csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Mijn tuin onkruidvrij houden

Ik verwacht iemand die verstand heeft van een border met veel diverse planten. Het onkruid er uit kan halen en ev snoeien van de bermen en struiken. Ik zou heel dankbaar zijn met alle hulp. Ik ben 83 en veel hartproblemen. Wil zo graag hier blijven wonen. Maar dat kan alleen maar met goede hulp. Ik zou heel dankbaar zijn.

Lees meer

structureel

Meppel

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Ik verwacht iemand die verstand heeft van een border met veel diverse planten. Het onkruid er uit kan halen en ev snoeien van de bermen en struiken.
Ik zou heel dankbaar zijn met alle hulp. Ik ben 83 en veel hartproblemen. Wil zo graag hier blijven wonen. Maar dat kan alleen maar met goede hulp. Ik zou heel dankbaar zijn.

Praktische informatie

Maandelijks 2 tot 3 uur

Locatie

Meppel

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Meppel

Begeleiders gezocht voor zwemmen en dansen!

Trebokama Meppel

Wie komt er ons team versterken? Trebokama is een stichting die sport en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een beperking. Ons doel is door middel van sport en spel een zinnige en gezonde invulling te geven aan de vrijetijdsbesteding van mensen met een beperking. De activiteiten die we hiervoor organiseren zijn: dansen en zwemmen. Deelname aan deze evenementen en sporten geeft de sporter voldoening over zijn prestatie. Maar niet minder belangrijk, het gevoel deel uit te maken van de samenleving. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met onze leden willen zwemmen of dansen. Wij zwemmen op maandagavond tussen 18:00 - 19:30 in Bad Hesselingen en wij dansen om de zaterdagochtend (lesschema half jaarlijks bekend) bij The Ballroom (voorheen vd Stroet) Meer informatie: www.trebokama.nl of onze facebookpagina: Trebokama Meppel Wij zoeken mensen die: - ervaring hebben met de doelgroep - ervaring hebben in begeleiden van groepen - enthousiast zijn - sociaal vaardig zijn - kennis hebben over mensen met een verstandelijke beperking, epilepsie en autisme - wil je komen dansen? dan is danservaring een must

Structureel
Nijmegen, Amsterdam, Rijswijk, Utrecht, Assen, Arnhem, Deventer, Meppel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Winterswijk

Wil jij iets betekenen voor statushouders?

Takecarebnb

Word ook gastgezin en ervaar hoe je het verschil kan maken! Takecarebnb biedt vluchtelingen met een verblijfstatus de beste start voor hun nieuwe leven in Nederland. Wij verbinden hen voor drie maanden aan een Nederlands gastgezin. Daar voelen zij zich weer mens, raken thuis in onze taal en cultuur. Ze kunnen beginnen met (vrijwilligers)werk of een studie. En jij leert van jouw gasten. Voor gastgezinnen is de logeerperiode van drie maanden een bijzondere ervaring. Je geeft jouw gast een warm welkom en een positieve start in Nederland. Heb je een kamer over en lijkt het je boeiend om een statushouder zich snel thuis te laten voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden: - Een concrete manier om hulp te bieden in tijden van zeer complexe vraagstukken - Een zorgvuldig match-proces, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan uw verwachtingen, wensen en zorgen - Een luisterend oor voor, tijdens en na de logeerperiode - Een mogelijkheid om meer te leren over een andere cultuur - Een netwerk van andere enthousiaste gasten, gastgezinnen en vrijwilligers, waarmee u uw ervaringen kunt delen We vragen: - Flexibiliteit en openheid - Interesse in andere culturen - Een praktische en mensgerichte instelling Wij vertellen je graag meer over wat je kunt verwachten. Heb je interesse als gastgezin of vragen? Stuur ons dan een berichtje en wij nemen graag zo snel mogelijk contact met u op!

Structureel
Meppel

Ga jij met mij (5) mee op ontdekkingsreis?

Buurtgezinnen

Hoe leuk is het als je de wereld als één grote ontdekking ziet? Dat je nieuwe soorten dieren kunt leren kennen en die namen kunt geven, maar ze ook na kunt doen. Deze toekomstige uitvinder van 5 doet dit heel graag en zoekt iemand om samen mee op pad te gaan. Deze jongen groeit op bij zijn moeder. Ze zijn net verhuisd en moeder zou het erg prettig vinden als hij een gezin treft dat een ‘normale’ gezinssituatie kent. Een vaderfiguur is niet aanwezig voor hem en dat vindt zij wel belangrijk. Fijne mensen om hem heen zijn een mooie basis voor nieuwe ontdekkingen. Naast zijn interesse voor dieren en de wereld, is hij ook erg creatief. Hij wordt later uitvinder, zegt hij zelf. Hij vindt samen dingen doen erg gezellig en geniet van jouw aandacht. Zo af en toe wordt er een dansje tussendoor gedaan en dan kunnen we weer verder met knutselen. Het is niet gauw saai met deze jongen. Verwonder jij je ook zo graag? Ga dan samen op avontuur. Wij zoeken een warm gezin: - Dat creatief is en waarbij ontdekkend leren gestimuleerd wordt; - Waar kinderen aanwezig zijn van zijn leeftijd (5); - Dat ruimte heeft in het weekend.

Structureel
Meppel

Welke opa en oma hebben zin in gezelligheid?

Buurtgezinnen

Dit lieve, vrolijke meisje van 8 jaar mist een opa en oma in haar leven. Een plekje waar je even alle aandacht krijgt en heerlijk spelletjes kunt spelen. Ze groeit op in een druk gezin met twee zussen. Af en toe is ze wel toe aan een beetje rust. Dit gevoelige meisje heeft soms in het begin wat tijdig nodig om te wennen. Ze helpt graag anderen en vindt het fijn als ze gezien wordt. Even één op één aandacht is voor haar belangrijk. Deze meid houdt van huisdieren en ze zou het leuk vinden als jullie die hebben. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn. Even een mooie wandeling maken of een balletje trappen. Ook vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn. Ze kan gezellig kletsen wanneer ze gewend is. Hebben jullie een kopje thee klaarstaan voor alle mooie verhalen van dit meisje? Wij zoeken een opa en oma: - Die het fijn vinden om buiten te zijn; - Die rustig zijn en een mooie basis kunnen bieden; - Die op zaterdagmiddagen of zondagen tijd hebben voor dit lieve meisje.

Structureel
's-Hertogenbosch, 's-Gravenhage, Schagen, Amsterdam, Rotterdam, Dronten, Deurne, Vlaardingen, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Winterswijk, Barendrecht, Alblasserdam, Deventer, Culemborg, Dalfsen, Staphorst, Breda, Moerdijk, Roosendaal, Goes, Zuidplas, Amersfoort, Boxtel, Venray, Enschede, Doesburg, Sittard-Geleen, Maasdriel, Nijmegen, Hoorn, Alkmaar, Assen, Diemen, Overbetuwe, Noardeast-Fryslân, Haarlem, Heerenveen, Haarlemmermeer, Ridderkerk, Raalte, Rijssen-Holten, Noordenveld, Roermond

Jurist gezocht!

Depressie Vereniging

De Depressie Vereniging is een vereniging voor patiënten en hun naasten. De primaire taak is om mensen met een depressie en hun naasten te ondersteunen, te informeren, onderling contact te faciliteren en hun belangen te behartigen. Onze leden worden door vele vrijwilligers bijgestaan. De Depressie Vereniging is bezig om haar structuur te versterken. We zijn daarom op zoek naar een jurist. Taken Kun jij zorgen dat de activiteiten van de Depressie Vereniging juridisch goed onderbouwd zijn en dat de vereniging haar juridische rechten en plichten nakomt? Kun jij ons pro-actief adviseren en helpen bij de uitvoering ervan? We denken hierbij bijvoorbeeld aan het checken van de statuten, het opstellen van een goed huishoudelijk reglement, adviseren bij lastige situaties over eventuele juridische risico’s, contracten met externen checken, zorgen dat de vereniging up to date is met huidige of nieuwe wetgeving, etc. Je zult voornamelijk met het bestuur en de landelijke coördinator samenwerken. Waar nodig zul je specifieke coördinatoren bijstaan. We streven naar duo functies om de continuïteit bij de vereniging te garanderen. Of dat er op zijn minst een achtervang is als iemand uitvalt. Het betreft een onbezoldigde vrijwilligerspositie. De tijdsbesteding zal waarschijnlijk variëren maar gemiddeld ongeveer 1-2u per week. De uurbesteding hangt ook af van de inzet van de vrijwilliger. Wie ben jij? · Je hebt ervaring met juridische vraagstukken, bij voorkeur voor een vrijwilligersorganisatie · Je bent integer en kunt goed afstemmen, schrijven en prioriteren · Je bent bereid om je gedurende langere tijd hieraan te committeren. · Je hebt bij voorkeur ervaring met depressie als lotgenoot of naaste · Je bent zorgvuldig, bent betrouwbaar en flexibel en kunt wanneer gevraagd een VoG overleggen Interesse en informatie Heb je interesse, stuur dan een reactie, je ontvangt dan een mailadres waar je je brief met motivatie en ervaring naartoe kunt sturen. Je werkt als vrijwilliger, je krijgt een vrijwilligerscontract. Kijk ook even op de site van de Depressievereniging!

Structureel
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Vrijwillige trajectmanager bij Over Rood

Over Rood

Nederland heeft relatief gezien het grootste aantal zzp'ers in de wereld. Natuurlijk zijn dat niet alleen succesverhalen. Over Rood is een vrijwilligersorganisatie, die al bijna 10 jaar landelijk (verdeeld over 15 vestigingen) zzp’ers en kleine ondernemers helpt om weer overzicht en inzicht in hun financiën te krijgen. Niet door de problemen over te nemen, maar door te coachen en samen te werken. Op dit moment gebeurt er veel in Nederland. De rekeningen en misschien zelfs de achterstanden lopen snel op. Mensen maken zich zorgen over de toekomst en overwegen soms te stoppen als zelfstandige. De verwachtingen zijn somber, maar Over Rood is klaar voor de ontwikkelingen. Voor verschillende vestigingen door heel Nederland zijn wij op zoek naar: Vrijwilligers (minimaal 4 uur per week) Wat ga je doen? Je begeleidt zzp’ers in het doorlopen van een traject binnen Over Rood. De doelstelling van ieder traject is dat de cliënt zélf aan de slag kan om zijn problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Als vrijwilliger deel je je kennis en ervaring met je cliënt en help je om structuur en overzicht te krijgen. Je helpt lastige keuzes te maken. Je fungeert als sparringpartner. Brengt je kennis en kunde in en biedt een luisterend oor. Geen enkel traject is hetzelfde. Soms is de hulpvraag puur financieel-administratief, terwijl op andere momenten een advies over de bedrijfsvoering het verschil uitmaakt. Je haalt ondernemers uit een negatieve spiraal en helpt ze de draad weer op te pakken. Gemiddeld zul je 5 tot 10 cliënten per jaar begeleiden met een tijdsbesteding van minimaal 4 uur per week. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden (ruim) vergoed. Je rapporteert rechtstreeks aan de vestigingsmanager. Wat is het profiel van een vrijwilliger bij Over Rood? Empathisch, onbevooroordeeld en laagdrempelig zijn kernwaarden van Over Rood. Dit hebben we gemeen met onze vrijwilligers. Als vrijwilliger gebruik je je kennis en ruime ervaring, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer, directeur, operationeel manager of bedrijfsleider bij het begeleidingstraject. Je vindt het leuk je kennis en ervaring te delen met mensen die daar veel profijt van hebben en vindt het een uitdaging om mensen in hun kracht te krijgen. Daarbij heb je het begrip en geduld dat nodig is om je aan te passen aan het tempo van de cliënt. Je hebt HBO/Universitair werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het managen/coachen/aansturen van (groepen) mensen. Je bent empathisch en kunt je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Aantoonbare ervaring of bekendheid met het klappen van de zweep bij het voeren van een eigen onderneming. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Belangrijke vaardigheden: • Goed kunnen luisteren, samenvatten en signaleren • Structureren, organiseren en plannen • Je kunt een businessplan en financieel plan beoordelen • Je beschikt over basiskennis administratie en basiskennis marketing en sales • Je kunt goed overweg met Excel en vindt je weg op het internet • Je hebt kennis van verschillende belastingsoorten (IB, BTW, Vpb) Wat krijg je ervoor terug? Ruimte om met je kennis en ervaring een maatschappelijk relevante bijdrage te leveren. Waardering van cliënten en voldoening in je werkzaamheden. Je levert een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin ook ondersteuning is in lastige tijden. Zelfstandig werk met zeer goede ondersteuning van de organisatie waarbij je je eigen tijden kan bepalen. Maatschappelijk betrokken collega’s die net zoals jij hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Een degelijke en leerzame interne opleiding. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou!

Structureel
Meppel

Maatje/Buddy gezccht!

Yorneo jeugdzorg

Ik ben op zoek naar een maatje, voor een jongere. Deze jongere wil graag iemand hebben, die af en toe eens langskomt om of in de toekomst eens een keer mee kan gaan naar een evenement of wedstrijd. De verwachting is dat het maatje/buddy een VOG kan overleggen of aan wil vragen op kosten van de organisatie. We zijn op zoek naar een enthousiaste, sportieve vrijwilliger, die aansluiting heeft bij de doelgroep van 14 t/m 16 jaar. Ben jij dit reageer dan op dit bericht en dan kunnen we kennismaken. Groeten Arjan

Eenmalig
Jongeren
Meppel

Koken met en voor bewoners (Ouderenzorg)

Zorggroep Noorderboog

Ben jij de vrijwilliger die het leuk vindt om op woensdagochtend samen met de bewoners te koken op de huiskamer zodat de bewoners om ongeveer 12.00 uur de warme maaltijd kunnen nuttigen? Dan zoeken we jou!!! Het gaat om de huiskamer van Zorggroep Noorderboog (Ouderenzorg), bij locatie Reestoord in Meppel. Heb je belangstelling dan zie ik graag je reactie en kunnen we een afspraak plannen om verdere afspraken te maken. Vriendelijke groet, Roely, coördinator vrijwilligerswerk Zorggroep Noorderboog.

Structureel