csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Nieuwslezer/redacteur

Wil jij de kust- en duinstreek op de hoogte houden van het laatste nieuws? Heb je een goede radiostem? Word dan nieuwslezer bij Radio 80! Jij bent degene die de nieuwsberichten van de redactie verwoord op de radio.

Lees meer

structureel

Bergen (NH.)

Computerhulp & ICT
Marketing & communicatie
Media & design

Beschrijving

Wil jij de kust- en duinstreek op de hoogte houden van het laatste nieuws? Heb je een goede radiostem? Word dan nieuwslezer bij Radio 80! Jij bent degene die de nieuwsberichten van de redactie verwoord op de radio.

Praktische informatie

Locatie

Bergen (NH.)

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Computerhulp & ICT
Marketing & communicatie
Media & design
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Radio & TV 80

Bergen (NH.)

Vormgever

Radio & TV 80

Lijkt het jou wat om de vormgeving voor de radio en tv op je te nemen op het gebied van geluid en beeld? Dan zijn wij bij RTV 80 op zoek naar jou! Taakomschrijving: - Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die onze redactie willen versterken. De redactie zorgt ervoor dat nieuws wordt gezocht, evt. bewerkt en daarna wordt uitgezonden via de diverse media waar RTV80 over beschikt: radio, tv, www.rtv80.nl, Facebook & twitter. - Als redactielid verwerk je nieuws dat binnenkomt via diverse kanalen. Vervolgens lees je dit in in de computer. Deze nieuwsblokken worden op verschillende tijden/dagen uitgezonden op Radio 80. Dit nieuws wordt ook op de kabelkrant geplaatst en automatisch doorgeplaatst op de Facebookpagina en twitter - Ook ga je zelf actief op zoek naar nieuws, bijvoorbeeld door middel van interviews over de verschillende onderwerpen die leven binnen de gemeente Bergen. Verder doe je live verslag van diverse evenementen de gemeente Bergen – van de internationaal bekende Halve Marathon van Egmond tot de altijd gezellige Verlichtingsavond in Bergen en nog veel meer! - Om meer nieuws uit te kunnen zenden, willen we ons netwerk van verenigingen, instanties etc. die dit nieuws aanleveren flink uitbreiden. Ook hier kunnen we je hulp bij gebruiken! Functie-eisen: - Affiniteit hebben met lokale radio - Een neus voor nieuws hebben - Kunnen netwerken Wat heeft de organisatie te bieden: Een enthousiaste, boeiende en actieve organisatie. Wat maakt het werk de moeite waard: Je zorgt er voor dat de inwoners van de gemeente Bergen op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en gebeurtenissen. Werktijden: In onderling overleg vast te stellen.

Structureel
Jongeren
Bergen (NH.)

Sportredacteur

Radio & TV 80

Sport80 is het veelbeluisterde sportprogramma op RTV80. Elk zondagmiddag tussen 14 en 17 uur is de live uitzending waarin ook verslag gedaan wordt van wedstrijden in de regio, Voor dit radioprogramma zoeken we een redacteur/redactrice ter ondersteuning van het team in de studio. U moet hierbij denken aan het telefonisch opvragen van tussenstanden bij de diverse clubs, de uitslagen publiceren op onze kabelkrant etc. Wat ons betreft kan je reageren wanneer je een allround sportliefhebber bent, niet bang bent om de telefoon te pakken en een teamplayer bent.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Haarlem, Zandvoort, Dijk en Waard, Alkmaar, Bergen (NH.), Lisse, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlemmermeer

Help ons met onze social media campagnes

Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een kleine Haarlemse stichting die zich inzet voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ieder weekend organiseren wij logeer weekenden vol met leuke activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Wij zijn hard opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons te helpen een social media campagne op te zetten. Iemand die handig is in het maken van leuke posts over onze weekenden en ons kan helpen bij het aan trekken van vrijwilligers en donaties. Ben jij die marketing of social media kenner en heb je een paar uurtjes over? Laat het ons weten en wordt onderdeel van ons leuke team!

Project
Jongeren
Bergen (NH.)

Als Gezond Natuur Wandel-begeleider wil je…

Stichting Gezond Natuur Wandelen

graag in een natuurlijke omgeving lopen, gezellig en sociaal met andere wandelaars. Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en spreekt het idee van gezelligheid, gezondheid en aandacht voor natuur je aan? Overweeg dan om je aan te melden als vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen. Vanaf 1 keer per maand of vaker. Onze gratis en wekelijkse wandelingen duren ongeveer een uur. Ze worden in een rustig tempo gelopen. De wandelaars kijken steeds weer uit naar de wekelijkse ontmoetingen in de verschillende seizoenen. We vinden het belangrijk dat de wandelaars elke week/maand op ons kunnen rekenen en daarom zijn we op zoek naar extra wandelbegeleiders. Zo kunnen we elkaar afwisselen. Als wandelbegeleider van een groep zorg je samen voor een mooie route. Heb je oog voor de natuur en vertel je onderweg kort iets over wat je tegenkomt. Vind je sociaal samen zijn ook belangrijk? Dan is vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen echt iets voor jou Bij onze wandel locatie in Egmond-Binnen: vanaf Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, start de wandeling elke vrijdagochtend om 10.00 uur Je hebt geen speciale kennis nodig, maar wel interesse in gezondheid en natuur, een redelijke conditie en goede sociale vaardigheden. Attenderen op natuur draagt al bij tot natuurbeleving! Na afloop drink je samen met de deelnemers een kop koffie of thee. Geïnteresseerd? Zin om bijvoorbeeld 1 x per maand als wandelbegeleider mee te wandelen? We horen graag van je! Ontdek of dit vrijwilligerswerk bij jou past door vrijblijvend een keer mee te wandelen. Neem contact op met Corrie om in contact met de wandelgroep te komen. “De gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.”

Structureel
Heiloo

Als Gezond Natuur Wandel-begeleider wil je…

Stichting Gezond Natuur Wandelen

graag in een natuurlijke omgeving lopen, gezellig en sociaal met andere wandelaars. Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en spreekt het idee van gezelligheid, gezondheid en aandacht voor natuur je aan? Overweeg dan om je aan te melden als vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen. Vanaf 1 keer per maand of vaker. Onze gratis en wekelijkse wandelingen duren ongeveer een uur. Ze worden in een rustig tempo gelopen. De wandelaars kijken steeds weer uit naar de wekelijkse ontmoetingen in de verschillende seizoenen. We vinden het belangrijk dat de wandelaars elke week/maand op ons kunnen rekenen en daarom zijn we op zoek naar extra wandelbegeleiders. Zo kunnen we elkaar afwisselen. Als wandelbegeleider van een groep zorg je samen voor een mooie route. Heb je oog voor de natuur en vertel je onderweg kort iets over wat je tegenkomt. Vind je sociaal samen zijn ook belangrijk? Dan is vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen echt iets voor jou Er zijn drie startpunten in Heiloo, waarbij volgens een schema wordt gewandeld op donderdagochtend om 10.00 uur, Iedere eerste donderdag: Locatie: Cafetaria De Eethoek, winkelcentrum Het Hoekstuk, 1852 KX Heiloo Iedere tweede en derde donderdag: Locatie: Brasserie Veldt, ’t Loo 1, 1851 HT Heiloo Iedere vierde en eventuele vijfde donderdag Locatie: Keuken met Karakter, De Olvendijk 2A, 1851 VN Heiloo Deze wandelingen duren 4 à 5 kwartier. Je hebt geen speciale kennis nodig, maar wel interesse in gezondheid en natuur, een redelijke conditie en goede sociale vaardigheden. Attenderen op natuur draagt al bij tot natuurbeleving! Na afloop drink je samen met de deelnemers een kop koffie of thee. Geïnteresseerd? Zin om bijvoorbeeld 1 x per maand of vaker als wandelbegeleider mee te wandelen? We horen graag van je! Ontdek of dit vrijwilligerswerk bij jou past door vrijblijvend een keer mee te wandelen. Neem contact op met Corrie om in contact met de wandelgroep te komen. “De gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.”

Structureel
Alkmaar, Dijk en Waard, Heiloo

Bezoekvrijwilliger

Magentazorg Alkmaar

Taakomschrijving: -Sommige bewoners krijgen nauwelijks bezoek. Het zou zo fijn zijn als er zo nu en dan iemand langs komt. - Aandacht geven aan de bewoner en een leuk contact opbouwen - Eventueel een wandeling maken, gaan winkelen, spelletjes doen, fietsen etc. Organisatie: Magentazorg Bij Magentazorg ontvangen alle cliënten zorg op maat. Wil je graag wat meer info over onze organisatie? Dit kun je lezen op: https://magentazorg.nl Functie-eisen: - Goed met (dementerende) ouderen om kunnen gaan - Goede communicatieve vaardigheden - Eventueel fysiek in staat zijn een rolstoel te duwen - Flexibele houding en inzet hebben - Zich aan afspraken kunnen houden

Structureel
Bergen (NH.)

Vormgever

Radio & TV 80

Lijkt het jou wat om de vormgeving voor de radio en tv op je te nemen op het gebied van geluid en beeld? Dan zijn wij bij RTV 80 op zoek naar jou! Taakomschrijving: - Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die onze redactie willen versterken. De redactie zorgt ervoor dat nieuws wordt gezocht, evt. bewerkt en daarna wordt uitgezonden via de diverse media waar RTV80 over beschikt: radio, tv, www.rtv80.nl, Facebook & twitter. - Als redactielid verwerk je nieuws dat binnenkomt via diverse kanalen. Vervolgens lees je dit in in de computer. Deze nieuwsblokken worden op verschillende tijden/dagen uitgezonden op Radio 80. Dit nieuws wordt ook op de kabelkrant geplaatst en automatisch doorgeplaatst op de Facebookpagina en twitter - Ook ga je zelf actief op zoek naar nieuws, bijvoorbeeld door middel van interviews over de verschillende onderwerpen die leven binnen de gemeente Bergen. Verder doe je live verslag van diverse evenementen de gemeente Bergen – van de internationaal bekende Halve Marathon van Egmond tot de altijd gezellige Verlichtingsavond in Bergen en nog veel meer! - Om meer nieuws uit te kunnen zenden, willen we ons netwerk van verenigingen, instanties etc. die dit nieuws aanleveren flink uitbreiden. Ook hier kunnen we je hulp bij gebruiken! Functie-eisen: - Affiniteit hebben met lokale radio - Een neus voor nieuws hebben - Kunnen netwerken Wat heeft de organisatie te bieden: Een enthousiaste, boeiende en actieve organisatie. Wat maakt het werk de moeite waard: Je zorgt er voor dat de inwoners van de gemeente Bergen op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en gebeurtenissen. Werktijden: In onderling overleg vast te stellen.

Structureel
Jongeren
Alkmaar, Bergen (NH.), Castricum, Heiloo

Medewerker dierenambulance

Dierenambulance Noord-Holland Noord

Dierenambulance Noord-Holland Noord is 7 dagen per week actief. Als medewerker Dierenambulance sta je de melder te woord, bied je eerste hulp aan, stabiliseer en help je met het vervoeren van gewonde/gevonden en of overleden (huis)dieren. De werkzaamheden zijn enorm divers; je bevrijdt dieren uit benarde situaties, brengt hen zo veilig mogelijk naar een opvanglocatie zoals een dierenasiel of dierenarts, controleert zwerfdieren op chip en brengt gevonden dieren terug naar hun eigenaar. Ook assisteer je de brandweer, politie en gemeentelijke diensten. Tot slot bied je assistentie bij landelijke calamiteiten. Geen enkele melding of dienst is hetzelfde en dat zie jij als een uitdaging. Je flexibiliteit en creativiteit komen zo goed tot hun recht. Met jouw rustige maar doortastende manier van handelen stel je dier en mens gerust. Het werk op de dierenambulance is dankbaar en een avontuur maar kan je ook emotioneel zwaar vallen. Niet iedere melding loopt immers goed af. We zoeken daarom mensen die mentaal sterk in hun schoenen staan. Mogen wij jou binnenkort begroeten?

Structureel
Bergen (NH.)

Sportredacteur

Radio & TV 80

Sport80 is het veelbeluisterde sportprogramma op RTV80. Elk zondagmiddag tussen 14 en 17 uur is de live uitzending waarin ook verslag gedaan wordt van wedstrijden in de regio, Voor dit radioprogramma zoeken we een redacteur/redactrice ter ondersteuning van het team in de studio. U moet hierbij denken aan het telefonisch opvragen van tussenstanden bij de diverse clubs, de uitslagen publiceren op onze kabelkrant etc. Wat ons betreft kan je reageren wanneer je een allround sportliefhebber bent, niet bang bent om de telefoon te pakken en een teamplayer bent.

Structureel
Jongeren
Epe, Bergen (NH.), Harderwijk, Raalte, Aalten, Noardeast-Fryslân, Hengelo

Collecte organisator voor ReumaNederland

ReumaNederland

Word collecteorganisator Wilt u meehelpen in de strijd tegen reuma en organiseert u graag? Word collecteorganisator en zorg voor een vlekkeloos verloop van de belangrijkste week van het jaar voor ReumaNederland. Je kunt je aanmelden via: email: vrijwilligers (at) reumanederland (punt) nl Jaarlijks organiseren ruim 5.000 collecteorganisatoren de collecte in hun woonplaats of wijk. Wordt u collecteorganisator, dan zorgt u binnen uw eigen postcodegebied voor een goed verloop van de collecte. U staat collectanten met raad en daad bij en draagt zorg voor de afdracht van het opgehaalde bedrag. U wordt begeleid door de regiocoördinator van ReumaNederland, die u voorziet van materiaal, en uw vragen beantwoordt. Bovendien krijgt u ter ondersteuning toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar vindt u ondersteunende informatie voor de collecteorganisatie.

17-03-2025 en 5 meer