csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Game, set en match! Kom op, tennis met mij!

Voor Sandra, 23 jaar, studente MBO, zoeken wij een [tennis] maatje om samen in een wat rustiger omgeving of op een rustig moment te tennissen. Sandra tennist al een aantal jaar, dus is zeker geen beginneling meer. Belangrijk voor haar is een goede planning vooraf en het maken van duidelijke afspraken. Het liefst zou ze elke week spelen, maar eens per 2-3 weken is ook al helemaal geweldig. Als Thuismaatje doe jij de planning en reserveer je een baan. In verband met haar studie, spreekt ze het liefst af in het weekend of op een doordeweekse avond. Vind jij tennissen ook leuk en is er een goede klik? Wie weet is er dan ook ruimte voor het ondernemen van andere activiteiten. Wanneer? In overleg spreken jullie een tijd en dag af, maar bij voorkeur op een avond of in het weekend. Waar? Op een gehuurde tennisbaan, bijv. bij Koos Heiligers of Delftse Hout, maar misschien is er ook wel een andere baan beschikbaar ergens in Delft of evt. nabij Delft. Hoe? Via Whatsapp spreken jullie af. Jij reserveert een baan en kunt Sandra een Tikkie sturen. Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Lees meer

structureel

Delft

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Voor Sandra, 23 jaar, studente MBO, zoeken wij een [tennis] maatje om samen in een wat rustiger omgeving of op een rustig moment te tennissen.
Sandra tennist al een aantal jaar, dus is zeker geen beginneling meer.
Belangrijk voor haar is een goede planning vooraf en het maken van duidelijke afspraken.
Het liefst zou ze elke week spelen, maar eens per 2-3 weken is ook al helemaal geweldig.
Als Thuismaatje doe jij de planning en reserveer je een baan.
In verband met haar studie, spreekt ze het liefst af in het weekend of op een doordeweekse avond.
Vind jij tennissen ook leuk en is er een goede klik? Wie weet is er dan ook ruimte voor het ondernemen van andere activiteiten.

Wanneer?
In overleg spreken jullie een tijd en dag af, maar bij voorkeur op een avond of in het weekend.
Waar?
Op een gehuurde tennisbaan, bijv. bij Koos Heiligers of Delftse Hout, maar misschien is er ook wel een andere baan beschikbaar ergens in Delft of evt. nabij Delft.
Hoe?
Via Whatsapp spreken jullie af. Jij reserveert een baan en kunt Sandra een Tikkie sturen.

Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie
VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft.

Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website.

Wie zoeken wij?

Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep.
Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep.
Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken.
Mensen die zich aan hun afspraken houden.
Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten.
Minimale leeftijd is 18 jaar.

Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 3 uur

Locatie

Delft

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting VTV

Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, 's-Gravenhage, Midden-Delfland, Westland

Op zoek naar Thuismaatjes....!

Stichting VTV

Van een kopje koffie drinken tot naar de bioscoop gaan. Van wandelen op het strand tot samen een taart bakken. Als maatje van een kind, jongere of volwassene met een beperking zorg je ervoor dat jullie met z’n tweeën een leuke middag of avond beleven. Jullie beslissen samen wat jullie leuk vinden om te doen! Mensen met een beperking hebben vaak behoefte aan structuur en veiligheid en vinden het fijn om thuis iets te doen of er even tussenuit te gaan. Als Thuismaatje zorg je ervoor dat ze, net als iedereen, aan het gewone leven kunnen deelnemen. Een Thuismaatje, die speciaal voor hen komt, daar kijken ze naar uit! WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Heb je ervaring of affiniteit met volwassenen of kinderen met een beperking? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Diverse locaties in de regio Haag (Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg) of regio Delft (Delft, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland). Samen met de Thuismaatjes Consulent bekijk je welke opdracht het beste bij jou past. PERIODE Eens per week of per maand bij de hulpvrager thuis, in de omgeving of eventueel bij jou thuis. In overleg met de hulpvrager en de Thuismaatjes Consulent bepaal je de frequentie, locatie en activiteit. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Jongeren
Delft, 's-Gravenhage, Westland, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp

Na de zomer stage nodig? Hou ons in de gaten!

Stichting VTV

Vind jij ook dat samen "iets doen" gezelliger is dan alleen thuis zijn? Samen een praatje maken, een 'bakkie doen', wat rond kijken of een stukje wandelen, dàt geeft de dag kleur! Samen naar de speeltuin, een spelletje doen of letterlijk samen kleuren? Leuker samen, dan alleen! Kinderen, jongeren of volwassenen met een beperking vinden het soms moeilijk om zelfstandig invulling te geven aan hun sociale contacten of vrijetijd en hebben jou daar bij nodig. Geef jij kleur aan hun leven? Met Thuismaatjes geef jij een kleurrijke invulling aan je stage! Hopelijk snel tot ziens. De consulent Thuismaatjes heeft altijd een intake gesprek met beide partijen en zoekt de beste match. Wij begeleiden bij de kennismaking en daarna. Voor onze vrijwilligers vragen we altijd een VOG aan, de kosten zijn voor onze rekening. WAAR Diverse locaties regio Delft (Delft, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland, , Lansingerland). PERIODE Eens per week of per maand bij de hulpvrager thuis, in de omgeving of eventueel bij jou thuis. In overleg met de hulpvrager en de Thuismaatjes Consulent bepaal je de frequentie, locatie en activiteit. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele contacten via Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten.

Structureel
Pijnacker-Nootdorp, 's-Gravenhage

Samen eropuit! Ga je mee?

Stichting VTV

Eric zoekt een maatje om goede gesprekken mee te voeren en samen leuke activiteiten te ondernemen. Hij is een gezellige prater met een brede belangstelling. Een stukje wandelen, een plaatsje bezoeken, naar een museum of naar de film gaan, lijkt hem allemaal erg leuk, maar wel samen! Hij kan met zijn rolstoelzelfbeweger naar buiten, maar het is fijn als iemand hem af en toe even kan duwen. WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Gemeente Pijnacker-Nootdorp WANNEER Tijden en frequentie in overleg. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op [website verborgen] voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Delft, Pijnacker-Nootdorp

Wielrenner zoekt iemand die meefietst!

Stichting VTV

Fiets jij met mij mee? Ben jij ook sportief en hou jij van wielrennen of is golfsurfen meer jouw ding? Voor Arwin van 35 zijn we op zoek naar iemand die met hem mee fietst en hem hierbij vooral visueel kan ondersteunen. Jij wijst de weg, attendeert hem op hindernissen en zo nodig kan jij even een bandje voor hem verwisselen. Golfsurfen heeft trouwens ook zijn interesse. Samen een keer een plank huren en lekker genieten van de golven bij Scheveningen staat zeker ook op zijn verlanglijst. Ook hier ben jij het extra stel ogen dat alert blijft op de omgeving. Toe aan een sportieve uitdaging en enthousiast geworden om eens per week mee te fietsen met Arwin? Meld je aan bij Thuismaatjes Delft en we brengen jullie met elkaar in contact! Tot binnenkort! WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Hou jij van wielrennen [of golfsurfen] en vind je het leuk om dit samen te doen? Wil en kan jij hierin Arwin visueel ondersteunen? Fietsen doet hij zelf! Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Arwin woont in Delft, maar waar jullie gaan wielrennen, dat spreken jullie onderling af. PERIODE Eens per week in overleg met Arwin. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Nieuwe sportieve ervaring, nieuw contact en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten.

Structureel
Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, 's-Gravenhage, Midden-Delfland, Westland

Ga jij met mij mee de klimwand op?

Stichting VTV

Wijnand [41] uit het Westland, wil graag eens per 2-3 weken samen klimmen op een klimwand: boulderen! Hij vindt het belangrijk dat succes verzekerd is, dus een bekende route, een veilig bouldertraject is belangrijk. Hij zoekt een [jonge]man met klim ervaring en goede communicatieve vaardigheden, die het leuk vindt om samen op een voorspelbare manier een sportieve middag in te vullen. Met zijn huidige maatje spreekt hij regelmatig af bij Bouldercentrum Delfts Bleau. Helaas gaat deze man verhuizen en nu zijn we dus op zoek naar een nieuw maatje! Hou jij ook van boulderen en lijkt het je leuk om dit samen met Wijnand te doen? Neem dan contact op met Thuismaatjes van VTV. WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Heb je ervaring of affiniteit met mensen met een beperking? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Delft en omgeving. Bouldertrajecten. PERIODE Eens per twee weken, evt. eens per drie weken. Bij voorkeur op woensdagmiddag, maar in overleg kan hiervan afgeweken worden. . WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuw contact en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Delft, Pijnacker-Nootdorp

OV-reisplezier met Donald!

Stichting VTV

Donald is dol op het openbaarvervoer! Ben jij ook dol op trein, bus of tram? Donald is een beleefde, altijd vrolijke, beer van een vent van 25 jaar, die weinig woorden gebruikt, maar wel op andere manieren van zich laat horen en overduidelijk zichtbaar kan genieten van bus, trein of tram. Een Thuismaatje zal vooral blij moeten worden van het feit dat Donald zo zichtbaar zit te genieten, want hij wil graag semi-zelfstandig reizen, dus met toezicht op afstand. Wel plan jij natuurlijk gezamenlijke pauzes in en is er tijd voor een hapje en drankje! Op woensdagmiddag of een dagdeel in het weekend staat Donald te trappelen om met je mee te gaan! Wie weet is te zijner tijd Miniworld Rotterdam [voorheen Railz Miniworld] een prachtige bestemming, maar eerst even rustig wennen aan elkaar. Samen een stukje wandelen of met de bus naar station Delft is een goed begin! Ben jij nieuwsgierig geworden hoe jullie samen kunnen gaan sporen? Informeer bij VTV Thuismaatjes Delft WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Hou je van reizen met het OV en vind je het goed plannen daarvan een leuke uitdaging? Heb je ervaring of affiniteit met volwassenen of kinderen met een beperking? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Reizen start vanuit Delfgauw en kan vervolgens in eerste instantie richting Delft of Rotterdam. PERIODE Eens per week , per twee weken of per maand vanaf de hulpvrager thuis. In overleg met de hulpvrager en de Thuismaatjes Consulent bepaal je de frequentie, locatie en activiteit. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Westland, Rijswijk

Samen maken we er een feestje van!

Stichting VTV

Roel is een gezellige man van 54 jaar! Hij kijkt er echt naar uit om een Thuismaatje te vinden, man of vrouw, die eens per maand op vrijdag of in het weekend wil afspreken. Samen gezellig een praatje maken, een spelletje doen met een bakkie erbij, dat zou hij geweldig vinden! Roel wil graag zijn sociale netwerk vergroten, net zoals zijn verloofde dat heeft. Hij zit in een rolstoel, maar is verder zelfstandig. Buitenshuis maakt hij gebruik van een elektrische rolstoel. Hij maakt gebruik van de regiotaxi en heeft een begeleiderspas. Woon jij ook dichtbij of in het Westland? En hou je ook van een gezellig praatje op z'n tijd? Wie weet ben jij dan wel zijn toekomstige Thuismaatje! Informeer bij [email protected]

Structureel
Westland, Rijswijk

Gezellige roker op zoek naar aanspraak thuis.

Stichting VTV

Teun is een gezellige man met veel interesses. Hij geniet van de kleine dingen in het leven, zoals muziek luisteren, puzzelen, en voetbal kijken. Het zou geweldig zijn als iemand met een open en positieve houding hem gezelschap kan houden en zijn wereld weer wat groter kan maken. Ben jij die gezellige, sociale vrijwilliger, die met hem thuis een bakkie wil doen en een praatje wil maken? Misschien samen muziek luisteren of sport kijken, maar toch vooral een beetje een praatje maken. Als gevolg van loopproblemen kan hij zelf de deur niet meer uit . Hij wil toch een beetje bij houden wat er in de wereld om hem heen gebeurt en dus luistert hij veel naar Radio West. Daarnaast is hij ook een groot liefhebber van het luisteren naar muziek. Ook is hij dol op het maken van woordzoekers. Dit alles onder genot van een heleboel sjekkies! Vroeger ging hij graag naar het voetballen. Feyenoord is zijn club! Kijkt graag in zijn verzamelboeken over dieren of planten. Op t.v. kijkt hij graag naar voetbal en snookeren en "idioten op de weg" Hij kookt zelf. Hij kijkt er nu al naar uit, dat zijn wereld, misschien wel dankzij jou, straks weer wat groter wordt! WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Wateringen PERIODE In overleg wekelijks of twee wekelijks een paar uurtjes op een dag. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op onze website wijzijnvtv voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Westland

Roep jij "Maarten, kom je buiten spelen?"

Stichting VTV

Maarten is een nieuwsgierige, zachtaardige jongen van 11 jaar, die graag buiten speelt. Hij zit op het speciaal basisonderwijs. Hij mist helaas de aansluiting bij leeftijdsgenootjes uit de buurt, omdat zijn brein anders en wat trager werkt. Maar geef jij hem de tijd om na te denken en heb jij het geduld om hem nog eens iets uit te leggen of een vraag te herhalen, dan kunnen jullie samen leuke middagen beleven. Hij kan je alles vertellen over snelwegen en zoekt graag dingen op op "Google Maps". Donald Duck is zijn favoriete strip om te lezen! Samen fietsen of wandelen bij strand of bos doet hij ook graag. Natuurlijk kan hij dan goed helpen bij het uitzoeken van de beste route! Is het toch een keertje weer om echt binnen te zitten, dan vindt hij het ook best leuk om samen iets lekkers in de keuken klaar te maken. Knutselen is daarentegen niet echt zijn ding. Zijn broer heeft vriendjes om mee te spelen en het zou fantastisch zijn als er op woensdagmiddag [vanaf 13.00] of op donderdag-/vrijdagmiddag [ na 15.00] ook iemand speciaal voor hem langs komt en vraagt: "Maarten kom je buiten spelen?" Ga jij bij Maarten langs? Eens per week of eens per twee weken? Heb je tijd op woensdagmiddag of misschien juist op donderdag-of vrijdagmiddag? Reageer dan vooral en laat het ons weten. Wij nemen dan contact met je op en we bespreken de mogelijkheden. Wie weet kunnen jij en Maarten dan binnenkort samen van het hopelijk steeds lekkerder zomerweer gaan genieten! Wat krijg je ervoor terug? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. Wie zijn wij? VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op onze site voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Westland

Ga je mee shoppen ?

Stichting VTV

Charita, 34 jaar, mist sociale contacten buiten het gezin. Zij vindt het lastig om emoties te herkennen en gevoelens van anderen in te schatten. Als gevolg van slechte ervaringen, gaat ze vaak van het negatieve aspect uit. Ze wil graag positieve ervaringen opdoen. Een vrouw, die sociaal vaardig is en het initiatief neemt om samen leuke activiteiten te ondernemen, zou haar enorm blij maken. Ze houdt van Bollywood dansen en kleding. Ze is dol op shoppen, maar het lijkt haar ook leuk om samen naar de bioscoop of een terrasje te gaan. Bij slecht weer is het samen bezig zijn met maken van fotocollages of diamond painting een goed alternatief. Welke sociale en betrokken vrouw, tussen 35-45 jaar oud, wil doordeweeks na 16.00 of in het weekend Charita wat positieve aandacht geven? Charita woont in het Westland. Met een paar uur per week of eens per twee weken, zijn Charita, haar zus en moeder enorm geholpen. Omschrijving van de functie, doelgroep, locatie VTV: Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en individuele Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. VTV Regio Delft doet dit vanuit o.a. clubhuis de Wipmolen in Delft. Meer weten over VTV? Kijk eens op onze website. Wie zoeken wij? Mensen met affiniteit of ervaring met de doelgroep. Mensen die zich bij voorkeur voor langere tijd willen verbinden aan deze groep. Mensen die over goede sociale vaardigheden beschikken. Mensen die zich aan hun afspraken houden. Mensen die in staat zijn om behulpzaam te zijn en tegelijkertijd een ander in zijn waarde te laten. Minimale leeftijd is 18 jaar. Wij vragen voor onze vrijwilligers een VOG aan.

Structureel
Westland

Wandelen, goed voor de gezondheid!

Stichting VTV

Wandelen kan altijd en overal en zeker ook in het Westland! Lekker makkelijk en onwijs gezond, want met wandelen houd je niet alleen je lijf fit, je zorgt er ook voor dat je bovenkamer tot rust komt en dat de stress verdwijnt. Dat je met wandelen jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging zet, heeft Sander [63] ondervonden. Het helpt hem tot nieuwe inzichten komen en relativeren waar nodig. Hij heeft ervaren dat hij baat heeft bij regelmatig in de buitenlucht in beweging zijn. Hij haalt veel voldoening en rust uit het werken in zijn moestuin, maar in de wintermaanden ligt dat een beetje stil. Wandelen, daarentegen laat zich niet tegenhouden door het weer of tekort aan licht. Dat het samen prettiger is om het leven van alledag even onder de loep te houden, klinkt misschien heel logisch, maar vindt maar eens iemand, die met betrokken afstand kan luisteren. Ben jij iemand die het leuk vindt om klankbord te zijn en zich goed kan richten op de positieve kanten van het leven, zijn/haar of hen eigen brein en lijf ook fit wil houden? Dan ben jij misschien wel het juiste wandelmaatje voor Sander! Informeer naar de mogelijkheden bij de consulent van VTV Thuismaatjes. WANNEER Tijden en frequentie in overleg. WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op wijzijnvtv voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Delft

Bar vrijwilliger gezocht

Stichting VTV

De donderdagavond is een gezellige avond in Vrijetijdscentrum de Wipmolen, er zijn verschillende clubs voor mensen met een beperking. In onze ontmoetingsruimte komt iedereen binnen voor een drankje en een praatje. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om achter de bar te staan en de deelnemers van de clubs te ontvangen, een praatje te maken en ze te voorzien van een hapje en een drankje. Je doet dit samen met een aantal andere vrijwilligers, onderling wordt er een rooster gemaakt. Meestal ben je één keer in de twee weken aan de beurt De bar is open van ± 18:00 - 20:45 uur. Wij zoeken vrijwilligers die: • Die houden van gezelligheid en tegen drukte kunnen. • affiniteit hebben met mensen met een beperking; • kunnen samenwerken met andere vrijwilligers. Het VTV biedt: • mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering • reiskostenvergoeding • de mogelijkheid om nieuwe, bijzondere ervaring op te doen, eventueel voor op je CV • een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. Heb jij interesse om de bar-groep te versterken? Neem contact op met ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Delft

Vrijwilliger voor de houtclub

Stichting VTV

Houd jij van knutselen en lijkt je dat wat om dat met mensen met een verstandelijke beperking te doen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken voor onze houtclub! Samen met nog een vrijwilliger begeleid je de deelnemers die leuke dingen maken van hout. Er zijn twee groepen na elkaar die Creatief bezig zijn. Wanneer? Elke donderdag van 18.30 – 20.00 uur en van 20.00 - tot 21.30 uur bij VC de Wipmolen Prof. Krausstraat 71b, 2628JR Delft. Start jan. 2024 Wat bieden wij? Een introductiecursus, scholing en begeleiding Reiskostenvergoeding Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Pijnacker-Nootdorp

Begeleider darten en poolen

Stichting VTV

Hou jij van het spel darten of van het spel poolen, en zou je het leuk vinden om dit samen te doen met mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou! Wat ga je doen? Tijdens de dartactiviteit help jij met tellen voor onze deelnemers. Daarnaast geef je ze tips en zorg je dat iedereen aan de beurt komt. Tijdens het poolen speel je samen of tegen een van onze deelnemers en zorgt dat ze een leuke avond hebben. Wanneer? Om de week op dinsdagavond van 19.15 tot 21.15 uur (De deelnemers zijn er van 19.30 tot 21.00 uur) Waar? Café ’T Dijkje Dorpsstraat 28-30 2631 CT Nootdorp Wat vragen wij - Kennis en ervaring met het dartspel, tijdens de avond tel je de punten op voor de deelnemers en support je de deelnemers. - Kennis en ervaring met poolen, tijdens de avond speel je met of tegen onze deelnemers. Daarnaast support je de deelnemers. - Ervaring met de doelgroep is niet vereist, een gezonde dosis enthousiasme en sympathie voor de doelgroep wel! Wat krijg jij ervoor terug? - Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid - Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV - Reis- en onkostenvergoeding - Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Vrijwilligers maken meedoen mogelijk! Kom jij ons helpen? We bieden je leuke contacten, een onkostenvergoeding, begeleiding en deskundigheidsbevordering. Je bent van harte welkom bij VTV!

Structureel
(kleine) groepen
Leiden

Heel VTV Bakt zoekt begeleider bij het bakken

Stichting VTV

HEEL VTV BAKT ZOEKT BEGELEIDER BIJ HET BAKKEN Hou jij van lekkere koekjes bakken of maak jij de mooiste taart van heel Leiden en omstreken? Dan zoeken wij jou! Voor Heel VTV Bakt zijn we opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om afwisselend samen met andere vrijwilligers en een groepje volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme de mooiste creaties te bakken. Samen met de groep bepaal je zelf wat er gebakken gaat worden. Lijkt het je leuk? Stuur dan een berichtje! Wanneer? Om de week op maandagavond van 19.00-21.30 uur wordt er gebakken. Waar? Leiden Wij zoeken vrijwilligers die: • houden van gezelligheid; • affiniteit hebben met mensen met een beperking; • kunnen samenwerken met andere vrijwilligers; • ervaring hebben met het bakken van koekjes, taarten, lekkere hapjes, etc. Het VTV biedt: • mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering • reiskostenvergoeding • de mogelijkheid om een nieuwe en bijzondere ervaring op te doen, eventueel voor op je CV • een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. Heb jij interesse om samen met onze deelnemers lekkere baksels te maken? Neem contact op. VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden. VTV helpt mensen met een beperking mee te doen in onze samenleving. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zij hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Je bent van harte welkom bij VTV!

Structureel
(kleine) groepen

Anderen bekeken ook

Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam, Rotterdam, Delft, Albrandswaard, Westland

Hulp bij zwemmen mensen met een beperking

Stichting het Startblok

Enthousiaste hulp bij geven van zwemlessen aan kinderen met een beperking of bijzondere eigenschap, of volwassenen met een beperking of chronische aandoening. Wij bieden zwemlessen en overige zwemactiviteiten aan mensen met een beperking in zwembad het Alexanderhof in Rotterdam en ook in zwembaden Groenoord en Zuid in Schiedam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker, Poortugaal. Onze nieuwste locatie is zwembad de Hoge Bomen in Naaldwijk. Voor therapeutisch zwemmen kan met terecht in Vlaardingen de Kulk , Delft Kerkpolderbad en Zoetermeer de Driesprong. Omdat het zwemmen maatwerk is voor deze doelgroep, zijn we op zoek naar vrijwilligers om deze mensen, vaak kinderen, zorgvuldig zwemles en zwem activiteiten te kunnen geven. Maandagavond van 19.00 - 21.00 in Pijnacker de Viergang zwemlessen en zwemmen voor chronisch zieken of met een beperking Dinsdagavond van 18.15 - 19.45 uur zwembad het Alexanderhof Rotterdam zwemles Dinsdagavond van 20.15 - 21.30 Activiteiten begeleiding volwassenen met een beperking zwembad de Kulk in Vlaardingen. Woensdagochtend van 10.00 - 12.00 Zwemmen voor chronisch zieken of een beperking in de Kulk in Vlaardingen Woensdagmiddag van 12.30 - 13.30 voor Chronisch zieken of met een beperking in Delft Kerkpolderbad. Woensdagmiddag van 13.30 - 15.30 in Delft Kerkpolderbad zwemles Woensdagmiddag van 12.30 - 15.15 in Zoetermeer De Driesprong zwemles Vrijdagochtend van 10.00 - 13.00 in Zwembad de Driesprong Chronisch zieken of met een beperking. Woensdagavond van 19.00 - 20.30 in Poortugaal Albrandswaard zwemlessen en therapeutisch zwemmen. Woensdagavond van 17.20 - 19.00 uur zwembad Hoge Bomen in Naaldwijk, zwemlessen. Donderdagavond van 18.00 - 20.00 uur zwembad Groenoord Schiedam zwemlessen Vrijdagavond van 19.00 - 20.30 zwemlessen Schiedam-Zuid. Vrijdagochtend van 10.00 - 13.00 Activiteiten begeleiding voor mensen met een beperking in zwembad de Driesprong Zoetermeer. We geven ook zwemles en activiteiten aan Doven - en Slechthorenden. Dit doen we in zwembad Schiedam Zuid op vrijdagavond van 19.00 - 20.30 uur. Op alle locaties zijn we op zoek naar vrijwilligers neem gerust contact op over de mogelijkheden die er bij ons zijn!! Je kan dus kiezen voor de diverse zwembaden voor zowel overdag als de avond. Het zijn dus geen hele dagen of avonden!! We zouden het heel fijn vinden als je enige kennis hebt, met het omgaan met mensen die vaak verstandelijke problemen hebben, maar ook lichamelijke problemen. Enige ervaring met het zwemmen, liefst zwemleider A of ROAK, of tegenwoordig niveau 2 of hoger. Europees zweminstructeur is helemaal mooi. Mocht dit ontbreken, dan kan er onder supervisie van een deskundige meegeholpen worden, om zo intern opgeleid te kunnen worden. Hierbij kunnen altijd gerichte cursussen gevolgd worden. Het allerbelangrijkste is, vind je het leuk om met deze doelgroep in een lekker warm (zwem)bad te helpen. Het is ook mogelijk om bij ons stage te lopen. Wij zijn een erkende stage werkplaats. Zie onze website www.hetstartblok.com

Structureel
Jongeren
Pijnacker-Nootdorp

Groepsvrijwilliger/bezoekvrijwilliger

Ipse de Bruggen

Diverse woonlocaties zoeken vrijwilligers voor overdag, in de avonden of in het weekend om leuke vrijetijds activiteiten te kunnen ondernemen. Dit kan met meerdere cliënten of met een cliënt Wandelen, fietsen, ergens koffie drinken, een spelletje spelen, zwemmen, boodschappen doen, koken, tuinieren, helpen eigen kamers op te ruimen, kleding kopen, computeren, muziek maken, samen een slaapkamer opruimen en schoon maken,etc. Sta jij stevig in je schoenen? Heb jij genoeg levenservaring en kan jij samenwerken? Sta jij open voor een ander en kan jij, na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag? Dan nodigen wij jou graag uit om ons een berichtje te sturen!

Structureel
Delft

Vrijwilliger Tuin Weekend

GGZ Delfland

Op de locatie Sint Jorisweg in Delft ligt een mooie tuin. Voor deelnemers, die graag met hun handen werken en buiten zijn, zijn hier veel mogelijkheden. Er is een mooie kas, een groentetuin, kleinveeboerderij, kennel en tuinwinkel waar deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen werken. Het werk kan aangepast worden aan elk niveau. In de zomermaanden is de Tuinwinkel geopend, met allerlei verse producten die op de tuin worden verbouwd, maar ook meel van de Delftse Molen, houten artikelen, honing en natuurlijk tuinplanten. Jouw rol bij GGZ Delfland Het weekend is de tuin gesloten, maar de dieren hebben dan ook zorg nodig. Ook is het belangrijk dat de planten water krijgen. Vooral nu er binnenkort weer van alles de grond in gaat. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die deze taak in het weekend op zich wil nemen Wie zoeken wij? • Enthousiaste vrijwilligers die zowel kennis hebben van dierenverzorging als tuinwerkzaamheden • Je bent minimaal 2-3 uur op zaterdag of zondag beschikbaar • We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers, zodat de werkzaamheden samen uitgevoerd kunnen worden. Het liefst in tweetallen • Bij genoeg aanmeldingen is het mogelijk om de werkzaamheden om toerbeurt te gaan doen, zodat je niet elk weekend hoeft te komen • Je kan zelfstandig werken • Je weet van afpakken, en steekt graag je handen uit de mouwen. Hoe zorgen wij voor jou? • Goede kennismaking en zorgvuldige intake • Eerste periode lopen de vaste medewerker en vrijwilliger samen op om goed ingewerkt te worden • Medewerker is indien nodig altijd telefonisch bereikbaar • Reiskostenvergoeding • Je bent tijdens het vrijwilligerswerk bij ons verzekerd met een WA-verzekering en ongevallenverzekering • Het aanvragen van een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Delft

Wandelvrijwilliger gezocht

Pieter van Foreest

Wij zijn op zoek naar … Een vrijwilliger die het leuk vindt om op dinsdagmiddag vanaf 12.15 uur te gaan wandelen met de bezoekers van het ontmoetingscentrum. Waar en wanneer? Deze vacature is voor Ontmoetingscentrum Vermeertoren op dinsdagmiddag vanaf 12.15 uur. Wat biedt Pieter van Foreest? Naast veel waardering vanuit de bezoekers van het ontmoetingscentrum bieden we je een gezellige omgeving en een leuk team. Het ontmoeten en opdoen van nieuwe sociale contacten binnen de organisatie. Je wordt begeleid door professionele medewerkers. Ook krijg je de mogelijkheid om relevante trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast krijg je met kerst en de Dag van de Zorg een leuke attentie en is doorstroming naar betaald werk een mogelijkheid.

Structureel
Delft

Vrijwilliger detox eetcafe

GGZ Delfland

Eenmaal per maand (eerste maandag van de maand) wordt en gekookt en samen gegeten met lotgenoten. Een gezellig samenzijn in een veilige groep waar ruimte is voor een lach en een traan. Voor € 5,50 wordt er drie gangendiner geserveerd in Buitenhuis aan de Buitenhofdreef 274 in Delft. Voor het detox eetcafé zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons kan ondersteunen. Wie zoeken wij? • Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij mensen met een psychiatrische achtergrond • Je bent sociaal en betrokken • Je staat stevig in de schoenen • Je bent 1 x per maand op de maandag beschikbaar • Je vindt het leuk om te koken • Je hebt een goed inlevingsvermogen Hoe zorgen wij voor jou? • Goede kennismaking en zorgvuldige intake • Inwerkperiode met begeleiding • Reiskostenvergoeding • Je bent tijdens het vrijwilligerswerk bij ons verzekerd met een WA-verzekering en ongevallenverzekering • Het aanvragen van een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Delft, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, 's-Gravenhage, Midden-Delfland, Westland

Ga jij met mij mee de klimwand op?

Stichting VTV

Wijnand [41] uit het Westland, wil graag eens per 2-3 weken samen klimmen op een klimwand: boulderen! Hij vindt het belangrijk dat succes verzekerd is, dus een bekende route, een veilig bouldertraject is belangrijk. Hij zoekt een [jonge]man met klim ervaring en goede communicatieve vaardigheden, die het leuk vindt om samen op een voorspelbare manier een sportieve middag in te vullen. Met zijn huidige maatje spreekt hij regelmatig af bij Bouldercentrum Delfts Bleau. Helaas gaat deze man verhuizen en nu zijn we dus op zoek naar een nieuw maatje! Hou jij ook van boulderen en lijkt het je leuk om dit samen met Wijnand te doen? Neem dan contact op met Thuismaatjes van VTV. WAT VRAGEN WIJ Ben jij enthousiast, sociaal én lijkt het je leuk om iets voor een ander te betekenen? Heb je ervaring of affiniteit met mensen met een beperking? Dan maken wij graag kennis met jou. WAAR Delft en omgeving. Bouldertrajecten. PERIODE Eens per twee weken, evt. eens per drie weken. Bij voorkeur op woensdagmiddag, maar in overleg kan hiervan afgeweken worden. . WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG? • Veel gezelligheid, nieuw contact en dankbaarheid. • Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk. NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed. OVER VTV VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Thuismaatjes in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Zo kan je bij Thuismaatjes aan de slag als maatje, oppas, speelmaatje of gastgezin voor (gezinsleden van) mensen met een beperking. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Structureel
Delft, Rijswijk

Jazz Festival Delft

Jazz festival delft

Van donderdag 22 t/m zondag 25 augustus veranderd Delft weer in een groot jazzpodium. Op verschillende podia zullen bands optreden. Zonder hulp zijn we nergens en daarom zoeken we jou als vrijwilliger! We hebben verschillende locaties & functies waar we mensen voor zoeken. Er is veel keuze in de verschillende functies. Wat dacht je van lunchpakketjes maken of het diner koken voor de vele vrijwilligers? Het helpen met het aankleden van het festival? Of vindt je het aankondigen van artiesten op één van de verschillende podia erg tof? Het kan allemaal! Heb je vragen stuur dan een bericht! Groetjes, Laura Vrijwilligerscoördinator

20-08-2024 en 6 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Delft

Vrijwilliger voor de houtclub

Stichting VTV

Houd jij van knutselen en lijkt je dat wat om dat met mensen met een verstandelijke beperking te doen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken voor onze houtclub! Samen met nog een vrijwilliger begeleid je de deelnemers die leuke dingen maken van hout. Er zijn twee groepen na elkaar die Creatief bezig zijn. Wanneer? Elke donderdag van 18.30 – 20.00 uur en van 20.00 - tot 21.30 uur bij VC de Wipmolen Prof. Krausstraat 71b, 2628JR Delft. Start jan. 2024 Wat bieden wij? Een introductiecursus, scholing en begeleiding Reiskostenvergoeding Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op VTV vraagt aan vrijwilligers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren voordat gestart wordt met vrijwilligerswerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Structureel
Delft

Leiding bij de Delftse Vakantie Activiteiten

Delftse Vakantie Activiteiten

Word jij van ieder spel enthousiast, ga jij helemaal los op de mini-disco, ben jij niet bang voor een beetje waterpret? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan als leiding voor DVA 2024! Wij zijn op zoek naar: - Leiding voor de afzonderlijke leeftijdsgroepen (4-5, 6-7, 8-9 en 10-12) - Leiding voor kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben (o.a. verstandelijke beperking, autisme, ADHD) - Clubhuiscoördinatoren. Wat krijg je er allemaal voor terug? - Je werkt in een team met 70 andere jongeren tussen de 16 en 26 jaar en leert zo ook veel nieuwe mensen kennen in de omgeving. - Per week krijg je een vrijwilligersvergoeding. - Je kunt met toestemming van school studiepunten halen. - Je kunt de DVA gebruiken als (maatschappelijke) stage. - Werken bij de DVA geldt als vrijwilligerswerk op je CV. - Tijdens de DVA organiseert de Delftse Vakantie Activiteiten leuke activiteiten voor alle vrijwilligers. Let op: de kinderen zijn er alleen overdag tussen 08:00 en 15:30 en het is dus geen kamp! Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Project
Jongeren