csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vervoersvrijwilliger

We zoeken een vervoersvrijwilliger die wekelijks 1 of meer ritten kan maken om één of meer cliënten naar de zorgboerderij te brengen en/of aan het einde van de dag weer thuis te brengen. Tijden in overleg. Het gaat met name om ritten tussen Goes en Kruiningen.

Lees meer

structureel

Reimerswaal

Vervoer & transport

Beschrijving

We zoeken een vervoersvrijwilliger die wekelijks 1 of meer ritten kan maken om één of meer cliënten naar de zorgboerderij te brengen en/of aan het einde van de dag weer thuis te brengen. Tijden in overleg. Het gaat met name om ritten tussen Goes en Kruiningen.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Reimerswaal

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Vervoer & transport
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Reimerswaal

Help dieren verzorgen (ruim 15 soorten)

iets met dieren

Oproep voor jongeren, toch interesse? Zie onze andere hulpvraag! Doordeweeks, weekend en vakantie mogelijk. Kan ook enkel in periodes bijvoorbeeld vakanties. Heb je een passie voor dieren🐍 in gevangenschap en de natuur? Ben je niet benauwd om je handen uit de mouwen te steken? Wil je graag wat bij leren? Ben je niet bang aangelegd? Wil je werken in een klein gezellig team in Hansweert, Zeeland? Dan is dit misschien wat voor jou! Wij vangen huisdieren op, maar niet het standaard soort. Oke we hebben ook honden, katten en konijnen. Maar ook slangen, roofvogels, hagedissen, schildpadden, uilen en veel meer. In totaal ruim 40 dieren. Deze dieren komen in soms ellendige toestand bij ons. Wij maken ze beter en ze blijven dan bij ons wonen. Om alles te bekostigen geven wij voorlichtingen met onze dieren die hiervoor geschikt blijken te zijn. Kijk onze website voor meer informatie hierover. www.ietsmetdieren.com Momenteel zijn we op zoek naar: - Vrijwilliger Dierverzorger Je helpt mee bij de verzorging van de dieren🐇 maar ook bij de training, socialisatie en persoonlijke aandachtsmomenten. - Vrijwilliger assistent diensten Je assisteert tijdens onze diensten. Dit is de inkomsten bron waar alle verzorging van de opvang dieren🦉 mee wordt bekostigd en dus erg belangrijk! Dit kunnen voorlichtingen of de huisdierservice zijn. Daarnaast kunnen wij nog een handje gebruiken bij een stukje handenarbeid het maken van sleutelhangers, sieraden, vervelling pakketten etc. Geen diploma's nodig. Lijkt het je interessant? Stuur vrijblijvend een bericht📧 met jouw gegevens. We zullen je dan een informatie email toesturen. Hierin vind je wat we verwachten van jou maar ook wat je kunt verwachten van ons! Hopelijk tot snel! Groeten Kimberly & de beestenbende.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Reimerswaal

Help opgevangen dieren (ruim 15 soorten)

iets met dieren

Heb je een passie voor dieren🐍 in gevangenschap en de natuur? Ben je niet benauwd om je handen uit de mouwen te steken? Wil je graag wat bij leren? Ben je niet bang aangelegd? Wil je werken in een klein gezellig team in Hansweert, Zeeland? Dan is dit misschien wat voor jou! Wij vangen huisdieren op, maar niet het standaard soort. Oke we hebben ook honden, katten en konijnen. Maar ook slangen, roofvogels, hagedissen, schildpadden, uilen en veel meer. In totaal ruim 40 dieren. Deze dieren komen in soms ellendige toestand bij ons. Wij maken ze beter en ze blijven dan bij ons wonen. Om alles te bekostigen geven wij voorlichtingen met onze dieren die hiervoor geschikt blijken te zijn. Kijk onze website voor meer informatie hierover. www.ietsmetdieren.com Momenteel zijn we op zoek naar: - Vrijwilliger Dierverzorger Je helpt mee bij de verzorging van de dieren🐇 maar ook bij de training, socialisatie en persoonlijke aandachtsmomenten. - Vrijwilliger Handige Harry of Harriette Je voert reparatieklussen🔧 uit bij onze dierenverblijven en spullen. Kan meehelpen nieuwe verblijven te bouwen. - Vrijwilliger assistent diensten Je assisteert tijdens onze diensten. Dit is de inkomsten bron waar alle verzorging van de opvang dieren🦉 mee wordt bekostigd en dus erg belangrijk! Dit kunnen voorlichtingen of de huisdierservice zijn. Daarnaast kunnen wij nog een handje gebruiken bij onze socialmedia kanalen die bijgehouden moeten worden. Administratie met het maken van bijvoorbeeld caresheets, medicijnenlijsten, informatie kaarten etc. En een stukje handenarbeid het maken van sleutelhangers, sieraden, vervelling pakketten etc. Geen diploma's nodig. Lijkt het je interessant? Stuur vrijblijvend een bericht📧 met jouw gegevens. We zullen je dan een informatie email toesturen. Hierin vind je per categorie wat we verwachten van jou maar ook wat je kunt verwachten van ons! Op een andere manier helpen? Door bijvoorbeeld het maken van flyers, posters, foto materiaal, film materiaal🎥, of andere ideeën? Neem contact met ons op! Voor bedrijven maken we uiteraard ook reclame. Hopelijk tot snel! Groeten Kimberly & de beestenbende.

Structureel
Borsele, Reimerswaal

Word jij een "taalmaatje"?

't Gilde de Bevelanden

Als coördinator van Samenspraak zoek ik mensen, die bereid zijn wekelijks enige tijd in gesprek te zijn met een buitenlander, die de Nederlandse taal aan het leren is. In het algemeen gaat het om mensen, die in een opleidingstraject zitten richting het inburgeringsexamen. Voor hen is het heel belangrijk dat zij regelmatig kunnen praten met een Nederlander; dit geeft hun zelfvertrouwen en leert hun te luisteren en de door de ander gesproken tekst te verstaan. Wij verwachten dat je - zelf goed Nederlands kunt spreken; - een warm hart hebt voor de "student" (van 18 tot bejaard); - begrip hebt voor hun positie en hun problematiek; - 1 à 2 uur per week beschikbaar bent (meer mag ook).

Structureel