csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Adrie zoekt een wandelmaatje!

Adrie zoekt iemand om elke week een stukje mee te wandelen. Adrie is een vriendelijke man van 70 met een licht verstandelijke beperking. Hij is bezig met wat gewicht verliezen en ook voor zijn gezondheid loopt hij elke dag een stuk in zijn eigen buurtje. Zijn vrouw is lichamelijk niet in staat om met hem mee te lopen en hij mist dan toch de gezelligheid tijdens het lopen. Daarom wil hij graag 1 of 2x per week iemand om mee te wandelen.

Lees meer

structureel

Diemen

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Adrie zoekt iemand om elke week een stukje mee te wandelen. Adrie is een vriendelijke man van 70 met een licht verstandelijke beperking. Hij is bezig met wat gewicht verliezen en ook voor zijn gezondheid loopt hij elke dag een stuk in zijn eigen buurtje. Zijn vrouw is lichamelijk niet in staat om met hem mee te lopen en hij mist dan toch de gezelligheid tijdens het lopen. Daarom wil hij graag 1 of 2x per week iemand om mee te wandelen.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Diemen

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Cordaan

Haarlemmermeer

Voorzitter voor Vriendenstichting

Cordaan

Wilt u graag betekenisvol zijn voor ouderen en hun welzijn en beschikt u over bestuurlijke ervaring, dan is deze leuke en waardevolle functie misschien iets voor u! Wij zijn voor onze Vrienden Stichting van de Cordaan, locatie "In het Zomerpark" op zoek naar een nieuwe voorzitter. In het Zomerpark is een verpleeghuis voor ouderen dat zorg biedt aan 114 verpleeghuiscliënten. Psychogeriatrie, somatische aandoeningen en revalidatie en 50 verzorgingscliënten. In huis is er veel aandacht voor het welzijn van onze bewoners. De Stichting "Vrienden In het Zomerpark" heeft als doelstelling om het welzijn van de bewoners te bevorderen. Dat doen wij o.a. met diverse welzijns activiteiten die wij financieel ondersteunen. Het bestuur bestaat uit 5 leden waarvan drie leden het Dagelijks Bestuur vormen, o.a. de Voorzitter. Eind 2024 wordt de functie van voorzitter vacant. Daarom zijn wij op zoek naar een Nieuwe Voorzitter voor onze Vrienden Stichting. De locatie In het Zomerpark is gesitueerd in Nieuw- Vennep in de wijk Getsewoud-Zuid en heeft een ANBI status. Wat houdt de functie in? * Drie maal per jaar deelnemen aan het DB-Overleg met de secretaris en penningmeester, al dan niet met daarbij de aanwezigheid van de locatiemanager. Daarnaast is er 2 x per jaar een overleg met het voltallig Stichtingsbestuur; * Het 2 x per jaar voorzitten van deze vergaderingen met het voltallig bestuur; * Het schrijven van het jaarverslag en beleidsplan in samenspraak met de penningmeester (t.b.v. behouden ANBI-Status; * Het onderhouden van contacten met externe partijen; * Het schrijven van stukjes in de Nieuwsbrief van het Verpleeghuis, onderling te verdelen met de secretaris; * Het initiëren en mede vorm geven van nieuwe initiatieven die het bestuur ontwikkeld voor de kortere en langere termijn. Belangrijk voor deze functie is dat u affiniteit heeft met de ouderenzorg, de bewoners en hun familieleden. Bestuurlijke ervaring heeft en financieel en strategisch inzicht heeft. Een goede beheersing van de Nederlandse taal goed beheerst en over organisatorische vaardigheden en een teamgeest beschikt. Wilt u meer weten over de functie/ of u aanmelden als kandidaat stuur dan een berichtje.

Structureel
Amsterdam

Chauffeur gevraagd voor onze ouderen

Cordaan

Hou je van autorijden en wil je helpen om ouderen naar hun dagbesteding te brengen met een personenbus, dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een gezellig team met andere chauffeurs. Je wordt goed ingewerkt en we bieden je een onkostenvergoeding aan bij de inzet van 5 dagdelen per week en om cursussen te volgen. Verder zijn er regelmatig teamuitjes. De dankbaarheid van onze ouderen die door jou een gezellige dagbesteding hebben is groot. We horen graag van je. 🙏🌸

Structureel

Anderen bekeken ook

Diemen

Ria zoekt hulp bij verzorging koeien

Diemen voor Elkaar (Welzijn Diemen)

Voor Ria (63 jaar), wonend in Diemen Noord, met 15 melk koeien en nog wat jongvee zijn we opnieuw op zoek naar meerdere mensen die haar voor een bepaalde periode kunnen ondersteunen met het werk op de boerderij. Denk aan de verzorging van haar koeien en wat hand- en spandiensten. De zorg voor de koeien en het jongvee gaat 7 dagen per week door, wij hopen dat er meerdere mensen reageren (Nederlands sprekend) die bereid zijn 1 of meerdere dagdelen per week te kunnen helpen. De tijden zijn van 5:30 uur tot 8:30 uur of 's middags van 16:00 uur tot 19:00 uur maar als je alleen op andere tijden kunt en wel graag zou willen helpen, laat dit dan zeker weten. Dan kun je overleggen met Ria. Dus hou je van dieren/koeien en vind je het leuk om kennis te maken met het boerenleven, dan ontvangen wij graag een berichtje van jou!! En het mooie is, je kunt haar echt enorm helpen en je hebt tegelijkertijd heel veel lichaamsbeweging, echt een workout.

Structureel
Diemen

Activiteiten voor kinderen en jongeren

Scouting Diemen

Scouting Diemen is op zoek naar jonge mensen vanaf ca 20 jaar die graag met kinderen omgaan. Als speltakbegeleider organiseer je samen met andere jongeren iedere week een avond voor kinderen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen. De vakanties slaan we over. Wel gaan we in de zomervakantie een week op zomerkamp. Met elkaar bedenken we de gekste activiteiten, en de begeleiding doet ook zonder de kinderen regelmatig leuke dingen. En eigenlijk kan het niet gek genoeg als het maar leuk, creatief, sportief of gewoon gek is. Lijkt je dit leuk ....en je hoeft echt geen scoutingervaring te hebben. Kom dan eens een avondje gezellig bij ons langs. Want misschien hebben we wel een klik!

Structureel
Jongeren
Diemen, Amsterdam, Ouder-Amstel

Voorlezers gezocht voor kinderen (2-8 jaar)!

VoorleesExpress Amsterdam en Diemen

Lijkt het jou leuk om een gezin te helpen bij de taalontwikkeling en bij te dragen aan gelijke kansen voor ieder kind? Meld je aan als voorlezer! Je kunt voorlezen in Amsterdam, Ouder-Amstel, Diemen en Weesp. Als voorlezer word je gekoppeld aan jouw 'eigen' voorleesgezin. Je spreekt 20 keer een uurtje per week met ze af om voor te lezen en taalspelletjes te doen. Thuis of in de bieb. Je brengt het kind in aanraking met mooie, grappige en spannende verhalen en stimuleert spelenderwijs leesplezier en de taalontwikkeling. Daarnaast begeleid je de ouder(s) om actief bij te dragen aan de verrijking van de taalomgeving van hun kinderen. Jouw rol is coachend en motiverend en je stimuleert de ouder(s) zo veel mogelijk zelf initiatief te nemen om thuis een taalrijke omgeving aan te bieden. De VoorleesExpress staat voor en tijdens het voorleestraject voor je klaar met training, persoonlijke begeleiding en tips! Geïnteresseerd? Aanmelden kan via: https://portal.voorleesexpress.nl/aanmelden/amsterdam/vrijwilliger. Na aanmelding nodigen wij je op korte termijn uit voor een online of fysieke groepsintake om kennis te maken en je meer te vertellen over het voorleestraject en wat je ervan kunt verwachten. Hopelijk tot snel!

Structureel
Jongeren
Amsterdam

Maatje voor moeder met jonge kinderen!

Home Start Amsterdam

Veel gezinnen met jonge kinderen (onder de 7 jaar) kunnen af en toe wel wat steun gebruiken. Soms kunnen familie of vrienden steun geven en af en toe even bijspringen. Als die er niet zijn of te ver weg wonen is het fijn als iemand anders praktisch hulp of emotioneel steun wil bieden. Als een soort vriend of vriendin van de familie! Sta je positief in het leven, heb je wekelijks twee uurtjes tijd en vind je het leuk contact te onderhouden met een gezin met jonge kinderen? Dan kun je veel voor zo'n gezin betekenen! Home-Start biedt een training vooraf aan nieuwe vrijwilligers. Voor vragen kun je altijd bij je coördinator terecht. We organiseren ook bijeenkomsten voor onze vrijwilligers, waar ervaringen worden uitgewisseld en deskundigheid wordt vergroot. Twee maal per jaar is er een gezamenlijk uitje of etentje voor de vrijwilligers. Stuur een bericht voor meer informatie.

Structureel
Amsterdam, Alkmaar, Breda, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam

Coördinator Werkgroep PR & Marketing

Landelijke Pijn Organisatie

Help de LPO bekender te worden! De LPO zoekt een “Coördinator Werkgroep PR&Marketing Dit ga je doen: Je gaat alle uitingen die gemaakt worden binnen de Werkgroep PR&Marketing coördineren. Je werkt zelf mee en coördineert de activiteiten van de werkgroepleden. Je signaleert marketingkansen en behoeftes binnen de organisatie. Je helpt mee om de LPO overall bekender te maken, binnen een tempo dat past bij de gestage groei van het patiëntenplatform. Je hebt gevoel voor free publicity kansen en kent, of kunt leren omgaan met, het tempo van redacties. Je bewaakt de huisstijl van de LPO en verbetert deze. Je helpt mee aan de uitbouw van de werkgroep met bv. dtp’ers, content creators. Wie ben jij? Jij wilt je graag vrijwillig inzetten voor mensen met chronische pijn en hun naasten Je hebt ervaring met het aansturen van (vrijwillige) medewerkers. Je vindt het leuk om zelf bezig te zijn met de creatie van marketinguitingen en/of stuurt creatieve geesten aan. Je bent extern gericht en kunt behoeftes van de organisatie vertalen naar concrete uitingen. Communicatief ben je een sterk persoon en sociaal ingesteld. Je hebt kennis van werken met Office 365, (Word, Outlook, Exel) en je bent bekend met communicatie via Microsoft Teams. Je bent in het bezit van een eigen laptop. Waar en wanneer? Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Microsoft Teams. Buiten de enkele uurtjes van online aanwezigheid voor overleg deel jij je eigen tijd in. De bonus: Het geeft jou positieve energie om aan iets mee te kunnen bouwen dat zomaar eens heel groot zou gaan kunnen worden. Wij bieden jou de kans om jezelf nog verder te ontwikkelen, passend bij de doelstellingen van de Landelijke Pijn Organisatie. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met fijn zinvol bezig zijn, zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Je werkt comfortabel vanuit je eigen huis.

Structureel