csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Pony Rescue Stable zoekt Bestuursleden

Wil jij je graag inzetten voor een veilige oude dag voor tientallen dieren? Kom dan in het bestuur van de Pony Rescue Stable in Heerewaarden! Ik ken weinig dierenvrienden die álles opofferen om afgedankte dieren een veilige toekomst te bieden. Rob is zo'n mens. Hij steekt al zijn geld en vrije uren in de verzorging van tientallen pony's en geitjes. Over de afgelopen jaren heeft hij veel dieren kunnen redden van een enkeltje slachthuis: zij genieten nu van een veilig pensioen op deze bijzondere plek. Omdat deze verantwoordelijkheid steeds groter groeit, is het de hoogste tijd voor de oprichting van een stichting. Daarom zijn we op zoek naar vervulling van enkele bestuursfuncties, waaronder die van secretaris en penningmeester. Heb jij ervaring met het aanvragen van vergunningen, fondsen, organisatie of uitzoekwerk, of lijkt zo'n rol jou op het lijf geschreven en doe je graag die ervaring op? Als jij de dieren en ons hierin kunt helpen, neem dan contact op met Bianca voor meer informatie via app of telefoon: [telefoonnummer verborgen]. We hopen je snel kennis te laten maken met de bijzondere bewoners van de Pony Rescue Stable!

Lees meer

structureel

Maasdriel

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie

Beschrijving

Wil jij je graag inzetten voor een veilige oude dag voor tientallen dieren?
Kom dan in het bestuur van de Pony Rescue Stable in Heerewaarden!

Ik ken weinig dierenvrienden die álles opofferen om afgedankte dieren een veilige toekomst te bieden. Rob is zo'n mens. Hij steekt al zijn geld en vrije uren in de verzorging van tientallen pony's en geitjes. Over de afgelopen jaren heeft hij veel dieren kunnen redden van een enkeltje slachthuis: zij genieten nu van een veilig pensioen op deze bijzondere plek. Omdat deze verantwoordelijkheid steeds groter groeit, is het de hoogste tijd voor de oprichting van een stichting. Daarom zijn we op zoek naar vervulling van enkele bestuursfuncties, waaronder die van secretaris en penningmeester.

Heb jij ervaring met het aanvragen van vergunningen, fondsen, organisatie of uitzoekwerk, of lijkt zo'n rol jou op het lijf geschreven en doe je graag die ervaring op? Als jij de dieren en ons hierin kunt helpen, neem dan contact op met Bianca voor meer informatie via app of telefoon: [telefoonnummer verborgen].

We hopen je snel kennis te laten maken met de bijzondere bewoners van de Pony Rescue Stable!

Praktische informatie

Maandelijks 0 tot 8 uur

Locatie

Maasdriel

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Administratie & receptie
Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Maasdriel

Gezocht: Penningmeester Pony Rescue Stable

Bianca

Ben je goed met cijfers en wil je je graag inzetten voor dieren? Word dan penningmeester bij de Pony Rescue Stable in Heerewaarden! Ik ken weinig dierenvrienden die álles opofferen om dieren een veilige toekomst te bieden. Rob is zo'n dierenvriend. Hij steekt al zijn geld en vrije uren in de verzorging van tientallen pony's en geitjes. Over de afgelopen jaren heeft hij veel dieren kunnen redden van een enkeltje slachthuis: zij genieten nu van een veilig pensioen op deze bijzondere plek. Omdat deze verantwoordelijkheid steeds groter groeit, lijkt het tijd geworden voor de oprichting van een stichting. Daarom zijn we op zoek naar vervulling van enkele (onbezoldigde) bestuursfuncties, waaronder die van penningmeester. Is deze rol jou op het lijf geschreven, denk je dat jij ons hierin kunt helpen? Neem dan contact op met mij, en maak kennis met de bijzondere bewoners van de Pony Rescue Stable!

Structureel
's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Schagen, Amsterdam, Rotterdam, Dronten, Deurne, Vlaardingen, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Winterswijk, Barendrecht, Alblasserdam, Deventer, Culemborg, Dalfsen, Staphorst, Breda, Moerdijk, Roosendaal, Goes, Zuidplas, Amersfoort, Boxtel, Venray, Enschede, Doesburg, Sittard-Geleen, Maasdriel, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar, Assen, Diemen, Overbetuwe, Noardeast-Fryslân, Haarlem, Heerenveen, Haarlemmermeer, Ridderkerk, Raalte, Rijssen-Holten, Noordenveld, Roermond

Jurist gezocht!

Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een vereniging voor patiënten en hun naasten. De primaire taak is om mensen met een depressie en hun naasten te ondersteunen, te informeren, onderling contact te faciliteren en hun belangen te behartigen. Onze leden worden door vele vrijwilligers bijgestaan. De Depressie Vereniging is bezig om haar structuur te versterken. We zijn daarom op zoek naar een jurist. Taken Kun jij zorgen dat de activiteiten van de Depressie Vereniging juridisch goed onderbouwd zijn en dat de vereniging haar juridische rechten en plichten nakomt? Kun jij ons pro-actief adviseren en helpen bij de uitvoering ervan? We denken hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de statuten, het opstellen van een goed huishoudelijk reglement, adviseren bij lastige situaties over eventuele juridische risico’s, contracten met externen checken, zorgen dat de vereniging up to date is met huidige of nieuwe wetgeving, etc. Je zult voornamelijk met het bestuur en de landelijke coördinator samenwerken. Waar nodig zul je specifieke coördinatoren bijstaan. We streven naar duo functies om de continuïteit bij de vereniging te garanderen. Of dat er op zijn minst een achtervang is als iemand uitvalt. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligerspositie. De tijdsbesteding zal waarschijnlijk variëren maar gemiddeld ongeveer 1-2u per week. De uurbesteding hangt ook af van de inzet van de vrijwilliger. Wie ben jij? · Je hebt ervaring met juridische vraagstukken, bij voorkeur voor een vrijwilligersorganisatie · Je bent integer en kunt goed afstemmen, schrijven en prioriteren · Je bent bereid om je gedurende langere tijd hieraan te committeren. · Je hebt bij voorkeur ervaring met depressie als lotgenoot of naaste · Je bent zorgvuldig, bent betrouwbaar en flexibel en kunt wanneer gevraagd een VoG overleggen Interesse en informatie Heb je interesse, stuur dan een reactie, je ontvangt dan een mailadres waar je je brief met motivatie en ervaring naartoe kunt sturen. Je werkt als vrijwilliger, je krijgt een vrijwilligerscontract. Kijk ook even op de site van de Depressievereniging!

Structureel
Maasdriel

Dierverzorging gezocht bij Pony Rescue Stable

Bianca

Word jij blij van contact met dieren en heb je regelmatig wat vrije tijd over? Word dan helpende hand bij de Pony Rescue Stable in Heerewaarden! Ik ken weinig dierenvrienden die álles opofferen om dieren een veilige toekomst te bieden. Rob is zo'n dierenvriend. Hij steekt al zijn vrije uren in de verzorging van tientallen pony's en geitjes. Over de afgelopen jaren heeft hij veel dieren kunnen redden van een enkeltje slachthuis: zij genieten nu van een veilig pensioen op deze bijzondere plek. Omdat deze verantwoordelijkheid steeds groter wordt, zoeken we extra handen die kunnen helpen bij de dagelijkse verzorging van deze bijzondere dieren. Woon je in de buurt, en lijkt het je leuk om de dieren te voeren, borstelen, en op te strooien? Kom langs en maak kennis met Chico (het 'kwakende' rammetje dat je overal volgt!), Benny, Poffertje, en de andere dieren! Neem voor meer informatie contact op met Rob.

Structureel
Rotterdam, West Betuwe

Taalvrijwilligers gezocht m/v (online/fysiek)

Stichting Me & Society

Met onze Nederlandse taalcursussen wil Stichting Me & Society Rotterdammers helpen hun taal- reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. In onze cursus wordt de focus gelegd op thema’s als de Nederlandse maatschappij, gezondheid, werk, ouderbetrokkenheid en geld & administratie om zowel het taal- als zelfredzaamheidsniveau te verhogen. Voor de 1-op-1 begeleiding van de cursisten zoeken wij gemotiveerde en enthousiaste taalvrijwilligers die de deelnemers wekelijks extra ondersteuning willen bieden. ** Opzet taalproject ** Onze Nederlandse taallessen worden via Zoom gegeven. Hiernaast maken cursisten gebruik van een online leeromgeving waarin alle lessen en het huiswerk staan. Zij krijgen wekelijks taalles in groepjes van 5 á 7 deelnemers en worden hiervoor ingedeeld naar A1 en A2 niveau. Naast de groepslessen krijgen de cursisten 1-op-1 taalbegeleiding van een taalvrijwilliger. Als taalvrijwilliger mag je zelf, in overleg met je cursist, bepalen waar en hoe jullie afspreken. Dit kan online of fysiek, bijv. in de bibliotheek of in een huis van de wijk. Bij voorkeur spreken jullie wekelijks af. Als taalvrijwilliger kan je één of meerdere cursisten begeleiden; dit hangt af van je eigen ervaring, voorkeur en beschikbaarheid. Wij hebben lesmaterialen die je kan gebruiken, maar je mag ook zelf invulling geven aan een les. Onze docenten en de projectleider zijn altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. ** Wat ga je doen? ** • Je verricht gedurende het traject 2 tot 4 uur p/w 1-op-1 taalactiviteiten met een deelnemer. • Je volgt (bij interesse) een professionele 3-delige taalvrijwilligerstraining en krijgt goede ondersteuning en begeleiding. • Je zet een stap verder in je persoonlijke ontwikkeling en competenties. • Je ontvangt een vergoeding van €5,- p/u (per cursist), met een max. van €180,- per maand. ** Over Stichting Me & Society ** Stichting Me & Society wil een bijdrage leveren aan de sociale samenhang in de samenleving, waarbij culturele diversiteit als uitgangspunt en versterking wordt gezien. Wij richten ons op het bevorderen van volwaardige participatie en het versterken van de positie van sociaal zwakkeren in de samenleving. Wij willen zo een bijdrage leveren aan grotere maatschappelijke samenhang vanuit een diversiteitsperspectief en de positieve krachten van burgers.

Structureel
Zaltbommel, Maasdriel

Gezinsmaatjes gezocht in de Bommelerwaard

Humanitas

Opvoeden is leuk en soms lastig. Daarom is Humanitas dringend op zoek naar maatjes voor gezinnen in de Bommelerwaard. Wil jij iets betekenen voor een gezin in de Bommelerwaard? Herken jij dat je als ouder je soms onzeker voelt over de opvoeding? En wil jij je eigen ervaring inzetten om een ander gezin verder te helpen? Dan is Gezinsmaatje misschien iets voor jou. Ieder ouder wil het beste voor zijn kinderen. Maar soms lukt het even niet. Omdat er zorgen zijn, een kind dat niet lekker in zijn vel zit, de ouder onzeker is of hij het wel goed doet. Dan is de steun van een gezinsmaatje én fijn en belangrijk. Een gezinsmaatje is 1-2 uurtjes per week in het gezin. Hij luistert, geeft advies, speelt met de kinderen. Je lost niet de problemen op, wél help je de ander op weg. Zo krijgt de ouder meer vertrouwen in het eigen kunnen en kan weer zelf verder. We kijken zorgvuldig welk gezin met welke vraag het beste past bij jou. De koppeling duurt maximaal 1 jaar. We bieden onze vrijwilligers een training, ondersteuning, terugkombijeenkomsten met de andere vrijwilligers en natuurlijk reiskosten vergoeding. Wil je meer weten? Neem gerust contact op of kijk op de site van Humanitas Rivierenland.

Structureel
Zaltbommel, Maasdriel

Jongerenmaatjes gezocht in de Bommelerwaard

Humanitas

Soms is het leven even niet zo makkelijk voor een jongere. Weinig vrienden, een lastige thuissituatie, somberheid of onzekerheid. Wat de reden ook is, soms is samen fijner dan alleen. Dan is de steun van een jongerenmaatje fijn én belangrijk. Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om met kinderen en jongeren om te gaan? Dan is jongerenmaatje misschien iets voor jou. Een jongerenmaatje trekt 1-2 uurtjes per week op met de jongere. Samen sporten, creatief bezig zijn, kletsen, praktische hulp. Je lost als maatje niet de problemen op, maar wel help je de ander op weg. Hierdoor krijgt de jongere meer vertrouwen in zichzelf en anderen. Voordat je aan de slag gaat als jongerenmaatje krijg je een cursus. We kijken zorgvuldig welke jongere het beste past bij jou. Tijdens de koppeling is er begeleiding. De ondersteuning duurt maximaal 1 jaar. Wil je meer weten neem gerust contact met ons op of kijk op de site van Humanitas Rivierenland.

Structureel
Jongeren