csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Marketing en communicatie medewerker

Functieomschrijving Als Marketing en Communicatie medewerker binnen Gaymers United ben jij degene die zorgt dat onze community een breed bereik en zichtbaarheid kent. Jij zorgt ervoor dat mensen zich aangetrokken voelen tot onze community, doelstellingen en activiteiten door het maken van diverse promotionele materialen en uitingen zowel op papier als digitaal op onze website en social media. Wie zijn wij? Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten. Wat ga je doen binnen Gaymers United? Binnen Gaymers United zul je een centrale rol krijgen in het bekend maken van onze community en daarmee nieuwe leden aan te trekken. Dit ga je doen door het onderhouden en verder uitbouwen van onze huisstijl tot het opzetten van complete marketing campagnes en strategiën. Houd je van fotogratie of filmtechniek? Ben jij die goeroe voor wie tools als PhotoShop en InDesign geen geheimen meer heeft? Helemaal perfect! Veel van onze huisstijl elementen en producten zijn in huis ontwikkeld met deze tools en van onze events mag natuurlijk een vastlegging op de gevoelige SD kaart ook zeker niet ontbreken. Naast je creatieve kant op gebied van beeld en materiaalontwikkeling, ben je sterk in het schrijven van pakkende teksten en kun je hierdoor al onze aankondigingen en uitingen dan ook voorzien van de nodige taalkundige correctie en fleur je ook onze teksten nog eens op door deze lekker vlot en pakkend maar ook duidelijk en helder leesbaar te maken. Wat neem je mee? Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen. Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Verder vinden we het wel zo prettig als je tenminste een vloeiende beheersing hebt (zowel in spraak als schrift) van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Lees meer

structureel

Kan online / via de telefoon

Marketing & communicatie
Media & design

Beschrijving

Functieomschrijving

Als Marketing en Communicatie medewerker binnen Gaymers United ben jij degene die zorgt dat onze community een breed bereik en zichtbaarheid kent. Jij zorgt ervoor dat mensen zich aangetrokken voelen tot onze community, doelstellingen en activiteiten door het maken van diverse promotionele materialen en uitingen zowel op papier als digitaal op onze website en social media.

Wie zijn wij?

Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten.

Wat ga je doen binnen Gaymers United?

Binnen Gaymers United zul je een centrale rol krijgen in het bekend maken van onze community en daarmee nieuwe leden aan te trekken. Dit ga je doen door het onderhouden en verder uitbouwen van onze huisstijl tot het opzetten van complete marketing campagnes en strategiën. Houd je van fotogratie of filmtechniek? Ben jij die goeroe voor wie tools als PhotoShop en InDesign geen geheimen meer heeft? Helemaal perfect! Veel van onze huisstijl elementen en producten zijn in huis ontwikkeld met deze tools en van onze events mag natuurlijk een vastlegging op de gevoelige SD kaart ook zeker niet ontbreken.

Naast je creatieve kant op gebied van beeld en materiaalontwikkeling, ben je sterk in het schrijven van pakkende teksten en kun je hierdoor al onze aankondigingen en uitingen dan ook voorzien van de nodige taalkundige correctie en fleur je ook onze teksten nog eens op door deze lekker vlot en pakkend maar ook duidelijk en helder leesbaar te maken.

Wat neem je mee?

Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen.
Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Verder vinden we het wel zo prettig als je tenminste een vloeiende beheersing hebt (zowel in spraak als schrift) van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Praktische informatie

Eenmalig 2 tot 20 uur

Het mag ook elke maand of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Kan online / via de telefoon

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Marketing & communicatie
Media & design
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Gaymers United

Promotor

Gaymers United

Functieomschrijving Als promotor binnen Gaymers United ben jij het gezicht van Gaymers United. Jij zorgt, samen met je mede-promotors dat Gaymers United wordt gezien. Jullie voelen als geen ander aan waar de behoeften binnen de Gaymers Community liggen en kunnen dit vertalen naar (nieuwe) manieren om nieuwe Gaymers aan te trekken. Jullie zorgen ervoor dat Gaymers United groots wordt. Wie zijn wij? Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten. Wat ga je doen binnen Gaymers United? Binnen Gaymers United zal je deel gaan uitmaken van het team van promotors. Samen zullen jullie je bezig gaan met het verkennen van onze doelgroep en duidelijk krijgen wat er op dat moment speelt binnen de community. Jouw input zal bijdragen aan het vergroten van onze zichtbaarheid en daarmee Gaymers United als community te doen groeien. Dit ga je doen samen met je mede promotors, de algemene staf en ons marketing en communicatie team. Wat neem je mee? Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen. Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Ook vinden we het prettig dat je een vlotte, spontante babbel hebt en vooral ook zeer opmerkzaam bent in wat er speelt binnen de community en hier snel analyses op los kunt laten hoe we onze zichtbaarheid kunnen vergroten.

Structureel

Anderen bekeken ook

Spoed handtekeningen actie Amnesty International

Amnesty International

Razendsnel actievoeren als iemand in gevaar is. Dat is de kracht van onze spoedacties. Als iemand in gevaar is, ontvang je per e-mail een oproep. Met één druk op de knop steun je de actieoproep. Stuur een bericht dat je mee wilt doen en dan zorgen wij dat je de link krijgt naar het aanmeldformulier! Waarom doen we dit? ✅ Snel, simpel en doeltreffend: duizenden mensen, waar ook ter wereld, sturen een bericht naar machthebbers als iemand wordt gemarteld, bedreigd of onterecht gevangenzit. In korte tijd worden zoveel oproepen verstuurd, dat ze niet genegeerd kunnen worden. Dat werkt. Hoe meer mensen aan de spoedacties meedoen, hoe groter onze vuist is tegen onrecht. Stuur een bericht als je mee wilt doen! #challenge

Structureel
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Amnesty groetenkaartje sturen

Amnesty International

Wereldwijd zitten mensenrechtenactivisten in de gevangenis. Een kaartje geeft moed en leidt soms tot betere behandeling in de gevangenis. Schrijf je kaartje eenvoudig online. Amnesty print en verstuurt je kaartje voor je. Het verhaal van Máxima Acuña Hoe bijzonder een groetenkaartje kan zijn blijkt uit het verhaal van Máxima Acuña. Máxima werd bedreigd door een groot mijnbouwbedrijf dat op haar terrein goud wilde winnen. “Ik bedank jullie met heel mijn hart voor alle brieven die jullie me gestuurd hebben. Jullie geven me de moed om door te vechten.” Wil je meedoen met deze challenge? Klik op 'ik doe mee' en help mee!

Structureel
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Doppen voor blindengeleidehonden

KNGF geleidehonden

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor ons. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij één van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van onze geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euro’s opgeleverd. Hoe werkt het? ✅ Stap 1: Stuur ons een berichtje dat je mee wilt doen en je ontvangt alle informatie Stap 2: Verzamel zoveel mogelijk doppen! Stap 3: Lever de doppen in bij een verzamelpunt in jouw buurt. Done, jij hebt impact gemaakt! Niet alleen voor de blindengeleidehonden, maar ook voor het milieu. Win-win :-) Alvast heel erg bedankt en succes! #challenge

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Doneer je oude slaapzak voor daklozen

NLvoorelkaar

Vannacht slapen tienduizenden mensen in de kou. Doneer oude slaapzakken en help daklozen de nacht door! Sheltersuit maakt er een wind- en waterdichte jas van met aanritsbare slaapzak, voor iedereen die noodgedwongen buiten moet slapen. ⚡Dit ga je doen Elke slaapzak telt als je letterlijk in de kou staat. Ruim dus je zolder op én die van anderen en verzamel alle oude slaapzakken. Deze kun je doneren bij alle kringloopwinkels van Het Goed in jouw buurt. Let op: niet elke slaapzak is bruikbaar. Deze zijn goed: • Synthetische dikke en dunne slaapzakken; • Liefst gewassen en moet er enigszins goed uitzien; • De rits mag kapot zijn; • De voering mag niet kapot zijn; • Donzen/wollen slaapzaken kun je NIET doneren helaas. Je kunt jouw oude slaapzakken inleveren bij elke aanname goederen bij één van de 28 kringloopwinkels van Het Goed. 🌙 Hiervoor maak je het verschil Sheltersuit helpt dak-, thuislozen en vluchtelingen die noodgedwongen buiten moeten slapen. Door de toenemende vraag van hulporganisaties uit binnen- en buitenland zijn er maar liefst 16.500 slaapzakken nodig. Door een slaapzak in te leveren bij Het Goed maak je het mede mogelijk dat onze sociale ateliers Sheltersuits kunnen blijven maken en daardoor blijvend werk te creëren. Help jij een handje mee? Je maakt er écht het verschil mee en je zolder wordt er ook blij van. Alvast bedankt!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Help de toegankelijkheid verbeteren [15 minuten]

NLvoorelkaar

Een samenleving, waar iedereen, met of zonder beperking, kan meedoen in de samenleving. Daar helpt Wheelmap aan mee. 🦽 Je helpt mensen in een rolstoel enorm Voor mensen met een rolstoel kan het tijdrovend en frustrerend zijn om naar een locatie te gaan om er vervolgens achter te komen dat deze plek niet rolstoeltoegankelijk is. Je kunt mensen in een rolstoel helpen door inzichtelijk te maken welke plekken rolstoelvriendelijk zijn en welke plekken niet. 📍🚶🏼‍♀️ Wat ga je doen Meer dan 1 miljoen openbare plekken zijn al beoordeeld door de gebruikers van Wheelmap. Elke dag worden er meer dan 300 nieuwe beoordelingen toegevoegd. Ook jij kunt helpen met beoordelen! Het is heel makkelijk om mee te doen en je maakt grote impact! klik op 'Ik doe mee' zodat we weten dat jij de challenge aan wil gaan en we je extra informatie kunnen sturen over het downloaden van de handige Wheelmap app.

Eenmalig
Challenge
(kleine) groepen

Regenboogzebrapad om verschillen te vieren [Challenge]

NLvoorelkaar

Young Impact roept iedereen op een statement te maken voor een veiliger schoolklimaat. Samen worden er in Nederland 1.000 regenboogzebrapaden gekrijt om te laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Want: niemand mag anders behandeld worden vanwege diens uiterlijk, seksuele voorkeur, gender, afkomst of iets anders. Doe je mee? Hoe het werkt: 1. Meld je aan en ontvang meer info over hoe je mee kunt doen, tips & tricks. Zo weten we ook dat je meedoet (en dus hoeveel zebrapaden er gemaakt worden). 2. Stoepkrijten maar! 3. Inspireer je vrienden om ook mee te doen.

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Bijzzzondere impact: bijenhotel maken

NLvoorelkaar

Ken jij het verschil tussen honingbijen en wilde bijen? Honingbijen leven in een bijenkorf bij de imker en maken honing. Wilde bijen leven juist in de vrije natuur en nemen het stuifmeel van de planten en bloemen mee naar de volgende plant en bloem. Ze helpen daardoor de groei van groenten, fruit en andere eetbare gewassen. Er zijn 358 soorten wilde bijen in Nederland, maar ze hebben het erg moeilijk... gelukkig kunnen we daar makkelijk iets aan doen! Wil jij ze helpen en maak je een Bijenhotel of Bijen Bed & Breakfast in je tuin voor deze zoemende vrienden? Geef je op, dan vertellen we je hoe je makkelijk je eigen bijen B&B maakt. Deze challenge is ook super leuk om samen met kinderen te doen!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Middagje strand & impact maken

NLvoorelkaar

Breng het strandleven in kaart met een app en draag zo bij aan het behoud van onze kusten 🌊 De laatste jaren wordt het steeds drukker op de Nederlandse stranden. Helaas is er door de drukte op het strand weinig ruimte meer voor de natuur en biodiversiteit op het strand. Hier wil project Het Groene Strand iets aan veranderen. Met een speciale app breng je een stukje strand in kaart. Met de kennis die je verzamelt in de app, kan Het Groene Strand de biodiversiteit van het strand in kaart brengen en dit stukje unieke natuur van Nederland vergroenen. Je hebt gegarandeerd een leuke middag want: zee, strand en impact (de zon heb je zelf in de hand, kies een lekkere dag uit ;-)). Je leert er ook nog eens iets van want heb jij weleens gehoord van knotswier? Of een heremietkreeft gezien? Je ontdekt de verschillende planten en dieren die leven op het strand met de nieuwe zoekkaart en app van Het Groene Strand. Klik op 'Ik doe mee' en ga aan de slag! Tip: deel deze challenge met vrienden, familie of collega's want samen is leuker én verdubbelt de impact!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Heel Holland Wipt tegels

NLvoorelkaar

Het wip-seizoen is geopend: wip, Holland, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Nederland een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Buurt Cleanup [15+ minuten]

NLvoorelkaar

Plastic verpakkingen, zwerfafval... bah, niet zo goed voor de dieren en natuur in jouw buurt. Help een kwartiertje of meer mee, samen houden we Nederland schoon! Je kunt in je eentje in actie komen. Of samen met buren, vrienden, je team, school of sportclub. En ook hoe vaak jij/jullie aan de slag willen: ✔️ Ga een keer op pad door je buurt en raap tijdens je ommetje het afval op ✔️ Adopteer een stukje buurt (en krijg gratis schoonmaakspullen!) ✔️ Haak aan bij een actie in de buurt. Klik op 'ik doe mee', dan sturen we je een mailtje over hoe het werkt en hoe je mee kunt doen (natuurlijk vrijblijvend) Alvast super bedankt voor je hulp! #klimaat #natuur #duurzaam #makkelijk

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen