csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Mindfulness trainer (MBCT) categorie 1

Voor Debora, Centrum voor leven met en na kanker, zijn wij op zoek naar een gecertificeerd en bevlogen categorie 1 Mindfulness trainer (MBCT). Ben je begaan met deze doelgroep en heb je interesse om de originele MBCT of MBCT bij kanker te geven, neem dan contact op. Het ook mogelijk om de training om de week te geven.

Lees meer

structureel

Delft

Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Voor Debora, Centrum voor leven met en na kanker, zijn wij op zoek naar een gecertificeerd en bevlogen categorie 1 Mindfulness trainer (MBCT). Ben je begaan met deze doelgroep en heb je interesse om de originele MBCT of MBCT bij kanker te geven, neem dan contact op. Het ook mogelijk om de training om de week te geven.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 2 uur

Locatie

Delft

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Debora, Centrum voor leven met en na kanker

Delft

Gastvrouwen en gastheren gevraagd

Debora, Centrum voor leven met en na kanker

Voor Debora, Centrum voor leven met en na kanker, zijn wij op zoek naar gastvrouwen en gastheren. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je zorgt voor een warme ontvangst, voert gesprekken en geeft voorlichting aan de gasten over de activiteiten die wij organiseren. Je bent minimaal eenmaal per week een ochtend of middag beschikbaar (vast dagdeel of wisselend). Debora is open van maandag tot en met donderdag. Voor informatie stuur je een berichtje.

Structureel

Anderen bekeken ook

Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Delft, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Leeuwarden

Maak een eenzame oudere in jouw buurt blij!

Oma's Soep

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! Wij zijn Oma’s Soep, een snel groeiende sociale onderneming die eenzaamheid onder ouderen tegengaat door jong en oud samen te brengen. Dit doen we door ouderwets gezellige kookdagen te organiseren, bezoekjes te brengen aan eenzame ouderen in de buurt en door buitengewone evenementen te organiseren. Dit alles financieren we door de verkoop van onze verse en gezonde soepen en maaltijden in de foodservice en retail. Inmiddels zijn we in 12+ steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland twee soorten activiteiten. Kookdagen De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep! Soep-aan-huis dagen Met de Soep-aan-huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep-aan-huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen. Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. Meld je aan door een kijkje te nemen op onze website bij jouw stad voor actuele data, tijden en locaties. NIEUW! Oma's Pen/Belvriend Naast onze wekelijkse activiteiten door heel Nederland, brengen we vanaf nu ook jong en oud met elkaar in contact om Pen- of Belvriend te worden. Dat houdt in dat vrijwilligers en ouderen elkaar af en toe een kaartje/brief sturen of bellen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat. Zo gaan we eenzaamheid op nóg grotere schaal en op een dieper niveau tegen. Doe je mee? Neem een kijkje op onze pagina waar alle opa's en oma's staan die het leuk zouden vinden om met iemand zoals jij in contact te komen. Ontdek hun hobby's en interesses, laat een berichtje achter bij degene die jou aanspreekt, en wie weet heb je binnenkort een nieuwe vriend(in) om mee te schrijven of bellen!

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage, Rijswijk, Haarlemmermeer, Teylingen, Haarlem, Hilversum, Noordwijk, Leidschendam-Voorburg, Vlaardingen, Alphen aan den Rijn

Word jij OV-coach of fietsmaatje?

MEE ZHN

Wij zijn werkzaam in heel Den Haag, Rijswijk, Maassluis, Vlaardingen, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Lisse, Teylingen en Midden-Delfland. Weet jij hoe je met het OV reist en hoe je ergens naartoe kunt fietsen? En zou jij anderen willen helpen, zodat zij dit ook kunnen? MEE op weg zoekt OV-coaches en fietsmaatjes! Wij leren iedereen vanaf 12 jaar, met een beperking, om zelfstandig te reizen. Bijvoorbeeld: hoe je naar school kan, naar stage of naar werk. Ben je geïnteresseerd, maar heb je een voorkeur voor leeftijd of vervoersmiddel? Wij maken matches op basis van jouw voorkeur als vrijwilliger. De coördinator staat altijd voor je klaar voor advies, om te sparren of met je mee te denken! Een training bestaat altijd uit zo’n 8 á 10 trainingsmomenten. Een trainingsmoment is bijvoorbeeld de heenreis naar school. Er wordt 1 keer per week een trainingsmoment gedaan. Je hebt dus wel de tijd om een band op te bouwen met degene die je helpt bij het leren reizen. Wat krijg je er voor terug? • je helpt iemand bij zijn zelfredzaamheid en zelfstandigheid • je veranderd iemand zijn of haar leven voor altijd • leer je onwijs leuke, nieuwe mensen kennen; • je wordt er vrolijk van, het geeft je energie;· • je leert dingen die je wellicht later kunt gebruiken; • reiskosten, mocht je die maken, worden vergoed En het is gewoon leuk en dankbaar werk! Heb je interesse, maar wil je eerst iets meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij hebben ook mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen.

Project
Jongeren
Delft

Cleanup actie met collega's of vrienden

Cleanup All Delft

Regelmatig gaan we aan de slag tijdens een wijk- of parkcleanup. Daar kun je bij aansluiten of we organiseren een speciale cleanup voor jou en je collega's. Wij zorgen voor de materialen als grijpers en handschoenen en voor het afvoeren van het verzamelde afval. De cleanup kan eventueel worden gecombineerd met een leuke workshop. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een berichtje waarin je laat weten waar je naar op zoek bent, voor hoeveel mensen en op wat voor dagen/ tijden jullie beschikbaar zijn. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen vragen we om een vergoeding. Go green before green goes!

Eenmalig
(kleine) groepen
Midden-Delfland

Ondersteuning in het restaurant

Pieter van Foreest

Wij zijn op zoek naar … Een enthousiaste vrijwilligers die het leuk vindt om een handje te helpen in het restaurant. In deze functie zorg je ervoor dat de deelnemende bewoners gezamenlijk eten in een huiselijke sfeer. Je zorgt dat de tafels gedekt zijn, de bewoners die deelnemen aan de tafel plaatsnemen. Na het uitserveren van de maaltijd zorg je voor een stukje gezelligheid en houd je toezicht. Na afloop ruim je af en doe je de afwas. Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en mensen met dementie? Dan zoeken we jou! Waar en wanneer? Deze vacature is voor locatie Akkerleven in Schipluiden. Dagen zijn in overleg. Wat biedt Pieter van Foreest? Naast veel waardering vanuit de bewoners bieden we je een gezellige omgeving en een leuk team. Het ontmoeten en opdoen van nieuwe sociale contacten binnen de organisatie. Je wordt begeleid door professionele medewerkers. Ook krijg je de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast krijg je met kerst en de Dag van de Zorg een leuke attentie en is doorstroming naar betaald werk een mogelijkheid.

Structureel
Delft

Doe mee met een Move je buurt-project!

Stichting Move

Move is continue op zoek naar studentenvrijwilligers die het leuk vinden om een Move je buurt-project te begeleiden! Je begeleid hierbij een klas groep 7 en/of groep 8 leerlingen bij het opzetten van een actie voor de wijk! Vormgeving project Het project bestaat uit twee onderdelen: het studentenuitje en het buurttraject. Het buurttraject bestaat uit vijf interactieve sessies, waarbij de kinderen met hulp van de studenten brainstormen over wat er beter kan in hun wijk! Uiteindelijk kiezen ze gezamenlijk een actie en gaan ze samen aan de slag om deze ook echt uit te voeren. Het buurttraject wordt afgesloten met een feestelijke onthulling van het resultaat. Zo kunnen de kinderen met trots terugkijken op een concreet resultaat. Na de derde sessie nemen de studenten de kinderen mee op uitstapje naar het studentenleven. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een kijkje nemen op de universiteit, in de collegezalen, in een studentenhuis of op de sportvereniging. Elke student een eigen rol De studenten krijgen ieder een eigen rol binnen het project. Zo is er een coördinator team, coördinator middelen, coördinator bedenk- & doe-sessies, coördinator activiteiten en iemand voor communicatie & PR. Je wordt tijdens het project begeleid door een projectcoördinator van Move. Er is tijdens het project veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Bottom-up werken In de projecten van Move krijgen kinderen en studenten samen het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van hun eigen actie. Bottom-up werken en hen daarin de vrije ruimte geven om hun eigen ideeën tot werkelijkheid te laten komen, staat daarbij voorop. Ben je toe aan een blikverruimende ervaring? Begeleid een Move je buurt-project en leer van a tot z hoe je met een groep kinderen echt iets voor elkaar kunt krijgen. Wij zoeken: • Jou! Samen met minstens drie andere studenten ga jij een commissie vormen; • Beschikbaar voor een periode van ongeveer vier maanden, aanwezigheid ééns per twee à drie weken, voor maximaal twee uur; • Verantwoordelijkheid en commitment; • Positieve energie, teamspirit en flexibiliteit om het project te laten slagen; • Het organiseren van vier bedenk- & doe-sessies, een feestelijke afsluiting en een actief uitstapje naar het studentenleven (samen met je commissieleden). * VOG, gedragscode en privacyverklaring zijn vereist - wordt geregeld door Move.

Project
Jongeren
Delft

Word jij onze nieuwe vrijwilliger??

Stichting Goeie Doelen Delft

Ons kleine gezellige kringloopwinkeltje ‘t Goeie Doelenwinkeltje Delft bestaat dit jaar 30 jaar. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor één of meer dagdelen. Heb je affiniteit met kringloopwinkels, rommelmarkten, en heb je een “neus” voor leuke bijzondere spulletjes, dan willen we graag met je in gesprek komen. De opbrengst van de door ons verkochte artikelen gaat na aftrek van de vaste lasten volledig naar goede doelen.

Structureel
Westland

HR-Recruiter gezocht!

Voedselbank Haaglanden

Wie zijn wij? Voedselbank Haaglanden biedt wekelijks voedselhulp aan ca. 1600 huishoudens via 16 uitgiftepunten en 5 winkels. Dit doen we met uitsluitend vrijwilligers die ze zich inzetten voor anderen, die het op dit moment financieel moeilijk hebben. In ons distributiecentrum werken ca. 300 vrijwilligers die met allerlei taken helpen zoals inpakken en verpakken van producten die wij in de grote hoeveelheid aangeleverd krijgen, heftruck chauffeurs, chauffeurs met BE en C rijbewijs, administrateurs, magazijn vrijwilligers, band-vrijwilligers, gastheer/ gastvrouw, ICT’ers, voedselverwervers, klantregistratie en team-HRM. Onze organisatie is volop in beweging en wij kunnen op belangrijke posities versterking gebruiken. Ons team-HRM werkt vanuit het distributiecentrum van de Voedselbank Haaglanden aan de Lierseweg 2b in Wateringen. Wij zoeken op dit moment nog een extra versterking voor ons team-HR-Recruiter. Ben je dan onze nieuwe collega? Wie ben jij? Er is een grote variatie aan werkzaamheden bij de Voedselbank Haaglanden. Daarom is de match tussen werk en vrijwilliger belangrijk. Je werkt nauw samen met de andere 2 HR-Recruiters. Ben je dit? - Beschikt over goede computervaardigheden, waaronder office365; - Beschikt over goede gespreksvaardigheden; - Beschikt over goede communicatieve vaardigheden; - In het bezit van HBO-werk-en/ of denkniveau (opleiding P&O/ HRM is een pré) en/of relevante werkervaring hebt; - Minimaal 4 uur per week beschikbaar (flexibel in te delen en thuis werken is mogelijk) Wie zoeken we? - Iemand die met een grote portie enthousiasme en mensenkennis op zoek gaat naar de juiste persoon op de juiste plek. - Actieve werving en selectie van nieuwe vrijwilligers; - Opbouwen van een extern (partner)netwerk voor de werving van vrijwilligers; - Beheren van diverse wervingskanalen en websites waar vacatures worden uitgezet; - Warme overdracht van nieuwe vrijwilligers aan collega's van HR; - Actief deelnemen aan het maandelijkse teamoverleg. En dit bieden wij - Dit werk doe je natuurlijk niet alleen! Het HRM team bestaat uit 7 gedreven vrijwilligers, die samen werken aan voldoende capaciteit, ondersteuning van vrijwilligers en een fijn en veilig werkklimaat. Verder biedt de Voedselbank: - Reiskostenvergoeding; - Op kantoor staat er altijd koffie/ thee en lekkers; - Jaarlijks zijn er evenementen voor vrijwilligers; - Een aantal gratis trainingen/e-learning modules. Reageren op de vacature? Stuur een mail naar [email protected]. Ons HR-team neemt z.s.m. contact met je op!

Structureel
Delft

Keukenprins(es) gezocht

CityKerk Delft

Ben jij een keukenprins(es) die graag anderen verwent met een heerlijke pan soep? CityKerk Delft organiseert elke woensdag een open maaltijd in buurthuis De Wending. Hier komen (voornamelijk) mensen eten die alleen zijn of weinig te besteden hebben. Bij de Open Maaltijd wordt er met elkaar meegeleefd en regelmatig ook gebeden voor bijv. gasten die ziek zijn. De maaltijden worden gekookt en geserveerd door een enthousiast team van vrijwilligers. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar gepassioneerde soepkokers! Jouw rol als soepkoker: - Thuis een pan soep koken (± 10 liter, voor het voorgerecht) - Lever de soep uiterlijk woensdagmiddag in bij De Wending - Natuurlijk ben je ook van harte welkom om mee te eten! Doe mee en deel jouw kookkunsten voor een smaakvolle ervaring! Helpen mag eenmalig, maar ook structureel. Voor meer informatie en aanmelden, stuur me een berichtje!

26-06-2024 en 4 meer
Delft

Gezocht voorzitter en secretaris

volksdansvereniging Radost

Volksdansvereniging Radost is op zoek naar een voorzitter en een secretaris voor het bestuur. We zijn een gezellige enthousiaste vereniging waar dansen en workshops worden gegeven op het gebied van dansen. Deze dansen zijn zeer gevarieerd en vanuit alle landen. Het kost niet heel veel tijd om vergaderingen bij te wonen en het is zeker ook geen hele moeilijke taak die je op je neemt. Je hoeft niet zelf actief te zijn in de danswereld om deel te nemen in het bestuur.

Structureel