csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Fietsmaatjes Zoetermeer

Fietsmaatjes Zoetermeer is gestart! Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten. Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bv. een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die u kent of voor verschillende gasten. Met ons flexibele planningsrooster kunt u ook zelf altijd zien of er een duofiets in uw dorp beschikbaar is. Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen. Voordat daadwerkelijk met het fietsen gestart wordt, kunnen één of meer proefritten gemaakt worden met de duofiets, onder leiding van één van de coördinatoren. De vrijwilliger neemt dan plaats op zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel, om te ervaren hoe het is om te fietsen op de duofiets als bestuurder, maar ook als gast.

Lees meer

structureel

Zoetermeer

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Fietsmaatjes Zoetermeer is gestart!

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan?

Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bv. een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die u kent of voor verschillende gasten. Met ons flexibele planningsrooster kunt u ook zelf altijd zien of er een duofiets in uw dorp beschikbaar is.

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen. Voordat daadwerkelijk met het fietsen gestart wordt, kunnen één of meer proefritten gemaakt worden met de duofiets, onder leiding van één van de coördinatoren. De vrijwilliger neemt dan plaats op zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel, om te ervaren hoe het is om te fietsen op de duofiets als bestuurder, maar ook als gast.

Praktische informatie

Wekelijks 3 tot 3 uur

Locatie

Zoetermeer

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Mantelzorgers

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van UVV Zoetermeer

Zoetermeer

Ben ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

UVV Zoetermeer

UVV Zoetermeer doet met plm. 240 enthousiaste vrijwilligers goed werk voor kwetsbare ouderen in de stad. Eén van die vrijwilligers doet nu onze Communicatie & PR. En daar zijn we heel blij mee, want hij doet dat heel goed. Maar deze vrijwilliger staat er wel alleen voor. En dat maakt het ook wel kwetsbaar. Daarom willen we een klein team (2-3 mensen) opzetten van enthousiaste vrijwilligers die er samen voor gaan zorgen dat het aspect Communicatie & PR naar een nòg hoger level wordt getild. Het aantal uren en de dagen waarop je die uren wilt besteden kun voor een belangrijk deel zelf bepalen. Het takenpakket van het team wordt: 1. Onderhoud van de UVV-website (=Wordpress) en Facebookpagina 2. Content verzamelen vanuit de verschillende projecten en/of partners van UVV 3. Redactionele stukken schrijven om te kunnen aanbieden aan de schrijvende pers 4. Items verzamelen, c.q. schrijven voor nieuwsbrieven 5. Maken, monteren en publiceren van promotiefilmpjes 6. Functioneel onderhoud en uitbouw Relatie Beheer Systeem, schrijven van handleidingen 7. Ondersteunen bestuursleden bij gebruik ICT-middelen 8. Voorstellen voor procesverbetering Kandidaten hoeven geen expert te zijn op al deze aspecten. Wanneer je affiniteit hebt met één of meer van de genoemde aspecten, willen we graag met je praten. Als je in het team blijkt te passen, ga je in eerste instantie gewoon doen waar je al goed in bent. En zodra je eraan toe bent, leer je er steeds een stukje bij. Daar gaan we je uiteraard bij helpen. Zo kan je er ook nog wat aan hebben in je werk of hobby. Kenmerken waar we op letten bij alle kandidaten: - Integere persoonlijkheid - Inlevingsvermogen - Affiniteit met ICT en Nederlandse taal - Een warm hart voor ouderen - Teamplayer - Handen uit de mouwen mentaliteit - Zorgvuldig - Leergierig Nog steeds aan het lezen? Dan moet je me zeker even een bericht sturen. Ik vertel je graag meer.

Structureel
Jongeren
Zoetermeer

Chauffeurs gezocht

UVV Zoetermeer

We zoeken nieuwe vrijwilligers voor ons project Begeleid Vervoer. Met deze service vervoeren we mensen, die niet meer zelfstandig met het openbaar vervoer of taxi kunnen reizen. Daarbij leveren we maatwerk. Naast ophalen en thuisbrengen, kan onze vrijwilliger de cliënt ook thuis helpen bij vertrek en vergezellen op zijn of haar bestemming. Bijvoorbeeld bij bezoek aan een zorgverlener. De vrijwilliger blijft dan op de cliënt wachten, tenzij anders is afgesproken. Het project Begeleid Vervoer is bedoeld voor ritten binnen Zoetermeer, of naar bestemmingen in de directe omgeving van Zoetermeer. De cliënten betalen de UVV chauffeur-vrijwilliger rechtstreeks een kilometervergoeding voor de rit en eventuele parkeerkosten. Op dit moment hebben we plm. 35 chauffeurs, maar de vraag blijft stijgen. We zijn dus op zoek naar vrijwilligers, die in hun vrije tijd kwetsbare ouderen willen begeleiden en vervoeren met hun eigen auto. Je bepaalt helemaal zelf op welke dagen en uren je beschikbaar wilt zijn. Dit zijn onze eisen: - Innemende persoonlijkheid en het nodige geduld · In bezit van geldig B(E) rijbewijs. · In goede conditie · In bezit van een eigen auto met inzittenden verzekering · Een Verklaring Omtrent Gedrag (via UVV aan te vragen) Heb je interesse? Neem dan nu contact met ons op.

Structureel
Zoetermeer

Busje komt zo….

UVV Zoetermeer

We zoeken meerdere chauffeurs (vrijwilligers) om ouderen met dementie met een personenbusje van huis naar het ontmoetingscentrum Buytenthuis van Vierstroom te vervoeren en v.v. Dat doe je als vrijwillige chauffeur niet alleen want je wordt op de ritten begeleid door een professionele begeleider van Vierstroom. De ritten vinden plaats op maandag tot en met vrijdag tussen 9.15 en 10.00u en 15.30 en 16.15u. Je werkt samen in een pool van chauffeurs UVV Zoetermeer heeft al ruim 20 jaar ervaring in ‘Begeleid Vervoer’. We verzorgen op jaarbasis tot grote tevredenheid van zowel klanten (voornamelijk kwetsbare ouderen) als meer dan 35 chauffeurs/ vrijwilligers zo’n 3000 ritten naar dokter, fysiotherapeut, familie of waar dan ook. Als vrijwilliger voor deze nieuwe dienst moet je flexibel zijn en affiniteit hebben met de mensen die je gaat vervoeren. Je bent niet ouder dan 75 jaar en een geldig rijbewijs is natuurlijk een vereiste. Je ontvangt als vrijwilliger geen vergoeding. Wel organiseren we een paar keer per jaar een gezellige bijeenkomst en is er een aardigheidje met Kerst. De rest komt in een persoonlijk gesprek aan de orde. Heb je interesse en/of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hicham.

Structureel
Zoetermeer

Spoed Eisende Hulp HagaZiekenhuis Zoetermeer

UVV Zoetermeer

Vrijwilligers gevraagd voor de dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur en voor de zondag van 12.00 tot 16.00 uur voor de afdeling Spoed Eisende Hulp(SEH) van het HagaZiekenhuis Zoetermeer. Op de SEH moeten patiënten en hun begeleiders vaak lang wachten. De UVV vrijwilligers verrichten in overleg met en onder verantwoordelijkheid van het aanwezige verpleegkundig personeel niet-medische/ verpleegkundige werkzaamheden zoals: Aanbieden van koffie/thee of een boterham aan patiënten en hun eventuele begeleiders, het maken van een praatje met patiënten en/of familieleden van patiënten die daar behoefte aan hebben. Lijkt je dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Structureel
Zoetermeer

Gastvrouw bij het Orthopedisch Centrum

UVV Zoetermeer

Vrijwilligers gevraagd voor in de hal bij het Orthopedisch Centrum voor de maandag, dinsdag en de woensdag van 8.00 tot 12.00 uur. En vanaf september voor de vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 12.00 tot 16.00 uur. Taken o.a.: Welkom heten van de bezoekers Bezoekers de weg wijzen Op orde houden van de wachtruimte Hulp en ondersteuning bieden bij het digitaal invullen van vragenlijsten Het oppakken van kleine klussen Gewenst profiel: Communicatief vaardig Gastvrij Geduldig Hulpvaardig Inlevingsvermogen Flexibel Ondernemend Lijkt jou dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Structureel
Zoetermeer

Vrijwilliger assistentie diner in het RHOC

UVV Zoetermeer

Vrijwilliger gevraagd voor de vrijdagavond van 17.00 tot ca.19.00 uur voor het assisteren in de lounge bij het diner voor patiënten in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC). Taak van de vrijwilliger: Het brengen en halen van klinische patiënten naar de lounge voor het diner. Het ondersteunen van de service-assistent tijdens het diner. Het maken van een praatje met de patiënten. Vereist: In staat een rolstoel te duwen. In staat een patiënt met rollator te begeleiden. Lijkt je dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Structureel
Zoetermeer

Vrijwilliger patiëntenvervoer in het RHOC

UVV Zoetermeer

Reserve vrijwilliger gevraagd voor de dinsdag- t/m de zaterdagochtend van 8.30 tot ca.11.00 uur voor de verpleegafdeling bij het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC). Deze functie is bedoelt om de vaste vrijwilligers te vervangen tijdens vakanties/ziekte. Taak van de vrijwilliger: Het brengen en halen van klinische patiënten, die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen, naar en van de Radiologie. Het maken van een praatje met de patiënten. Vereist: In staat een rolstoel te duwen. In staat een patiënt met rollator te begeleiden. Lijkt je dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Project
Zoetermeer

Vrijwilliger Huiskamer in het HagaZiekenhuis

UVV Zoetermeer

Vrijwilliger gevraagd voor de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur voor de Huiskamer van de verpleegafdelingen van het HagaZiekenhuis Zoetermeer. Het doel van de Huiskamer is om kwetsbare, oudere patiënten (geriatrisch, neurologisch) die langer in het ziekenhuis verblijven afleiding te bezorgen. In een klein groepje worden gezamenlijke activiteiten ondernomen zoals: aan tafel de krant (of stukje uit weekblad) (voor)lezen, een praatje maken met de patiënten en eventueel ook een spelletje spelen. Ook worden in de Huiskamer koffie, thee en versnaperingen aangeboden met ondersteuning van de vrijwilligers. Eisen: Geduldig Hulpvaardig Mensgericht Inlevingsvermogen Proactief Lijkt je dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Structureel
Zoetermeer

Vrijwilliger KNO/OK Kinderpoli

UVV Zoetermeer

Vrijwilliger gevraagd voor de dinsdagochtend bij de KNO/OK Kinderpoli. Taken vrijwilliger: Het ontvangen van de ouder(s) en kind(eren). Het begeleiden van een ouder en kind dat een poliklinische behandeling moet ondergaan van de wachtkamer naar de OK KNO en weer terug. De ouders tijdens het wachten voorzien van een kopje koffie/thee. Het maken van een praatje. Het bieden van een luisterend oor. Eisen: Kindvriendelijk Hulpvaardig Mensgericht Inlevingsvermogen Lijkt je dat wat? Neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact met me op.

Structureel
Zoetermeer

Wil jij het verschil maken?

UVV Zoetermeer

Plm. 50 vrijwilligers van de UVV Boodschappendienst maken nu al het verschil voor een kwetsbare oudere. Desondanks dat zijn er af en toe nog ouderen die we niet meteen kunnen helpen. Die wonen misschien wel bij jou om de hoek. We zoeken mensen die één keer per week even wat boodschappen willen doen voor iemand die dat zelf niet meer kan. Dat kost je 1 tot hooguit 2 uur per week op een dag en tijd dat het jou uitkomt. Je kunt het zelfs combineren met het doen van je eigen boodschappen. En weet je? Het voelt echt hartstikke goed om een ander te helpen. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Zoetermeer

Coördinator Fietsmaatjes Zoetermeer

UVV Zoetermeer

Fietsmaatjes Zoetermeer is gestart! Wat is Fietsmaatjes? Fietsmaatjes is bedoeld voor mensen die graag fietsen, maar dit niet meer alleen willen of kunnen. Samen met vrijwilligers trekken zij er op een duofiets met elektrische trapondersteuning op uit. De vrijwilliger stuurt en de gast kan meetrappen in zijn eigen tempo. Het is ons doel om in een aantal wijken een duofiets te plaatsen en per wijk zowel vrijwilligers als gasten te werven en matchen. Door Fietsmaatjes zijn mensen vaker buiten, meer in beweging, en krijgen ze meer sociale contacten. Samen lekker fietsen en genieten! De coördinator houdt persoonlijke intakegesprekken met nieuwe vrijwilligers en gasten. Hij/zij maakt proefritten of vraagt een vrijwilliger deze proefritten te maken. Hij/zij koppelt een gast met een vrijwilliger op basis van het de informatie uit het intakegesprek. Hij/zij organiseert informatieve en gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Hij/zij monitort het fietsen met gebruik van het online duofietsrooster. Hij/zij onderhoudt contact met de vrijwilligers en gasten. Bij bijzonderheden of incidenten communiceert hij/zij met het bestuur. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met mensen uit onze doelgroep om te gaan.

Structureel
Jongeren
Zoetermeer

Technish Beheerder

UVV Zoetermeer

Fietsmaatjes Zoetermeer is gestart! TekstvakWat is Fietsmaatjes? Fietsmaatjes is bedoeld voor mensen die graag fietsen, maar dit niet meer alleen willen of kunnen. Samen met vrijwilligers trekken zij er op een duofiets met elektrische trapondersteuning op uit. De vrijwilliger stuurt en de gast kan meetrappen in zijn eigen tempo. De technisch beheerder zal wekelijks de duofietsen van Fietsmaatjes nakijken, banden oppompen, remmen nakijken etc. Hiervoor gebruikt hij/zij de onderhoudsrichtlijnen van Fietsmaatjes. Hij ontvangt de mails van vrijwilligers omtrent de mankementen die de vrijwilligers hebben met de duofietsen en zal daarop de duofiets zo spoedig mogelijk nakijken en actie ondernemen. Hij/zij is de contactpersoon met de fietsenmaker. Hij geeft opdracht aan de fietsenmaker de reparaties uit te voeren; kleinere reparaties kan hij zelf oplossen. Je hebt enige technische vaardigheden, met name op het gebied van fietsonderhoud. Beroepservaring in de reparatie van fietsen is niet nodig.

Structureel

Anderen bekeken ook

Zoetermeer

Vrijwilliger op wijk- en schooltuin Rokkeveen

gemeente Zoetermeer

Vind je het leuk om buiten te zijn? En om kinderen te enthousiasmeren over de natuur? Of juist de wijktuinleidster te helpen met de (tuin)klussen of reparaties? Word dan vrijwilliger op wijk- en schooltuin Rokkeveen! Van augustus tot aan de herfstvakantie krijgen basisschoolleerlingen uit groep 5 hier themalessen over tuinieren. Van april tot aan de zomervakantie gaan de kinderen één uur per week onder schooltijd aan de slag in hun eigen tuintje. Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen om kinderen een onvergetelijk schooltuinseizoen mee te laten maken! Als vrijwilliger op de schooltuinen: • ...werk je graag buiten in de tuin en/of • ...kun je goed met kinderen omgaan en/of; • ...ondersteun je graag met klussen op de tuin en/of • ... ondersteun je graag met reparaties en technische klussen Groene vingers zijn handig, maar niet direct nodig. Ervaren collega’s werken je met plezier in. Wij bieden... Een gezellig team aan vrijwilligers en sociaal contact met jong en oud. Jaarlijks worden er activiteiten georganiseerd en ontvangen onze vrijwilligers een presentje als dank voor hun inzet. Krijg jij hier energie van en heb je tijd over? Kom gezellig helpen op de schooltuinen! Aanmelden Enthousiast geworden? Meld je aan onder vermelding van je naam, telefoonnummer en wanneer je beschikbaar zou zijn.

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilliger worden in Hospice de Witte Roos

Hospice de Witte Roos

Vrijwilliger worden in Hospice de Witte Roos! “Fijn dat je er bent” Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met gasten die in een Hospice verblijven. Hospice de Witte Roos is een jong hospice en wij leveren zorg vanuit ons hart en met passie. Ons doel is om comfort te bieden en kwaliteit van leven toe te voegen in de laatste fase. Jij, als zorgvrijwilliger kan dit mede mogelijk maken. Heb je een warm hart en een luisterend oor? In ons hospice ligt de nadruk op aandacht en nabijheid. Er zijn voor mensen in hun laatste levensfase. Je werkt in een team maar wel zelfstandig aan een fijn verblijf voor onze gasten en hun naasten. Als lid van ons nieuwe vrijwilligersteam bied je ondersteuning en een luisterend oor aan onze gasten. Je helpt mee om hen een goede laatste te tijd te geven. Denk hierbij aan een diversiteit werkzaamheden zoals koffie schenken, bezoekers ontvangen, krant voorlezen, maaltijden/lunch bereiden, muziek luisteren en lichte huishoudelijke taken. Maar je bent vooral een luisterend oor met een groot empathisch vermogen. Verpakt in een rustige persoonlijkheid. Je wordt onderdeel van een vast team medewerkers en vrijwilligers. Er is ruimte voor scholing en begeleiding in dit vrijwilligerswerk. Wij maken gebruik van de vrijwilligersregeling. Er is een vergoeding voor de reiskosten. Voel jij je aangetrokken tot deze vacaturen neem dan vrijblijvend contact op of solliciteer direct!

Structureel
Zoetermeer

Oefenplein basisvaardigheden, help jij mee?

Stichting Openbare Bibliotheek Zoetermeer

De bibliotheek Zoetermeer zoekt op korte termijn naar: Vrijwilligers (digitaal) Oefenplein (m/v) De Bibliotheek is er voor iedereen. Een plaats waar het draait om het delen van verhalen en de ondersteuning en ontwikkeling van mensen. De bibliotheek biedt ondersteuning aan mensen in Zoetermeer en wil dat jong en oud kan blijven participeren in de samenleving. Daarom start binnenkort in de bibliotheek een Oefenplein basisvaardigheden, de plek om taal- reken- of digitale vaardigheden te vergroten. Mensen kunnen hier zelfstandig oefenen met behulp van programma’s (waaronder oefenen.nl) op computers van de bibliotheek. Functiebeschrijving: De vrijwilliger Oefenplein helpt mensen op te starten en geeft waar nodig begeleiding. Je staat tijdens de openingsuren bezoekers te woord, vraagt uit wat de hulpvraag is en zet mensen aan de slag met relevante digitale programma’s. Je zet de computers klaar en na afloop ruim je spullen weer op. Het Oefenplein werkt op basis van een open inloop. Er melden zich bezoekers met verschillende soorten ontwikkelvragen. Indien nodig, laat je bezoekers een eenvoudige taaltest doen zodat ingeschat kan worden welke programma’s er ingezet kunnen worden. Aan de hand van de hulpvraag (en uitslag test) adviseer je met welk programmaonderdeel iemand het beste kan starten en zet je eventueel digitaal een leerroute klaar. Je zorgt dat een account wordt aangemaakt en voor de administratie hieromheen. Je begeleidt waar nodig op een coachende manier en beantwoordt vragen over de werking van de programma’s. Je hebt contact met de Coördinator en medewerker Digi-Taalhuis, die eindverantwoordelijk zijn voor het Oefenplein. En met de vele andere vrijwilligers van het Digi-Taalhuis. Aantal uren per week: De functie van vrijwilliger Oefenplein kost gemiddeld 3 uur per dienst. Het Oefenplein is open op woensdag van 10.00 – 12.00 uur, vrijdag van 13.00 – 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. Je bent als vrijwilliger eerder aanwezig en sluit na afloop af. Wij zoeken: Enthousiaste, betrokken, sociale, en klantgerichte mensen, die één of meerdere diensten per week willen draaien. Wij vragen: Goede digitale vaardigheden Goede communicatieve vaardigheden (waaronder klantvriendelijk, representatief en pro-actief); Affiniteit met taal en goede beheersing van de Nederlandse taal; Goede luistervaardig- en analysevaardigheden; Verantwoordelijkheidsgevoel en geduld Bereidheid tot het volgen van de basistraining voor taalvrijwilligers en verdiepende modules; Commitment voor ten minste één jaar Wij bieden: Een leuke vrijwilligersfunctie waarbij u veel verschillende mensen ontmoet; Goede faciliteiten op een centrale plaats; Directe ondersteuning vanuit de bibliotheek; Een basistraining bestaande uit vier dagdelen en verdiepende modules Scholing in de vorm van deskundigheidsbevordering; Een gratis abonnement van de bibliotheek. Help je graag mensen op weg? Meld je dan aan! Meer informatie: Heeft u interesse of heeft u vragen? Mail dan naar Mariska.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Zoetermeer

Coördinator Fietsmaatjes Zoetermeer

UVV Zoetermeer

Fietsmaatjes Zoetermeer is gestart! Wat is Fietsmaatjes? Fietsmaatjes is bedoeld voor mensen die graag fietsen, maar dit niet meer alleen willen of kunnen. Samen met vrijwilligers trekken zij er op een duofiets met elektrische trapondersteuning op uit. De vrijwilliger stuurt en de gast kan meetrappen in zijn eigen tempo. Het is ons doel om in een aantal wijken een duofiets te plaatsen en per wijk zowel vrijwilligers als gasten te werven en matchen. Door Fietsmaatjes zijn mensen vaker buiten, meer in beweging, en krijgen ze meer sociale contacten. Samen lekker fietsen en genieten! De coördinator houdt persoonlijke intakegesprekken met nieuwe vrijwilligers en gasten. Hij/zij maakt proefritten of vraagt een vrijwilliger deze proefritten te maken. Hij/zij koppelt een gast met een vrijwilliger op basis van het de informatie uit het intakegesprek. Hij/zij organiseert informatieve en gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Hij/zij monitort het fietsen met gebruik van het online duofietsrooster. Hij/zij onderhoudt contact met de vrijwilligers en gasten. Bij bijzonderheden of incidenten communiceert hij/zij met het bestuur. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met mensen uit onze doelgroep om te gaan.

Structureel
Jongeren
Zoetermeer

Donderdags hosten bij Kunstgarage Franx !

Kunstgarage Franx

Heb jij op donderdagen misschien nog wat uurtjes over, om je in een inspirerende kunstzinnige omgeving te begeven met gelijkgestemden? Ben je beschikbaar in de ochtend of misschien wel liever de middag, om de week of wekelijks? Kom dan eens informeren naar een functie als 'vrijwillig host bij kunstgarage Franx' waar je; - bezoekers zal ontvangen en het enthousiasme deelt m.b.t. kunst en cultuur - kunstwerken en artikelen verkoopt uit de expositie en winkelruimten - deze netjes en representatief kan houden - daarnaast (actief) een oogje in het zeil houdt met je collega's op de expositievloer - vragen beantwoord om bezoekers te wijzen op de bijzonderheden Kortom een leuke diverse sociale functie met veel plezierige ontmoetingen. Interesse? Meld je dan aan via de onderstaande aanmeldknop.

Structureel
's-Gravenhage

Farah (10) zoekt een maatje in Leidschenveen

stichting Vitalis

Farah (10) vindt het lastig om contact te maken met andere kinderen. Hierdoor onderneemt ze weinig buiten haar vertrouwde wereld thuis. Daarbij groeit ze op met een zus met een beperking en een vader met psychische problemen. Farah vind het leuk om te tekenen en boeken te lezen. Buitenspelen doet ze liever niet, maar met een maatje zou ze dit wel graag willen. Ze is een lief en rustig meisje. Ze is heel braaf en wil het graag goed doen. Soms misschien iets te goed waardoor ze niet helemaal haarzelf kan zijn. Een maatje zou haar zelfvertrouwen kunnen laten groeien. Iemand om leuke dingen mee te doen die ze nu niet doet. Wat haar leuk lijkt om te doen met een maatje is samen knutselen, spelletjes spelen, buiten spelen, samen wandelen, voetballen, eigenlijk lijkt heel veel haar leuk. Als maatje wordt je vrijwilliger bij Stichting Vitalis. Wij bieden jou: - Persoonlijke begeleiding - maandelijkse vrijwilligersbijeenkomsten - een kleine vrijwilligersvergoeding - twee keer per jaar een Vitalisfeest

Project
Zoetermeer

Leiding gezocht bij scouting John McCormick

Scouting John McCormick

Kom meedoen bij scouting John McCormick! Als leidinggevende bij één van de leeftijdsgroepen (speltakken) zorg je, samen met de rest van het team en de teamleider, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De meeste speltakken draaien één keer per week. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele weekenden en kampen voor. Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak (leeftijdsgroep) te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby?
 Meld je dan aan! Het is mogelijk om leiding te geven bij de: Bevers (5-7 jaar) Welpen (7-11 jaar) Gidsen/verkenners (11-15 jaar) Vrijbuiters (11-23 jaar, groep voor kinderen met een leerachterstand, dyslexie, dyscalculie en/of een aan autisme verwante stoornis)

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Westland, Zoetermeer

Voorlichting COCHaaglanden zoekt Role Models

COC Haaglanden

Het voorlichtingsteam van COC Haaglanden zoekt nieuwe Role Models (V/M/X)! Het COC zet zich in voor de emancipatie en belangen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders en iedereen die zich niet hetero voelt. (LHBTIQ+). Wij zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTIQ+ in de regio Haaglanden. Kom jij ons team versterken? Lijkt het jou leuk om samen met scholieren in gesprek te gaan over seksuele oriëntatie en genderidentiteit? Vind jij het belangrijk dat er op scholen een veilige sfeer is en elke scholier zichzelf moet kunnen zijn? Check hieronder dan of het geven van voorlichting iets voor jou is: JIJ – bent uit de kast, en oké met jezelf, als lesbisch, homo, bi of transgender e.a. of hebt er (aantoonbare) ervaring mee – hebt interesse in de leefwereld van scholieren; basis- of middelbaar of studenten MBO-HBO of Universitair – staat sterk in je schoenen, je buigt maar je barst niet – bent niet bang om voor groepen te staan en in staat tot improviseren – hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden – kunt tegen kritiek, negatieve reacties en emoties – bent bereid van je fouten te leren om te groeien – hebt verantwoordelijkheidsgevoel (naar het team ende scholen) – bent minstens twee dagdelen per maand beschikbaar voor voorlichtingen - Je woont het liefst in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam Voorburg of het Westland WIJ BIEDEN – training en begeleiding door ervaren voorlichters – een enthousiast en divers samengesteld team – regelmatig bijscholingen op het gebied van presentatie, anti- discriminatie, omgaan met weerstand en alles wat je nodig hebt om goed voor een groep te kunnen staan. INTERESSE? Herken je jezelf in bovenstaande? Ben je alleen maar enthousiaster geworden? Meld je dan aan via onderstaande button! Je krijgt dan uitgebreide informatie over het werk als voorlichter. Aansluitend volgt een kort persoonlijk gesprek waarbij voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage

HELP!Klusser/timmerman gezocht

Soraya

Beste lezer, ik zoek een klusjesman/vrouw die snel aan de slag kan. Niet al te grote klusjes; boren zodat spiegels/plankjes etc. opgehangen kunnen worden. Lampen en gordijnrails ophangen. Kabelgoten plaatsen. Ik wil graag bij de voordeur een plank en roede laten maken. Daarnaast indien mogelijk hulp voor het weghalen van behang bij hoge muur op bovenste etage. En her en der wat schilderwerk. Ook heel fijn als de klusser wat meer weet over tuinieren, maar dat hoeft niet.

Eenmalig