Direct naar de inhoud van deze pagina

Oppepper4all zoekt een up to date social mediaspecialist

Titel:
Oppepper4all zoekt een up to date social mediaspecialist
Plaats:
Abcoude
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Digitaal & IT
Geschikt voor jongeren:
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
503 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Jouw nieuwe functie
Oppepper 4all is een stichting met ambities: wij willen in 2018 een verdubbeling van het aantal wensen realiseren. Een creatieve en effectieve inzet van social media is cruciaal in het vergroten van onze naamsbekendheid. Als social media specialist is het jouw doel de juiste doelgroepen met inzet van social media op de juiste manier te bereiken. Jij brengt ons digitaal naar een hoger plan!

Wat ga je doen?
Alles wat een social mediaspecialist hoort te doen: een social mediaplan opstellen, acties in gang zetten, berichten schrijven en uitzetten, acties monitoren. Ook de online communicatie via internet en intranet inclusief netbeheer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met de Algemeen Coördinator en de Communicatie-assistent.
Wij betalen de vrijwilligersvergoeding van 1500/1700 per jaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Volop ruimte om mee te denken, jezelf te ontplooien en vanuit een enthousiast team bij te dragen aan een fantastisch doel met een goed gevoel: die ander een onvergetelijke dag bezorgen. Je kunt werken vanuit ons kantoor in Abcoude of vanuit huis op de momenten dat het jou het beste uitkomt: veel is bespreekbaar. We bieden een reis- en onkostenvergoeding.

Interesse?
Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie in een bericht.

Wat is je achtergrond?
Je hebt een afgeronde MBO opleiding of hoger op het gebied van online (social) media, communicatie etc. Daarbij ben je zelfstandig, nauwkeurig, resultaatgericht, signaleer je kansen en kun je goed samenwerken. Vanzelfsprekend ben je thuis in alle social media zoals twitter, youtube, facebook, instagram, inter- en intranet. Je bent in staat de juiste teksten te schrijven en hierdoor de gewenste doelgroepen te bereiken. Je hebt enige stage of werkervaring.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Gerard is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Gerard is eerder via deze website geholpen
Laat Gerard weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Oppepper (Wensstichting)
Geplaatst door:
Profielfoto van Gerard
Geplaatst op 17.04.2019
40% profielsterkte

Meer hulpvragen van Gerard namens Oppepper (Wensstichting)

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Oppepper4all zoekt vrijwilligers fondsenwerving voor heel Nederland Abcoude Marketing, communicatie & PR, Collecte & fondsenwerving
  Oppepper4all zoekt wensvervullers in de regio Amsterdam en Rotterdam Abcoude Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Erop uit
  Wij helpen zieke mensen en daarvoor zoeken wij gezonde mensen Abcoude Vervoer, Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)