csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Twee rechter- of linkerhanden bij Dierenzorg

Onze hondenvelden zijn in het water gevallen door de regen! De broodnodige renovatie van de velden voor de asielhonden is sinds afgelopen mei in volle gang. Helaas zit het weer niet mee. Dierenzorg Zaanstreek raakt van de regen in de drup. De renovatie is er juist om die vervelende plassen en baggerbende te verhelpen. Soms stonden onze velden letterlijk onder water. De vele regenval heeft de renovatie vertraagd waardoor de deadline nog maar 3 weken is… Omdat de drukte van de zomervakantie voor de deur staat, willen wij dat de velden weer zo snel mogelijk beschikbaar zijn voor de honden van ons asiel . Wij zoeken daarom rechter- of linkerhanden om samen met een groep enthousiaste dierenliefhebbers de mouwen op te stropen om hekken te plaatsen en bestrating te leggen. Meld je aan bij: [e-mailadres verborgen]

Lees meer

project

Zaanstad

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Onze hondenvelden zijn in het water gevallen door de regen!

De broodnodige renovatie van de velden voor de asielhonden is sinds afgelopen mei in volle gang.
Helaas zit het weer niet mee. Dierenzorg Zaanstreek raakt van de regen in de drup.
De renovatie is er juist om die vervelende plassen en baggerbende te verhelpen. Soms stonden onze velden letterlijk onder water.
De vele regenval heeft de renovatie vertraagd waardoor de deadline nog maar 3 weken is…

Omdat de drukte van de zomervakantie voor de deur staat, willen wij dat de velden weer zo snel mogelijk beschikbaar zijn voor de honden van ons asiel .

Wij zoeken daarom rechter- of linkerhanden om samen met een groep enthousiaste dierenliefhebbers de mouwen op te stropen om hekken te plaatsen en bestrating te leggen.

Meld je aan bij: [e-mailadres verborgen]

Praktische informatie

Project - 2 weken

4 tot 8 uur

Locatie

Zaanstad

Impact

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Dierenzorg Zaanstreek

Zaanstad, Oostzaan

Medew. Meldkamer Dierenamb. m/v (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Wij zijn Dierenzorg Zaanstreek, dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek. Onderdelen van onze organisatie zijn de Dierenambulance, Dierenasiel en Dierenpension en Hondendagopvang. Voor de Dierenambulance zijn wij op zoek naar Meldkamer Medewerkers. Kijkend naar de huidige bezetting hebben wij op dit moment behoefte aan nieuwe collega's die met name voor een avond- of weekenddienst beschikbaar zijn. Als meldkamermedewerker ben jij degene die snel helder moet zien te krijgen wat er aan de hand is, besluit wat er wanneer moet gebeuren, ervoor waakt dat het ook daadwerkelijk gebeurt en alles ordelijk in het computersysteem vastlegt. Ook krijg je meldingen over vermiste dieren. Deze registreer je dan met alle details en speurt in de administratie of het dier mogelijk gevonden is. Wat ga je doen: - Telefoon opnemen en meldingen in behandeling nemen - Doorgeven ritten aan de dierenambulancemedewerkers - Administratie van de meldingen Op de meldkamer wordt gewerkt in diensten van: - 8.30 tot 13.00 uur - 13.00 tot 17.30 uur - 17.30 tot 22.30 uur In onderling overleg bespreken we wanneer je inzetbaar bent. Wat bieden wij? - interne opleiding en regelmatig bijscholing - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze dieren - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent 21 jaar of ouder - je bent doortastend, servicegericht, flexibel, stressbestendig en punctueel - maar bovenal ben je betrouwbaar, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad

Dierenverzorgers honden (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Dierenverzorgers honden (vrijwillig) Dierenzorg Zaanstreek beschikt over een dierenasiel en een pension/crèche. In het asiel worden zwerfdieren opgenomen, gezocht naar de eigenaar en als dat niet lukt worden de dieren herplaatst. In het pension zijn dieren gehuisvest zolang de eigenaar op vakantie is, in het ziekenhuis ligt of om een andere reden tijdelijk niet voor zijn/haar dier kan zorgen. In de hondencrèche zitten honden waarvan de eigenaar een dag weg moet, het pension fungeert dan als oppas. Voor deze functie zoeken wij verschillende mensen die het leuk vinden de handen uit de mouwen te steken en niet vies zijn van wat pittig schoonmaakwerk! Wat ga je doen? - schoonmaken, ontsmetten en netjes houden van de hondenverblijven (binnen en buiten) - waterbakken verversen - vaat- en wasmachine in- en uitruimen en daarna alles opruimen - schoonhouden van de hondenveldjes - regelmatig aanwezig zijn bij de hondjes Wat bieden wij? - interne opleiding hondengedrag- en verzorging - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze hondjes - mogelijkheid tot doorgroeien - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent 16 jaar of ouder - je bent betrouwbaar, flexibel, stressbestendig en punctueel, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je moet kunnen en willen aanpakken en onze hondjes moeten op je kunnen rekenen, daar krijg je dan ook heel veel dankbaarheid voor terug - je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad, Oostzaan

Medewerker Klantenservice m/v (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Wij zijn Dierenzorg Zaanstreek, dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek. Onderdelen van onze organisatie zijn de Dierenambulance, Dierenasiel en Dierenpension en Hondendagopvang. Als Medewerker Klantenservice heb je een veelzijdige functie. Je bent het visitekaartje van Dierenzorg Zaanstreek. Je ontvangt onze klanten aan de balie, neemt binnenkomende telefoongesprekken aan en je geeft informatie aan onze klanten. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning voor Pension, Dagopvang honden en het Asiel. Wat bieden wij? - interne opleiding en regelmatig bijscholing - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze dieren - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent 21 jaar of ouder - je bent doortastend, servicegericht, flexibel, stressbestendig en punctueel - maar bovenal ben je betrouwbaar, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar Op de Klantenservice wordt gewerkt van maandag t/m zaterdag in diensten van: - 8.30 tot 13.00 uur - 13.00 tot 17.00 uur In onderling overleg bespreken we wanneer je inzetbaar bent. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad

Dierenverzorgers katten m/v (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Dierenverzorgers katten (vrijwillig) Dierenzorg Zaanstreek beschikt over een dierenasiel en een pension/crèche. In het asiel worden zwerfdieren opgenomen, gezocht naar de eigenaar en als dat niet lukt worden de dieren herplaatst. In het pension zijn dieren gehuisvest zolang de eigenaar op vakantie is, in het ziekenhuis ligt of om een andere reden tijdelijk niet voor zijn/haar dier kan zorgen. In de hondencrèche zitten honden waarvan de eigenaar een dag weg moet, het pension fungeert dan als oppas. Wat ga je doen? - verzorgen en voeren van de katten - schoonmaken, ontsmetten en netjes houden van de kattenverblijven (binnen en buiten) en de algemene ruimtes - waterbakken reinigen en water verversen - controleren of de katten goed eten en drinken - vaat- en wasmachine in- en uitruimen en daarna alles opruimen - daar waar mogelijk en nodig heerlijk knuffelen met de katten om ze te socialiseren Wat bieden wij? - interne opleiding kattengedrag- en verzorging - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze katten - mogelijkheid tot doorgroeien - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent 16 jaar of ouder - je bent betrouwbaar, stressbestendig en punctueel, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je moet kunnen en willen aanpakken en onze katten moeten op je kunnen rekenen, daar krijg je dan ook heel veel dankbaarheid voor terug - je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad, Wormerland, Oostzaan

Chauffeur Dierenambulance m/v (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Met de Dierenambulance ga je, op aangeven van de meldkamer, rijden op meldingen die bij ons binnenkomen. Meestal rijd je samen met een collega. Het werk bestaat vooral uit het verlenen van eerste hulp aan dieren en het vervoeren van gewonde en/of gevonden (huis) dieren en overleden dieren. Dit zijn vaak honden, katten en vogels. Maar soms ook andere dieren die onze hulp goed kunnen gebruiken. Natuurlijk krijg je van ons eerst een interne opleiding, zodat je weet wat je moet doen als Dierenambulance Chauffeur. Wat zijn onze werktijden? Dagdienst: - maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur - zaterdag en zondag van 8:30 tot 16:00 uur Avonddienst: - maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 22:30 uur - zaterdag en zondag van 16:00 tot 22:00 uur Nachtdienst: - maandag t/m vrijdag van 22:30 tot 8:30 uur - zaterdag en zondag van 22:00 tot 8:30 uur In onderling overleg bespreken we wanneer je inzetbaar bent. Wat bieden wij? - interne opleiding en regelmatig bijscholing want we vinden het belangrijk dat onze medewerkers beschikken over voldoende actuele vakkennis - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze dieren - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk De nachtdienst ontvangt v.a. medio 2023 een (onkosten)vergoeding. Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B - je bent 21 jaar of ouder - je bent doortastend, servicegericht, flexibel, stressbestendig en punctueel - fysiek en emotioneel sterk - maar bovenal ben je betrouwbaar, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je bent minimaal 1 dag/avond en nacht per week beschikbaar Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad, Wormerland, Oostzaan

Onze dieren zoeken collectanten

Dierenzorg Zaanstreek

ONZE DIEREN ZOEKEN COLLECTANTEN! Kom jij ons helpen? De collecteweek is dit jaar van 15 t/m 21 december a.s. Als collectant loop je tijdens de collecteweek langs de huizen in een wijk naar keuze. Aan het einde van deze week lever je de collectebus weer in bij het wijkhoofd. Dat is alles! Om het nog gezelliger te maken lopen veel van onze collectanten samen, dus vraag of iemand met je mee wil lopen! Vanwege de enorm gestegen kosten van diervoeder, medicijnen, personeel, energie etc., is onze collecte dit jaar nóg harder nodig dan voorgaande jaren, dus we hebben jouw hulp écht nodig! Interesse of vragen? Reageer dan op deze oproep. Er wordt dan binnen een paar dagen contact met je opgenomen om e.e.a. kort te sluiten. Alvast bedankt voor je hulp!

Project
Jongeren

Anderen bekeken ook

Zaanstad, Oostzaan

Medew. Meldkamer Dierenamb. m/v (vrijwillig)

Dierenzorg Zaanstreek

Wij zijn Dierenzorg Zaanstreek, dé dierenwelzijnsorganisatie in de Zaanstreek. Onderdelen van onze organisatie zijn de Dierenambulance, Dierenasiel en Dierenpension en Hondendagopvang. Voor de Dierenambulance zijn wij op zoek naar Meldkamer Medewerkers. Kijkend naar de huidige bezetting hebben wij op dit moment behoefte aan nieuwe collega's die met name voor een avond- of weekenddienst beschikbaar zijn. Als meldkamermedewerker ben jij degene die snel helder moet zien te krijgen wat er aan de hand is, besluit wat er wanneer moet gebeuren, ervoor waakt dat het ook daadwerkelijk gebeurt en alles ordelijk in het computersysteem vastlegt. Ook krijg je meldingen over vermiste dieren. Deze registreer je dan met alle details en speurt in de administratie of het dier mogelijk gevonden is. Wat ga je doen: - Telefoon opnemen en meldingen in behandeling nemen - Doorgeven ritten aan de dierenambulancemedewerkers - Administratie van de meldingen Op de meldkamer wordt gewerkt in diensten van: - 8.30 tot 13.00 uur - 13.00 tot 17.30 uur - 17.30 tot 22.30 uur In onderling overleg bespreken we wanneer je inzetbaar bent. Wat bieden wij? - interne opleiding en regelmatig bijscholing - je werkt in een gezellig, hecht en professioneel team van vrijwilligers - eeuwige dankbaarheid van onze dieren - je kunt je CV uitbreiden met maatschappelijk verantwoord werk Wat verwachten we van jou? - je hebt een groot hart voor dieren - je bent 21 jaar of ouder - je bent doortastend, servicegericht, flexibel, stressbestendig en punctueel - maar bovenal ben je betrouwbaar, dat is voor ons erg belangrijk, vrijwillig is namelijk niet hetzelfde als vrijblijvend! - je bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Structureel
Zaanstad, Purmerend, Waterland, Oostzaan, Amsterdam

Vrijwilliger ouderenzorg Evean

Evean

Wij zijn Evean Als zorgorganisatie leveren wij in een groot deel van Noord-Holland zorg aan ouderen. Dit kan zijn binnen hun eigen leefomgeving, of binnen één van de zorglocaties van Evean waar zij hun thuis hebben. Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Alle medewerkers van Evean helpen de bewoners en cliënten graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. Al deze verschillende zorgtypen maakt het werken bij Evean ook zo mooi: er is immers voor ieder wat wils! Als vrijwilliger in de ouderenzorg ben jij onmisbaar in de samenleving. Niet alleen voor onze cliënten en bewoners maar ook voor Evean. Jouw extra hulp en aandacht doen een mens goed en zijn van onschatbare waarde. Evean heeft veel mogelijkheden voor jou om te helpen. Bijvoorbeeld: - Bij een creatieve ochtend op de afdeling; - Bij het koffie schenken; - Bij het begeleiden van bewoners naar het ziekenhuis; - Een uitstapje naar een museum; Of misschien wil jij deelnemen in onze cliëntenraden en zo meedenken hoe de zorg en ondersteuning anders of beter kunnen. Wat wij van jou vragen als vrijwilliger? Wij vinden het fijn dat jij graag iets voor een ander wilt betekenen. Als vrijwilliger herken jij je vast in de volgende eigenschappen: - Zorgzaam; - Behulpzaam; - Daadkrachtig; - Ondernemend. Jij weet hoe je respectvol omgaat met cliënten, bewoners en collega's. Jij bent gemotiveerd, kunt goed samenwerken en bent representatief. Ook ben jij je bewust van jouw verantwoordelijkheden, zoals het nakomen van afspraken. Wat levert vrijwilligerswerk voor jou op? Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening. Een glimlach van een bewoner zegt soms alles. Jij kunt voor onze ouderen het lichtpunt van de dag zijn. Maar jij kunt ook jouw kennis en ervaring vergroten. Bijvoorbeeld op het gebied van organiseren en begeleiden. In de cliëntenraad kun jij bijvoorbeeld advieservaring opdoen. Als vrijwilliger in de ouderenzorg ontvang jij geen salaris, maar jij kunt wel rekenen op: - Een goede begeleiding en mogelijkheden tot ontplooiing; - Workshops & themamiddagen; - Een reiskostenvergoeding; - Dankbaarheid en waardering; - Nieuwe contacten; - Activiteiten die bij jouw mogelijkheden en wensen passen; - Wanneer jij studeert, staat deze ervaring mooi op jouw cv; - Lidmaatschap van de Espria-Ledenvereniging; - Een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Neem een kijkje op onze werkenbij site voor meer informatie. Direct contact opnemen? Ben jij benieuwd naar wat jij kunt betekenen voor onze ouderen? Neem contact met ons op. Het directe telefoonnummer van de locatie staat vermeld op onze werkenbij site of check de informatie bij de plaatser van deze hulpvraag. Locaties Acht staten - Wormerveer Eduard Douwes Dekker - Amsterdam Erasmushuis - Zaandam Festina Lente - Assendelft Guisveld - Zaandijk Henriette Roland Holst - Amsterdam De Kimme - Amsterdam Korthagenhuis - Amsterdam De Lishof - Oostzaan Nieuw Groenland - Zaandam Oostergouw - Zaandam Rosariumhorst - Krommenie Swaensborch - Monnickendam Twiskehuis - Amsterdam

Structureel
Jongeren
Zaanstad

Versterking van schoonmaakteam maandagochtend

Sporthal de Struijck

Wat ga jij als vrijwilliger doen? Als vrijwilliger bij de maandag ochtend schoonmaakploeg gaat u licht schoonmaakwerk verrichten. Hierbij valt te denken aan, ramen van de kantine lappen, tafels schoonmaken, kantine dweilen, eens in de zoveel tijd kastjes uitsoppen etc. Het schoonmaken van de kleedkamers valt hier niet onder, dit is uitbesteed. Natuurlijk is er tussen de werkzaamheden door tijd voor een praatje en een kopje koffie. Wat vragen wij van jou? Wij zoeken iemand die op maandag ochtend mee kan helpen met deze klusjes. Wilt u niet elke maandag ochtend, is eens in de twee weken ook prima. Zomermaanden, kerstvakantie en de feestdagen die op maandag vallen zijn niet van toepassing. Het is geen probleem als u geen passende ervaring heeft, alles kan u uitgelegd worden. Personen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn, zijn ook welkom, wij helpen graag uw woordenschat te vergroten. Wat bieden wij jou? Wij bieden u een gezellige omgeving met een diversiteit aan vrijwilligers. Vooraf zullen wij een gesprek met u hebben over uw verwachtingen en kijken waar u het beste past. Tijden en dagen gaan altijd in overleg. Naast de gezelligheid van de vrijwillige diensten houden wij 2 keer per jaar een vergadering met na afloop een afsluitende borrel. Ook is er eens per maand een vrijwillige werkavond, waarbij u de andere vrijwilligers kan leren kennen.

Structureel
Zaanstad

Vacature eindredacteur wijkkrant

Belangenvereniging Westerwatering

Meld je aan als vrijwillig wijk redacteur en maak samen met een gezellig team vier keer per jaar een mooi magazine. Vacature eindredacteur wijkkrant De wijkkranten van de westerwatering worden gemaakt door actieve en enthousiaste wijkbewoners. Lijkt het je leuk om zo nu en dan een stukje te schrijven over je eigen wijk? Om foto’s te maken? Of de krant op te maken? Meld je dan aan als journalist, fotograaf, opmaker of bij de eindredactie van de belangenvereniging! Ervaring is niet vereist, enthousiasme wèl. Je kunt journalistiek schrijven of bent goed in fotografie Leuk afwisselend werk, je komt nog eens ergens want je leert je wijk en allerlei mensen kennen. De krant is helemaal gemaakt voor en door wijkbewoners dus bepaalt zelf hoeveel tijd je erin steekt Via de wijkkrant wordt niet alleen de buurman van de overkant betrokken bij zijn wijk, maar ook de winkeliers, scholen, verenigingen, ondernemers en allerlei organisaties bij jou in de buurt. Wat doet de Belangenvereniging Westerwatering? Wij behartigen al 30 jaar de gemeenschappelijke belangen (groen-, speel- en jeugd-voorzieningen, verkeer en veiligheid), voor alle bewoners, maar met een speciaal oog voor de jeugd en ouderen van Westerwatering. Onze vereniging telt momenteel 525 leden. Voor de gemeente Zaanstad zijn we als vereniging dan ook een serieuze gesprekspartner. Ook de politie is regelmatig aanwezig bij onze bestuursvergaderingen voor informatie of om problemen in de wijk te bespreken. Ook luisteren wij naar bewoners, adviseren wij en behartigen hun belangen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie reageer dan even via deze post of stuur een email met u gegevens naar: Redactie Westerwatering

Structureel
Jongeren