vind je het fijn om veel buiten te zijn en contact te hebben met mensen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de duofiets. Als vrijwilliger maak je samen met een bewoner heerlijke fietstochtjes. Op de duofiets zit je naast de bewoner. Zo kun je ook gezellig een praatje met elkaar maken. De vrijwilliger bestuurt de fiets, de bewoner kan meetrappen, maar dit hoeft niet. Jij zorgt ervoor dat de fiets klaar staat en haalt de bewoner op van de afdeling. Je vindt het leuk om met ouderen om te gaan, hebt geduld en bent betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat je ingewerkt wordt. Wij vragen: Je bent enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen. Je gaat integer en geduldig met onze cliënten om en hebt een open houding naar cliënten toe. Je komt afspraken na. Je bent minimaal een ochtend of middag in de week beschikbaar. Dagen en tijden in overleg. Wij bieden: •Een prettige en leerzame werkomgeving. •Een vrijwilligerscontract. •Goede begeleiding door beroepskrachten. •Regelmatige evaluaties hoe je het werk ervaart. •Een mogelijkheid tot het krijgen van een vrijwilligersvergoeding. •Jaarlijks een kerstpakket. Bijzonderheden: •Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met ons op •Ook voor andere activiteiten zoeken wij helpende handen; kijk bij onze andere vacature

Structureel
Rotterdam

Vrijwilliger begeleider artsenbezoek

Aafje

Ben jij die vrijwilliger die onze bewoners wil begeleiden naar ziekenhuis of arts, als vrijwilliger van begeleiding artsenbezoek? Want zo'n bezoekje is immers vaak al spannend genoeg. Veel van onze ouderen hebben geen familie of mantelzorger die in staat is als begeleider mee te gaan naar de ziekenhuisafspraak; jouw hulp kan dan ook echt een verschil maken! Indien gewenst kan je de bewoner bijstaan tijdens het bezoek en van tevoren doorspreken welke vragen er zijn. Na afloop kunnen jullie de gekregen informatie dan nog eens doornemen met de verpleging van de afdeling. Herken jij je hierin? •Je bent aangenaam gezelschap. •Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. •Je kunt goed luisteren en hebt een goed inlevingsvermogen. •Je kunt mensen geruststellen en emotionele steun geven. •Je hebt minimaal een dagdeel in de week tijd of bent flexibel inzetbaar bij aanvragen. Wat bieden wij? •Leuk en nuttig vrijwilligerswerk. •Begeleiding. •WA-verzekering en onkostenvergoeding. Enthousiast geworden? Jouw werk is dankbaar. Mensen zijn blij dat ze jou hebben om op terug te vallen. Wil jij helpen? Jouw inzet en aandacht zijn van harte welkom!

Structureel
Rotterdam

Brancardier gezocht bij Aafje

Aafje

Wij zijn op zoek naar een brancardier die het leuk vindt om bewoners op te halen van de kamer en naar de tuin te brengen en eventueel weer terug naar de kamer. De meeste bewoners zitten in een rolstoel dus u als vrijwilliger moet wel goed mobiel zijn want u loopt aardig wat af. Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en/of van 14.00 tot 17.00 uur De tijden zijn in overleg af te spreken. Wat zoeken wij: u kunt fysiek taken volbrengen (veel lopen met rolstoelen, niet altijd even licht; vraagt dus ook wat van armfunctie en uithoudingsvermogen). U kunt respectvol, prettig omgaan met gasten. U kunt flexibel met zaken omgaan. U beheerst de Nederlandse taal. U heeft een open, enthousiaste en actieve houding. U komt te werken in een plezierige werkomgeving met een collegiale werksfeer. Verder heeft u recht op een reiskostenvergoeding en consumpties.

Structureel
Rotterdam

Gastvrouw/heer ontbijt/lunch/diner

Aafje

Aafje De Twee Bruggen is op zoek naar enthousiaste gastvrouwen of heren die willen ondersteunen bij het ontbijt, de lunch of het diner op de huiskamers. Samen eten en drinken is voor veel ouderen een belangrijk sociaal contactmoment. Helpende handen om dit gezellig en goed te laten verlopen zijn daarbij onmisbaar. (meehelpen met o.a. tafel dekken, broodmaaltijden klaarmaken, uitserveren, halen en brengen van bewoners en koffie/thee zetten). Het ontbijt is van 8.00 uur tot 11.00 uur, de lunch is van 11.30 tot 14.00 uur en het diner is van 16.30 tot 19.00 uur. * tijden en dag(en) in overleg aanpasbaar Heb jij affiniteit met ouderen én met eten en drinken, meld je dan aan!

Structureel
Rotterdam

Vrijwilliger gezocht voor de plantjes

Aafje

Wij zoeken een vrijwilliger voor het water geven van de planten op de balkons van ons gebouw aan de Pascalweg (behorend bij de algemene ruimten en dus niet bij de woningen van de bewoners) en de daarbij behorende tuinen. Wij vragen: - Je bent enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen. - Je komt afspraken na. - Je bent minimaal een ochtend of middag in de week beschikbaar. Dagen en tijden in overleg. Wij bieden: •Een prettige en leerzame werkomgeving. •Een vrijwilligerscontract. •Goede begeleiding door beroepskrachten. •Regelmatige evaluaties hoe je het werk ervaart. •Een mogelijkheid tot het krijgen van een vrijwilligersvergoeding. •Jaarlijks een kerstpakket. Bijzonderheden: •Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met ons op •Ook voor andere activiteiten zoeken wij helpende handen; kijk bij onze andere vacatures.

Structureel
Rotterdam

Vrijwilliger TD en Transport gezocht

Aafje

Wij zoeken een vrijwilliger die ondersteuning kan geven aan de afdeling Technische Dienst en Transport. De werkzaamheden bestaan voor de TD uit: werkzaamheden aan de kamers en het gebouw uitvoeren en voor de Transportafdeling: het wegbrengen van pakketten, kleding naar de stomerij brengen, containers afvoeren etc. Wij vragen: - Je bent enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen. - Je gaat integer en geduldig met onze bewoners om en hebt een open houding. - Je komt afspraken na. - Je bent minimaal een ochtend of middag in de week beschikbaar. Dagen en tijden in overleg. Wij bieden: •Een prettige en leerzame werkomgeving. •Een vrijwilligerscontract. •Goede begeleiding door beroepskrachten. •Regelmatige evaluaties hoe je het werk ervaart. •Een mogelijkheid tot het krijgen van een vrijwilligersvergoeding. •Jaarlijks een kerstpakket. Bijzonderheden: •Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met ons op •Ook voor andere activiteiten zoeken wij helpende handen; kijk bij onze andere vacatures

Structureel
Rotterdam

Boodschappen bestellen of halen

Aafje

Goedendag. Ik ben op zoek naar iemand die wekelijks langs een mevrouw van 71 kan gaan om te helpen met boodschappen online te bestellen of samen te halen. Mw heeft nu begeleiding thuis maar dit gaat stoppen, dus ik zoek iemand die haar kan helpen met de boodschappen. Mw woont op 5 min lopen van de supermarkt en is bang om alleen te gaan. Ze zou het heel fijn vinden om samen te gaan. Wie zou mijn lieve klant willen helpen? Het gaat om regio Noord/bergweg. Alle reacties zijn welkom.

Structureel
Rotterdam

Gezellig praatje

Aafje

Ik heb een hele leuke dame die op zoek is naar wat gezelschap. Ik kom nu wekelijks bij mw voor begeleiding vanuit Aafje maar dit moet helaas stoppen. Dus zoek ik nu iemand die het leuk vind om met deze dame van 90 een gezellig praatje te maken met een kopje thee, of ook wandelen. Mw is woonachtig in de regio Rotterdam Ommoord. Het zou wel fijn zijn als het structureel wordt en niet eenmalig. Ik zie graag een reactie tegemoet. 0646642538 is mijn telefoon nummer. ma di do werkzaam. groetjes stacey.

Structureel

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Taalmaatje

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Help jij graag buurtbewoners en heb je affiniteit met de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Taken • Je leert je maatje 1-op-1 de Nederlandse taal; • Je bedenkt zelfstandig hoe je dit doet; • Je geeft aandacht aan ‘spreken, lezen en schrijven’ (afhankelijk van de behoefte van je maatje); • Je weet je maatje te motiveren. Wij vragen • Je spreekt, leest en schrijft Nederlands; • Je kunt duidelijk uitleg geven; • Je hebt sociale vaardigheden; • Je bent geduldig; • Je bedenkt creatieve en afwisselende manieren in het aanleren van de Nederlandse taal; • Aanvraag VOG (geen kosten aan verbonden). Wij bieden • Een gezellig team van vrijwilligers; • Een maatje; • Ondersteuning en begeleiding van een professional; • Deskundigheidsbevordering; • Lesmateriaal; • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA- en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden. Locaties • Deelgemeente Feijenoord (locatie in overleg) Wanneer • Dagen en tijden in overleg Meer weten? Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij SOL? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Lieke

Structureel
Rotterdam

Coördinator-assistent Infoplein

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Ben jij een coördinator in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu voor 3 uurtjes beschikbaar bent, of voor 24 uur, je bent bij ons van harte welkom! Taken • Je coördineert een groep vrijwilligers/ stagiaires van het Infoplein; • Je werkt nieuwe vrijwilligers en stagiaires in; • Je ondersteunt bij registratie; • Je bent zelf actief bij het infoplein als hulpverlener op de volgende manier: - Je luistert naar problemen van bewoners uit de wijk; - Je stelt de bewoner gerust; - Je geeft informatie, tips en oplossingen voor het probleem; - Je gaat aan de slag met de hulpvraag van de bewoner; - Je helpt en ondersteunt bij administratieve handelingen; - Je verwijst eventueel door naar externe instanties Voorbeelden van hulpvragen - Brieven uitleggen aan bewoners die de Nederlandse taal niet spreken; - Formulieren invullen; - DIGI-D aanvragen; - Uitkering aanvragen; - Toeslagen aanvragen; - Budgetplan opstellen; - Een overzicht van schulden maken en doorverwijzen naar ETF (Expertise Team Financiën) Wij vragen • klantvriendelijke en servicegerichte instelling bij de hulpverlening van bewoners; • Leiding kunnen geven; • Administratief onderlegd; • Kunnen luisteren; • Omgaan met geïrriteerde mensen; • Zelfstandig kunnen werken; • Aanvraag VOG (geen kosten aan verbonden) Wij bieden • Een fijn team met gepassioneerde collega’s; • Intensieve inwerking, ondersteuning en begeleiding van professional; • Trainingen; • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng; • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA- en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden Locatie: • Gebied: Feijenoord - Huis van de Wijk: het Klooster (maandag 9:30-12:30) - Huis van de Wijk: de Dam (9:00-12:00) - Verzamelgebouw Hillevliet 90 (dinsdag 12:00-14:30, donderdag 9:30-12:30) - Noordereiland: Aan de Kade (donderdag 14:00-16:00 uur) - Katendrecht: ’t Steiger (dinsdag 9:30-11:30 uur) Wanneer • Dagen en tijden in overleg. Het liefst voor 24 uur. Meer weten? Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij SOL? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Lieke.

Structureel
Rotterdam

Steunouder gezocht voor creatieve meid van 5

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Kinderen grootbrengen is niet altijd gemakkelijk. Soms kun je daar als ouder wel wat hulp bij gebruiken. Hou jij van kinderen en heb je nog wat tijd over? Of je nu voor 2 uurtjes beschikbaar bent, of voor 24 uur, je bent bij ons van harte welkom! Korte uitleg Steunouder Rotterdam zoekt een steunouder voor een creatieve meid van 5 jaar oud. Zij groeit op in een liefdevol gezin waar ouders merken dat zij net iets meer aandacht vraagt. Zij zouden het fijn vinden wanneer hun dochter af en toe kan spelen bij een steunouder die haar 1 op 1 aandacht kan geven en kan meekijken in de ontwikkeling van het meisje. Het is een lieve en vrolijke dame die graag samen speelt. Kan geconcentreerd met iets bezig zijn en is ook graag buiten. Haar interesses veranderen voortdurend, dus nooit saai. Nieuwe activiteiten vindt ze soms lastig. Hierbij heeft ze wat sturing nodig. Wij vragen • Leeftijd van minimaal 21 jaar (bij voorkeur met wat levenservaring) • Een kind een gastvrij thuis willen en kunnen bieden volgens gemaakte afspraken • Een kind rust en regelmaat kunnen bieden en gericht zijn op de stimulering van de ontwikkeling van het kind • Kunnen reflecteren op het eigen gedrag • Beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (geen kosten aan verbonden); Wij bieden • Kennismakingsgesprek (profiel opstellen) • Training om tips en ervaringen mee te krijgen • Ondersteuning en begeleiding vanuit de steunoudercoördinator • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden; Locatie: • Deelgemeente Feijenoord – wijk Feijenoord Wanneer • Bij voorkeur beschikbaar op de donderdagmiddag Meer weten? Heb je interesse om je in te zetten als steunouder of wil je eerst meer weten? Kijk dan op www.solnetwerk.nl/wat-we-doen/hulp-bij-opvoeden/steunouder of neem contact op met steunoudercoördinator Marjan.

Structureel
Rotterdam

Taalvrijwilliger

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met een sociaal hart en heb je affiniteit met de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Taken • Je verzorgt zelfstandig Nederlandse taallessen in groepsverband die worden aangepast aan het niveau van de deelnemers; • Je bereidt zelfstandig de lessen voor; • Je begeleidt deelnemers tijdens de lessen en weet hen te motiveren; • Je houdt de presentie bij van de deelnemers Wij vragen • Didactische vaardigheden (duidelijk uitleg kunnen geven); • Sociale vaardigheden; • Geduldig zijn; • Creatieve en afwisselende lessen in elkaar zetten ter stimulatie van de deelnemers; • Aanvraag VOG (geen kosten aan verbonden) Wij bieden • Een gezellig team van vrijwilligers; • Een leuke taalgroep; • Ondersteuning en begeleiding van een professional; • Deskundigheidsbevordering; • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA- en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden Locaties • Deelgemeente Feijenoord Wanneer • Dagen en tijden in overleg Meer weten? Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij SOL? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Lieke

Structureel
Rotterdam

Beheerder Huis van de Wijk 't Klooster

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Ben jij die enthousiaste en gastvrije vrijwilliger die wij zoeken? Taken • Je ontvangt bewoners in het Huis van de Wijk; • Je voorziet bewoners van een drankje; • Je rekent af met een kassasysteem; • Je wast de vuile vaat in de keuken af; • Je zorgt ervoor dat de ruimtes netjes en schoon zijn Wij vragen • In bezit van IVA certificering of bereid zijn deze te halen; • Sociale vaardigheden; • Betrouwbaar zijn en zorgvuldig om kunnen gaan met geld; • Aanvraag VOG (geen kosten aan verbonden) Wij bieden • Een gezellig Huis van de Wijk met diverse activiteiten; • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng; • Ondersteuning en begeleiding van een professional; • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA- en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden Locatie: • Huis van de Wijk ‘t Klooster Afrikaanderplein 7 3072 EA Rotterdam Wanneer • Dagen: in overleg • Tijd: in overleg Meer weten? Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij SOL? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Lieke

Structureel
Rotterdam

Gastheer/ gastvrouw HUBS Bloemhof

SOL (Samen Ondernemend Leren)

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met een sociaal hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Taken • Je ontvangt bewoners in een van de HUBS in Bloemhof; • Je maakt een praatje met hen, helpt ze waar nodig, geeft antwoord op vragen, verwijst door naar collega’s of instanties; • Je zet koffie en thee; • Je zorgt ervoor dat de ruimtes er netjes en schoon uit zien; • Je vindt het leuk om zelf activiteiten op te starten en te begeleiden; • Je kan met jouw enthousiasme een bruisende plek maken van de HUBS Wij vragen • Sociale vaardigheden; • Enthousiaste aanpakker; • Aanvraag VOG (geen kosten aan verbonden) Wij bieden • Leuke collega’s; • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng; • Ondersteuning en begeleiding van een professional; • Een vrijwilligersovereenkomst; • Een WA- en ongevallen verzekering tijdens de werkzaamheden Locatie: • Speelwinkel in Bloemhof Wanneer: • Maandag: 12:00 – 15:00 uur • Dinsdag: 12:00 – 15:00 uur • woensdag 12:00 – 15:00 uur Meer weten? Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij SOL? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Lieke.

Structureel
Rotterdam

Bingo Vrijwillig(st)er

Aafje

Om de week op donderdag is er een gezellige bingo voor de bewoners van Aafje De Twee Bruggen; dit is voor hen een leuke afleiding. De bingo vindt plaats van 13:30 uur tot 15:00 uur. Vrijwilliger bingo Je helpt mee bij de bingo, een activiteit die niet in ons huis mag ontbreken! Je helpt bij het klaarzetten, bewoners van de woning halen, je schenkt een kopje koffie of thee in en jullie zijn er helemaal klaar voor. Het spel kan beginnen! Je zit aan tafel met een groep bewoners en samen speel je het spel. Wij zoeken: een betrouwbare vrijwilliger die zelfstandig kan werken met goede contactuele vaardigheden en in staat tot het duwen van rolstoelen. U bent: gemotiveerd en creatief en kan zowel zelfstandig werken als samenwerken met andere vrijwilligers. U wilt bewoners een gezellige middag bezorgen en kunt zich inleven in onze bewoners. Eigen vervoer is makkelijk maar niet noodzakelijk. Wij bieden: vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding, reiskostenvergoeding en een lunchbon.

Structureel