csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vakantie-maatje

Samen met een andere projectleider ben ik dit jaar projectleider tijdens een Wigwamvakantie in Heel van 14 t/m 20 juli. Tijdens deze vakantie zijn gezinnen met een jongere met een beperking samen met vakantie op het terrein van Daelzicht in Heel. Maandag t/m vrijdag krijgen de jongeren een afwisselend programma aangeboden. Dit jaar is on thema "Wigwam is magic" Het programma bestaat o.a. uit muziek, sport en spel, speurtocht, creatief, zwemmen en uitstapje. De dag begint voor de vrijwilligers om 8.30 uur met gezamenlijk ontbijt, 9.00 overleg om de dag voor te bespreken, 9.50 u jongeren ophalen bij de gezinnen, 10 u gezamenlijke start van de dag, waarna er activiteiten zijn van ongeveer een uur, met steeds een pauze voor een drankje en een hapje en zo nodig toiletgang. Rond 17.00 worden de jongeren terug naar de ouders gebracht. er volgt een dagevaluatie voor de vrijwilligers en om 18.00 uur gezamenlijke avondeten ( soms met de gezinnen) . In de avond is een paar keer een activiteit voor de gezinnen. Andere avonden ben je vrij.. Tijdens deze week zijn er 4 jonge dames en 3 heren tussen 20 en 30 jaar. Ze hebben allen basisschool nivo. We zoeken voor enkele van hen nog een maatje om een magische week te beleven. Alle vrijwilligers verblijven gratis op het terrein in een eigen tent. (thuis slapen mag ook als je in de buurt woont) Alle maaltijden worden je aangeboden door Wigwam en zijn gratis. Het is vakantie voor zowel de jongeren als de vrijwilligers. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Lees meer

eenmalig

Maasgouw

Maximaal 3 deelnemers

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Samen met een andere projectleider ben ik dit jaar projectleider tijdens een Wigwamvakantie in Heel van 14 t/m 20 juli. Tijdens deze vakantie zijn gezinnen met een jongere met een beperking samen met vakantie op het terrein van Daelzicht in Heel. Maandag t/m vrijdag krijgen de jongeren een afwisselend programma aangeboden. Dit jaar is on thema "Wigwam is magic"
Het programma bestaat o.a. uit muziek, sport en spel, speurtocht, creatief, zwemmen en uitstapje.
De dag begint voor de vrijwilligers om 8.30 uur met gezamenlijk ontbijt, 9.00 overleg om de dag voor te bespreken, 9.50 u jongeren ophalen bij de gezinnen, 10 u gezamenlijke start van de dag, waarna er activiteiten zijn van ongeveer een uur, met steeds een pauze voor een drankje en een hapje en zo nodig toiletgang. Rond 17.00 worden de jongeren terug naar de ouders gebracht. er volgt een dagevaluatie voor de vrijwilligers en om 18.00 uur gezamenlijke avondeten ( soms met de gezinnen) . In de avond is een paar keer een activiteit voor de gezinnen. Andere avonden ben je vrij..
Tijdens deze week zijn er 4 jonge dames en 3 heren tussen 20 en 30 jaar. Ze hebben allen basisschool nivo. We zoeken voor enkele van hen nog een maatje om een magische week te beleven.
Alle vrijwilligers verblijven gratis op het terrein in een eigen tent. (thuis slapen mag ook als je in de buurt woont) Alle maaltijden worden je aangeboden door Wigwam en zijn gratis.
Het is vakantie voor zowel de jongeren als de vrijwilligers. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Praktische informatie

Eenmalig 8 tot 9 uur

14-07-2024

15-07-2024

Locatie

Maasgouw

Maximaal aantal deelnemers

Maximaal 3 deelnemers

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor (kleine) groepen

Geschikt voor jongeren

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Wigwam

Asten

Persoonlijk begeleider voor gehandicapte kids

Stichting Wigwam

Help jij mee om een (gezin met een) kind met beperking een magische vakantie te bezorgen? Voor de locatie Heusden zijn wij komende zomer tussen 22 juli en 4 augustus nog op zoek naar vrijwilligers! Met het thema Wigwam is MAGIC, zullen we dit jaar vrolijke, gezellige en vooral magische activiteiten gaan organiseren. Lijkt dit jou wat? Heb je vragen over Wigwam, locatie Heusden of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op via het mailadres [email protected] of stuur een berichtje naar mij!

Project
Jongeren
Asten

WIGWAM vakantie voor kinderen met beperking!

Stichting Wigwam

Help jij mee om een (gezin met een) kind met beperking een magische vakantie te bezorgen? Voor de locatie Heusden zijn wij komende zomer tussen 22 juli en 4 augustus nog op zoek naar vrijwilligers! Met het thema Wigwam is MAGIC, zullen we dit jaar vrolijke, gezellige en vooral magische activiteiten gaan organiseren. Het is mogelijk om ons twee weken, een week of een aantal dagen te komen versterken. We zijn blij met alle hulp die er is! Lijkt dit jou wat? Neem contact op. Heb je vragen over Wigwam, locatie Heusden of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op voor wat meer informatie!

22-07-2024 en 1 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Maasgouw

Vakantiemaatjes gezocht!

Stichting Wigwam

Voor onze Jongerenvakanties in Heel van 8-13 juli en van 19-24 augustus zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers jongeren met een beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er wordt een zestal dagen samen opgetrokken en er wordt vooral heel veel plezier gemaakt. Tijdens deze weken worden allerlei uitdagende activiteiten ondernomen, pizza's gebakken en kampvuuravonden georganiseerd. Het is niet noodzakelijk dat je een achtergrond hebt in de zorg of ervaring hebt in het werken met jongeren, wel is het van belang dat je enthousiast bent, affiniteit hebt met de doelgroep en je graag wil inzetten om deze vakanties voor iedereen onvergetelijk te maken.

Project
Goes

Vakantiemaatjes in Koudekerke gezocht!

Stichting Wigwam

In Koudekerke vindt van 2 tm 16 augustus een nieuwe Wigwamvakantie plaats voor gezinnen met een kind/jongere met een beperking. Deze jongeren, maar ook hun eventuele broertjes en zusjes krijgen overdag een afwisselend activiteitenprogramma aangeboden, tijdens dit dagprogramma worden ze door onze vrijwilligers begeleid. Einde dag worden de jongeren weer overgedragen aan hun ouders. Vervolgens wordt de dag geëvalueerd en wordt er gezamenlijk gegeten. Voorts wordt er met de vrijwilligers onderling nog een gezellige avond van gemaakt. Wil jij deel uitmaken van deze gezellige groep en tevens iets betekenen voor( een gezin met) een kind met een beperking? Aarzel dan niet langer en meld je aan!

Project
Jongeren
Raalte

Vakantiemaatjes in Heeten gezocht!

Stichting Wigwam

In Heeten vindt van 2 tm 9 augustus een nieuwe Wigwamvakantie plaats voor gezinnen met een kind/jongere met een beperking. Deze jongeren, maar ook hun eventuele broertjes en zusjes krijgen overdag een afwisselend activiteitenprogramma aangeboden, tijdens dit dagprogramma worden ze door onze vrijwilligers begeleid. Einde dag worden de jongeren weer overgedragen aan hun ouders. Vervolgens wordt de dag geëvalueerd en wordt er gezamenlijk gegeten. Voorts wordt er met de vrijwilligers onderling nog een gezellige avond van gemaakt. Wil jij deel uitmaken van deze gezellige groep en tevens iets betekenen voor( een gezin met) een kind met een beperking? Aarzel dan niet langer en meld je aan!

Project
Jongeren

Anderen bekeken ook

Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beesel, Echt-Susteren, Maasgouw, Venlo, Roerdalen, Weert, Stein, Roermond

Buddy gezocht voor Buddyzorg Limburg!

Buddyzorg Limburg

Wil je iets doen met je talent en heb je een paar uurtjes per week tijd voor iemand anders? Word dan buddy! Je enthousiaste collega’s ontmoeten je graag! Je biedt als buddy sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie óf aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden en op weg zijn naar een gezonde leefstijl. We duiden onze cliënten aan met de term ‘maatjes’. Je begeleidt jouw maatje gedurende een bepaalde periode een paar uurtjes per week. De begeleiding is gericht op de verwerking van én omgaan met het ziek zijn en/of ernstig overgewicht. Het vinden van de eigen kracht en mogelijkheden van je maatje staan hierbij voorop. Je ontvangt scholing en wordt begeleid door een werkbegeleider. Je maakt deel uit van een enthousiast groepje buddy’s. De organisatie vraagt een Verklaring Omtrent het Gedrag aan. Ze biedt diverse faciliteiten aan waaronder andere een reis- en onkosten vergoeding. Twijfel je nog? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie! Eisen/kennis/vaardigheden Je wilt graag iets betekenen voor een ander. Je neemt actief deel aan de werkbegeleiding en scholingsbijeenkomsten. Een gerichte opleiding is niet nodig, je bent wel bereid iets nieuws te leren en staat open voor de mening van anderen. Je bent minimaal 18 jaar en een paar uur per week beschikbaar.

Structureel
Maasgouw

Vakantiemaatjes gezocht!

Stichting Wigwam

Voor onze Jongerenvakanties in Heel van 8-13 juli en van 19-24 augustus zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers jongeren met een beperking een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er wordt een zestal dagen samen opgetrokken en er wordt vooral heel veel plezier gemaakt. Tijdens deze weken worden allerlei uitdagende activiteiten ondernomen, pizza's gebakken en kampvuuravonden georganiseerd. Het is niet noodzakelijk dat je een achtergrond hebt in de zorg of ervaring hebt in het werken met jongeren, wel is het van belang dat je enthousiast bent, affiniteit hebt met de doelgroep en je graag wil inzetten om deze vakanties voor iedereen onvergetelijk te maken.

Project
Maasgouw

Help gevluchte kinderen door spel en beweging

TeamUp

"Wat mij het meest bijblijft zijn die ontzettend blije koppies. Dat ze die interactie met je zoeken, hun energie eruit kunnen gooien en even helemaal kind kunnen zijn. Het is zo fijn dat je er voor die kinderen kan zijn, al is het maar een paar uurtjes in de week. Ik ga na TeamUp met een voldaan gevoel naar huis!". ✨Wat ga je doen Als vrijwilliger voor TeamUp (een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child) bied je psychosociale steun aan gevluchte kinderen door middel van spel en beweging. Spelenderwijs leren kinderen omgaan met emoties zoals boosheid, angst en stress. Je wordt vooraf getraind en begeleid en gaat op een opvanglocatie bij jou in de buurt aan de slag. Je maakt deel uit van een enthousiast team met andere vrijwilligers. Op een vast moment in de week begeleiden jij en je team activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Deze activiteiten hebben een thema en doel. Door de activiteiten voelen kinderen zich veilig en beschermd, meer verbonden met hun leeftijdsgenoten en optimistischer. Daarnaast heb je een signalerende rol. Je leert hoe je zorgwekkend gedrag kunt herkennen en zo nodig kinderen door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg en begeleiding. ✅ Dit ben jij: • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Of je hebt relevante werkervaring of een afgeronde opleiding (of nog studerend) op het gebied van pedagogiek, onderwijs, social work, sport, spel en/of beweging; • Eén dagdeel doordeweeks beschikbaar (3 tot 5 uur), vanaf ongeveer 15.30 uur (dag en tijdstip verschilt per locatie); • Voor een langere periode beschikbaar (minimaal een aantal maanden of langer). Stabiliteit is essentieel voor deze kwetsbare groep kinderen; 🎉Dit bieden wij: • Een functie om werkervaring op te doen in dit vakgebied en je verder te ontwikkelen; • De kans om echt een verschil te maken in het leven van gevluchte kinderen, je levert een belangrijke bijdrage aan hun psychosociale welzijn; • Een plek in een internationaal, enthousiast en professioneel vrijwilligersteam; • Trainingen en vervolgtrainingen in het faciliteren van de activiteiten en het werken met deze specifieke doelgroep; • Counseling- en stressmanagementsessies; • Vrijwilligersevenementen; • Reiskostenvergoeding; Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat je bij ons team past? Reageer hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Veiligheid van kinderen is voor TeamUp essentieel. TeamUp accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. TeamUp is een gezamenlijk programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).

Structureel
's-Gravenhage, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Amstelveen, Maastricht, Bernheze, Midden-Delfland, Delft, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Geertruidenberg, Maasgouw, Rijswijk, Moerdijk, Best, Leiden, Velsen, Dongen, Gilze en Rijen, Oegstgeest, Amsterdam, Dronten, Wageningen

Wordt het zonnetje van de Overblijf!

Kinderstralen, lunchen op school

Wordt het zonnetje van de Overblijf! Word Overblijfhulp🌞😊 Ben jij het zonnetje die onze kinderen laat stralen?🌞✨ Help op een basisschool in jouw buurt als Overblijfhulp en creëer samen met ons een gezellige lunchomgeving voor de kinderen.😊 Lees meer informatie hieronder: Vind je het leuk om met kinderen te werken? Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en voel je je jeugdig en energiek (21-71 jaar), dan is het echt iets voor jou om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan. Je krijgt veel waardering van de kinderen. Na enige tijd herkennen de kinderen je als Overblijfmedewerker. Via hen krijg je enorm veel waardering en hebben jullie samen een heel gezellige lunchpauze. Daar doe je het toch gewoon voor? Ben je één dag per week tussen de middag beschikbaar? De pauze van de kinderen is meestal van 12:00 – 13:00 uur. Voor- en achteraf help je mee aan de organisatie van de overblijf. Bel of mail gerust voor meer informatie. Ontvang een vrijwilligersvergoeding! Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding. Je start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die je wegwijs maakt. Je kunt direct één van de gratis e-learning cursussen volgen via de Overblijfacademie en natuurlijk is er een Coördinator die je dagelijks ondersteunt. Is er een basisschool in mijn buurt? Kinderstralen is de grootste overblijf organisatie in Nederland en verzorgt op veel basisscholen de tussenschoolse opvang (het overblijven). Voor vragen kun je een bericht sturen.

Structureel
Maasgouw

V1.1507.2024 Samen op pad

Danielle & Debby

Voor een 42 jarige vrouw van Turkse afkomst (die prima Nederlands spreekt) zijn we op zoek naar een maatje. Ze houdt van sociale contacten en onderneemt graag samen activiteiten. Ze is een vrolijke noot die af en toe kan mopperen maar daar is hier vrij eenvoudig in te sturen. Ze heeft interesse in: Winkelen, terrasje pakken, naar de kermis gaan, koken Onze ervaringen met haar zijn dat ze eigenlijk voor alles in is, als je het maar gezellig samen met haar doet. Ze houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Zo is ze ook in voor een potje voetbal, samen dansen of gewoon een kopje theedrinken. Ze bloeit ervan op als er een gezellig sfeer is en er op tijd een grap je wordt gemaakt. Voor haar is het belangrijk dat haar maatje haar nabijheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid biedt. Wanneer er een afspraak gemaakt is, is het ook belangrijk dat deze nagekomen wordt. Verder is ze gevoelig voor complimenten als ze iets goed heeft gedaan of als ze er leuk en verzorgd uitziet. Het is belangrijk dat je om kunt gaan met haar boze nukken. Belangrijk is dan om toegankelijk voor haar te blijven door een open houding te hebben. Al heeft ze ook de duidelijkheid nodig waardoor het belangrijk is dat jij je eigen grens naar haar aangeeft. Maar hou jij bovenal van gezelligheid en ben je in voor een grapje reageer dan snel! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaarsattentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt dit je aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V1.1806.2024

Danielle & Debby

Voor een 23 jarige jongeman met een ernstig verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen met hem op pad te gaan. Samen een ronde wandelen of fietsen met aansluiten een lekker ijsje of een terrasje? Lijk je dit wat? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. De cliënt kan met enkele woorden communiceren. Hij laat duidelijk zien als hij plezier beleeft. Wil jij deze jongeman wat extra geluksmomentjes bezorgen? Is dit jouw vrijwilligers baan? Bij Daelzicht ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook een lichamelijke beperking of zijn bekend met bijvoorbeeld ADHD en autisme. De activiteiten die jij samen met onze individuele cliënt kunt ondernemen zijn enorm divers. Bijvoorbeeld koffiedrinken, voorlezen, winkelen, samen naar de film of naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast zijn we op zoek naar maatjes die samen met een cliënt willen zwemmen, fietsen, koken en wandelen. Wat vragen wij? Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en respectvol met onze cliënten omgaat. Ook vragen wij bij aanmelding om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit regelen we samen als je wil gaan starten als vrijwilliger. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij. Ze maken je wegwijs zodat jij je bij ons snel welkom en thuis voelt.  Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft je een goed gevoel en biedt mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en bij wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen. Het vrijwilligerswerk biedt veel voldoening. Daarnaast krijg je van Daelzicht iets extra’s terug voor jouw inzet. Denk aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. En we trakteren jou jaarlijks op een kerstattentie en een gezellige avond. Bovendien ben je als vrijwilliger bij Daelzicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis. Belangstelling en informatie Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Leudal, Roermond

Kom jij een uurtje met ons fietsen?

Proteion zorgcentrum Hornerheide

Fiets jij graag? En heb je 1 x per week tijd voor anderen? Wij zijn op zoek naar een sportieveling die 1 x per week in de regio Roermond met bewoners wil gaan fietsen. Samen naast elkaar op de Duo fiets met elektrische ondersteuning. Wilt u een bewoner blij maken met een fietstochtje en lekker van de frisse lucht te genieten. U krijgt van te voren uitleg over de fiets en maken we samen eerst een proefrit alvorens u met de bewoner op weg gaat… Bent u degene die dit leuk vindt en maakt u hier graag een uurtje voor vrij? Dit mag wekelijks/twee wekelijks/maandelijks, wat u uitkomt. Dan kom ik graag met u in contact! Als vrijwilliger bij Proteion heb je recht op reiskostenvergoeding en je hebt recht op een attentieregeling.

Structureel
Valkenburg aan de Geul, Echt-Susteren, Roerdalen, Maasgouw, Sittard-Geleen

Maatje gezocht

Pergamijn

Pergamijn is op zoek naar vrijwilligers die een-op-een of in kleine groep cliënten willen ondersteunen en vergezellen bij ontspanningsactiviteiten. De activiteit en begeleiding is afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de cliënt en vrijwilliger. Mogelijke activiteiten zijn bijvoorbeeld: samen wandelen (eventueel met hond), naar de bioscoop gaan, naar de stad om te winkelen of voor een kopje koffie, een fietstocht maken, toeren met de auto, spelletjes spelen, een rommelmarkt bezoeken, naar de kermis of lokale evenementen, begeleiden bij het zwemmen en nog veel meer. Dit kan eens per week, per twee weken of zelfs 1 keer per maand. Wij bieden reiskostenvergoeding van 0,28 cent per km, attenties met de dag van de zorg en Kerst, een vrijwilligers-bedankdag en thema avond. Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen of er een passende match bij zit!

Structureel
Maasgouw

Vrijwilliger gezocht voor lunchroom in Heel!

Danielle & Debby

Sinds een jaar zijn wij gestart met een lunchroom op het terrein van Heel (Taveerne). Voor een aantal cliënten van ons is dit hun dagbesteding. Bij de lunchroom kun je als vrijwilliger van grote meerwaarde zijn door het bieden van o.a. ondersteunende werkzaamheden in de lunchroom/keuken en creatief aan de slag te gaan met onze cliënten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - bereiden van de broodjes - bediening - boodschappen doen - verpakkingsmateriaal voor de broodjes maken/kleuren - kleien, verven, wandelen, sieraden maken. In de toekomst gaan we wellicht ook bakactiviteiten ondernemen. Ben jij deze vrijwilliger die graag op dinsdag samen met ons en onze cliënten deze lunchroom wil laten uitgroeien tot iets moois dan komen wij heel graag met jou in contact. Heb jij ervaring in de Horeca? Dat zou top zijn, maar is zeker geen must, want bij ons telt dat alles geleerd kan worden! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de clienten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. (VOG) Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Maasgouw

V2.1112.2023 Heb jij een flinke dosis humor?

Danielle & Debby

Voor een lieve cliënt van 61 jaar met een matig verstandelijke beperking zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger met een gezonde dosis humor. Onze cliënt gaat graag op stap, alleen is zijn eigen netwerk heel klein. Hij zou graag eens zijn dochter en zijn zus bezoeken, ook zou het fijn zijn als iemand met hem kleding gaat kopen en boodschappen gaat doen bij de Jumbo. Onze cliënt lacht, danst en zingt graag en wordt daar heel gelukkig van! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel