csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Gezocht >hulp bij verven/behangen/vloerleggen

Hallo, ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het verven/behangen van mijn trappen gat en iemand die mij kan helpen met het leggen van de vloer. Wat ik denk nodig te zijn = steiger of lange ladder (om veilig te behangen), laminaat knipper en een plinten tang. (Als jij andere ideeën hebt is dit welkom)

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Almelo

Techniek & reparatie
Klussen binnen

Beschrijving

Hallo, ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het verven/behangen van mijn trappen gat en iemand die mij kan helpen met het leggen van de vloer.

Wat ik denk nodig te zijn = steiger of lange ladder (om veilig te behangen), laminaat knipper en een plinten tang. (Als jij andere ideeën hebt is dit welkom)

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 6 uur

Locatie

Almelo

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Techniek & reparatie
Klussen binnen
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Almelo

Wij zoeken taalmaatjes!

AZC Almelo

Kom jij graag in aanraking met een andere cultuur?? Misschien is onderstaande oproep iets voor jou? Naast de reguliere lessen om de Nederlandse taal te leren, hebben de bewoners van het azc vooral behoefte aan mensen om Nederlands mee te spreken. Wij zoeken daarom taalmaatjes! Als taalmaatje zullen wij je koppelen aan één van onze bewoners. Dit doen we op basis van gezamenlijke interesses. Na een onderlinge kennismaking, geven jullie beide aan of er een onderlinge klik is. Is deze er, dan word jij taalmaatje! Enkele uurtjes per week gaan jullie samen aan de slag om op een praktische manier de Nederlandse taal te oefenen. Dit kan thuis zijn, in de bibliotheek, maar ook op de markt of tijdens een wandeling. De invulling is geheel aan jullie. Hiermee verbetert niet alleen het Nederlands, maar vergroot je ook de zelfredzaamheid van onze bewoners. Centraal voor onze bewoners staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van de angst om de Nederlandse taal te spreken. Maar ook het leren kennen van de Nederlandse samenleving. Voor jou is het een leuke manier om mensen te leren kennen die uit een andere cultuur komen en behoefte hebben aan hulp bij het leren van de taal en gewoontes van hun nieuwe land. Wil jij je aanmelden, of heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje via mail naar [email protected]

Structureel
Almelo

Buurtbemiddelaar

Buurtbemiddeling Almelo

“Jarenlang was de sfeer tussen buren verziekt door een scheefgezakte schutting. Tot ze met elkaar in gesprek gingen en het verhaal erachter hoorden. De schutting is hersteld en het contact ook!” Burenruzie is voor niemand prettig. Daarom zoeken wij bemiddelaars die met de bewoners in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Wat doe jij als buurtbemiddelaar: - Na het lezen van de melding, ga je met een collega bemiddelaar op huisbezoek bij de buur die gemeld heeft. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur - Aansluitend ga je onverwachts met je collega bemiddelaar, langs bij de andere buur, de mogelijke veroorzaker en door de ogen van de eerste buur. - Samen luister je naar het verhaal en de beleving van deze buur. Vaak hetzelfde verhaal… maar dan andersom. - Je blijft neutraal en onpartijdig en gaat op zoek naar het gezamenlijke belang van de buren. - Jij en je collega buurtbemiddelaar proberen om de buren om tafel te krijgen, onder jullie begeleiding en met jullie ondersteuning. - Samen een bemiddelingsgesprek voeren en er mede voor zorgen dat ze in harmonie de deur uit gaan. Het is goed om te weten dat je altijd met een ervaren buurtbemiddelaar op pad gaat. Daarnaast helpen wij je graag om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij kan bij ons uiteenlopende trainingen volgen zoals intuïtief bemiddelen, bemiddelen bij kwetsbare mensen, verdieping coaching vaardigheden, bespreekbaar maken van gevoelens, stimuleren eigen kracht etc. En….. weet dat er al ruzie is tussen de buren, dus je kan het niet erger maken. De buurtbemiddelaar die we zoeken: - heeft goede oren - is geduldig en wil mensen helpen zodat zij weer prettig naast elkaar kunnen wonen - kan mensen het gevoel geven dat ze wel gehoord worden - staat open voor heel veel verschillende meningen - wil nieuwe werelden leren kennen Dit maakt het extra leuk voor jou: • Dit werk is heel leerzaam, je ontwikkelt vaardigheden • Verdiepingstrainingen afgestemd op jouw behoefte • Veel persoonlijke aandacht • Teambuildingsactiviteiten • “Buurtbemiddelaars” zijn hele leuke mensen om te leren kennen • Je praat mee over het verder ontwikkelen van buurtbemiddeling • Je geeft in overleg aan hoeveel en wanneer je beschikbaar bent, een bemiddeling duurt gemiddeld 1 a 2 dagdelen. Dus ben jij de vredesstichter die Almelo leefbaarder kan maken? Voel jij je aangesproken door bovenstaande functie? Neem dan contact op via een bericht op Almelo voor elkaar.

Structureel
Almelo

Vrijwilligers voor het helpen bij de lessen

De Gravenruiters

De Gravenruiters maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking onder professionele begeleiding kunnen paardrijden. Mensen met een meervoudige beperking kunnen bij De Gravenruiters huifbedrijden. De lessen voor mensen met een beperking vragen veel aandacht en daarbij zoeken we jouw hulp! Heb je ervaring met het verzorgen en opzadelen van paarden en lijkt het je leuk om mee te lopen in een les om te helpen bij de lessen die gegeven worden? Meld je dan nu aan!

Structureel
Almelo

Vrolijke wandelaars gezocht

Dimence Groep

Ben jij iemand die graag stappen maakt en een lach op het gezicht van onze cliënten kan toveren dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze locatie westerdok zijn wij opzoek naar wandelvrijwilligers. Hou jij zelf ook van wandelen en gezelligheid, en heb jij affiniteit met de psychiatrie dan is dit wellicht iets voor jou. Het wandelen is op woe-vrij ( tussen 09.30-11.00) zaterdag middag en zondag ochtend en betreft de afdeling ouderen. Inwerkmethode en begeleiding: begeleiding door verpleegkundigen van de afdeling Wij bieden: • Een basiscursus vrijwilligers, een verdiepingscursus • Eindejaarattentie • Uitnodiging voor een jaarlijks bedankmoment

Structureel
Jongeren