csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Maatje, samen hobby's en sport beoefenen

ONS welzijn is op zoek naar een maatje voor onderstaande persoon: Ik ben een man van bijna 51 jaar. Ik ben gescheiden en heb 2 kinderen (12 en 14 jaar). Ik woon nu al zo'n 17 jaar in Oss. Ik werk als softwareontwikkelaar in de hightech industrie (voor bedrijven als ASML en Philips). Mijn hobby's zijn computers programmeren, astronomie/astrofotografie (foto's maken van sterren en planeten), fotograferen (architectuur en landschap fotografie), lezen (genre: spanning en avontuur) of een goede actie of sciencefictionfilm kijken op tv. Daarnaast ga ik ook graag naar het theatervoorstelling of naar de bioscoop (filmgenre: actie of sciencefiction). Ik ben ook graag sportief bezig, ik hou van zwemmen, wandelen en fietsen. Hardlopen vind ik ook leuk, maar vanwege een knieblessure kan ik dat maar beperkt. Ik ben lid van een zwemvereniging waar ik zo'n 1 a 2 keer per week probeer te sporten. Ik ben op zoek naar een persoon tussen de 43 en 51 jaar die ook interesse heeft in techniek en houd van sportief bezig zijn. Iemand met wie ik samen mijn hobby's en sporten kan uitoefenen en zo samen leuke herinneringen maken. Mijn beschikbaarheid is een paar avonden door de week en om de week in het weekend omdat ik mijn kinderen op de overige momenten bij mij thuis heb. Heb jij interesse om kennis te maken? Neem dan contact op met ONS welzijn en we plannen een kennismakingsgesprek.

Lees meer

structureel

Oss

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

ONS welzijn is op zoek naar een maatje voor onderstaande persoon:

Ik ben een man van bijna 51 jaar. Ik ben gescheiden en heb 2 kinderen (12 en 14 jaar). Ik woon nu al zo'n 17 jaar in Oss.
Ik werk als softwareontwikkelaar in de hightech industrie (voor bedrijven als ASML en Philips).
Mijn hobby's zijn computers programmeren, astronomie/astrofotografie (foto's maken van sterren en planeten), fotograferen (architectuur en landschap fotografie), lezen (genre: spanning en avontuur) of een goede actie of sciencefictionfilm kijken op tv. Daarnaast ga ik ook graag naar het theatervoorstelling of naar de bioscoop (filmgenre: actie of sciencefiction).
Ik ben ook graag sportief bezig, ik hou van zwemmen, wandelen en fietsen. Hardlopen vind ik ook leuk, maar vanwege een knieblessure kan ik dat maar beperkt.
Ik ben lid van een zwemvereniging waar ik zo'n 1 a 2 keer per week probeer te sporten.

Ik ben op zoek naar een persoon tussen de 43 en 51 jaar die ook interesse heeft in techniek en houd van sportief bezig zijn. Iemand met wie ik samen mijn hobby's en sporten kan uitoefenen en zo samen leuke herinneringen maken. Mijn beschikbaarheid is een paar avonden door de week en om de week in het weekend omdat ik mijn kinderen op de overige momenten bij mij thuis heb.

Heb jij interesse om kennis te maken? Neem dan contact op met ONS welzijn en we plannen een kennismakingsgesprek.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Oss

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van ONS Welzijn

Maashorst

Houd jij van kunst, muziek, kunst en musea?

ONS Welzijn

Ik ben een vrouw van 61 jaar en ben gek op muziek, schilderen. wandelen, film musea en kunst. Zelf doe ik op de dinsdagen en vrijdagen vrijwilligerswerk binnen Ceramiek. Daar geniet ik enorm van. Ik ben op zoek naar een gelijkgestemd iemand die samen met mij cultuur wilt opsnuiven. In het begin vind ik het een uitdaging om gewend te raken aan nieuwe mensen, maar als ik eenmaal die drempel over ben, weet ik zeker dat we een leuke tijd samen kunnen beleven. Ik rook niet en er zijn ook geen huisdieren aanwezig. Lijkt het jou leuk om met mij op pad te gaan, hoor ik dit graag van jou.

Structureel
Meierijstad

Gezelschap, een boodschapje, wandelen/fietsen

ONS Welzijn

Een grote diversiteit aan vragen: samen wandelen of fietsen (mensen in de rolstoel of met dementie), gezelschap, een spelletje of samen een boodschapje doen. Dit en nog vele andere vragen van Veghelse burgers staan er open. Kijk voor al onze vragen op website: voormekaaronswelzijn - filter bij Regio op Veghel (of kerkdorpen Erp, Keldonk, Boerdonk, Eerde of Zijtaart) en zie welke vraag er bij jou past! Als je contact opneemt, maken we vanuit het Vrijwilligerspunt met je kennis en stellen we je voor aan degene die de hulp vraagt! Je kunt ook vrijblijvend mailen naar: [email protected]

Structureel
Bernheze

Gezelschapsmaatje gezocht/ zappen

ONS Welzijn

Mevrouw van 72 jaar uit Heeswijk-Dinther zoekt een gezelschapsmaatje die af en toe langs wil komen om te kletsen en/ om eventueel te wandelen. Mw haar hobby is wandelen en ondertussen te zappen (dat is zwerfafval opruimen) en zou het leuk vinden als iemand deze hobby deelt, maar hoeft niet perse. Mw vindt het ook leuk om af en toe naar een tuincentrum te gaan, want haar tweede passie is de tuin. Zou het fijn vinden om dit dan samen te gaan doen. Spreekt dit je aan dan graag reageren op deze vacature en gaan we kennismaken.

Structureel
Oss

Samen erop uit? Vrouw van 48 zoekt maatje (v)

ONS Welzijn

Voor een vrouw van 48 jaar wonende in Oss in de wijk Ussen is ONS welzijn op zoek naar een maatje (vrouw) om samen met haar een keer de deur uit te gaan. Helaas heeft zij geen auto maar is altijd bereid om de kosten voor de benzine te betalen als zij een keer weggaat. Het lukt haar niet om te fietsen. Het lijkt haar leuk om een keer de stad in te gaan, ergens een kopje koffie te drinken en gezellig een praatje te maken. Haar hobby's zijn diamond painting en zij is een hondenliefhebster. Ook houdt zij van vogels. Zij zoekt een gezellig vrouw rond 50 jaar, met humor en iemand die een beetje spontaan is. Heb jij een momentje in de maand tijd om samen wat leuks te doen? Reageer dan op deze oproep.

Structureel
Oss

Maatje/koffie drinken/boodschap doen

ONS Welzijn

ONS welzijn krijgt uit de wijk Ussen in Oss regelmatig vragen van bewoners die: - een vrijwilliger zoeken die samen of met hen de boodschappen kan/wil doen - het leuk vinden dat er een vrijwilliger een kopje koffie komt drinken en een praatje komt maken - samen met een maatje de deur uit wil of een stukje wil wandelen Dit zijn een paar voorbeelden van vragen uit de wijk. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, samen kunnen we kijken waar jou talenten en voorkeuren liggen. Wil jij ook iets betekenen voor een ander en kun jij een uurtje in de week vrijmaken? Neem dan contact op met mij en we plannen snel een kennismakingsgesprek. Ik hoop je snel te spreken, groet Jacqueline ONS welzijn

Structureel
Oss

Maatje (man) gezocht voor vrouw van 48

ONS Welzijn

Hallo, ik ben een vrouw van 48 jaar en ik ben een ondernemend type, werkzaam bij IBN en zoek een maatje (mag ook iemand zijn met een beperking wel liefst zelfstandig wonend) om leuke dingen mee te ondernemen, liefst uit Oss en/of omgeving van Oss. Mijn hobby’s zijn winkelen, sauna bezoeken, wandelen, fietsen, uit eten gaan, in Nederland op vakantie gaan. Ik heb een hondje dus hoop dat jij ook een dierenliefhebber bent? Ook kan ik genieten van een avondje thuis op de bank tv kijken. Ik ben positief ingesteld en praat gemakkelijk. Liefst iemand die niet rookt. Helaas heb ik zelf geen rijbewijs en auto. Wil jij een keer kennismaken, reageer dan op deze oproep!

Structureel

Anderen bekeken ook

Oss

Maatje/koffie drinken/boodschap doen

ONS Welzijn

ONS welzijn krijgt uit de wijk Ussen in Oss regelmatig vragen van bewoners die: - een vrijwilliger zoeken die samen of met hen de boodschappen kan/wil doen - het leuk vinden dat er een vrijwilliger een kopje koffie komt drinken en een praatje komt maken - samen met een maatje de deur uit wil of een stukje wil wandelen Dit zijn een paar voorbeelden van vragen uit de wijk. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, samen kunnen we kijken waar jou talenten en voorkeuren liggen. Wil jij ook iets betekenen voor een ander en kun jij een uurtje in de week vrijmaken? Neem dan contact op met mij en we plannen snel een kennismakingsgesprek. Ik hoop je snel te spreken, groet Jacqueline ONS welzijn

Structureel
Maashorst, Oss, Tilburg

MENTORSCHAP VERRIJKT JE WERELD

Stichting Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Corine is dat zeker. Zij is 35 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Valerie. Als mentor is Valerie de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Corine. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze samen muziek, doen spelletjes en voeren ze gesprek over verschillende onderwerpen. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes over passende dagbesteding, wel of niet opereren etc. Ook zorgt Valerie door overleg met de zorgverleners van Corine dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Corine betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Valerie vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Valerie is een van de 150 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Corine zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!

Structureel
Oss

Samen erop uit? Vrouw van 48 zoekt maatje (v)

ONS Welzijn

Voor een vrouw van 48 jaar wonende in Oss in de wijk Ussen is ONS welzijn op zoek naar een maatje (vrouw) om samen met haar een keer de deur uit te gaan. Helaas heeft zij geen auto maar is altijd bereid om de kosten voor de benzine te betalen als zij een keer weggaat. Het lukt haar niet om te fietsen. Het lijkt haar leuk om een keer de stad in te gaan, ergens een kopje koffie te drinken en gezellig een praatje te maken. Haar hobby's zijn diamond painting en zij is een hondenliefhebster. Ook houdt zij van vogels. Zij zoekt een gezellig vrouw rond 50 jaar, met humor en iemand die een beetje spontaan is. Heb jij een momentje in de maand tijd om samen wat leuks te doen? Reageer dan op deze oproep.

Structureel
's-Hertogenbosch, Meierijstad, Maashorst, Oss, Boxtel, Waalwijk, Heusden, Sint-Michielsgestel, Vught

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Geef jij een cadeau voor het leven? Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Stuur dan een bericht!

Structureel
's-Hertogenbosch, Boxtel, Oss

Maatje Jeugdsupport

Humanitas 's-Hertogenbosch

Bij Jeugdsupport zoeken we leuke maatjes voor jongeren! Dus wil je iets betekenen voor een ander, lijkt het je leuk om wekelijks op pad te gaan met een jongere en wil je ook van hem/haar leren, laat het ons dan weten! De Jeugdsupport- jongeren zijn tussen 12-25 jaar en hebben vaak al heel wat meegemaakt in hun leven. Ze hebben hulpverlening gehad of krijgen nog steeds begeleiding. Door het doen van leuke dingen met een maatje krijgen ze weer meer vertrouwen en kunnen ze hun netwerk vergroten. We kijken bij het matchen van een jongere en een vrijwilliger ook echt of er een klik is. Je wordt voor een jaar gekoppeld en krijgt naast trainingen en intervisies ook individuele begeleiding.

Structureel
Jongeren
Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Boxtel, Loon op Zand, Oss

Word jij onze nieuwe regiocoördinator?

Depressie Vereniging

De Depressievereniging brengt mensen bij elkaar die een depressie hebben (meegemaakt). We noemen dit ‘lotgenoten’, we bieden aan lotgenoten de mogelijkheid tot het onderling delen van ervaringen. Dit gebeurt onder andere in de 60 supportgroepen in heel Nederland. Hierbij komen mensen ééns per maand bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe zij met hun depressie in het dagelijks leven omgaan. Alles wat te maken heeft met depressie is in deze groepen bespreekbaar. De groepen worden begeleid door 2 gespreksbegeleiders die zelf ook bekend zijn met depressie. Aangezien de vereniging groeit zoeken we nieuwe regiocoördinatoren voor diverse provincies. Als regiocoördinator help je met het coördineren van de regionale supportgroepen en geef je begeleiding aan de gespreksbegeleiders van jouw regio. Jouw ervaring en achtergrond zijn daarbij enorm waardevol om het contact tussen de lotgenoten in jouw regio te stimuleren.  Wat ga je doen? De regiocoördinator is een belangrijke schakel bij het organiseren van onze supportgroepen. Je bent een dynamisch aanspreek- en scharnierpunt tussen het landelijk secretariaat, welke de aanmeldingen van nieuwe leden verwerkt, en de lokale gespreksbegeleiders die de plaatsing van de leden verzorgen. Het werk kun je van huis uit doen. -Je zet nieuwe aanmeldingen, die je krijgt vanuit het secretariaat, door naar de juiste gespreksbegeleiders. -Je bent betrokken bij de selectie en inwerken van nieuwe gespreksbegeleiders in je regio. -Je verzorgt 4x per jaar een digitale intervisie voor de gespreksbegeleiders. -Waar nodig zoek je mee naar een nieuwe locatie en steekt energie in de werving van lotgenoten middels persberichten wanneer er een nieuwe groep wordt opgericht. -Je houdt ‘de vinger aan de pols’ bij het opstarten van nieuwe groepen. -Wanneer nodig ben je een gespreks- en sparpartner van de begeleiders. -Je houdt zicht op het wel en wee en volume van de groepen -Je neemt deel aan het landelijk regiocoördinatoren-overleg -je neemt deel aan intervisie met collega-regiocoördinatoren. Wat heb je nodig? Je hebt ervaring met depressie, zelf of in je nabije omgeving, en die waardevolle kennis zet je in om anderen te ondersteunen. Het is uiteraard een pre als je ervaring hebt met supportgroepen, bijvoorbeeld als deelnemer of als begeleider. Je woont bij voorkeur in de regio waarvoor je je aanmeldt en hebt ongeveer 4 tot 6 uur per week beschikbaar (die kan je zelf indelen). Daarnaast durf je zelfstandig beslissingen te nemen die passen in de lijn van het beleid van de Depressievereniging. Je kunt mensen op een coachende manier ondersteunen en durft ze aan te spreken en feedback te geven waar nodig. Het is fijn als je enige digitale vaardigheden hebt om in het administratiesysteem te kunnen werken en online meetings te kunnen beleggen via Teams. Wat biedt de Depressie Vereniging? Als regiocoördinator word je onderdeel van een maatschappelijk-relevante én levendige community van 1200 leden en 200 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich allemaal in om de kwaliteit van het leven van mensen met depressie te verbeteren. Als regio-coördinator kun je terugvallen op het landelijk bureau van de vereniging. Je krijgt ondersteuning waar nodig en kan deelnemen aan bijeenkomsten die door de vereniging georganiseerd worden. Je wordt lid van de vereniging en kan gratis deelnemen aan trainingen van PGO support. Je hebt middels whats app en mail contact met de andere regio-coördinatoren en het bestuur. Op dit moment zoeken we een regiocoördinator voor de regio Noord-Brabant.

Structureel
Bernheze

Gezelschapsmaatje gezocht/ zappen

ONS Welzijn

Mevrouw van 72 jaar uit Heeswijk-Dinther zoekt een gezelschapsmaatje die af en toe langs wil komen om te kletsen en/ om eventueel te wandelen. Mw haar hobby is wandelen en ondertussen te zappen (dat is zwerfafval opruimen) en zou het leuk vinden als iemand deze hobby deelt, maar hoeft niet perse. Mw vindt het ook leuk om af en toe naar een tuincentrum te gaan, want haar tweede passie is de tuin. Zou het fijn vinden om dit dan samen te gaan doen. Spreekt dit je aan dan graag reageren op deze vacature en gaan we kennismaken.

Structureel
Maasdriel, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Best, Meierijstad, Gemert-Bakel, Maashorst, Oss, Woudenberg, Wageningen, Veenendaal, Scherpenzeel, Rhenen, Renswoude, Ede, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Medewerker Verkoper

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als verkoper speel je een rol in het uitbouwen en onderhouden van klantrelaties. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse? nl

Structureel