csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Hulp bij verven

Voor een mevrouw uit Nieuw-Vennep Zuid zijn wij op zoek naar iemand die haar wil helpen met het verven van de deur van haar woonkamer, de trap en de muren bij de trap. Ze woont nog niet zo lang in haar woning en zou je hulp goed kunnen gebruiken. Mevrouw spreekt Nederlands en Frans. Ben jij de handige man/vrouw die haar wil helpen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Haarlemmermeer

Klussen binnen

Beschrijving

Voor een mevrouw uit Nieuw-Vennep Zuid zijn wij op zoek naar iemand die haar wil helpen met het verven van de deur van haar woonkamer, de trap en de muren bij de trap. Ze woont nog niet zo lang in haar woning en zou je hulp goed kunnen gebruiken. Mevrouw spreekt Nederlands en Frans. Ben jij de handige man/vrouw die haar wil helpen? Neem dan contact met ons op.

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 4 uur

Locatie

Haarlemmermeer

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Klussen binnen
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Haarlem, Zandvoort, Dijk en Waard, Alkmaar, Bergen (NH.), Lisse, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlemmermeer

Help ons met onze social media campagnes

Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een kleine Haarlemse stichting die zich inzet voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ieder weekend organiseren wij logeer weekenden vol met leuke activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Wij zijn hard opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons te helpen een social media campagne op te zetten. Iemand die handig is in het maken van leuke posts over onze weekenden en ons kan helpen bij het aan trekken van vrijwilligers en donaties. Ben jij die marketing of social media kenner en heb je een paar uurtjes over? Laat het ons weten en wordt onderdeel van ons leuke team!

Project
Jongeren
Hillegom

Bestuursondersteuner algemeen

Stichting Kunst uit Hillegom

Bestuursondersteuner / algemeen (vrijwillig) Betreft het uitvoeren van diverse taken namens het bestuur. De taken omvatten werkzaamheden omtrent de voorbereiding van evenementen en andere projecten, zoals: - het schrijven van teksten voor website, social media en dag- of weekbladen; - zoeken en opvragen offertes van benodigdheden; - verspreiding promotiemateriaal enzovoorts. Nu en dan bijwonen bestuursvergadering i.v.m. bovenstaande. Betreft gemiddeld 2 uren per week, pieken bij evenementen en projecten.

Structureel
Haarlemmermeer

Dringende hulp in de achtertuin!!

Nancy

Hierbij de dringende vraag voor hulp om een achtertuin zo snel mogelijk netjes te maken. Door tekort tijd en geen groene vingers is in de achtertuin een wildgroei ontstaan. Tevens is door het ontbreken van schuttingen onder ander zware tuintegels door omwonenden achtergelaten. Helaas lukt het niet om alleen in deze hoedanigheid de tuin netjes te krijgen. Mijn hulpvraag is dan ook om de wildgroei in de tuin op te ruimen. Meehelpen/meedenken voor het afvoeren van tuinafval en de mogelijkheid om de tuin weer te voorzien van schuttingen.

Eenmalig
Haarlemmermeer

Hulp bij training hond

Henneke

Hulp gezocht bij training/opvoeding jonge (puber) hond. Meer dan 45 jaar heb ik Rottweilers gehad en toen in 2022 mijn laatste hond overleed, ben ik letterlijk volledig ingestort, waardoor ik in het ziekenhuis belandde. Na een openhartoperatie, die niet helemaal goed verlopen is, heb ik een heel lange periode van revalidatie doorlopen. Het leven zonder hond was leeg en erg eenzaam en al gauw besloot ik een nieuwe hond te nemen. Dat was mijn doel en daar heb ik hard voor gewerkt. Die hond is er nu, weer een Rottweiler. Ze is nu ruim 8 maanden en volop in de puberteit en ik merk nu dat ik eigenlijk mezelf overschat heb en de puberteit van de hond onderschat. Ik ga met Donna naar de hondenschool hier in Nieuw-Vennep, maar mis de lichamelijke kracht om haar goed te kunnen begeleiden en moet erkennen dat ik hulp nodig heb. Donna is heel sociaal, zowel naar mensen als naar andere honden, maar ze is heel erg snel afgeleid, wat het eofenen van de trainingen er niet makkelijker op maakt. Wie o wie vindt het leuk om met een hond bezig te zijn en mij te helpen? Haar herplaatsen is absoluut geen optie!!!

Project
Teylingen, Hillegom

Word vrijwilliger bij Cardea Supporters!

Cardea

Wil jij het verschil maken voor kinderen, jongeren en ouders in de omgeving van Leiden of de Duin en Bollenstreek? Geeft het je een goed gevoel om een ander te zien groeien of als iemand je simpelweg bedankt voor je hulp? Dan is vrijwilliger zijn bij Supporters van Cardea misschien wel iets voor jou! Als vrijwilliger bij Supporters van Cardea ga jij aan de slag met lichte, maar waardevolle hulpvragen die de jongeren en zijn/haar gezin nodig hebben. Je hebt contact met de betrokken hulpverleners en wordt ook begeleid door een coördinator van het Supportteam. Bij Cardea geloven we dat ieder kind het verdient om zich goed te kunnen ontwikkelen en zetten ons daarom in om kinderen, jongeren (tot 23 jaar) en hun gezin hierbij te ondersteunen. De jongeren en hun gezin krijgen vanuit Cardea specialistische jeugd- en opvoedhulp. Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je ingezet worden voor de volgende zaken: - Eenmalige support: een jongere helpen verhuizen of helpen klussen. - Support een gezin: Een luisterend oor of een kind naar de zwemles of sport brengen. - Support een kind, jongere of ouder door een maatje te zijn: help een jongere die het spannend vind om naar buiten te gaan, of een kind die op zoek is naar een leuke sport. Je kunt samen leuke dingen ondernemen en een luisterend oor bieden. Heb jij echt een hart voor het bieden van hulp aan kinderen en jongeren, affiniteit met de doelgroep en wil je hen graag Supporten? Ook ervaringsdeskundigen zijn welkom! Kom dan ons team versterken! Neem contact op met de coördinatoren van het Supportteam: Marloes en Inge.

Structureel
Haarlemmermeer

Onze gasten zien u graag!

De Zonnebloem Nieuw Vennep/Abbenes

Vind jij het leuk af en toe minder mobiele mensen te bezoeken op de momenten die jij bepaald, voor een praatje, een kaartje of gewoon een kopje thee of koffie? Of om ze mee te nemen naar een activiteit? Dan komen wij, de Zonnebloem Nieuw Vennep/Abbenes, heel graag in contact met jou. Minder mobiele mensen willen ook graag een sociaal actief leven en daar voor organiseren wij verschillende activiteiten waar zij aan mee kunnen doen. De gasten worden gehaald en gebracht door andere vrijwilligers . Daarnaast zijn er gasten die het erg fijn vinden indien af en toe iemand bij hun op bezoek komt. Vind je het leuk zo nu en dan iets te doen voor je medemens, dan kijken wij naar je uit en horen heel graag van je. mail ons via [email protected]

Structureel
Jongeren
Lisse

Chauffeur toet toet

Stichting SterkSaam

Stichting SterkSaam is een klein woon en dagbestedingsinitiatief in Lisse, midden tussen de bollenvelden. Wij zoeken een vrijwillige chauffeur die met onze bus {b rijbewijs} onze cliënten van en naar onze dagbesteding willen rijden. De bollenstreek is de regio waar gereden wordt. De doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking en of psychiatrische achtergrond variërend in de leeftijd van 21 tot 57 jaar. Je hoeft geen ervaring met de doelgroep te hebben, je wordt begeleid door onze begeleiders om met deze doelgroep om te kunnen gaan. Een VOG is een vereiste deze wordt betaald door ons. Wij kunnen op diverse dagen en tijden chauffeurs gebruiken. Dit is geheel in overleg binnen jou mogelijkheden. Elk jaar organiseren wij een BBQ voor onze vrijwilligers en ontvang je een grote glimlach van onze cliënten.

Structureel