csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Passie voor fotografie/vissen? Joop zoekt jou

Want onze Joop (70 jaar) had voor beiden een grote passie, maar helaas nu lukt het hem niet meer. Zijn hengels, camera`s en toebehoren heeft hij een tijdje terug dan ook weggegeven. Maar missen, dat doet hij het enorm. Joop, altijd opgewekt met een groot gevoel voor humor zoekt een maatje voor visserslatijn of om samen wat plaatjes te schieten. Als je 1 maal per week met je hengel of camera kunt langskomen dan maak je Joop zijn dag weer een stukje mooier. Wat ga je doen? - op een mooie dag samen erop uit - bij slecht weer gezellig foto's bekijken Dus heeft Joop beet met jou? Meld je aan!

Lees meer

structureel

Haarlem

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Want onze Joop (70 jaar) had voor beiden een grote passie, maar helaas nu lukt het hem niet meer.
Zijn hengels, camera`s en toebehoren heeft hij een tijdje terug dan ook weggegeven.
Maar missen, dat doet hij het enorm.

Joop, altijd opgewekt met een groot gevoel voor humor zoekt een maatje voor visserslatijn of om samen wat plaatjes te schieten. Als je 1 maal per week met je hengel of camera kunt langskomen dan maak je Joop zijn dag weer een stukje mooier.

Wat ga je doen?
- op een mooie dag samen erop uit
- bij slecht weer gezellig foto's bekijken

Dus heeft Joop beet met jou? Meld je aan!

Praktische informatie

Eenmalig 0 tot 2 uur

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Haarlem

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Zorgbalans

Haarlem

Onze eigen Huis en Tuin aanpakker.

Zorgbalans

Wie zijn wij? Woonzorgcentrum de Houttuinen biedt professionele zorg en begeleiding voor mensen met dementie of een andere stoornis in het geheugen. De Houttuinen ligt in een woonwijk op de grens van Haarlem en Heemstede en dichtbij het park Haarlemmerhout. Wat zoeken wij? Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk lijkt om ons te helpen met klusjes in de tuin op maandagmiddag van 14.00-16.00 uur. Samen met de Activiteitenbegeleiding willen we met bewoners in de tuin gaan werken. Er wordt een plan gemaakt om de binnentuin op te knappen. Lijkt het u leuk om bewoners te ontvangen en samen te klussen in de tuin? Dan horen wij graag van u. Wat heeft u hier voor nodig? Geduld, rust en affiniteit met de doelgroep. Wat kunt u van ons verwachten? • Professionele begeleiding • Cursussen • Jaarlijks een feestelijke bijeenkomst • Een kerstpakket • Gratis lidmaatschap van het Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS. Hiermee krijgt u kortingen op verzekeringen, diensten aan huis, mooie gadgets en leuke uitjes.

Structureel
Haarlem

Welkom als vrijwilliger bij Zorgbalans!

Zorgbalans

Ben je op zoek naar een betekenisvolle manier om je tijd en energie te investeren? Wordt dan vrijwilliger bij Zorgbalans en help mee om de dag van onze bewoners en cliënten net iets mooier te maken! Als vrijwilliger speel je een essentiële rol in het leven van onze cliënten. Door jouw inzet en betrokkenheid maak je het verschil voor anderen en doe je tegelijkertijd waardevolle ervaringen op. Wat een vrijwilliger bij ons zoal kan doen? Zorgbalans is een grote organisatie met veel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers. Wat je als vrijwilliger gaat doen, ligt helemaal aan jou! In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw mogelijkheden en wensen. Daarbij is de invulling van jouw vrijwilligersrol ook afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Of je nu flexibel, incidenteel of tijdelijk beschikbaar bent, je bent van harte welkom. De ene vrijwilliger helpt graag in een huiskamer en leest voor aan een groepje bewoners, terwijl de ander graag de beweegbegeleider ondersteunt bij het activeren van bewoners. Weer een ander vindt het leuk om samen te koken, terwijl iemand anders een workshop of optreden geeft van zijn eigen hobby. Alles is bespreekbaar en voor iedere vrijwilliger vinden we een passende rol.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Haarlem

Welkom als vrijwilliger bij Zorgbalans!

Zorgbalans

Ben je op zoek naar een betekenisvolle manier om je tijd en energie te investeren? Wordt dan vrijwilliger bij Zorgbalans en help mee om de dag van onze bewoners en cliënten net iets mooier te maken! Als vrijwilliger speel je een essentiële rol in het leven van onze cliënten. Door jouw inzet en betrokkenheid maak je het verschil voor anderen en doe je tegelijkertijd waardevolle ervaringen op. Wat een vrijwilliger bij ons zoal kan doen Zorgbalans is een grote organisatie met veel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers. Wat je als vrijwilliger gaat doen, ligt helemaal aan jou! In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw mogelijkheden en wensen. Daarbij is de invulling van jouw vrijwilligersrol ook afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Of je nu flexibel, incidenteel of tijdelijk beschikbaar bent, je bent van harte welkom. De ene vrijwilliger helpt graag in een huiskamer en leest voor aan een groepje bewoners, terwijl de ander graag de beweegbegeleider ondersteunt bij het activeren van bewoners. Weer een ander vindt het leuk om samen te koken, terwijl iemand anders een workshop of optreden geeft van zijn eigen hobby. Alles is bespreekbaar en voor iedere vrijwilliger vinden we een passende rol.

Structureel
Jongeren
Haarlem

Kunst,cultuur en lezingen op de maandagmiddag

Zorgbalans

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om iets te vertellen over kunst, cultuur of een artiest of een ander bekendheid. Zo hebben wij onlangs iemand gehad die iets wist te vertellen over Louis Armstrong en Frans Hals. De doelgroep zijn mensen met een haperend brein en de mantelzorgers. Het vindt altijd plaats in 'T Trionk in Haarlem van 14.30u tot 16.00u. Mocht je een hobby of idool hebben waar je graag over wilt vertellen dan zijn wij zeer geïnteresseerd!

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Haarlem

Gezellige prater? Jan is opzoek naar jou!

Zorgbalans

Jan, 93 jaar jong, heeft koffie of thee voor je klaarstaan en kijkt uit naar je komst in de wijk Zuiderpolder in Haarlem-Oost. Hij zoekt een vriendelijke bezoeker die één keer per week wil langskomen. De dag kunnen we flexibel afstemmen met jou en Jan. Wat ga je doen? - Een gezellig praatje maken bij de koffie of thee - Soms een ommetje maken (Jan gebruikt zijn scootmobiel) - Af en toe samen een boodschap doen Heb jij zin in een leuk gesprek en wat quality time met Jan? Meld je aan en maak zijn dag een beetje mooier!

Structureel
Haarlem

Ga jij er met Karel erop uit?

Zorgbalans

Karel, een echte heer, hoog opgeleid, breed geïnteresseerd en altijd gewerkt in functies met veel verantwoording, zegt tegenwoordig maar waar het op staat. Door de combinatie beginnende Alzheimer en zijn autisme lijkt zijn begrip van sociaal wenselijk communiceren soms wat naar de achtergrond te verdwijnen. Karel kan dan onbedoeld wel eens minder diplomatiek uit de hoek komen. Maar hij laat zich daar wel op aanspreken. Zonder dat hij begrijpt waarom trekt zijn omgeving zich terug en raakt hij geïsoleerd. Wat ga je doen? - naar het museum of tentoonstelling - het liefst 1x per 2 weken Laat jij je niet afschrikken en geef jij Karel een kans? Meld je aan!

Structureel
Haarlem

Barones zoekt Franstalige vriendin

Zorgbalans

Jacqueline, een ondernemende dame die vroeger een bedrijf gespecialiseerd in Franse chansons bezat, worstelt tegenwoordig met Alzheimer. Het ontbreekt haar aan inzicht in haar ziekte en wil daar het gesprek dan ook niet over aangaan. Wat ze wel wil is een vriendin/vrijwilligster waarmee ze Frans kan spreken, met eventueel een Franse achtergrond, of minimaal interesse heeft in Franse chansons. Ook is ze dol op katten. Wat ga je doen? - Converseren in het Frans - Gezellig praatje over Franse dingen Zeg jij Bonjour tegen Jacqueline? Meld je aan!

Structureel
Haarlem

Fiets jij met Peter mee?

Zorgbalans

Ik ben Peter, 67 jaar en een stoere gast. Ik heb jarenlang motor (Harley) gereden, maar vanwege mijn Parkinson zit dat er helaas niet meer in. Gelukkig heb ik m.b.v. WMO een andere fiets kunnen aanschaffen. Een aluminium driewieler, compleet met kuipstoel en ondersteuning. Echt een gaaf ding! Nou wil ik heel graag (verantwoord) mijn conditie weer een beetje opbouwen, maar alleen lukt mij dat niet zo goed. Regelmatig ga ik door mijn enthousiasme weer over mijn grenzen heen en heb ook wat meer moeite (dan ik toe wil geven) om het verkeer goed in te schatten. Help jij mij uit mijn isolement, je krijgt er geen spijt van! Wat ga je doen? - Samen met de fiets erop uit Wil jij een glimlach op zijn gezicht toveren? Fiets dan met Peter mee!

Structureel
Haarlem

Een tafel dame en of heer op donderdagmiddag

Zorgbalans

Wij, een gezellig clubje ouderen met een beginnende vorm van Alzheimer lunchen samen in buurtcentrum `T Trionk op donderdagmiddag. Meestal zijn we met ca 6 a 8 personen in wisselende samenstelling en er zit altijd zo`n type bij van de SBD (Sociale Benadering Dementie noemen ze dat geloof ik), maar daar hebben we geen last van. Omdat onze generatie van de ‘normen en waarden’ is, vinden wij het vanzelfsprekend om zelf onze borden, schalen, bestek en andere zaken naar de keuken te brengen na het eten. Echter heeft onze intentie een enkele keer wat schade opgeleverd, vandaar dat directie op zoek is naar een behulpzame vrijwilliger/ster. Wat ga je doen? - Tafel op/afruimen - Afwas in machine zetten - Koffie/thee zetten - Gezellig socialiseren Beschikbaarheid - Donderdagmiddag van ca 13.00-14.30 uur Heb jij het in je om sfeer en gezelligheid te schenken naast koffie en thee? Meld je aan als tafel dame en/of heer!

Structureel

Anderen bekeken ook

Haarlem

Secretaris bestuur

Marijke

Stichtingen Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem Zandvoort zoeken een onbezoldigd secretaris voor haar bestuur. De stichtingen hebben een overkoepelend bestuur, dat in de stad en regio Haarlem Zandvoort sociale uitsluiting wil voorkomen van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De beoogde secretaris is medebestuurslid maar zorgt ook voor de aansluiting met de uitvoeringswerkzaamheden waarbij hij/zij nauw overleg voert met de coördinatoren. In deze rol is een overview over de organisatie noodzakelijk en ook het leggen van verbanden tussen de verschillende activiteiten binnen de stichting. Profiel secretaris: • Heeft bij voorkeur kennis van, maar in elk geval aSiniteit met de problematiek van de doelgroep van Leergeld en/of het Jeugdfonds Sport en Cultuur • Heeft ervaring met werkprocessen in een vrijwilligersorganisatie • Is communicatief vaardig • Is oplossings-/resultaatgericht en ingesteld op samenwerking (intern en extern) • Is computervaardig en beheerst de Nederlandse taal t.b.v. interne en externe berichtgeving • Is bereid om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het beleid van de Stichtingen Taken en verantwoordelijkheden secretaris: • Voorbereiden van bestuursvergaderingen, waar nodig in samenwerking met de coördinatoren en in overleg met de voorzitter • Verslaglegging van bestuursvergaderingen • Controleren van de voortgang in de uitvoering van bestuursbesluiten • Samenstellen van bestuurlijke verantwoordingsdocumenten, w.o. secretarieel jaarverslag • Zorgdragen voor het archief van de Stichtingen • Vertegenwoordigen van de Stichtingen in diverse netwerken, in overleg en afstemming met andere bestuursleden De uitvoering van taken vindt plaats in nauw overleg met de bestuursvoorzitter. Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door de voorzitter Marijke

Structureel
Haarlem

Kookliefhebber voor de dinsdagochtend gezocht

Centrum voor niet- aangeboren hersenletsel, De Liede

Heb jij affiniteit met koken en wil je hierbij onze cliënten ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie Trainings- en afasiecentrum De Liede van Ons Tweede Thuis zijn wij op zoek naar een leuke vrijwilliger die wilt komen assisteren bij het koken op de dinsdagochtend van 10:00-13:00. Wij werken met een erg interessante doelgroep, namelijk mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en/of een lichamelijke beperking. Wat zoeken wij in een vrijwilliger? Enthousiasme. Affiniteit met koken. Geduldig. Verantwoordelijkheidsgevoel. Instemming met onze gedragscode. Wat bieden wij? Een gezellige omgeving met professionele begeleiders, cliënten en andere vrijwilligers. Reiskostenvergoeding. Jaarlijks leuke attenties en uitjes. Trainingen voor vrijwilligers. Begeleiding door onze medewerkers. Een vrijwilligersovereenkomst. Bij interesse krijgt u een kennismakingsgesprek met onze vrijwilligersfunctionaris en is het mogelijk een keertje mee te lopen om te kijken of het u bevalt. Als vrijwilliger bent u verplicht een ‘Verklaring omtrent gedrag’ aan te vragen; de kosten hiervan zijn voor onze rekening. Wilt u meer weten over de locatie en/of doelgroep? Kijk op de website van Ons Tweede Thuis en zoek onder het kopje "Volwassenen" naar NAH en dan Centrum voor niet- aangeboren hersenletsel De Liede, Haarlem. Je vindt ons ook op Facebook onder de naam "OTT de Liede"

Structureel
Jongeren
Haarlem

Gezellige gastvrouw of gastheer

Verpleeghuis Zuiderhout

Op de begane grond van revalidatiecentrum Zuiderhout, in een sfeervolle ruimte bevindt zich dagcentrum Bellevue. Een ontmoetingsplek voor iedereen die samen met anderen hun dag fijn en zinvol willen invullen. We zijn op zoek naar zelfstandige vrijwilligers die het heerlijk vinden om samen met beroepskrachten onze deelnemers een fijne dag te bieden. Hulp bij creatieve activiteiten, samen een krant lezen of een puzzel leggen, begeleiding bieden bij een boodschapje of een wandeling, helpen bij het bereiden van de lunch, al deze werkzaamheden kunnen op een dag voorbij komen. Gewoon een kletspraatje en gezellig koffie drinken horen ook bij dit vrijwilligerswerk. Uiteraard stimuleren wij onze deelnemers om datgenen te oefenen wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Voor de dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag en de donderdagochtenden ben ik nog op zoek naar zo'n gezellige helper.

Structureel
Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal

Verrijking geboden!

Maatjes GGZ

Hou jij ervan om jezelf uit te dagen? Om je te verplaatsen in de leefwereld van een ander, ook al is die mogelijk anders dan die van jezelf? Wij kennen veel mensen die graag wat meer sociaal contact zouden willen. Mensen die veel levenservaring hebben, moeilijke tijden hebben gekend en geïsoleerd zijn geraakt. Maatje worden betekent een verrijking, zowel voor jezelf als voor de ander! Maatjes GGZ zet zich in om mensen met een psychische kwetsbaarheid in contact te brengen met een maatje: gewoon voor een contact van mens tot mens. Je hoeft geen kennis te hebben van psychische problematiek; respect voor de ander hebben en een ander in zijn waarde laten is het belangrijkste! Wij bieden jou: - Voldoening, verrijking en waardering. - Flexibiliteit; je bepaalt samen met je maatje wanneer jullie wat gaan doen (gemiddeld spreken mensen eens in de 2 weken af). Op deze manier is een maatje goed te combineren met andere activiteiten. - Een kans om de wereld door een andere bril te bekijken. - Zorgvuldige matching, gebaseerd op gemeenschappelijke interesses en mogelijkheden. - Begeleiding op maat: we hebben standaard evaluatiemomenten, maar ook tussendoor kun je ons altijd bellen, appen of mailen als je ergens tegenaan loopt. - Uitjes, deelname aan de vrijwilligersacademie. - Reiskostenvergoeding, verzekering, gratis VOG. Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact op met één van de coördinatoren van Maatjes GGZ!

Structureel
Haarlem

Samen wandelen en grapjes maken!

De Hartekampgroep

Theo is een vrolijke ouder wordende man van 71 jaar. Hij heeft een verstandelijke beperking. Hij houdt er van om goed en netjes verzorgd gekleed te gaan. Theo kan alleen mama zeggen en andere woorden gebruikt hij niet. Hij begrijpt wel veel gesproken taal wanneer de boodschap kort en duidelijk is. Theo maakt zichzelf duidelijk door voorwerpen en personen aan te wijzen. Theo kan zichzelf verplaatsen met een rollator. Hij kan niet hele lange stukken wandelen, maar een klein blokje om met af en toe wat tussenposes gaat hem goed af. Hij vindt het ook heerlijk om even te zitten en om zich heen te kijken. Theo houdt van een dagelijkse structuur, dus het is wel van belang dat de vrijwilliger iedere week op dezelfde dag en tijdstip komt. Kom jij één keer in de week op een vast moment met Theo wandelen en kletsen? Je krijgt er een vrolijke glimlach voor terug! RHK TK

Structureel
Heemstede

Country/ Amerika fan zoekt maatje!

De Hartekampgroep

Ik ben Michael (30+) en ben gek op gezelligheid. Ergens gewoon bij zijn en bij betrokken worden vind ik erg fijn. Ik ben gek op Country muziek en verkleden. Met mijn stoere hoed en jas voel ik me helemaal 'de' man, zelfs mijn driewieler is helemaal in de Amerikaanse stijl. Sinds een aantal jaren woon ik in een woongroep en dat is voor mij erg wennen. Voorheen woonde ik bij mijn vader thuis. Ik mis thuis ontzettend en wil daar graag over praten. Het is fijn als jij dan even luistert en dat we ons daarna weer kunnen richten op onze activiteit samen. Ik zou het leuk vinden om naar de activiteiten te gaan die hier op mijn woonlocatie worden aangeboden. En samen je hond uitlaten lijkt me ook gezellig. En een uitje bijvoorbeeld naar het strand of Keukenhof is ook erg leuk. Eigenlijk ben ik voor veel dingen wil in. Als er maar geen echt harde geluiden zijn. De avond en weekenden heb ik vrijetijd en wil ik graag met je afspreken. Een uurtje een activiteit is voor mij prima. Als we echt een uitje gaan doen zijn we natuurlijk wel wat langer onderweg. EHL53 MP

Structureel
's-Gravenhage, Rijswijk, Haarlemmermeer, Teylingen, Haarlem, Hilversum, Noordwijk, Leidschendam-Voorburg, Vlaardingen, Alphen aan den Rijn

Word jij OV-coach of fietsmaatje?

MEE ZHN

Wij zijn werkzaam in heel Den Haag, Rijswijk, Maassluis, Vlaardingen, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Hillegom, Lisse, Teylingen en Midden-Delfland. Weet jij hoe je met het OV reist en hoe je ergens naartoe kunt fietsen? En zou jij anderen willen helpen, zodat zij dit ook kunnen? MEE op weg zoekt OV-coaches en fietsmaatjes! Wij leren iedereen vanaf 12 jaar, met een beperking, om zelfstandig te reizen. Bijvoorbeeld: hoe je naar school kan, naar stage of naar werk. Ben je geïnteresseerd, maar heb je een voorkeur voor leeftijd of vervoersmiddel? Wij maken matches op basis van jouw voorkeur als vrijwilliger. De coördinator staat altijd voor je klaar voor advies, om te sparren of met je mee te denken! Een training bestaat altijd uit zo’n 8 á 10 trainingsmomenten. Een trainingsmoment is bijvoorbeeld de heenreis naar school. Er wordt 1 keer per week een trainingsmoment gedaan. Je hebt dus wel de tijd om een band op te bouwen met degene die je helpt bij het leren reizen. Wat krijg je er voor terug? • je helpt iemand bij zijn zelfredzaamheid en zelfstandigheid • je veranderd iemand zijn of haar leven voor altijd • leer je onwijs leuke, nieuwe mensen kennen; • je wordt er vrolijk van, het geeft je energie;· • je leert dingen die je wellicht later kunt gebruiken; • reiskosten, mocht je die maken, worden vergoed En het is gewoon leuk en dankbaar werk! Heb je interesse, maar wil je eerst iets meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij hebben ook mogelijkheden om stage te lopen of werkervaring op te doen.

Project
Jongeren
Haarlemmermeer

Hulp met de tuin bij Dorpshuis...

Maatvast Haarlemmermeer

Ben jij iemand met groene vingers? Ons mooie dorpshuis De Oude Waterwolf is op zoek naar iemand met groene vingers. De tuin bij houden, planten verzorgen, onkruid verwijderen en het terras opknappen. Het maakt voor ons niet uit op welke dag of tijdstip in de week dit gebeurd. Als tegen prestatie nodigen we u graag uit voor ons buurtrestaurant Grootmoeders keuken 1 x per maand op de vrijdag avond. Ben je op zoek naar een gezellige plek om iets actiefs te komen doen? dan heeft u ons gevonden! Je bent altijd welkom voor een kennismaking!

Structureel
Jongeren
Heemstede

Hulp bij zwemles gezocht!

De Hartekampgroep

Wij zijn een groepje kinderen en wonen op de locatie Hartekamp in Heemstede. Wij hebben allemaal een verstandelijke beperking. Helaas hebben we geen zwemdiploma en vinden we het ontzettend leuk om zwemles te krijgen. We krijgen les in de Klimop, een zwembad wat ook op de locatie Hartekamp staat. Er gaan begeleiders mee in het water en we zoeken nog vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de les. Omdat we niet kunnen zwemmen krijgen we 1 op 1 begeleiding in het water. Met extra handen kunnen we wellicht toe werken naar zwemdiploma. We zwemmen de 1e en 3e donderdag van de maand van 17:00 - 18:00. Ga je met ons mee?

Structureel
Haarlem

Gastvrouw/Gastheer VVV haarlem

VVV Haarlem

Wij zijn Haarlem Marketing Haarlem staat bekend om haar sfeervolle, historische binnenstad waar je, naast goed winkelen, heerlijk kunt eten en genieten van de ideale ligging bij parken, bos, duinen en de zee. Haarlem Marketing versterkt het merk Haarlem met als doel duurzaam bij te dragen aan de economie, de leefbaarheid en de trots in en om Haarlem. Dit doen wij door bewoners, bezoekers en ondernemers te informeren en inspireren. Wij zijn de verbindende factor voor alle partijen in de stad en vertellen het collectieve verhaal. Word je blij van de gedachte hieraan bij te kunnen dragen, ben je klantvriendelijk, flexibel en, representatief? Lees dan verder! De vrijwilligersbaan Je bent gastvrouw/heer in de publieksruimte van het VVV kantoor en geeft bezoekers informatie in diverse talen. Daarnaast verkoop je artikelen zoals plattegronden, kaarten, souvenirs, museumkaarten en diverse soorten cadeaubonnen. Je boekt rondvaarten en fietsverhuur voor de bezoekers en beantwoordt vragen via de telefoon of per mail. Daarnaast voer je diverse ondersteunende baliewerkzaamheden uit. Het betreft een flexibele en afwisselende vrijwilligersbaan, waarbij het rooster in onderling overleg wordt vastgesteld. De werktijden vinden plaats van maandag t/m zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Jij: • Hebt een flexibele instelling, bent gastvrij en klantvriendelijk, representatief en maakt makkelijk contact. • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Kennis van de Duitse taal is een pré. • Kan goed werken in teamverband. • Hebt bij voorkeur een toeristische achtergrond maar niet noodzakelijk. • Hebt bovenal feeling voor de stad Haarlem en bent liefst woonachtig in Haarlem e.o. Wij: • Zijn enthousiaste collega’s die jou graag opnemen in ons team. • Bieden een leuke werksfeer in het prachtige, historische gedeelte van het stadhuis van Haarlem. • Bieden je diverse voordelen zoals gratis bezoek aan de Haarlemse musea en een gratis stads- en hofjeswandeling onder leiding van een deskundige stadsgids door Haarlem. • Bieden korting op de VVV verkoopartikelen. • Organiseren een jaarlijkse bedrijfsborrel. Sollicitaties voor deze vrijwilligersfunctie kun je sturen zolang de functie op onze website staat. De brief met CV en foto kan gestuurd worden via een bericht.

Structureel