csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wie gaat mee naar de Hobbybeurs met mij?

Voor een creatieve vrouw van 71 jaar zoeken we een vrijwilligster die met haar mee kan gaan naar de hobbybeurs en andere evenementen. Mevrouw maakt graag zelf kaarten en houdt van gezellig kletsen. Mevrouw maakt gebruik van een elektrische rolstoel. De vrijwilligster kan gratis mee met het vervoer (taxi) van mevrouw. Mevrouw woont in Roermond. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Lees meer

structureel

Roermond

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor een creatieve vrouw van 71 jaar zoeken we een vrijwilligster die met haar mee kan gaan naar de hobbybeurs en andere evenementen. Mevrouw maakt graag zelf kaarten en houdt van gezellig kletsen. Mevrouw maakt gebruik van een elektrische rolstoel. De vrijwilligster kan gratis mee met het vervoer (taxi) van mevrouw.
Mevrouw woont in Roermond.

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Geen ervaring nodig:
Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Bij Daelzicht;
- ben je verzekerd
- krijg je een vrijwilligersovereenkomst
- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
- ontvang je een eindejaar attentie
- vergoeden wij jouw reiskosten

Interesse?
Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Roermond

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Daelzicht

Horst aan de Maas

V165.1119 Vrijwilliger dagbesteding gevraagd

Daelzicht

Dagbesteding Achterum in Sevenum biedt dagbesteding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het doel van dagbesteding Achterum is om samen met de cliënten verbindingen te maken met en in het dorp. Iets betekenen voor mensen, bedrijven en verenigingen in de omgeving. Te denken aan klusjes en taakjes doen voor de brandweer, de voetbalclub, de kerkparochie, de basisschool, het bejaardenhuis, tuintjes onderhouden of mensen wat extra hulp bieden in en aan huis. Hulp bieden bij klusjes die ze zelf moeilijk kunnen. Belangrijk zijn voor een ander en meedoen in de maatschappij staan hierbij centraal. Wij vragen: We zoeken vrijwilligers die ons hierbij wat extra handjes kunnen bieden om de groeiende klusjes buiten de deur mee te begeleiden. Naast de klusjes buiten de deur zijn we op locatie ook creatief actief. Te denken aan knutselactiviteiten, bloemschikken, koken en bakken. Momenteel is onze dagbesteding open op maandag, dinsdag en donderdag van 9:30 tot 15:30 uur. We zijn op zoek naar vrijwilligers die een dag of dagdeel in de week of per twee weken iets willen betekenen. Als vrijwilliger bij Daelzicht: - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Heb je interesse en ben je enthousiast stuur dan zeker even een bericht. Wij geven graag antwoord op je vragen en nodigen je uit om een kijkje te nemen bij Achterum. Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.

Structureel
Peel en Maas

V170.0420 Ondersteunen bij bewegen?

Daelzicht

Op donderdagochtend van 9.00–11.30 uur wordt er ‘gesport’ door de oudere cliënten (met een verstandelijke beperking) in Panningen. Deze les wordt gegeven door een bewegingsagoog. We zijn ook zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om de bewegingsagoog te ondersteunen. Dit houdt in: meedoen aan “sport” vanuit de stoel, bv hulp bieden bij een cliënt die in een rolstoel zit en niet alleen een bal vast kan houden. De cliënten worden te voet opgehaald op de woonlocatie waar zij wonen. Het zou dan ook fijn zijn als je wil meehelpen om de mensen op te halen en weer thuis te brengen. Het kan ook dat er gevraagd wordt of je de koffie wil verzorgen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V155.0519 Mag ik bij jou op bezoek komen?

Daelzicht

Voor een zelfstandige leuke man van 60 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze man heeft een verstandelijke beperking maar houdt de regie graag in eigen hand. Wij zoeken iemand die enthousiast is en die het gezellig vindt dat deze man zo nu en dan eens op afgesproken tijden bij jou op de koffie komt. Maak jij graag een praatje, woon je in Koningslust of op fietsafstand van Koningslust? Deze cliënt is een goede prater, maar haakt vaak in op zaken die hij hoort van anderen. Daardoor lijkt het of hij van veel dingen wat af weet. Kun jij hierdoor heen prikken en heb jij een luisterend oor voor deze cliënt? Kun jij selectief zijn in het aanbod van eigen verhalen vertellen, en vindt je het praten over koetjes en kalfjes net zo leuk? Dan is de vrijwilligersvacature je op het lijf geschreven! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V186.0321 Gezocht vrijwilliger dagbesteding

Daelzicht

Werkzaamheden: Wij zoeken: Voor dagbesteding locatie Moeëj Gemak zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de cliënten tijdens het uitvoeren van ondergenoemde activiteiten te ondersteunen. Het is de bedoeling dat je met één of meerdere cliënten op pad gaat. Samen de stad in om papier te prikken, te helpen met schilderen of ze te ondersteunen met de taken in de bieb. We gaan graag met jou in overleg welke taken je aanspreken om bij te ondersteunen en te begeleiden. Er is altijd een beroepskracht bij aanwezig. Vooralsnog gaat het om de dinsdag overdag van 10.00 – 16.00 uur. Het gaat om een groep van 7 cliënten. Als de dagbesteding in de toekomst mogelijk uitgebreid wordt, dan is in overleg mogelijk om meer dagen vrijwilligerswerk te komen doen, indien je dit wil. Cliënten van de dagbesteding verrichten diverse activiteiten in de bieb van Venlo zoals: * ondersteuning bij taken in de bieb, waaronder geleende boeken terugzetten, boeken rechtzetten en lichte huishoudelijke klusjes zoals de vaatwasser uitruimen. * in opdracht van Venlo-Partners, folders rondbrengen, in het centrum papier prikken * industriële activiteiten op aanvraag van externen; pizza dozen vouwen, stickers plakken enz. * creatieve activiteiten, pimpen van kleine meubels die verkocht kunnen worden of in opdracht van. Ben jij iemand die handig is met klusjes, schilderen en evt. met een hamer en schroevendraaier overweg kan? Of ben je iemand die het leuk vindt om cliënten te begeleiden in de bieb? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden: Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag. Als vrijwilliger bij Daelzicht: - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature of wil je meer informatie? Laat dan een berichtje achter via de website.

Structureel
Sittard-Geleen

V327.0222 Vrijwilliger dagbesteding gevraagd

Daelzicht

Wij zijn in Sittard voor een woon/dagbesteding locatie op zoek naar een betrokken vrijwilliger die wekelijks op vrijdag van 9.00-16.00 uur wil ondersteunen bij verschillende activiteiten. Deze activiteiten worden door de zorgmedewerkers georganiseerd voor onze (ouder wordende) cliënten met een verstandelijke beperking. De ondersteuning bestaat voornamelijk uit het geven van extra aandacht en het helpen van de cliënten bij de uitvoering van de activiteiten. Activiteiten waaraan je kunt denken zijn: muziek, sport en spel, koken/bakken, knutselen, snoezelen en belevingsgerichte activiteiten. Daarnaast ook 1 op 1 activiteiten zoals een spelletje spelen of een boodschap doen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V220.0922 Muziek verbindt!

Daelzicht

Voor onze gezellige muziek avond op maandag zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Naar deze muziekavond komen 30-35 cliënten met een verstandelijke beperking in verschillende leeftijd. Elk individu beleefd de avond op een andere manieren iedereen functioneert op een ander niveau. Tijdens de avond wordt er gezongen, gedanst en genoten. Wij zoeken iemand die actief en samen met de cliënten deelneemt aan de activiteit. In de pauze wordt er genoten van een kop koffie en ook hier kunnen we je ondersteuning goed gebruiken. "Muzikaliteit is niet noodzakelijk, als je van muziek kunt genieten en plezier uitstraalt, pas je perfect bij ons! Lijkt het je leuk om met een enthousiaste groep mensen muziek te maken, meld je dan aan! Lukt het niet om wekelijks aan te sluiten of de gehele avond bij ons te helpen? Dat is geen enkel probleem. Daar valt altijd wel een oplossing voor te vinden. Tussen 18.30-20.00u komt de hulp echt het meest van pas. De muziekavond ziet er als volgt uit: 18.00-18.15u Opbouwen 18.15-18.30u Inloop cliënten 18.30-19.30u Muziek activiteit 19.30-19.45u Koffie 19.45-20.30u Muziekactiviteit 20.30-21.00u Vertrek cliënten en opruimen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Maasgouw

Chauffeurs voor de E-Taxi voor cliëntvervoer

Daelzicht

Een E-taxi is een elektro-kar: een elektrisch vervoermiddel voor 8 rolstoelen of minder mobiele cliënten. Met de E-taxi haal je cliënten op die op het Daelzicht-terrein in Heel wonen. Je brengt hen naar de dagbesteding bij De Huif, iets verder op in Heel. Je vervoert cliënten met een verstandelijke beperking die minder mobiel zijn of afhankelijk zijn van de rolstoel. Zij gaan met heel veel plezier naar de dagbesteding. Als chauffeur van de E-taxi maak jij dus écht het verschil! Herken jij jezelf? • Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen met een verstandelijke beperking. • Je ziet snel waar hulp nodig is en steekt dan graag een handje uit. • Je bent minimaal 18 jaar. Een rijbewijs is niet nodig. Het is fijn als je ervaring hebt met het besturen van gemotoriseerde voertuigen. • Je ent fysiek in staat om de rolstoel een klein stukje te duwen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.0101.2023 DOL Susteren zoekt jou!!

Daelzicht

Wij zoeken voor een dagcentrum in Susteren meerdere vrijwilligers die op dinsdag, woensdag of donderdag de begeleiding wilt ondersteunen met het diverse activiteiten. Wij zijn een al wat ouder wordend groepje cliënten en houden van gezelligheid. Wij vinden het heel erg leuk om samen uitstapjes te maken, te wandelen of samen iets te bakken. Ook zijn we graag bezig met puzzelen, handenarbeid zoals knutselen, breien of haken. Bij alles wat me maken zit er geen tijdsdruk op. Samen met de begleiding wordt gekeken waar onze wensen en behoeften liggen. Hierop worden de activiteiten voor en/of met ons afgestemd en vorm gegeven. Vaak sluiten ze aan bij het seizoen. Belangrijk is dat we genieten van wat we doen en onder het genot van een kopje koffie stellen we een gezellig praatje zeer op prijs. Kom jij kennismaken met ons? Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Horst aan de Maas

V228.0223 Samen worden we TOP- FIT!

Daelzicht

Ben jij een motivator, een stimulator en houd je van sport dan zijn we echt op zoek naar jou! Wij als dagcentrum in Sevenum hebben iedere woensdag met onze groep cliënten (met een licht verstandelijke beperking) een sportactiviteit. Tijdens de middag biedt een vereniging uit Sevenum hun sport aan. Lichamelijk hebben ze geen beperkingen. Alle deelnemers zijn zelfstandig en kunnen goed aangeven wat ze wel of niet willen. Ons doel is om alle deelnemers meer te laten bewegen door de verschillende beweegactiviteiten. Jij, als stimulator, helpt ons bij de verwezenlijking. Tussen de middag bieden we een gezonde snack aan, die we samen klaar maken. Sportactiviteiten die we nu al doen zijn: Boksen/kickboksen, circuit/fitness oefeningen, badminton, voetbal, tafeltennis, tennis, korfbal, wandelen, darten, sjoelen, koersbal en fitness. We nodigen je van harte uit om eerst eens te komen kijken en proeven of dit is wat je zoekt! De dagbesteding is geopend van 9.00 – 16.00 uur. Uren zijn altijd in overleg. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V258.0422 Samen naar de mediamarkt gaan?

Daelzicht

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, autisme en is gelovig (pinkstergemeente). We zijn op zoek naar iemand die met regelmaat met hem naar de action, mediamarkt, kringloopwinkels of andere winkels zou willen gaan. Ook samen een stukje fietsen of vissen zou hij erg leuk vinden. In verband met gezondheidsproblemen is zijn energielevel is niet zo hoog, maar beweging is voor hem belangrijk. In zijn vrije tijd is meneer veel met het geloof bezig, dit is erg belangrijk voor hem. Zo doet hij graag en veel aan zelfstandige bijbel studie. Daarnaast luistert hij graag muziek en vindt hij het fijn om over alledaagse dingen te praten. Het (wereld)nieuws volgt hij op de voet en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daarin is het belangrijk hem in zijn waarde te laten echter mag je jouw eigen mening wel hem vertellen. Soms is het beter niets te zeggen... hij hecht veel waarde aan wederzijds respect. We zijn op zoek naar iemand die geen dominant karakter heeft en de wensen van de cliënt respecteert, waaronder ook zijn geloof. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de communicatie duidelijk naar hem kunt zijn i.v.m. zijn autisme. Ben jij op een dinsdag, donderdag of zaterdag overdag beschikbaar en zou je iets voor deze meneer willen betekenen? Dan zouden we het leuk vinden als je contact opneemt en kunnen we samen bekijken op welke manier en tijden je iets voor deze meneer zou kunnen en willen betekenen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.1304.2023 Quality moment gezocht!

Daelzicht

Hallo mevrouw! Ben jij die mevrouw met een een goede dosis humor en houdt je net zoals ik van gezelligheid? Dan ben jij die spontane 50+ mevrouw die ik zoek? Misschien kunnen we eens samen kennis maken? Ik woon, met mijn man, in Susteren en heb ambulante begeleiding van Daelzicht. Ik ben moeilijk ter been maar door en met ondersteuning van mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Ik vindt het heel fijn om samen op pad te gaan, samen een terrasje pikken, winkelen en kijken wat op ons pad komt. We kunnen samen overleggen wat we gaan doen. Ik ben wat moeilijk ter been ben maar met behulp van mijn orthopedisch schoeisel en mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Voor het ondernemen van activiteiten is het wel fijn als je in het bezit bent van een auto. Het zou fijn zijn als je één keer per maand op een woensdagochtend of -middag tijd hebt voor mij, je maakt dan al voor mij het verschil. Uiteraard maken we eerst kennis ter oriëntatie en zien we elkaar een paar keer. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan gaan we een leuke tijd tegemoet. Mijn begeleidster zal bij de kennismaking aanwezig zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0805.2023 Breng jij me naar dagbesteding?

Daelzicht

We zoeken meerdere vrijwilligers om een jongeman van 25 jaar van en naar dagbesteding te vervoeren. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en door zijn syndroom kan hij niet met het reguliere vervoer mee waardoor hij nu vaak uit noodzaak op de woonlocatie moet verblijven. Het is een rustige jongen met wie je leuke, oppervlakkige gesprekken kunt voeren. Ben jij zelf ook heel rustig en kun je duidelijkheid (structuur en veiligheid) bieden dan lees even verder. De tijdstippen van het vervoer van ophalen zijn rond 09.00 uur in de ochtend en rond 16.00 uur in de middag. De afstand naar dagbesteding is 7 kilometer. Voor het vervoer kan er gebruik gemaakt worden van een auto van Daelzicht. Omdat het een specifieke zorgvraag is nodigen we je eerst uit voor een oriëntatie gesprek waar we wederzijds informatie uitwisselen en vragen aan elkaar gesteld kunnen worden. Daarnaast is er een uitgebreide kennismaking met de client en krijgen jullie verdere informatie. Mocht blijken dat er na enkele ontmoetingen sprake is van een wederzijdse match dan schrijven we je in als vrijwilliger. Als je nieuwsgierig bent geworden en je wil je voor deze jongen het verschil gaan maken. Reageer dan snel. Deze jongen zijn wereld zal mede door jou worden vergroot! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.23.0806.2023 Jackpot!

Daelzicht

Ben jij mijn Jackpot? Ik ben op zoek naar een maatje die 1 keer per 6 maanden met mij mee wilt gaan naar het casino in Eindhoven. Ik ben een een gezellige man die zelfstandig woont en vind het leuk om samen op pad te gaan, te kletsen en een gokje te wagen. Uiteraard vergoed ik de reiskosten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2006.2023 Dat beetje extra......

Daelzicht

Koningserf 5-6 is een woongroep waar in totaal 9 cliënten wonen in de leeftijd van 52 en 84 jaar. Het is een rustige groep en onze bewoners zijn allemaal ouder wordend. In sommige gevallen is familie niet meer aanwezig of op afstand, daarom zou juist dat beetje extra aandacht een grote meerwaarde voor onze bewoners zijn. De bewoners van Koningserf 5-6 functioneren op een matige tot ernstige verstandelijke beperkt niveau en hebben vaak een bijkomende problematiek zoals het Syndroom van down, autisme of een visuele beperking. Ook kan er sprake zijn van beginnende dementie of diabetes. Wij zij op zoek naar een groepsmaatje, iemand die tijd heeft om een praatje of wandeling te maken, samen te bakken of een spelletje te doen. De bewoners kunnen goed aangeven wat ze fijn vinden om te doen of wat ze juist niet fijn vinden. De contactmomenten en frequentie zijn in overleg met begeleiding. Voorkeur is vrijdag, zaterdag of zondag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.1007.2023 actief groepsmaatje gezocht!

Daelzicht

Voor een leuke groep cliënten van midden tot laag niveau zijn we op zoek naar een enthousiaste actieveling. Onze cliënten zijn in de leeftijd van 23 tot 78 jaar en hebben naast hun verstandelijke beperking soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Om hun dag wat extra positieve impuls te geven zijn we op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de doelgroep en het leuk vind om (individueel) met onze cliënten te gaan fietsen of te wandelen in de omgeving van ons mooie terrein in Koningslust. Overdag gaan onze cliënten naar dagbesteding maar in de avonduren, vrijdagmiddag of in het weekend hebben onze cliënten behoefte aan dat beetje extra! Het team van de woning staat voor je klaar en maakt jou vertrouwd met de cliënten en begeleiden je in het vrijwilliger zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V1.2007.2023 samen naaiwerkjes doen

Daelzicht

Voor een 57 jarige dame woonachtig in Venlo zijn we op zoek naar iemand die handig is met de naaimachine en die het ook leuk vind om dit samen te doen. Ook vindt ze het leuk om zo nu en dan haar werkjes te verkopen op een (handwerk) markt. Verder is deze dame altijd in om samen een rondje door de stand te maken om een boodschap te halen, een gezellig terrasje te pikken of samen naar de bioscoop te gaan. Ook gezelschap op haar eigen appartement onder het genot van een lunch, een kopje koffie of thee vindt ze erg leuk. Deze dame weet wat ze wil en is verder mobiel. Haar voorkeur gaat uit naar een dinsdag want dan heeft ze een vrije dag. Mocht jij dan niet kunnen maar een andere dag wel? Geen enkel probleem, in overleg kunnen we altijd wat anders afspreken. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Horst aan de Maas

V1.2023.1008.2023 Op naar Jong Nederland

Daelzicht

Bezorg jij dit meisjes van bijna 15 jaar een glimlach op haar gezicht omdat ze weer mee kan doen in de maatschappij? Voor een van onze cliënten zijn wij opzoek naar een vervoersvrijwilliger. Dit meisje van bijna 15 jaar oud wil heel graag op de maandagavond deelnemen aan Jong Nederland Horst. Het meisje woont op 't Raayke in Tienray. Ben of ken jij iemand die op maandagavond nog wat ruimte heeft om deze leuke vrijwilligerstaak te doen? Reageer dan snel!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2023.1008.2.2023 blijde gezichten

Daelzicht

Voor een woongroep op het mooie terrein van Savelberg in Koningslust zijn we op zoek naar een groepsvrijwilliger. We zoeken iemand die het leuk vindt om een glimlach op de gezichten van onze cliënten te toveren. Dit kan al door hun een stukje individuele aandacht te geven, een wandeling te maken op het terrein, een bak/kook activiteit te doen of gezellig samen een kopje koffie te drinken. Het zou fijn zijn als je soms ook kunt ondersteunen met een grotere activiteit zoals bijvoorbeeld de kermis op het terrein. Het gaat om een woongroep waar cliënten wonen in de leeftijd van 24-65 jaar. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en zijn van laag niveau. De meeste kunnen niet praten. Een aantal cliënten is mobiel of maakt gebruik van een rollator. De ander maakt gebruik van een rolstoel. Heb jij in de avonduren (dinsdag of woensdag), op vrijdagmiddag of in het weekend nog tijd vrij in je agenda? Kom dan kennis maken met deze leuke en gezellige club cliënten. Ze kijken er naar uit!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2308.2023 Maatje gezocht!

Daelzicht

Voor een mannelijke cliënt van 84 jaar met beginnende dementie zijn we op zoek naar een vrijwilliger/ster die het leuk vindt om in de middag of avond een kopje koffie bij hem te komen drinken en een spelletje te doen. Ook maakt hij graag een wandeling. Binnenshuis loopt meneer met een rollator. Buitenshuis is hij afhankelijk van een rolstoel. Voor meneer is het fijn als er iemand is die hem wat nabijheid biedt bij een zinvolle invulling van zijn dag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0509.2023 optredens, concerten en op stap

Daelzicht

Voor een jongeman van 34 jaar zijn we op zoek naar een maatje die het leuk vindt om in de weekenden samen met hem op stap te gaan. Hij vindt het leuk om een concert of een live optreden te gaan bekijken. Hij is gek op muziek en staat het liefst vooraan bij het podium te shinen. Ook zou hij het leuk vinden als hij een maatje vindt die met hem mee gaat en ook te porren is voor om mee te gaan naar een truckrun of met samen met hem meedoet aan Baarlo Battert of de Venloop. Ben jij 25+ en vindt je het leuk om samen met hem op pad te gaan. Reageer dan snel. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Maatje gezocht voor een 15 jarige jongen

Daelzicht

Voor een jongen van 15 jaar zoeken wij een vrijwilliger. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die alle aandacht voor hem heeft en leuke dingen met hem doet. De cliënt houdt van heel veel verschillende activiteiten. Hij wil vooral activiteiten samendoen. Denk aan wandelen met de hond (en knuffelen met de hond), naar de speeltuin gaan, naar de kinderboerderij gaan. Hij vindt het erg leuk om met de auto rond te toeren. Bij regenweer vindt hij het ook leuk om samen binnen activiteiten te doen. Hij vindt het leuk om loom bandjes te maken, wordt graag voorgelezen, kijkt graag filmpjes op YouTube en vindt muziek maken ook erg leuk. Wij zoeken Iemand die heel duidelijk nee durft te zeggen en sterk in zijn schoenen staat. Duidelijkheid is erg belangrijk voor hem. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger een vaste dag en tijd af zou kunnen spreken met hem, zodat hij iets heeft om naar uit te kijken Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Geef jij duidelijkheid, doe jij wat je belooft, ben jij oprecht en eerlijk, Dan maken wij graag kennis met je!.

Structureel
Peel en Maas

V.1.2010.2023 samen op pad

Daelzicht

Voor een 60 jarige dame met een licht tot matige verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een maatje. Deze dame heeft behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid. Ze is over het algemeen een vrolijk gestemde vrouw en houdt van gezelligheid en huiselijkheid. Als ze goed in haar vel zit dan kan ze wel eens op de praatstoel zitten over onderwerpen die haar op dat moment interesseren We zijn op zoek naar iemand die samen met haar op pad gaat en haar sociale netwerk wat groter maakt. Deze dame vindt het gezellig om samen met je te kletsen, om samen op pad te gaan om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of kleren te gaan kopen. Ze heeft buiten haar verstandelijke beperking ook een lichte vorm van COPD. Toch is het voor haar lastig om te stoppen met roken maar i.v.m. haar gezondheid zit hier wel een beperking op vanuit de groep. Lange afstanden wandelen is voor haar dan ook moeilijk. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1611.2023 verbreed jij mijn netwerk

Daelzicht

Voor een 20 jarige jongeman met een specifieke hulpvraag zijn we op zoek naar een maatje. Deze jongeman vindt het leuk om samen op pad te gaan. Samen winkelen, toeren, wandelen of ergens op een rustige plek een kop koffie te drinken. De cliënt heeft een grote interesse in alles wat met telefoons en computers te maken heeft. Hij praat hier ook veel en graag over. Hij zou het dan ook fijn vinden als jij als maatje hier ook interesse in hebt en je je kunt verplaatsen in zijn belevingswereld. Het is belangrijk dat je als maatje voorspelbaar, geduldig en rustig bent. Teveel vragen stellen is voor deze cliënt niet fijn, stiltes in het bezoek zijn niet erg! Voor deze cliënt is het niet nodig om telkens wat bijzonders of nieuws te verzinnen om te ondernemen. Hij is juist gebaad bij voorspelbaarheid en vaste structuur in wat jullie gaan doen. De begeleiding denkt graag met je mee en helpt je graag met het aanbrengen van deze structuur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.1112.2023 Heb jij een flinke dosis humor?

Daelzicht

Voor een lieve cliënt van 61 jaar met een matig verstandelijke beperking zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger met een gezonde dosis humor. Onze cliënt gaat graag op stap, alleen is zijn eigen netwerk heel klein. Hij zou graag eens zijn dochter en zijn zus bezoeken, ook zou het fijn zijn als iemand met hem kleding gaat kopen en boodschappen gaat doen bij de Jumbo. Onze cliënt lacht, danst en zingt graag en wordt daar heel gelukkig van! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0901.2024 ondersteuning bij activiteiten

Daelzicht

Voor een ouder wordende cliënt met autisme zijn we op zoek naar een maatje. Een vrijwilliger die samen met hem op pad gaat naar bijvoorbeeld de stad, de kerk of samen met hem een lekker stuk gaat fietsen op de side-by-side fiets. Helaas heeft deze meneer door de gevolgen van zijn ouder worden al veel zelfstandigheid moeten inleveren waardoor hij nu op zoek is naar een maatje die hem helpt en ondersteund bij het ondernemen van activiteiten. Ben jij een rustig persoon die aandacht heeft voor het ouder worden van deze cliënt en kun jij je tempo goed aanpassen. Heb jij geregeld een gaatje vrij in je agenda? Dan ben jij wellicht geschikt om deze cliënt te ondersteunen! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1101.2024 samen activiteiten ondernemen

Daelzicht

Voor een 36-jarige dame met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een jonge vrouwelijke vrijwilligster. Iemand die gezellig is en er van houdt om een praatje te maken. Deze dame woont in Panningen, ze kan heel veel dingen zelf organiseren maar is op zoek naar een maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen. Zoals kleding kopen, een terrasje pikken, een kopje koffie drinken, een lekker een hapje te gaan eten of een mooie wandeling (liefst met een hond) te maken. Ze kan prima aangeven wat ze fijn en niet fijn vindt. Het zou fijn zijn als jij als maatje 1 keer per maand of per 2 maanden samen met mij wat kunt ondernemen. Heb jij nog wat ruimte in je agenda, laat dan een berichtje achter. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2601.2024 helpende engel voor d'n Ingel?

Daelzicht

Voor ons buffetrestaurant d'n Ingel op Savelberg (Koningslust) zijn we op zoek naar een helpende engel. Iemand die de cliënten samen met de de begeleiding komt ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffetrestaurant. Op dinsdag, woensdag en donderdag is ons buffetrestaurant geopend voor cliënten en medewerkers. Zij kunnen dan komen genieten van soep, wat drinken, broodjes/wraps en een warme snack. In het buffetrestaurant zijn dagelijks zo'n 5 á 6 cliënten werkzaam. Deze cliënten hebben een bepaalde mate van zelfstandigheid maar hebben zeker aansturing en de begeleiding nodig. Jij als vrijwilliger helpt en ondersteunt onze cliënten bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffet restaurant. Je helpt mee en ondersteund onder andere bij de voorbereidingen voor de lunch, het snijden van groeten, maken van soep, bakken van snacks, uitserveren van soep enz. Op maandag is het buffetrestaurant gesloten maar is er een bakgroepje aanwezig. Ook tijdens deze dag kunnen we nog een helpende hand gebruiken. Ben jij onze helpende engel en wil jij in een gezellig team komen ondersteunen? Reageer dan op deze vacature. Dan maken we snel een afspraak om eens kennis te maken onder het genot van een kop koffie! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.0102.2024 nieuwe kanjers gezocht!

Daelzicht

Heb jij affiniteit met ouderen en zou jij als vrijwilliger aan de slag willen gaan binnen de specialistische ouderenzorg. Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken! Voor onze nieuwe woongroepen op de Tump en op de Berg zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding onze ouder wordende cliënten laten genieten. Laten genieten van de kleine en grote momenten die het leven mooi maken. Vrijheid en geluk van de cliënten staat centraal, van beleven tot deelnemen. Alles behoort tot de mogelijkheden binnen deze woongroepen want een mooie en op de cliënt gerichte dag invulling staat centraal. Heb jij een talent of heb jij een superkracht waar onze cliënten van gaan stralen. We gaan heel graag met je in gesprek en zijn er zeker van dat we een passende vrijwilligerstaak voor je hebben. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Vrijwilliger gezocht voor lunchroom in Heel!

Daelzicht

Sinds een jaar zijn wij gestart met een lunchroom op het terrein van Heel (Taveerne). Voor een aantal cliënten van ons is dit hun dagbesteding. Bij de lunchroom kun je als vrijwilliger van grote meerwaarde zijn door het bieden van o.a. ondersteunende werkzaamheden in de lunchroom/keuken en creatief aan de slag te gaan met onze cliënten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - bereiden van de broodjes - bediening - boodschappen doen - verpakkingsmateriaal voor de broodjes maken/kleuren - kleien, verven, wandelen, sieraden maken. In de toekomst gaan we wellicht ook bakactiviteiten ondernemen. Ben jij deze vrijwilliger die graag op dinsdag samen met ons en onze cliënten deze lunchroom wil laten uitgroeien tot iets moois dan komen wij heel graag met jou in contact. Heb jij ervaring in de Horeca? Dat zou top zijn, maar is zeker geen must, want bij ons telt dat alles geleerd kan worden! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de clienten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. (VOG) Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Peel en Maas

V1.0404.2024 V.I.P chauffeur

Daelzicht

Ben jij die privé chauffeur voor onze toppers? Voor onze jonge mannen (tussen de 15 jaar en 23 jaar) zijn wij op zoek naar iemand die het verschil wil maken in hun vrijheidsbeleving. Veel van onze jongens kunnen niet zelfstandig van A naar B. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat onze V.I.P naar zijn vriendinnetje kan? Wil jij ervoor zorgen dat onze schoolgaande V.I.P'S naar de schooldisco kunnen? Weer een andere V.I.P. wil graag naar de disco voor mensen met een beperking maar kan hier niet komen zonder jou. Beschik jij over natuurlijk overwicht, veel geduld, heb je een geldig rijbewijs en vindt je autorijden tof (auto van Daelzicht is beschikbaar)? Spring dan in de auto en kom snel naar ons toe want wij zoeken jou omdat je zo ontzettend graag dat lichtpuntje voor hen wil zijn! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Sittard-Geleen

Maatje gezocht!!

Daelzicht

Voor een man van 36 jaar oud met een licht verstandelijke beperking en woonachtig in Sittard, zijn wij op zoek naar een rustige vrijwilliger waar hij af en toe iets mee kan gaan ondernemen, zoals met de trein naar Heerlen, naar andere gezellige stad of naar de bioscoop. Hij vindt het fijn als de persoon rustig is, maar wel gezellig kan kletsen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Sittard-Geleen

Houd jij ook van wandelen en winkelen?

Daelzicht

Voor een jonge vrouw van 38 jaar met een licht verstandelijke beperking, woonachtig in Geleen, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster die leuke dingen met haar kan ondernemen, zoals een stukje wandelen, winkelen en een bioscoopje pakken. Het zou fijn zijn als de vrijwilligster een GGZ-achtergrond heeft, maar als jij je goed kan inleven in een ander, is deze vrijwilligersvacature misschien ook wel wat voor jou!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2904.2024 Als een vis in het water.......

Daelzicht

Voel jij je als een vis in het water en vindt je het leuk om onze cliënten te ondersteunen bij hun wekelijkse uurtje waterpret? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Op maandagmiddag gaan cliënten van Daelzicht zwemmen in het zwembad van Panningen. Wij zoeken vrijwilligers die deze activiteit samen met een bewegingsagoog willen begeleiden. Je ondersteunt de cliënten met het omkleden. We zouden het zeer fijn vinden als je hierna samen met de clienten in het water komt zodat ze optimaal kunnen genieten en de aandacht krijgen die ze verdienen tijdens de zwemactiviteit. Na het zwemmen ondersteun je de cliënt met afdrogen en aankleden. Ga je liever niet mee het water in? Ook dan kunnen we je hulp ook goed gebruiken! De activiteit vindt plaats op maandagmiddag van 12:45 uur tot 15 uur in het zwembad van Panningen. Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten

Structureel
Horst aan de Maas

V1.0105.2024 Breng jij mij naar paardrijles

Daelzicht

Gaat van paarden jouw hart ook sneller kloppen en zet jij je graag in voor een ander? Dan is deze vacature wat je zoekt. Wij zijn namelijk op zoek naar een vrijwilliger die deze meid van 14 jaarwekelijks naar de paardrijles kan begeleiden. Want gaan paardrijden, dat zijn haar lievelingsdieren. Deze meid heeft een verstandelijke beperking en kan dus niet zelfstandig gaan. Het is een sociale en gezellige dame al kijkt ze in het begin altijd even de kat uit de boom. Lijkt het je leuk om deze meid te begeleiden naar haar hobby, meld je dan aan bij ons. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas, Venlo

V1.0305.2024 Kan ik u helpen?

Daelzicht

Dag juffrouw, dag meneer, kan ik u helpen? Voor ons winkeltje bij atelier oet de verf zijn we op zoek naar een winkeljuffrouw/winkelmeneer die samen met de cliënten zorg draagt voor de winkel. In het winkeltje worden de gemaakte werken van onze kunstenaars verkocht. Van schilderijen, houten vogelhuisjes tot keramieken. Samen met onze cliënten zorg je ervoor dat het winkeltje er leuk uit ziet, dat de artikelen in de winkel worden gezet, dat ze worden geprijsd en help je samen met de cliënten de klanten die in het winkeltje komen. Tijden kunnen zelf worden ingevuld, alle hulp welkom is! Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten

Structureel
Echt-Susteren

Wie wil er met mij leuke dingen ondernemen?

Daelzicht

Voor een bewoonster van onze locatie in Susteren zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar leuke dingen wil ondernemen, denk hierbij aan ergens een kopje koffie drinken, naar de kermis in Geleen gaan, een dierentuin bezoeken of naar de bioscoop gaan. Ook is mevrouw fan van Ajax en zou het leuk vinden om eens samen een voetbalwedstrijd te bezoeken. Mevrouw is 46 jaar oud en heeft een licht verstandelijk beperking. Mevrouw heeft behoefte aan duidelijkheid. Ze vindt het vooral belangrijk dat de vrijwilliger zich aan afspraken houdt en in is voor een grapje. Ben jij die persoon die onze bewoonster blij wil maken, neem dan snel contact met ons op. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Horst aan de Maas

Sportieve vrijwilliger gezocht!

Daelzicht

Voor een mevrouw woonachtig in Sevenum zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdagochtend samen met haar wil gaan zwemmen in Horst. Na afloop zou ze het leuk vinden om ook nog een kopje koffie te drinken. Naast het zwemmen houdt mevrouw ook van wandelen en zoekt ze een wandelmaatje Mevrouw woont zelfstandig in Sevenum en ontvangt ambulante begeleiding van Daelzicht. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Gezellige vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een bewoonster van een locatie op ons terrein in Heel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar leuke dingen wil ondernemen. Mevrouw is 67 jaar oud en woont samen met 5 andere cliënten op Tulpenhof in Heel. Mevrouw kan goed aangeven wat ze wil en je kunt goed een gesprek met haar voeren. Ze is vrij zelfstandig en loopt met een rollator. Haar hobby's zijn handwerken, breien en ze is verder heel creatief. Ze houdt van gezelligheid en doet ook graag spelletjes. Ze zou het leuk vinden om samen met iemand naar de dierentuin te gaan of te gaan winkelen of ergens te gaan eten. Het is belangrijk voor haar om haar op een rustige manier aan te spreken, ze heeft enige verwerkingstijd nodig. Mevrouw heeft epilepsie, maar met medicatie is dit goed onder controle te houden. Af en toe krijgt ze een absence: ze komt hier zelf uit Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Actieve vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een actieve, zachtaardige en zelfstandige jongeman van 43 jaar, woonachtig in Hof van Heel van Daelzicht, zijn wij op zoek naar gezellige vrijwilliger, waarmee hij leuke dingen kan ondernemen. Hij houdt van vissen, race auto's en gezelligheid. Ook is hij een groot Feyenoord-fan. Verder houdt hij van wandelen en modelbouw. Heb jij toevallig dezelfde interesses en heb je nog een paar uurtjes per maand tijd over, dan zijn wij op zoek naar jou. Je maakt onze bewoner hier heel blij mee! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Roermond

V2.2705.2024 Ga je met me mee op pad?

Daelzicht

Voor een 47 jarige jongeman die woont in Herten zijn we op zoek naar jou! Een maatje die het leuk vindt om er samen eropuit te trekken. Samen naar de bioscoop of een attractiepark of gezellig naar de markt een visje of ijsje eten. Deze jongeman geniet al van het gezellig samenzijn en een dosis humor. Dus ben jij ook sociaal, vriendelijk en lijkt het je leuk om deze jongeman leuke momenten te bezorgen? Neem dan contact met ons op. We stellen je graag aan hem voor. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel

Anderen bekeken ook

's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Schagen, Amsterdam, Rotterdam, Dronten, Deurne, Vlaardingen, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Winterswijk, Barendrecht, Alblasserdam, Deventer, Culemborg, Dalfsen, Staphorst, Breda, Moerdijk, Roosendaal, Goes, Zuidplas, Amersfoort, Boxtel, Venray, Enschede, Doesburg, Sittard-Geleen, Maasdriel, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar, Assen, Diemen, Overbetuwe, Noardeast-Fryslân, Haarlem, Heerenveen, Haarlemmermeer, Ridderkerk, Raalte, Rijssen-Holten, Noordenveld, Roermond

Jurist gezocht!

Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een vereniging voor patiënten en hun naasten. De primaire taak is om mensen met een depressie en hun naasten te ondersteunen, te informeren, onderling contact te faciliteren en hun belangen te behartigen. Onze leden worden door vele vrijwilligers bijgestaan. De Depressie Vereniging is bezig om haar structuur te versterken. We zijn daarom op zoek naar een jurist. Taken Kun jij zorgen dat de activiteiten van de Depressie Vereniging juridisch goed onderbouwd zijn en dat de vereniging haar juridische rechten en plichten nakomt? Kun jij ons pro-actief adviseren en helpen bij de uitvoering ervan? We denken hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de statuten, het opstellen van een goed huishoudelijk reglement, adviseren bij lastige situaties over eventuele juridische risico’s, contracten met externen checken, zorgen dat de vereniging up to date is met huidige of nieuwe wetgeving, etc. Je zult voornamelijk met het bestuur en de landelijke coördinator samenwerken. Waar nodig zul je specifieke coördinatoren bijstaan. We streven naar duo functies om de continuïteit bij de vereniging te garanderen. Of dat er op zijn minst een achtervang is als iemand uitvalt. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligerspositie. De tijdsbesteding zal waarschijnlijk variëren maar gemiddeld ongeveer 1-2u per week. De uurbesteding hangt ook af van de inzet van de vrijwilliger. Wie ben jij? · Je hebt ervaring met juridische vraagstukken, bij voorkeur voor een vrijwilligersorganisatie · Je bent integer en kunt goed afstemmen, schrijven en prioriteren · Je bent bereid om je gedurende langere tijd hieraan te committeren. · Je hebt bij voorkeur ervaring met depressie als lotgenoot of naaste · Je bent zorgvuldig, bent betrouwbaar en flexibel en kunt wanneer gevraagd een VoG overleggen Interesse en informatie Heb je interesse, stuur dan een reactie, je ontvangt dan een mailadres waar je je brief met motivatie en ervaring naartoe kunt sturen. Je werkt als vrijwilliger, je krijgt een vrijwilligerscontract. Kijk ook even op de site van de Depressievereniging!

Structureel
Roermond

V2.0901.2024 ondersteuning bij activiteiten

Daelzicht

Voor een ouder wordende cliënt met autisme zijn we op zoek naar een maatje. Een vrijwilliger die samen met hem op pad gaat naar bijvoorbeeld de stad, de kerk of samen met hem een lekker stuk gaat fietsen op de side-by-side fiets. Helaas heeft deze meneer door de gevolgen van zijn ouder worden al veel zelfstandigheid moeten inleveren waardoor hij nu op zoek is naar een maatje die hem helpt en ondersteund bij het ondernemen van activiteiten. Ben jij een rustig persoon die aandacht heeft voor het ouder worden van deze cliënt en kun jij je tempo goed aanpassen. Heb jij geregeld een gaatje vrij in je agenda? Dan ben jij wellicht geschikt om deze cliënt te ondersteunen! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

Win jij altijd met spelletjes?

Sgl

Speel jij graag spelletjes? Neemt het enthousiasme van je vrienden of familie af als je weer komt vragen om een spelletje met je spelen? En ben je op zoek naar mensen die deze hobby met je delen? Wij zijn Juliette, Pedro en Henk en we zijn echte spelletjes liefhebbers! Wij houden van gezelligheid, maken graag een praatje en spelen in de avond het liefst een potje kaarten. Maar ook UNO, Rummikub of Mens erger je niet staat geregeld bij ons op tafel. Ben jij op zoek naar echte enthousiaste spelletjes fanaten. En kun je tegen je verlies! Dan lees vooral even verder. Vind jij het leuk en heb je 1 of meerdere keren per maand tijd om een spelletje te spelen in de avond? Laat het dan weten. Het kan ook voorkomen dat één van ons de kaarten niet goed kan vasthouden of het pionnetje niet zelf kan verplaatsen. Daarom zoeken we ook een echte teamplayer en iemand die een beetje geduld heeft. Iemand die ziet wanneer hulp nodig is, maar ook rustig afwacht, omdat het pakken van een kaart net ietsje langer duurt. We hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wonen op een woonlocatie van SGL. Voor sommigen kan het een stap zijn om met mensen te werken die soms hulp nodig hebben. Dat begrijpen we. Voordat wij hersenletsel opliepen deden we altijd alles zelf. We zijn dus net zoals jij, alleen kunnen we niet meer alles zelfstandig. Maar dat betekent niet dat we minder gezellig zijn of dat je alle spelletjes makkelijk wint! Kijk maar uit, want wij zijn best competitief! Het betreft vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Marieke, Nadine, Jos of Sibran en zijn wij gewoon Juliette, Pedro en Henk 😉. Wil jij gezellig spelletjes met ons spelen? Laat ons dan iets weten. *Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Zo kom je in aanmerking voor een vergoeding en heb je recht op een attentieregeling. Daarnaast kom je terecht in een leuke werkomgeving. Mensen met hersenletsel Misschien kun je je niet direct een voorstelling maken van mensen met hersenletsel. Dat begrijpen wij. Het zijn mensen zoals jij en ik. Het kan namelijk iedereen overkomen. Door een ongeluk of ziekte zoals een herseninfarct kun je schade aan je hersenen oplopen. Wij noemen dat niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn vaak groot zoals een (gedeeltelijke) verlamming, een karakterverandering, snel overprikkeld, slecht geheugen, niet meer (goed) kunnen praten en nog veel meer. Dit heeft veel impact, niet alleen op de mensen die het overkomt maar ook op hun naasten. Sommige mensen kunnen niet meer werken of zelfs niet meer thuis wonen. SGL biedt specialistische zorg en ondersteuning thuis, in activiteitencentra en op woonbegeleidingscentra en verschillende diensten om cliënten met NAH en naasten verder te helpen. Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en daardoor onmisbaar binnen SGL. Wil jij iets voor anderen betekenen? Zie je ergens mogelijkheden waar we jouw kwaliteiten kunnen inzetten? Ga dan zeker het gesprek met ons aan. Wij geven jou de juiste bagage om onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te kunnen ondersteunen. En natuurlijk mag jij bij SGL zelf bepalen of je af en toe vrijwilligerswerk wilt komen doen of wekelijks. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en kunt een vergoeding krijgen. SGL denkt met je mee in mogelijkheden en maakt afspraken in goed overleg, zodat onze cliënten en medewerkers weten wanneer ze op je kunnen rekenen.

Structureel
Roermond

Kijk jij graag films en series?

Sgl

Ben jij niet weg te slaan bij de tv. Ken jij alle nieuwe films en series en betrap je je soms om 2 uur ‘s nachts dat je nog steeds achter de tv zit! Wij zijn Ramdy, Nina, Jos, Joep, Pedro, Angele, Jeroen en Henk. En wij zijn wel iets minder verslaafd, maar houden van goede films en series en zijn op zoek naar iemand die graag filmavonden wil organiseren. Bij ons op locatie of op een andere locatie. Wij houden ervan om verrast te worden. Dus ken jij je klassiekers of alle Blockbusters? Laat het ons weten? Wij kunnen niet wachten! We kijken ze als ze echt goed zijn ook soms 2 keer. Gewoon omdat het kan! Wil je met ons meekijken? En vind je het niet erg als we tijdens een film keihard in de lach schieten! Of een traantje wegpinken als het te romantisch of verdrietig wordt? En zou je ons ook nog willen helpen door soms iets te drinken te halen? Lees van vooral verder! Het kan wel zijn dat we soms slecht verstaanbaar zijn of niet op het puntje van onze stoel zitten. We hebben namelijk allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wonen op een woonlocatie van SGL. Een aantal van ons zijn afhankelijk van een rolstoel. Voor sommigen kan het een stap zijn om met mensen te werken die soms hulp nodig hebben. Dat begrijpen we. Voordat wij hersenletsel opliepen deden we altijd alles zelf. We zijn dus net zoals jij, alleen kunnen we niet meer alles zelfstandig. Maar dat betekent niet dat we minder gezellig zijn. Het betreft vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Theo, Pascal, Carlijn of Ibram en zijn wij gewoon Ramdy, Nina, Jos, Joep, Pedro, Angele, Jeroen, Henk en Pedro ????. Heb jij zin om gezellig met ons films of series te kijken? Laat ons dan iets weten. *Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Zo kom je in aanmerking voor een vergoeding en heb je recht op een attentieregeling. Daarnaast kom je terecht in een leuke werkomgeving. Mensen met hersenletsel Misschien kun je je niet direct een voorstelling maken van mensen met hersenletsel. Dat begrijpen wij. Het zijn mensen zoals jij en ik. Het kan namelijk iedereen overkomen. Door een ongeluk of ziekte zoals een herseninfarct kun je schade aan je hersenen oplopen. Wij noemen dat niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn vaak groot zoals een (gedeeltelijke) verlamming, een karakterverandering, snel overprikkeld, slecht geheugen, niet meer (goed) kunnen praten en nog veel meer. Dit heeft veel impact, niet alleen op de mensen die het overkomt maar ook op hun naasten. Sommige mensen kunnen niet meer werken of zelfs niet meer thuis wonen. SGL biedt specialistische zorg en ondersteuning thuis, in activiteitencentra en op woonbegeleidingscentra en verschillende diensten om cliënten met NAH en naasten verder te helpen. Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en daardoor onmisbaar binnen SGL. Wil jij iets voor anderen betekenen? Zie je ergens mogelijkheden waar we jouw kwaliteiten kunnen inzetten? Ga dan zeker het gesprek met ons aan. Wij geven jou de juiste bagage om onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te kunnen ondersteunen. En natuurlijk mag jij bij SGL zelf bepalen of je af en toe vrijwilligerswerk wilt komen doen of wekelijks. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en kunt een vergoeding krijgen. SGL denkt met je mee in mogelijkheden en maakt afspraken in goed overleg, zodat onze cliënten en medewerkers weten wanneer ze op je kunnen rekenen.

Structureel
Roermond, Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen, Landgraaf

Slachtoffer wil hulp bij verwerking

Slachtofferhulp Nederland

Wat is jouw rol? Als vrijwilliger bij de algemene dienstverlening van Slachtofferhulp Nederland ga je op bezoek bij mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt. Mensen hebben behoefte aan een luisterend oor. Ze willen graag vertellen wat de woninginbraak, overval of verkeersongeval met hen gedaan heeft. Samen met het slachtoffer bekijk je wat er nu nodig is om bijvoorbeeld met de emoties op te gaan. Zo vinden het slachtoffers het fijn om te weten wat hen te wachten staat bij bijvoorbeeld het doen van aangifte. Ook help je met het invullen van formulieren. Als slachtoffers veel complexe (juridische) problemen hebben dan verwijs je door naar collegae van de juridische ondersteuning of naar een andere instantie. Profiel • Functioneert minimaal op mbo niveau • Neem verantwoordelijkheid voor je werk • Goed kunnen luisteren • Maatwerk kunnen bieden • Open leerhouding • Gericht op samenwerken • Ben minimaal 4 uur per week beschikbaar Wat hebben we te bieden? • Een betrokken en plezierig team van vrijwilligers en betaalde medewerkers die elkaar versterken. Aangestuurd door een teamleider • Meerdaagse professionele instroomtraining • Toegesneden inwerkprogramma • Diverse doelgroep • Je kan van grote betekenis zijn waardoor zelf als mens groeit • Vrijheid in het plannen van je werk • Ervaring, kennis en kunde kunnen inzetten Heb je nog vragen stuur ons dan gerust een bericht.

Structureel
Leudal

Vrijwilliger fitness gehandicapten

PSW Vrije Tijd

PSW Vrije Tijd biedt fitness aan voor mensen met een verstandelijke handicap, samen met een professionele instructeur verzorg je de oefeningen Samen met de instructeur verzorg je de fitnessactiviteit. De activiteit vindt plaats in een ruimte, van Baexheimerhof, waar alle apparatuur aanwezig is om goed te kunnen fitnessen. Onze cliënten kunnen deze niet zelf instellen en hebben ook hulp nodig bij de uitvoering (controle). Het is een klein groepje, max 10 personen. Bewegen is het doel van deze activiteit. De activiteit is op maandag en/of donderdagavond, van ongeveer 18.30 uur tot max. 20.30 uur. Je kunt ook ervoor kiezen om 1 avond in de week te komen. Affiniteit met mensen met een beperking zou fijn zijn. Dus vindt je het leuk om mensen te enthousiasmeren en er samen een gezellige avond van te maken, reageer dan

Structureel
Jongeren
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Roermond

Kom jij een uurtje met ons wandelen/ fietsen?

Sgl

Wandel of fiets jij graag? Of ben je een sportfanaat die gewoon heel sportief is en allerlei sporten leuk vindt? En heb je 1x in de week tijd vrij voor anderen? Wij zijn op zoek naar een sportieveling die 1x per week 1 uurtje een sportieve activiteit met ons wil ondernemen. Wie zijn wij? Wij zijn sportievelingen die wonen op een woonlocatie van SGL. Want wij hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Misschien weet je niet direct wat NAH is. Dat begrijpen wij, want wij zijn misschien wel een beetje een bijzondere sportgroep. We kunnen namelijk niet meer zelfstandig sporten, maar dat betekent niet dat we gewoon achter de geraniums gaan zitten! Woon jij in of in de omgeving van Roermond. Denk jij weleens, hé ik heb best een uurtje in de week vrij om met mensen te gaan sporten? En durf jij de uitdaging aan om een sportactiviteit te zoeken die mensen met een beperking ook kunnen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Of twijfel je nog een beetje of dit wel bij je past? Lees dan toch even verder. Want weet je, jij kent ons nog niet en wij kennen jou niet. Dus laten we elkaar eerst beter leren kennen. Dan vertel jij waar je goed in bent en vertellen wij wat wij wel en niet kunnen. Mocht je daarna denken dit is het toch niet. Dan is dat helemaal niet erg. No hard feelings. Maar denk je daarna, wow wat een sportieve groep mensen? Dan maken we er samen iets moois van! Het betreft trouwens vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Eva, Fatima, Iwona of Bram en zijn wij gewoon Marc, Paul en Nina 😉. *Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Je kunt recht hebben op een vergoeding. Je komt terecht in een leuke werkomgeving en je hebt recht op een attentieregeling.

Structureel
Roermond

Kom gezellig met ons mee op stap!

Sgl

Ga jij graag de stad in? Lekker op een terrasje zitten of met dit koude weer in een gezellige lunchroom in Roermond? En lijkt het je gezellig om dit 1x per week samen met ons te doen? Wij, enkele bewoners van het Woonbegeleidingscentrum in Roermond zijn op zoek naar vrijwilligers. Wij houden van gezelligheid, maken graag een praatje en houden van ‘erop uitgaan’. En al zeggen we het zelf, we hebben best wel humor! Vind jij het leuk en heb je 1x in de week tijd om samen met ons de stad in te gaan? Wij kunnen dit helaas niet zelfstandig. Wij hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wonen op een woonlocatie van SGL. Voor sommigen kan het een stap zijn om met mensen te werken die soms hulp nodig hebben. Dat begrijpen we. Voordat wij hersenletsel opliepen deden we ook alles zelf. We zijn dus net zoals jij, alleen kunnen we niet meer zelfstandig naar een lunchroom of even naar de stad. Maar dat vinden we wel heel erg leuk! Het betreft vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Eva, Fatima, Iwona of Bram en zijn wij gewoon Camiel, Maria en Ester 😉. Wil jij ons hierbij helpen? Zodat we gezellig samen naar de stad kunnen in Roermond? Laat ons dan iets weten. Je moet wel van een praatje houden en tegen een grapje kunnen ;-) *Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Je kunt recht hebben op een vergoeding. Je komt terecht in een leuke werkomgeving en je hebt recht op een attentieregeling.

Structureel
Roermond

Is de Roermondse binnenstad bekend terrein?

Sgl

Heeft de Roermondse binnenstad geen geheimen voor jou? Ga jij graag naar de stad in Roermond of gezellig naar de markt? Hou je van winkelen, wandelen door de stad of heerlijk op een terrasje zitten? En lijkt het je gezellig om dit samen met ons te doen? Want dan zijn wij, Pedro, Nina, Jeroen, Theo, Joep, Peter, Angele, Jos, Randy en Juliette zijn op zoek naar jou! Wij houden van gezelligheid, maken graag een praatje en houden van ‘erop uitgaan’. We zijn nieuw in Roermond en willen graag de stad leren kennen. Vind jij het leuk en heb je 1 of meerdere keren in de week tijd om samen met één of 2 van ons samen de stad in te gaan? Laat het dan weten. Wij kunnen dit helaas niet zelfstandig. Wij hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wonen op een woonlocatie van SGL. Een aantal van ons hebben ook hulp nodig, omdat ze in een rolstoel zitten. Voor sommigen kan het een stap zijn om met mensen te werken die soms hulp nodig hebben. Dat begrijpen we. Voordat wij hersenletsel opliepen deden we ook alles zelf. We zijn dus net zoals jij, alleen kunnen we niet meer zelfstandig naar een lunchroom of even naar de stad. Maar dat vinden we wel heel erg leuk! We zijn eigenlijk best wel een gezellig groepje, al zeggen we het zelf. En we praten graag. Het betreft vrijwilligerswerk. Wij staan bij SGL voor gelijkwaardigheid. Iedereen is gelijk in waarde. Ze mogen jou dan wel vrijwilliger* noemen. Maar voor ons ben je gewoon Eva, Fatima, Iwona of Bram en zijn wij gewoon Pedro, Nina, Jeroen, Theo, Joep, Peter, Angele, Jos, Randy en Juliette 😉. Wil jij ons hierbij helpen? Zodat we gezellig samen naar de stad kunnen in Roermond? Laat ons dan iets weten. *Als vrijwilliger bij SGL heb je recht op verschillende regelingen. Zo kom je in aanmerking voor een vergoeding en heb je recht op een attentieregeling. Daarnaast kom je terecht in een leuke werkomgeving. Mensen met hersenletsel Misschien kun je je niet direct een voorstelling maken van mensen met hersenletsel. Dat begrijpen wij. Het zijn mensen zoals jij en ik. Het kan namelijk iedereen overkomen. Door een ongeluk of ziekte zoals een herseninfarct kun je schade aan je hersenen oplopen. Wij noemen dat niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn vaak groot zoals een (gedeeltelijke) verlamming, een karakterverandering, snel overprikkeld, slecht geheugen, niet meer (goed) kunnen praten en nog veel meer. Dit heeft veel impact, niet alleen op de mensen die het overkomt maar ook op hun naasten. Sommige mensen kunnen niet meer werken of zelfs niet meer thuis wonen. SGL biedt specialistische zorg en ondersteuning thuis, in activiteitencentra en op woonbegeleidingscentra en verschillende diensten om cliënten met NAH en naasten verder te helpen. Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en daardoor onmisbaar binnen SGL. Wil jij iets voor anderen betekenen? Zie je ergens mogelijkheden waar we jouw kwaliteiten kunnen inzetten? Ga dan zeker het gesprek met ons aan. Wij geven jou de juiste bagage om onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te kunnen ondersteunen. En natuurlijk mag jij bij SGL zelf bepalen of je af en toe vrijwilligerswerk wilt komen doen of wekelijks. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en kunt een vergoeding krijgen. SGL denkt met je mee in mogelijkheden en maakt afspraken in goed overleg, zodat onze cliënten en medewerkers weten wanneer ze op je kunnen rekenen.

Structureel