csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilliger voor bezorging producten

Voor Imagine Support zijn we op zoek naar vrijwilligers voor minimaal één dagdeel in de week. Als vrijwilliger ga je samen met een deelnemer van Imagine Support innovatie producten, die via de uitleen worden gereserveerd, wegbrengen -en ophalen. Alle voorzieningen binnen Amarant kunnen in de innovatheek producten lenen. Bij de voorziening zal de deelnemer een korte uitleg geven over hoe het product gebruikt dient te worden. Imagine Support is gevestigd binnen innovatiecentrum Imagine in Breda. Het innovatiecentrum beschikt over drie afdelingen: Cliënten ICT, innovatie en Imagine Support (dagbesteding). Onze deelnemers van Imagine Support beschouwen we als volwaardige collega’s die ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitlenen van innovatieproducten, het schrijven van handleidingen, het maken van instructie video’s, editen en het bouwen en onderhouden van websites. Het doel van de deelnemers is door te groeien naar een betaalde baan. Dit is niet voor iedereen haalbaar dus ook geen “must”. Imagine Support is geopend op maandag, dinsdag en woensdag. Wat breng jij mee Je beschikt over een rijbewijs. Je vindt het geen probleem om, samen met een deelnemer van Imagine Support, te zorgen dat het product op het juiste adres wordt afgeleverd. Je geeft de deelnemer de tijd en ruimte op de voorziening om uitleg te geven m.b.t. het product, hoe het gebruikt dient te worden. Je vindt het geen probleem, mocht er geen deelnemer aanwezig zijn, alleen naar locaties te rijden. Je bent een dagdeel beschikbaar op maandag, dinsdag of woensdag.

Lees meer

structureel

Breda

Vervoer & transport

Beschrijving

Voor Imagine Support zijn we op zoek naar vrijwilligers voor minimaal één dagdeel in de week. Als vrijwilliger ga je samen met een deelnemer van Imagine Support innovatie producten, die via de uitleen worden gereserveerd, wegbrengen -en ophalen. Alle voorzieningen binnen Amarant kunnen in de innovatheek producten lenen. Bij de voorziening zal de deelnemer een korte uitleg geven over hoe het product gebruikt dient te worden.

Imagine Support is gevestigd binnen innovatiecentrum Imagine in Breda. Het innovatiecentrum beschikt over drie afdelingen: Cliënten ICT, innovatie en Imagine Support (dagbesteding). Onze deelnemers van Imagine Support beschouwen we als volwaardige collega’s die ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitlenen van innovatieproducten, het schrijven van handleidingen, het maken van instructie video’s, editen en het bouwen en onderhouden van websites. Het doel van de deelnemers is door te groeien naar een betaalde baan. Dit is niet voor iedereen haalbaar dus ook geen “must”. Imagine Support is geopend op maandag, dinsdag en woensdag.

Wat breng jij mee
Je beschikt over een rijbewijs.
Je vindt het geen probleem om, samen met een deelnemer van Imagine Support, te zorgen dat het product op het juiste adres wordt afgeleverd.
Je geeft de deelnemer de tijd en ruimte op de voorziening om uitleg te geven m.b.t. het product, hoe het gebruikt dient te worden.
Je vindt het geen probleem, mocht er geen deelnemer aanwezig zijn, alleen naar locaties te rijden.
Je bent een dagdeel beschikbaar op maandag, dinsdag of woensdag.

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 4 uur

maandag

dinsdag

woensdag

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Breda

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Amarant Werkt

Tilburg

Vrijwilligers voor Vrije tijd en Recreatie

Amarant Werkt

Jij maakt het verschil ! Daarom maken we graag gebruik maken van jouw inzet! Binnen Vrije tijd & Recreatie op ’t Hooge Veer in Tilburg zijn we op zoek naar vrijwilligers: • Voor de maandagavond soos van 18.30-21.30 uur. Tijdens de soos kan een besloten clubje van cliënten elkaar ontmoeten, hun netwerk vergroten door samen een spelletje te doen, koffie of thee te drinken, e.d.. Voor deze activiteit zijn we op zoek naar vrijwilligers die één keer per twee weken de avond mee begeleiden en ondersteunen. • Op vrijdagavond één keer in de twee weken van 19.00 – 21.00 uur draaien we café (of café XL). Hierbij kunnen we altijd extra handen gebruiken voor achter de bar | bij de afwas | aankleden zaal | in het café om samen een spelletje te doen of te kletsen of samen de activiteit te ondernemen zoals een djembé, bingo, disco, wandeltocht etc.. • Voor hand –en spandiensten tijdens grotere activiteiten zoals kerst, carnaval maar ook een bingo, seizoen –of belevingsactiviteiten. We zijn we op zoek naar vrijwilligers die deze activiteiten mee willen begeleiden. • Voor het maken van materialen en decoratie spellen aankleding zijn we op zoek naar vrijwilligers die handig of creatief zijn om dit samen met ons, of vanuit thuis te doen. De frequentie en dagen gaan uiteraard in overleg. Je gaat aan de slag binnen Vrije tijd en Recreatie Amarant ’t Hooge Veer | Bredaseweg 375 | 5037 LD in Tilburg. Hier worden allerlei activiteiten individueel en in groepsverband aangeboden aan cliënten met een matig -tot ernstig verstandelijke beperking. Wat breng jij mee • Voor de maandagavond soos zijn we op zoek naar vrijwilligers die op die dag van 18.30-21.30 uur beschikbaar zijn. Je houdt van gezelligheid en vindt het leuk om, tijdens de activiteiten, te helpen en te begeleiden daar waar nodig. • Voor de grote activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers die op “oproep-basis” inzetbaar zijn. Je vindt het leuk om te helpen tijdens de activiteiten en te ondersteunen daar waar nodig wanneer jij kan en je de activiteit leuk vind. • Voor het maken van materialen en decoratie spellen en aankleding zijn we op zoek naar vrijwilligers die handig en/of creatief zijn.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger om te zwemmen

Amarant Werkt

Voor een cliënte van Conservatoriumlaan 72A zijn we op zoek naar een vrijwilliger, bij voorkeur een vrouw. Iemand die iedere maandag van 10.15 tot 11.30 uur met de cliënte wil gaan zwemmen (30 minuten) in het zwembad op ’t Hooge Veer. Daarnaast de cliënte ondersteunen met het aan -en uitkleden. De cliënte is een sociale vrouw van 56 jaar; ze houdt van een gezellig praatje. Ze is slecht ziend en heeft een matig niveau. Conservatoriumlaan 72A is een woonvoorziening op ’t Hooge Veer in Tilburg. Hier wonen cliënten in de leeftijd van 50 tot 85 jaar met een matig verstandelijke beperking. Wat breng jij mee • Je hebt affiniteit met de doelgroep. • Je houdt van zwemmen. • Je bent iedere maandagochtend beschikbaar van 10.15 tot 11.30 uur.

Structureel
Rucphen

Vrijwilliger voor een gezellig praatje

Amarant Werkt

oor drie cliënten, zij ontvangen ambulante begeleiding van Amarant, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger: Een 70-jarige cliënt, meneer woont samen met zijn vrouw in Oud Gastel, is op zoek naar een vrijwilliger om op maandagmiddag mee te gaan naar het biljarten. Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij of zij de cliënt thuis kan ophalen, met hem mee gaat naar het biljarten en vervolgens meneer weer thuis brengt. Meneer heeft ook de behoefte om er wat vaker op uit te kunnen, mogelijk kan deze persoon hierin ook iets betekenen. Voor een 57-jarige cliënte, mevrouw heeft een klein sociaal netwerk, zijn we op zoek naar een vrijwilliger die met mevrouw leuke activiteiten wil ondernemen. Een activiteit zoals een stukje wandelen en daarbij een gezellig praatje maken, zou de cliënte al fijn vinden. Mevrouw woont in Hoeven. Voor een 71-jarige cliënt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die een gezellig praatje met meneer komt maken en eventueel met hem wil gaan wandelen. Een boodschap doen, behoort ook tot de mogelijkheden mits de vrijwilliger in het bezit is van een auto. Meneer woont zelfstandig in Zevenbergschen Hoek. M.b.t. de frequentie, bij voorkeur, zo vaak als mogelijk om eenzaamheid tegen te gaan. Zowel in de ochtend als middag is mogelijk. Ambulante begeleiding is erop gericht dat mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. De doelgroep is mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of andere bijkomende problematiek. Thuis, waar een gezellig praatje gelukkig maakt! Wat breng jij mee Voor de 70-jarige cliënt geldt: Je biljart graag of je wil iets ondernemen met de cliënt. M.b.t. het biljarten ben je in het bezit van rijbewijs en auto. M.b.t. het biljarten ben je op maandagmiddag beschikbaar. Als je iets wil ondernemen met meneer ben je, bij voorkeur, in de middag beschikbaar (niet op woensdag -en vrijdagmiddag). Voor de cliënte geldt: Je kunt een luisterend oor bieden. Je bent niet oordelend. Voor de 71-jarige cliënt geldt: Je vindt het leuk om een praatje te maken met meneer. Je onderneemt graag activiteiten.

Structureel
Eindhoven

Vrijwilliger voor brengen en halen jongeren

Amarant Werkt

Voor Behandelgroep Eindhoven zijn wij op zoek naar een Vrijwilliger voor het brengen- en halen van jongeren naar dagbesteding; dit betekent van -en naar sport of (andere) sociale activiteiten. Het gaat hierbij dus om verschillende activiteiten die op verschillende dagen en tijden plaatsvinden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een vrijwilliger die flexibel inzetbaar is. Binnen Behandelgroep Eindhoven bieden we 24-uurs behandeling aan 20 jongeren tussen de 8 en 21 jaar met een licht verstandelijke beperking en gedrag, - leer -en opvoedingsproblemen. Er wordt uitgegaan van de mogelijkheden van de jongeren en er wordt rekening gehouden met hun beperkingen. Wat breng jij mee • Je hebt affiniteit met jongeren met een licht verstandelijke beperking. • Je inzet gaat in overleg. • Gemaakte afspraken kom je na. • Je beschikt over rijbewijs en auto.

Structureel
Breda

Vrijwilliger voor vervoer voetbaltraining

Amarant Werkt

Voor een jongere van Leuvenaarstraat 84 in Breda zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Een vrijwilliger die op woensdagavond deze jongere naar de voetbaltraining kan brengen en hem vervolgens weer terug kan brengen. De frequentie is uiteraard bespreekbaar. Hij schrijft hierover zelf het volgende: Hoi, ik ben Ishaac! Leuk om kennis met je te maken! Ik ben 16 jaar en verblijf op de Leuvenaarstraat 84 in Breda. Mijn favoriete activiteiten zijn gamen, voetballen en spelletjes spelen. Iedere woensdagavond heb ik voetbaltraining bij JEKA. Omdat het mijn moeder niet lukt om mij te brengen, ben ik op zoek naar een vrijwilliger die mij naar de training kan brengen. Ik vertrek altijd om 18.30 uur vanaf de Leuvenaarstraat en kom om 20.30 uur weer terug. In de winter heeft mijn training een winterstop. Ik vind het belangrijk dat je duidelijk bent en een auto hebt waar ik leuke muziek in kan luisteren. Leuvenaarstraat 84 is een Behandelgroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complex gedrag. Wat breng jij mee: • Je beschikt over een rijbewijs en auto waarin Ishaac leuke muziek mag luisteren. • Je bent duidelijk. • Je bent op woensdagavond beschikbaar van 18.30 tot 20.30 uur (frequentie is bespreekbaar).

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger voor vieringen

Amarant Werkt

Ben jij beschikbaar op zaterdagavond voor ongeveer twee uur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de vieringen voor bewoners zijn we op zoek naar vrijwilligers. “De bewoners” zijn cliënten die wonen op het perk en in de omgeving van Tilburg. Zij hebben, in verschillende mate, een verstandelijke beperking. De vieringen zijn één keer in de twee weken op zaterdag van 19.00 uur tot 20.15 uur in de Plaza gelegen op zorgterrein 't Hooge Veer en ongeveer één keer per maand van 19.00 uur tot 20.15 uur in Pronto 4 of Ontmoetingscentrum (OMC) op het Daniël de Brouwerpark. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor één of meerdere van de volgende taken: Het klaarzetten en opruimen van tafels en stoelen. Zorgen voor koffie en thee na de viering. NB. De vrijwilliger mag ook de stoelen en tafels klaar zetten in combinatie met het verzorgen van koffie en thee. De Plaza, Pronto 4 en het OMC worden naast vieringen ook voor andere doeleinden gebruikt. Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden aan cliënten en medewerkers. Wat breng jij mee • Je hebt affiniteit hebt met de doelgroep. • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. • Je bent 1x per 4 weken beschikbaar op zaterdag van 18.30 – 20.45 uur. • De frequentie en werkzaamheden zijn uiteraard bespreekbaar!

Structureel
(kleine) groepen
Zundert

Vrijwilliger voor vieringen

Amarant Werkt

Ben jij beschikbaar op zaterdagavond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Dorpshuis in Rijsbergen, waar één keer in de twee weken op zaterdag een viering wordt georganiseerd van 19.00-20.00 uur voor de bewoners van Leijakkerplein, zijn wij op zoek naar een koster. De werkzaamheden van de koster betreffen: opening van het Dorpshuis kerkattributen zoals altaar, tabernakel, kleedjes, kaarsen, kruis, microfoon, tafel voor altaar, stoelen en keyboard klaar zetten; de lichten goed (aan)zetten. openen en sluiten van de deuren Ter ondersteuning van de koster zijn wij (ook) op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bij het klaar zetten van de stoelen en tafels en het opruimen hiervan. Als laatste zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de koffie en thee na de vieringen wil verzorgen. Er kan ook een combi worden gemaakt in de werkzaamheden m.b.t. stoelen en tafels klaarzetten en opruimen en het zetten van koffie en thee nadat de kerkviering is afgelopen. Het Dorpshuis wordt, naast vieringen, ook voor andere doeleinden gebruikt. Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden aan cliënten. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn: knutselen, sjoelen, disco en een film draaien. Wat breng jij mee • Je hebt affiniteit met mensen met een matig –tot ernstig verstandelijke beperking. • Je bent tweewekelijks of per 4 weken beschikbaar om op zaterdag van 18.30 tot 20.45 uur aanwezig te zijn bij de vieringen in Rijsbergen. De frequentie is uiteraard bespreekbaar!

Structureel
(kleine) groepen
Tilburg

Vrijwilliger om te wandelen en voor vervoer

Amarant Werkt

Voor een 54-jarige cliënt van Conservatoriumlaan 72A zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Een vrijwilliger die in het weekend met de cliënt wil gaan wandelen of de cliënt een dagje mee uit wil nemen naar bijvoorbeeld een concert. De cliënt houdt van muziek. Ook iemand die in de toekomst mee zou willen gaan naar drumles op woensdagavond. Bij voorkeur een vrijwilliger die beschikt over een rijbewijs en auto. De frequentie en dag(deel) gaan in overleg. De cliënt is een rustige man die slechtziend is. Hij loopt met een rollator; lange stukken zit de cliënt in een rolstoel. Conservatoriumlaan 72A is een woonvoorziening op ’t Hooge Veer in Tilburg. Hier wonen ouder wordende cliënten. Conservatoriumlaan 72A, waar wandelen gelukkig maakt! Wat breng jij mee • Je houdt van wandelen of om erop uit te gaan naar bijvoorbeeld een concert. • Je beschikt over een rijbewijs en auto. • Je bent in het weekend en/of op woensdagavond beschikbaar.

Structureel
Goirle

Vrijwillige gastvrouw -of man

Amarant Werkt

De Smaakmakers in Goirle is op zoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden: Een gastvrouw -of man ter ondersteuning van cliënten bij de huishoudelijke taken in de kantine op woensdag. Je ondersteunt de cliënten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Met huishoudelijke taken wordt o.a. bedoeld: bedrijfskleding wassen, was vouwen, vaatwasser in –en uitruimen maar er kan ook iets creatiefs worden ondernomen. De creatieve activiteit wordt gekoppeld aan een thema zoals bijvoorbeeld zomer en herfst. Een gastvrouw -of man voor specifiek de vrijdag in de winkel. Je ondersteunt de cliënten bij hun taken in de winkel. Daarnaast zet je bestellingen klaar. De frequentie en dag(en) gaan uiteraard in overleg. De Smaakmakers is een arbeidsmatige werkgroep die onderverdeeld is in 5 afdelingen: kantine, traiteur, brood en banket, chocolaterie en een winkel. Binnen De Smaakmakers wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden aan cliënten met een matige -tot licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. Een deel van de cliënten heeft naast een verstandelijke beperking een stoornis in het autisme spectrum. Binnen alle afdelingen wordt begeleid naar zo zelfstandig mogelijk werken van de cliënten. Smaakmakers Goirle, waar ondersteunen bij huishoudelijke taken gelukkig maakt! Wat breng jij mee Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt geduld. Je bent representatief en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het uitvoeren van -en ondersteunen bij huishoudelijke werkzaamheden of werkzaamheden in de winkel vind je leuk om te doen. Je bent beschikbaar op woensdag en/of vrijdag.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger om eropuit te gaan

Amarant Werkt

Voor een 74-jarige cliënt van Slot Loevesteinstraat 48 zijn we op zoek naar een vrijwilliger. De cliënt is op zoek naar een vrijwilliger die hem kan begeleiden bij het wandelen of fietsen (met duo fiets). Verder zou hij graag naar winkels gaan, vooral om te kijken, en mogelijk ergens wat te drinken. De cliënt is altijd erg zelfstandig geweest maar is lichamelijk en geestelijk achteruit gegaan. Hij gebruikt een rollator en een rolstoel. In de middagen is de cliënt meestal vrij en zou er dan op uit kunnen. Dit geldt ook voor de zondag. De tijd en frequentie gaat in overleg maar denk aan één of twee keer per maand. Slot Loevesteinstraat 48 is een woonvoorziening op ’t Hooge Veer in Tilburg. Dit is een voorziening met 8 ouder wordende cliënten, die verzorging en begeleiding nodig hebben. Slot Loevesteinstraat 48, waar eropuit gaan gelukkig maakt! Wat breng jij mee Je biedt een luisterend oor. Je hebt geduld. Je bent één of twee keer per maand in de middag beschikbaar. Je houdt van wandelen of fietsen en daarbij ben je in staat een rolstoel te duwen of op een duo fiets te fietsen.

Structureel
Tilburg

Vrijwilligers voor kinderboerderij De Hanekam

Amarant Werkt

Voor kinderboerderij De Hanekam zijn wij op zoek naar vrijwilligers: Een vrijwilliger die in het weekend één tot twee keer de dieren van de boerderij wil verzorgen Dit houdt in: het zelfstandig geven van voer, hooi en water aan de dieren. Dit zal gemiddeld per keer één tot twee uur in beslag nemen. Het is een pré als je met de feestdagen beschikbaar bent. Verdere dierzorg is niet nodig. Mocht je problemen signaleren bij de dieren dan licht je een medewerker van de kinderboerderij hierover in. Vrijwilligers die op werkdagen klusjes willen doen rondom de kinderboerderij. Samen met de cliënten onderhoud je de weides, voer je onderhoudswerkzaamheden uit of kan er bijvoorbeeld gewandeld worden met de cliënten. Kinderboerderij De Hanekam bevindt zich op het Daniel de Brouwerpark in Tilburg. Hier werken cliënten met dieren en verrichten ze ook werkzaamheden aan de moestuin. Er worden groenten verbouwd en de cliënten gaan dagelijks met een bakfiets over het terrein om oud brood voor de dieren op te halen en eieren te verkopen. De kinderboerderij is een leuke en actieve werkplek waar cliënten veel bezig zijn met het verzorgen van de dieren. Er zijn veel verschillende dieren zoals geiten, kippen, een ezel, een pony, konijnen en katten. Vrijwilliger zijn bij Amarant. Waar het verzorgen van dieren gelukkig maakt. Wat breng jij mee Je staat stevig in je schoenen. Je bent minimaal zaterdag of zondag beschikbaar of één of meerdere werkdagen. Je beschikt over enige kennis van dieren. Je vindt het geen probleem zelfstandig te werken.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger om samen iets te ondernemen

Amarant Werkt

Voor twee cliënten van woonvoorziening Corazon zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Een vrijwilliger die zo’n twee keer per maand, samen met één van de cliënten, ergens een koffie wil gaan drinken, wil gaan lunchen of samen een klein uitstapje wil maken. De ene cliënt is een man van 66 jaar en de andere cliënt is een vrouw van bijna 66.jaar. De vrouw vind het ook erg leuk om gebeld te worden of naar jou als vrijwilliger te bellen (binnen kaders natuurlijk). Beiden hebben een licht verstandelijke beperking. Locatie Corazon in Tilburg is een woonvoorziening voor 14 cliënten. De leeftijd van de cliënten varieert tussen 30 en 74.jaar. Vrijwilliger zijn bij Amarant. Waar samen iets gezelligs ondernemen gelukkig maakt. Wat breng jij mee • Je bent twee keer per maand beschikbaar om samen met de cliënte of cliënt iets gezelligs te ondernemen. • Mocht je interesse hebben om met één van de cliënten af en toe iets te ondernemen dan is dit natuurlijk (ook) bespreekbaar.

Structureel

Anderen bekeken ook

Amsterdam, Alkmaar, Breda, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam

Coördinator Werkgroep PR & Marketing

Landelijke Pijn Organisatie

Help de LPO bekender te worden! De LPO zoekt een “Coördinator Werkgroep PR&Marketing Dit ga je doen: Je gaat alle uitingen die gemaakt worden binnen de Werkgroep PR&Marketing coördineren. Je werkt zelf mee en coördineert de activiteiten van de werkgroepleden. Je signaleert marketingkansen en behoeftes binnen de organisatie. Je helpt mee om de LPO overall bekender te maken, binnen een tempo dat past bij de gestage groei van het patiëntenplatform. Je hebt gevoel voor free publicity kansen en kent, of kunt leren omgaan met, het tempo van redacties. Je bewaakt de huisstijl van de LPO en verbetert deze. Je helpt mee aan de uitbouw van de werkgroep met bv. dtp’ers, content creators. Wie ben jij? Jij wilt je graag vrijwillig inzetten voor mensen met chronische pijn en hun naasten Je hebt ervaring met het aansturen van (vrijwillige) medewerkers. Je vindt het leuk om zelf bezig te zijn met de creatie van marketinguitingen en/of stuurt creatieve geesten aan. Je bent extern gericht en kunt behoeftes van de organisatie vertalen naar concrete uitingen. Communicatief ben je een sterk persoon en sociaal ingesteld. Je hebt kennis van werken met Office 365, (Word, Outlook, Exel) en je bent bekend met communicatie via Microsoft Teams. Je bent in het bezit van een eigen laptop. Waar en wanneer? Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Microsoft Teams. Buiten de enkele uurtjes van online aanwezigheid voor overleg deel jij je eigen tijd in. De bonus: Het geeft jou positieve energie om aan iets mee te kunnen bouwen dat zomaar eens heel groot zou gaan kunnen worden. Wij bieden jou de kans om jezelf nog verder te ontwikkelen, passend bij de doelstellingen van de Landelijke Pijn Organisatie. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Met fijn zinvol bezig zijn, zal je veel nieuwe mensen leren kennen. Je werkt comfortabel vanuit je eigen huis.

Structureel
Breda

Begeleiding voor meidengroep op vrijdagavond

Scouting Blauwe Kei

Wij zijn op zoek jou.... ....Als jij enthousiast wordt van het organiseren van wekelijkse programma’s, weekendjes en een zomerkamp voor kinderen op scouting in de leeftijd van 11 tot en met 15 jaar! Wij, Scouting Blauwe Kei, zijn hard op zoek naar een (vrouwelijke) leiding voor onze leuke, gezellige Gidsengroep die draait op vrijdagavond op 19.30 uur tot 21.30 uur. Elke week organiseren we afwisselende programma’s voor onze leden. Met deze meiden gaan we bijvoorbeeld vuur maken, pionieren, koken, quizprogramma’s doen, tent opzetten en doen we andere stoere, actieve spellen. Elke week is weer compleet anders ! We gaan ook regelmatig een weekend weg en als hoogtepunt het zomerkamp Ervaring met het draaien van een scoutinggroep is niet vereist. Onze gidsengroep is onderdeel van Scouting Blauwe Kei . Een groep met een groot aantal leden en enthousiaste vrijwilligers Bekijk gerust onze facebook en instagrampagina. en neem contact op via een bericht ([email protected])

Structureel
Jongeren
Breda

Tuinmedewerkers m/v

Stichting Het Klooster Breda

Vacature tuinmedewerker m/v Klooster Sint Fidelis is een voormalig klooster, gelegen aan de rand van centrum Breda (Schorsmolenstraat). Het klooster is een rijksmonument en omgeven door een grote, geheel ommuurde, parkachtige tuin van meer dan 1 hectare. We zijn momenteel met een groep van ongeveer 10 tuinvrijwilligers en zorgen ervoor dat deze monumentale tuin onderhouden wordt. Sommige mensen werken allround en doen alle voorkomende werkzaamheden. Andere mensen hebben een specialiteit als onkruid wieden, de bloemen verzorgen, maaien of snoeien. Bij ons kan je alles leren. We werken iedere maandag van 9.00 uur tot ongeveer 12.30 uur, tussentijds drinken we gezellig koffie. Om 12.30 uur genieten we van een gezamenlijke lunch. Na de lunch werkt een deel van de groep verder. Wil je meewerken in onze prachtige tuin, een pareltje in de binnenstad van Breda ? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature tuinmedewerker m/v. De meest voorkomende werkzaamheden zijn: • onkruid wieden • blad ruimen • takken versnipperen • bloemen en planten verzorgen • gras maaien • heggen knippen Onze vaste dag is maandag Wat wij belangrijk vinden: • Je vindt samenwerken leuk • Je bent enthousiast en vriendelijk • Je vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken Heb jij groene vingers en zin om onze gezellige tuinploeg te komen versterken ?

Structureel
Breda

Bredase Wandel-4Daagse Expeditie Aqua Mundo

BredaWandelt

Over de Bredase 4Daagse Expeditie Aqua Mundo Het is een uniek 4-daags wandel evenement, waarbij deelnemers Breda op een sportieve en bijzondere manier ontdekken. In de periode van 26 t/m 29 juni dompelen wij de wandelaars onder in Expeditie Aqua Mundo. Ze kiezen een expeditie van 8, 12 of 16 kilometer en wandelen dwars door het groene hart van de Baronie, gaan op ontdekking door de rauwe kant van de stad, raken geïnspireerd door duurzame, creatieve hotspots en genieten van de stadse gezelligheid. Elke dag een andere route en bij elke stempelpost is er een feestelijk onthaal en smakelijke verwennerij. De oren en ogen gaan verwend worden met muziek, verhalen, kunst, cultuur en de stilte van de natuur. De finaledag op zaterdag 29 juni zal een groot feest worden waar familie en vrienden welkom zijn om iedereen toe te juichen en binnen te halen! Check onze Facebook en Instagram pagina @bredawandelt om alle edities te zien en wat we nog meer doen. Bekijk hier de aftermovie van 2023: https://www.youtube.com/watch?v=xElGIziaPMg Functieomschrijving: Als vrijwilliger bij BredaWandelt speel je een cruciale rol bij het mogelijk maken van onze evenementen. Dit kan ook al vooraf aan het daadwerkelijk evenement zijn. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van de organisatie, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. Kies 1 of meer dagen om te helpen. Word onderdeel van een geweldig en gezellig team dat zich elk jaar inzet om van dit evenement een waar wandelfeest te maken. Jij past bij ons als je: Betrouwbaar, enthousiast en gastvrij bent. Teamspeler en in staat bent om goed samen te werken. Flexibel en bereid om verschillende taken op te pakken. Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, geduldige houding hebt. Wat we zoeken: 1. Evenementen ondersteuning talent: Verwelkom deelnemers op de start/eind, doorstroom of stempelposten, beantwoord vragen, en zorg voor een positieve ervaring voor alle wandelaars. Door jou verlopen de inschrijvingen soepel, weten deelnemers je te vinden voor vragen, ben je punctueel met stempelen en bereid van taken te wisselen indien nodig. Jij bouwt overal waar je bent een feestje! 2. Routes uitpijl talent: Goede navigatie vaardigheden is een must, oog voor detail en zorg dragen dat de routeaanduiding accuraat en consistent blijft. Ervaring met routes uitpijlen is een pluspunt. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de pijlen hangen voordat de eerste deelnemer van start gaat op 26,27,28 en/of 29 juni. 3. Routes voorlopen: De routes die speciaal voor dit evenement worden gemaakt moeten leuk, verrassend en veilig zijn. Het gaat om 4 dagen waarop er elke dag een keuze is uit 4 afstanden. 6, 9, 12 of 16 kilometer. Met jouw navigatietalent kan jij de routes (digitaal) nalopen en ons voorzien van treffende feedback om de route(s) nog beter, leuker en veiliger te maken. Je kan kiezen uit 1 of meerdere afstanden om voor te lopen. 4. Logistiek talent: Bijdragen aan het opzetten van start- en eindpunten, doorstroom locaties en stempelposten. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles soepel verloopt op de dag van het evenement en de start/eind en doorstroom locaties er stralend bij staan. Wat bieden wij: De kans om deel uit te maken van een bevlogen en enthousiast team dat zich inzet voor een fantastisch wandelfestijn in en om Breda. Mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Waardering en erkenning voor je bijdrage aan dit evenement. Je ontvangt een uniek shirt met je naam erop en gaat mee met het vrijwilligersuitje op 5 juli. Elke locatie waar je staat is voorzien van verzorging in eten en drinken. We kijken uit naar je reactie!

26-06-2024 en 3 meer
Breda

Theeleuter!

Surplus

Op dinsdagmiddag tussen half 3 en 4 willen we een nieuwe activiteit toevoegen voor onze bewoners in Vredenbergh. Namelijk theeleuten! In klassieke kopjes schenken we thee uit een ouderwetse theepot die gezellig op een theelichtje staat. We kletsen daarbij gezellig met de mensen die aansluiten. We gebruiken daarvoor eventueel vragen uit de kletspot die het gesprek even op een ander onderwerp brengen dan het weer. Ben jij iemand die van mensen om zich heen houd en kun je een gesprek makkelijk gaande kan houden. Dan ben je van harte welkom om te komen theeleuten! In de zomer verhuizen we onze theepot naar ons buitenterras. En we schenken ook koffie voor de liefhebbers!

Structureel
Breda

Enthousiaste bestuurder(s) gezocht Petje Af

Petje af Breda

Wij zijn een jong bestuur met 7 leden. Wij willen graag ons bestuur met twee enthousiastelingen uitbreiden. Bij voorkeur iemand die interesse heeft in de rol van fondsenwerver of secretaris. Dit is echter niet noodzakelijk. Wij richten ons op Petje af in Breda, Oosterhout, Etten-leur en Roosendaal. We vergaderen 1x in de 6-8 weken in Breda of Hoeven. Regelmatig vergaderen we online in plaats van fysiek. Ben jij iemand met de behoefte om op bestuurlijk niveau een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de verbetering van kansenongelijkheid? Dan gaan we graag met je in gesprek of dit een passende rol is voor jou. We zoeken iemand die voor de zomervakantie of in het nieuwe schooljaar kan beginnen.We willen de gesprekken in mei en juni voeren. Leuk om samen het gesprek aan te gaan en samen de kansenongelijkheid onder kinderen te bestrijden. Laten we samen het verschil maken.

Structureel
Jongeren
Breda

Vind jij het leuk om als toezichthouder in ee

Biso '65

Als toezichthouder bij onze zwemmers met een lichamelijke en visuele beperking kom jij iedere week helpen. Samen met onze andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor ons veilige zwemuurtje. Je hebt voldoende zwem vaardigheid en het liefst ook BHV of E.H.B.O. Diploma. Als vrijwilliger maak jij deel uit van een hechte groep vrijwilligers die zich inzetten. Je ziet onze sporters erg genieten van hun wekelijkse zwemuitje en zij kunnen zich daar helemaal in uitleven. Het sociale contact van de sporters met een lichamelijke en visuele beperking is erg belangrijk. Je ziet mogelijkheden in plaats van beperkingen! Wanneer kom je helpen: Dinsdag van 09.00 – 10.00 uur en zaterdag van 10.30- 11.30 uur.

Structureel
Jongeren
Oosterhout

Jongerencoaches gezocht!

Oosterhoutvoorelkaar

Jongerencoaches gezocht Sinds 1 april 2024 is ons nieuwe MDT traject gestart. Om ons team te versterken zoeken wij twee vrijwillige jongerencoaches. Als jongerencoach krijg je twee of drie jongeren onder je hoede die je tijdens het traject begeleidt. Je matcht de jongere aan een maatschappelijke organisatie en gaat (als daar behoefte aan is) mee naar de eerste afspraak bij hun vrijwilligerswerk. Daarnaast houd je wekelijks of tweewekelijks contact met jongeren, bespreek je eventuele leerdoelen en de voortgang van het vrijwilligerswerk. Ook neem je deel aan de tweemaandelijkse intervisie bijeenkomsten met de jongeren. Maar eerst volg je een landelijke training speciaal voor jongerencoaches. Ben jij enthousiast, vind je het leuk om met jongeren te werken en heb je wat tijd over? Laat het ons dan vooral weten! ⭐️ (Doe jij een sociale studie? Dan is dat een pre! Voor studenten social work kan deze functie een leuke en leerzame praktijkervaring zijn. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV!) Deze vrijwilligersvacature is voor jongeren 18-28 jaar. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

Structureel
Jongeren
Breda

Ben jij het zonnetje in onze beleeftuin?

Thebe de IJpelaar

Heb jij groene vingers en wil je helpen met activiteiten in onze mooi aangelegde Beleeftuin en het onderhoud daarvan? Dan is deze vacature iets voor jou! Dit ga je doen: We zoeken voor een aantal vaste momenten in de week/maand vrijwilligers, die het leuk vinden om de tuin te onderhouden of activiteiten te begeleiden. Onder het onderhoud van de tuin vallen o.a. de volgende werkzaamheden: paden schoonhouden, snoeien, schoffelen en planten watergeven. Uiteraard is er alle ruimte om tijdens de werkzaamheden een praatje te maken met bewoners die in de tuin wandelen. Ook zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te begeleiden, bijvoorbeeld een koffie-ochtendje, bloemschikken, houtbewerking of andere creatieve activiteiten. Als je zelf leuke ideeën hebt, dan zijn deze ook meer dan welkom! Dit ben jij: • Je hebt affiniteit met tuinwerkzaamheden • Je vindt het fijn om buiten en onder de mensen te zijn • Je vindt het leuk om met mensen samen te werken • Je bent een aantal uur per week/maand beschikbaar We vragen een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit bieden wij: • Een leuke en dynamische werkomgeving • Een gedegen inwerkperiode • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km. • Een verzekering voor schade en aansprakelijkheid • Een vrijwilligersovereenkomst • De mogelijkheid om deel te nemen aan themabijeenkomsten • Een jaarlijks vrijwilligersuitje Heb je interesse? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we graag jouw wensen en mogelijkheden qua beschikbaarheid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefanie

Structureel