csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Promotor

Functieomschrijving Als promotor binnen Gaymers United ben jij het gezicht van Gaymers United. Jij zorgt, samen met je mede-promotors dat Gaymers United wordt gezien. Jullie voelen als geen ander aan waar de behoeften binnen de Gaymers Community liggen en kunnen dit vertalen naar (nieuwe) manieren om nieuwe Gaymers aan te trekken. Jullie zorgen ervoor dat Gaymers United groots wordt. Wie zijn wij? Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten. Wat ga je doen binnen Gaymers United? Binnen Gaymers United zal je deel gaan uitmaken van het team van promotors. Samen zullen jullie je bezig gaan met het verkennen van onze doelgroep en duidelijk krijgen wat er op dat moment speelt binnen de community. Jouw input zal bijdragen aan het vergroten van onze zichtbaarheid en daarmee Gaymers United als community te doen groeien. Dit ga je doen samen met je mede promotors, de algemene staf en ons marketing en communicatie team. Wat neem je mee? Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen. Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Ook vinden we het prettig dat je een vlotte, spontante babbel hebt en vooral ook zeer opmerkzaam bent in wat er speelt binnen de community en hier snel analyses op los kunt laten hoe we onze zichtbaarheid kunnen vergroten.

Lees meer

structureel

Kan online / via de telefoon

Marketing & communicatie
Creativiteit & muziek
Media & design

Beschrijving

Functieomschrijving

Als promotor binnen Gaymers United ben jij het gezicht van Gaymers United. Jij zorgt, samen met je mede-promotors dat Gaymers United wordt gezien. Jullie voelen als geen ander aan waar de behoeften binnen de Gaymers Community liggen en kunnen dit vertalen naar (nieuwe) manieren om nieuwe Gaymers aan te trekken. Jullie zorgen ervoor dat Gaymers United groots wordt.

Wie zijn wij?

Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten.

Wat ga je doen binnen Gaymers United?

Binnen Gaymers United zal je deel gaan uitmaken van het team van promotors. Samen zullen jullie je bezig gaan met het verkennen van onze doelgroep en duidelijk krijgen wat er op dat moment speelt binnen de community. Jouw input zal bijdragen aan het vergroten van onze zichtbaarheid en daarmee Gaymers United als community te doen groeien. Dit ga je doen samen met je mede promotors, de algemene staf en ons marketing en communicatie team.

Wat neem je mee?

Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen.
Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Ook vinden we het prettig dat je een vlotte, spontante babbel hebt en vooral ook zeer opmerkzaam bent in wat er speelt binnen de community en hier snel analyses op los kunt laten hoe we onze zichtbaarheid kunnen vergroten.

Praktische informatie

Eenmalig 2 tot 20 uur

Het mag ook elke maand of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Kan online / via de telefoon

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Marketing & communicatie
Creativiteit & muziek
Media & design
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Gaymers United

Marketing en communicatie medewerker

Gaymers United

Functieomschrijving Als Marketing en Communicatie medewerker binnen Gaymers United ben jij degene die zorgt dat onze community een breed bereik en zichtbaarheid kent. Jij zorgt ervoor dat mensen zich aangetrokken voelen tot onze community, doelstellingen en activiteiten door het maken van diverse promotionele materialen en uitingen zowel op papier als digitaal op onze website en social media. Wie zijn wij? Een rol binnen Gaymers United, is een rol met een Missie. Onze missie, waar jij aan bij gaat dragen is, het verbinden van gamers binnen de LHBTIQ+ community in Europa en de Wereld door het verzorgen van een warme, veilige en open community voor de LHBTIQ+ community, waarin men zich veilig kan voelen en daardoor prettig en gezamenlijk kan richten op games, gamen en aanverwante activiteiten. Wat ga je doen binnen Gaymers United? Binnen Gaymers United zul je een centrale rol krijgen in het bekend maken van onze community en daarmee nieuwe leden aan te trekken. Dit ga je doen door het onderhouden en verder uitbouwen van onze huisstijl tot het opzetten van complete marketing campagnes en strategiën. Houd je van fotogratie of filmtechniek? Ben jij die goeroe voor wie tools als PhotoShop en InDesign geen geheimen meer heeft? Helemaal perfect! Veel van onze huisstijl elementen en producten zijn in huis ontwikkeld met deze tools en van onze events mag natuurlijk een vastlegging op de gevoelige SD kaart ook zeker niet ontbreken. Naast je creatieve kant op gebied van beeld en materiaalontwikkeling, ben je sterk in het schrijven van pakkende teksten en kun je hierdoor al onze aankondigingen en uitingen dan ook voorzien van de nodige taalkundige correctie en fleur je ook onze teksten nog eens op door deze lekker vlot en pakkend maar ook duidelijk en helder leesbaar te maken. Wat neem je mee? Het belangrijkste vinden we, dat je wat je doet, goed doet en dat wat je goed doet, jou ook goed doet. Ofwel, plezier in je werkzaamheden, daar gaat het bij ons om, vooral omdat we dit allemaal op vrijwillige basis doen. Wel vinden we het prettig dat je zelf actief bent als Gaymer en actief lid bent binnen de LGBTIQ+ community of hier in elk geval affiniteit mee hebt. Verder vinden we het wel zo prettig als je tenminste een vloeiende beheersing hebt (zowel in spraak als schrift) van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Structureel

Anderen bekeken ook

Heel Holland Wipt tegels

NLvoorelkaar

Het wip-seizoen is geopend: wip, Holland, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Nederland een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Regenboogzebrapad om verschillen te vieren [Challenge]

NLvoorelkaar

Young Impact roept iedereen op een statement te maken voor een veiliger schoolklimaat. Samen worden er in Nederland 1.000 regenboogzebrapaden gekrijt om te laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Want: niemand mag anders behandeld worden vanwege diens uiterlijk, seksuele voorkeur, gender, afkomst of iets anders. Doe je mee? Hoe het werkt: 1. Meld je aan en ontvang meer info over hoe je mee kunt doen, tips & tricks. Zo weten we ook dat je meedoet (en dus hoeveel zebrapaden er gemaakt worden). 2. Stoepkrijten maar! 3. Inspireer je vrienden om ook mee te doen.

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Bijzzzondere impact: bijenhotel maken

NLvoorelkaar

Ken jij het verschil tussen honingbijen en wilde bijen? Honingbijen leven in een bijenkorf bij de imker en maken honing. Wilde bijen leven juist in de vrije natuur en nemen het stuifmeel van de planten en bloemen mee naar de volgende plant en bloem. Ze helpen daardoor de groei van groenten, fruit en andere eetbare gewassen. Er zijn 358 soorten wilde bijen in Nederland, maar ze hebben het erg moeilijk... gelukkig kunnen we daar makkelijk iets aan doen! Wil jij ze helpen en maak je een Bijenhotel of Bijen Bed & Breakfast in je tuin voor deze zoemende vrienden? Geef je op, dan vertellen we je hoe je makkelijk je eigen bijen B&B maakt. Deze challenge is ook super leuk om samen met kinderen te doen!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Middagje strand & impact maken

NLvoorelkaar

Breng het strandleven in kaart met een app en draag zo bij aan het behoud van onze kusten 🌊 De laatste jaren wordt het steeds drukker op de Nederlandse stranden. Helaas is er door de drukte op het strand weinig ruimte meer voor de natuur en biodiversiteit op het strand. Hier wil project Het Groene Strand iets aan veranderen. Met een speciale app breng je een stukje strand in kaart. Met de kennis die je verzamelt in de app, kan Het Groene Strand de biodiversiteit van het strand in kaart brengen en dit stukje unieke natuur van Nederland vergroenen. Je hebt gegarandeerd een leuke middag want: zee, strand en impact (de zon heb je zelf in de hand, kies een lekkere dag uit ;-)). Je leert er ook nog eens iets van want heb jij weleens gehoord van knotswier? Of een heremietkreeft gezien? Je ontdekt de verschillende planten en dieren die leven op het strand met de nieuwe zoekkaart en app van Het Groene Strand. Klik op 'Ik doe mee' en ga aan de slag! Tip: deel deze challenge met vrienden, familie of collega's want samen is leuker én verdubbelt de impact!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Buurt Cleanup [15+ minuten]

NLvoorelkaar

Plastic verpakkingen, zwerfafval... bah, niet zo goed voor de dieren en natuur in jouw buurt. Help een kwartiertje of meer mee, samen houden we Nederland schoon! Je kunt in je eentje in actie komen. Of samen met buren, vrienden, je team, school of sportclub. En ook hoe vaak jij/jullie aan de slag willen: ✔️ Ga een keer op pad door je buurt en raap tijdens je ommetje het afval op ✔️ Adopteer een stukje buurt (en krijg gratis schoonmaakspullen!) ✔️ Haak aan bij een actie in de buurt. Klik op 'ik doe mee', dan sturen we je een mailtje over hoe het werkt en hoe je mee kunt doen (natuurlijk vrijblijvend) Alvast super bedankt voor je hulp! #klimaat #natuur #duurzaam #makkelijk

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Fietsen inzamelen voor het kinderfietsplan

ANWB

Vind je het, net als de ANWB, belangrijk dat elk kind in Nederland toegang heeft tot een fiets om zijn talenten beter te benutten en zijn wereld te vergroten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Zet je eigen netwerk in om fietsen in te zamelen. Organiseer een inzamelactie op school, je werk, de sportclub of buurtvereniging. Lastig? Nee niet echt! Een actie staat in een handomdraai. Inzamelen, zó gedaan ✅ Mee doen? Meld je aan en ontvang alle informatie om een inzamelactie te organiseren.

Eenmalig
Challenge
(kleine) groepen

Dagje Beach Clean up in augustus

NLvoorelkaar

Van 1 tot en met 15 augustus vindt de Boskalis Beach Cleanup Tour plaats! Jaarlijks maakt Stichting De Noordzee met alle vrijwilligers in de zomer de héle Noordzeekust schoon tijdens de landelijke strandopruimactie de Boskalis Beach Cleanup Tour. Sinds 2013 heeft Stichting de Noordzee samen met 17.330 enthousiaste vrijwilligers al 99.150 kilo afval van de stranden gehaald. Help jij dit jaar ook mee? Naast dat je de stranden van Nederland weer vrij maakt van zwerfafval, is deze challenge ook nog eens super leuk om te doen met vrienden, familie, huisgenoten, collega's en ga zo maar door. Meld je nu aan! 🌊Hoe werkt het? 1. Klik op de 'Ik doe mee' knop voor alle informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour 2. Ga zelf op je gekozen datum het strand op of nodig je familie, vrienden of collega's uit om met je mee te gaan, en verzamel het afval wat je tegenkomt. 3. Wees trots op jezelf dat jij de stranden van de Noordzeekust een stukje schoner hebt gemaakt! :)

01-08-2024 en 14 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Vers bloed gezocht - word bloeddonor

NLvoorelkaar

Wil jij levens redden? Word bloeddonor bij Sanquin. Met één donatie help je 3 patiënten! Van bloedtransfusies voor mensen met kanker tot het redden van iemand na een auto-ongeluk. En van het ontwikkelen van medicijnen tot het in leven houden van een te vroeg geboren baby. Met jouw bloed redden en verbeteren we levens. 25% van alle Nederlanders heeft in z'n leven wel eens extra bloed nodig. Daarom zoeken we vers bloed voor Sanquin. Help jij mee levens redden in een uurtje? 🩸Dit ga je doen Een bloeddonatie duurt gemiddeld 1 uur, inclusief invullen vragenlijst en medische keuring. Het bloed geven zelf duurt 10 minuten. Mannen mogen tot 5 keer per jaar bloed doneren. Vrouwen maximaal 3 keer. In een paar uurtjes per jaar kun je dus écht levens redden! Je doneert je bloed via Sanquin. Klik op 'Ik doe mee', dan vertellen we je hoe het werkt!

Eenmalig
Challenge
(kleine) groepen

Creatieve actie voor War Child

War Child

Kinderen sterker dan oorlog? Absoluut. Kinderen zijn veerkrachtig - dat ziet War Child elke dag. In zestien landen werken we samen met ouders, leerkrachten, gemeenschappen, partners en overheden. Met muziek, sport en spel helpen wij kinderen hun angst, stress en verdriet een plek te geven. En dat is hard nodig, want op dit moment groeien er 160 miljoen kinderen op in een conflictgebied. Help jij ons mee kinderen beschermen, psychosociale steun en onderwijs te geven? Organiseer dan met ons een grappige, creatieve, gezellige of gekke donatie actie! Het is niet zo eng als het lijkt - alles is welkom en we helpen je met heel veel voorbeelden of kant-en-klare acties waar je zelf aan mee kunt doen. Wat denk je van de #kettingreactie actie (armbandjes maken), de carwash (auto's wassen), #gekniptvoorwarchild (haren knippen - alleen voor de pro's) of een hardloopwedstrijd lopen? Meld je aan en ontvang inspiratie voor je eigen donatie actie. Samen halen we de oorlog uit kinderen!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Alle zwervende kinderboeken verzamelen!

NLvoorelkaar

Help ons mee boeken in te zamelen voor kinderen! Nog steeds verlaat 17% van de kinderen het basisonderwijs met een taalachterstand. Maar als er thuis boeken zijn, gaan kinderen gemiddeld drie jaar langer naar school dan leeftijdsgenoten uit gezinnen zonder boeken. Boeken stimuleren tot doorleren, ongeacht sociaal milieu of cultuur. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen. Hoe doe jij mee? ✅ - Klik op de 'Ik doe mee' knop - Je ontvangt een mail met informatie, in deze mail staan tips over hoe je zoveel mogelijk kinderzwerfboeken kan inzamelen. - Meld deze boeken aan bij Kinderzwerfboek - Geef de boeken af bij een Kinderzwerfstation

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen