Enthousiaste begeleiders en organisatoren voor jongeren met autisme en een normale tot hoge begaafdheid.

Plaats:
Duizel (Eersel), Eersel, Steensel (Eersel), Wintelre (Eersel), Vessem (Eersel), Knegsel (Eersel)
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Creatief & muziek
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Tip anderen via:

Enthousiaste begeleiders en organisatoren voor jongeren met autisme en een normale tot hoge begaafdheid.

Stichting De Kempen Specials is een vrijwilligersinitiatief voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en een normale begaafdheid. We zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders en organisatoren voor onze kinderen en jongeren.
Er zijn twee leeftijdsgroepen waarvoor activiteiten worden georganiseerd. De Kempen Specials KIDS voor kinderen van 7 t/m12 jaar en de Kempen Specials TEENS voor de jeugd van 13 t/m19 jaar.
De KIDS komen het tweede weekend van de maand bij elkaar om wat te ondernemen. Denk aan zwemmen, speeltuin, knutselen, brandweer en politie bezoek. Kotom heel divers. Ouders zijn hierbij aanwezig.
De TEENS kunnen elkaar twee keer per maand ontmoeten onder begeleiding van vrijwilligers.
De eerste zondag van de maand is er een "chill" wat inhoud elkaar in het pand van D' Achterum ontmoeten. Daarbij bakken een spelletje doen, kletsen, kortom waar ze zin in hebben. Het doel is gezelligheid met elkaar . Het sociale isolement doorbreken.
De derde zondag van de maand gaan we outdoor iets ondernemen. Van klimpark tot zumba dansen, bowlen, kano varen. Kortom alles wat jongeren aanspreekt. Het jaarprogramma wordt vooraf met de jongeren besproken . Hun inbreng is belangrijk !
Samen met een andere vrijwilligster organiseer je de vooraf geplande activiteit. Het is op jaarbasis 6-7 keer twee tot 3 uurtjes. Er wordt vooraf een dienstlijst gemaakt, zodat je niet elke keer aanwezig hoeft te zijn, maar dat mag natuurlijk wel !
Neem eens een kijkje op onze website.

DEZE DOELGROEP IS ZEER GESCHIKT ALS JE EEN SOCIALE STUDIE VOLGT!

Autisme Netwerk Nederland . Elkaar ontmoeten bij 18+

Als ze 19 jaar of ouder zijn kunnen ze gebruik maken van de landelijk organisatie Autisme Netwerk Nederland.
Dit is een landelijk initiatief wat wij ondersteunen en waarvoor we ook vrijwilligers zoeken. Dit initiatief genoemd Autisme Netwerk Nederland , is speciaal voor de groep die de TEENS is ontgroeid De activiteit is een netwerkborrel, die iedere eerste woensdagavond van de maand wordt georganiseerd door vrijwilligers met een vorm van autisme en een normale tot hoge begaafdheid. Dit gebeuren vindt plaats in cafe De Mert in Eersel. Ook hiervoor zijn we op zoek naar mensen met autisme die als gastheer/ vrouw de avond willen begeleiden, en zorgen voor een activiteit bij de start van de avond.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Corrie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
  • Corrie is eerder via deze website geholpen
Laat Corrie weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Kempen Specials
Geplaatst door:
Profielfoto van Corrie
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Corrie
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De hulpvraag van Corrie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Eerselvoorelkaar
  • Corrie is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms

Meer hulpvragen van Corrie namens De Kempen Specials

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Stichting De Kempen Specials heeft altijd plaats voor enthousiaste maatschappelijke stagiaires voor activiteitenbegeleiding en gezelschap Eersel, Knegsel (Eersel), Duizel (Eersel), Steensel (Eersel), Wintelre (Eersel), Vessem (Eersel) Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Vrijwilliger man/vrouw met autisme om als gastheer bij Autisme Netwerk Nederland, met collega 's een gezellige avond te organiseren Vessem (Eersel), Knegsel (Eersel), Eersel, Duizel (Eersel), Steensel (Eersel), Wintelre (Eersel) Gastvrouw / -heer, Gezelschap