csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Tuinklus

Ik heb een grote tuin (10x10m) die ik, als gevolg van mindervaliditeit en ziekte, niet meer goed kan onderhouden en ben nu op zoek naar iemand die van tuinieren houdt en mij een handje kan helpen om de tuin meer onderhoudsvriendelijk te maken. Ik heb allerlei tuingereedschap behalve een kruiwagen. Voor degene die me kan helpen is een onkosten vergoeding mogelijk.

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Meppel

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Ik heb een grote tuin (10x10m) die ik, als gevolg van mindervaliditeit en ziekte, niet meer goed kan onderhouden en ben nu op zoek naar iemand die van tuinieren houdt en mij een handje kan helpen om de tuin meer onderhoudsvriendelijk te maken.
Ik heb allerlei tuingereedschap behalve een kruiwagen.
Voor degene die me kan helpen is een onkosten vergoeding mogelijk.

Praktische informatie

Eenmalig 11 tot 17 uur

Locatie

Meppel

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Impact

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Meppel

Hulp in de tuin

De MensA activeringscentrum

Wij als activeringscentrum de MensA hebben een erg leuke tuin/ voormalig plein, maar ook een grote groentetuin. er is op dinsdagmiddag een klein groepje dat het leuk vindt om samen in de tuin te werken, dus daar kunnen we nog wel wat mensen bij gebruiken. Ook als je liever op een andere dag aan de slag wil dan ben je ook van harte welkom. Dus groene vingers of niet ? Als je het fijn vindt om buiten wat te doen, of mee te helpen. Wees dan van harte welkom!!

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
Meppel

Gastheer/ Gastvrouw

De MensA activeringscentrum

Voor onze ontmoetingsruimte zijn wij op zoek naar een gastvrouw / gastheer. Tijdens openingstijden is er altijd iemand verantwoordelijk voor de ontmoetingsruimte. Je vangt gasten op en beantwoord vragen, doet rondleidingen en vertelt veel over wat er te doen is. Je houdt de gesprekken positief, en geeft iedereen de aandacht die nodig is. Je enthousiasmeert bezoekers, en zorgt dat ze graag weer terug komen. Je bent het visiteplaatje van de MensA. En bent een enthousiaste verbinder

Structureel
Jongeren
Meppel

Wandelend naar wijkcentrum Koeberg

Zorggroep Noorderboog

Locatie Reestoord, Zorggroep Noorderboog (ouderenzorg) is op zoek naar vrijwilligers die op donderdag ochtend vanaf 09.30 uur met bewoners naar wijkcentrum Koeberg willen wandelen om daar een kopje koffie te drinken. Houd jij van wandelen en vind je het leuk om dit met enkele bewoners te doen en het gezellig af te sluiten met een kop koffie? Dan zijn we op zoek naar jou!! Of loop je met een groepje wandelaars en lijkt het jullie leuk om dit samen af en toe op te pakken, dan horen wij dit ook graag. Je kunt contact opnemen met Roely, coördinator vrijwilligerswerk Zorggroep Noorderboog

Structureel
Jongeren
Meppel

Willen jullie een balletje trappen?

Buurtgezinnen

Een leuke meid van 11 jaar groeit op in een druk gezin met twee zusjes. Deze sportieve jongedame houdt van een balletje trappen en is dan ook competitief. Ze heeft een zichtbeperking, maar hierdoor laat zij zich niet belemmeren. Ze is een echte doorzetter! Toen zij hoorde van Buurtgezinnen was ze gelijk enthousiast. Ze vindt het leuk om met andere kinderen te spelen en zou het fijn vinden wanneer zij af en toe mee kan draaien in een ander gezin. Deze meid is een doener en houdt van buitenspelen, een balletje trappen of gewoon een spelletje op de buurt. Ook vindt ze het heel gezellig om een spelletje te spelen, te puzzelen of iets lekkers te maken in de keuken. Ze is overal voor in! Deze jongedame is een gezellige kletser en heeft altijd haar woordje klaar. Voor haar is het belangrijk dat ze af en toe geremd wordt in activiteiten. Een beetje rust is juist ook heel goed voor haar. Heb jij al een mooi voetbalteam thuis en is er nog een plekje vrij in dit team? Wij zoeken een energiek gezin: - Waar ruimte is om lekker buiten te spelen; - Dat ook rustmomenten kan inbouwen; - met kinderen in dezelfde leeftijd; - Dat op zaterdagmiddagen of zondagen tijd heeft voor deze vrolijke meid.

Structureel
Meppel

Koken met en voor bewoners (Ouderenzorg)

Zorggroep Noorderboog

Ben jij de vrijwilliger die het leuk vindt om op woensdagochtend samen met de bewoners te koken op de huiskamer zodat de bewoners om ongeveer 12.00 uur de warme maaltijd kunnen nuttigen? Dan zoeken we jou!!! Het gaat om de huiskamer van Zorggroep Noorderboog (Ouderenzorg), bij locatie Reestoord in Meppel. Heb je belangstelling dan zie ik graag je reactie en kunnen we een afspraak plannen om verdere afspraken te maken. Vriendelijke groet, Roely, coördinator vrijwilligerswerk Zorggroep Noorderboog.

Structureel
Meppel

Begeleiders gezocht voor zwemmen en dansen!

Trebokama Meppel

Wie komt er ons team versterken? Trebokama is een stichting die sport en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking. Ons doel is door middel van sport en spel een zinnige en gezonde invulling te geven aan de vrijetijdsbesteding van mensen met een beperking. De activiteiten die we hiervoor organiseren zijn: dansen en zwemmen. Deelname aan deze evenementen en sporten geeft de sporter voldoening over zijn prestatie. Maar niet minder belangrijk, het gevoel deel uit te maken van de samenleving. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met onze leden willen zwemmen of dansen. Wij zwemmen op maandagavond tussen 18:00 - 19:30 in Bad Hesselingen en wij dansen om de zaterdagochtend (lesschema half jaarlijks bekend) bij The Ballroom (voorheen vd Stroet) Meer informatie: www.trebokama.nl of onze facebookpagina: Trebokama Meppel Wij zoeken mensen die: - ervaring hebben met de doelgroep - ervaring hebben in begeleiden van groepen - enthousiast zijn - sociaal vaardig zijn - kennis hebben over mensen met een verstandelijke beperking, epilepsie en autisme - wil je komen dansen? dan is danservaring een must

Structureel
Meppel

Medewerker Activiteiten

De MensA activeringscentrum

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die een activiteit, zou willen komen geven. Dit kan van alles zijn, alles wat je maar leuk vindt, denk aan je eigen hobby, en hoe leuk het zou zijn om dit door te geven aan een groepje deelnemers. Het gaat dan om 1 dagdeel per week. Bv fotografie, houtbewerking, iets creatiefs, muziek, zingen. Wij staan open voor veel eigen initiatief en ideeen. Dus wees welkom. Dan praten we over de haalbaarheid.

Structureel