csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Hulp in tweedehands kledingwinkel

Wil jij ons komen helpen in de kledingwinkel van de stichting GAiN in Werkendam? Hier verkopen we de allermooiste tweedehands kleding en zelf gemaakte cadeautjes. de opbrengst gaat naar de allerarmsten en naar mensen in nood. Je helpt op deze manier ook mee aan een stuk duurzaamheid. We verwachten van jou dat je goed met mensen om kunt gaan. Je maakt een praatje met de (vaak vaste) klanten en helpt hen als daarom wordt gevraagd. Verder hang je de kleding weer op de juiste plaats terug en controleert nieuw ingebrachte kleding op vlekken en beschadigingen. Je werkt altijd met collega's samen en staat er dus nooit alleen voor. Bovendien heb je zelf eerste keus en twintig procent korting.

Lees meer

structureel

Altena

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Wil jij ons komen helpen in de kledingwinkel van de stichting GAiN in Werkendam? Hier verkopen we de allermooiste tweedehands kleding en zelf gemaakte cadeautjes. de opbrengst gaat naar de allerarmsten en naar mensen in nood. Je helpt op deze manier ook mee aan een stuk duurzaamheid.

We verwachten van jou dat je goed met mensen om kunt gaan. Je maakt een praatje met de (vaak vaste) klanten en helpt hen als daarom wordt gevraagd. Verder hang je de kleding weer op de juiste plaats terug en controleert nieuw ingebrachte kleding op vlekken en beschadigingen. Je werkt altijd met collega's samen en staat er dus nooit alleen voor. Bovendien heb je zelf eerste keus en twintig procent korting.

Praktische informatie

Wekelijks 3 tot 9 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

Locatie

Altena

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van GAiN

Oosterhout

Gezellig werk in tweedehandskledingwinkel

GAiN

Heb jij een hart voor mensen en wil je vrijwilligerswerk doen in een gezellig team?Misschien is het wat voor je om een dagdeel in onze kledingwinkel voor het goede doel te komen helpen. In het centrum van Oosterhout staat een winkel met hele mooie en modieuze tweedehandskleding. Het is best en drukke zaak en we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Lijkt het je wat? Reageer dan op deze vacature, dan geef ik je extra info. en kan je ook vrijblijvend een kijkje nemen..

Structureel
Altena

Stichting GAiN zoekt vrijwilligers

GAiN

Zou jij graag iets doen voor mensen in nood? Bij stichting GAiN (Global Aid Network) zijn we op zoek naar kleine groepen vrijwilligers (tot maximaal 10 personen) die ons willen helpen met de volgende taken: - Tweedehands kleding sorteren - Het gebouw een keer schoonmaken - Binnengekomen spullen sorteren - Een uitje voor onze vaste vrijwilligers voorbereiden. Stichting GAiN is een internationale vrijwilligersorganisatie die mensen helpt in moeilijke situatie door noodhulp en langdurige opbouwprojecten. Met hart en handen werken we aan nieuw perspectief voor mensen die geen toekomst meer zien. Kom jij ons hierbij helpen, neem contact met ons op!

Project
Jongeren
Altena

Gezellig werk in tweedehands kledingzaak

GAiN

Wil jij ons komen helpen in de gezellige kledingwinkel van de stichting GAiN in Sleeuwijk. Hier verkopen we de allermooiste tweedehands kleding en zelfgemaakte cadeautjes. De opbrengst gaat naar de allerarmsten en naar mensen in nood. Je werkt altijd met meerdere collega's. Dan kan je elkaar aanvullen en helpen. Je maakt een praatje met onze (vaak vaste) klanten en helpt hen als ze er om vragen. Verder hang je de kleding op de juiste plaatsen terug en kijkt nieuw ingebrachte kleding na op vlekjes of beschadigingen. Zelf heb je recht op 20 procent korting en je hebt natuurlijk eerste keus.

Structureel

Anderen bekeken ook

Altena

Eén op één begeleider in keuken kadofabriek

Stichting 'n Tikkie Anders

Ben jij opzoek naar vrijwilligerswerk in de zorg, spreekt de gehandicaptenzorg jouw aan? Ben je beschikbaar op een ochtend of middag op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag? Hou je van bakken en of koken? Vind je het leuk om een medewerker aan te sturen en samen te werken? Houd je van afwisselend werk? Schroom dan niet om contact op te nemen! Wat kun je verwachten? Een gezellig team met schatten van medewerkers en diverse werkzaamheden denk aan: -Gebak maken voor bestellingen (bijv. appeltaart of monchou) -Bakken voor de high tea van lunchroom 'n tikkie anders -Koken voor de buitenschoolse opvang, noten branden, -Producten maken die in de winkel verkocht worden. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel ons dan gerust, om een vrijblijvend een gesprekje/rondleiding in te plannen. 0183-730698 We ontmoeten je graag!

Structureel
Molenlanden

Help jij mij op weg in de sportschool?

Syndion

Voor een gezellige vrouw (43 jaar) zoeken we een vrijwilliger om haar te helpen in bij de activiteiten in de sportschool. Ze heeft het syndroom van Down en een visuele beperking. Ze heeft hulp nodig om wegwijs te worden met de diverse sportapparaten. Ze woont op de Groene Wei en werkt op de Hoeff en bij het Toltheater. Ze houdt van muziek en voorlezen en wil graag gaan sporten, maar kan dit niet alleen. Wil jij haar op een vaste, doordeweekse avond mee nemen naar de sportschool? (Het mag eventueel ook om de week) Reageer dan op dit bericht en we regelen een vrijblijvende kennismaking! De Groene Wei is een woonlocatie van Syndion in Giessenburg. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Hardinxveld-Giessendam

Mmm...dat wordt smullen!

Syndion

Op onze woonlocatie Blokhuis wonen kinderen met een meervoudige beperking. We zijn op zoek naar een gezellige vrijwilliger om voor ons een lekkere maaltijd te koken. Je komt rond 16.00 uur naar onze locatie en na een kop koffie/ thee begin je met de voorbereidingen van het eten. De boodschappen zijn al in huis en het menu is bekend. Je kookt een maaltijd voor ongeveer 8 personen en pureert de maaltijd voor sommige bewoners. Rond half zes gaan we aan tafel. Als je de tijd hebt, mag je ook met ons mee eten! We vinden het belangrijk dat je lief, loyaal en zorgzaam bent. Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team, waar je goede begeleiding krijgt en je inzet altijd gewaardeerd wordt. Blokhuis is een woonlocatie/kinderdagcentrum van Syndion Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Altena

Samen fröbelen en/ of naar buiten!

Syndion

Voor een gezellige, lieve vrouw (40 jaar) met een verstandelijke beperking zoeken we een maatje om samen met haar te fröbelen (haken, naaien, knutselen, etc). Ze woont op het Tweede Thuis Altena en heeft een verstandelijke beperking. Ze houdt van grapjes maken en kletsen. Wegens haar epilepsie heeft ze soms een verminderd bewustzijn. Ze gaat graag naar buiten om te fietsen of een boodschap doen in de winkel. Als je bereid bent een scholing te volgen voor epilepsie, kan je ook met haar op stap. Zie je dat niet zitten, dan kan je ook afspreken om bij haar thuis te blijven. Er is altijd begeleiding in de buurt. Wil jij op een vaste, doordeweekse dag tussen 12.00 en 15.00 uur (of in de avond) deze vrouw bezoeken? Reageer en we regelen een vrijblijvende kennismaking! Het Tweede Thuis Altena is een woonlocatie van Syndion Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Molenlanden

Maak onze tuinderij onkruidvrij!

Syndion

Als vrijwilliger kom je met regelmaat naar onze gezellige boerderij de Hoeff in Giessenburg. Op onze boerderij werken mensen met een verstandelijke beperking in verschillende groepen. Voor de tuinderij zoeken we een vrijwilliger om mee te helpen bij het kruid te wieden. Wil jij ons komen helpen? Reageer en kom vrijblijvend kennis maken. De Hoeff is en dagbestedingslocatie van Syndion. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Jongeren
Hardinxveld-Giessendam

Enthousiaste voorzitter bij De Zonnebloem!

De Zonnebloem

De Zonnebloem Hardinxveld Giessendam is op zoek naar een enthousiaste en stimulerende voorzitter. Als voorzitter ben je de spin in het web die alle lijnen bij elkaar brengt. Het gezicht naar buiten toe. Kenmerken zijn enthousiasme, samenwerking, en een open houding. De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en werkt met vrijwilligers die deelnemers bezoeken, erop uitgaan met de deelnemers en activiteiten organiseren. Juist nu, in deze tijd, zijn onze inspanningen meer nodig dan ooit. Wij laten ze niet zitten! Jij toch ook niet?

Structureel
Altena

Kom jij ons team versterken?

AltenaVoorElkaar

Al heel wat gemeenten in Nederland hebben het succesvolle platform NLvoorelkaar opgezet. Onder de vlag van Surplus is bijvoorbeeld OosterhoutVoorElkaar een groot succes geworden. Veel vrijwilligers en hulpvragers weten hun weg ernaartoe te vinden en worden geholpen met hun hulpvraag. Ook in Altena gaan wij daarom dit succesvolle platform introduceren. Wat is AltenaVoorElkaar? AltenaVoorElkaar is een online platform, waarop de hulpvragen van inwoners uit de gemeente Altena gematcht kunnen worden met het aanbod van andere inwoners. Het principe is heel simpel. Wie zelf een hulpvraag heeft of juist graag iets voor een ander wil doen kan een vraag of aanbod op de site plaatsen. Ook als organisatie kun je een beroep doen op ons platform. Dit kan een eenmalige vraag of aanbod zijn of structureel. Ook kun je reageren op een vraag of aanbod. Je hebt hiervoor wel een account nodig, maar deze is zo aangemaakt. Aan wat voor vraag en aanbod kan ik denken? Het scala aan vraag en aanbod is erg breed. Ben je bijvoorbeeld, naar jouw idee, te veel alleen? Dan kun je via het platform iemand zoeken om een praatje te maken of om iets leuks samen te doen. Ben je beperkt door lichamelijke ongemakken, maar heb je een klusje dat in huis gedaan moet worden? Dan kun je iemand zoeken op het platform die dit voor jou kan doen. Wat als ik digitaal niet handig ben? Niet iedereen is digitaal even vaardig. AltenaVoorElkaar kan jou straks ook ondersteunen bij deze zoektocht. Zo kunnen we de vraag of het aanbod samen of voor jou op de website plaatsen. Wij hebben jouw hulp nodig! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen om het platform op social media goed te presenteren en die niet-digitaal vaardige inwoners met hun vragen kunnen helpen. Samen iets doen voor een ander is een prachtige en zinvolle tijdsbesteding. Bovendien leer je zo meer mensen kennen.

Structureel
Altena

Vakantie opvang voor onze hond

Danielle

Mocht je nog iemand weten of ben je iemand die van 24 juli tot 12 aug op Sproetje (onze hond) zou willen passen dan hoor ik het graag. De persoon waar hij normaal heen gaat die moet waarschijnlijk precies dan geopereerd worden. Dat is onlangs pas bekend geworden vandaar adhoc op zoek. Sproet is een hele lieve Engelse Springer Spaniel van 7 jaar, luister erg goed, wandelt graag , haalt stokken uit het water en speelt graag. Is dol op kinderen en erg rustig en lief. Kan goed alleen zijn, maar liefste tussen de mensen.

24-07-2024
Altena

Assistent winkel medewerker gehandicaptenzorg

Stichting 'n Tikkie Anders

Zoek jij vrijwilligers werk in de zorg? Lijkt het jouw leuk om in een winkel te werken? Ben je een ochtend of middag beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag? En wordt jij enthousiast van de gehandicaptenzorg? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zoeken een assistent winkel medewerker om onze medewerkers te ondersteunen bij taken in de winkel. Denk aan: Producten aanvullen (bier,noten,sappen enz), houdbaarheidsdatums checken, prijzen, kassa werkzaamheden, postpakketten aannemen, chocolade inpakken en nog veel meer.. voor meer informatie loop gerust binnen of kijk eens op onze website: https://ntikkieanders.nl/vrijwilligers/ Benieuwd geworden? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek: 0183-730698 of stuur een mailtje naar [email protected]

Structureel
(kleine) groepen
Altena

Samen genieten van muziek!

Syndion

Bespeel jij een instrument en ben je op zoek naar publiek die jou altijd waardeert? Kom bij ons kennismaken! Op het Tweede Thuis in Werkendam wonen 8 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze kunnen erg genieten van muziek en spelen, dansen of zingen graag me!. Als vrijwilliger maak jij voor de bewoners muziek en zorg jij voor een gezellige sfeer. We vinden het belangrijk dat je sociaal, loyaal en muzikaal bent. Samen met de begeleiders van het Tweede Thuis maak je afspraken over hoe laat en hoe lang je komt en wat je gaat doen. We sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team, waar je goede begeleiding krijgt en je inzet altijd gewaardeerd wordt. Tweede Thuis Altena is een ouderinitiatief van Syndion Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Jongeren