csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wil jij borstkankerpatienten steunen?

Ben jij sociaal, toegankelijk en gastvrij? Dan zoeken wij jou! De stichting Jij Speelt de Hoofdrol zal in 2025 ons 10-jarig bestaan vieren. Tien jaar waarin we de missie hadden en nog hebben om borstkankerpatiënten te informeren, inspireren en steunen. Zo hebben wij inmiddels 9 keer het Borstkankersymposium georganiseerd, zijn wij gericht op kanker en werk, publiceren blogs, boekbesprekingen, en hebben we sinds 2023 ook een podcast. Een lustrum vraagt om speciale aandacht, en dat gaan we doen door 10 momenten te organiseren waarin we in 2025 onze missie met daden zullen bijstaan. Je kunt je voorstellen dat dat veel organisatiekracht vraagt en dat we op die momenten aanwezig moeten zijn. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want wij zijn een kleine stichting met 6 vrijwillige bestuursleden die actief zijn. Ben jij bereid om 2 of meer keer (max 1x per maand) als gastvrouw/heer in 2025 op een van onze evenementen aanwezig te zijn? Natuurlijk vergoeden we de reiskosten en ben je deel van het evenement zelf. Momenteel denken we rondom Utrecht, Zwolle en Den Haag in ieder geval events te hebben. Meld je nu aan via [e-mailadres verborgen] ovv ‘Vrijwilliger’ om op de vrijwilligerslijst te komen. Na je aanmelding houden we je op de hoogte van de planning en bespreken we wanneer jij je tijd in kan en wilt zetten.

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

De Fryske Marren

Maximaal 2 deelnemers

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Ben jij sociaal, toegankelijk en gastvrij?
Dan zoeken wij jou!
De stichting Jij Speelt de Hoofdrol zal in 2025 ons 10-jarig bestaan vieren. Tien jaar waarin we de missie hadden en nog hebben om borstkankerpatiënten te informeren, inspireren en steunen. Zo hebben wij inmiddels 9 keer het Borstkankersymposium georganiseerd, zijn wij gericht op kanker en werk, publiceren blogs, boekbesprekingen, en hebben we sinds 2023 ook een podcast.

Een lustrum vraagt om speciale aandacht, en dat gaan we doen door 10 momenten te organiseren waarin we in 2025 onze missie met daden zullen bijstaan.
Je kunt je voorstellen dat dat veel organisatiekracht vraagt en dat we op die momenten aanwezig moeten zijn. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want wij zijn een kleine stichting met 6 vrijwillige bestuursleden die actief zijn.

Ben jij bereid om 2 of meer keer (max 1x per maand) als gastvrouw/heer in 2025 op een van onze evenementen aanwezig te zijn? Natuurlijk vergoeden we de reiskosten en ben je deel van het evenement zelf. Momenteel denken we rondom Utrecht, Zwolle en Den Haag in ieder geval events te hebben.
Meld je nu aan via [e-mailadres verborgen] ovv ‘Vrijwilliger’ om op de vrijwilligerslijst te komen. Na je aanmelding houden we je op de hoogte van de planning en bespreken we wanneer jij je tijd in kan en wilt zetten.

Praktische informatie

Eenmalig 3 tot 6 uur

Locatie

De Fryske Marren

Maximaal aantal deelnemers

Maximaal 2 deelnemers

Bijzonderheden

Geschikt voor (kleine) groepen

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Organisatietalent gezocht

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Ben jij een regelneef, georganiseerd en steun je borstkankerpatiënten? Dan zoeken wij jou! De stichting Jij Speelt de Hoofdrol zal in 2025 ons 10-jarig bestaan vieren. Tien jaar waarin we de missie hadden en nog hebben om borstkankerpatiënten te informeren, inspireren en steunen. Zo hebben wij inmiddels 9 keer het Borstkankersymposium georganiseerd, zijn wij gericht op kanker en werk, publiceren blogs, boekbesprekingen, en hebben we sinds 2023 ook een podcast. Een lustrum vraagt om speciale aandacht, en dat gaan we doen door 10 momenten te organiseren waarin we in 2025 onze missie met daden zullen bijstaan. Je kunt je voorstellen dat dat veel organisatiekracht vraagt en dat we op die momenten aanwezig moeten zijn. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want wij zijn een kleine stichting met 6 vrijwillige bestuursleden die actief zijn. Ben jij bereid om 1 a 2 uur per week te helpen om een (of misschien wel meer) van de events in 2025 te helpen organiseren? Natuurlijk vergoeden we eventuele reiskosten en ben je deel van het evenement zelf. We werken voornamelijk online met elkaar en zullen regelmatig afstemmen. Meld je nu aan via [email protected] ovv ‘Vrijwilliger’ om op de vrijwilligerslijst te komen. Na je aanmelding bespreken we wanneer jij je tijd in kan en wilt zetten en voor welke periode. Korter of langer, hulp is welkom, in 2024 en 2025. Ga je met ons aan de slag?

Project

Promotie tijgers?

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Ben jij een verhalenverteller, contacten-legger en steun je borstkankerpatiënten? Dan zoeken wij jou! De stichting Jij Speelt de Hoofdrol zal in 2025 ons 10-jarig bestaan vieren. Tien jaar waarin we de missie hadden en nog hebben om borstkankerpatiënten te informeren, inspireren en steunen. Zo hebben wij inmiddels 9 keer het Borstkankersymposium georganiseerd, zijn wij gericht op kanker en werk, publiceren blogs, boekbesprekingen, en hebben we sinds 2023 ook een podcast. Een lustrum vraagt om speciale aandacht, en dat gaan we doen door 10 momenten te organiseren waarin we in 2025 onze missie met daden zullen bijstaan. Je kunt je voorstellen dat dat veel promotie en aandacht creëren voor die evenementen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want wij zijn een kleine stichting met 6 vrijwillige bestuursleden die actief zijn. Ben jij bereid om 1 a 2 uur per week te helpen om een (of misschien wel meer) van de events in 2025 te helpen promoten? Natuurlijk vergoeden we eventuele reiskosten en ben je deel van het evenement zelf. We werken voornamelijk online met elkaar en zullen regelmatig afstemmen. Meld je nu aan via [email protected] ovv ‘Vrijwilliger’ om op de vrijwilligerslijst te komen. Na je aanmelding bespreken we wanneer jij je tijd in kan en wilt zetten en voor welke periode. Korter of langer, hulp is welkom in 2024 en 2025. Ga je met ons aan de slag?

Project

Anderen bekeken ook

De Fryske Marren

Help gevluchte kinderen door spel en beweging

TeamUp

"Wat mij het meest bijblijft zijn die ontzettend blije koppies. Dat ze die interactie met je zoeken, hun energie eruit kunnen gooien en even helemaal kind kunnen zijn. Het is zo fijn dat je er voor die kinderen kan zijn, al is het maar een paar uurtjes in de week. Ik ga na TeamUp met een voldaan gevoel naar huis!". ✨Wat ga je doen Als vrijwilliger voor TeamUp (een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child) bied je psychosociale steun aan gevluchte kinderen door middel van spel en beweging. Spelenderwijs leren kinderen omgaan met emoties zoals boosheid, angst en stress. Je wordt vooraf getraind en begeleid en gaat op een opvanglocatie bij jou in de buurt aan de slag. Je maakt deel uit van een enthousiast team met andere vrijwilligers. Op een vast moment in de week begeleiden jij en je team activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Deze activiteiten hebben een thema en doel. Door de activiteiten voelen kinderen zich veilig en beschermd, meer verbonden met hun leeftijdsgenoten en optimistischer. Daarnaast heb je een signalerende rol. Je leert hoe je zorgwekkend gedrag kunt herkennen en zo nodig kinderen door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg en begeleiding. ✅ Dit ben jij: • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Of je hebt relevante werkervaring of een afgeronde opleiding (of nog studerend) op het gebied van pedagogiek, onderwijs, social work, sport, spel en/of beweging; • Eén dagdeel doordeweeks beschikbaar (3 tot 5 uur), vanaf ongeveer 15.30 uur (dag en tijdstip verschilt per locatie); • Voor een langere periode beschikbaar (minimaal een aantal maanden of langer). Stabiliteit is essentieel voor deze kwetsbare groep kinderen; 🎉Dit bieden wij: • Een functie om werkervaring op te doen in dit vakgebied en je verder te ontwikkelen; • De kans om echt een verschil te maken in het leven van gevluchte kinderen, je levert een belangrijke bijdrage aan hun psychosociale welzijn; • Een plek in een internationaal, enthousiast en professioneel vrijwilligersteam; • Trainingen en vervolgtrainingen in het faciliteren van de activiteiten en het werken met deze specifieke doelgroep; • Counseling- en stressmanagementsessies; • Vrijwilligersevenementen; • Reiskostenvergoeding; Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat je bij ons team past? Reageer hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Veiligheid van kinderen is voor TeamUp essentieel. TeamUp accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. TeamUp is een gezamenlijk programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).

Structureel