csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Helpen bij het in elkaar zetten van meubels

Beste helper, Als ambulante begeleiders begeleiden we momenteel een cliënt woonachtig in Hilversum die op zichzelf is gaan wonen. Door zijn beperking lukt het hem niet om zelfstandig meubels in elkaar te zetten en hierdoor zijn woning leefbaar te maken. Er dient een bed en garderobe kast in elkaar gezet te worden. Kunt u deze meneer hiermee helpen dan komen we graag met u in contact. Vriendelijke groet, Anna en Liesbeth ([telefoonnummer verborgen])

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Hilversum

Techniek & reparatie
Klussen buiten & tuin
Klussen binnen

Beschrijving

Beste helper,

Als ambulante begeleiders begeleiden we momenteel een cliënt woonachtig in Hilversum die op zichzelf is gaan wonen. Door zijn beperking lukt het hem niet om zelfstandig meubels in elkaar te zetten en hierdoor zijn woning leefbaar te maken.

Er dient een bed en garderobe kast in elkaar gezet te worden.
Kunt u deze meneer hiermee helpen dan komen we graag met u in contact.

Vriendelijke groet,
Anna en Liesbeth ([telefoonnummer verborgen])

Praktische informatie

Eenmalig 4 tot 6 uur

Locatie

Hilversum

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor jongeren

Extra begeleiding mogelijk

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Techniek & reparatie
Klussen buiten & tuin
Klussen binnen
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Baarn

Hulp gezocht voor medewerkers zeskamp

Sherpa

Gehandicaptenzorg instelling Sherpa organiseert 30 mei voor zijn medewerkers een zeskamp. Vorig jaar voor het eerst maar het was een uitermate gezellige en sportieve dag. Dus we gaan voor een herhaling van vorig jaar. Al wil ik dit jaar graag winnen i.p.v. 2e worden ;-) Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we opzoek naar 12 scheidsrechters die de spelen kunnen leiden en beoordelen. En een stuk of 4 vrijwilligers voor catering/koffie& thee/hand-en-spandiensten die de zeskamp tot een succes kunnen maken. Heb jij 30 mei tussen 15.00 tot 20.30 de ruimte om ons te helpen om er een leuke, gezellige en sportieve middag van te maken dan zoeken we jou.

30-05-2024
Hilversum

Maak jij steunpunt Kerkelanden extra leuk?

Sherpa

Ben jij die sociale, gezellige vrijwilliger die ook nog een beetje kan koken dan zoeken we jou. Voor ons steunpunt in Kerkelanden zoeken we iemand die ons kan ondersteunen op het steunpunt zodat we nog meer mensen kunnen helpen. Wat ga jij doen Als vrijwilliger op Steunpunt Kerkelanden ben je erg belangrijk voor onze bezoekers. Je bent samen met een begeleider beschikbaar voor gezelligheid en sociaal contact. Denk hierbij aan een praatje, een spelletje en een lekker kopje thee/koffie. Maar ook gezellig samen koken en zien hoe mensen genieten van jullie kookkunsten. Op het steunt breng je je eigen ervaringen mee en haal je een hoop gezelligheid op. Steunpunt Kerkelanden is zes dagen in de week open voor cliënten uit de wijk. Zij maken gebruik van de mogelijkheid om hier nieuwe mensen te leren kennen, vrienden te ontmoeten, de gezelligheid van een kopje koffie of thee en de mogelijkheid om een hapje te eten in gezelschap. We zoeken iemand die op een of meerdere dagen (di t/m za) tussen 16 en 20 kan helpen om het nog gezelliger te maken. Wat wij van jou verwachten Ervaring met onze doelgroep is niet nodig. We verwachten vooral dat je jezelf vol enthousiasme inzet. Je kiest zelf welke frequentie voor jou het beste past en uitkomt. Eén keer per week om de week of eens in de maand. Dit is altijd in overleg met de locatie en afhankelijk van je beschikbaarheid. Als vrijwilliger start je altijd met een proefperiode om te kijken of het van beide kanten bevalt. Als je vrijwilliger bij Sherpa wordt, dan zal er een vrijwilligersovereenkomst worden getekend en vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag) van jou. Wij zorgen voor een digitale link zodat je een gratis VOG kan aanvragen. Wat wij jou bieden Als vrijwilliger van Sherpa bent je aanvullend verzekerd tegen schade en ongevallen. Ook hoef je geen kosten te maken om naar je vrijwilligerswerk te komen deze reiskosten worden vergoed. Sherpa werkt met een vrijwilligersovereenkomst met daarin duidelijk verwoord welke rechten en plichten je hebt. Ook kan je gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via 'GoodHabitz' & ontvang je ieder jaar een kerstpakket.

Structureel
Baarn

Bloemschikkers gevraagd

SILVEREIN

Heb jij groene vingers en een passie voor bloemen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met affiniteit voor werken met bloemen en groen! Op verschillende locaties willen we graag de activiteit bloemschikken introduceren, en daar hebben we jouw hulp bij nodig. We zoeken vrijwilligers die deze activiteit kunnen leiden, onder supervisie van een coach. Samen willen we deze creatieve bezigheid tot bloei laten komen en een positieve impact maken op het welzijn van anderen. Ben jij klaar om je liefde voor bloemen te delen en anderen te inspireren? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Meld je aan en laat samen met ons de bloemen bloeien! Tijd en frequentie zijn flexibel en kunnen in overleg worden bepaald, zodat het goed past bij jouw agenda.

Structureel
Huizen, Hilversum

Hulp bij de avondactiviteit

Merem

Één keer per maand vindt er op een (donderdag)avond een activiteit plaats. Dit is bij Merem Medische revalidatie in Hilversum aan de Soestdijkerstraat weg 129. Dit kan zijn: sjoelen, oud Hollandse spelletjes, koor, wandeling etc. Daarbij zorg jij voor koffie, thee en wat lekkers. Je maakt een praatje met patiënten of bezoekers, doet samen een spelletje, maakt de ruimte voor en na de activiteiten gezellig en helpt bij het opruimen. De avond duurt van circa 18:30 tot 21:00 uur. Je bent werkzaam in een enthousiast team van vrijwilligers. Je hebt aandacht voor patiënten en bezoekers, bent enthousiast en geduldig, bent geïnteresseerd in zorg en dienstverlening en bereid je hierin te verdiepen. In verband met patiëntengroep is roken en het dragen van sterke parfum niet toegestaan. Er is een reiskostenvergoeding (een bedrag per kilometer). En de vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet met een Nieuwjaarsbijeenkomst of een etentje of iets onaangekondigd. Ervaar het zelf!

Structureel
Jongeren
Hilversum, Huizen

Wereldwinkel Hilversum zoekt vrijwilligers

Wereldwinkel Hilversum

De Wereldwinkel Hilversum zoekt nieuwe vrijwilligers om op een ochtend of middag in de Wereldwinkel in het centrum van Hilversum Fair Trade en/of duurzaam geproduceerde artikelen te verkopen en het verhaal erachter te vertellen. Zo kunnen de producenten in de derde Wereld die een eerlijk loon voor hun werk ontvangen, hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school kunnen gaan. Dit is voor hun toekomst heel belangrijk. Wij zijn een gezellige organisatie met leuke collega's en allemaal vrijwilliger. Ook onze klanten vertellen ons mooie verhalen. Onze vacatures zijn voor verschillende dagdelen. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, dan maken we een afspraak om kennis te maken.

Structureel
Jongeren
Huizen, Hilversum, Laren

Telefonist(e) weekend/avond

Stichting Vier het Leven

Wij zijn dringend op zoek naar uitbreiding van ons telefoonteam voor in het weekend en de avonden. Voor onze telefonisten is een belangrijke rol weggelegd om vragen goed te beantwoorden en te zorgen dat urgente zaken bij de juiste persoon terecht komen. Je bent als ‘spin in het web’ van Vier het Leven onmisbaar binnen de organisatie! De functie in het kort - Je zorgt ervoor dat Vier het Leven ook ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar is. Vier het Leven is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur en in het weekend komen de vragen/oproepen binnen via de voicemail. - Je bent de contactpersoon tussen beller en organisatie. - Je handelt urgente vragen af en hebt hierbij contact met de desbetreffende locatiecoördinatoren, vrijwilligers en (eventueel ) de regio coördinatoren. Belangrijkste activiteiten - Het beantwoorden en afhandelen van vragen (van voornamelijk deelnemers) die ’s avonds en in het weekend binnenkomen op het algemene nummer. Deelnemers spreken een boodschap in op de voicemail. Je zit dus niet direct aan de telefoon, maar reageert direct op ingesproken berichten. De vragen variëren van: nog niet gebeld door vrijwilliger over ophaaltijd, niet opgehaald voor een voorstelling, ziekmelding voor uitje enz. - Het doorspelen van urgente zaken naar de coördinatoren van de uitjes en contact leggen met de beller. - Het vastleggen van de vragen en ondernomen acties in onze database Wij vragen - (bij voorkeur) Kennis van de werkwijze van Vier het Leven - Ervaring als telefonist(e) is wenselijk - Goed telefonisch kunnen communiceren en beschikken over een prettige telefoonstem - Zelfstandig en onder druk kunnen werken (voicemailberichten zijn ad hoc) - Klantvriendelijk en servicegericht zijn - De werkzaamheden worden verricht vanuit huis. Om de werkzaamheden te kunnen verrichten dien je te beschikken over een eigen computer/laptop en telefoon. - Beschikbaar minimaal 1 weekenddagdeel en 1 avond per maand, bij voorkeur meer. Planning van de diensten in overleg Wij bieden: - Je maakt deel uit van een sociaal en gezellig team - Je draagt bij aan ons gezamenlijke doel: het verminderen van eenzaamheid onder ouderen - Je wordt ingewerkt op ons kantoor in Huizen, tijd van 10:00-14:30 uur ongeveer - Periodieke trainingen en bijeenkomsten Herken jij jezelf in bovenstaande? Neem dan contact op met Immy, assistent back office coördinator.

Structureel
Jongeren
Baarn

Fietsmaatje Duo-fiets

SILVEREIN

Op zoek naar een leuke manier om samen actief te zijn en eropuit te gaan? Wij zijn op zoek naar gezellige duo-fietsers die samen met een van onze oudere bewoners willen fietsen! Met onze duo-fiets zit je naast elkaar en geniet je samen van de frisse lucht en het buiten zijn. Let op: het gebruik van onzeduo-fiets kan zeer verslavend zijn en kan zelfs leiden tot een verbeterde conditie! Onze duo-fiets wordt ook elektrisch ondersteund, dus het is voor iedereen toegankelijk. Wil jij graag fietsen en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners? Laat het ons dan weten! We zijn op zoek naar duo-fietsers voor verschillende locaties. Dus, trek er samen gezellig op uit en beleef mooie momenten op de duo-fiets. Jouw gezelschap (en je beenspieren) maken het verschil! Wij zoeken fietsers voor Baarn en/of Lage Vuursche.

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Laren

Word mentor en kom op voor je cliënt

Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [email protected] 06-20 30 97 58.

Structureel
Baarn

Schilder ondersteuning Lage Vuursche

SILVEREIN

Ben jij klaar om je artistieke talent te delen en tegelijkertijd een waardevolle impact te maken? In Lage Vuursche zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Als je het leuk vindt om kwetsbare ouderen te ondersteunen in onze schildercursus, dan is dit jouw kans! We zoeken vrijwilligers die de creativiteit bij ouderen willen helpen ontluiken, en die graag ondersteuning bieden bij alle aspecten van de activiteit, van voorbereiding tot afronding, en natuurlijk het schenken van een kopje koffie of thee. Je werkt samen met andere vrijwilligers en onder de supervisie van een coach, dus je staat er nooit alleen voor. Tijd: donderdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur

Structureel