csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Horeca lunch en partijen.

Theaterwerkplaats Novalis is een creatieve plek met onder andere arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. We openen nu ook een koffiebar en speelhoek voor kinderen. We zijn op zoek naar versterking van ons mooie team voor onze theatermakers. Wil jij een steentje bijdragen of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn? Wij serveren op elke werkdag een lunch voor onze theatermakers, en willen binnenkort ook externe mensen daarvan laten genieten. Een gezellige omgeving waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Op alle werkdagen wordt er een gezamenlijke lunch voorbereid, zeker voor de komende vakantieperiode kunnen wij extra hulp gebruiken. Werktijden van ca 10:00 uur tot ca 13:30 uur. Daarnaast hebben we diverse reserveringen in de avonduren: Bridge, lezingen, en diverse bijeenkomsten. Wij vormen een fijn team en geven je de mogelijkheid om met onze theatermakers, vakspecialisten, personeel en huurders een gezellige sfeer te creëren. Wij zien jouw reactie met oprechte belangstelling tegemoet,

Lees meer

structureel

Vught

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Theaterwerkplaats Novalis is een creatieve plek met onder andere arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. We openen nu ook een koffiebar en speelhoek voor kinderen. We zijn op zoek naar versterking van ons mooie team voor onze theatermakers. Wil jij een steentje bijdragen of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn? Wij serveren op elke werkdag een lunch voor onze theatermakers, en willen binnenkort ook externe mensen daarvan laten genieten.
Een gezellige omgeving waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Op alle werkdagen wordt er een gezamenlijke lunch voorbereid, zeker voor de komende vakantieperiode kunnen wij extra hulp gebruiken. Werktijden van ca 10:00 uur tot ca 13:30 uur. Daarnaast hebben we diverse reserveringen in de avonduren: Bridge, lezingen, en diverse bijeenkomsten. Wij vormen een fijn team en geven je de mogelijkheid om met onze theatermakers, vakspecialisten, personeel en huurders een gezellige sfeer te creëren. Wij zien jouw reactie met oprechte belangstelling tegemoet,

Praktische informatie

Eenmalig 2 tot 24 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Vught

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor jongeren

Extra begeleiding mogelijk

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Mantelzorgers

Mensen die begeleid worden/wonen

Nieuwkomers & vluchtelingen

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Evenementen & festivals
Sociaal & welzijn

Categorie

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Vught

Avonturiers gezocht

Herbergier Maria

Ben jij klaar voor een avontuur? En wil je samen met je vrienden of collega's onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen? Bij de Maria Herberg in Vught zijn we op zoek naar een groepje vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het organiseren van uitstapjes. Onze bewoners verlangen naar een dagje picknicken, een wandeling door het bos, of gewoon ontspannen in hun rolstoel. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Maak samen met ons bijzondere herinneringen tijdens daguitstapjes. Geniet van de natuur en gezelligheid tijdens een picknick of boswandeling. Zijn jullie de helden die een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren. Neem contact met ons op en help ons bij het realiseren van een dag vol plezier en ontspanning voor onze bewoners!

Eenmalig
(kleine) groepen
Vught

Swingend door de jaren 60 en 70

Herbergier Maria

Hey muziekliefhebber (s)! Ben jij die persoon die de nostalgie van de jaren 60 en 70 tot leven kan brengen met een knipoog en een vrolijke noot? Bij de Maria Herberg in Vught zijn we op zoek naar een groepje muziekvrijwilligers die van diverse genres uit deze legendarische decennia houdt (behalve kinderliedjes, die slaan we over - beloofd!). Leuk om te doen met een klein groepje vrienden of collega's. We hebben ruimte voor 4 personen. Speel je geen instrument, maar kun je goed plaatjes draaien of dansen? Ook helemaal goed. Ben jij klaar om samen met onze bewoners een onvergetelijke middag te beleven en klaar om te swingen door de muzikale tijd? Neem dan contact op!

Eenmalig
(kleine) groepen
's-Hertogenbosch

Gastvrouwen en gastheren gevraagd

Museum Slager

Museum Slager uit Den Bosch zoekt gastvrouwen en gastheren voor minimaal 1 dagdeel per week en 1x een dagdeel in het weekend per 5 weken. De werkzaamheden betreffen ontvangst bezoekers, kassawerkzaamheden, eenvoudige inleiding over het museum en het serveren van een consumptie en bijhouden van de vaatwasser. Het museum is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Heb je interesse, stuur een reactie met je CV via een bericht.

Structureel
's-Hertogenbosch

Vrijwilliger Thuisadministratie Humanitas

Humanitas 's-Hertogenbosch

De Thuisadministratie Humanitas zoekt nieuwe vrijwilligers binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Thuisadministratie richt zich op de groeiende groep mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn de eigen administratie op orde te houden. Rekeningen worden soms niet meer betaald en mogelijkheden van tegemoetkomingen worden niet altijd benut. Lijkt het jou leuk iemand te helpen met het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie? Meld je dan nu aan! Als vrijwilliger: •Ondersteun je de deelnemer bij het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie; •Zorg je er voor dat de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar inkomsten en uitgaven; •Adviseer je de deelnemer over het verruimen van de inkomsten en het beperken van de uitgaven; •Coach je de deelnemer naar zelfredzaamheid of samenredzaamheid; •Koppel je de voortgang van de deelnemer terug naar de coördinatoren. Wat we bieden: •Uitdagend, leuk en interessant vrijwilligerswerk. •Een voorbereidende training, bestaande uit een e-learningmodule en drie bijeenkomsten, verdeeld over vier weken, met aanvullend een presentatie van Schulddienstverlening gemeente Den Bosch. •Gezellige en enthousiaste collega-vrijwilligers. •Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. •Intervisiebijeenkomsten om je ervaringen te delen. •Interessante themabijeenkomsten. •Reisvergoeding (max. 30 km enkele reis). Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke. Wat we vragen: -Iemand kunnen stimuleren en ondersteunen, zonder dat je het ‘overneemt’ -Om kunnen gaan met de moeilijkheden in iemands leven en zijn kwetsbare positie -Je bent betrokken, maar hebt ook een zakelijke instelling -Tijd en aandacht (gemiddeld 2 uur per week beschikbaar, gedurende één jaar) -Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) -Je woont binnen een straal van ongeveer 30 km van ‘s-Hertogenbosch Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke.

Structureel
Vught

Momentje tijd op woensdagmiddag? nr. 21-015

Cello

Cliënten: Hallo ik ben Marlies, 38 jaar, spontaan met een goed gevoel voor humor, met als grootste hobby paarden. Ik ben op zoek naar een vrijwilligster van 25+ die met mij op de woensdagmiddag leuke dingen wil gaan doen. Het zou leuk zijn als die iedere woensdag- middag zou kunnen maar eens in de twee of drie weken is ook al mooi. Wat je van mij moet weten is dat ik een licht verstandelijke beperking heb, daarbij snel wordt overvraagd en ik een direct persoon ben. Mijn omgeving zegt wel eens dat ik recht voor me raap ben. Maar eerlijk gezegd is mijn spontaniteit en mijn humor meer aanwezig. Verder ben ik in voor een uitdaging en wil ik graag mijn grenzen verleggen. Gezelligheid is hierbij wel een speerpunt. Wat ik zoek in een vrijwilligster, of ik noem het liever maatje, is dat je interesse hebt in paarden en geen allergie hebt voor dieren, verder zou het prettig zijn als jij het voortouw neemt. Nu heb ik het één en ander over mij verteld en ben ik reuze benieuwd naar jou. Wacht daarom niet langer en reageer zodat we een kennismaking kunnen plannen. Ook voor jou wordt het een mooi moment op de woensdagmiddag. Vrijwilliger: Wat wij van jou als vrijwilligster vragen is affiniteit met de doelgroep LVB, dat je sterk in je schoenen staat, gevoel voor humor hebt en gezellig bent. Marlies heeft ook iemand nodig die het voortouw neemt. Pas jij in dit profiel en heb je een momentje tijd op de woensdagmiddag dan ben jij degene die wij zoeken. Tot gauw!

Structureel
Jongeren
Vught

Sta jij graag achter de bar?

Cello

Vacature nr. 21-018 Team vrije tijd: Cliënten bezoeken graag het gezellige café Hart van Bergen op het terrein aan de Groote Cingels in Vught. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar cliënten dankbaar gebruik van maken. Voorop staat de gezelligheid en het elkaar ontmoeten.  Samen maken we er ,elke week, een feestje van! We zitten dringend verlegen om vrijwilligers die op zaterdag een bardienst willen draaien van 13.30 tot 16.30. Hoe frequent dat vul jezelf in.  Vrijwilliger: Heb jij affiniteit met onze doelgroep, houd je wel van leven in de brouwerij, ben je super gezellig en hou je wel van aanpakken? Kun je goed samenwerken met andere vrijwilligers? Dan begrijp je wel dat wij op zoek zijn naar jou! Ook wanneer je niet elke zaterdag beschikbaar bent vragen we je te reageren, samen kijken we dan naar jouw mogelijkheden en inzet. Alle hulp is welkom! Interesse: Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen.

Structureel
Boxtel

Welkom vrijwilligster!

Cello

Vacature 21-057 Cliënt: Hallo ik ben een gezellige vrouw, begin 60 en woon in een appartement in Esch. Ik houd ervan een babbeltje te maken, wat humor op zijn tijd kan ik wel waarderen en samen een spelletje doen vind ik ook erg leuk. Ik ben creatief met diamond painting en breng graag een bezoekje aan een rommelmarkt. In de avonden en het weekend zou ik het fijn vinden wanneer een vrijwilliger mij , met enige regelmaat, zou willen bezoeken om samen iets te ondernemen. Soms zet ik je graag ‘op het verkeerde been’ door een geintje uit te halen. Ik zou het wel grappig vinden wanneer jij dit begrijpt en er samen met mij hartelijk om kunt lachen. De begeleiding zegt over mij dat ik dankbaar ben, gastvrij en je altijd welkom bent….en dat klopt helemaal! Ik kijk uit naar je komst. Vrijwilliger: Ben je een vrouw ongeveer tussen de 40 en 70. Ben je daarnaast spraakzaam, gezellig, geïnteresseerd en heb je humor? Kun je met enige regelmaat een bezoekje brengen op een avond of in het weekend? Dan wil ik heel graag kennis met je maken

Structureel
Vught, 's-Hertogenbosch

Coach Petje af Noordoost Brabant

Petje af Vught

Word jij coach bij Petje af Noordoost Brabant? Op onze locatie in Vught of 's-Hertogenbosch? Ieder kind verdient een gelijke kans om zich te ontwikkelen voor een kansrijke toekomst. Wil jij hieraan bijdragen? Word dan coach bij Petje af! Bij Petje af ontvangen we nieuwsgierige kinderen tussen de 10-14 jaar die de wereld en daardoor hun talenten ontdekken. Als coach ben je dé schakel binnen het Petje af-programma. Het programma is op zondagen (met uitzondering van feestdagen en de schoolvakanties) vanaf 11:00 en vindt plaats in de periode van september t/m juni. Samen met een collega-coach begeleid je 15 tot 30 zondagen per jaar de kinderen tijdens gastlessen, bedrijfsbezoeken en uitjes. Dankzij jou is iedere Petje af-zondag weer een succes! Wat doe je als coach? • Je begeleidt de kinderen tijdens het Petje af-programma. Zowel op locatie als onderweg; • Je stimuleert en inspireert de kinderen om hun talenten en de wereld te ontdekken; • Je onderhoudt contact met ouders en kinderen; • Je ontvangt enthousiaste gastdocenten en ondersteunt hen tijdens de gastlessen; • Twee keer per jaar voer je een ‘talentgesprek’ met de kinderen en hun ouders. De coach die wij zoeken: • Is een enthousiast, sprankelend persoon die veel affiniteit heeft met kinderen en hun ontwikkeling; • Heeft een pedagogische achtergrond en/of ervaring met de doelgroep; • Is open, initiatiefrijk, werkt graag samen en weet structuur aan te brengen in een dag; • Heeft minimaal mbo werk- en denkniveau; • Is een inspirerend voorbeeld voor onze kinderen en blijft zichzelf graag ontwikkelen. Oftewel: een coach die de kinderen hun leven lang niet meer vergeten! Wij bieden: • Waardering van 18 nieuwsgierige kinderen; • Een inspirerende werkomgeving waarbinnen jij je kan ontwikkelen middels diverse, bijeenkomsten en trainingen met collega’s uit het hele land; • Een grotere wereld: zelf kom je namelijk in contact met inspirerende rolmodellen, vergroot je je netwerk en samen met de kinderen doe je nieuwe praktijkervaringen op; • Vrijwilligersvergoeding (netto max. €1.900 per jaar). Solliciteren? Laat de missie van Petje af jouw hart ook sneller kloppen en ben jij de coach die wij zoeken? Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen o.v.v. coach Petje af. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via deze website met Annemiek.

Structureel
Vught

Inzamelen sportkleding Weggeefbeurs

Welzijn Vught

Na vijf succesvolle edities van de Sportkleding Weggeefbeurs, organiseren we ook in 2024 weer een Weggeefbeurs. De Sportkleding Weggeefbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 23 augustus. Sportkleding Weggeefbeurs Voor sommige mensen is het financieel niet haalbaar om naast het lidmaatschap ook te zorgen voor geschikte sportkleding. Tevens zie je bij veel mensen dat er goede en/of bijna nieuwe sportkleding in de kast ligt, waar niets meer mee gedaan wordt. En zo is het idee van de Sportkleding Weggeefbeurs ontstaan. We zamelen sportkleding, sportschoenen en sportattributen (zoals tennisrackets, hockeysticks, etc.) in, om 8 september aan te bieden tijdens de Weggeefbeurs. Mensen die het kunnen gebruiken, kunnen dan gratis geschikte kleding, schoenen en attributen uitzoeken en meenemen. Inzamelen Om voldoende sportkleding en -schoenen te kunnen aanbieden, moeten we natuurlijk voldoende spullen inzamelen. Dit doen we op speciale inzamellocaties. Op deze inzamellocaties staat een winkelwagentje waar u spullen in kunt doneren. De inzamellocaties zijn: Vught Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’ te Vught Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 31 augustus Theater de Speeldoos te Vught Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Helvoirt HelvoirThuis te Helvoirt Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Cromvoirt Kindcentrum de Leydraad te Cromvoirt Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Ook bij vier sportverenigingen is er een inzamelpunt: Vughtse Sportclub Prins Hendrik, HC MOP, Tennisvereniging Bergenshuizen en Zwaluw V.F.C..

Project
Jongeren
(kleine) groepen
Vught

Ondersteuner gastvrouw

Visio de Vlasborch

Onze bewoners en cliënten dagbesteding eten tussen de middag in onze Borchzaal. De gastvrouw dekt de tafels, schept het eten op en ruimt weer af. Zij zorgt dat alles er weer piekfijn uit ziet. Zij zoekt ondersteuning bij het dekken, uitserveren, inschenken van het drinken en afruimen/schoonmaken/vaat. Dit kan ook zijn het helpen aan tafel bij bijvoorbeeld het snijden van het vlees. Dag/tijdstip in overleg. We zoeken ondersteuning voor een paar dagen door de week, dit kan door meerdere vrijwilligers ingevuld en afgestemd worden. Wij zoeken iemand die contactueel is, het leuk vindt om horeca-achtige werkzaamheden mee uit te voeren en daar wellicht al wat ervaring in heeft. Iemand die fysiek de werkzaamheden aankan en representatief is.

Structureel