Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers gezocht voor UNICEF

Titel:
Vrijwilligers gezocht voor UNICEF
Plaats:
Roosendaal, Bergen op Zoom
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Geschikt voor jongeren:
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
1562 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft.
Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren en kinderen zelf op de beste mogelijke wijze wil vervullen. In Nederland worden wij daarbij geholpen door enkele duizenden vrijwilligers. Door hun actieve inzet dragen deze vrijwilligers in Nederland bij aan de werkzaamheden van UNICEF.

Met dit 'onbetaalde maar onbetaalbare werk' levert u een bijdrage aan het welzijn van kinderen over de gehele wereld. Het vrijwilligersteam van UNICEF West-Brabant & Tholen is op zoek naar extra uitbreiding voor diverse plaatsen in West-Brabant!

We zoeken:

Een coördinator Verkoop
Je hebt een commerciële- of administratieve achtergrond. Je wordt verantwoordelijk voor het beheren en administreren van de goederenstroom. Het toezicht houden op voorraden en afrekenen met de verkopers. En de aansturing en begeleiding van de verkopers.

Een Jongerenvoorlichter
Je hebt didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met de doelgroep jeugd van 12 tot 16 jaar. Je benadert scholen met ons educatieprogramma en geeft gastlessen op scholen.

Tijdelijke en vaste algemene vrijwilligers die meehelpen met diverse evenementen zoals een UNICEF-loop, een bridgedrive, een (smaak)concert, een beurs, e.d.

We bekijken bij voldoende aanbod van vrijwilligers of we het aantal evenementen de komende jaren kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld een veiling, kookcursus voor kinderen, benefietconcert, high tea en een tentoonstelling met kinderkunst in een museum.

Doe met ons mee en word vrijwilliger bij UNICEF! Goed voor je cv, je kansen op de arbeidsmarkt, uitbreiding van je netwerk en je leert nieuwe dingen te midden van een leuk en ‘verfrist’ team.
Heb je affiniteit met het werk van UNICEF? Ben je woonachtig in West-Brabant & Tholen? Meld je dan aan bij ons! Het aantal uren dat je voor UNICEF actief bent, is aan jou om te bepalen.

Voor alle functies is een beknopt functieprofiel aanwezig, die je kunt opvragen bij de Vrijwilligerscoördinator, Yuri. Ook kun je je bij hem aanmelden als vrijwilliger.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Yuri is bekeken door de helpdesk
  • Yuri is eerder via deze website geholpen
Laat Yuri weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo UNICEF West-Brabant & Tholen
Geplaatst door:
Profielfoto van Yuri
Geplaatst op 05.12.2018
85% profielsterkte

Meer hulpvragen van Yuri namens UNICEF West-Brabant & Tholen

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Coordinator Evenementen (Vrijwilliger) Bergen op Zoom Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Vrijwilliger Medewerker PR & Communicatie bij UNICEF Bergen op Zoom Marketing, communicatie & PR
  Jeugdvoorlichter (vrijwilliger) Roosendaal Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Coordinator Educatie (vrijwilliger) Bergen op Zoom Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)