csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Ga je mee mountainbiken?

Wesley 29 jaar zoekt een leuke vrijwilliger om mee te mountainbiken. Het zou leuk zijn als je 1 keer in de 2 weken tijd hebt voor een ritje op de fiets! Wesley is een vriendelijke en enthousiaste jongeman. Hij maakt gemakkelijk contact en is altijd bereid wat voor een ander te doen. Wesley praat snel en veel en associeert daarbij. Wesley wil in een gesprek veel vertellen, uitleggen of laten zien of horen op zijn telefoon. Hij moet regelmatig in het gesprek teruggebracht worden naar het onderwerp, dit kun je goed naar hem benoemen.

Lees meer

structureel

Dijk en Waard

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Wesley 29 jaar zoekt een leuke vrijwilliger om mee te mountainbiken.
Het zou leuk zijn als je 1 keer in de 2 weken tijd hebt voor een ritje op de fiets!

Wesley is een vriendelijke en enthousiaste jongeman.
Hij maakt gemakkelijk contact en is altijd
bereid wat voor een ander te doen.
Wesley praat snel en veel en associeert daarbij. Wesley wil in een gesprek veel vertellen, uitleggen of laten zien of horen op zijn telefoon. Hij moet regelmatig in het gesprek teruggebracht worden naar het onderwerp, dit kun je goed naar hem benoemen.

Praktische informatie

Maandelijks 4 tot 6 uur

Locatie

Dijk en Waard

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Esdege-Reigersdaal

Dijk en Waard

Samen lekker een dagje weg!

Esdege-Reigersdaal

Dave is een gezellige, vrolijke jongeman van 47 jaar oud. Hij woont op het Abel Tasman erf in Heerhugowaard. Hij vindt het leuk om 1x per maand een dagje te gaan. Je kan met Dave vele kanten op en leuke ideeën voor een dagje weg zijn altijd welkom. Hij is in voor een grapje, dus die mogen best gemaakt worden. Het is voor hem ook erg fijn als je van voetbal houdt en af en toe samen naar een wedstrijd gaat. Dit staat op zijn to do lijstje. De onkosten worden natuurlijk vergoed. Het zou handig zijn als je over een auto beschikt. Dave heeft een begeleiderspas en je kunt als vrijwilliger eventueel gratis meereizen met het openbaar vervoer.

Structureel
Dijk en Waard

Ga je mee zwemmen?

Esdege-Reigersdaal

Ik ben Eveline 41 jaar en ik zwem iedere dinsdag met mijn vrijwilliger Tanja bij het therapie-bad. Hier word ik geholpen met omkleden in mijn rolstoel en de transfer naar het water. Vervolgens gaan we samen het water in om te zwemmen. We zijn meestal een uur in het water en omkleden duurt twee keer een half uur. Ik ben een gezellige kwebbel en hou van sportief bezig zijn. Tanja wil graag met mij zwemmen maar kan niet iedere week. Daarom zoek ik er een vrijwilliger bij die ook graag met me wil gaan zwemmen.

Structureel
Dijk en Waard

Ga je mee met ons zwemmen?

Esdege-Reigersdaal

Ga je mee zwemmen? Wij zijn de enthousiaste begeleiders van kinderen met een verstandelijke beperking van 4 tot 8 jaar. Wij werken op de Klink, een orthopedagogisch dagcentrum. De Klink heeft een groep op de Krusemanlaan te Heerhugowaard, de Regenboog. Met deze groep zijn we sinds kort begonnen met zwemmen in het therapiebad van Zwembad De Waardergolf op vrijdag van 12.45 uur tot 14.30 uur. We zwemmen in groepsverband, waarbij de kinderen 1 op 1 begeleiding hebben. De kinderen zijn gebaat bij iemand met een rustigere, maar duidelijke benadering. In het water gaan de kinderen oefenen met watervrij worden en spelenderwijs leren ze zwemvaardigheden, zoals drijven op de rug en in- en uit het water klimmen. Ook oefenen ze met het aan- en uitkleden, waar ze jouw hulp bij kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om zwemvrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Eva van Putten (eva.vanputten@esdege-reigersdaal) of Camila Schoenmaker ([email protected]). Dan kunnen we een gesprek inplannen om elkaar beter te leren kennen en eventuele vragen te beantwoorden.

Structureel
Dijk en Waard

Wil jij onze groepsvrijwilliger worden?

Esdege-Reigersdaal

Gezellige groepsvrijwilliger/-ster gezocht? Help je graag iemand anders en lijkt het je leuk om op een zaterdag of zondag wat tijd voor en met onze cliënten door te brengen, om een spelletje te doen, een wandeling te maken of eens samen te koken een stukje te fietsen, een visje te halen of een andere leuke activiteit te ondernemen. Voor een aantal van onze cliënten die wonen op locatie Henna in de Zuidwijk van Heerhugowaard, zoeken we een vrijwilligster(er). Op onze locatie Henna woont een zeer diverse doelgroep, cliënten met een lichamelijke beperking, licht of matig tot ernstige verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, en autisme spectrum stoornis, niet aangeboren hersenletsel. Lijkt het je leuk om onze cliënten beter te leren kennen? Je kunt contact opnemen met Jorien. Locatie Henna, Cato v d Pijlland 12, 1705 MJ Heerhugowaard

Structureel
Schagen

René wil graag iets met je ondernemen!

Esdege-Reigersdaal

René, 46 jaar, zoekt een maatje voor leuke uitstapjes René is 46 jaar en woont in Heerhugowaard, hij heeft autisme. René werkt elke ochtend bij de AH, hij werkt daar al voor meerdere jaren. Hij krijgt om de week ambulante ondersteuning vanuit Loek Hal. Het is een vriendelijke man, beleefd, netjes, gastvrij, sociaal, rustig, kan zichzelf goed verwoorden, houdt van (gepaste) grapjes/humor en wil graag in het weekend wat ondernemen met een vrijwilliger. Dit kan zijn een rondje wandelen, potje poolen, darten, fietsen, iets anders staat René ook voor open (als het bij hem past). Het liefst wil hij dit in het weekend met je ondernemen. In de zomer is René af en toe een weekend weg vanwege een fietsuitje met Voel je Top. Wil je vrijwilliger worden bij René meld je dan aan.

Structureel
Dijk en Waard

Wil je onze cliënten helpen bij hun werk

Esdege-Reigersdaal

Wil je onze cliënten ondersteunen bij hun inpakwerkzaamheden? Vrijwilliger gezocht bij een groepje cliënten met werkbegeleider in een bedrijf in Heerhugowaard Wij zoeken een vrijwilliger die onze werkbegeleider en circa 5 cliënten wil ondersteunen bij hun inpakwerkzaamheden in een groot bedrijf. Het betreft verpakken van artikelen op voorraad van dit bedrijf/ webshop zoals huishoudelijke artikelen, feestartikelen, gereedschap en tuinartikelen. De deelnemende cliënten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege niet-aangeboren hersenletsel, autisme, lichamelijke beperking en/of lichtverstandelijke beperking+. Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein de Vaandel en het vrijwilligerswerk is op wekelijks op dinsdags 9:30 – 15:30 uur. Uw reiskosten worden vergoed. Voor vragen neem contact op met Ton Pepping tel. 06-47688175 of e-mail [email protected]

Structureel
Dijk en Waard

Ben jij onze groene vingers op Het Erf?

Esdege-Reigersdaal

Woon je in de Draai of in de buurt? Heb je een hart voor groen en een hand voor tuinieren? En zoek je naar een groene uitlaatklep dichtbij huis? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en samenwerken aan een gemeenschappelijk doel? Heb je zin om lichamelijk actief bezig te zijn? Wil je de biologische vruchten plukken van onze moestuin? Voel je je maatschappelijk betrokken en wil je iets betekenen voor de cliënten van Het Erf? Neem dan contact op met Mascha Plum telef. 06-12120143 of [email protected] Wij bieden je een prachtige tuin Ontmoeting met andere vrijwilligers Verse koffie en zelfgebakken koekjes van het Theehuis Reiskosten worden vergoed, u bent automatisch lid van onze personeelsvereniging en wordt uitgenodigd om deel te nemen aan onze jaarlijkse clusteruitje en kerstborrel om zo ook alle medewerkers van het hele cluster te leren kennen. Het Erf, gelegen in de kern van nieuwbouwwijk de Draai, biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij nodigen buurtbewoners uit om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam. We komen graag samen, bijvoorbeeld elke maand op een zaterdagochtend om de handen uit de mouwen te steken. Het Erf, een parel in de wijk, heeft een weiland met dieren, een belevingstuin, groentebedden en is omringd door sierlijke hagen. De zorg voor dit groen vraagt om extra handen, vooral omdat onze doordeweekse gebruikers hier volop van profiteren. Dankzij jouw hulp kunnen zij zorgeloos genieten van deze mooie tuin! Als je het leuk vindt om met een gezellige groep buurtbewoners aan de slag te gaan en tegelijkertijd nieuwe contacten te leggen, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets bijzonders!

Structureel
Dijk en Waard

Ruud geniet enorm van buiten zijn! Jij ook?

Esdege-Reigersdaal

Ruud woont bij woonlocatie De Madelief in de wijk De Draai in Heerhugowaard. Hij heeft zijn eigen appartement in onze woonvoorziening. Er is ook een gezamenlijke huiskamer, een groot binnenhof waar je buiten kunt zitten en een mooi park waar gewandeld kan worden. Ruud communiceert op een non verbale manier. Ondanks dat kan hij wel aangeven dat hij blij is en wat hij wel en niet wil. Ruud is een man die erg genieten kan van buiten zijn. Zo houdt hij van wandelen en schommelen. Ruud is ook gek op muziek maken en dansen. Het zou fijn zijn als je maandelijks een keer bij Ruud langs kunt komen. Een onkostenvergoeding is natuurlijk mogelijk. Je kunt gebruik maken van vervoer en de koffie staat altijd bij ons klaar!

Structureel
Dijk en Waard

René wil graag iets met je ondernemen!

Esdege-Reigersdaal

René, 46 jaar, zoekt een maatje voor leuke uitstapjes René is 46 jaar en woont in Heerhugowaard, hij heeft autisme. René werkt elke ochtend bij de AH, hij werkt daar al voor meerdere jaren. Hij krijgt om de week ambulante ondersteuning vanuit Loek Hal. Het is een vriendelijke man, beleefd, netjes, gastvrij, sociaal, rustig, kan zichzelf goed verwoorden, houdt van (gepaste) grapjes/humor en wil graag in het weekend wat ondernemen met een vrijwilliger. Dit kan zijn een rondje wandelen, potje poolen, darten, fietsen, iets anders staat René ook voor open (als het bij hem past). Het liefst wil hij dit in het weekend met je ondernemen. In de zomer is René af en toe een weekend weg vanwege een fietsuitje met Voel je Top. Wil je vrijwilliger worden bij René meld je dan aan.

Structureel
Dijk en Waard

Marc gaat er graag op uit! Ga je mee?

Esdege-Reigersdaal

Lekker samen zwemmen of wandelen! Marc 55 jaar is sinds een aantal jaren bekend met niet aangeboren hersenletsel. Hierdoor is zijn wereld een stuk kleiner geworden. Marc heeft behoefte om er op uit te gaan; zwemmen, rondje wandelen, ergens een terrasje pakken. Marc kan goed lopen behalve als hij moe is of wordt. Marc is ADL (algemeen dagelijkse levensverrichtingen) zelfstandig en heeft een goed gevoel voor humor. Hij zoekt een vrijwilliger voor uitstapjes zoals wandelen en zwemmen op een doordeweekse dag. Marc mag niet meer autorijden, hoopt wel binnenkort een aangepaste fiets te krijgen. Kosten voor zwemmen, terrasje etc. zijn voor Marc zijn rekening.

Structureel
Alkmaar

Ben je ook gek op spelletjes?

Esdege-Reigersdaal

Lekker samen Klaverjassen! Bij de Opsteker bieden wij van de Zilvermeeuw dagbesteding aan voor onze cliënten. De Opsteker is gevestigd in de Mare, Beneluxplein 1 in Alkmaar. Er worden activiteiten aangeboden voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel, chronische ziekten en/of een lichamelijke beperking. Wij zoeken een sociale, flexibele vrijwilliger met inlevingsvermogen. Als je ook nog gek bent op spelletjes, zoals klaverassen dan is dit een pre. We doen ook creatieve activiteiten met de mensen. We zoeken iemand die wekelijks beschikbaar is op een doordeweekse dag.

Structureel

Anderen bekeken ook

Alkmaar, Dijk en Waard, Heiloo

Bezoekvrijwilliger

Magentazorg Alkmaar

Taakomschrijving: -Sommige bewoners krijgen nauwelijks bezoek. Het zou zo fijn zijn als er zo nu en dan iemand langs komt. - Aandacht geven aan de bewoner en een leuk contact opbouwen - Eventueel een wandeling maken, gaan winkelen, spelletjes doen, fietsen etc. Organisatie: Magentazorg Bij Magentazorg ontvangen alle cliënten zorg op maat. In Oudorp is Revalidatie Alkmaar gehuisvest met 50 revalidatie plaatsen. In Heerhugowaard verpleeghuis Zuyder Waert met 80 bewoners met een vorm van dementie. Verder zijn er kleinschalige woonvormen in de wijk voor bewoners met een psychiatrische achtergrond, een vorm van dementie of een somatische hulpvraag. Dit zijn de Meander in Noord-Scharwoude, de Daalder in de Daalmeer, de Oude Trambaan in Alkmaar, Nieuw Varne in Heiloo en de Dijckhoeve in Koedijk. Functie-eisen: - Goed met (dementerende) ouderen om kunnen gaan - Goede communicatieve vaardigheden - Eventueel fysiek in staat zijn een rolstoel te duwen - Flexibele houding en inzet hebben - Zich aan afspraken kunnen houden

Structureel
Dijk en Waard

Als Gezond Natuur Wandel-begeleider wil je…

Stichting Gezond Natuur Wandelen

graag in een natuurlijke omgeving lopen, gezellig en sociaal met andere wandelaars. Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en spreekt het idee van gezelligheid, gezondheid en aandacht voor natuur je aan? Overweeg dan om je aan te melden als vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen. Vanaf 1 keer per maand of vaker. Onze gratis en wekelijkse wandelingen duren ongeveer een uur. Ze worden in een rustig tempo gelopen. De wandelaars kijken steeds weer uit naar de wekelijkse ontmoetingen in de verschillende seizoenen. We vinden het belangrijk dat de wandelaars elke week/maand op ons kunnen rekenen en daarom zijn we op zoek naar extra wandelbegeleiders. Zo kunnen we elkaar afwisselen. Als wandelbegeleider van een groep zorg je samen voor een mooie route. Heb je oog voor de natuur en vertel je onderweg kort iets over wat je tegenkomt. Vind je sociaal samen zijn ook belangrijk? Dan is vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen echt iets voor jou! Onze wandellocaties in en bij Heerhugowaard: Heerhugowaard Centrum 31 , Elke dinsdag 10.00 uur Heerhugowaard Intratuin, Elke zaterdag 10.00 uur Broek op Langedijk, Winkelcentrum Broekersveiling Elke dinsdag en donderdag 10.00 uur Deze wandelgroep loopt nu zelfstandig, maar zouden het heel fijn vinden als weer iemand komt om af en toe een nieuwe route te maken en contact houdt met het kleine team van Gezond Natuur Wandelen. Zodat we er samen voor zorgen dat de groep blijft doorlopen. Je hebt geen speciale kennis nodig, maar wel interesse in gezondheid en natuur, een redelijke conditie en goede sociale vaardigheden. Attenderen op natuur draagt al bij tot natuurbeleving! Na afloop drink je samen met de deelnemers een kop koffie of thee. Geïnteresseerd? Zin om bijvoorbeeld 1 x per maand als wandelbegeleider mee te wandelen? We horen graag van je! Ontdek of dit vrijwilligerswerk bij jou past door vrijblijvend een keer mee te wandelen. Neem contact op met Corrie en geef je wandelgroep naar keuze door om in contact met de wandelgroep te komen. "De gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen."

Structureel
Haarlem, Zandvoort, Dijk en Waard, Alkmaar, Bergen (NH.), Lisse, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlemmermeer

Help ons met onze social media campagnes

Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een kleine Haarlemse stichting die zich inzet voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ieder weekend organiseren wij logeer weekenden vol met leuke activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Wij zijn hard opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons te helpen een social media campagne op te zetten. Iemand die handig is in het maken van leuke posts over onze weekenden en ons kan helpen bij het aan trekken van vrijwilligers en donaties. Ben jij die marketing of social media kenner en heb je een paar uurtjes over? Laat het ons weten en wordt onderdeel van ons leuke team!

Project
Jongeren
Dijk en Waard

Tuinman/vrouw gezocht voor vrijdagochtend

AZC Heerhugowaard

Op het asielzoekerscentrum hebben we een prachtige tuin waar een aantal van onze bewoners in werken. Onze bewoners willen graag met een vrijwilliger samenwerken, zodat ze tijdens het werk ook wat Nederlands leren en met anderen in contact komen. Op de andere dagen werken ook vrijwilligers en we willen graag dat elke dag bezet is. Onze bewoners komen werken van 10.00 - 12.00 's ochtends. We hebben alleen op de vrijdagochtend nog geen vrijwilliger, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om op de andere ochtenden ook te komen. Onze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, theetuin en wellicht volgend jaar ook een wilde/kunsttuin. Heeft u affiniteit met tuinieren en onze doelgroep dan hoor ik graag van u.

Structureel
Dijk en Waard, Hoorn, Alkmaar

Mentorschap verrijkt je wereld

Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met ons voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op www.stichtingmentorschap.nl

Structureel
Dijk en Waard

Vrijwilliger voor cliënt

De Waerden

Namens Lisa zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die één dagdeel Lisa kan ondersteunen op het dagcentrum de Geist van de Waerden. Voorkeur voor dinsdag/woensdag of donderdag. De Waerden is een instelling die mensen met een verstandelijke beperking begeleid, in dit geval op de dagbesteding. Lisa is een jonge en vrolijke vrouw die graag een spelletje doet, ondersteuning vraagt bij haar werkzaamheden en wat extra aandacht nodig heeft. Mocht je belangstelling hebben, van harte welkom en je krijgt vanuit ons team optimaal begeleiding die je nodig hebt.

Structureel
Dijk en Waard

Ervaren barbecue'er gezocht

AZC Heerhugowaard

Bent u een ster in barbecueën en sociaal vaardig? Dan zijn wij op zoek naar u. Voor onze integratietuin op het azc in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die 2 keer per jaar een barbecue workshop wil houden met onze vrouwelijke bewoners en vrouwelijke wijkbewoners. 5 Jaar geleden hebben we een barbecue workshop gehouden voor vrouwen, wat een groot succes was en waar nu weer vraag naar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door een bericht te sturen.

Structureel
Dijk en Waard, Alkmaar

Interim - Videospecialist animatie

Stichting Babyspullen

Wil je ervaring in een non-profit organisatie opdoen én bijdragen aan een goede start van elk kind? Wij hebben grote ambities om te groeien en meer baby’s die in armoede geboren worden te helpen. Om te laten zien wie we zijn en wat we doen, willen we graag een animatievideo laten maken in onze nieuwe huisstijl. Hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste videospecialist. Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar iemand die zo’n 25 tot 40 uur beschikbaar is (vanuit huis, flexibel in te delen) en ervaring heeft met het maken van animatiefilmpjes. Wat ga je doen? De animatievideo over Stichting Babyspullen vertelt hoe ons proces werkt; van donatie in geld en spullen tot het samenstellen van een mooi babystartpakket. Naast het maken van deze video denk je mee over het script en doorvertaling richting onze social media kanalen. Wat krijg je ervoor terug? Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers. Wie zijn wij? Dagelijks worden er gemiddeld 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babypakketten van en schenkt die via diverse instanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard en Utrecht. Bij de stichting werken ongeveer 380 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, IT, communicatie, evenementen etc.

Project
Alkmaar, Dijk en Waard

Regio-vrijwiliger Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen

Wat ga je doen? Als regio-vrijwilliger help je, in jouw eigen regio, om Stichting Babyspullen beter op de kaart te zetten bij bedrijven en instanties. Dit kun je doen op jouw eigen manier, dus denk hierbij aan het vergroten van de naamsbekendheid van Stichting Babyspullen door bijvoorbeeld lokale bedrijven, clubs en gemeenten te benaderen voor sponsoring. Ook kun je denken aan het vertegenwoordigen van Stichting Babyspullen bij relevante evenementen of op social media, bijvoorbeeld in lokale facebookgroepen. Kortom: alle activiteiten die je maar kunt verzinnen om Stichting Babyspullen beter op de kaart te zetten in jouw regio. De functie is grotendeels naar eigen inzicht in te vullen, wij zijn blij met alle inzet! Wie zoeken wij? Wij zoeken enthousiaste en betrokken personen die zich 4 tot 6 uur per maand op vrijwillige basis willen inzetten voor Stichting Babyspullen. Wanneer je werkt en hoeveel uren je werkt, kun je naar eigen inzicht bepalen. Je kunt gewoon vanuit huis werken. Je vindt het leuk om kleinschalige acties te initiëren, contacten te leggen (netwerken) en pakt kansen als je deze ziet. Je kan goed communiceren en weet op een professionele manier mensen en/of bedrijven te benaderen, zodat Stichting Babyspullen in jouw regio nog meer naamsbekendheid krijgt. Wat krijg je ervoor terug? Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers. Wie zijn wij? Dagelijks worden er gemiddeld 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babypakketten van en schenkt die via diverse instanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard en Utrecht. Bij de stichting werken ongeveer 380 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, IT, communicatie, evenementen etc.

Structureel