csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Geef eenzame ouderen hoop!

Ben jij gedreven door een groot hart voor goede doelen en het creëren van positieve impact? Bij stichting Met je hart zoeken we vrijwilligers die ons helpen bij het veiligstellen van middelen die eenzame ouderen ondersteunen. Als vrijwilliger sponsoring & fondsenwerver ben je in staat om ons verhaal over te brengen naar potentiële sponsors, donateurs en partners. Met jouw strategische denkwijze en creatieve aanpak leg je de juiste verbindingen en werf je fondsen die ons in staat stellen om onze programma's en initiatieven uit te breiden en te versterken. Je bent gemotiveerd om een verschil te maken en weet anderen te inspireren om bij te dragen aan onze missie. Of het nu gaat om het benaderen van lokale bedrijven, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het schrijven van subsidieaanvragen, jij zet je volledig in om de financiële steun te verkrijgen die nodig is om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Door jouw inzet kunnen we meer ouderen bereiken en hen de verbinding bieden die ze nodig hebben om zich gezien, gehoord en geliefd te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden, of het nu fondsenwerving is of een van onze andere vrijwilligersfuncties. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen in onze gemeenschap de en aandacht krijgen die ze verdienen. Doe mee en word een bron van hoop en geluk voor de generaties die ons zijn voorgegaan! Neem contact op met Hetty via [telefoonnummer verborgen], stuur een berichtje naar [e-mailadres verborgen] of kijk voor meer informatie op de website [website verborgen].

Lees meer

structureel

Eindhoven, Waalre

Maatje, buddy & gezelschap
Financiën & fondsenwerving

Beschrijving

Ben jij gedreven door een groot hart voor goede doelen en het creëren van positieve impact? Bij stichting Met je hart zoeken we vrijwilligers die ons helpen bij het veiligstellen van middelen die eenzame ouderen ondersteunen.

Als vrijwilliger sponsoring & fondsenwerver ben je in staat om ons verhaal over te brengen naar potentiële sponsors, donateurs en partners. Met jouw strategische denkwijze en creatieve aanpak leg je de juiste verbindingen en werf je fondsen die ons in staat stellen om onze programma's en initiatieven uit te breiden en te versterken.

Je bent gemotiveerd om een verschil te maken en weet anderen te inspireren om bij te dragen aan onze missie. Of het nu gaat om het benaderen van lokale bedrijven, het organiseren van fondsenwervende evenementen of het schrijven van subsidieaanvragen, jij zet je volledig in om de financiële steun te verkrijgen die nodig is om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.

Door jouw inzet kunnen we meer ouderen bereiken en hen de verbinding bieden die ze nodig hebben om zich gezien, gehoord en geliefd te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden, of het nu fondsenwerving is of een van onze andere vrijwilligersfuncties.

Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen in onze gemeenschap de en aandacht krijgen die ze verdienen. Doe mee en word een bron van hoop en geluk voor de generaties die ons zijn voorgegaan!

Neem contact op met Hetty via [telefoonnummer verborgen], stuur een berichtje naar [e-mailadres verborgen] of kijk voor meer informatie op de website [website verborgen].

Praktische informatie

Maandelijks 0 tot 5 uur

Locatie

Eindhoven, Waalre

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Financiën & fondsenwerving
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Eindhoven, Waalre

Ga jij de eenzaamheid bij ouderen tegen?

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Doe mee met stichting Met je hart: Vrijwilligerswerk dat ertoe doet Dit is jouw kans om het leukste vrijwilligerswerk te doen dat je je maar kunt wensen. Bij stichting Met je hart zet je je in voor eenzame ouderen op momenten die jou uitkomen en met activiteiten die bij jouw talenten passen. Met een klein gebaar maak je een enorme impact. Wij geloven dat je als vrijwilliger moet doen wat je leuk vindt. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt oppakken. Denk aan het organiseren of bijwonen van ontmoetingen, het beheren van social media, het vervoeren van ouderen of het contact onderhouden met lokale partners en horeca. Met je hart vrijwilliger ben je samen met andere enthousiaste vrijwilligers in jouw gemeente. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Jij kunt je waardevol en onmisbaar maken, of het nu voor onze maandelijkse stamtafel is of voor een van onze andere vrijwilligersfuncties. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar [email protected] of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl. Eenzaamheid hoeft niet ons lot te zijn.

Structureel
Eindhoven, Waalre

Betrouwbare chauffeurs gezocht!

Stichting Met je hart Eindhoven/Waalre

Ben jij een betrouwbare chauffeur met een groot hart én een eigen auto? Bij stichting Met je hart kun jij een essentiële rol spelen in het leven van eenzame ouderen in jouw buurt. We zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die onze ouderen naar onze ontmoetingen en stamtafels willen vervoeren. Als chauffeur haal je de ouderen bij hen thuis op en zorgt voor een comfortabele reis naar de ontmoetingsplek. Jouw persoonlijke benadering en vriendelijke glimlach maken de rit niet alleen praktisch, maar ook hartverwarmend. Voor ouderen begint het uitje namelijk al in de auto. Je hebt contact met de ouderen om hen te informeren over het vervoer en om eventuele speciale behoeften te bespreken. Of het nu gaat om fysieke ondersteuning bij het instappen of gewoon een vriendelijk praatje onderweg, jouw aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd. Na de ontmoetingen breng je de ouderen weer veilig terug naar huis, waar ze kunnen nagenieten van de gezelligheid en warmte die ze hebben ervaren. Jouw inzet als chauffeur/vrijwilliger maakt het mogelijk voor ouderen om actief deel te nemen aan onze gemeenschap en zich verbonden te voelen. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uitmaakt, aarzel dan niet om je aan te melden als vrijwilliger bij stichting Met je hart. Jij kiest waar je blij van wordt en hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn. Of je nu als chauffeur aan de slag wilt of interesse hebt in een van onze andere vrijwilligersfuncties, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat ouderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. Meld je vandaag nog aan! Neem contact op met Hetty via 06- 21 50 57 74, stuur een berichtje naar [email protected] of kijk voor meer informatie op de website www.metjehart.nl. Samen kunnen we een einde maken aan eenzaamheid.

Structureel

Anderen bekeken ook

Eindhoven

Een gezellig wandel en/of fietsmaatje (E481)

MEE De Meent Groep

Hoi! Ik ben Jan en ben 49 jaar oud. Ik ben op zoek naar wat extra sociale contacten. Ik ben een gezellige en sociale man die zowel goed kan vertellen als luisteren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Een paar keer per week pak ik mijn fiets en rijd ik kortere en langere afstanden. Wanneer ik niet fiets kijk ik graag naar televisieprogramma’s. Hierbij kun je denken aan: de rijdende rechter of beste zangers. Maar ik kan ook enorm genieten van een leuke thriller of actiefilm. Vanwege mijn autisme is het voor mij een uitdaging om dingen niet te snel in te vullen en er een conclusie uit te trekken. Daarom zoek ik iemand die eerlijk en open is in de communicatie, zodat ik hiervan kan leren. Denk je dat jij (man) mij hierbij kan helpen en houd je daarnaast van een goed gesprek, wandeling of fietstocht? Dan zou ik graag kennis met je maken.

Structureel
Waalre

Sport- en beweegmaatje gezocht

MEE De Meent Groep

Wij zijn voor verschillende mensen met een beperking op zoek naar een sport- en beweegmaatje. Mensen met een beperking vinden het soms erg lastig een geschikte sport- en/of beweegactiviteit te vinden in de buurt. Laat staan daar dan ook alleen naartoe te gaan. We zoeken vrijwilligers die samen met iemand met een beperking op zoek gaat naar een geschikte sport- en beweegactiviteit in de buurt of vrijwilligers die zelf gewoon MEE willen sporten met iemand met een beperking. Het is maar net wat iemand nodig heeft om straks zelf actief te gaan sporten en/of bewegen. De vragen van mensen met een beperking zijn heel divers en graag kijken we met jou welke wensen, tijden en interesses jij hebt om zo een goede match te kunnen maken, zodat iedereen hierdoor meer gaat sporten en/of bewegen. Benieuwd welke vragen er zijn in jouw gemeente en/of het matcht met jouw sport- en/of beweegactiviteit? Neem dan contact op met ons!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Jij maakt het verschil!

Sint Annaklooster

Deel jij onze passie voor hartverwarmende zorg en wil je iets voor een ander kunnen betekenen waar je waardering en heel veel dankbaarheid voor terug mag verwachten? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou! We werken voor cliënten in alle delen van Eindhoven. Voor enkele cliënten zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken, een praatje te maken, de krant te lezen of een wandeling te maken. Er is zoveel mogelijk! Heb je interesse, aarzel niet. Ik geef je vrijblijvend alle informatie. Jij kan het verschil maken!

Structureel
Waalre

Koffiemaatje gezocht

Oktober

Vind jij het gezellig om een kopje koffie of thee te drinken met een van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! (24-02-HO) Voor een bewoonster zijn we op zoek naar een vrijwilliger die eens per week een kopje koffie met haar komt drinken en gezellig een praatje met haar maakt. Ze houdt er ook van om gezellig door de winkelstraat te wandelen in Waalre dorp. Kortom je maakt er samen een gezellige middag van! Dag en tijd: Ochtend of middag, dag in overleg Wat vragen we jou als vrijwilliger? - Affiniteit met doelgroep ouderen - Sociaal en houd van een praatje - Fysiek in staat om een rolstoel voort te duwen - Eens per week beschikbaar Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eenmalig
Eindhoven

Welkom bij Antonius in Acht!

Sint Annaklooster

Antonius ligt midden in het kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. Het gezellige dorpsplein is op loopafstand. De locatie is ruim, sfeervol en gemoedelijk. Er zijn zowel zorgappartementen, een verpleegafdeling, als geschakelde woningen. Antonius is met haar wijkfunctie en vele voorzieningen de spil van de gemeenschap. Als vrijwilliger voel jij je hier zeker van harte welkom! Heb je een talent of hobby waarvan jij denkt: dit vinden oudere mensen fijn of leuk? Wandelen met de hond, samen knutselen of schilderen, in de tuin werken, op de duofiets een tochtje maken, zingen, muziek maken, herinneringen ophalen over (werken bij) Philips, een lezing geven over een bepaald onderwerp, bloemstukjes maken.... Eenmalig of vaker? Alles kan! Laat je berichtje achter op [email protected]. We nemen graag contact met je op!

Structureel
Jongeren
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel, Reusel-De Mierden

Word jij het rolmodel voor onze jongens?

Humanitas Zuid

P is een jongen van 16 jaar en woont samen met zijn ouders, broertje, zusje en een hondje in Eindhoven De afgelopen jaren heeft het gezin een hele zware tijd doorgemaakt, maar gelukkig is het weer wat rustiger binnen het gezin. P gaat naar school en zit in zijn examenjaar. Volgend jaar wil hij een opleiding gaan doen zodat hij later in de zorg kan gaan werken. De hobby’s van P zijn; volleyballen, koken, muziek luisteren, en soms gewoon even lekker niksen. P is op zoek naar een maatje waar hij leuke activiteiten mee kan ondernemen en bij wie hij zijn verhaal kwijt kan. Ook wil hij graag leren om zijn grenzen aan te geven en wil hij graag zijn zelfbeeld vergroten. Hij heeft nu nog niet zoveel vertrouwen in zichzelf en kijkt niet altijd even positief naar zichzelf. P zoekt een maatje tussen de 20 en 35 jaar die humor heeft, lekker kletst, initiatief kan nemen, goede en soms ook de moeilijke vragen kan stellen en positief in het leven staat. Word jij het maatje van P of van één van onze 30 andere wachtende jongeren? Helaas wordt onze wachtlijst van wachtende jongens steeds langer door een tekort aan jonge, mannelijke vrijwilligers binnen de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar. Ben jij onze rots in de branding? Wat doet Jeugdsupport precies? Humanitas ondersteunt jongeren om zich beter te voelen en meer grip op hun leven te krijgen. Als vrijwilliger ben je een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. Bij Jeugdsupport wordt je maatje van een jongere tussen de 12 en 25 jaar. Je leert elkaar kennen door samen activiteiten te ondernemen en gesprekken te voeren. Zo ontstaat er vertrouwen. Onze jongeren ervaren vaak weinig steun uit hun eigen omgeving, dus kan jij als maatje een belangrijk zijn voor de jongeren. Je biedt aandacht en bent een rolmodel. De trajecten bij Jeugdsupport duren een jaar. Als vrijwilliger word je door de coördinatoren van Jeugdsupport getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben over de doelgroep om maatje te worden bij ons. Als je leergierig en gemotiveerd bent, komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, app of bel ons. We reageren zo snel mogelijk.

Structureel
Eindhoven

Gezocht: Groene vingers!

Humanitas Van Mens tot Mens Eindhoven

Voor een mevrouw van 80+ ben ik op zoek naar iemand die de tuin een beetje zou willen opknappen. Mevrouw heeft een klein achtertuintje waar ze graag gebruik van maakt als de zon schijnt. Ze heeft daar 1 luie stoel staan waar ze op kan zitten op mooie dagen. Daar kikkert ze altijd enorm van op. Ze kan niet vaak van huis, daarom is dit een hele waardevolle plek voor haar. Echter, de natuur laat zich niet temmen en het onkruid, struiken en bomen groeien enorm waardoor het voor haar wat onoverzichtelijk en onaantrekkelijk wordt om naar buiten gaan. Ben jij of ken jij degene die de tuin weer goed begaanbaar zou willen/kunnen maken? Dan maak ik graag kennis met jou! Heb je eerst nog vragen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt me mailen op [email protected] of appen/bellen op 06-83811221. Hopelijk tot gauw!

Eenmalig
(kleine) groepen