csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

(voormalig) Schoolmeesters gezocht!

Kiekeboe! We zoeken jou als (voormalig) schoolmeester! Sluit je ogen, hoor de zee, het ruisen van de wind, voel het zand tussen je tenen. Wow, zie je hoe mooi die schelp van dichtbij is? Kijk nou, een meeuw in de verte! Bij De Stad Uit van Stichting Lekker Groen worden uitjes georganiseerd voor kinderen tijdens school en in hun vrije tijd. Er staan allerlei leuke uitjes gepland en daarom zoeken wij jou! Wij hebben gemerkt dat (voormalig) schoolmeesters als geen ander weten hoe ze met kinderen om moeten gaan. Kom jij ons helpen? Er wordt vooral gericht op kinderen in stadswijken waar weinig groen en natuur is. Kom mee naar de appeloogst, zeedier vissen , struinen door de duinen, slootjespringen, boter schudden, vogels spotten en nog veel meer! Wat kun je als vrijwilliger verwachten? - Je kunt eenmalig of meerdere keren deelnemen als vrijwilliger bij uitjes van De Stad Uit. - Schoolklassen en kinderen met hun ouder/verzorger beleven unieke natuurervaringen aan het strand, op de boerderij of op een weiland. Jij begeleidt de kinderen bij aankomst en vertrek, helpt opbouwen en afbreken, begeleidt activiteiten en draagt bij voor een onvergetelijk toffe sfeer. - Er is een vrijwilligersvergoeding voor outdoor kleding, vervoer en lunch. - Je bent verzekerd. - Je doet mee aan trainingen voor EHBO en natuurkennis. Wij vragen de VOG voor je aan en we hebben een gedragscode voor omgang met minderjarigen.

Lees meer

eenmalig

Rotterdam

Maximaal 10 deelnemers

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Kiekeboe! We zoeken jou als (voormalig) schoolmeester! Sluit je ogen, hoor de zee, het ruisen van de wind, voel het zand tussen je tenen. Wow, zie je hoe mooi die schelp van dichtbij is? Kijk nou, een meeuw in de verte!

Bij De Stad Uit van Stichting Lekker Groen worden uitjes georganiseerd voor kinderen tijdens school en in hun vrije tijd. Er staan allerlei leuke uitjes gepland en daarom zoeken wij jou! Wij hebben gemerkt dat (voormalig) schoolmeesters als geen ander weten hoe ze met kinderen om moeten gaan. Kom jij ons helpen? Er wordt vooral gericht op kinderen in stadswijken waar weinig groen en natuur is.

Kom mee naar de appeloogst, zeedier vissen , struinen door de duinen, slootjespringen, boter schudden, vogels spotten en nog veel meer!

Wat kun je als vrijwilliger verwachten?
- Je kunt eenmalig of meerdere keren deelnemen als vrijwilliger bij uitjes van De Stad Uit.
- Schoolklassen en kinderen met hun ouder/verzorger beleven unieke natuurervaringen aan het strand, op de boerderij of op een weiland. Jij begeleidt de kinderen bij aankomst en vertrek, helpt opbouwen en afbreken, begeleidt activiteiten en draagt bij voor een onvergetelijk toffe sfeer.
- Er is een vrijwilligersvergoeding voor outdoor kleding, vervoer en lunch.
- Je bent verzekerd.
- Je doet mee aan trainingen voor EHBO en natuurkennis.

Wij vragen de VOG voor je aan en we hebben een gedragscode voor omgang met minderjarigen.

Praktische informatie

Eenmalig 4 tot 8 uur

04-06-2024

08-06-2024

Locatie

Rotterdam

Maximaal aantal deelnemers

Maximaal 10 deelnemers

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor (kleine) groepen

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van De Stad Uit

Rotterdam

Nieuwe Secretaris - Stichting Lekker Groen

De Stad Uit

Stichting Lekker Groen zoekt een betrokken secretaris / bestuurder die een bijdrage wil leveren aan het reilen en zeilen van onze stichting voor groenparticipatie. We zoeken iemand die het leuk vindt zich in te zetten als secretaris! Lekker Groen is een bruisende organisatie waar sinds 2011 tientallen programma's zijn ontwikkeld voor de bevordering van natuurparticipatie in Zuid-Holland. Sinds 2014 hebben we het programma De Stad Uit dat jaarlijks duizenden kinderen uit stenige stadswijken in contact brengt met natuur en platteland.De projecten van Stichting Lekker Groen worden door vrijwillige en betaalde medewerkers geïnitieerd en gerealiseerd. Je taken - Je neemt circa 4 x per jaar deel aan bestuursvergaderingen. Jouw focus ligt bij invullen van de positie secretaris / bestuurder. - Je plant de vergaderingen met agenda en de notulen en voert bewind over aspecten die met de rechtsstatus van de stichting te doen hebben, zoals CBF certificering, verzekeringen en bestuursverslag. - Je bent vertegenwoordiger van de stichting bij officiële gelegenheden en openingen, dit in overleg met overige bestuursleden circa 2 x per jaar. Je Profiel - We zoeken een gezellige expert die een bijdrage wil leveren aan stichting Lekker Groen. Ervaring met de positie strekt tot aanbeveling. - De vacature voor een bestuurder betreft een onbezoldigde functie. - De huidige secretaris blijft als algemeen bestuurslid verbonden aan de stichting. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over onze leuke kleine stichting? Reageer dan nu!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Social media speurneus gezocht!

De Stad Uit

Speurneuzen, maar dan op social media, is dat echt jouw ding? Weet jij als geen ander uit te pluizen hoe dat netwerk in elkaar steekt? Weet jij hoe wij De Stad Uit doelgroep via social media het beste kunnen bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij De Stad Uit van Stichting Lekker Groen worden uitjes georganiseerd voor kinderen tijdens school en in hun vrije tijd. Er wordt vooral gericht op kinderen in stadswijken waar weinig groen en natuur is. Wij zijn op zoek naar iemand die weet aan welke onzichtbare touwtjes hij/zij moet trekken, zodat wij beter vindbaar en zichtbaar zijn. Communicatie is jouw specialiteit! Als communicatiemedewerker vervul je een breed scala aan taken binnen de organisatie, met als doel de interne en externe communicatie te beheren en te optimaliseren. Jouw taken - De Stad Uit doelgroep onderzoeken en ontwikkelen van content die aansluit bij hun behoeften en interesses. - Schrijven van diverse persberichten, nieuwsbrieven, blogs, sociale mediaberichten en websiteteksten. - Ontwerpen van visueel communicatiemateriaal, zoals posters en flyers. - Beheren van De Stad Uit social media. - Zorgen voor een positieve zichtbaarheid en promotie van de organisatie. Jouw profiel - Je kan je vinden in de visie van De Stad Uit - Je hebt ervaring / affiniteit met communicatie - Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden - Je kan goed multitasken Wat kun je als vrijwilliger verwachten? - Je kan eenmalig of meerdere keren deelnemen als vrijwilliger bij uitjes van De Stad Uit - Een werkplek op ons kantoor - Ondersteuning waar jij het nodig hebt - Schoolklassen en kinderen met hun ouder/verzorger beleven unieke natuurervaringen aan het strand, op de boerderij of op een weiland. Jij ondersteunt op kantoor en draagt daar dus aan bij. - Er is een vrijwilligersvergoeding - Je bent verzekerd - Je kan meedoen aan leuke trainingen gericht op de natuur Ben jij de communicatie medewerker die wij zoeken? Reageer dan nu!

Structureel
Rotterdam

Begeleiders Zeedieren Vissen

De Stad Uit

Heb jij een passie voor de zee en vind je het leuk om kinderen te begeleiden bij avontuurlijke activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze speciale dag om zeedieren te vissen met kinderen op het strand, zoeken wij enthousiaste begeleiders die van deze dag een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Bij De Stad Uit van Stichting Lekker Groen worden uitjes georganiseerd voor kinderen tijdens school en in hun vrije tijd. We gaan erin (tot de knieën): zeediertjes vissen. De oogst doen we in grote bakken om te bekijken. Er leeft van alles in de zee: heremietkreeften, stokstijve zeepaardjes, platvissen en heel veel garnalen. De kinderen gaan met schepnetten, loeppotten en zoekkaarten aan de slag om een naam aan de beestjes te geven. De duinen staan in bloei en ze leven! Je komt er rare kikkers tegen en schitterende vogels, je vindt de sporen van de vos en ontdekt de konijnenburcht! Wat kun je als vrijwilliger verwachten? - Je kunt eenmalig of meerdere keren deelnemen als vrijwilliger bij uitjes van De Stad Uit. - Een super leuk team! - Schoolklassen en kinderen met hun ouder/verzorger beleven unieke natuurervaringen aan het strand, op de boerderij of op een weiland. Jij begeleidt de kinderen bij aankomst en vertrek, helpt opbouwen en afbreken, begeleidt activiteiten en draagt bij voor een onvergetelijk toffe sfeer. - Er is een vrijwilligersvergoeding voor outdoor kleding, vervoer en lunch. - Je bent verzekerd. - Je doet mee aan trainingen voor EHBO en natuurkennis. Wij vragen de VOG voor je aan en we hebben een gedragscode voor omgang met minderjarigen.

02-07-2024 en 6 meer

Anderen bekeken ook

Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Delft, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Leeuwarden

Maak een eenzame oudere in jouw buurt blij!

Oma's Soep

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! Wij zijn Oma’s Soep, een snel groeiende sociale onderneming die eenzaamheid onder ouderen tegengaat door jong en oud samen te brengen. Dit doen we door ouderwets gezellige kookdagen te organiseren, bezoekjes te brengen aan eenzame ouderen in de buurt en door buitengewone evenementen te organiseren. Dit alles financieren we door de verkoop van onze verse en gezonde soepen en maaltijden in de foodservice en retail. Inmiddels zijn we in 12+ steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland twee soorten activiteiten. Kookdagen De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep! Soep-aan-huis dagen Met de Soep-aan-huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep-aan-huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen. Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. Meld je aan door een kijkje te nemen op onze website bij jouw stad voor actuele data, tijden en locaties. NIEUW! Oma's Pen/Belvriend Naast onze wekelijkse activiteiten door heel Nederland, brengen we vanaf nu ook jong en oud met elkaar in contact om Pen- of Belvriend te worden. Dat houdt in dat vrijwilligers en ouderen elkaar af en toe een kaartje/brief sturen of bellen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat. Zo gaan we eenzaamheid op nóg grotere schaal en op een dieper niveau tegen. Doe je mee? Neem een kijkje op onze pagina waar alle opa's en oma's staan die het leuk zouden vinden om met iemand zoals jij in contact te komen. Ontdek hun hobby's en interesses, laat een berichtje achter bij degene die jou aanspreekt, en wie weet heb je binnenkort een nieuwe vriend(in) om mee te schrijven of bellen!

Structureel
Jongeren
Nissewaard, Rotterdam

Zet je Super Kracht in bij Humanitas

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Laat je super KRACHT zien! En kom vrijwilligerswerk doen bij Humanitas... Locaties in: Feyenoord, Charlois, Beverwaard, Spijkenisse, Hoogvliet, Hoek van Holland Wat kan je gaan doen? … door een maatje te worden … ondersteunen bij de diverse creatieve activiteiten … helpen bij het uitvoeren van muziekactiviteiten en gesprekgroepen … gezelschapspellen spelen samen met de bewoners … ondersteuning op de huiskamers … een gezellige dag creëren op de dagbestedingsgroepen … ondersteunen bij diverse facilitaire activiteiten zoals huishoudelijke activiteiten, klusjes, tuin, linnenkarren … vrijwilliger worden op de onlangs nieuw gestarte Jong Dementerende groep in Spijkenisse Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Onkostenvergoeding Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/home/homepage/over-humanitas/missie-en-visie Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Bel of mail naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Regio Zuid telefoonnummer en emailadres

Structureel
Jongeren
Rotterdam, 's-Gravenhage

Diverse vrijwilligers gezocht!

CityKids

Voor locatie de Pastorie van Medisch Kindzorg Instelling CityKids zoeken we diverse vrijwilligers. In de Pastorie, zijn inmiddels tien kamers huiselijk ingericht waar jongvolwassenen jongens in de (instroom)leeftijd van 16 tot 23 jaar met een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis beschermd kunnen wonen. De Pastorie profileert zich als trainingshuis. Wij richten ons hierbij op gemotiveerde jongeren die tussen wal en schip dreigen te geraken Jongeren die om vaak uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen, maar ook nog niet klaar zijn om zelfstandig te wonen. “De Pastorie is opzoek naar een persoon welke op de maandag of donderdagmiddag zou willen wandelen, binnen roeien of spelletje spelen met een jongen van 24 jaar, bekend met psychische problematiek. Naast het ondernemen van activiteiten, zoeken wij iemand die kan aansluiten op zijn ontwikkelingsniveau en via gesprekken met hem kan werken aan een stukje zelfontwikkeling. Het is van belang dat de jongere niet overvraagd wordt.” Tevens zoeken we vrijwilligers om: - Te helpen met koken en boodschappen doen, in elk geval op dinsdag en zaterdag maar in overleg kan er altijd meer. - Te helpen met tuinieren, wekelijks of om de week. Initiatief om een moestuin op te zetten is een pre. - Te helpen met reparaties aan de fietsen e.d. wanneer nodig, naar verwachting eens per maand. - Te helpen met sport activiteiten, eens of twee keer per week. Geïnteresseerd? Stuur mij dan vrijblijvend een mail en ik verbind je aan de juiste persoon binnen CityKids!

Structureel
(kleine) groepen
Rotterdam

Doorlopen talentenscan tijdens bijeenkomsten

Stichting Mens Centraal

Met de talentenscan help je ouderen tijdens een een-op-een gesprek te ontdekken welke talenten ze hebben en hoe ze in te zetten. Komt u af en toe helpen tijdens bijeenkomsten waar we deze scan inzetten? Data en tijden in overleg. >> Het zou heel leuk zijn als er vrijwilligers zijn die zelf 55+ zijn die ons willen helpen! De komende tijd zijn er diverse evenementen en bijeenkomsten waar veel ouderen komen. We hebben verschillende talentenscans en afhankelijk van de setting gebruiken we een van de scans om in gesprek te gaan met ouderen. De scans worden aangeboden vanuit het Netwerk Tijdloos Talent, een samenwerking van verschillende organisaties. Tijdloos Talent is er voor Rotterdammers die (binnenkort) met pensioen gaan en nadenken over de invulling van de (zinvolle) dag. Praktische informatie - Reis- en parkeerkosten worden vergoed - Je krijgt een vrijwilligersvergoeding - Er zijn meerdere bijeenkomsten en je geeft zelf aan bij welke je wel en niet kunt komen helpen. We vragen wel of je meerdere bijeenkomsten mee kunt draaien. - Uiteraard krijg je uitleg over de diverse talentenscans voordat je de eerste keer op pad gaat! PS De Talentenscans zijn allebei voor ouderen van 55+ en worden op dezelfde bijeenkomsten gepresenteerd. Reageren op deze oproep samen met uw partner of een vriend(in) kan dus ook, dan maakt u van de bijeenkomsten een nuttig en gezellig uitje! #tijdloostalent

Project
Rotterdam

Huttendorp slopen op vrijdag 23 aug

Stichting Vitaal Pendrecht

Wie helpt ons tussen 9 en 14u mee met het slopen van het huttendorp in Pendrecht? In de laatste week van de vakantie mogen kinderen zelf hutten bouwen op het sportcomplex van de Kinderfaculteit. De laatste nacht mogen ze er ook blijven slapen. Daarna is het tijd om alles weer op te ruimen. Vele handen maken licht werk: doe je mee? Om 9.00 uur starten we met het slopen van de hutten. Dit moet wel met beleid gebeuren i.v.m. veiligheid. Spijkers worden zoveel mogelijk platgeslagen, pallets worden verzameld in containers. We hebben mensen nodig die helpen met het slopen zelf en die de containers goed/efficiënt kunnen vullen zodat er zoveel mogelijk pallets in kunnen en het voldoet aan de eisen van het containerbedrijf die de containers ophaalt. Als het grove werk gedaan is, zorgen we dat het terrein weer netjes wordt. Denk aan het opruimen van spijkers met grote magneten, alle gebruikte materialen opruimen, houtresten naar container e.d. Het streven is om uiterlijk 14.00 uur klaar te zijn.

23-08-2024
(kleine) groepen
Rotterdam

Creatieve Club

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Creatieve Club Locatie de Steenplaat in Rotterdam Zuid (Feyenoord) Dagen en tijden bespreekbaar Vrijwilligerswerk bij Stichting Humanitas staat voor werken met mensen. Onze cliënten vormen een mooie afspiegeling van de inwoners van Rotterdam. Van allerlei komaf. Van jong tot oud. Van arm tot rijk. Ook de behoeften van de cliënten zijn erg divers. Maar één aspect staat altijd centraal: samen doen. Samen een spelletje spelen of een eindje wandelen. Samen naar een lastig gesprek. Samen afscheid nemen. Of juist samen opnieuw beginnen. Wat ga je doen? Heb jij creatieve ideeën en lijkt het je leuk om samen met andere vrijwilligers ouderen te begeleiden met creatieve activiteiten? Dan komen we graag met je in contact! Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. Wat betekent het voor jou? • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Je krijgt een onkostenvergoeding • Toegang tot een scholingsaanbod Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Bel, app of mail naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 1200 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/over-ons/missie-visie

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Menstruatieproducten gevraagd

wmo radar

Sommige vrouwen kunnen zelf geen maandverband of tampons meer kopen. Heb jij nog menstruatieproducten in de kast liggen die je niet meer nodig hebt? Of neem je een extra pakje voor ons mee als je toch bij de drogist of supermarkt bent? Organiseer je een inzamelactie onder je collega's of vriend(inn)en? Je kunt er heel veel goeds mee doen! Als je moet rondkomen van een beperkt budget in de week, gaat dat geld grotendeels op aan eten en drinken. Maar van dat geld moeten ook verzorgings- en hygiëneproducten gekocht worden. Dat maakt dat er soms geen geld is voor maandverband of andere menstruatieproducten. Ons wenslijstje: maandverband, tampons, wasbaar maandverband, menstruatiecups maar ook naar inlegkruisjes en materiaal tegen licht urineverlies (dunne verbanden en inleggers) is veel vraag. Je kunt de producten inleveren bij Huis van de Wijk Pier 80, Rösener Manzstraat 80 in Delfshaven (maandag t/m vrijdag 8:30 – 17.00u). Wij verdelen het onder de vrouwen die het hard nodig hebben. Alvast bedankt!

Eenmalig
(kleine) groepen
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Marketing Coördinator Vrijwilliger bij HTR

Hospitality & Travel Rotterdam

Bij Hospitality & Travel Rotterdam (HTR) draait het allemaal om de kracht van verbinding en de magie die zich ontvouwt wanneer mensen met verschillende achtergronden zich verenigen. Gelegen in het hart van een van de meest dynamische steden van Europa, is het onze missie om culturele kloven te overbruggen en duurzame banden te smeden door middel van onvergetelijke ervaringen. Jouw verantwoordelijkheden: - Leid het marketingteam: u krijgt de geweldige kans om ons gepassioneerde marketingteam te begeleiden en ermee samen te werken. - Onderhoud de Facebook-evenementenkalender: houd onze kalender up-to-date met spannende evenementen en activiteiten. - Beheer van sociale media: maak boeiende berichten voor onze Facebook- en Instagram-pagina's en help ons een levendige online aanwezigheid te creëren. - Maandagupdates: geef onze WhatsApp-community wekelijkse updates over de komende evenementen. - Draag bij aan nieuwe marketingstrategieën: zet uw creatieve denkvermogen op en brainstorm over innovatieve marketingstrategieën om ons te helpen groeien. - (Co-)host een aantal van onze evenementen: stap in de schijnwerpers terwijl u assisteert bij het organiseren en verzekeren van het succes van onze evenementen. Wat u zult winnen: - Breid je netwerk uit: bouw nieuwe verbindingen en vriendschappen op binnen het HTR-team en onze geweldige community. - Praktijkgericht leren: verkrijg praktische kennis en ervaring op het gebied van marketing door middel van leren op de werkplek. - Groei met ons mee: maak deel uit van een beginnende organisatie en groei met ons mee terwijl we een positieve impact blijven maken. Als je een passie hebt voor marketing, het leuk vindt om mensen bij elkaar te brengen en deel wilt uitmaken van een dynamische en levendige gemeenschap, dan willen we je graag aan boord hebben. Doe mee met het creëren van gedenkwaardige ervaringen en het bevorderen van betekenisvolle verbindingen bij HTR! Solliciteer nu en maak deel uit van iets heel bijzonders. Samen zullen we een verschil maken.

Structureel