csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Maatje gezocht voor er op uit en kookaktivite

Hallo Ik ben Marlie Ik ben een vrouw van 57 jaar met een verstandelijke beperking Ik woon samen met mijn man in Grubbenvorst. Ik ben op zoek naar een maatje voor er samen op uit te gaan. Tevens zou ik het leuk vinden om samen te koken Liefst een vrouwelijk persoon En iemand die om kan gaan met mensen met een beperking

Lees meer

structureel

Horst aan de Maas

Koken & maaltijden
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Hallo Ik ben Marlie Ik ben een vrouw van 57 jaar met een verstandelijke beperking
Ik woon samen met mijn man in Grubbenvorst.
Ik ben op zoek naar een maatje voor er samen op uit te gaan.
Tevens zou ik het leuk vinden om samen te koken

Liefst een vrouwelijk persoon
En iemand die om kan gaan met mensen met een beperking

Praktische informatie

Maandelijks 2 tot 3 uur

Locatie

Horst aan de Maas

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Koken & maaltijden
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Horst aan de Maas

Vrijwilliger(s) gezocht fietsenwerkplaats

Rendiz

Onze Loods is een plek waar je onder andere welkom bent voor dagbesteding, hulp bij het vinden van werk, taallessen, of om mensen te ontmoeten. We zijn er voor iedereen uit Horst aan de Maas die behoefte heeft aan: - Gezelschap - Een zinvolle dagbesteding - Ondersteuning bij (het vinden van) werk. Een van de arbeidsmatige activiteiten die wij bieden is het meedraaien op de fietsenwerkplaats. Bij de fietsenwerkplaats worden de fietsen gerepareerd of opgeknapt. Wij zijn op zoek naar vrijwilliger(s) die ons graag willen ondersteunen bij de fietsenwerkplaats. Ben jij iemand die: - Affiniteit heeft met het repareren/opknappen van fietsen; - die graag begeleiding en ondersteuning biedt aan de deelnemers bij fietsenwerkplaats; - Ben je dinsdagochtend/middag of donderdagochtend/middag beschikbaar (andere dagen in overleg) Dan zijn we op zoek naar jou! Voel jij je aangesproken of wil je graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Lijkt het jou leuk, maar zou je het eerst eens willen ervaren, dan kun je altijd komen kijken of een dagje meedraaien.

Structureel
Horst aan de Maas

Creatieve vrijwilligers gezocht!

Rendiz

Onze Loods is een plek waar je onder andere welkom bent voor dagbesteding, hulp bij het vinden van werk, taallessen, of om mensen te ontmoeten. We zijn er voor iedereen uit Horst aan de Maas die behoefte heeft aan: - Gezelschap - Een zinvolle dagbesteding - Ondersteuning bij (het vinden van) werk Wij organiseren verschillende activiteiten zoals: groenvoorziening, vervoer, koken, bakken, houtwerkplaats, fietsenwerkplaats, textiel atelier, creatief, wandelclub, schilderslessen en taallessen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons graag willen ondersteunen bij het 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗧𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻. Wil jij graag creatief aan de slag en wil jij daarbij onze deelnemers aansturen en begeleiden als vrijwilliger, dan zijn we op zoek naar jou. Voel jij je aangesproken of wil je graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Lijkt het jou leuk, maar zou je het eerst eens willen ervaren, dan kun je altijd komen kijken of een dagje meedraaien. Laat het ons weten en we nemen contact met je op.

Structureel
Horst aan de Maas

Dementievrijwilliger

Proteion Welzijn

Persoonlijke ondersteuning door een vrijwilliger De vrijwilligerszorg van Proteion is er voor kwetsbare burgers, zodat zij, voor zover mogelijk, kunnen meedoen aan de samenleving. Vind jij het fijn om iemand een bezoekje te brengen die veel alleen is? Dit kan echt een groot verschil maken in iemands leven. Je zult merken hoe iemand toeleeft naar die middag in de week. Het zijn de kleine dingen die er toe doen. Jij maakt het verschil!

Structureel