csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Winkelmedewerker

Voor de uitbreiding van ons winkelteam zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 of 2 zaterdagen per maand van 12:00-17:00 onze winkel wil bemannen. Vind je het leuk om een praatje met klanten te maken, iets te vertellen over waar wij als stichting voor staan en over de mooie producten die wij maken en verkopen? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Lees meer

structureel

Dordrecht

In een winkel

Beschrijving

Voor de uitbreiding van ons winkelteam zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 of 2 zaterdagen per maand van 12:00-17:00 onze winkel wil bemannen.
Vind je het leuk om een praatje met klanten te maken, iets te vertellen over waar wij als stichting voor staan en over de mooie producten die wij maken en verkopen? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Praktische informatie

Maandelijks 5 tot 10 uur

Locatie

Dordrecht

Impact

Voor wie

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

In een winkel
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Dordrecht

Beheerder

Wijk- en speeltuinvereniging Stadspolders

Het open en sluiten van het speeltuingebouw bij activiteiten. Het klaarzetten van tafels en stoelen in de activiteiten ruimtes, Het ontvangen van cursisten, bezoekers en hen verwijzen naar de juiste ruimte. Het helpen en wegwijs maken van stagiaires bij hun werkzaamheden in het gebouw van de speeltuin. Dit in nauw overleg met de stagebegeleider. Het zetten van koffie en thee en het verrichten van lichte huishoudelijke taken. De schoonmaker aangeven welke ruimtes schoongemaakt dienen te worden die week. Ook de voorraad op peil houden behoord tot de werkzaamheden. Wij vragen: Iemand die zelfstandig kan werken, computerervaring heeft, presentatief is en graag in teamverband werkt.

Structureel
Dordrecht

Gastheer/gastvrouw Speeltuin

Buurt en Speeltuinvereniging Victorie

Vind je het ook belangrijk dat kinderen vrij uit en zonder gevaar kunnen spelen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken: Een gastheer/gastvrouw die de speeltuinbezoekers welkom heet en wegwijs maakt op de speeltuin. Je controleert het entreebewijs en indien nodig verkoop je losse entreekaartjes. Verder hou je een oogje op de kinderen die aan het spelen zijn. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met kinderen en andere mensen om te gaan. Je bent flexibel, nauwkeurig en kan zelfstandig werken. Wij bieden: De gelegenheid om deel te zijn van een mooie en gezellige buurtspeeltuin. Daarnaast een gratis lidmaatschap waarmee jij en je (klein)kinderen toegang hebben tot de speeltuin. Gratis koffie/thee als je aan het werk bent, een vrijwilligerspas en een vrijwilligersvergoeding. Aanvullende informatie: De dagen en uren die je op de speeltuin bent regelen we in onderling overleg. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel! Je kunt je ook af en toe inzetten. We appen je dan wekelijks de openstaande diensten. Wil je meer weten over onze speeltuin? Kijk op onze website www.speeltuinvictorie.nl of kom een keertje langs. Algemeen Speeltuin Victorie is een vereniging met ruim 600 leden in de rustige buurt Land van Valk in Dordrecht. De speeltuin is open van april tot oktober voor zowel leden als niet leden. Onze hoofdactiviteit is het bieden van een leuke en fijne speelplaats voor kinderen. Tevens is de speeltuin o.a. een plek voor ontmoeting. Scholen weten de speeltuin te vinden voor een schoolreisje. Daarnaast wordt het gebouw, dat voorzien is van een kantine, ook gebruikt voor andere doeleinden, zoals toneel en het autisme café. De vereniging draait volledig op vrijwilligers.

Structureel
Jongeren
Dordrecht

Spreken wij samen af?

Syndion

Voor een vriendelijke, welbespraakte jonge man (23 jaar) met een licht verstandelijke beperking zoeken we een maatje om samen te kletsen, wandelen of te voetballen. Hij heeft een parttime baantje bij de supermarkt en zoekt iemand om doordeweeks mee af te spreken. Als er een vertrouwensband is ontstaan, is het fijn als je hem ook wilt ondersteunen bij doktersbezoek etc. Wil jij graag iets betekenen voor een ander en heb jij tijd om zo af en toe met deze jonge man af te spreken? Kom eens kennismaken en we ontdekken graag of er een klik is. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Zwijndrecht

Helpen bij het Thomashuis in Zwijndrecht!

FF DOEN Met MDT

In een Thomashuis wonen mensen met een verstandelijke beperking samen in een knusse woonomgeving. De bewoners en de zorgverleners delen het huis op een zo normaal mogelijke manier. Binnen het Thomashuis kun je helpen bij verschillende taken en activiteiten. Denk aan het ondersteunen bij diverse activiteiten in huis, maar ook aan het geven van individuele ondersteuning aan een bewoner of samen gezellig op pad gaan. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden! Als dit je aanspreekt, komen we graag met je in contact! 😊 __________________________________________________________________ Deze vacature is onderdeel van het FF DOEN met MDT project. Speciaal voor jongeren uit Zwijndrecht tussen de 12 en 30 jaar. Zet jij je vrijwillig in via dit project? Dan kun jij je skills ontdekken of versterken, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan leuke trainingen of activiteiten. Stuur gerust een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Jongeren
Zwijndrecht

Het Repair cafe zoekt vrijwilligers!

Zwijndrechtvoorelkaar

Het Repair cafe bestaat uit een enthousiast groepje vrijwilligers die mensen graag willen assisteren met het repareren van kapotte apparatuur. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand is het Repair cafe van 10:00 - 13:30 uur in Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57 in Zwijndrecht. Voor verschillende functies is het Repair cafe op zoek naar vrijwilligers maar het meest belangrijke is dat je handig bent of wilt leren repareren. Heb je interesse of wil je graag een keertje in gesprek met iemand van het Repair cafe dan kan je natuurlijk altijd langskomen in Hart van Meerdervoort op 1 van de Repair Cafe dagen of neem even via deze weg contact op.

Structureel
Jongeren
Dordrecht

Gastheer of gastvrouw bij verhuur gebouw.

Wijk- en speeltuinvereniging Stadspolders

Als gastheer of gastvrouw ben je, samen met een collega vrijwilliger, in het gebouw aanwezig tijdens de verhuur van de ruimte. Je opent en sluit het pand. Wijst de huurder de weg in het gebouw zodat er stoelen en tafels gebruikt kunnen worden. Hoe de verschillende gehuurde apparaten( frituur, geluidsinstallatie en dergelijk) gebruikt kunnen worden. Je ziet erop toe dat de schoonmaak achteraf goed wordt gedaan door de huurder of doet deze schoonmaak (tegen een vergoeding) zelf. Tijdens de verhuur let je erop dat alles ordelijk verloopt. Voor het helpen bij de verhuur wordt een vrijwilligersvergoeding ter beschikking gesteld door het bestuur. Dus.. dit kan een leuk spaarpotje zijn!

Structureel
Dordrecht

Vrijwilliger Get a Grip gezocht

Vereniging Humanitas Drechsteden afdeling Get a Grip

Vacature Get a Grip Wil jij jongeren helpen met hun financiën? Steeds meer jongeren hebben geldproblemen. Ze hebben een studieschuld, onbetaalde rekeningen of betalingsachterstanden. Met Get a Grip helpt Humanitas Drechtsteden jongeren grip te krijgen op hun geldzaken. Dit doen we in de plaatsen Dordrecht en Zwijndrecht. Een vrijwilliger vertelt waarom hij het vrijwilligerswerk waardevol vindt: "Het geeft voldoening! Doordat je een jongere een klein duwtje in de goede richting kan geven. Je voelt dat je werk ertoe doet." Ben jij: - goed in het ordenen van geldzaken? - iemand die anderen graag helpt? - iemand die goed kan luisteren? - een dagdeel per week beschikbaar? Jongeren denken snel, maar raken ook snel afgeleid. Kun jij mee schakelen met jongeren? En lukt het je om met geduld en humor weer orde in de chaos te brengen? Dan hebben we jou hard nodig! Wat krijg je ervoor terug? Training, begeleiding en intervisie: voor je aan de slag gaat, volg je onze Get a Grip training. Humanitas biedt daarnaast nog veel meer trainingen aan, gratis voor vrijwilligers. Ten slotte is het vrijwilligerswerk bij Get a Grip een interessante en leerzame ervaring, die ook nog eens waardevol is voor je CV. Geïnteresseerd? Je kan je aanmelden via een bericht We hopen snel van je te horen!

Structureel