csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Hulp bij het ruimen van spullen in huis.

Een lieve en vriendelijke mevrouw met lichamelijke beperkingen is opzoek naar een behulpzame vrijwilliger die kan helpen met haar project: Het uitzoeken en wegdoen van overbodige spullen in huis. Het is een tijdelijk project. Door haar beperkingen is het voor haar lastig om spullen te tillen en te verplaatsen. Mevrouw heeft zelf al een begin gemaakt en zij zou nu graag hulp willen bij het tillen, verplaatsen en sorteren van spullen. Zij heeft veel spullen verzameld door de jaren heen en ziet daardoor het overzicht niet meer. Nu wil ze graag veel spullen uitzoeken die wegkunnen. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger eventueel ook mee kan helpen om spullen op marktplaats te zetten of weg te brengen naar de kringloop. (ter info: Mevrouw heeft 2 hondjes en rookt in huis) We zoeken iemand die: - geduldig en begripvol is. - van aanpakken weet en overzicht kan creëren. - een uurtje per week beschikbaar is voor een aantal weken tot zij weer overzicht heeft in haar huis. - affiniteit heeft met het helpen van anderen. De hulp zal een enorme impact hebben op haar dagelijks leven en haar helpen om in een opgeruimde en prettige omgeving te kunnen wonen. Bent U degene die we zoeken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en maak verschil in het leven van een ander! Voor vragen neem gerust contact op. Mail: [e-mailadres verborgen] Telefoonnummer: [telefoonnummer verborgen]

Lees meer

project

Geertruidenberg

Vervoer & transport
Schoonmaak
Klussen binnen

Beschrijving

Een lieve en vriendelijke mevrouw met lichamelijke beperkingen is opzoek naar een behulpzame vrijwilliger die kan helpen met haar project:
Het uitzoeken en wegdoen van overbodige spullen in huis.
Het is een tijdelijk project.
Door haar beperkingen is het voor haar lastig om spullen te tillen en te verplaatsen.
Mevrouw heeft zelf al een begin gemaakt en zij zou nu graag hulp willen bij het tillen, verplaatsen en sorteren van spullen. Zij heeft veel spullen verzameld door de jaren heen en ziet daardoor het overzicht niet meer. Nu wil ze graag veel spullen uitzoeken die wegkunnen. Het zou heel fijn zijn als de vrijwilliger eventueel ook mee kan helpen om spullen op marktplaats te zetten of weg te brengen naar de kringloop.
(ter info: Mevrouw heeft 2 hondjes en rookt in huis)

We zoeken iemand die:
- geduldig en begripvol is.
- van aanpakken weet en overzicht kan creëren.
- een uurtje per week beschikbaar is voor een aantal weken tot zij weer overzicht heeft in haar huis.
- affiniteit heeft met het helpen van anderen.

De hulp zal een enorme impact hebben op haar dagelijks leven en haar helpen om in een opgeruimde en prettige omgeving te kunnen wonen. Bent U degene die we zoeken? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en maak verschil in het leven van een ander!

Voor vragen neem gerust contact op.
Mail: [e-mailadres verborgen]
Telefoonnummer: [telefoonnummer verborgen]

Praktische informatie

Project - 8 weken

1 tot 8 uur

Locatie

Geertruidenberg

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Schoonmaak
Klussen binnen
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Oosterhout

Jongeren Inspireren

Roger That Inspiratielab Oosterhout

Het Roger That Inspiratielab is een burgerinitiatief en vergroot de veerkracht van jongeren, van 11 tot 25 jaar in Oosterhout. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar activiteiten van, vóór en dóór jongeren worden georganiseerd. Een eigentijds lab waar jongeren hun talenten ontdekken, creatief zijn en leren van elkaar en van ondernemers. Een vertrouwde plek waar jongeren antwoorden op ‘levens’-vragen vinden en hun zelfredzaamheid in onze uitdagende maatschappij versterken. Kijk voor een indruk voor de sfeer en meer info op de website inspiratie-lab in NL Jongeren weten hun weg naar het Inspiratielab goed te vinden en wij zijn daarom op zoek naar diverse vrijwilligers waarmee we het initiatief verder kunnen uitbouwen. Ben jij iemand die activiteiten wil opzetten of begeleiden samen met ervaringsdeskundige jongeren en vrijwilligers met veel Levenservaring? Kom dan eens sfeer proeven in het Inspiratielab.

Project
Jongeren
Geertruidenberg, Oosterhout

Maak het verschil: word Buddy bij Surplus!

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om het verschil te maken in iemands leven? Wil jij jouw tijd en energie investeren in het ondersteunen van anderen? Heb je altijd al willen weten hoe het is om een positieve impact te hebben op iemands dag? WAT WORDT ER GEVRAAGD? Als buddy bij Surplus vragen we jou om praktische handvatten en structuur te geven, emotionele ondersteuning te bieden en een luisterend oor te zijn. We zoeken sociaal, integer en ondernemend talent met een positieve insteek. Kun jij goed relativeren en ben je 21 jaar of ouder? We hebben jou nodig voor 1 tot 2 jaar, één dagdeel per week beschikbaar. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Ben jij onze tuinheld?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Voor sommige mensen is het niet meer vanzelfsprekend om zelf de tuin bij te houden en is een extra hand met groene vingers meer dan welkom. Wil jij je passie voor tuinieren inzetten om anderen te helpen? WAT VRAGEN WE? Ben jij sociaal vaardig, geduldig en heb je een groot inlevingsvermogen? Heb je affiniteit met bezig zijn? Dan zoeken wij jou! WAT LEVERT HET MIJ OP? Stel je voor: met jouw hulp krijgen tuinen weer kleur en leven. Je brengt niet alleen vreugde bij anderen, maar ook bij jezelf. Ontdek de voldoening van het verbeteren van iemands leefomgeving en het opfleuren van hun dag. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een tuinvrijwilliger en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Roosendaal, Drimmelen, Altena, Bergen op Zoom, Geertruidenberg, Steenbergen

Ben jij die betrokken vrijwilliger?

Mentorschap West-Brabant

Misschien is mentorschap iets voor jou? Een mentor is een wettelijke verantwoordelijke voor mensen die (deels) wilsonbekwaam zijn en zelf moeilijk keuzes kunnen maken. Je staat als mentor "naast" de cliënt en kijkt samen hoe de zorg georganiseerd wordt, je sluit aan bij zorgplan besprekingen en houdt een oogje in het zeil mbt de geleverde zorg. Verder heb je minimaal 2 contactmomenten in de maand met je cliënt, dat kan een kop koffie drinken zijn, een wandeling of wat de cliënt leuk vindt om te doen. Wij zoeken voor diverse regio's een mentor maar ook in andere plaatsen is een mentor hard nodig. Bel me gerust voor meer uitleg of een kennismaking als je interesse gewekt is! Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten, wie weet hebben we een match! Hartelijke groet, Mariet en Myriam

Structureel
Geertruidenberg

Ga jij met Eveline wandelen?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij klaar om een verschil te maken tijdens een ontspannen wandeling? Wil jij deel uitmaken van een betekenisvolle ervaring als vrijwillige buddy? Ga dan samen met Eveline op pad en help haar verder op weg! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Eveline is 80 jaar oud en heeft een evenwichtsstoornis. Ze wil graag gezelschap tijdens een stukje wandelen om te werken aan haar loopvaardigheid en zelfvertrouwen. Eveline heeft gewoond in het drielandenpunt en wil haar Nederlands en Engels verbeteren. Bovendien kan Eveline jou helpen met Duits en Frans. Het is een mooie gelegenheid om samen te leren en plezier te hebben! *Eveline geeft de voorkeur aan een vrouwelijke vrijwilliger. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Geertruidenberg

Medewerker Speelgoeduitleen

Speelotheek Het Fantje

De speelotheek Het Fantje, de bibliotheek voor speelgoed! Wij bieden iedereen de mogelijkheid om speelgoed te komen lenen. Niet alleen voor ouders kan dit een uitkomst zijn, maar ook voor grootouders en oppasmoeders. Het Fantje is op zoek naar een vrijwilliger die meehelpt bij het uitlenen, schoonmaken en controleren van het speelgoed. (Jonge) vrijwilliger die kan traplopen en tillen is wenselijk. Bent u goed in contacten leggen en vindt u het leuk om met kinderen om te gaan? Reageer dan nu op deze vrijwilligersvacature.

Structureel
Jongeren
Geertruidenberg

Vrijwilliger Klusteam

Kinderboerderij Kromme akker

Stichting Kinderboerderij Dongemond biedt opvang voor dieren en onderhoudt alle planten op het terrein. Doel van de organisatie is het ontvangen van kinderen en volwassenen en deze kennis laten maken met dier en groen. De klus werkzaamheden betreffen onderhoud aan hokken, hekken, stallen of andere zaken die te maken met hebben met dieren verblijven. Het klussen word aangestuurd door de coördinator. Je werkt in een team met andere klussers, waarbij sommige klussen een bepaalde specialisatie hebben. De werkzaamheden zijn heel divers. Te denken valt aan: timmeren, elektra, metselwerk, straatwerk, ijzerwerk of dakbedekking. Ben je ouder dan 15 jaar, enthousiast en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Reageer dan nu op deze leuke vrijwilligersvacature.

Structureel
Jongeren
Geertruidenberg

Ga jij met Robert fietsen?

Surplus Welzijn Gemeente Oosterhout/Geertruidenberg

Ben jij iemand die het zo leuk vinden om te fietsen? Vind jij het lekker om een kopje koffie te drinken? Vind je het belangrijk om anderen te helpen? Gaan dan samen met Robert fietsen! WAT WORDT ER GEVRAAGD? Ontmoet Robert, een 76-jarige eenzame man vol energie die gezelschap zoekt. Hij zou erg graag met jou fietsen op zijn elektrische fiets. Maar het gaat niet alleen om fietsen. Hij wil ook samen naar sportactiviteiten binnen de gemeente Geertruidenberg. En jij kunt hem daarbij helpen! Zie jij jezelf fietsen, een glimlach op je gezicht terwijl een kop koffie drinkt? Jij maakt je eigen dagen rijker door een gewaardeerde buddy te zijn. WAAROM BIJ SURPLUS? Ben jij zo iemand die overweegt vrijwilligerswerk te doen, maar bang is er alleen voor te staan? Wees gerust, als buddy bij Surplus word je volledig begeleidt van kennismaking tot afsluiting, en staan we altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. HOE DOE JE DAT? We vertellen je graag over het zijn van een buddy en wat jij kan betekenen. Er zijn geen verplichtingen, gewoon een informeel (telefonisch) gesprek. Waar wacht je op? Stuur vandaag een bericht of bel ons voor meer info. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Structureel
Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom, Altena, Geertruidenberg

Betrokken vrijwilligers voor mentorschap

Mentorschap West-Brabant

Mentorschap West Brabant is op zoek naar nieuwe mentoren voor mensen die iemand nodig hebben die hen ondersteunt bij het nemen van beslissingen met betrekking tot wonen, welzijn en zorg. Ben jij: geïnteresseerd in mensen, heb je inlevingsvermogen, levenservaring, kun je goed signaleren, grenzen stellen en ben je communicatief sterk en wil jij het verschil maken voor iemand? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden scholing, ontmoeting met andere mentoren en ondersteuning, je hebt flexibele werktijden, die je zelf kunt indelen. Heb jij interesse, meld je dan vrijblijvend aan voor een eerste oriënterend kennismakingsgesprek per telefoon. Wij zijn bereikbaar via een bericht of telefonisch via 076-5083537. Wij ontmoeten je graag! Mariet en Myriam , coördinatoren Mentorschap West-Brabant

Structureel