Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
NLvoorelkaar

Dierenbuddy's Spijkenisse (Dierenbescherming)

Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Spijkenisse. Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Spijkenisse woont of uit de directe omgeving van Spijkenisse komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Lees meer
structureel

Nissewaard, Zuidplas

Maatje, buddy & gezelschap
Dierenverzorging

Beschrijving

Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou.

Dierenbuddy's gezocht in Spijkenisse.
Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is.

Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan.

Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp.

Wij vragen:
• Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag;
• Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren;
• Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar;
• Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek;
• Afspraak = afspraak mentaliteit;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Spijkenisse woont of uit de directe omgeving van Spijkenisse komt.

Wij bieden:
Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio.

Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier!

Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu.
Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site.

Hopelijk tot snel!

Praktische informatie

Tijd

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Nissewaard, Zuidplas

Impact

Impactgebied
Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur
Categorie
Maatje, buddy & gezelschap
Dierenverzorging
Sarah
85% profielsterkte

Over Sarah

Landelijk vrijwilligerscoördinator Dierenbuddy (De Dierenbescherming)

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Sarah is ingeschreven op NLvoorelkaar sinds 01-05-2023
  • Meerdere positieve matches gemaakt
  • 2 aanbevelingen ontvangen
Vriendelijk en behulpzaam.
Tom

Bekijk meer van Dierenbuddy (De Dierenbescherming)

Dierenbuddy Amersfoort (De Dierenbescherming)

Dierenbuddy Amersfoort (De Dierenbescherming)
Amersfoort
Wekelijks · 1 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Amersfoort Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen in Amersfoort maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je uit Amersfoort zelf of de directe omgeving van Amersfoort komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Amy, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy Edam (De Dierenbescherming)

Dierenbuddy Edam (De Dierenbescherming)
Edam-Volendam
Wekelijks · 1 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Edam Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen in Edam maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je uit Edam zelf of de directe omgeving van Edam komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Amy, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy Nieuwegein (Dierenbescherming)

Dierenbuddy Nieuwegein (Dierenbescherming)
Nieuwegein
Wekelijks · 2 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Nieuwegein Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Nieuwegein woont of uit de directe omgeving van Nieuwegein komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy Bunschoten-Spakenburg (NVBD)

Dierenbuddy Bunschoten-Spakenburg (NVBD)
Bunschoten
Wekelijks · 2 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Bunschoten-Spakenburg Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Bunschoten-Spakenburg woont of uit de directe omgeving van Bunschoten-Spakenburg komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy Utrecht (Dierenbescherming)

Dierenbuddy Utrecht (Dierenbescherming)
Utrecht
Wekelijks · 2 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Utrecht Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Utrecht woont of uit de directe omgeving van Utrecht komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy gemeente De Bilt (NVBD)

Dierenbuddy gemeente De Bilt (NVBD)
De Bilt
Wekelijks · 2 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in gemeenten De Bilt. Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in gemeenten De Bilt woont of uit de directe omgeving van gemeenten De Bilt komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Dierenbuddy Amersfoort en Soest (NVBD)

Dierenbuddy Amersfoort en Soest (NVBD)
Amersfoort, Soest
Wekelijks · 2 tot 3 uur
Dierenbuddy (De Dierenbescherming)
Houd je van huisdieren en doe je graag iets voor ouderen/chronisch zieken? Dan is Dierenbuddy beslist iets voor jou. Dierenbuddy's gezocht in Amersfoort en Soest Dierenbuddy is op zoek naar ondersteuners voor ouderen, chronisch zieken of mensen met mentale problemen die een huisdier hebben. Vrijwilligers van De Dierenbescherming helpen als Dierenbuddy ouderen/chronisch zieken die een huisdier bezitten, met het verzorgen van hun dier als de eigenaar daar zelf niet meer volledig toe in staat is. Het is enorm dankbaar werk, maar het is niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger heb je, naast de verzorging van het huisdier, een belangrijke signalerende rol of het nog goed gaat met het dier én met de hulpvrager. Je moet als vrijwilliger met de hulpvrager en hun, vaak oude, dieren weten om te gaan. Sommige van onze cliënten wonen in verzorgingshuizen maar ook zelfstandig wonende ouderen, chronisch zieken en jongere mensen doen een beroep op onze hulp. Wij vragen: • Minimaal 2 á 3 uur beschikbaarheid per week voor een langere periode (minimaal een half jaar). Voorkeur doordeweeks/overdag; • Affiniteit en ervaring hebben met huisdieren; • Nuchter zijn, proactief en betrouwbaar; • Ervaring met oudere mensen, chronisch zieken en/of GGZ problematiek; • Afspraak = afspraak mentaliteit; • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. We werken met een rooster en verwachten dat je minimaal 1 dagdeel per week ingeroosterd wordt om een hulpvrager en zijn of haar huisdier(en) te bezoeken. Het is daarom handig als je in Amersfoort of Soest woont of uit de directe omgeving van Amersfoort of Soest komt. Wij bieden: Interessant, afwisselend en dankbaar vrijwilligerswerk met een team van collega Dierenbuddy's die je graag ondersteunen en adviseren. Ook is de landelijk vrijwilligerscoördinator altijd te bereiken voor vragen en advies en zal je worden ondersteund door de consulente van de regio. Dierenbuddy is dé mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen/(chronisch)zieken en hun geliefde huisdier! Mocht je geïnteresseerd zijn om Dierenbuddy te worden? Solliciteer dan nu. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah, zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een online intake gesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht op deze site. Hopelijk tot snel!

Anderen bekeken ook

Heel Holland Wipt tegels

Heel Holland Wipt tegels
Overal
Eenmalig · 0 tot 1 uur
NLvoorelkaar
Het wip-seizoen is geopend: wip, Holland, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Nederland een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Steuntje in de rug bij re-integratie

Steuntje in de rug bij re-integratie
Rotterdam
Wekelijks · 4 tot 24 uur
Humanitas Reintegratie-afdeling
Als vrijwilliger begeleid je Rotterdammers die net uit detentie komen met praktische zaken op de leefgebieden, inkomen, huisvesting, werk, schulden, financieel beheer, en algemeen welbevinden. Je bent een steuntje in de rug bij het weer op gang brengen van een stabiele(re) levenssituatie en om recidive te voorkomen. De vrijwilliger moet beschikbaar zijn op een doordeweekse dag(en). Wil jij boeiend en uitdagend vrijwilligerswerk en sta je stevig in je schoenen reageer dan gerust.

Onpartijdige Buurtbemiddelaars gezocht

Onpartijdige Buurtbemiddelaars gezocht
Rotterdam
Eenmalig of wekelijks · 1 tot 3 uur
Coloured Consultancy
Wil je bijdragen aan een betere relatie tussen buren? Kan je goed luisteren, onpartijdig blijven en vind je het leuk om anderen te helpen bij het vinden van een oplossing voor de woonoverlast die men ervaart? Dan gaan wij graag in gesprek met jou. Want jouw begrip, geduld en aandacht kan anderen helpen. De hulp van Buurtbemiddeling Rotterdam wordt vaak ingeschakeld als buren het lastig vinden om met elkaar in gesprek te gaan of er zelf samen niet uitkomen. Jij als buurtbemiddelaar bent dan die getrainde vrijwilliger die gaat bemiddelen. Hoe? Door met de buren erover te praten, hen te helpen naar elkaar te luisteren en een eigen oplossing te vinden. De bemiddeling is dus geen kwestie van ‘wie wint en wie verliest’. Een bemiddeling is succesvol als de betrokken bewoners naar huis gaan met een oplossing of afspraken waarover ze beiden tevreden zijn. Buurtbemiddelaars komen bij mensen thuis, zijn actief in heel Rotterdam en plannen zelf de afspraken in met de buren. Kun je goed luisteren, je onpartijdig opstellen en wil je anderen helpen? Heb je gemiddeld 6 tot 10 uur per maand de tijd? Dan is de functie van Buurtbemiddelaar iets voor jou! Als we beiden denken dat het bij je past, dan volgt daarna een training (7 dagdelen) en ga je samen met een ervaren collega-buurtbemiddelaar aan de slag. Stuur een bericht voor meer informatie of om je aan te melden. Wil je liever een vaste middag per week iets doen of zoek je meer een kantoorplek, kijk dan bij onze andere functie als Adviseur van de Advieslijn Woonoverlast Rotterdam

DOE MEE AAN EEN MOVE JE BUURT PROJECT!

DOE MEE AAN EEN MOVE JE BUURT PROJECT!
Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Rotterdam
Project · wekelijks 2 tot 3 uur
Stichting Move
Wil jij een verschil maken in Rotterdam en impact hebben op de buurt? Doe mee met het Move je buurt project van Stichting Move! Samen met 4-6 andere studenten werk je aan een inspirerend project met een groep 7 of 8 klas uit een wijk met een sociaaleconomische achterstand. In 7 sessies, verspreid over 4 maanden, bedenk je samen met de kinderen een actie die de buurt ten goede komt. Je helpt niet alleen bij de uitvoering van de actie, maar geeft de kinderen ook een kijkje in jouw leven als student! Dit project biedt een geweldige kans om uit je studentenbubbel te stappen, nieuwe ervaringen op te doen en de stad waarin je studeert beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkel je waardevolle vaardigheden, zoals samenwerken, projectmanagement en didactiek. De begeleiding wordt volledig verzorgd door Stichting Move en je werkt samen met 4 andere studenten, dus je staat er niet alleen voor! Reageer op deze vraag en doe mee aan een project! Voor meer informatie kan ons bellen of mailen. Wanneer: Vanaf februari op maandag van 14:00 tot 15:30 Waar: op een bassischool in Rotterdam
Jongeren

Help het gesprek tussen buren: ga bemiddelen

Help het gesprek tussen buren: ga bemiddelen
Rotterdam
Wekelijks · 1 tot 2 uur
Coloured Consultancy
Als buurtbemiddelaar kom je overal. Jong, oud, alle culturen en achtergronden het maakt niet uit, overal kan het gebeuren dat buren op dat moment niet goed met elkaar tot verbetering van een overlastsituatie komen. Soms hebben ze niet eens kennis gemaakt maar wel de overlast ervaren. Men kent elkaar niet en dan is een conflict zo geboren. Jij als bemiddelaar kan het verschil maken om buren te helpen in het bespreken, omgaan met en verminderen van woonoverlast. Geen enkele zaak is hetzelfde. Dat maakt buurtbemiddeling zo boeiend: je help bewoners in je wijk of gebied EN tegelijk is het leerzaam afwisselend om te doen. Gesprekken voer je op de tijden dat het jou uitkomt en het is dus heel flexibel. Als bemiddelaar ga je, na een goede training, met een collega op pad. Je bezoekt de betrokken buren eerst apart, hoort hun verhaal en onderzoekt of ze als buren uiteindelijk samen in gesprek willen. Je helpt mensen naar elkaar te luisteren, pijnpunten met wensen te benoemen, elkaar een beetje beter te leren kennen en mogelijk afspraken te maken. Jij als bemiddelaar kan dus goed luisteren en neutraal zijn. Want je staat naast beide buren in en kiest nooit partij. Want als de buren zelf met voorstellen komen waar ze samen achterstaan is de kans vele malen groter dat het voor hen werkt dan wanneer een ander het aandraagt of oplegt. Wij zoeken nog mensen die dit mooie vrijwilligerswerk willen doen. Wij ondersteunen jou natuurlijk: met een basistraining van 7x3 uur en persoonlijke begeleiding! We verwachten dat je tijd en energie hebt om zeker 8 buurtbemiddelingen per jaar te doen (ongeveer 60uur/jaar) en zeker eens per jaar een training of intervisie doet. Binnenkort start er weer een training. Dus reageer naar ons als Buurtbemiddeling Rotterdam met je emailadres en telefoonnummer. Dan nemen we snel contact op voor een kennismaking. En hopen je daarna te verwelkomen in ons leuke team. N.B. Wij bemiddelen ook in Barendrecht en Hoeksche Waard. Mocht je iemand kennen die misschien zou willen buurtbemiddelen? Laat hen ook contact met ons opnemen!

Maatjesvrijwilliger

Maatjesvrijwilliger
Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam
Wekelijks · 1 tot 4 uur
Antes
Maatje Als maatjesvrijwilliger bij Antes maak jij echt het verschil. Je geeft iemand structuur, zorgt voor minder eenzaamheid, je onderneemt activiteiten buiten de deur en je vergroot het aantal sociale contacten van iemand. Samen bouw je een band op met elkaar. Belangrijk vrijwilligerswerk dus. Jouw enthousiasme, respect, aandacht en luisterend oor, zorgen ervoor dat uitgekeken wordt naar jouw komst. Als je besluit om bij ons maatje te worden volgt er een intakegesprek met de consulent van het maatjesproject. Vervolgens kijken we of er een match is tussen jou en één van onze cliënten. Hebben jullie bijvoorbeeld gedeelde interesses? Als de match er is, gaan jullie elke week samen activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, puzzelen, koffie drinken of de Euromast bezoeken, afhankelijk van de interesses en wensen van cliënt en vrijwilliger. Het lijken kleine dingen, maar ze zijn zo belangrijk. Het werk is leerzaam en geeft een unieke inkijk in de psychiatrie. Het doel van het werk is niet het herstel van de cliënt, maar jouw gezelschap kan daar wel aan bijdragen. Hoe vaak? In overleg met de cliënt spreek je af hoe vaak je elkaar ziet, dit kan bijvoorbeeld een keer in de één of twee weken zijn. Het gaat om langdurig contact, zo heb je de kans om een band op te bouwen met de cliënt en kan je bijdragen aan structuur in diens leven. Hoe lang jullie samen zijn bepalen jullie zelf, de ene keer kan dat een uur zijn en de andere keer wat langer. Bij Antes zet je je als vrijwilliger maximaal 4 uur per dag in. Waar? Je zou op alle locaties van Antes in de regio Rijnmond ingezet kunnen worden. We houden rekening met jouw maximale gewenste reistijd. We begeleiden mensen in klinieken, er zijn mensen die beschermd- of begeleid wonen en mensen die ambulant wonen. Wie ben jij? je hebt affiniteit met de doelgroep (mensen met een psychiatrische- en/of verslavingsachtergrond); je bent 18 jaar of ouder; je beheerst de Nederlandse taal; je kent je eigen grenzen goed en kan deze aangeven; je wilt vrijwillig je steentje bijdragen aan het welzijn en geluk van mensen. Interesse? Heb je interesse of heb je vragen, neem dan vooral contact op! Je kunt mailen naar de consulent van het maatjesproject Mary-Ann Torres via [e-mailadres verborgen] of door te bellen naar [telefoonnummer verborgen]. Stuur een korte motivatie waarin je vertelt waarom jij het verschil wilt maken als maatje. Dit hoeft niet lang of ingewikkeld te zijn, we zijn vooral benieuwd naar jouw motivatie om anderen te helpen. We horen graag van je!

Coördinatoren regio's NVA Zuid-Holland

Coördinatoren regio's NVA Zuid-Holland
Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Goeree-Overflakkee, Gouda, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Nissewaard, Noordwijk, Westvoorne, Zuidplas
Wekelijks · 1 tot 4 uur
NVA
Coördinatoren voor diverse regio’s NVA Zuid-Holland (Vrijwilliger) Wil jij een verschil maken in jouw regio en samen met anderen werken aan een inclusieve samenleving voor mensen met autisme? Ben jij een teamspeler die graag organiseert en verbindt? Dan is deze vrijwilligersrol als Coördinator bij de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Zuid-Holland iets voor jou! Wat ga je doen? Als Coördinator in jouw regio ben jij de spil van onze activiteiten. Je werkt samen met enthousiaste vrijwilligers en helpt hen om hun talenten en ideeën tot leven te brengen. Denk hierbij aan: • Ondersteunen van vrijwilligers bij gespreksgroepen, inloopspreekuren of themabijeenkomsten, waar nodig. Onze vrijwilligers werken doorgaans zelfstandig. • Organiseren en ontwikkelen van nieuwe activiteiten die aansluiten bij de behoeften in jouw regio. • Samenwerken en netwerken met lokale bedrijven en organisaties om impact te maken. • Promoten van de NVA in jouw regio en het vergroten van bewustwording over autisme. • Plaatsnemen in de bestuurscommissie van regio Zuid-Holland. Samen met het team maken we er iets moois van! 🌟 Wat bieden wij? • Flexibiliteit: Gemiddeld 4 uur per week, volledig aan te passen aan jouw agenda. Soms een weekje meer, soms wat minder – alles is bespreekbaar. • Vrijheid en creativiteit: Je krijgt ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. • Een enthousiast team: Je werkt samen met bevlogen vrijwilligers en het regiobestuur. • Betekenisvol werk: Je draagt bij aan een inclusievere samenleving en maakt een echte impact. • Onkostenvergoeding: Kosten die je maakt voor de NVA worden vergoed. • Waardering: Een jaarlijks vrijwilligersuitje, een regiobestuur-etentje en een eindejaar attentie. Wie ben jij? • Lid van de NVA, of bereid om dit te worden. • Communicatief sterk en creatief. • Iemand die initiatief neemt en zelfstandig kan werken. • Affiniteit met de doelstellingen van de NVA. • Je hebt plezier in organiseren en samenwerken met anderen. • Je bent enthousiast, betrokken en hebt een hart voor mensen. • Affiniteit met autisme is een pre. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op [e-mailadres verborgen]! Samen kijken we hoe jij jouw talenten kunt inzetten en kunt bijdragen aan een warmere, begrip vollere regio. 💙 Regio’s: Drechtsteden Alblasserwaard, Duin en Bollenstreek, Westelijk Groene Hart (Alphen aan den Rijn, Woerden, Waddinxveen, Boskoop) Oostelijk Groene Hart (Gouda, Schoonhoven, Bodegraven, Krimpenerwaard) Zuid-Hollandse Eilanden

Ondersteun een leerkracht 1 dag per week

Ondersteun een leerkracht 1 dag per week
Rotterdam
Wekelijks · 4 tot 6 uur
Stichting Onderwijsambassadeurs
Heb je affiniteit met het onderwijs en wil je graag een steentje bijdragen? Als onderwijsambassadeur ondersteun je een leerkracht in de klas. Een onderwijsambassadeur werkt zelf buiten het onderwijs (overheid/bedrijfsleven/zzp’er) of is met pensioen en wil zich graag één dag per week inzetten voor het onderwijs. Door te helpen met allerlei taken van een leerkracht en het inzetten van werkervaring en talenten ontstaat een waardevolle kruisbestuiving voor de school, onderwijsprofessional, leerling en onderwijsambassadeur. Onderwijsambassadeurs kunnen ondersteunen bij: - Kleine groepjes begeleiden - Vragen beantwoorden tijdens zelfstandig werken - Met individuele leerlingen aan leerachterstanden werken - Inhalen van lesstof als leerlingen ziek zijn geweest - Begeleiden van eet- en drinkmomenten - Voorlezen - Nakijkwerk - Voorbereidingen voor activiteiten - Losse lessen geven Als onderwijsambassadeurs zorg je voor: - voor extra handen in de klas - Draag je bij aan het verhogen van de onderwijskwaliteit - breng je een blik van buiten - Meer werkgeluk, vermindering van werkdruk voor leerkrachten - Diversiteit in de klas door verbinding met de samenleving Maak impact voor school én kind.

Koningsdag op de Speeltuin

Koningsdag op de Speeltuin
Rotterdam
26-04-2025 · 11 tot 17 uur
Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)
Tijdens Koningsdag is het ook op de speeltuinen een groot feest. Een feest voor jong en oud. Help jij ons om er een mooie dag van te maken? We zoeken gezellige mensen die willen helpen bij de kinderactiviteiten: - bingo - kinderspelletjes - springkussen Koningsdag vieren we op verschillende speeltuinen in Rotterdam. Op basis van je aanmelding koppelen we je aan een leuke locatie. Help je mee? Groetjes namens alle Rotterdamse kinderen
Jongeren
(kleine) groepen

Hulp gevraagd binnen

Hulp gevraagd binnen
Rotterdam
Eenmalig · 1 tot 3 uur
Marinus
Hallo ik hulp nodig voor het volgende, wij zijn al op leeftijd 90 jaar, nu laat bij ons thuis de laminaat los allemaal kieren die omhoog komen wordt erger, ik weet niet wat te doen, zou iemand kunnen helpen dit op te lossen. Ik kan dit niet zelfi.v.m rugklachten, ook kan ik nergens vinden die dat op kan lossen, ik ben bang er over te vallen als het nog verder om hoog komt. Er zijn hier geen zaken die zo iets kan oplossen. We leven in een tijd dat alle online gaat, geen mensen meer die iets kunnen doen, alles gaat digitaal!!