csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Klantbegeleider Kleding- en Speelgoedbank

Zoek jij een vrijwilligersbaan waarin je het verschil kunt maken voor stadsgenoten die het (even) niet breed hebben? Dan ben je bij Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch aan het juiste adres! Op maandag, vrijdag en elke woensdagavond van de maand helpen we veel minderbedeelde gezinnen aan gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed. Klantbegeleider Als klantbegeleider ontvang je klanten en help je ze bij het uitzoeken van kleding en speelgoed voor henzelf en hun kinderen. Ook doe je intakes - waarbij je hun persoonlijke gegevens noteert en de lijst van gewenste goederen met ze doorneemt - en voer je controles uit bij de check-out. En last, but not least: jij zorgt ervoor dat onze klanten blij naar huis gaan! Het gaat om mensen met verschillende achtergronden, culturen en talen. Nederlanders, maar ook asielzoekers en vluchtelingen die beperkt Nederlands spreken. Fijn dus als je een beetje Engels spreekt of communicatief vaardig bent met handen en voeten. Sta je verder sterk in je schoenen, ben je sociaal, geduldig en help je graag mensen die niet breed hebben? Het is een interessante rol en je ziet ook direct resultaat van je inzet. Voor deze functie zoeken we vrijwilligers die beschikbaar zijn op: - maandag van 10.00 tot 14.30 uur (volledige tijdsblok) Interesse? Meld je bij Merit!

Lees meer

structureel

's-Hertogenbosch

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Hulp bij armoede

Beschrijving

Zoek jij een vrijwilligersbaan waarin je het verschil kunt maken voor stadsgenoten die het (even) niet breed hebben? Dan ben je bij Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch aan het juiste adres! Op maandag, vrijdag en elke woensdagavond van de maand helpen we veel minderbedeelde gezinnen aan gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed.

Klantbegeleider
Als klantbegeleider ontvang je klanten en help je ze bij het uitzoeken van kleding en speelgoed voor henzelf en hun kinderen. Ook doe je intakes - waarbij je hun persoonlijke gegevens noteert en de lijst van gewenste goederen met ze doorneemt - en voer je controles uit bij de check-out. En last, but not least: jij zorgt ervoor dat onze klanten blij naar huis gaan! Het gaat om mensen met verschillende achtergronden, culturen en talen. Nederlanders, maar ook asielzoekers en vluchtelingen die beperkt Nederlands spreken. Fijn dus als je een beetje Engels spreekt of communicatief vaardig bent met handen en voeten. Sta je verder sterk in je schoenen, ben je sociaal, geduldig en help je graag mensen die niet breed hebben? Het is een interessante rol en je ziet ook direct resultaat van je inzet.

Voor deze functie zoeken we vrijwilligers die beschikbaar zijn op:
- maandag van 10.00 tot 14.30 uur (volledige tijdsblok)

Interesse? Meld je bij Merit!

Praktische informatie

Wekelijks 0 tot 5 uur

maandag

Locatie

's-Hertogenbosch

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Mensen die begeleid worden/wonen

Nieuwkomers & vluchtelingen

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Hulp bij armoede
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch

's-Hertogenbosch

Administratie Kleding- en Speelgoedbank

Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch

Help jij ons helpen? Zoek jij een vrijwilligersbaan waarin je het verschil kunt maken voor stadsgenoten die het (even) niet breed hebben? Dan ben je bij Kleding- en Speelgoedbank Den Bosch aan het juiste adres! Op maandag, vrijdag en elke woensdagavond van de maand helpen we veel minderbedeelde gezinnen aan gratis kleding, huishoudtextiel en speelgoed. Vanwege de toenemende hulpvraag en drukte zijn wij op zoek naar extra handjes in de rol van: Administratieve Topper m/v/x Houd jij van rust, reinheid & regelmaat, een lege mailbox, meedenken over administratieve uitdagingen, de optimalisatie van systemen én wil je jouw expertise (vanuit huis) inzetten voor ons goede doel? Klanten van de KBSB plannen zelf afspraken in onze digitale agenda. Deze moeten gecontroleerd en mogelijk nader worden afgestemd. Je bent eindverantwoordelijk voor het gehele administratieve proces en de communicatie met de klanten. Het is geen complex werk, maar je moet wel nauwkeurig kunnen werken en goed communiceren met mensen met verschillende achtergronden, culturen en talen. Nederlanders, maar ook asielzoekers en vluchtelingen die beperkt Nederlands spreken. Als administratief medewerker heb je verder de volgende verantwoordelijkheden: - Controleren en goedkeuren van nieuwe aanmeldingen en afspraken - Beheer klantadministratie - Beheer mailbox(en) en e-mailcontact met klanten - Meedenken over het optimaliseren van administratieve processen en systemen Je werk is vanuit huis te doen, maar we waarderen het enorm als je af en toe je gezicht laat zien op onze locatie. Ook is het belangrijk dat je e.e.a. goed afstemt met ons (administratie) team. Interesse? Meld je bij Merit!

Structureel

Anderen bekeken ook

Vught

Avonturiers gezocht

Herbergier Maria

Ben jij klaar voor een avontuur? En wil je samen met je vrienden of collega's onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen? Bij de Maria Herberg in Vught zijn we op zoek naar een groepje vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het organiseren van uitstapjes. Onze bewoners verlangen naar een dagje picknicken, een wandeling door het bos, of gewoon ontspannen in hun rolstoel. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Maak samen met ons bijzondere herinneringen tijdens daguitstapjes. Geniet van de natuur en gezelligheid tijdens een picknick of boswandeling. Zijn jullie de helden die een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren. Neem contact met ons op en help ons bij het realiseren van een dag vol plezier en ontspanning voor onze bewoners!

Eenmalig
(kleine) groepen
's-Hertogenbosch

Maak jij de wereld wat groter? 23-010

Cello

Cliënt: Een cliënte met een licht verstandelijke beperking van begin 50 is op zoek naar een leuke vrijwilligster. Begeleiding geeft aan dat cliënte een leuke vrouw is maar het moeilijk vindt sociale contacten te maken. Zij is getrouwd maar naast haar man is er geen netwerk of familie met wie zij iets leuks kan ondernemen. Wat zou het fijn zijn om ,naast haar man, een maatje te vinden waarmee zij soms iets kan ondernemen. Dit zou dan met name in het weekend zijn, samen even een stukje wandelen met het hondje, een terrasje pikken, winkelen of andere activiteiten. Hier leent Den Bosch zich bij uitstek voor! Uitbreiding van haar sociale netwerk zou ontzettend veel voor haar betekenen. Het afhankelijk zijn van haar man kan op deze manier ook wat doorbroken worden en wordt haar wereld wat groter gemaakt. Vrijwilliger: Jij bent een geduldige,rustige, positieve maar ook duidelijke vrouw vanaf ongeveer 35 jaar. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt en kunt grenzen aangeven. Jij hebt de ruimte om een keer in het weekend iets te ondernemen met cliënte. We begrijpen dat elk weekend veel gevraagd is, reageer zeker ook wanneer je bijvoorbeeld maar eenmaal per maand kunt. Elk moment van aandacht en jouw positiviteit maakt ook hier het verschil. Zaterdag of zondag maakt voor cliënte niet uit, je bent van harte welkom. Begeleiding zal jou alle informatie verschaffen die nodig is om een leuk contact tot stand te brengen. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Tijdschrift Cellozien Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon Interesse: Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met vrijwilligerswerk Cello Bericht of app naar Dionne of Anja

Structureel
's-Hertogenbosch, Vught, Zaltbommel, Heusden

Beweegmaatjespoule

Reinier van Arkel

Het project ‘Beweegmaatjes’, dat we in samenwerking met de sportcoaches een paar jaar geleden begonnen zijn, mag best wel een succes genoemd worden. Samen met een cliënt naar buiten. Of het nu voor een kort wandelingetje is om de conditie op te bouwen, de frisse neus te halen, de drempel te verlagen naar buiten te gaan, of toe te werken naar lidmaatschap van een sportclub, een specifieke sportieve activiteit (weer) oppakken en alle doelen daar tussen in… Een beweegmaatje helpt een doel te verwezenlijken! Omdat er zulke uiteenlopende aanvragen komen, in meerdere gemeentes, en we zo goed mogelijk op maat willen matchen en liefst niemand lang willen laten wachten, gaan we werken met een poule beweegmaatjes. De kandidaat komt dan na de intake in ons mogelijke beweegmaatjes bestand. Als er een aanvraag voor een beweegmaatje is, kijken we in de poule of er iemand is die zou kunnen klikken met de aanvrager en die benaderen we dan. Er wordt een doel en periode afgesproken in de kennismaking en de manier waarop er contact is tussen de aanvrager-sportcoach en eventuele begeleider of behandelaar of locatie. Wat je er voor krijgt; Goede begeleiding, waarderingsgesprekken, reiskostenvergoeding en de gelegenheid cursussen/ workshops te volgen. Maar vooral geeft het je voldoening en vele ervaringen die je rijker maken. Wij vragen; Een VOG, een luisterende en stimulerende houding, begrip en respect voor de mensen die je ontmoet, dat je openstaat voor en nieuwsgierig bent naar verhalen, ontwikkeling en herstel, een goed humeur meebrengt en ook wat fysieke fitheid. Heb jij zin en tijd om beweegmaatje te zijn? Meld je aan, bel of mail, maak jouw wensen en mogelijkheden kenbaar, we maken graag kennis met je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
Vught

Maatje voor duofiets, 1 op 1 contact

Stichting Vughterstede

Duofiets: Er zijn verschillende bewoners die graag naar buiten willen met de fiets. Bewegen erg belangrijk en buiten erg fijn. Contact ook heel fijn. 1 op 1 contact: Verschillende bewoners vinden het fijn om 1 x in de week een gesprek met iemand te hebben, gezellig koffie drinken of een wandelingetje buiten te kunnen maken. Wilt u meer weten dan zou u mij kunnen mailen naar: m.oerlemans@vughterstede en dan kunnen we een afspraak maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor het graag.

Structureel
's-Hertogenbosch

Gezellige gitarist gezocht! 23-033

Cello

Ben jij een enthousiaste gitarist en wil je jouw talent inzetten om mensen met een verstandelijke beperking een leuke en belevingsgerichte dagbesteding te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! In onze prachtige nieuwe locatie genaamd DITO in de wijk de Kruiskamp in Den Bosch bieden wij dagbesteding aan voor mensen met verschillende ondersteuningsvragen. We werken met cliënten die over het algemeen een matige tot ernstige verstandelijke beperking hebben. Tijdens onze muzikale activiteiten willen we graag nog meer inhoud en beleving bieden aan onze cliënten door live muziek toe te voegen. Als gitarist kun jij hieraan bijdragen! We zijn op zoek naar een vrijwilliger die gezellig mee koffie wil drinken en aansluitend om 11.00 uur of om 13.30 uur beschikbaar is om gitaar te spelen. De muziekactiviteit duurt ongeveer een uur en we passen ons dagprogramma graag aan jouw mogelijkheden. Het gaat om een belevingsgerichte dagbestedingsgroep voor ongeveer 14 mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Allen zijn mobiel en er is veel sociale interactie, een hele gezellige groep! Als vrijwilliger vragen we geduld, enthousiasme en openheid naar onze cliënten en jouw collega's. Samen zorgen we voor een fijne activiteit waarbij muziek verbindt en direct invloed heeft op de aandacht van cliënten. Kom bij DITO en laat je talent stralen! Neem contact met ons op, dan gaan we snel met elkaar in gesprek. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Jongeren
Sint-Michielsgestel

Mireille zoekt een rustige vrijwilligster.

Cello

Vacature: 23-039 Ben jij een rustige en geduldige vrouw vanaf 50 jaar die het leuk vindt om anderen te helpen en te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mireille, een licht verstandelijke vrouw met een lichte vorm van autisme, is op zoek naar een vrijwilligster om samen leuke activiteiten te ondernemen. Hoewel Mireille het liefst op zaterdag of zondag afspreekt, begrijpt ze dat dit soms lastig kan zijn. Andere momenten zijn dan ook bespreekbaar. Mireille vindt het spannend om de eerste stap te zetten, maar ze verlangt ernaar om iemand te leren kennen en zich meer open te stellen. Ze woont zelfstandig, is gescheiden en heeft drie volwassen kinderen. Mireille hecht veel waarde aan netheid en verzorging. Ze heeft een klein hondje en beschikt over een auto. Mireille geniet van rustig gezelschap, samen een terrasje pikken, een ontspannen wandeling maken of samen voetbal op televisie kijken. Daarnaast heeft ze ook een creatieve kant en houdt ze van activiteiten zoals diamond painting, pixel hobby, borduren, modelbouw en houtbewerking. Het is belangrijk dat jij als vrijwilligster rustig bent, geduldig en goed kunt luisteren. Het kost Mireille wat tijd om zich op haar gemak te voelen, maar zodra ze je beter kent, zal ze zich meer openstellen. Een goed gevoel voor humor is ook van belang, omdat humor vaak deuren opent en een positieve sfeer creëert. Als vrijwilligster heb je de kans om Mireille te helpen bij het zetten van de eerste stappen in het opbouwen van een vriendschap en haar wereld te vergroten. Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je enthousiast om Mireille te ondersteunen? Neem dan snel contact met ons op. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
's-Hertogenbosch

Gezellige Jos zoekt..een maatje! 23-050

Cello

Ik ben Jos, een vriendelijke en gezellige man van 50 jaar. Ik werk in Waalwijk, waar ik orders pick, maar eerlijk gezegd kan mijn wereld wel wat meer levendigheid gebruiken. Soms voel ik me namelijk behoorlijk eenzaam omdat ik een klein netwerk heb en het soms lastig vind contacten te onderhouden. Familie neemt vaak zelf contact op, maar vrienden maken is een uitdaging voor me. Daarom zoek ik jou, mijn potentiële nieuwe maatje! Als jij het initiatief kunt nemen, zou je me enorm helpen. Ik geniet van mijn wekelijkse ambulante woonbegeleiding, maar ik wil graag meer ondernemen en nieuwe avonturen beleven. In mijn eentje vind ik dat echter nogal moeilijk. Dus, als het je leuk lijkt om eens samen op pad te gaan, te kletsen tijdens een wandeling, samen in de tuin te werken, of gewoon een terrasje te pakken, dan denk ik dat we een geweldige tijd kunnen hebben. Ik ben dol op een goed gesprek, een lach op zijn tijd en lekker eten en drinken. Voetbal, met PSV als mijn favoriet, is ook iets waar ik van geniet. Als jij kunt luisteren, initiatief kunt nemen, houdt van gezelligheid en lekker eten en drinken, dan zou ik het fantastisch vinden om met je in contact te komen. Laten we samen leuke dingen doen en een mooie vriendschap opbouwen! Groetjes, Jos Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Jongeren
Vught

Maak kennis met Arnold. 23-051

Cello

Maak kennis met Arnold. Arnold, een leuke man in de prachtige tachtig, verkent de wereld met een rollator en geniet volop van elke dag. Hij woont in een gezellige woongroep waar de inzet van anderen enorm wordt gewaardeerd. Zijn passie? Treinen bewonderen, gezellige spelletjes spelen, terrasjes bezoeken en smullen van heerlijk ijs. Zijn gehoor is wat minder scherp, maar dat staat zijn enthousiasme niet in de weg. Buiten de deur maakt Arnold gebruik van een rolstoel. Arnold zou het geweldig vinden om één keer per week of om de twee weken eropuit te gaan met een vrijwilliger. Als jij een geduldige persoon bent, net zo graag in de frisse lucht vertoeft als Arnold, dan zouden jullie zomaar eens het perfecte duo kunnen zijn. Leeftijd speelt geen rol, maar Arnold heeft een bijzondere klik met vrouwen. Dus, ben jij een vrouw die ook graag een wandeling maakt in de buitenlucht maar ook een spelletje doen leuk vindt dan maakt Arnold graag kennis met je. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Sint-Michielsgestel

Word jij onze stralende gastvrouw/heer?

Cello

Ben jij sociaal, representatief en hou je van een dynamische omgeving? Kom dan ons team versterken in onze prachtige cadeauwinkel! In onze cadeauwinkel verkopen wij artikelen die gemaakt worden in onze werkplaatsen zoals keramiek, kaarsen en artikelen van hout. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan, vaak unieke, ingekochte artikelen. Hal 36 is een levendige werkplek die continu in beweging is en waarbij we met zijn allen hard werken aan een mooi en kwalitatief goed eindproduct. Als gastvrouw/gastheer ondersteun je niet alleen bij het helpen van klanten, maar draag je ook bij aan het netjes en gezellig houden van onze winkel. Oftewel het hele winkel-gebeuren. Je werkt samen met cliënten met een verstandelijke beperking en zorgt ervoor dat elke klant met een glimlach de deur uitgaat. Wij bieden een leuke, levendige werkplek waar verschillende ambachten samenkomen. Als jij een aanpakker bent die oog heeft voor detail en graag een fijne winkelomgeving creëert, dan ben jij degene die we zoeken! Gevraagd Geslacht: Geen voorkeur Leeftijd: Geen voorkeur Beschikbaarheid: Op werkdagen in overleg Frequentie: Wat passend is voor jou Wat wordt er van je verwacht: Affiniteit met de doelgroep Je bent sociaal, geduldig en representatief Een echte teamplayer Aanpakker, jij ziet het werk Vindt het leuk de winkel er tip-top uit te laten zien Wat bieden wij? Reiskostenvergoeding van €0.29 per kilometer. Mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering. Jaarlijks vrijwilligersfeest en kleine attenties. Collectieve verzekeringen voor ongevallen, bedrijfsaansprakelijkheid en inzittenden. Nazorg en vertrouwenspersoon bij ingrijpende gebeurtenissen.

Structureel
Vught

Vrijwilligers gezocht uit Vught,Cromvoirt,Hel

Buurtpreventie Vught

Vrijwilligers van Buurtpreventie Vught gaan regelmatig surveilleren in de Vughtse wijken, Cromvoirt en na 1 januari ook in Helvoirt om die veilig te houden, de bewoners attent te maken op onveilige situaties en tips te geven om die te voorkomen en daardoor een veilige woon en leefomgeving omgeving te creëren. Gemotiveerde vrijwilligers man/vrouw van 18 jaar of ouder die bij willen dragen tot een veiliger Vught, Cromvoirt en Helvoirt in groepsverband voornamelijk in de avonduren.

Structureel