Vind vrijwilligerswerk dat bij jou past

 • Profielfoto van Vrijwilligers

  CJG vrijwilliger

  Geplaatst door Vrijwilligers namens CJG Breda
  Elk gezin heeft weleens een periode waarin het wat minder loopt. Bijvoorbeeld omdat een van de kinderen extra zorg nodig heeft of omdat een ouder er alleen voor staat en de situatie even niet meer ove... Lees meer
 • Profielfoto van Inice

  Spreekuur medewerker VluchtelingenWerk Zaandam

  Op maandag- en donderdagochtend van 10 tot 12:30 uur houden wij spreekuur voor cliënten van Vluchtelingenwerk. Wij begeleiden onze cliënten naar zelfredzaamheid in Nederland. Tijdens de spreekuren ku... Lees meer
 • Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten die echt bij je passen? Registreer je voor de matchmail!

  Registreren
 • Profielfoto van Ruud

  Sportredacteur

  Geplaatst door Ruud namens Radio & TV 80
  Sport80 is het veelbeluisterde sportprogramma op RTV80. Elk zondagmiddag tussen 14 en 17 uur is de live uitzending waarin ook verslag gedaan wordt van wedstrijden in de regio, Voor dit radioprogramm... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerswerk

  Penningmeester(es) voor Boksclub Laarbeek

  Geplaatst door Vrijwilligerswerk
  De boksclub Laarbeek zoekt een enthousiaste penningmeester(es) die eens per maand maximaal 2 uur beschikbaar is om ondersteuning te bieden aangaande financiële zaken. Bij voorkeur iemand uit Beek en ... Lees meer
 • Profielfoto van Thea

  Bevlogen om de kwetsbaren te helpen, in de voetsporen van Jezus?

  Geplaatst door Thea
  Ik ben op zoek naar een vrouw die, net als ik, in de voetsporen van Jezus loopt en dit wil uitdragen door er voor de kwetsbaren te zijn. Dat is mijn passie. Ook de jouwe? Als we een klik hebben, kun... Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Jongerencoach

  Geplaatst door Marieke namens Avedan Welzijn
  Voor het Mentorproject van Avedan Welzijn, zijn we op zoek naar vrijwilligers die jongeren tussen de 11 en 23 jaar willen bijstaan bij diverse knelpunten in hun leven: schoolbegeleiding, werken aan ze... Lees meer
 • Profielfoto van Corry

  Belangenbehartiger lokaal

  Geplaatst door Corry namens Alzheimer Nederland
  Wegens uitbreiding van onze afdeling, Alzheimer Nederland Westelijk Utrecht, zoeken wij op korte termijn een lokale belangenbehartiger voor de regio Woerden (vrijwilliger). Belangenbehartiging bete... Lees meer
 • Profielfoto van Ivet

  COSA: Een vrijwilliger die gelooft in een tweede kans

  Geplaatst door Ivet namens Reclassering Nederland
  COSA staat voor Cirkels voor Ondersteuning, Samenwerking en Aanspreekbaarheid. Dit project van Reclassering Nederland en Avans Hogeschool Expertisecentrum Veiligheid richt zich op re-integratie van ze... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Kook-o-loog gezocht!

  Geplaatst door Marja namens Kennemerhart
  Beschrijving van de vacature “Wil je het recept voor me opschrijven?” Dit is een uitspraak van één van onze deelnemers van onze wekelijkse kookactiviteit. Voor ons ontmoetingscentrum Vogelhart ... Lees meer
 • Profielfoto van Jos

  Creatieve duizendpoot

  Geplaatst door Jos namens Rendiz
  Het maatschappelijk activeringscentrum (MAC) is ondergebracht in het pand “beej Mooren Naeve” in Horst. Hier is o.a. een naaiatelier en een kleine werkplaats van de Stijlfactorij gevestigd. Dit werk k... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15