csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Gespreksleider groep voor ouders met autisme

Ben jij iemand die begrijpt wat het betekent om een ouder met autisme te zijn?? Wil jij graag bijdragen aan het creëren van een veilige omgeving waar andere ouders met autisme van hun verhaal kwijt kunnen en elkaar kunnen ondersteunen? Dan pas jij goed bij de andere enthousiaste vrijwilliger in de regio Gelderland, Nijmegen. We zijn namelijk op zoek naar een 2de gespreksleider voor een nieuw te starten gespreksgroep voor ouders met autisme. Samen met de andere gespreksleider gaan jullie de groep opzetten dus locatie, dag en tijd van de gespreksgroep zal door jullie verder bepaald worden. Wordt onze nieuwe vrijwilliger die meehelpt met het verspreiden van kennis, erkenning en ervaringen rondom het thema autisme. Heb jij: Ervaring met autisme (zelf, als naaste of professional) Het geduld en respect om de verhalen en vragen van anderen aan te horen Er zin in om samen met de andere gespreksleider deze nieuwe gespreksgroep op te starten De mogelijkheid om minimaal 1x per 5 tot 6 weken de gespreksgroep te begeleiden Mogelijk al ervaring in het begeleiden van groepen of gesprekken Ben jij: Zelf een ouder met autisme Lid van de NVA of bereid lid te worden Dan bieden wij: Een uitdagende en dankbare vrijwilligersfunctie Een plek waar je erkenning en herkenning geeft aan andere partners van Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen Trainingen en begeleiding om je te helpen bij je rol als gespreksleider Samenhorigheid vanuit de vereniging met meer dan 400 vrijwilligers Een reiskostenvergoeding Ben je enthousiast?! Neem dan snel contact met ons op door een e-mail met je motivatie en CV te sturen naar Asim Kaymak via [e-mailadres verborgen]  o.v.v. ASS ouder - Nijmegen en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega! Wil je toch eerst nog wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Asim via bovenstaand mailadres.

Lees meer

structureel

Nijmegen

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Ben jij iemand die begrijpt wat het betekent om een ouder met autisme te zijn?? Wil jij graag bijdragen aan het creëren van een veilige omgeving waar andere ouders met autisme van hun verhaal kwijt kunnen en elkaar kunnen ondersteunen?

Dan pas jij goed bij de andere enthousiaste vrijwilliger in de regio Gelderland, Nijmegen. We zijn namelijk op zoek naar een 2de gespreksleider voor een nieuw te starten gespreksgroep voor ouders met autisme. Samen met de andere gespreksleider gaan jullie de groep opzetten dus locatie, dag en tijd van de gespreksgroep zal door jullie verder bepaald worden.

Wordt onze nieuwe vrijwilliger die meehelpt met het verspreiden van kennis, erkenning en ervaringen rondom het thema autisme.

Heb jij:
Ervaring met autisme (zelf, als naaste of professional)
Het geduld en respect om de verhalen en vragen van anderen aan te horen
Er zin in om samen met de andere gespreksleider deze nieuwe gespreksgroep op te starten
De mogelijkheid om minimaal 1x per 5 tot 6 weken de gespreksgroep te begeleiden
Mogelijk al ervaring in het begeleiden van groepen of gesprekken

Ben jij:
Zelf een ouder met autisme
Lid van de NVA of bereid lid te worden

Dan bieden wij:
Een uitdagende en dankbare vrijwilligersfunctie
Een plek waar je erkenning en herkenning geeft aan andere partners van
Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen
Trainingen en begeleiding om je te helpen bij je rol als gespreksleider
Samenhorigheid vanuit de vereniging met meer dan 400 vrijwilligers
Een reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast?!
Neem dan snel contact met ons op door een e-mail met je motivatie en CV te sturen naar Asim Kaymak via [e-mailadres verborgen]  o.v.v. ASS ouder - Nijmegen en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Wil je toch eerst nog wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Asim via bovenstaand mailadres.

Praktische informatie

Maandelijks 0 tot 3 uur

Locatie

Nijmegen

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Nederlandse vereniging voor Autisme

Dordrecht

Vrijwilliger(ster) inloopmoment Autisme

Nederlandse vereniging voor Autisme

Ben jij gepassioneerd om mensen te helpen en ben je bekend met autisme? Heb je een empathische houding en ben je klaar om een verschil te maken in de gemeenschap? Dan is de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Dordrecht op zoek naar jou! Als vrijwilliger voor ons inloop spreekuur speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning, informatie en herkenning aan mensen met autisme en hun families. Je zult vragen beantwoorden, informatie verstrekken over autisme en een luisterend oor bieden voor degenen die behoefte hebben aan een begripvol gesprek. Maar ook zal je de mailbox beheren van NVA Dordrecht waar vele vragen binnen komen. Wat vragen wij van jou? Kennis van autisme en een empathische houding ten opzichte van mensen met autisme. Lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), of de bereidheid om lid te worden. Uitstekende luistervaardigheid en communicatieve vaardigheden. Discretie bij het omgaan met vertrouwelijke informatie. Bereidheid om samen te werken in een team van andere vrijwilligers. Wat bieden wij jou? Een uitdagende en dankbare vrijwilligersfunctie binnen een betrokken en enthousiast team. De mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van het leven van mensen met autisme en om een positieve impact te hebben op hun welzijn. Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen. Reiskostenvergoeding. De inloop is op de eerste donderdag van de maand van 10 tot 12 uur. Er kan, in overleg met de bibliotheek, een ander vast moment gekozen worden Doe mee met ons team en help mee om een inclusievere samenleving te creëren voor mensen met autisme. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar [email protected] en wordt een waardevol lid van ons team! Dit is een vrijwilligersfunctie. Er is geen financiële compensatie beschikbaar.

Structureel
Barendrecht

Inloopspreekuur Autisme Barendrecht

Nederlandse vereniging voor Autisme

Ben jij gepassioneerd om mensen te helpen en ben je bekend met autisme? Heb je een empathische houding en ben je klaar om een verschil te maken in de gemeenschap? Dan is de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Barendrecht op zoek naar jou! Als vrijwilliger voor ons inloop spreekuur speel je een cruciale rol in het bieden van ondersteuning, informatie en herkenning aan mensen met autisme en hun families. Je zult vragen beantwoorden, informatie verstrekken over autisme en een luisterend oor bieden voor degenen die behoefte hebben aan een begripvol gesprek De inloop is op de eerste vrijdag van de maand van 10 tot 12 uur. Wat vragen wij van jou? Kennis van autisme en een empathische houding ten opzichte van mensen met autisme. Lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), of de bereidheid om lid te worden. Uitstekende luistervaardigheid en communicatieve vaardigheden. Discretie bij het omgaan met vertrouwelijke informatie. Bereidheid om samen te werken in een team van andere vrijwilligers. Wat bieden wij jou? Een uitdagende en dankbare vrijwilligersfunctie binnen een betrokken en enthousiast team. De mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van het leven van mensen met autisme en om een positieve impact te hebben op hun welzijn. Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen. Reiskostenvergoeding. Doe mee met ons team en help mee om een inclusievere samenleving te creëren voor mensen met autisme. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar [e-mailadres verborgen] en wordt een waardevol lid van ons team! Dit is een vrijwilligersfunctie. Er is geen financiële compensatie beschikbaar.

Structureel
Delft

Vrijwilliger/ ervaringsdeskundige autisme

Nederlandse vereniging voor Autisme

Voor NVA Delft zijn wij dringend op zoek naar nieuwe, energieke vrijwilligers. Wij willen namelijk onze activiteiten voor mensen met autisme en hun netwerk behouden en waar mogelijk uitbreiden. Een NVA-locatie verzorgt informatie en een steunpunt voor en door naasten van of mensen met autisme. Naast advies gesprekken worden er, verspreid over het jaar, diverse themabijeenkomsten en andere activiteiten georganiseerd. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar mogelijk maken met de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Ben je al wat langer bekend met autisme en voel je iets voor het doen van vrijwilligerswerk bij een van onze NVA- locaties? Meld je dan aan als vrijwilliger, er zijn diverse mogelijkheden! Met jouw ervaringsdeskundigheid kan je anderen helpen. Wat vragen wij? Je bent bekend met autisme Je bent NVA-lid (of bereid dit te worden) Je kunt goed luisteren Je kunt discreet omgaan met vertrouwelijke informatie Je kunt goed samenwerken in een team met andere vrijwilligers Wat bieden wij? Ondersteuning vanuit de NVA Prettig werkklimaat Deskundigheidsbevordering middels cursussen en ons jaarlijks congres Reiskostenvergoeding Wij horen graag van jou!

Structureel
Delft

Coördinator NVA Delft

Nederlandse vereniging voor Autisme

NVA Zuid-Holland zoekt per direct een coördinator die NVA Delft wil leiden op vrijwillige basis. NVA Delft biedt informatie aan mensen die op diverse manieren te maken hebben met autisme. NVA Delft organiseert lotgenotencontacten, thema-avonden en informatie en advies gesprekken. Uiteraard zijn nieuwe ideeën van harte welkom. De taken van een coördinator bestaan o.a. uit het begeleiden en aansturen van een enthousiast team vrijwilligers en het onderhouden van het contact met het regiobestuur. Taken zijn o.a.: - Plannen activiteitenprogramma. - Rooster maken met de vrijwilligers. - Begeleiden/aansturen van de vrijwilligers. - In samenwerking met de vrijwilligers de thema-bijeenkomsten leiden. - Contact onderhouden en samenwerken met het NVA-regiobestuur - Steun en vraagbaak voor de vrijwilligers. Wat vragen wij van jou: - Enthousiasme, geduldig, creatief en overzicht kunnen bewaren. - Goede contactuele vaardigheden. - Gemiddeld 5 uur per week. - Woonachtig in de regio Wat bieden wij: - Een geweldig team om mee en in te werken. - Deskundigheidsbevordering, training, cursus en ondersteuning vanuit het regionaal bestuur en het landelijk bureau NVA. - Reiskostenvergoeding tegen € 0,23 per km of volgens de tarieven openbaar vervoer. - Gemaakte onkosten voor de NVA worden natuurlijk vergoed door ons Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Neem dan contact op met Marjolein, coördinator NVA Rijnmond via een bericht.

Structureel
De Bilt

Gespreksleider voor groep vrouwen met autisme

Nederlandse vereniging voor Autisme

DRINGEND GEZOCHT: Gespreksleider voor gespreksgroep voor 55+ vrouwen met autisme. Ben jij een gepassioneerde vrouw van 55 jaar of ouder, die graag een verschil maakt in het leven van anderen? Heb je een warm hart en een luisterend oor? Dan nodigen we jou graag uit om deel uit te maken van een bijzonder initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme! We zijn op zoek naar twee betrokken vrouwen die als gespreksleider willen fungeren voor onze gloednieuwe gespreksgroep voor vrouwen met autisme in de leeftijd van 55 jaar en ouder. Deze groep zal samenkomen in de omgeving van De Bilt, Bilthoven, Utrecht. Als gespreksleider speel je een cruciale rol in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin deze vrouwen hun ervaringen, uitdagingen en successen kunnen delen. Jouw invoelend vermogen en luistervaardigheid zullen de deelnemers helpen om zich gehoord en begrepen te voelen. Wat maakt deze kans nog aantrekkelijker? Nou, we hebben al vijf enthousiaste vrouwen die staan te popelen om deel te nemen! Dat betekent dat de groep eigenlijk al kan beginnen. De dag en tijd van de bijeenkomsten zijn nog vrij in te vullen, dus jouw input en beschikbaarheid zijn zeer welkom. Door deel te nemen aan dit waardevolle initiatief, kun je niet alleen anderen ondersteunen, maar ook een diepgaand verschil maken in het leven van vrouwen met autisme. Bovendien biedt deze rol jou de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, vaardigheden te ontwikkelen en je eigen kennis over autisme te vergroten. Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team van toegewijde vrijwilligers en help mee om een gemeenschap van steun en begrip te creëren voor vrouwen met autisme. Samen kunnen we een positieve impact hebben die een leven lang meegaat. Heb jij: Ervaring met autisme (zelf, als naaste of professional) Het geduld en respect om de verhalen en vragen van anderen aan te horen Er zin in om samen met een andere gespreksleider deze nieuwe gespreksgroep op te starten De mogelijkheid om minimaal 1x per 5 tot 6 weken de gespreksgroep te begeleiden Mogelijk al ervaring in het begeleiden van groepen of gesprekken Ben jij: Zelf 55+ Lid van de NVA of bereid lid te worden Dan bieden wij: Een uitdagende en dankbare vrijwilligersfunctie Een plek waar je erkenning en herkenning geeft aan andere vrouwen met autisme. Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen Trainingen en begeleiding om je te helpen bij je rol als gespreksleider Samenhorigheid vanuit de vereniging met meer dan 400 vrijwilligers Een reiskostenvergoeding Ben je enthousiast? Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en je aan te melden als gespreksleider. Jouw medeleven en betrokkenheid kunnen het verschil maken waar deze vrouwen naar op zoek zijn. Stuur je motivatie via een bericht. Met jouw inzet als vrijwilliger voor de NVA kunnen wij volledig gaan voor onze missie om te komen tot een autisme vriendelijke maatschappij waarin de NVA opkomt voor de mensen met autisme en hun naasten door middel van belangenbehartiging, lotgenotencontact en het delen van kennis en informatie.

Structureel
Steenwijkerland

Vrijwilliger gezocht

Nederlandse vereniging voor Autisme

Wil jij je passie voor autisme omzetten in betekenisvolle actie? Zoek je een boeiende vrijwilligersrol waarin je jouw enthousiasme kunt delen en deel kunt uitmaken van een inspirerend team? Dan is dit jouw kans! Het Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Informatiepunt in Steenwijkerland is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die met ons willen samenwerken om mensen met autisme en hun naasten te ondersteunen. Het betreft een vrijwilligersfunctie van ongeveer 3 tot 5 uur per maand. Jouw rol als Vrijwilliger: Als vrijwilliger bij het NVA Informatiepunt in Steenwijkerland maak je deel uit van een team dat zich inzet voor het welzijn van mensen met autisme en hun naasten. Samen organiseren we themabijeenkomsten, inloopmomenten, gespreksgroepen en andere boeiende activiteiten. Maandelijks hebben we overleg om ervoor te zorgen dat we onze doelen bereiken en de autismegemeenschap goed kunnen ondersteunen. Wat wij van jou verwachten: Affiniteit met autisme en de missie van de NVA. Enthousiasme om deel uit te maken van een dynamisch team. Bereidheid om jouw talenten in te zetten en te ontdekken wat jou het meest aanspreekt. Wat wij bieden: De kans om een positieve impact te hebben op de levens van mensen met autisme en hun naasten. Samenwerking in een hecht en betrokken team. Ondersteuning vanuit het regionale bestuur van de NVA. Toegang tot trainingen en bijeenkomsten georganiseerd door het landelijke verenigingsbureau. Reiskostenvergoeding. Als vrijwilliger bij de NVA ben je lid van de vereniging of ben je bereid om lid te worden. Meer informatie of direct reageren: Wil je bijdragen aan onze missie en deel uitmaken van een enthousiast team? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Wendy via [email protected] Bij het NVA Informatiepunt in Steenwijkerland kun je jouw passie voor autisme omzetten in concrete actie. We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort in ons team te verwelkomen!

Structureel

Anderen bekeken ook

Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Delft, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Leeuwarden

Maak een eenzame oudere in jouw buurt blij!

Oma's Soep

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! Wij zijn Oma’s Soep, een snel groeiende sociale onderneming die eenzaamheid onder ouderen tegengaat door jong en oud samen te brengen. Dit doen we door ouderwets gezellige kookdagen te organiseren, bezoekjes te brengen aan eenzame ouderen in de buurt en door buitengewone evenementen te organiseren. Dit alles financieren we door de verkoop van onze verse en gezonde soepen en maaltijden in de foodservice en retail. Inmiddels zijn we in 12+ steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland twee soorten activiteiten. Kookdagen De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep! Soep-aan-huis dagen Met de Soep-aan-huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep-aan-huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen. Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. Meld je aan door een kijkje te nemen op onze website bij jouw stad voor actuele data, tijden en locaties. NIEUW! Oma's Pen/Belvriend Naast onze wekelijkse activiteiten door heel Nederland, brengen we vanaf nu ook jong en oud met elkaar in contact om Pen- of Belvriend te worden. Dat houdt in dat vrijwilligers en ouderen elkaar af en toe een kaartje/brief sturen of bellen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat. Zo gaan we eenzaamheid op nóg grotere schaal en op een dieper niveau tegen. Doe je mee? Neem een kijkje op onze pagina waar alle opa's en oma's staan die het leuk zouden vinden om met iemand zoals jij in contact te komen. Ontdek hun hobby's en interesses, laat een berichtje achter bij degene die jou aanspreekt, en wie weet heb je binnenkort een nieuwe vriend(in) om mee te schrijven of bellen!

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Gezocht: educatietopper

Stichting Maelwael Van Lymborch

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om schoolkinderen (PO) te ontvangen en begeleiden in het Gebroeders van Lymborch Huis in Nijmegen, het kleinste museum van Nijmegen. Je werkt mee in een enthousiast team van circa 25 andere vrijwilligers. Je draait gemiddeld 2-4 uur per week mee (soms geen uren, soms 8 uren). Je hebt affiniteit en ervaring met begeleiden van groepen 3 t/m 6 uit het Primair Onderwijs. Bij voorkeur heb je affiniteit en ervaring met erfgoededucatie, of je hebt zin er meer over te leren. Als je dat wilt is er ruimte om in een vervolgstadium erfgoedlessen PO mee te helpen ontwikkelen. Museum Gebroeders van Lymborch Huis Het Gebroeders van Lymborch Huis aan de Burchtstraat in Nijmegen is een kleurrijke en historische hotspot voor middeleeuwse kunst op een A-locatie in het Nijmeegse stadscentrum. Het mini-museum ligt bovenop de middeleeuwse kelders van de familie Maelwael Van Lymborch, de Rembrandts van de middeleeuwen.

Structureel
Berg en Dal

Maatje/dierenliefhebber gezocht

Pluryn

Wat mag je doen?    Voor een jongedame van 18 die gebaat is bij structuur en duidelijkheid, zijn wij op zoek naar een maatje die net als zij dol is op dieren. Deze meid zou graag samen met jou naar het asiel gaan om daar een handje te helpen. Daarnaast vindt ze het gezellig om samen te gaan shoppen of te fotograferen. Dagen en tijden zijn in overleg. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel! Wat bieden wij jou?    Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:    - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse?    Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via een berichtje op deze website. Vermeld hierbij vacaturenummer 131.

Structureel
Berg en Dal

Gezellig maatje gezocht

Pluryn

Waar doe jij het voor?  Je vindt het fijn om iemand een luisterend oor te kunnen bieden en samen leuke activiteiten te ondernemen. Wie is onze cliënt?  Onze cliënte is een vrouw van 36 jaar oud uit Groesbeek. Ze houdt van wandelen, fietsen en het uitlaten van honden. Ook winkelen en creatieve activiteiten zijn een fijne tijdsbesteding voor haar. Deze dame is ondernemend en houdt van gezelligheid. Ze is op zoek naar een maatje die wat ouder is in doen en laten, het liefst een vrouw. Wat mag je doen?  Het belangrijkste is dat je er voor de cliënte bent en een luisterend oor kunt bieden, zodat ze haar verhaal aan je kwijt kan. Samen met haar kun je bekijken welke activiteiten jullie gaan doen. Dit kan van alles zijn, zoals wandelen, picknicken, fietsen, winkelen, of een creatieve bezigheid. Het liefst één keer in de week of tweewekelijks een paar uur, dagen en tijden zijn in overleg. Wat breng je mee?  Je bent een gezelligheidsmens met een positieve instelling, die het leuk vindt om iemand een leuke middag te bezorgen. Verder is het belangrijk dat je geduldig bent en goed kunt communiceren en luisteren. Wat bieden wij jou?  Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:  - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!  Heb je interesse?  Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via email [email protected]. Vermeld hierbij vacaturenummer 125.

Structureel
Nijmegen

Kom jij wandelen, schommelen & Snoezelen?

Pluryn

Onze cliënt, vrouw, geniet ontzettend van gezelligheid. Ze ervaart haar omgeving door rustig op de bank te liggen of op een stoel te zitten en om haar heen te kijken. Ze maakt contact door haar hand tegen je arm te leggen of aan te tikken. Dit kan zij ook doen door te knijpen. Wanneer ze vrolijk is maakt zij vrolijke geluiden. Ze heeft een lage ontwikkelleeftijd (0-3 jaar) en woont bij ons in De Winckelsteegh. Kom jij haar gezelschap houden? Het gaat om wandelen, schommelen, snoezelen in de snoezelruimte, muziekactiviteit. (1 op 1 activiteiten) Wat mag je doen? 1  keer per week maak je tijd vrij voor onze cliënt.  Jullie gaan er samen op uit; Wandelen (kleine stukjes kan ze zelf lopen, dit stimuleren wij ook zeker) Voor langere wandelingen heeft ze een rolstoel, Schommelen, Fietsen met de rolstoel-fiets en/ of Snoezelen in onze snoezelruimte. Wat breng je mee? Jij bent een vriendelijk en rustig persoon, Je staat stevig in jouw schoenen, Hebt geduld, Je bent duidelijk en consequent én je hebt humor! Wat bieden wij? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via een bericht. Graag het vacaturenummer 2037 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Naaitalent gezocht! (naaiatelier)

Pluryn

Creatieve vrijwilligers gezocht voor ons naaiatelier. Bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes in Nijmegen aan de Hatertseweg 400 zijn we op zoek naar vrijwilligers die creatief aan de slag willen in ons naaiatelier. Wie zijn wij? KrijgdeKleertjes is een non-profitorganisatie met 30+ lokale ruilpunten en een goedbezochte website voor het ruilen van kinderkleding www.krijgdekleertjes.nl. Op het ruim opgezette ruilpunt in Nijmegen kan iedereen (kinder)kleding inleveren en omruilen voor een andere maat. Er kan zowel kinderkleding als kleding voor volwassenen geruild worden, maar ook schoenen en accessoires. Op het ruilpunt werken we samen met leerlingen van de Aventurijn school en met verschillende buurtbewoners uit Nijmegen. Je hoeft daarom geen cliënten van Pluryn te begeleiden. De leerlingen van de Aventurijn worden begeleid door de stagecoördinatoren van de school. Sinds kort hebben we ook een naaiatelier. Kleding die niet meer geschikt is om te dragen wordt verwerkt tot bijvoorbeeld tasjes, hangers, vlaggenlijnen en andere creatieve projecten. Dit om textiel langer te gebruiken en te voorkomen dat het op de afvalberg beland. Wat mag je doen? We zijn op zoek naar iemand die goed overweg kan met de naaimachine, Jij bent zelfstandig en neemt zelf initiatief tot leuke creatieve naaiprojecten. Daarnaast mag je eventueel andere vrijwilligers, die nog onervaren zijn op de naaimachine, de basisvaardigheden leren. Wat breng je mee? Je kunt je goed vinden in onze doelstellingen, Je bent vriendelijk en gezellig, Je bent zorgvuldig en hebt affiniteit met kleding, Je kunt goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden, Je kunt omgaan met feedback, Je kunt zelfstandig werken, Je hebt ervaring met werken op de naaimachine. Wat bieden wij jou? Een leuke werkomgeving met gezellige collega's. Werktijden worden flexibel en in overleg ingeroosterd. Verrassende en gezellige ontmoetingen met bezoekers. Je mag lekker neuzen in de binnengekomen kleding. Per ochtend dat jij je inzet voor de ruilwinkel KrijgdeKleertjes, kun jij voor jezelf (of voor iemand uit je gezin of familie) 2 kledingstukken gratis uitkiezen en meenemen. Door het faciliteren van het ruilpunt draag je bij aan het bevorderen van duurzaamheid en ontmoeting tussen mensen en participatie. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2222 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Sportieve doorzetter gezocht!

Pluryn

Voor onze cliënt, een enthousiaste, vrolijke vrouw van 24 jaar, zoeken wij een sportmaatje. Het gaat om bij voorkeur de woensdagavond, onze cliënt woont en sport in Nijmegen. Ben jij ook nieuwsgierig naar anderen en klets je er vrolijk op los? Dan passen jullie misschien goed bij elkaar! Wat mag je doen? Sporten natuurlijk! Dit doen jullie samen in de sportschool. Het is fijn wanneer jullie ook samen naar de sportschool gaan, samen reizen. Jouw enthousiasme en motivatie werkt aanstekelijk, dit zorgt er voor dat jullie minstens 1x per week gaan sporten en misschien wel uitbreiden naar 2 tot 3x per week samen naar de sportschool. Onze cliënt heeft soms wat motivatie nodig en wil graag fitter worden en afvallen. Wat breng je mee? Heel veel enthousiasme en motivatie, ook voor onze cliënt, Jij bent geduldig, sportief en natuurlijk vooral heel gezellig en duidelijk in de omgang, Je bent beschikbaar op de woensdagavond (voorkeursavond) Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, [email protected] of reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 1786  hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Enthousiaste studenten gezocht!

Cross Your Borders

Hallo! Wij zijn Cross Your Borders. We organiseren interactieve onderwijsprojecten en indrukwekkende jongerenreizen, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken. Wat ga je doen? Je stage is divers, je wisselt het begeleiden van klassen af met de inzet van je kennis en interesse in de organisatie. Taken als projectbegeleider • Begeleiden van klassen tijdens interactieve burgerschapsprojecten • Kennis delen met jongeren over thema's als klimaatverandering, oneerlijke handel en mensenrechten • Werken met scholieren en studenten van uiteenlopende leeftijden en niveaus • Bezoeken van scholen door het hele land • Samenwerken met mede-stagiaires en docenten tijdens de uitvoering van onderwijsprojecten Voorbeelden van taken naast het begeleiden van projecten • Assisteren of coördineren van onderwijsprojecten en leiding geven aan een team van mede-stagiaires en docenten • Verwerken van huidige ontwikkelingsproblematiek en actuele gebeurtenissen in de innovatieve spelopdrachten • Analyseren van bestaande onderwijsprojecten en ontwikkelen van inhoud, vorm en didactiek op basis van de laatste wetenschappelijke theorieën en inzichten • Geven van workshops en trainingen aan mede-stagiaires • Produceren en verspreiden van content op sociale media kanalen, zoals Instagram en LinkedIn • Bieden van (administratieve) ondersteuning, bijvoorbeeld bij werving en selectieprocessen • Opzetten van nieuwe reisbestemmingen, zoeken naar contactpersonen en het ontwikkelen van een reisprogramma • Begeleiden van reizigers tijdens het voortraject • Eventueel je stage combineren met een (afstudeer)onderzoek Wat wij bieden • De kans om te werken aan taken die aansluiten bij je studieachtergrond • De kans om te werken in een professioneel team dat ervaren is met het opleiden en begeleiden van stagiair(e)s • De kans om ervaring opdoen binnen een non-profit organisatie • De kans om inhoudelijke kennis in de praktijk toe te passen • De kans om tijdens de stage niet langs de zijlijn te staan, maar meteen verantwoordelijkheid te krijgen binnen het werkveld • De kans om onderdeel uit te maken van een enthousiast jongerenteam, waarmee we allerlei teamactiviteiten organiseren (een écht teamgevoel) • De kans om door te stromen naar een betaalde baan Wat wij vragen • Je bent een HBO/WO-student • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar voor 16 uur per week of meer, of minimaal 6 maanden voor 8 uur per week • Je bent in het bezit van een studenten-week-OV-kaart • Je bent sociaal, energiek en vindt het leuk om jongeren bewust te maken van mondiale onrechtvaardigheid Wil je solliciteren of meer weten? • Stuur een berichtje via de onderstaande knop op deze website • Check www.crossyourborders.nl

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Puzzelaar & Duplo-bouwer gezocht!

Pluryn

Wat mag je doen? 1 x per week of per 2 weken maak je tijd vrij voor onze cliënt. Een man van 54 jaar oud, die heel graag wat 1 op 1 tijd doorbrengt met jou. Onze cliënt is ernstig meervoudig beperkt, dit betekent dat hij niet kan praten en in een rolstoel zit. Jullie gaan wandelen (hij zit in een rolstoel), samen wat drinken bij meneer Vos (onze café / restaurant op het terrein De Winckelsteeg) Bouwen met Duplo of samen een puzzel maken. Wat breng je mee? Jij bent een vriendelijk en rustig persoon.  Je vindt het fijn om er te zijn voor onze cliënt. Hij is een allemansvriend, is altijd vrolijk en gezellig aanwezig en houdt van aandacht. Jij ook? Wat bieden wij? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Je kunt reageren op deze vacature, dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer: 1504 We horen graag van je!

Structureel
Berg en Dal

Dans jij ook graag?

Pluryn

Wat mag je doen? 1 of 2 keer per maand maak je tijd vrij voor onze cliënt. Een man van 26 jaar oud, die heel graag actief bezig is, altijd in voor een praatje en gezelligheid. Hij heeft de voorkeur voor een vrouwelijk maatje. Jullie gaan er samen op uit, activiteiten ondernemen die jullie beide leuk vinden. Onze cliënt houdt van: Voetbal, series, muziek, dansen, sporten en natuurlijk een terrasje pakken wanneer het weer dit toe laat. Wat breng je mee? Jij bent een vriendelijk en rustig persoon, Je staat stevig in jouw schoenen, Je bent duidelijk en consequent én je hebt humor! Wat bieden wij? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Je kunt reageren op deze vacature, dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer: 1505 We horen graag van je!

Structureel