csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Ik zoek graag een sportmaatje

Goedemiddag ik ben Jim van de broek en ik zoek graag een sportmaatje waar ik samen mee kan sporten op een sportschool Ik woon begeleid wonen in de woning van ons tweede thuis maar ik had iemand gevonden hier maar dan moet ik steeds achterom blijven zeuren Dan groetjes van jim

Lees meer

structureel

Haarlemmermeer

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Goedemiddag ik ben Jim van de broek en ik zoek graag een sportmaatje waar ik samen mee kan sporten op een sportschool
Ik woon begeleid wonen in de woning van ons tweede thuis maar ik had iemand gevonden hier maar dan moet ik steeds achterom blijven zeuren
Dan groetjes van jim

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 1 uur

maandag

Locatie

Haarlemmermeer

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sport & beweging

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Haarlemmermeer

Hobby elektronica reparateur

Olivier

Ben jij gek op elektronica en kun je kleine reparaties uitvoeren aan bijvoorbeeld laptops, tablets en koelkasten? Iedere dag ontvangen wij veel elektronische producten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die alle binnen gekomen apparaten met een sticker kan testen en kleine reparaties uit kan voeren. Onze werkplaats is iedere dag behalve in het weekend geopend van 8.00 tot 16.30 uur. Heb jij zin om ons te helpen en ben je beschikbaar voor één of meerdere dagdelen? Stuur ons dan een bericht waarin je kort laat weten wat je voor ons kunt betekenen en op welke dagen je beschikbaar bent. We ontmoeten je graag.

Structureel
Jongeren
Aalsmeer

Gezocht: Maatje, gezelschap (man/vrouw)

Participe Amstelland Aalsmeer

Ben jij op zoek naar iemand om iets mee te ondernemen? Een man van 70+ uit Aalsmeer zoekt gezelligheid (man/vrouw). Hij zou graag wat vaker samen met iemand optrekken. Heeft interesse in sport, vooral voetbal. Hij houdt van gezelligheid, een praatje maken, een spelletje doen (scrabble, dammen, rummikub, mens erger je niet). Hij gaat er graag op uit, met zijn scootmobiel of rollator, en kan erg genieten van een visje eten (op de markt).

Structureel
Haarlemmermeer

Coördinator SchuldHulpMaatje

SchuldHulpMaatje Haarlemmermeer

Voor onze snelgroeiende organisatie zoeken wij een extra coördinator (m/v). Je coördineert en bent (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering van onze hulpverleningsactiviteiten. Je zoekt samen met het bestuur naar maatjes, doet de intake van hulpvragers en begeleidt de maatjes. Je inzet is gemiddeld 1 tot 2 dagdelen in de week. De coördinatoren vergaderen gemiddeld eens in de 4 weken (meestal 's avonds 2 uren). Voordat je aan de slag gaat volg je de 3-daagse training als maatje om daarna aan de vervolgtraining voor coördinatoren (1 1/2 dag) deel te nemen. In overleg kun je in de tussentijd alvast met één of meerdere ervaren maatjes praktijkervaring opdoen. Als je belangstelling hebt, kun je mailen naar [email protected] (Annelies Klokman). Er zijn profielschetsen aanwezig.

Structureel
Haarlemmermeer

Assistent (taal) docent NOVA College

MeerWaarde project FF DOEN met MDT

**** Deze vacature is onderdeel van het MDT-project FF-doen **** Hulp aan anderstaligen op het NOVA College Leerlingen met een taalachterstand op MBO niveau 1 en niveau 2 zijn erg geholpen met leeftijdsgenoten die goed Nederlands spreken en lezen. Als assistent van de docent kun je leerlingen helpen om een tekst goed te lezen en goed te begrijpen. Je kunt deze leerlingen echt helpen om de eerste periode op het MBO tot een succes te maken. Wat vragen wij van jou? **Je bent nieuwsgierig om te ervaren hoe het is om een andere rol op je eigen school op je te nemen. **Je bent geduldig en probeert leerlingen een stapje verder te helpen. **Je staat open voor feedback en goede samenwerking met de docent. Dagen en Tijden: Maandag, dinsdag, woensdag van 09.00 tot 14.00 uur Voorbereiding: https://www.novacollege.nl/opleidingen/alle-richtingen/mytalent/ met ook een leuk intro filmpje **** FF doen met MDT **** Deze vacature is onderdeel van het Maatschappelijk Diensttijd Project: FF doen! In dit project ga je in zes maanden vrijwillig aan slag bij 2 of 3 organisaties, steeds 4 uur per week. Je krijgt: ** begeleiding van een jongere coach ** MDT Certificaat (Maatschappelijke Dienst Tijd ** je krijgt leuke workshops, intervisie of voorlichting ter inspiratie ** je leert organisaties, mensen en doelgroepen kennen Zou dit bij je passen? Laat het weten, we vertellen je graag meer.

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Hulp bij koken voor de buurt

Maatvast Haarlemmermeer

Bij wijkcentrum De Amazone zijn wij opzoek naar een kooktalent! Kom jij ons helpen in de keuken voor de buurtmaaltijd? 1x per maand op woensdag komen de buurtbewoners bij het wijkcentrum langs om met elkaar te eten. Wij zoeken iemand die kan helpen met de voorbereiding en het koken van de maaltijden. Je bent hier in totaal ongeveer 5 uur aan kwijt. Uiteraard mag je zelf ook mee-eten! Je mag ook altijd een keer langskomen om de sfeer te proeven! Stuur mij dan even een berichtje en dan plannen wij een afspraak in.

Structureel
Haarlemmermeer

Gastvrouw/ gastheer

De Heimanshof

Tijdens de zomermaanden (5 mei tot eind september) is de heemtuin ook op zondagmiddag geopend voor bezoekers. We zoeken mensen die het leuk vinden om mensen gastvrij te ontvangen en toezicht te houden de tuin. De tuin is van 13.00 tot 17.00 uur open. Er zijn altijd minimaal twee vrijwilligers in de tuin aanwezig. Tijdsinvestering: Dat bepaal je zelf. We hebben een rooster. Wat bieden wij? - een gezellige nieuwe natuurvriendenkring - ruimte om jezelf de ontplooien - een prachtige tuin waarin veel te ontdekken valt

Project