csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

V2.1306.2024 tuinmaatje gezocht!

Voor een jongeman van 35 jaar oud zijn we op zoek naar iemand die samen met hem zijn tuin kan opknappen en kan onderhouden. De cliënt woont zelfstandig in een huis in Roggel en krijgt ambulante begeleiding van Daelzicht. Hij is een lieve en aardige jongeman die open staat voor ideeën. Het is wel belangrijk om jouw tempo aan te passen aan dat van de client. Heb jij groene vingers, houd je van tuinieren en vind je het leuk om samen met onze cliënt zijn tuin op te knappen en daarna te onderhouden, dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons dan snel weten!

Lees meer

structureel

Leudal

Maatje, buddy & gezelschap
Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Voor een jongeman van 35 jaar oud zijn we op zoek naar iemand die samen met hem zijn tuin kan opknappen en kan onderhouden. De cliënt woont zelfstandig in een huis in Roggel en krijgt ambulante begeleiding van Daelzicht. Hij is een lieve en aardige jongeman die open staat voor ideeën. Het is wel belangrijk om jouw tempo aan te passen aan dat van de client.

Heb jij groene vingers, houd je van tuinieren en vind je het leuk om samen met onze cliënt zijn tuin op te knappen en daarna te onderhouden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Geen ervaring nodig:
Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.
Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Na een goede klik en aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Bij Daelzicht;
- ben je verzekerd
- krijg je een vrijwilligersovereenkomst
- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
- ontvang je een eindejaar attentie
- vergoeden wij jouw reiskosten

Interesse?
Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons dan snel weten!

Praktische informatie

Maandelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Leudal

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook